Fire TV Cube Review – Este într-adevăr ceea ce te-ai așteptat?

>

Fire TV Cube este pur și simplu un Fire TV 2017 cu hardware ușor modernizat și Echo Dot încorporat, asistența virtuală Alexa, difuzor cum-virtual.

Ce e bun:

  • Spațiu de stocare crescut (de la 8 GB pe Fire TV 2017 la 16 GB acum)
  • Din cutie Adaptor Ethernet
  • Integrarea Echo Dot

Ce nu este bun:

  • Aceleași specificații hardware ca și Fire TV 2017, cu excepția mai multor spații de stocare
  • Nu include cablul HDMI. Trebuie cumpărat separat
  • Mai scump decât Fire TV 2017 & Combo Echo Dot

Este evident că Amazon încearcă să facă din Alexa un nume de gospodărie. Integrarea Alexa cu multe dintre dispozitivele sale audio și video de top nu este un secret. Televizorul de foc & Linia de dispozitive FireStick are deja capabilitățile Alexa. Acum, se presupune că lucrurile devin mai interesante, întrucât Amazon se căsătorește cu Fire TV, Alexa și Echo Dot într-un singur pachet, marcat ca Fire TV Cube și vă oferă pentru un preț pe care nu l-ați numi ieftin. Disponibil pentru 119 USD în timp ce scriu această recenzie, Cube pare să se încadreze încet în linie cu Apple TV. Dar, în timp ce există doar o valoare de 60 USD pentru a face la preț (pentru că Apple TV are un preț de 179 USD), mai sunt multe pentru a acoperi caracteristicile și specificațiile hardware

Ar fi nedrept să comparăm Cube cu Apple TV, pentru că sunt două clase diferite de dispozitive. În această recenzie despre Fire TV Cube, o voi prezenta cu mai multe gadgeturi familiale, Fire TV (2017) și Echo Dot.

recenzie pentru cubul tv tv

Hardware În primul rând! 

Hardware mai întâi pentru că este bazată pe toată experiența utilizatorului. Voi lua Amazon Fire TV 2017 ca referință pentru comparație, deoarece a fost ultima iterație din linia Fire TV a dispozitivelor înainte de Cube.

Fire TV Cube împachetează Echo Dot, deja popularul difuzor inteligent, pe care Fire TV 2017 nu îl are. Dar, deocamdată, aruncăm Echo Dot deoparte și privim capabilitățile hardware principale ale Fire TV Cube ca un dispozitiv media.

Fire TV Cube este exact versiunea dvs. din 2017 Fire TV, dar cu mai mult spațiu de stocare. Acest dispozitiv oferă o stocare internă de 16 GB în comparație cu Fire TV, care are doar 8 GB. Chiar dacă Cube dublează capacitatea de stocare, 16 GB nu sunt o mulțime pentru cei cărora le place să descarce și să salveze videoclipuri. Dar, ca și celelalte dispozitive Fire TV, puteți extinde stocarea cu ajutorul adaptorului OTG.

Pe lângă stocarea crescută, toate celelalte specificații hardware rămân aceleași. Cube are același procesor de 1,5 GHz ca Fire TV, 2 GB RAM și MIMO Wi-Fi. Acest dispozitiv acceptă de asemenea HDR10 și nu este compatibil cu HDR10 + la fel ca Fire TV, redă videoclipuri 4K și oferă o calitate audio audio Dolby Atmos surround.

Cube se conectează la televizor prin HDMI. Dar, este greu de crezut că nu livrează cablul HDMI din cutie. Când plătiți 120 USD pentru un dispozitiv ca acesta, cel mai puțin vă așteptați. Am fost cu adevărat dezamăgit să descopăr acest fapt când am despachetat Cube. Dacă nu aveți deja un cablu HDMI, nu puteți începe să vizionați videoclipuri imediat. Chiar și FireStick, cel mai ieftin din linia Fire TV a dispozitivelor media, vine cu o extensie HDMI. Deci, adăugați cablul HDMI în coșul de cumpărături când cumpărați Fire TV Cube.

Aproape că am uitat să menționez. Cube livrează un adaptor Ethernet în cutie pentru conectivitate cu fir. Acesta este un alt upgrade de la Fire TV, care necesită un adaptor Ethernet suplimentar de 14,99 USD pentru conexiunea la internet cu cablu.

Ambele, Cube și Fire TV 2017 au exact aceeași telecomandă. Am sperat că Amazon va adăuga în sfârșit butonul de control al volumului, deși nu a reușit.

Acum Echo Dot

Fire TV și Echo Dot (două dispozitive separate) împreună pot face aproape tot ce poate Fire Fire Cube. De fapt, puteți cumpăra combo-ul pentru 94,99 USD de pe Amazon. Cube vă costă cu aproximativ 22 de dolari în plus și vă oferă un plus de 8 GB și un port Ethernet încorporat.

Dacă dețineți deja unul dintre dispozitivele Echo Dot, Fire TV Cube nu are prea mult sens. Echo Dot ca un gadget separat poate face aproape tot ce poate Echo Dot în Cube. Puteți controla o serie de dispozitive inteligente și electrocasnice cu integrare Alexa, inclusiv televizorul dvs., console de jocuri, iluminări și multe altele.

