10 parasta Stremio-lisäosaa Lopullinen lista vuodelle 2023

>

Tässä artikkelissa pyöristetään parhaat Stremio-lisäosat. Nämä lisäykset toimivat kaikilla alustoilla, jotka ovat yhteensopivia Stremion kanssa. Löydät myös ohjeet Stremio-lisäosien asentamisesta myöhemmin tässä artikkelissa.

Stremio-median suoratoistopalvelu on saavuttanut melkoisen suosion parin viime vuoden aikana. Sen mukana tulee uskomattoman yksinkertainen käyttöliittymä, joka vain helpottaa suoratoistoa. Tämän alustan avulla voit katsella elokuvia, sarjoja, suoraa TV: tä, YouTube-videoita ja paljon muuta. Jos sinulla ei vielä ole, asenna Stremio FireStick- ja Android TV Box -laitteisiin seuraavasti.

Aivan kuten Kodi, Stremio vaatii lisäyksiä sisällön suoratoistoon. Lisäosat yhdistävät sinut mediapalvelimiin ympäri maailmaa ja rivittävät streaming-linkit, joista voit valita. Toisin kuin Kodi, Stremion lisäosat ladataan ja asennetaan verkossa, eivätkä ne vie tilaa laitteen paikallisessa tallennustilassa. Tämä ei vain tilaa laitteelle, mutta myös varmistaa, että sinun on asennettava lisäosa vain yhteen laitteeseen ja se on käytettävissä kaikissa Stremio-laitteissa (edellyttäen, että olet kirjautunut sisään samalle Stremio-tilille kaikissa laitteissa).

Toisin kuin Kodi, Stremion lisäosien asentaminen on myös paljon yksinkertaisempaa. Sinun tarvitsee vain siirtyä Stremion lisäosakirjastolle, valita lisäosa ja asentaa se yhdellä napsautuksella.

Stremio tarjoaa myös virallisia ja kolmansien osapuolien (yhteisö) lisäosia, kuten Kodi. Stremion lisäosakirjasto ei kuitenkaan ole missään niin suuri kuin Kodin kirjasto. Valittavissa on vain kourallinen lisäyksiä. Uskon, että tämä muuttuu tulevaisuudessa, kun enemmän kehittäjiä alkaa osoittaa kiinnostusta tähän alustaan.

Olemme valinneet sinulle parhaat Stremion lisäosat. Katso!

Huomio Käyttäjät: Lue ennen kuin jatkat

Hallitukset ja Internet-palveluntarjoajat ympäri maailmaa seuraavat käyttäjän käyttäjien verkkotoimintaa. Jos havaitset tekijänoikeudella suojatun sisällön verkossa, saatat joutua vakavaan ongelmaan. Tällä hetkellä IP-osoitteesi on kaikkien nähtävissä. Suosittelen, että hanki hyvä VPN ja piilota henkilöllisyytesi, jotta elokuvien katselukokemus ei vie huonoa käännettä.

käytän ExpressVPN mikä on alan nopein ja turvallisin VPN. Se on erittäin helppo asentaa mihin tahansa laitteeseen, mukaan lukien Amazon Fire TV Stick. Sen mukana tulee myös 30 päivän rahat takaisin -takuu. Jos et pidä heidän palvelustaan, voit aina pyytää palautusta. ExpressVPN: llä on myös erikoistarjous, jossa voit saat 3 kuukautta ilmaiseksi ja säästät 49% vuosisuunnitelmassa.

Tässä on syitä, miksi sinun on käytettävä VPN: ää koko ajan.

Parhaat Stremio-lisäosat

Joten, tässä on luettelo Stremion suosituimmista lisäosista. Tämä luettelo sisältää sekä virallisia että yhteisön (kolmansien osapuolien) lisäyksiä.

