25 parasta uutta torjuttavaa sivustoa (2020)

>

Torrent-sivustot ovat vertaansa vailla oleva lähde ladata kappaleita, videoita, elokuvia, kirjoja, pelejä jne. Ilmaiseksi. Ne tarjoavat helpon pääsyn Internetin muilta tavoin saatavissa olevaan aineistoon. Suurin osa maailman maista paheksuu aineiston laittomaan jakeluun Internetissä. Siksi ne kieltävät torrentin käytön sekä tällaisen materiaalin jakelun. Suurin osa torjunta-sivustoilta löytyvästä materiaalista on kuitenkin turvallista ja täysin laillista.

Olemme laatineet luettelon parhaista torrent-sivustoista, jotka ovat Internetissä avuksesi ja viihteesi. Opasmme auttaa sinua nauttimaan torrentisivustojen eduista. Suurin osa näistä verkkosivustoista on ollut käyttäjien pitkäaikainen suosikki. FireStickTricks.com on sisällyttänyt uusimmat ja suosituimmat verkkosivustot, joihin suurin osa käyttäjistä voi ladata torrent-tiedostoja.

parhaat torrentisivustot

Varoitus: IP-osoitteesi on kaikkien nähtävissä. Oman turvallisuutesi vuoksi on suositeltavaa käyttää VPN-verkkoa pääsyssä torrentiasivustoille. VPN ohittaa ISP-kaasun ja auttaa lataamaan torrentteja nopeammalla nopeudella. Se myös piilottaa IP-osoitteesi ja ohittaa Internet-palveluntarjoajien / hallituksen valvonnan.

Minä henkilökohtaisesti käytän ja ehdotan ExpressVPN, joka on turvallisin ja nopein VPN maailmassa. Siihen kuuluu 30 päivän rahat takaisin -takuu, jos et pidä heidän palvelustaan ​​(mikä on erittäin epätodennäköistä).

Napsauttamalla tätä saat 3 kuukauden ilmaiseksi ja säästät 49% ExpressVPN: ssä

oppitunti - Miten asentaa & käytä laitteen parasta VPN: tä

Kuinka torrent-sivustot toimivat?

Se on hyvä kysymys. Torrent-sivustot ovat kuitenkin vain yksi osa koko torrent-prosessia. Joten, parempi kysymys on, "kuinka torrentit toimivat?"

Normaalisti, kun lataat jotain Internetistä, muodostat yhteyden palvelimeen, johon tiedosto tallennetaan, lataamista helpottavan verkkosivuston avulla. Napsautat Lataa-vaihtoehtoa ja pyydä verkkosivustoa kertomaan palvelimelle, että se lataa pyydetyn tiedoston laitteellesi.

Toisin sanoen palvelin isännöi lataamaasi tiedostoa.

Tämä on palvelimelta asiakkaalle -latausjärjestelmä. Tässä palvelin on digitaalinen laite, joka isännöi tiedostoa, ja sinä olet asiakas.

Torrent toimii täysin eri tavalla. Se käyttää vertaisverkko (P2P) -teknologiaa palvelimelta asiakkaalle -järjestelmän sijasta. Täällä lataat ihmisiltä (kuten sinä ja minä), ei palvelimelta. Siksi nautin myös kutsuvan sitä "ihmiset ihmisille" -lataukseksi.

Suurin ero palvelimelta toiselle ja vertaisverkon välillä on, että jälkimmäisessä (P2P) et luota yksittäiseen henkilöyn. Sen sijaan voit ladata tiedoston erilaisia ​​paloja samanaikaisesti useilta vertaiskäyttäjiltä (tai ihmisiltä). Kaikkien tiedät, että voit ladata John, Joe, James kaikilta samanaikaisesti.

Ennen kuin käsittelemme tätä tarkemmin, sallikaa minun esitellä teille kaksi erittäin yleisesti käytettyä termiä piinaamisen maailmassa - seeder ja leecher.

Ne ovat todella uskomattoman yksinkertaisia ​​termejä ymmärrettäväksi.

seeder on henkilö, joka lataa tiedoston
leecher on henkilö, joka lataa tiedoston

Ne on nimetty osuvasti niin! Mutta älä tunne pahaa siitä, että hän on päällikkö. Voit osallistua P2P-yhteisöön olemalla kylvölaite vielä lataamalla. Jokainen lataaja voi valita kylvön.

Tarvitset torrent-asiakkaan voidakseen muodostaa yhteyden vertaisverkko-verkkoon ja ladata tai siemetiedostoja. Tällä hetkellä uTorrent on suosituin torrent-asiakas. BitTorrent on myös yksi eniten käytettyjä torrentisovelluksia.

