A 25 legnépszerűbb kínzó oldal (2020)

>

A torrent webhelyek a páratlan forrás a dalok, videók, filmek, könyvek, játékok stb. Ingyenes letöltéséhez. Könnyű hozzáférést biztosítanak az interneten egyébként nem elérhető anyagokhoz. A világ legtöbb országában homlokát kelti az internet illegális terjesztése. Ezért tiltják a torrent felhasználást, valamint az ilyen anyagok terjesztését. A kínzó oldalakon található anyagok többsége azonban biztonságos és teljesen legális.

Összeállítottuk az interneten elérhető legjobb torrent oldalak listáját az Ön kényelme és szórakoztatása érdekében. Útmutatónk segít Önnek élvezni a kínzó webhelyek előnyeit. Ezeknek a webhelyeknek a többsége a felhasználók hosszú távú kedvence. A FireStickTricks.com tartalmazza a legújabb és legnépszerűbb webhelyeket, amelyekhez a felhasználók többsége hozzáférhet torrent fájlok letöltéséhez.

legjobb torrent oldalak

Figyelem: Az Ön IP-je mindenki számára látható. Saját biztonsága érdekében ajánlott VPN-t használni a torrent webhelyek elérésekor. A VPN megkerüli az ISP fojtását és segíti a torrentek gyorsabb letöltését. Ezenkívül elrejti az Ön IP-címét és megkerüli az ISP / kormányzati felügyeletet.

Én személy szerint használom és javaslom ExpressVPN, ami a legbiztonságosabb és leggyorsabb VPN a világon. 30 napos pénz-visszatérítési garanciával jár, ha nem tetszik a szolgálatuk (ami nagyon valószínűtlen).

Kattintson ide, hogy 3 hónapot ingyenesen kapjon, és 49% -ot spóroljon meg az ExpressVPN-en

oktatói - Hogyan kell telepíteni & használja az eszköz legjobb VPN-jét

Hogyan működik a torrent webhelyek??

Ez egy jó kérdés. A torrent oldalak azonban csak az egyik része a torrenting folyamatnak. Tehát a jobb kérdés az, hogy „hogyan működik a kínzás?”

Általában, ha valamit letölt az internetről, akkor a letöltést megkönnyítő webhely segítségével kapcsolódik a szerverhez, ahol a fájlt tárolja. Kattintson a „Letöltés” ​​opcióra, és felkéri a webhelyet, hogy mondja meg a szervernek, hogy töltse le a kért fájlt az eszközére.

Más szavakkal, a letöltött fájlt egy szerver tárolja.

Ez a „kiszolgáló-kliens” letöltési rendszer. Itt a kiszolgáló az a digitális eszköz, amely a fájlt tárolja, és te vagy az ügyfél.

A Torrent teljesen más módon működik. A „szerver az ügyfélre” rendszer helyett a „peer-to-peer (P2P)” technológiát használja. Töltse le az emberektől (mint te és én), nem pedig egy szervertől. Ezért azt is élvezem, hogy letöltésként „emberek közt” hívják.

A legnagyobb különbség a kiszolgáló-kliens és a peer-to-peer között az, hogy az utóbbi (P2P) esetén nem támaszkodik egyetlen személyre. Ehelyett letöltheti a fájl különböző részeit egyszerre több társtól (vagy embertől). Mindannyian tudod, hogy egyszerre tölthet le John, Joe, James fájlokat.

Mielőtt tovább foglalkoznánk ezzel, engedje meg, hogy mutassam be Önnek a kígyózó világ két leggyakrabban használt kifejezését - Vetőgép és letöltő.

Valóban hihetetlenül egyszerű fogalmak a megértésnek.

Vetőgép az a személy, aki feltölti a fájlt
letöltő az a személy, aki letölti a fájlt

Megfelelően nevezik őket! De ne érjen rosszul magam azzal, hogy oktató. Ön is hozzájárulhat a P2P közösséghez azzal, hogy vetőmagként működik, miközben még letölt. Minden letöltő dönthet úgy, hogy vetőgépként működik.

Annak érdekében, hogy csatlakozzanak a peer to peer torrent hálózathoz, és letölthessenek vagy fájlokat készítsenek egy torrent klienst. Jelenleg az uTorrent a legnépszerűbb torrent ügyfél. A BitTorrent az egyik legszélesebb körben alkalmazott torrenting alkalmazás.