  Kuinka asentaa YouTube TV FireStickiin

1. Pirate Bay

Pirate Bay Stremio -lisäosa antaa sinulle pääsyn erittäin suositun torrent-sivuston The Pirate Bay koko tietokantaan. Tämän lisäyksen avulla voit suoratoistaa torrentin sisältöä tarvitsematta ladata niitä ensin laitteeltasi. Sillä on tyhjä kokoelma suosikki elokuvia ja esityksiä.

Pirate Bay on saatavana kahdessa versiossa – ThePirateBay + (TPB +) ja PirateBay Addon. Nämä lisäykset ovat luoneet eri valmistajat. Molemmat noutavat korkealaatuisia streamia eri torrent-palvelimilta. Sinun tarvitsee vain hankkia nämä lisäykset siirtymällä Stremion lisäosat-osioon ja valitsemalla Yhteisön lisäosat. Löydät ne suositeltujen Stremio-lisäosien joukosta. Jos pidät suoratoistosta Stremiossa, nämä ovat parhaimpia Stremio-lisäosia.

2. Juan Carlos

Löydät joukon merkintöjä yhteisön lisäosaluettelosta nimellä Juan Carlos. Vaikka ne kaikki ovat kunnollisia, nimeltä Juan Carlos 2 (tämän artikkelin kirjoittamishetkellä) on se, mitä todella haluaisit olla. Juan Carlos on merkittävä torrentin lähde. Alkuperäinen Stremio-lisäosa tarjoaa vaivatonta torrentin suoratoistoa. Sillä on laaja tietokanta elokuvista ja TV-ohjelmista.

Sisältökirjastoa täydennetään säännöllisesti. Jos on jotain uutta, löydät todennäköisesti sen ensin Juan Carlos 2: n kanssa. Lisäosa asennetaan yhdellä napsautuksella eikä vaadi mitään erityisiä asetuksia. Kun napsautat elokuvaa tai jaksoa, löydät useita lisäosia tästä lisäosasta. Se on jatkuvasti esiintynyt yhtenä Stremion suosituimmista lisäosista eri luetteloissa.

3. RARBG

RARBG on toinen erittäin suosittu nimi Stremio-lisäosien maailmassa. Se on suosikkisisällön valtava varasto, joka sisältää elokuvia ja TV-sarjoja. Olen käyttänyt tätä lisäosaa jo jonkin aikaa ja suoraan sanottuna en ole koskaan pettynyt.

Tämä Stremio-lisäosa vetää useita linkkejä eri torrent-palvelimilta elokuvalle tai jaksolle, jota haluat toistaa. Sen avulla voit myös valita suoratoistotarkkuuden SD: stä 1080p: iin. Jos olet onnekas, saatat jopa löytää joitain 4K-virtauksia. RARBG: n asentaminen vie vain yhden napsautuksen, ja sinulla on loputon sisältökirjasto, jota tarjotaan sinulle katselumuotoihisi. Se on yksi suosikkini Stremio-lisäosista.

4. Popcorn-aika

EZTV ja YTS ovat maailman eniten käytettyjä torrent-palvelimia. Popcorn Time yhdistää sinut koko heidän kirjastoonsa ja palvelee korkealaatuista on-demand-sisältöä, kuten elokuvia, esityksiä, dokumentteja ja paljon muuta. Popcorniaikaa, kuten monia muitakin tässä luettelossa, pidetään yhtenä Stremion parhaimmista lisäosista.

EZTV: n ja YTS: n sisältökirjastoa päivitetään jatkuvasti. Tämä tarkoittaa, että Popcorn Time -sovelluksessa on aina jotain uutta katsottavaa. Kokeile sitä.

  Parhaat elokuva APK-vaihtoehdot (2023)

5. Zooqle

Voit ajatella Zooqlea sisällönkerääjänä. Sillä ei ole vanhempaa verkkosivustoa tai palvelinta, josta noutaa sisältövirtoja. Se kuitenkin sijoittaa parhaat lähteet yhteen paikkaan ja rivittää hienoimmat streaming-linkit. Se käyttää Mega Torrenttien, YTS: n, RARBG: n ja muiden torrentiseurantaa.