Există o altă provocare: păstrarea a două puncte ecologice în apropiere. Dacă utilizați același cuvânt trezire, ambele s-ar putea să răspundă la aceleași comenzi provocând simultan o mulțime de confuzii, mai ales când ambele sunt păstrate în apropiere. Cel mai bine este să păstrați ambele dispozitive Alexa în camere separate sau să schimbați cuvântul de veghe pe unul dintre ele dacă intenționați să le utilizați în aceeași cameră.

Acestea fiind spuse, Fire TV Cube Echo Dot se pricepe la ascultarea și executarea comenzilor tale. Dar, adevărata putere a unui astfel de dispozitiv constă în capacitatea sa de a auzi în condiții sonore nu atât de ideale. Acolo strălucește cu adevărat Echo Dot. Îți poate auzi și recunoaște comenzile din toată camera și chiar prin muzică tare. Eu personal am testat Echo Dot cu home-theater-ul meu și rezultatele au fost încântătoare. De la peste 5 metri și cântând muzică destul de tare, m-ar putea auzi și îndeplini comenzile mele.

„Alexa, crește volumul”

„Alexa, coborâți volumul”

„Alexa, joacă piesa anterioară”

„Alexa, joacă următoarea piesă”

Încercați să nu mențineți Cube-ul prea aproape de difuzorul neclar sau ar trebui să vă strigați plămânii pentru ca Echo Dot să vă audă.

Am fost curios să știu cum va funcționa Echo Dot cu interfața Fire TV Cube, deoarece Alexa on Fire TV 2017 oferea funcționalități limitate. Echo Dot a deschis rapid toate aplicațiile pe care le-am cerut, m-a dus în Setări, a căutat aplicații pentru mine, m-a ajutat să descarc aplicații și o mulțime de alte lucruri. Dar, am fost puțin dezamăgit de modul în care a gestionat solicitările mele de navigare pe lista de aplicații de pe ecranul de start, precum și în aplicațiile dvs. & Segment de canale. Mă descurcam mult mai bine cu telecomanda decât să mă încredințez dând comenzi pe care Alexa nu le putea îndeplini.

Dar nu m-am descurajat. Știam că capabilitățile Echo Dots se extind cu mult peste interfața Cube-ului și poate face mult mai mult pentru mine.

Am avut o altă provocare cu Alexa. Când i-am cerut să deschidă Netflix, Hulu, Downloader sau ES File Explorer, a lansat prompt aceste aplicații. Când i-am poruncit să ruleze Kodi, Mobdro și Tea Tv, s-a enervat și nu a putut deschide aceste aplicații. Care este diferența? Aplicațiile pe care Alexa le-ar putea deschide rapid sunt descărcate de pe Amazon App Store. Aplicațiile pe care nu le-ar fi putut fi încărcate pe FireStick. În concluzie, Alexa este suficient de inteligent pentru a deschide aplicațiile App Store, dar nu este suficient de inteligent pentru a rula aplicații terțe, încărcate lateral.

Fire TV Cube are același difuzor Echo Dot de 0,6 ”ca și Echo Dot de 50 $. Este un difuzor de bază fără woofers și fără suport Dolby. Calitatea sunetului este acceptabilă atunci când doriți să vă bucurați de muzică la volum redus și nu doriți să activați boxele mai mari, deoarece acestea vor consuma mai multă energie.

Înfășurare - Recenzie cub TV

Dacă aveți Fire TV 2017, achiziționarea Fire TV Cube nu are prea mult sens. Aș prefera să cumpăr un adaptor Ethernet de 50 de dolari și 15 USD și să economisesc în continuare mai mult de 50 de dolari. Dacă doriți mai mult spațiu de stocare, puteți cumpăra întotdeauna un adaptor OTG separat. Un adaptor OTG de bună calitate te-ar costa oriunde între 5 și 10 USD. Și nu uitați că Cube nu livrează cablul HDMI în cutie. Trebuie să-l cumpărați separat. Un cablu de 6 metri costă în jur de 8 dolari.

Cred că Amazon ar fi putut împacheta un dispozitiv mai bun decât ceea ce livrează pentru 120 de dolari. De fapt, nu mi-ar plăcea să plătesc 10 USD în plus pentru un procesor mai puternic. Toate dispozitivele Fire TV sunt cam lente.

Dacă nu dețineți deja un Fire TV, cred că Fire TV Cube ar putea fi un început bun. Din moment ce maschează două dispozitive într-unul, configurarea dvs. ar fi mai puțin aglomerată. Echo Dot este la fel de bun cu Cube ca și separat. Puteți controla aparatele inteligente, televizorul, sistemele home-theater și o gamă largă de dispozitive inteligente.

Legate de:

Cum să imprimați Jailbreak FireStick
Cele mai bune aplicații Fire Stick
Cel mai bun VPN pentru Fire Stick
Cum se instalează Google Play pe Fire TV Stick
Cum se instalează Terrarium TV pe Fire Stick

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me