Tehát egyszerűen be kell szereznie az egyik torrent alkalmazást, mint például az uTorrent, használja a torrent fájlt, és töltse le a kívánt fájlt..

Szóval, milyen szerepet töltenek be ezek? torrent oldalak játék?

A torrent helyek hozzáférést biztosítanak a torrent fájlokhoz, amelyeket a torrent ügyfelekkel, például az uTorrent vagy a BitTorrent használsz..

Minél nagyobb a vetőgépek száma, annál gyorsabb a letöltés. Az egyik tényező, amely meghatározza a jó torrent hely hatékonyságát, az a képesség, hogy nagyszámú vetőmaggal rendelkező torrent fájlokat keressen..

Miután ezen torrent oldalak egyikén található, az első dolog, amit megteszel, keresse meg a letölteni kívánt fájlt. Minden torrent oldalon megtalálható a keresési lehetőség.

Valószínűleg több lehetőséget talál a keresési eredmények között (néha akár százban is). Az ötlet az, hogy rengeteg vetőgéppel keresse meg a valódi torrent fájlt (amely a How to Spot Fake Torrents felismeréséről szól)..

Amikor megtalálta a kívánt torrent fájlt, letöltheti azt eszközére, és később megnyithatja a BitTorrent vagy bármely más kliens segítségével. A másik lehetőség a Mágnes link kiválasztása a torrent fájlhoz a torrent oldalon. A Mágnes link megnyitja a torrent fájlt közvetlenül az ügyféllel anélkül, hogy letöltenie kellene a fájlt.

Most csak annyit kell tennie, hogy várja meg a letöltés befejezését.

Hogyan keressem és töltsd le a torrenteket

A torrent keresésének legegyszerűbb módja a Google. Írja be a lekérdezést a szövegmezőbe, és adja hozzá a „torrent” kulcsszót. A Google automatikusan megjeleníti a kívánt lekérdezés eredményeit. Kiválaszthatja az igényeinek megfelelő linket, és a fent említett torrent kliensek bármelyikével könnyedén letöltheti torrent fájljait a rendszerére.

Hogyan kell felismerni a hamis torrentokat

A legtöbb kínzó webhely információkat szolgáltat a felhasználók számára a hamis és az igazi torrent különbségeiről. Ezeknek a kínzó webhelyeknek a felhasználók segítségére van szükségük a hamis torrent linkek azonosításához. Ha egy torrent webhely nem nyújt ilyen információt, akkor a felhasználó maguk azonosíthatják a hamis torrentet. A felhasználónak ellenőriznie kell a link vetőgép / leecher arányát, miközben egészséges torrentokat keres a weboldalakon.

A valódi torrentoknak általában nagy a vetőgép és a leecher arány. A legtöbb webhely frissíti a torrent hivatkozásokat azáltal, hogy ellenőrzött státuszt jelenít meg ezeken a linkeken, amelyek segítenek megkülönböztetni a hamis torrenteket a valódiól. Ezen kívül soha ne essen bele a csapdaba, amellyel letöltheti a „legújabb” feltöltéseket. Kevesebb esély van arra, hogy egy nemrégiben kiadott filmet vagy hangot torrentjeken keresztül szerezzenek. Mivel ezek eredetileg nem érhetők el a nyilvánosság számára, a feltöltő gyakran félrevezetheti a felhasználót.

Egy jó ökölszabály, hogy ne töltsön le fájlokat WMV vagy VMA kiterjesztéssel, mivel ezek általában hamisak. Ezenkívül a torrent felhasználóknak mindig ellenőrizniük kell a letöltött RAR, TAR és ZIP fájlok állapotát, hogy elkerüljék a lehetséges átveréseket.

Mielőtt elkezdenénk a legnépszerűbb kínzó webhelyek listáját, vessünk egy pillantást a jogi felelősségi nyilatkozatra.

lemondás & Torrent jogi figyelmeztetés

A FireStickTricks.com nem hagyja jóvá a szerzői joggal védett tartalmak illegális megosztását. Mielőtt folytatnánk, vegye figyelembe, hogy a P2P fájlmegosztás törvényes folyamat, mivel a megosztott fájlok többsége szerzői jogvédelem alatt áll. Ha feltölt egy ilyen szerzői jogi védelem alatt álló fájlt, akkor az Egyesült Államok, Kanada, az Egyesült Királyság és Ausztrália országaiban polgári pert indíthat, hogy néhányat említsen.