Zooqle on tarkoitettu ensisijaisesti tilaustiedoille, kuten elokuville ja TV-sarjoille. Joskus saatat jopa löytää suoratoistoja dokumenttiohjelmille ja jopa YouTube-videoille. Olen myös nähnyt sen löytävän suoratoistoja vanhoille elokuville ja esityksille, mikä ei ole totta monissa muissa suosituimmissa Stremio-lisäosissa. Zooqle on melko uusi kirjoittaessani tätä opasta, mutta se on antanut sen läsnäolon tuntea. Voit kokeilla sitä.

6. Avaa videot

Tämä on toinen lisäosa, joka löytää tiensä Stremion parhaimpien lisäosien luetteloomme. Avoimet videot eivät ehkä ole yhtä hyviä kuin jotkut muut lisäosat, kuten Juan Carlos 2 tai RARBG, mutta se on tehnyt kunnollista työtä jo jonkin aikaa. Joten luulin, että sinun täytyy tietää, että se on olemassa.

Avaa videot on elokuvien ja TV-ohjelmien tilauksen lisäosa. Se löytää lähetyksiä melkein kaikelle viimeisimmälle ja suositulle sisällölle, jota haluat katsoa. Tämän Stremio-lisäosan avulla voit valita halutun tarkkuuden, mukaan lukien SD, 720 ja 1080.

7. Netflix

Netflix on toinen suosittu Stremio-lisäosa. Tämän lisäyksen avulla voit selata koko elokuvien, esitysten ja muun tyyppistä sisältöä, joka on saatavilla Netflixissä. Vaikka se on tällä hetkellä saatavana kolmannen osapuolen yhteisölisäosana, sen avulla voit silti katsella sisältöä vain, kun olet kirjautunut sisään nykyisellä Netflix-tililläsi. Lisäksi sinun ei tarvitse toimittaa Netflix-kirjautumistietojasi Stremioon. Kun valitset elokuvan tai ohjelman (tai minkä tahansa muun otsikon), sinut ohjataan Netflix-verkkosivustoon, jossa voit kirjautua sisään turvallisesti.

Jos sinulla ei ole Netflix-tilausta ja mietitkö sinun pitäisi hankkia se vai ei, tämä Stremio-lisäosa voi olla kätevä. Voit tutustua sisältökirjastoon ja selvittää, onko tarpeeksi sinua kiinnostavia videoita.

8. YouTube

YouTube on yksi Stremion virallisista lisäosista, joka yleensä esiasennetaan sovelluksen mukana. Tämä lisäosa on loistava tapa tutkia ja katsella YouTube-videoita. Ja tiedämme, että YouTubessa on tuhansia (tai jopa miljoonia) videoita, joita voit katsella.

YouTube on kehittynyt vuosien varrella, eikä se ole enää vain paikka satunnaisille kotitekoisille videoille. Useat ammattimaiset tuottajat ja tekijät osallistuvat tämän videon suoratoistoalustan valtavaan videokirjastossa päivittäin. Voit katsella web-esityksiä, trailereita, virusvideoita ja paljon alkuperäistä sisältöä YouTube Stremio -lisäosan kautta.

Lisäosalla on kuitenkin joitain rajoituksia. Et voi kirjautua sisään YouTube-tiliisi. Siksi sinulla ei ole pääsyä tarkkailuluetteloosi, tilatuihin kanaviin ja kaikkeen profiiliin erityiseen. Se ei myöskään suoratoista YouTube-TV-sisältöä. Voit katsella vain tavallisia videoita.

  Kuinka saada Sling TV FireStickistä

9. OpenSubtitles

OpenSubtitles on myös yksi suosituimmista Stremio-lisäosista. Se on virallinen lisäosa, ja se voi olla esiasennettu Stremion kanssa. Jos haluat katsella elokuvia ja esityksiä tekstityksellä, OpenSubtitles on pakollinen lisäosa sinulle.