Joten sinun täytyy vain hankkia yksi torrent-sovelluksista, kuten uTorrent, käyttää torrent-tiedostoa sen kanssa ja ladata haluamasi tiedosto.

Joten mikä rooli näillä on? torrent-sivustoja pelata?

Torrent-sivustot antavat sinulle pääsyn torrent-tiedostoihin, joita käytät torrent-asiakkaiden, kuten uTorrent tai BitTorrent, kanssa..

Mitä suurempi kylvökoneiden lukumäärä, sitä nopeampi on lataus. Yksi tekijöistä, jotka määräävät hyvän torrent-sivuston tehokkuuden, on sen kyky etsiä torrent-tiedostoja, joissa on paljon kylvölaitteita.

Kun olet jollain näistä torrent-sivustoista, sinun on ensin etsittävä tiedosto, jonka haluat ladata. Jokaisella torrent-sivustolla on hakuvaihtoehto.

Löydät todennäköisesti useita vaihtoehtoja hakutuloksissa (joskus jopa satoja). Ajatuksena on löytää aito torrentitiedosto (katettu osiosta Kuinka Spot Fake Torrentit löytyy) runsaalla kylvökoneella.

Kun löydät halutun torrent-tiedoston, voit ladata sen laitteellesi ja myöhemmin avata sen BitTorrent-sovelluksella tai muulla käyttämälläsi asiakkaalla. Toinen vaihtoehto on valita Magnet-linkki torrent-tiedoston kanssa torrent-sivustolla. Magnet-linkki avaa torrent-tiedoston suoraan asiakkaan kanssa ilman, että sinun tarvitsee ladata tiedostoa.

Nyt sinun tarvitsee vain odottaa latauksen valmistumista.

Kuinka etsiä ja ladata torrentteja

Yksinkertaisin tapa etsiä torrentia on Googlen kautta. Kirjoita kysely tekstikenttään ja lisää avainsana “torrent”. Google näyttää automaattisesti haluamasi kyselyn tulokset. Voit valita tarpeitasi vastaavan linkin ja käyttää mitä tahansa edellä mainituista torrent-asiakasohjelmista torrent-tiedostojen lataamiseen järjestelmästäsi helposti.

Kuinka huijata vääriä torrenteja

Useimmat torrent-sivustot tarjoavat käyttäjille tietoa väärennetyn ja todellisen torrentin eroista. Nämä torrent-sivustot vaativat käyttäjien apua väärennettyjen torrent-linkkien tunnistamiseksi. Jos torrent-verkkosivusto ei tarjoa tällaisia ​​tietoja, käyttäjä voi tunnistaa väärennetyn torrentin itse. Käyttäjän tulee tarkistaa linkin siemen- / kaihtosuhde etsiessäsi terveitä torrentteja verkkosivuilta.

Oikeilla torrenteilla on yleensä suuri kylvökoneen suhteen suhde. Useimmat verkkosivustot päivittävät torrent-linkkejä näyttämällä vahvistetun tilan näillä linkeillä, jotka auttavat erottamaan väärennetyt torrentit todellisista. Tämän lisäksi, älä koskaan joudu ansaan ladata viimeisimmät lataukset. On vähemmän mahdollisuuksia saada äskettäin julkaistu elokuva tai ääni torrentien kautta. Koska nämä eivät ole alun perin yleisön saatavilla, lataaja voi usein johtaa harhaan käyttäjää.

Hyvä nyrkkisääntö on, että et lataa tiedostoja, joissa on WMV- tai VMA-tunniste, koska ne ovat yleensä vääriä. Lisäksi torrentin käyttäjien on aina tarkistettava lataamiensa RAR-, TAR- ja ZIP-tiedostojen tila mahdollisen huijauksen estämiseksi.

Ennen kuin aloitamme suosituimpien torrentisivustojen luettelon, katsomme laillista vastuuvapauslauseketta.

Vastuuvapauslauseke & Torrent-laillinen varoitus

FireStickTricks.com ei hyväksy tekijänoikeuksin suojatun sisällön laitonta jakamista. Ennen kuin jatkamme, huomaa, että P2P-tiedostonjako on laillinen prosessi, koska suurin osa jaetuista tiedostoista on tekijänoikeuksien alaista. Jos lataat jonkin näistä tekijänoikeuksilla suojatuista tiedostoista, sinulla on vaara, että siviilioikeudenkäynti tapahtuu Yhdysvalloissa, Kanadassa, Isossa-Britanniassa ja Australiassa muun muassa.