Az ilyen pert a felhasználók vagy magánszemélyek egy csoportja célozza meg, mérlegelés szerint. A P2P polgári perek bűncselekménynek minősülnek, és érzelmi és pénzügyi terhet róhatnak az alperesekre.

Ezenkívül az internetszolgáltatók az összes feltöltési és letöltési tevékenységének előzményeit kiadhatják a szerzői jogok felperesei számára. Dióhéjban: minél több adatot tölt fel és tölt le, annál nagyobb a valószínűsége, hogy a szerzői jogi védelmi csoportok pert indítanak.

A legjobb torrent oldalak 2020

Mielőtt elkezdenénk a webhelyek listájával, a következőképpen tudjuk elrejteni személyazonosságát torzítás közben (erősen ajánlott)

Nem szabad a Torrent webhelyeket illegális letöltésekhez használni. Mindaddig, amíg a torrentekkel letölt szerzői jog nélküli elemeket, nem kell aggódnia a jogi kérdések miatt. Ha azonban más okokból is szeretné, hogy a böngészés / streaming / torrent tevékenységek magántulajdonban maradjanak, akkor a legjobb torrenting VPN a legjobb. Számos oka van annak, hogy az emberek miért választják a VPN-ket. Ők;

 • Védje online identitását
 • Az ISP fojtásának megakadályozása (ami elősegíti a gyorsabb letöltést)
 • Kikerül a kormány és az internetszolgáltató felügyelete
 • Oldja fel a torrent webhelyek, valamint más geo-blokkolt szolgáltatások, például a Netflix, a BBC iPlayer blokkolását
 • kerülje a szerzői jogi közleményeket és a jogi problémákat

Meg kell jegyezni, hogy nem minden VPN megbízható torrentként. Javaslom az ExpressVPN használatát, amelyet személyesen minden nap használok minden eszközön, beleértve a PC-t, a mobiltelefont és az Amazon FireStick-et. Az ExpressVPN torrent-barát és nem korlátozza a letöltéseket. A termékhez „30 napos pénz-visszatérítési garancia nélkül is feltett kérdés” tartozik, amennyiben meggondolja magát.

Így telepítheti az ExpressVPN-t az eszközére.

1. lépés: Szerezze be az ExpressVPN előfizetést ITT.

2. lépés: kettyenés ITT letöltheti és telepítheti az ExpressVPN alkalmazást az eszközére.

3. lépés: Kattintson a Tápellátás ikonra a VPN-kiszolgáló csatlakoztatásához. Ez minden. A kapcsolat most biztonságos a leggyorsabb és leginkább torrent VPN-vel.

csatlakoztassa az expressvpn-t a kodi számára

Vessen egy pillantást a 25 legnépszerűbb kínzó oldal listájára.

 1. A Kalóz-öböl
 2. YTS
 3. 1337x
 4. RARBG
 5. Nyaa.si
 6. Torrentz2
 7. eztv
 8. LimeTorrents
 9. Torrent letöltések
 10. KATCR.CO
 11. Zooqle
 12. Torrents.io
 13. Torrent galaxis
 14. ETTV torrentek
 15. Torlock
 16. Torrentfunk
 17. ETTV torrentek
 18. BTDigg
 19. iDope
 20. Monova
 21. Sky Torrents
 22. YourBittorrent
 23. BitPort
 24. Toorgle
 25. DirtyTorrents

1. A Kalóz-öböl

legjobb kínzó webhelyekA „Torrentok királyának” nevezik a Pirate Bay az egyik legjobb torrent webhely, amely letöltheti a torrentokat az internetről. A Pirate Bay könnyű hozzáférést biztosít audio, video, film, dal, szoftver, játékokhoz és még sok mindenhez. A felhasználók könnyen kereshetnek a kereséssel kapcsolatos linkek ezrein keresztül, és megtalálhatják a számukra legmegfelelőbbet. A Kalóz-öböl hírhedt, hogy kijátsz több kormányzást és blokkot a kormánytól, ezért a legjobb torrent oldal az interneten.