Kuten todennäköisesti jo tiedät, OpenSubtitles on yksi suurimmista ja suosituimmista tekstitysten tarjoajista. Itse asiassa suosittelemme OpenSubtitlesin käyttöä myös Kodille. Sillä on valtava tietokanta tekstityksistä melkein kaikilla kielillä, joista voit ajatella. Katsotpa sitten elokuvia tai televisio-ohjelmia, täältä löydät kaikki tarvitsemasi tekstitykset.

10. Ex-lisäosa

Ex Addon ei kuulu Stremion mielenkiintoisimpiin lisäosiin. Se ei kata uusimpia elokuvia tai TV-ohjelmia. Se antaa sinulle pääsyn joihinkin julkisen luokan klassikoihin. Jos haluat katsella vanhoja elokuvia, jotka eivät ole tekijänoikeuksien alaisia, kannattaa kokeilla Ex Addonia.

Koska se suoratoistaa vain elokuvia julkisesti, sinun ei tarvitse edes huolehtia tekijänoikeuslakien rikkomisesta. Vaikka Ex Addonilla ei ole valtavaa sisältökirjastoa, on kuitenkin joitain nimikkeitä, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

Kuinka asentaa parhaat lisäosat Stremioon

Tässä on vaiheet minkä tahansa lisäosan asentamiseksi Stremioon. Olen ottanut seuraavat kuvakaappaukset Amazon FireStickistä. Menetelmä toimii kuitenkin enemmän tai vähemmän samalla tavalla kaikilla alustoilla. Nyt sitä mennään:

1- Avaa Stremio ja kirjaudu sisään Stremio-tiliisi, jos et ole vielä tehnyt sitä. Sinun pitäisi nähdä tällainen aloitusnäyttö

parhaat stremio-lisäosat

2- Napsauta hampurilainenvalikkoa vasemmassa yläkulmassa (3 vaakaviivaa). Vieritä nyt vähän alas ja napsauta Lisäosia avattavassa valikossa

parhaat stremio-lisäosat

3 – Sinun on nyt nähdä kaksi valikkoa yläreunassa kanssa Kaikki ja Virallinen valittu oletuksena

kuinka asentaa stremio-lisäosat

4- Napsauttamalla valikkoa, joka sanoo Kaikki, Voit suodattaa lisäosat edelleen elokuvien, sarjojen, kanavien ja muiden mukaan

stremio-lisäosat

5- Kun olet tehnyt valinnan, paina takaisin-painiketta ja napsauta valikkoa, joka sanoo Virallinen

asenna lisäosat Stremioon

6- Nyt voit valita, haluatko asentaa viralliset vai yhteisön Stremio-lisäosat. Valitaan Yhteisö

Huomaa: Napsauttamalla asennettua tässä ikkunassa näet luettelon kaikista jo asennetuista lisäosista

parhaat stremio-lisäosat

7- Vieritä haluamasi lisäosan kohdalle (sano Juan Carlos 2) ja napsauta Asentaa

Suosituimmat lisäosat stremio-ohjelmalle

Näin asennat lisäosat Stremioon.

Käärimistä

Joten, tämä on luettelomme suositelluimmista ja parhaimmista Stremion lisäosista. Olen testannut ja käyttänyt näitä lisäyksiä itse ja kirjoittanut niistä henkilökohtaisen kokemukseni perusteella. Jos satun mielenkiintoista Stremio-lisäosaa, varmistan, että se lisätään heti tähän luetteloon. Ja jos satut kompastumaan toiseen, ota rohkeasti yhteyttä meihin alla olevan kommenttiosion kautta.

Related:

Parhaat Kodi-lisäosat
Paras Kodi rakentaa
Parhaat FireStick-sovellukset

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me