Tällaiset oikeudenkäynnit on suunnattu käyttäjän ryhmälle tai henkilöille harkintansa mukaan. P2P: n siviilioikeudelliset oikeudenkäynnit ovat rikos, ja ne voivat aiheuttaa vastaajille emotionaalisen ja taloudellisen taakan.

Lisäksi Internet-palveluntarjoajat voivat julkaista historian kaikista lähetys- ja lataustoimista tekijänoikeuksien hakijoille. Lyhyesti sanottuna, mitä enemmän tietoja lataat ja lataat, sitä suurempi on todennäköisyys, että tekijänoikeuksien suojaryhmät kohtaavat oikeudenkäynnin.

Parhaat torrentisivustot 2020

Ennen kuin aloitamme sivustojen luettelon kanssa, tässä on miten voit piilottaa henkilöllisyytesi torrentin aikana (erittäin suositeltava)

Älä käytä Torrent-sivustoja laittomiin latauksiin. Joten niin kauan kuin lataat tekijänoikeuksettomia kohteita torrentien kautta, sinun ei tarvitse huolehtia juridisista ongelmista. Jos jostain muusta syystä haluat kuitenkin pitää selaamisen / suoratoiston / torrentin toiminnan yksityisenä, hyvä torrenting VPN on paras veto. On olemassa monia syitä, miksi ihmiset haluavat käyttää VPN-verkkoja. Ne;

 • Suojaa online-identiteettisi
 • Estää Internet-palveluntarjoajien kuristusta (mikä auttaa sinua lataamaan nopeammin)
 • Ohittaa hallituksen ja Internet-palveluntarjoajien valvonta
 • Poista torrent-sivustojen ja muiden geosuojattujen palveluiden, kuten Netflix, BBC iPlayer, esto
 • välttää tekijänoikeusilmoitukset ja juridiset ongelmat

On huomattava, että kaikki VPN: t eivät ole luotettavia torrentia varten. Ehdotan ExpressVPN: ää, jota käytän henkilökohtaisesti joka päivä kaikissa laitteissani, mukaan lukien PC, matkapuhelin ja Amazon FireStick. ExpressVPN on torrent-ystävällinen eikä aseta rajoituksia latauksille. Siihen kuuluu myös "ei kysyttävää 30 päivän rahat takaisin -takuu", jos muutat mieltäsi.

Näin asennat ExpressVPN-laitteen laitteellesi.

Vaihe 1: Hanki ExpressVPN-tilaus TÄSSÄ.

Vaihe 2: Klikkaus TÄSSÄ ladata ja asentaa ExpressVPN-sovellus laitteeseesi.

Vaihe 3: Napsauta virtakuvaketta kytkeäksesi VPN-palvelin. Siinä kaikki. Yhteytesi on nyt suojattu nopeimmalla ja parhaalla mahdollisella torrent-VPN: llä.

Yhdistä expressvpn kodille

Katsotaan nyt katsausta 25 parhaan torrent-sivuston luetteloon.

 1. Pirate Bay
 2. YTS
 3. 1337x
 4. RARBG
 5. Nyaa.si
 6. Torrentz2
 7. EZTV
 8. LimeTorrents
 9. Torrentin lataukset
 10. KATCR.CO
 11. Zooqle
 12. Torrents.io
 13. Torrentin galaksi
 14. ETTV-torrentit
 15. Torlock
 16. Torrentfunk
 17. ETTV-torrentit
 18. BTDigg
 19. iDope
 20. monova
 21. Sky Torrents
 22. YourBittorrent
 23. BitPort
 24. Toorgle
 25. DirtyTorrents

1. Pirate Bay

parhaat torrent sivustot"Torrentin kuninkaana" kutsuttua Pirate Bay on yksi parhaista torrent-verkkosivustoista, jolla voit ladata torrentteja Internetistä. Pirate Bay tarjoaa helpon pääsyn äänen, videon, elokuvien, kappaleiden, ohjelmistojen, pelien ja paljon muuta. Käyttäjät voivat helposti selata tuhansia hakuun liittyviä linkkejä ja löytää heille parhaiten sopivan linkin. Pirate Bay on kuuluisa siitä, että se on välttynyt useilta sulkemisilta ja lohkoilta hallitukselta, ja siksi se on paras torrent-sivusto, jota on saatavana Internetissä.