Ezenkívül a weboldalon elérhető VIP felhasználók vagy megbízható felhasználói jelvények lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy megkülönböztessék a törvényes linkeket és a csalásokat. A webhely a mágneses linkek támogatását is biztosítja egy egyszerű felülettel, amely nem csak egyszerűen használható, hanem könnyen átjárható.

Webhely URL-je - https://thepiratebay.org/

2. YTS

Link - https://yts.am/

torrent oldalakAz YTS.am egy másik népszerûen használt torrenting site. A webhely a nem működő YTS és YIFY csoport hivatalos utódja. A weboldal filmek széles listáját kínálja, beleértve a klasszikusokat és a legújabb kiadásokat. A minimalista kialakításnak és a barátságos felhasználói felületnek köszönhetően a webhely tökéletesen illeszkedik a korlátozott sávszélességű felhasználókhoz.

Ez az oldal a filmek torrentjeinek indulási helye. Még az YTS-ből letöltött filmek is egyszerűen meghaladják a felhasználó sávszélességét, így a film szerelmeseinek kedvencévé válnak. Az YTS hatalmas felhasználói bázissal rendelkezik, amely elősegíti a BitTorrent protokoll hatékonyabb és eredményesebb működését.

3. 1337x

Webhely - https://1337x.to/

legjobb torrent oldalakA TorrentFreak hírblog szerint a 2018 legkedveltebb torrent-webhelye 1337x volt. A weboldal egyszerű felhasználói felülettel rendelkezik, amelyhez minden könyvtára meg van szervezve. Friss tartalmat töltnek fel a weboldalra óránként, ezáltal a weboldal az egyik leggyakrabban használt torrent letöltési oldal. A webhely nemcsak filmek, televíziós műsorok, audio, video, játékok, szoftverek és dalok kiváló gyűjteményét kínálja, hanem segíthet a felhasználót is abban, hogy megtalálja, amit keres.

Az 1337x-en hatalmas változtatásokon mentek keresztül, hogy javítsák a biztonsági elemek némelyikét a felhasználók könnyű hozzáférése érdekében, ami szintén hozzájárult az interfész javításához. Ezért a harmadik választásunk a torrentek megtalálására az interneten, miközben a szervezett felület és a különféle torrentok jó kombinációja.

4. RARBG

Webhely - http://rarbg.to/

A 2008-ban talált RARBG egy újabb torrent letöltési oldal, amely bolgár nyomkövetőként indult el, és most elősegíti a felhasználók számára a peer-to-peer fájlok megosztását a BitTorrent protokollon keresztül. A weboldal torrent fájlokat tölt le, a mágneses linkek támogatásával. Több ezer aktív felhasználóval rendelkezik, és rengeteg magot szolgáltat. Megtalálhatja mind a régi, mind az új torrentokat, így a RARBG az egyik legelőnyösebb torrent webhely a dalok, játékok, szoftverek, filmek, videók és audio fájlok számára..

A RARBG folyamatosan frissíti és új ötleteket ad hozzá webhelyéhez. A webhely magas forgalma segített a webhelynek számos ország, például Bulgária, Dánia, az Egyesült Királyság és Portugália blokklistáján szerezni pozíciót. Így a RARBG használatához először VPN-t kell használnia.

5. Nyaa.si

Webhely - https://nyaa.si/

legjobb kínzó oldalakA Nyaa a korábban hírhedt anime torrent hely, a Nyaa kínai feltámadása. A Nyaa 2017-ben bezárt, megnyitva egy utat Nyaa számára. A weboldalon mindenféle anime videó és audió található, amelyek könnyen elérhetők a weboldal felhasználóbarát felületén keresztül. A weboldal támogatást nyújt mind kínai, akár angolul beszélő felhasználói számára.

6. Torrentz2

Link - https://torrentz2.eu/

A Torrentz2.eu egy ingyenes, gyors és hatékony meta-kereső, amely több tucat keresőmotor eredményeit egyesíti. Egy egyszerű és könnyen kezelhető felületet kínál, kiterjedt torrent könyvtárával, amely több mint 61 millió torrentet tartalmaz. A Torrentz2 elindult az eredeti Torrentz.EU weboldal stand-in-ként. A webhely alacsony profilú.

