Oferte Amazon FireStick: Black Friday 2019

>

În această postare, aruncăm o privire la câteva dintre ofertele emoționante de Black Friday din 2019 pentru dispozitivele Amazon Fire TV și FireStick.

Ofertele Prime Day pe Amazon din acest iulie au fost o multă jefuire. Cu toate acestea, dacă ai ratat asta, nu-ți face griji. Ofertele de Black Friday nu sunt mai puțin. Amazon oferă din nou reduceri masive la linia Fire TV a dispozitivelor. În timp ce vânzarea de Black Friday pe alte dispozitive a început puțin mai devreme, reduceri masive la FireStick vor fi disponibile începând cu 27 noiembrie 2019.

Nu știm cât vor dura ofertele. Deci, dacă nu l-ai apucat încă, fă-o acum.

cele mai bune oferte pentru firestick pentru black Friday 2019

FireStick este unul dintre cele mai populare dispozitive de streaming. Nu numai că veți avea acces la tone de aplicații și canale populare Fire TV precum Netflix, Hulu, Starz, HBO și multe altele, puteți instala, de asemenea, o mulțime de aplicații terțe pe Fire TV Stick. Cu FireStick, există opțiuni de streaming interminabile.

Oferte de FireStick Black Friday în 2019

Iată reducerile pentru apucături:

FireStick 2nd Gen: 19,99 USD (preț inițial 39,99 USD)

Fire Stick 2nd Gen + Abonament pentru showtime de 2 luni: 19,99 USD (preț inițial 39,99 USD). Disponibil numai pentru primii membri

FireStick 4K: 24,99 USD (preț inițial 49 USD)

Fire Stick 2nd Gen cu pachet Echo Dot: 41,99 USD (preț original 89,98 USD). Folosiți codul ECHOTV în timpul plății

Fire Stick 4K cu pachet Echo Dot: 46,99 USD (99,98 USD original). Folosiți codul ECHO4K în timpul plății

FireStick 4K cu antena AmazonBasics HD: 59,99 USD (preț original 90,96 USD)

Care este diferența dintre FireStick 4K și FireStick 2nd Gen?

Din punct de vedere funcțional, abia există diferențe între FireStick 4K și Firestick 2nd Gen (non-4K). Cu toate acestea, când vine vorba de rezoluție și recurs vizual, diferența ar putea fi remarcabilă.

În primul rând, FireStick 4K acceptă Ultra HD (UHD), care este cunoscut mai popular ca rezoluție 4K. În plus, dispune de HDR10 și Dolby Vision pentru un contrast mai mare, culori mai bogate și imagini mai clare. Pe de altă parte, FireStck 2nd Gen poate transmite doar o calitate până la Full HD (1080p). Nu oferă suport HDR sau Dolby Vision.

Aparent, FireStick 4K oferă o experiență de vizualizare mult mai bună. Cu toate acestea, există o captură. Trebuie să aveți un televizor compatibil 4K pentru a exploata calitatea rezoluției de care este capabil dispozitivul. Mai mult, aplicația de streaming trebuie să aibă și videoclipuri 4K. Majoritatea platformelor de streaming, cum ar fi Netflix sau Hulu, oferă streaming 4K în funcție de planul de abonament.

Dacă nu aveți un televizor 4K, puteți cumpăra la fel de bine FireStick 2nd Gen. Cu toate acestea, dacă intenționați să vă actualizați televizorul în viitor, ar fi bine să cumpărați 4K în schimb, mai ales când costă doar 5 USD mai mult în această perioadă de Black Friday.

Resurse pentru utilizatorii FireStick

După ce ai FireStick-ul, poți face multe. Aici sunt câțiva dintre ei:

Configurați FireStick pentru prima dată: Când conectați FireStick-ul pentru prima dată, trebuie să îl configurați. În timpul procesului de configurare, veți conecta dispozitivul la Wi-Fi, vă conectați cu contul Amazon și vă configurați telecomanda. Iată ghidul nostru despre cum să configurați Amazon Fire Stick pentru prima dată.

Jailbreak FireStick: Puteți închide FireStick-ul dvs. și puteți avea acces la tone de conținut gratuit, inclusiv filme, spectacole, TV în direct, sport și multe altele. Procesul de închisoare este foarte ușor și nu necesită cunoștințe tehnice speciale. De asemenea, este complet sigur.

Cum să jailbreak un FireStick (Ghid cu capturi de ecran)

Ghid video pentru Jailbreak a FireStick

Instalați aplicații terțe: FireStick-ul dvs. acceptă Amazon Store, unde puteți găsi o mulțime de aplicații pentru dispozitivul dvs. Cu toate acestea, există câteva aplicații nemaipomenite care nu sunt disponibile pe magazin. Din fericire, FireStick vă permite să reîncărcați aplicațiile terțe pe care nu le puteți găsi pe Amazon Store. Explorați lista noastră cu cele mai bune aplicații Amazon Fire TV Stick pentru o experiență uimitoare.

Protejați FireStick cu un VPN: Pentru streaming online, credem că un VPN este un instrument obligatoriu. Cu un VPN, puteți transmite un flux anonim fără a vă face griji pentru supraveghere, hackeri și hoți de identitate. În plus, un VPN vă ajută să deblocați conținutul restricționat de regiune de pe serviciile de streaming populare precum Netflix și Hulu. La momentul scrierii acestui articol, există mai multe oferte VPN pentru Black Friday, dar ExpressVPN este preferatul meu și unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru Firestick. Puteți urma acest ghid pentru a instala ExpressVPN pe Fire Stick.

Iată câteva alte resurse FireStick pe care le-ai putea găsi utile:

  • Cele mai bune canale FireStick
  • Cele mai bune servicii IPTV
  • Cum se instalează Kodi pe FireStick
  • Cele mai bune Kodi Addons
  • Cele mai bune construcții Kodi

Întrebări frecvente despre Oferte de Black Friday despre FireStick

Iată câteva dintre cele mai frecvente întrebări și răspunsurile lor:

Când începe licența Fire TV Stick Black Friday?

În timp ce ofertele de bază Amazon Black Friday au început cu câteva zile mai devreme, Fire TV Stick va fi pus în vânzare începând cu 27 noiembrie 2019.

Ce se încheie afacerea de Black Friday?

Amazon nu a specificat nicio dată de încheiere pentru oferte. Sperăm că va dura cel puțin până vineri. Cu toate acestea, nu suntem siguri. Prin urmare, poate doriți să faceți achiziția cât mai curând posibil.

Amazon începe și vânzarea Cyber ​​Monday, care va dura o săptămână. Cu toate acestea, nu putem spune dacă ofertele vor fi la fel de bune ca acestea.

Amazon oferă mai multe reduceri în acest an decât ultimul?

Da, Fire TV Stick (non-4K) a fost disponibil pentru 24,99 USD în 2018, comparativ cu 19,99 USD în acest an. Fire TV Stick 4K avea un preț de 34,99 USD anul trecut, față de 24,99 USD în 2019.

rezumat

Amazon lansează din nou în acest an oferte de Black Friday pentru dispozitivele Fire TV și Fire TV Stick. Cu toate acestea, față de anul trecut, față de 2018, ofertele din 2019 sunt cu siguranță mai bune. Așa cum am spus, nu suntem siguri cât vor dura tranzacțiile. Așadar, obține-ți oferta cât mai curând posibil.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me