Lisäksi verkkosivustolla olevien VIP-käyttäjien tai luotettavien käyttäjämerkkien avulla käyttäjät voivat erottaa lailliset linkit ja huijaukset. Verkkosivusto tukee jopa magneettilinkkejä yksinkertaisella käyttöliittymällä, jota ei ole vain helppo käyttää, vaan joka on myös helppo selata.

Sivuston URL - https://thepiratebay.org/

2. YTS

Linkki - https://yts.am/

torrent-sivustojaYTS.am on toinen suosittu torrentisivusto. Sivusto on epävirallinen seuraaja nyt vanhentuneille YTS- ja YIFY-ryhmille. Sivustolla on laaja luettelo elokuvista, mukaan lukien klassikot ja uusimmat julkaisut. Minimalistisen suunnittelunsa ja ystävällisen käyttöliittymänsä ansiosta verkkosivusto sopii täydellisesti rajoitetun kaistanleveyden käyttäjille.

Sivusto on oikea paikka elokuvan torrenteille. Jopa YTS: stä ladatut elokuvan torrentit ovat käyttäjän kaistanleveydellä helppoja, joten niistä tulee elokuvan harrastajien suosikkeja. YTS: llä on laaja käyttäjäkunta, joka auttaa BitTorrent-protokollaa toimimaan entistä tehokkaammin.

3. 1337x

Verkkosivusto - https://1337x.to/

parhaat torrentisivustotTorrentFreak-uutisblogin mukaan vuoden 2018 kolmanneksi suosituin torrent-verkkosivusto oli 1337x. Verkkosivustolla on yksinkertainen käyttöliittymä, jonka jokaiselle hakemistolle on järjestetty polku. Tuoretta sisältöä ladataan verkkosivustolle joka tunti, joten verkkosivusto on yksi käytetyimmistä torrent-lataussivustoista. Sivustolla on paitsi erinomainen kokoelma elokuvia, televisio-ohjelmia, ääntä, videoita, pelejä, ohjelmistoja ja kappaleita, mutta se voi myös auttaa käyttäjää löytämään etsimänsä.

1337x: ään tehtiin suuria muutoksia joidenkin tietoturvaominaisuuksien parantamiseksi, jotta käyttäjien olisi helppo käyttää niitä, mikä myös auttoi parantamaan käyttöliittymää. Siksi se on kolmas valintamme löytää torrentteja Internetistä samalla kun se on hyvä yhdistelmä organisoidusta käyttöliittymästä monien torrentien kanssa.

4. RARBG

Sivusto - http://rarbg.to/

Vuonna 2008 löydetty RARBG on toinen torrentin lataussivusto, joka aloitti toimintansa bulgarialaisena hakijana ja auttaa nyt käyttäjiä vertaistiedostojen jakamisessa BitTorrent-protokollan kautta. Verkkosivusto tarjoaa torrent-tiedostojen latauksia, myös tukea magneettilinkkille. Sillä on tuhansia aktiivisia käyttäjiä ja se tarjoaa paljon siemeniä. Löydät sekä vanhoja että uusia torrentteja, jotka tekevät RARBG: stä yhden suosituimmista torrent-verkkosivustoista kappaleille, peleille, ohjelmistoille, elokuville, videoille ja äänitiedostoille.

RARBG päivittää ja lisää jatkuvasti uusia torrentteja verkkosivuilleen. Verkkosivuston korkea liikenne on auttanut verkkosivustoa ansaitsemaan aseman monien maiden, kuten Bulgarian, Tanskan, Yhdistyneen kuningaskunnan ja Portugalin, ryhmäluettelossa. Joten käyttääksesi RARBG: tä, sinun on ensin käytettävä VPN: ää.

5. Nyaa.si

Sivusto - https://nyaa.si/

parhaat torrent-sivustotNyaa on kiinalainen ylösnousemus aikaisemmin pahamaineisen anime-torrent-sivuston Nyaasta. Nyaa suljettiin vuonna 2017 avaamalla polku Nyaalle. Sivustolla on kaikenlaisia ​​anime-videoita ja audioita, joihin pääsee helposti verkkosivuston käyttäjäystävällisen käyttöliittymän kautta. Sivusto tukee sekä kiinalaisia ​​että englantia puhuvia käyttäjiään.

6. Torrentz2

Linkki - https://torrentz2.eu/

Torrentz2.eu on ilmainen, nopea ja tehokas metahakukone, joka yhdistää kymmenien hakukoneiden tulokset. Siinä on yksinkertainen ja helppokäyttöinen käyttöliittymä, jossa on laaja, yli 61 miljoonan torrentin torrent-kirjasto. Torrentz2 julkaistiin Torrentz.EU-sivuston stand-in-muodossa. Verkkosivustolla on nyt matala profiili.