Még mindig tartalmazza az eredeti Torrentz weboldal néhány funkcióját. A Torrentz2 az egyik legjobb és legmegbízhatóbb nyomkövető az interneten.

7. EZTV

URL: https://eztv.io/

legnépszerűbb torrent webhelyekHa időt töltött a kínzó világban, akkor valószínűleg már hallottál az EZTV-ről. Torrent szolgáltató, amely szinte az összes jelentős kínzó oldalon látható volt. Most már van saját webhelyük.

Az EZTV az egyik ritka torrent oldal, amelyet csak a TV-műsorokhoz terveztek. Szinte minden TV-torrentet megtalál, amely letölthető ezen az oldalon. Támogatja a közvetlen és a mágneses letöltést.

Noha jó show-gyűjteményük van, nincs sok vetőgép, még a legújabb epizódokhoz sem. Lehet, hogy nem mindig tartalmazzák az 1080p videókat. A legtöbb torrent 720p-re korlátozódik.

8. LimeTorrents

Webhely link - https://www.limetorrents.info/

legjobb kínáló webhelyekA felhasználói értékelések alapján ezen az oldalon az egyik legnagyobb torrent adatbázis az interneten. A felhasználók könnyen megállapíthatják, hogy érdemes-e letölteni a torrentet. A LimeTorrents felhasználóbarát felülettel rendelkezik a nagyobb és jobb nyomkövetőktől származó torrentokkal. A weboldalon található a belső listák listája, amelyek lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy megnézze a torrent hozzáadásának dátumát, annak méretét, vetőgépét és az egyes torrentok állapotmérőjét..

A felhasználók hozzáférhetnek egy kiterjedt információs oldalhoz az egyes torrentekről, hogy többet megtudjanak a torrent fájlról. A régi torrentok ezen a weboldalon általában nem érhetők el, ezért a webhely biztonsági mentési lehetőségként használható a torrentek letöltésére. A LimeTorrents.cc operátor a gyorsítótárat is futtatja az iTorrents torrent webhelyén. Ezt a torrent gyorsítótárat számos más torrent keresőmotor használja.

9. Torrent letöltések

Látogasson el a webhelyre - https://www.torrentdownloads.me/

torrent letöltésekA hatalmas adatbázis és a tartalom, valamint az egyszerű, de részletes felület kombinálva a Torrent letöltéseket jó választássá teszik. A weboldal különféle kategóriákat tartalmaz, ahonnan letölthető, így jó választás a torrent letöltésére. A webhely lehetőséget ad a torrent fájlok kommentálására és értékelésére. A megjegyzések és értékelések csökkentik a hamis fájlok jelenlétét a webhelyen.

A Torrent letöltések keresősávjában még az Advanced Search opció is megtalálható. Az Összetett keresés funkció lehetővé teszi a felhasználók számára a keresési eredmények szűkítését kategória, szolgáltató és állapot alapján. Megtalálhatja az adott torrent hivatkozás részleteit, beleértve a feltöltő nevét, a feltöltés dátumát, a terjesztőt, a fájl méretét, a magok számát és a link állapotát. Ez az információ lehetővé teszi a torrent link általános hitelességének meghatározását.

10. KATCR.CO

URL - https://katcr.co/

A KATCR a kickass torrent letöltésének hivatalos oldala. A weboldal számos különféle torrentet tartalmaz, amelyek letölthetők filmek, televízió, játékok, zene és még sok más számára. A legfrissebb torrentokat rendszeresen frissítik az adatbázisban. A webhelynek sok tükre létezik, ez azonban a hivatalos webhely, amely egyszerű és könnyű hozzáférést biztosít minden kínzó igényéhez.

A KATCR webhely nagyon egyszerű felülettel rendelkezik, egyetlen keresősávval és azokkal a kategóriákkal, amelyeket kiválasztani szeretne. A weboldal egyenesen elérhető, könnyen kezelhető, és a felhasználók könnyen megtalálhatják a keresett torrentokat. A weboldalon még a kezdőlapon is bejelentkezési lehetőség található.

