Ponudbe Amazon FireStick: Črni petek 2019

>

V tej objavi si oglejmo nekaj navdušujočih ponudb za črni petek leta 2019 za Amazon Fire TV in FireStick naprave.

Amazonovi premierni dnevi tega julija so bili plen. Če pa ste to zamudili, ne skrbite. Nič manj se ne ukvarjajo s črnim petkom. Amazon ponovno ponuja velike popuste na liniji naprav Fire TV. Medtem ko se je prodaja Black Friday na drugih napravah začela nekoliko prej, bodo od 27. novembra 2019 na voljo množični popusti na FireSticku.

Ne vemo, kako dolgo bodo trajale ponudbe. Torej, če ga še niste zgrabili, to storite zdaj.

najboljše ponudbe za firestick za black friday 2019

FireStick je ena izmed najbolj priljubljenih pretočnih naprav. Ne le, da imate dostop do številnih priljubljenih programov in kanalov Fire TV, kot so Netflix, Hulu, Starz, HBO in še več, na svoj Fire TV Stick lahko namestite tudi množico aplikacij drugih proizvajalcev. Pri FireSticku obstajajo neskončne možnosti pretakanja.

FireStick ponudbe za črni petek v letu 2019

Tu so popusti za grabe:

FireStick 2. gen: 19,99 USD (prvotna cena 39,99 $)

Fire Stick 2. gen + 2-mesečna naročnina na Showtime: 19,99 USD (prvotna cena 39,99 $). Na voljo samo glavnim članom

FireStick 4K: 24,99 USD (prvotna cena 49 USD)

Fire Stick 2. gen s paketom Echo Dot: 41,99 USD (prvotna cena 89,98 $). Pri nakupu uporabite kodo ECHOTV

Fire Stick 4K s paketom Echo Dot: 46,99 USD (original 99,98 USD). Med naročanjem uporabite kodo ECHO4K

FireStick 4K z AmazonBasics HD anteno: 59,99 $ (prvotna cena 90,96 $)

Kakšna je razlika med FireStick 4K in FireStick 2nd Gen?

Funkcionalno so razlike med FireStick 4K in Firestick 2nd Gen (non-4K) komaj kaj razlike. Ko pa gre za ločljivost in vizualno privlačnost, bi bila razlika lahko izjemna.

Najprej FireStick 4K podpira Ultra HD (UHD), ki je bolj popularno znan kot 4K ločljivost. Poleg tega ima HDR10 in Dolby Vision za večji kontrast, bogatejše barve in ostrejše slike. Po drugi strani pa FireStck 2nd Gen lahko prenaša samo v polni HD (1080p) kakovosti. Ne ponuja HDR ali Dolby Vision podpore.

Očitno FireStick 4K ponuja veliko boljšo izkušnjo gledanja. Vendar pa je ulov. Če želite izkoristiti kakovost ločljivosti, ki jo omogoča naprava, morate imeti 4K združljiv televizor. Poleg tega mora imeti pretočna aplikacija tudi 4K videoposnetke. Večina pretočnih platform, kot sta Netflix ali Hulu, ponuja 4K pretakanje, odvisno od naročniškega načrta.

Če nimate 4K televizorja, boste morda prav tako kupili FireStick 2nd Gen. Če pa načrtujete, da boste v prihodnosti nadgradili televizor, bi bilo dobro namesto tega kupiti 4K, še posebej, če stane le 5 USD več v tem obdobju Črnega petka.

Viri za uporabnike FireStick-a

Ko imate FireStick, lahko z njim veliko storite. Tu je nekaj takih:

Nastavite FireStick prvič: Ko prvič vključite FireStick, ga morate nastaviti. Med postopkom nastavitve boste napravo povezali v Wi-Fi, se prijavili s svojim računom Amazon in konfigurirali daljinec. Tu je naš vodič o tem, kako prvič postaviti Amazon Fire Stick.

Jailbreak FireStick: Lahko zaprete svoj FireStick in pridobite dostop do nabora brezplačne vsebine, vključno s filmi, oddajami, TV v živo, športom in še več. Zapor iz zapora je zelo enostaven in ne zahteva posebnega tehničnega znanja. Je tudi popolnoma varen.

Kako rešiti FireStick (Vodnik s posnetki zaslona)

Video vodnik za Jailbreak a FireStick

Namestite aplikacije drugih proizvajalcev: Vaš FireStick podpira Amazon Store, kjer najdete veliko aplikacij za svojo napravo. Vendar pa obstaja nekaj super aplikacij, ki niso na voljo v Trgovini. Na srečo vam FireStick omogoča, da naložite aplikacije drugih proizvajalcev, ki jih v trgovini Amazon ne najdete. Raziščite naš seznam Best Amazon Fire TV Stick Apps za neverjetno izkušnjo.

Zaščitite FireStick z VPN: Za spletno pretakanje verjamemo, da je VPN nujno orodje. Z VPN lahko prenašate anonimno, ne da bi vam bilo treba skrbeti za nadzor, hekerje in tatove identitete. Poleg tega vam VPN pomaga odblokirati vsebino z omejenim območjem za priljubljene storitve pretakanja, kot sta Netflix in Hulu. V času pisanja tega članka obstaja več ponudb za VPN Black Friday, vendar je ExpressVPN moj najljubši in eden najboljših VPN-jev za Firestick. Sledite tem navodilom za namestitev ExpressVPN-a na Fire Stick.

Tukaj je nekaj drugih FireStick virov, ki bi se vam lahko zdeli koristni:

  • Najboljši kanali FireStick
  • Najboljše IPTV storitve
  • Kako namestiti Kodi na FireStick
  • Najboljši Kodi Addons
  • Best Kodi Builds

Pogosta vprašanja o črnem petku FireStick

Tu je nekaj najpogostejših vprašanj in njihovih odgovorov:

Kdaj se začenja Fire TV Stick Black Friday Deal?

Medtem ko so se osnovne ponudbe Amazon Black Friday začele nekaj dni prej, bo Fire TV Stick v prodaji od 27. novembra 2019.

S čim se konča dogovor Črni petek?

Amazon ni določil nobenega končnega datuma za pogodbe. Upamo, da bo trajalo vsaj do petka. Vendar nismo prepričani. Zato boste morda želeli nakup opraviti čim prej.

Amazon začenja tudi s prodajo Cyber ​​Monday, ki bo trajala en teden. Kljub temu ne moremo reči, ali bodo posli tako dobri kot ti.

Ali Amazon letos ponuja več popustov kot zadnje?

Da, Fire TV Stick (non-4K) je bil v letu 2018 na voljo za 24,99 USD v primerjavi z 19,99 USD letos. Fire TV Stick 4K je bil lani ceno 34,99 USD v primerjavi s 24,99 USD v letu 2019.

Povzetek

Amazon letos znova izvaja ponudbe Black Friday na napravah Fire TV in Fire TV Stick. Vendar so v primerjavi z lanskim letom v primerjavi z letom 2018 dogovori za leto 2019 gotovo boljši. Kot sem že rekel, nismo prepričani, kako dolgo bodo trajali posli. Torej, čimprej najdite svojo najljubšo ponudbo.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me