Se sisältää edelleen joitain alkuperäisen Torrentz-verkkosivuston ominaisuuksista. Torrentz2 on yksi parhaimmista ja luotettavimmista jäljittäjistä Internetissä.

7. EZTV

URL: https://eztv.io/

suosituimmat torrent-sivustotJos olet viettänyt jonkin aikaa kiusallisessa maailmassa, olet todennäköisesti jo kuullut EZTV: stä. Se on torrent-palveluntarjoaja, joka on ollut näkyvissä lähes kaikilla tärkeimmillä torrent-sivustoilla. Nyt heillä on oma sivusto.

EZTV on yksi harvoista torrent-sivustoista, jotka on suunniteltu vain televisio-ohjelmiin. Löydät melkein kaikki tämän sivuston ladattavat TV-torrentit. Se tukee sekä suoraa että magneettisia latauksia.

Vaikka heillä on hyvä näyttelykokoelma, siemeniä ei ole paljon, edes uusimmista jaksoista. Heillä ei myöskään ole aina 1080p-videoita. Suurin osa heidän torrentistaan ​​on rajoitettu 720p: iin.

8. LimeTorrents

Sivustolinkki - https://www.limetorrents.info/

parhaat sivustot torrentia vartenKäyttäjäarvioiden perusteella tällä sivustolla on yksi suurimmista torrent-tietokannoista Internetissä. Käyttäjät voivat helposti selvittää, kannattaako torrentti ladata. LimeTorrentsissa on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä suurempien ja parempien seurannan torrentien kanssa. Verkkosivustolla on luettelo sisäisistä luetteloista, joiden avulla käyttäjä voi tarkastella torrentin lisäyspäivää, sen kokoa, kylvölaitetta ja kunkin torrentin terveysmittaria..

Käyttäjät pääsevät laajalle tietosivulle jokaisesta torrentista oppiaksesi lisää torrent-tiedostosta. Vanhoja torrenteja ei useimmiten ole saatavana tällä sivustolla, ja siksi sivustoa voidaan käyttää varmuuskopiona torrenttien lataamiseen. LimeTorrents.cc-operaattori myös käyttää välimuistia torrent-verkkosivustolle iTorrents. Tätä torrent-välimuistia käyttävät useat muut torrent-hakukoneet.

9. Torrentin lataukset

Käy verkkosivustossa - https://www.torrentdownloads.me/

torrent-latauksetValtava tietokanta ja sisältö yhdistettynä suoraviivaiseen mutta yksityiskohtaiseen käyttöliittymään tekevät Torrent-latauksista hyvän valinnan. Verkkosivustolla on useita luokkia, joista voi ladata, joten se on hyvä valinta torrentien lataamiseksi. Verkkosivusto antaa mahdollisuuden kommentoida ja arvioida torrent-tiedostoja. Kommentit ja arviot auttavat vähentämään vääriä tiedostoja verkkosivustolla.

Torrent-latauksien hakupalkissa on jopa tarkennetun haun vaihtoehto. Tarkennetun haun ominaisuuden avulla käyttäjät voivat kaventaa hakutuloksia luokan, tarjoajan ja tilan perusteella. Löydät yksityiskohdat tietystä torrent-linkistä, mukaan lukien lähettäjän nimi, lähetyspäivämäärä, jakelija, tiedoston koko, siementen lukumäärä ja linkin terveys. Näiden tietojen avulla voit määrittää torrent-linkin yleisen aitouden.

10. KATCR.CO

URL - https://katcr.co/

KATCR on kickass-torrentin virallinen sivusto. Verkkosivustolla on erilaisia ​​torrentteja, joita voi ladata elokuvia, televisioita, pelejä, musiikkia ja paljon muuta. Uusimmat torrentit päivitetään tietokantaan säännöllisesti. Sivustolla on monia peilejä, mutta tämä on virallinen sivusto, joka tarjoaa yksinkertaisen ja helpon pääsyn kaikkiin torrent-tarpeisiisi.

KATCR-verkkosivustolla on erittäin yksinkertainen käyttöliittymä yhdellä hakupalkilla ja kategorioista, joista haluat valita. Sivusto on suoraan eteenpäin, helppokäyttöinen ja käyttäjät voivat helposti löytää etsimäsi torrentit. Sivustolla on etusivulla jopa sisäänkirjautumisvaihtoehto.