11. Zooqle

Webhely link - https://zooqle.com/

A Zooqle lenyűgöző adatbázist tartalmaz, több mint 3,5 millió torrentről. A weboldal különféle audio-, video-, játék- és szoftveralkalmazásokat tartalmaz. A webhely csak az utóbbi időben szerepelt népszerűségnek köszönhetően, mivel adatbázisa 37 000 film és 600+ televíziós műsor látható.

A weboldal felülete egyszerű, de könnyen használható. Az oldal hűséges rajongói bázissal rendelkezik, amely a torrent weboldalt használja a torrentek folyamatos letöltéséhez. A webhely sokáig a radar alatt maradt. A weboldal felhasználói bázisának növekedésével azonban a Zooqle várhatóan még tovább növekszik.

12. Torrents.io

Webhely - https://torrents.io/

Annak ellenére, hogy az interneten több ezer különféle torrent-webhely elérhető, a Torrents.io hatalmas lövöldözést élvezte a forgalomban, mivel a felhasználók több ezer torrentet töltöttek le az oldalra. A weboldal egy hatalmas torrent-adatbázist tartalmaz, amelyet a webhely egyszerű felhasználói felületén keresztül könnyen letölthet. A Torrents.io egy meta-kereső, amely torrent fájlokat és mágnes linkeket kapcsolhat össze más torrent helyekről.

Megtalálhatja az adott torrent hivatkozás részleteit, beleértve a feltöltő nevét, a feltöltés dátumát, a terjesztőt, a fájl méretét, a magok számát és a link állapotát. Ez az információ lehetővé teszi a torrent link általános hitelességének meghatározását.

13. Torrent galaxis

Látogasson el - https://torrentgalaxy.org/

A Torrent Galaxy egy másik torrent letöltő webhely, amely segíthet a keresett torrent keresésében. A Torrent Galaxy gyors és változatos adatbázissal rendelkezik számos kategóriával, ahonnan letölthető. A weboldalon anime, könyvek, játékok, filmek, dalok, alkalmazások, filmek, dokumentumfilmek, televíziós műsorok, sportműsorok és még sok más található. A felhasználói felület egy tiszta, felhasználóbarát elrendezés, amely segíti a felhasználót a rendelkezésre álló legjobb torrent letöltésében.

14. ETTV torrentek

Webhely - https://www.ettv.tv/home/

Az ETTV Torrent egyike azon kevés kínzó webhelyeknek, amelyeken hatalmas adatbázis található a televíziós epizódokról. A felhasználók könnyen megtalálhatják a legfrissebb televíziós műsorokat az ETTV torrentokon, és letölthetik azokat. Az ETTV Torrents a legjobb torrent oldal a filmek, könyvek, szoftverek és audio letöltéséhez.

A weboldal könnyen kezelhető felülettel rendelkezik, amely nagyon egyszerű. A felhasználók könnyedén megkereshetik a kívánt torrentet, és a weboldal könnyedén bejárja hatalmas adatbázisát. A weboldal számos előadást kínál különböző nyelveken, ezért sokkal nagyobb közönség számára vonzó, mint más kínzó webhelyek.

15. Torlock

Webhely - https://www.torlock2.com/

Az egyik ritka webhely, de az egyik legnépszerűbb internetes kínzó webhely a Torlock. A weboldal hatalmas adatbázist tartalmaz az ellenőrzött torrentokról. A weboldal több fájl között többnyire zenét, anime és e-könyveket tartalmaz. A weboldal felülete tiszta, felhasználóbarát, és minden új torrent kiadáshoz frissítve van. Amellett, hogy a hitelesített torrentek nagy adatbázisa, a Torlock fizet a felhasználóinak az esetleges hamis torrent kapcsolatok megtalálásáért.

A weboldal állítása szerint több mint ötmillió ellenőrzött torrent van. A weboldalon még a Top 100 lista is szerepel, amely bemutatja az összes népszerű torrent letöltést. A Torlock tartalmának nagy részét nehéz megtalálni más torrent weboldalakon, ezért a Torlock bármilyen torrentet megállít..

16. Torrentfunk

Webhelyhivatkozás - http://www.torrentfunk.com/

Egy másik népszerű weboldal a torrent letöltésére a Torrentfunk. A weboldal nemcsak egy nagy mennyiségű adatbázist tartalmaz az interneten található torrentokról, hanem egy ellenőrzési állapotjelzőt is tartalmaz. Az ellenőrzési állapot lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kiszűrjék a hamis linkeket, és kiválaszthassák a használatukhoz legmegfelelőbbet. Az ellenőrzési státus mellett a Torrentfunk az egyik legfejlettebb felhasználói véleményrészletet is tartalmazza. Ez a szakasz lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy elolvassák és megjegyzéseket tegyenek a kedvenc linkjeikről.

A weboldalon szerepel még a torrent link felvételének dátuma, a feltöltő neve, a vetőmagok száma és a mag egészsége. Összességében a weboldal olyan csomag, amely mindenki számára elérhető, aki egyetlen helyet keres az összes kedvenc zené, film, szoftver vagy játék megtalálásához.

17. ETTV torrentek

URL: https://ettvtorrents.com/

Ez egy újabb torrent oldal, amelyet a TV-műsorok szentelnek. Ha filmeket szeretne letölteni, akkor ki kell próbálnia a Torrent legjobb webhelyeinek ezen listáján szereplő többi lehetőséget.

Ezen a weboldalon sok népszerű TV-műsor és epizód található. Lehet, hogy nemrégiben nem adott ki epizódokat. Általában néhány hétbe telik, amíg az epizódok elérhetővé válnak a kiadásuk után.

Az ETTV ismert neve is a kínzó világban. A torrensek más torrent oldalakon is elérhetők.

Sajnos ők szintén nem kínálnak sok 1080p letöltést. Szerencsére a mágneses letöltés elérhető, ami egy kicsit könnyebbé teszi a dolgokat.

18. BTDigg

Link - https://btdig.com/

A BTDigg 2011. januárjában indult el az első BitTorrent DHT keresőmotor. A BTDigg nem támaszkodik torrent fájlokra, hanem a BitTorrent DHT használatára támaszkodik új fájlok keresésére. A weboldal egy egyszerű retro interfésszel rendelkezik, amely a felhasználók számára a teljes felület keresését teszi lehetővé az aktív torrentokon keresztül a webes felületen keresztül. A BTDigg torrent metaadatokat gyűjt és elemzi a DHT hálózatot. A BTDigg használatának fő előnye, hogy nincsenek torrentok és nincs tárolva tartalom. A BTDigg internetes keresése támogatja a több ázsiai és európai nyelvű lekérdezéseket. A honlapon csak egy keresőmezőt láthat. A BTDigg keresési eredményei részletes információkat mutatnak a torrentekről.

19. iDope

Link - https://idope.se/

Az iDope megfelelő lehetőség a filmekhez és a show-khoz való hozzáféréshez. Noha a webhelynek nincs annyi vetőgépe, mint a listán szereplő legnépszerűbb torrent oldalakkal, mégis elfogadhatóan letölthető. Ez felsorolja a letöltési lehetőségeket sok megbízható torrenter számára.

A mágneses letöltés biztosítja, hogy közvetlenül elindíthassa a tartalmat, anélkül, hogy először le kellene töltenie a torrent fájlt.

Lehet, hogy nem talál sok 1080p minőségű videót itt. Ha azonban a 720p méretű kis méretű videókat keres, rengeteg lehetőség van.

20. Monova

Webhely link - https://monova.org/

A nagyszerű kínzó oldal, a Monovo tiszta és szép felülettel rendelkezik, miközben lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy több ezer torrentet elérjenek az interneten. A weboldalon azonban sok hirdetés található, amelyek problémákat okozhatnak, ám ez a webhely jó hely a torrent letöltésére. A felhasználók regisztrálhatnak még a weboldalon, és feltölthetik saját torrent fájlokat. A webhely széles választékát kínálja a kategóriák közül, amelyek közül lehet választani, így ez a webhely jó kínzó lehetőség lehet.

21. Sky Torrents

Link - https://www.skytorrents.to/

A listánk másik fontos weboldala a Sky Torrents. Ez a torrent letöltő weboldal tartalmaz egy hatalmas adatbázist és egy tiszta és egyértelmű felületet anélkül, hogy a felhasználókat bombázná a reklámokkal. A Sky Torrents bárkinek a kedvence, aki minimalista követéssel kívánja élvezni a maximális adatvédelmet. Még kriptovaluták, például bitcoin vagy ethereum formájában is adományokat fogad el a felhasználóktól. A weboldal szerint a Sky Torrents 21, 841, 003 torrentet tartalmaz az indexben, ezáltal az adatbázis meglehetősen nagy..