11. Zooqle

Verkkosivusto - https://zooqle.com/

Zooqle sisältää vaikuttavan tietokannan, joka koostuu yli 3,5 miljoonasta torrentista. Verkkosivustolla on erilaisia ​​audio-, video-, pelejä ja ohjelmistopiirejä. Verkkosivusto on saanut suosiotaan vasta äskettäin, sillä sen tietokannasta on 37 000 elokuvaa ja yli 600 televisio-ohjelmaa.

Verkkosivun käyttöliittymä on yksinkertainen mutta helppo käyttää. Sivustolla on uskollinen fani, joka käyttää torrent-verkkosivustoa jatkuvassa torrentien lataamisessa. Verkkosivusto on pysynyt tutkan alla melko pitkään. Verkkosivuston käyttäjäkannan kasvaessa Zooqlen odotetaan kuitenkin kasvavan entisestään.

12. Torrents.io

Verkkosivusto - https://torrents.io/

Huolimatta tuhansien eri torrent-verkkosivustojen saatavuudesta Internetissä, Torrents.io nautti liikenteessä valtavaa ampumista, kun käyttäjät vierailivat sivustolla lataamaan tuhansia torrenteja. Verkkosivustolla on valtava tietokanta torrentsista, jotka voidaan helposti ladata sivuston yksinkertaisen käyttöliittymän kautta. Torrents.io on meta-hakukone, joka voi linkittää torrent-tiedostoja ja magneettilinkkejä muilta torrent-sivustoilta.

Löydät yksityiskohdat tietystä torrent-linkistä, mukaan lukien lähettäjän nimi, lähetyspäivämäärä, jakelija, tiedoston koko, siementen lukumäärä ja linkin terveys. Näiden tietojen avulla voit määrittää torrent-linkin yleisen aitouden.

13. Torrentin galaksi

Vieraile - https://torrentgalaxy.org/

Torrent Galaxy on toinen torrentia lataava verkkosivusto, joka voi auttaa sinua etsimään torrenttia. Torrent Galaxy tarjoaa nopean ja monipuolisen tietokannan, ja se sisältää useita luokkia, joista voit ladata. Sivustolla on animea, kirjoja, pelejä, elokuvia, kappaleita, sovelluksia, elokuvia, dokumentteja, televisio-ohjelmia, urheiluohjelmia ja paljon muuta. Käyttöliittymä on puhdas käyttäjäystävällinen asettelu, joka auttaa käyttäjää lataamaan parhaan käytettävissä olevan torrentin.

14. ETTV-torrentit

Sivusto - https://www.ettv.tv/home/

ETTV Torrents on yksi harvoista torrent-sivustoista, jolla on valtava tietokanta televisiojaksoista. Käyttäjät voivat helposti löytää uusimmat televisio-ohjelmat ETTV-torrentista ja ladata ne. ETTV Torrents on myös paras torrent-sivusto elokuvien, kirjojen, ohjelmistojen ja äänen lataamiseen.

Sivustolla on helppokäyttöinen käyttöliittymä, joka on melko yksinkertainen. Käyttäjät voivat helposti etsiä haluamiaan torrentteja ja verkkosivusto siirtyy helposti valtavan tietokannan kautta. Verkkosivustolla on useita esityksiä eri kielillä, joten vetoaa huomattavasti suurempiin yleisöihin kuin muut kiusaavat verkkosivustot.

15. Torlock

Verkkosivusto - https://www.torlock2.com/

Yksi harvinaisista verkkosivustoista, mutta yksi suosituimmista Internetin kiusallisista sivustoista on Torlock. Verkkosivustolla on valtava tietokanta todennetuista torrenteista. Verkkosivustolla on useimmiten musiikkia, animea ja e-kirjoja sisältäviä torrentteja, kuten monia muita tiedostoja. Sivuston käyttöliittymä on puhdas, käyttäjäystävällinen ja päivitetään jokaista uutta torrent-julkaisua varten. Sen lisäksi, että Torlock on suuri tietokanta vahvistetuista torrenteista, se maksaa käyttäjilleen väärennettyjen torrent-linkkien löytämisestä.

Verkkosivustolla väitetään olevan yli viisi miljoonaa todennettua torrenttia. Sivustolla on jopa Top 100-luettelo, joka näyttää kaikki suositut torrent-lataukset. Suurinta osaa Torlockin sisällöstä on vaikea löytää muilta torrent-verkkosivuilta, ja siksi se tekee Torlockista kaikenlaisten torrentien pysäyttimen..