22. YourBittorrent

Webhely - https://yourbittorrent.com/

A YourBittorrent egy másik hírhedt torrent adatbázis a listánkon. A weboldal ellentmondásos története van. A weboldalt eredetileg 2003-ban alapították, és két partner közötti együttműködésként hozták létre. Végül az alapítónak ismeretlen okok miatt be kellett állítania az eredeti webhelyet.

2009-ben újra megjelentek egy hasonló webhely, melynek neve YourBittorrent. A weboldal egyszerű felülettel rendelkezik, amelyhez bárki könnyen hozzáférhet. Az interfész könnyen kezelhető és meglehetősen egyenes. A linkeket többnyire ellenőrzik, és megmutatják a dátumot, amikor a linket felvették a weboldalra. A webhely több mint egymillió torrent linket tartalmaz, és ez a szám napról napra gyorsan növekszik. Népszerűsége miatt a weboldalt Portugáliában és az Egyesült Királyságban betiltották.

23. BitPort

Link- https://bitport.io/

A BitPort egy freemium torrenting webhely. Azaz korlátozott ingyenes letöltéseket tesz lehetővé. Megvásárolhat előfizetési tervet a megnövelt sávszélesség és a hozzáadott szolgáltatások számára.

A szolgáltatás használatának megkezdéséhez létre kell hoznia egy fiókot a BitPorton. Az ingyenes terv akár 1 GB-os felhőalapú tárolást is lehetővé tesz, csak egy letöltési helyet tartalmaz, és napi 1 torrentre korlátozza. A letöltési sebesség nem garantált. Ezenkívül nem nyújt semmiféle biztonságot, mivel csak HTTP hozzáférés van és nincs vírusvédelmi vezérlés.

A fizetett tervek havonta 5 dollártól és 30 GB-os felhőalapú tárolástól kezdődnek. A fizetett tervekkel több résidőt, nagyobb letöltési sebességet, korlátlan torrentokat és nagyobb biztonságot kínál.

A Bitport 30 napos pénz-visszafizetési garanciával is rendelkezik.

24. Toorgle

Webhely - http://www.toorgle.com/

A Toorgle egy meta-keresőmotor, amely több mint négyszáz torrent webhelyre mutat. A webhely könnyedén hozzáférhet torrent webhelyekhez és adatbázisukhoz az interneten keresztül. A Toorgle tartalmaz egy Firefox keresősávot és egy Facebook plugint, így a weboldal könnyen használható és böngészőből elérhető. Tájékoztatja a felhasználókat a torrent kapcsolat állapotáról, a letöltési sebességről és a letöltések számáról.

25. DirtyTorrents

Link - https://dirtytorrents.com

A Dirty Torrents az a hely, ahonnan letölthető műsorok, filmek, audio, alkalmazások, játékok és még sok más. Nagyon hasonlít a torrentok keresőmotorjára. Megmutatja az olyan népszerű webhelyek torrentjeit, mint a The Pirate Bay, a LimeTorrents, az 1337x, a Torlock és még sok más. Ezek a webhelyek már szerepelnek a listánkon.

Jelentős számú vetőgéppel, megfelelő letöltési sebességgel és sok ellenőrzött torrenterrel a Dirty Torrents könnyen bekerül a legjobb torrent oldalak listájába..

A weboldal minimális felülete megkönnyíti az indítást. Böngészhet a tartalom kategóriánként, vagy egyszerűen beírhatja a kulcsszavakat, hogy megtalálja, amit keres.

Következtetés

Ha valaha kifogynak a lehetőségek a torrent letöltési oldalainak elérésekor, akkor mindig felkeresheti a FireStickTricks.com webhelyet, hogy megtekintsék a jelenleg futó és futó webhelyeket. Készítettünk egy listát, és rangsoroltuk a legjobb torrent oldalakat az Ön könnyedén, garantálva a torrent legújabb letöltését.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me