16. Torrentfunk

Sivustolinkki - http://www.torrentfunk.com/

Toinen suosittu verkkosivusto torrentien lataamiseen on Torrentfunk. Verkkosivustolla on paitsi mittava tietokanta torrentteja kaikkialta Internetistä, mutta myös varmistustilan ilmaisin. Vahvistustilan avulla käyttäjät voivat suodattaa väärennetyt linkit ja valita niiden käyttöön parhaiten sopivan linkin. Vahvistustilan lisäksi Torrentfunk sisältää jopa yhden edistyneimmistä käyttäjäarvosteluista. Tämän osion avulla käyttäjät voivat lukea ja lähettää kommentteja suosikkilinkkistään.

Verkkosivustolla on jopa torrent-linkin lisäyspäivämäärä, lähettäjän nimi, siementen lukumäärä ja siementen terveys. Kaiken kaikkiaan verkkosivusto on paketti jokaiselle, joka etsii yhtä paikkaa löytääkseen kaikki suosikkimusiikkinsa, elokuvansa, ohjelmistonsa tai pelinsä.

17. ETTV-torrentit

URL: https://ettvtorrents.com/

Tämä on toinen TV-sarjoille omistettu torrentisivusto. Jos haluat ladata elokuvia, sinun on kokeiltava yhtä muista vaihtoehdoista tässä parhaiden Torrent-sivustojen luettelossa.

Tältä verkkosivustolta löydät paljon suosittuja TV-ohjelmia ja jaksoja. Se ei kuitenkaan välttämättä ole viime aikoina julkaissut jaksoja. Tavallisesti kestää muutama viikko, ennen kuin jaksot ovat saatavilla julkaisunsa jälkeen.

ETTV on myös ollut tunnettu nimi kiusaamisen maailmassa. Heidän torrentinsa ovat saatavilla myös muilla torrentisivustoilla.

Valitettavasti ne eivät myöskään tarjoa monia 1080p-latauksia. Onneksi magneettien lataus on saatavilla, mikä tekee asioista hieman helpompaa.

18. BTDigg

Linkki - https://btdig.com/

Tammikuussa 2011 julkaistu BTDigg on ensimmäinen BitTorrent DHT-hakukone. BTDigg ei luota torrent-tiedostoihin, vaan luottaa siihen, että BitTorrentin DHT-tiedostoja käytetään uusien tiedostojen etsimiseen. Verkkosivustolla on yksinkertainen retro-käyttöliittymä, joka tarjoaa käyttäjille täydellisen tekstinhaun aktiivisten torrentien kautta web-käyttöliittymän kautta. BTDigg kerää torrentin metatiedot ja analysoi DHT-verkon. BTDiggin käytön tärkein etu on, että mukana ei ole torrentteja eikä sisältöä tallenneta. BTDiggin verkkohaku tukee kyselyjä useilla Aasian ja Euroopan kielillä. Ainoa mitä näet sen kotisivulla, on hakukenttä. BTDigg-hakutuloksissa on yksityiskohtaista tietoa torrentista.

19. iDope

Linkki - https://idope.se/

iDope on kunnollinen vaihtoehto pääsyä varten sekä elokuvien että näytöiden torrentteihin. Vaikka sivustolla ei ole niin paljon kylvölaitteita kuin tämän luettelon parhaimmissa torrentisivustoissa, se lataa silti hyväksyttävän nopeasti. Se linjaa latausvaihtoehdot monilta luotettavilta torrentereilta.

Magneettilataus varmistaa, että voit aloittaa sisällön lataamisen suoraan joutumatta lataamaan torrent-tiedostoa ensin.

Et ehkä löydä täältä monia 1080p -laatuisia videoita. Jos etsit pienikokoisia videoita 720p-muodossa, vaihtoehtoja on kuitenkin paljon.

20. Monova

Sivustolinkki - https://monova.org/

Upea torrent-sivusto, Monovo sisältää puhtaan ja mukavan käyttöliittymän, samalla kun käyttäjät voivat käyttää tuhansia torrenteja Internetissä. Sivustolla on kuitenkin paljon mainoksia, jotka voivat aiheuttaa ongelmia, mutta tämä sivusto on hyvä paikka torrentien lataamiseen. Käyttäjät voivat jopa rekisteröityä verkkosivustolle ja ladata omia torrent-tiedostojaan. Verkkosivustolla on laaja valikoima luokkia, joista valita, mikä tekee sivustosta hyvän torrent-vaihtoehdon.

21. Sky Torrents

Linkki - https://www.skytorrents.to/

Toinen tärkeä verkkosivusto luettelossamme on Sky Torrents. Tämä torrent-lataussivusto sisältää massiivisen tietokannan ja puhtaan ja selkeän käyttöliittymän pommittamatta käyttäjiä mainoksilla. Sky Torrents on kaikkien suosikki, jotka haluavat nauttia maksimaalisesta yksityisyydestä minimalistisella seurannalla. Se jopa vastaanottaa käyttäjien lahjoituksia salaustekniikan muodossa, kuten bitcoin tai ethereum. Sivuston mukaan Sky Torrents sisältää indeksissä 21, 841, 003 torrenttia, mikä tekee tietokannasta melko suuren..

22. OmaBittorrent

Verkkosivusto - https://yourbittorrent.com/

YourBittorrent on toinen pahamaineinen torrentitietokanta luettelossamme. Sivustolla on kiistanalainen historia. Sivusto löytyi alun perin vuonna 2003, ja se luotiin kahden kumppanin yhteistyönä. Lopulta perustajan piti sulkea alkuperäinen verkkosivusto tuntemattomista syistä.

Vuonna 2009 samanlainen verkkosivusto tuli uudelleen nimeltään YourBittorrent. Verkkosivustolla on yksinkertainen käyttöliittymä, johon kuka tahansa voi helposti päästä. Käyttöliittymää on helppo käyttää ja se on melko suoraviivainen. Linkit ovat pääosin varmennettuja ja osoittavat päivämäärän, jolloin linkki lisättiin verkkosivustoon. Sivustolla on yli miljoona torrent-linkkiä, ja tämä määrä kasvaa nopeasti päivä päivältä. Suosionsa vuoksi verkkosivusto on kielletty Portugalissa ja Isossa-Britanniassa.

23. BitPort

Linkki- https://bitport.io/

BitPort on Freemium-torrentisivusto. Merkitys, se sallii rajoitetun ilmaisen lataamisen. Voit ostaa tilaussuunnitelman lisätäksesi kaistanleveyttä ja lisäominaisuuksia.

Sinun on luotava tili BitPortilla palvelun käytön aloittamiseksi. Ilmainen suunnitelma sallii jopa 1 Gt pilvitallennuksen, sillä on vain yksi latauspaikka ja rajoittaa sinut yhteen torrenttiin päivässä. Latausnopeutta ei taata. Se ei myöskään tarjoa mitään suojausta, koska käytössä on vain HTTP-käyttö eikä virustorjuntaa.

Maksetut suunnitelmat alkavat 5 dollarista kuukaudessa ja 30 Gt: n pilvitallennustila. Maksettujen suunnitelmien avulla saat enemmän lähtö- ja saapumisaikoja, enemmän latausnopeutta, rajoittamatonta torrenttia ja enemmän turvallisuutta.

Bitportilla on myös 30 päivän rahat takaisin -takuu.

24. Toorgle

Verkkosivusto - http://www.toorgle.com/

Toorgle on meta-hakukone, joka linkittää yli neljäänsataan torrent-verkkosivustoon. Sivusto tarjoaa helpon pääsyn torrent-verkkosivustoille ja niiden tietokantoihin kaikkialta Internetistä. Toorglessa on Firefox-hakupalkki ja Facebook-laajennus, jotka tekevät verkkosivustosta helppokäyttöisen ja helpon pääsyn selaimen kautta. Se myös ilmoittaa käyttäjille torrent-linkin terveydestä, latausnopeudesta ja latausten määrästä.

25. DirtyTorrents

Linkki - https://dirtytorrents.com

Dirty Torrents on paikka, josta voit ladata ohjelmia, elokuvia, ääntä, sovelluksia, pelejä ja paljon muuta. Se on paljon kuin torrentien hakukone. Se näyttää torrentit suosituilta sivustoilta, kuten The Pirate Bay, LimeTorrents, 1337x, Torlock ja muut. Nämä sivustot ovat jo luettelossamme.

Dirty Torrentilla on huomattava määrä kylvölaitteita, kunnolliset latausnopeudet ja monet todennetut torrenterit, joten Dirty Torrent pääsee helposti parhaiden torrentisivustojen luetteloomme..

Tämän verkkosivuston minimaalinen käyttöliittymä helpottaa aloittamista. Voit selata sisältöä luokittain tai kirjoittaa avainsanat löytääksesi etsimäsi.

johtopäätös

Jos torrent-lataussivustoihin pääsee jostain vaihtoehdosta, voit aina käydä FireStickTricks.com-sivustossa nähdäksesi parhaillaan käynnissä olevat sivustot. Olemme luoneet luettelon ja sijoittaneet parhaimmat torrentisivustosi helppoudesi takaamiseksi, että torrent-lataukset ovat aina korkeintaan.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me