10 parasta terarium-TV-vaihtoehtoa (2020)

>

Tässä oppaassa puhumme suosituimmista ja parhaimmista Terrarium-TV-vaihtoehdoista Fire TV Stick-, Android TV Box- ja Android-älypuhelimille. Yhdistän myös FireStick-asennusoppaat kaikille näille sovelluksille, jotta voit hankkia ne ilman vaivaa.

Yksi suosituimmista ja luotettavimmista suoratoistosovelluksista, Terrarium TV on vihdoin ilmoittanut sulkevansa. Kehittäjät eivät enää aio tarjota sovellustukea. Se on surullinen uutinen verkossa olevien suoratoistoyhteisöjen yhteisölle, joka luottaa viihdetarpeisiinsa suuresti Terrarium TV: hen. Olen tietysti osa tätä yhteisöä. olen hyvin pettynyt.

Se ei ole kuitenkaan mitään uutta. Monet suositut sovellukset poistuvat liiketoiminnasta ilman varoitusta. Mutta siirrymme eteenpäin. Vaikka Terrarium TV olisi poissa, FireStick-käyttäjiä ei saa jättää hengailemaan kuivana. Sinulla on edelleen paljon vaihtoehtoja elokuvien ja TV-ohjelmien suoratoistoon laitteellasi.

suositeltava: Jos olet Fire TV / Stick / Cube -käyttäjä, lue ohjeet kuinka torjua FireStick niin, että voit nauttia paljon ilmaisesta sisällöstä..

Parhaat terarium-TV-vaihtoehdot

Tässä artikkelissa aion esitellä sinulle joitain parhaimmista vaihtoehdoista Terrarium TV: lle. Suosittelen näitä sovelluksia henkilökohtaisen testauksen ja käytön jälkeen. Toivon, että löydät käyttökelpoisen korvauksen Terrarium TV: lle jostakin näistä täällä luetelluista vaihtoehdoista.

parhaat terarium-tv-vaihtoehdot

1. Elokuvateatteri APK

Elokuvateatteri APK, aiemmin tunnettu nimellä HDMovies, on ollut toiminnassa muutaman kuukauden, ja nyt se on yksi suosituimmista tilattavista sovelluksista elokuvien ja TV-ohjelmien katseluun. Vaikka Terrarium TV olisi ollut vielä elossa tänään täydessä kunniassaan, Cinema APK: n on pitänyt antaa sen ajaa rahoilleen. Kun törmäsin ensin tähän sovellukseen, tiesin, että siitä tuli suosio. Sovellus suorittaa melkein virheetöntä, hakee kymmeniä työskentelyvirtoja ja tarjoaa huippuluokan suoratoistolaadun.

parhaat terarium-tv-vaihtoehdotOn kulunut jonkin aikaa siitä, kun Terrarium TV suljettiin virallisesti, ja jos etsit edelleen samankaltaisia ​​sovelluksia, Cinema APK on se, jota haluat harkita ensimmäisenä. Aivan kuten Terrarium TV, myös Cinema APK on sisällönkerääjä, joka ei isännöi omaa sisältöä ja antaa silti pääsyn valtavaan elokuvien ja TV-ohjelmien kirjastoon. Se vetää suoratoistolinkkejä useilta palvelimilta ja linjaa ne, jotta voit valita ja suoratoistaa.

Vaikka sovellus saa laadukkaita linkkejä, asiat voivat vielä paremmin integroida Real-Debrid-tilisi siihen. Real-Debrid varmistaa paremmat teräväpiirtovirrat ja terveellisemmät linkit.

Cinema APK on pitänyt käyttöliittymän minimaalisena. Joten älä odota paljon visuaalista vetovoimaa. Mutta jos etsit tilaussovellusta, joka suorittaa perustyönsä (antaa katsella elokuvia ja ohjelmia) hyvin, tämä on hieno vaihtoehto harkita.

Kuinka asentaa Cinema APK FireStickiin

Huomio FireStick-käyttäjät: Lue ennen kuin jatkat

Hallitukset ja Internet-palveluntarjoajat ympäri maailmaa seuraavat käyttäjän käyttäjien verkkotoimintaa. Jos löydät Fire TV Stickistä tekijänoikeudella suojattua sisältöä, saatat joutua vakavaan ongelmaan. Tällä hetkellä IP-osoitteesi on kaikkien nähtävissä. Suosittelen, että hankit hyvän FireStick VPN: n ja piilotat henkilöllisyytesi, jotta elokuvien katselukokemus ei vie huonoa käännettä.

käytän ExpressVPN mikä on alan nopein ja turvallisin VPN. Se on erittäin helppo asentaa mihin tahansa laitteeseen, mukaan lukien Amazon Fire TV Stick. Sen mukana tulee myös 30 päivän rahat takaisin -takuu. Jos et pidä heidän palvelustaan, voit aina pyytää palautusta. ExpressVPN: llä on myös erikoistarjous, jossa voit saat 3 kuukautta ilmaiseksi ja säästät 49% vuosisuunnitelmassa.

Tässä on syitä, miksi sinun on käytettävä VPN: ää koko ajan.


Lukea:
Kuinka asentaa ja käyttää parasta VPN: tä Fire Stickille

2. Titaani-TV

terraarium-tv-vaihtoehdotTitaani-TV tarttuu helposti toiseen paikkaan parhaiden Terrarium-TV-vaihtoehtojen joukossa useista syistä. Ensinnäkin se on terarium-TV-klooni. Se näyttää ja toimii täsmälleen kuten Terrarium TV. Tässä viihdesovelluksessa on valtava luettelo elokuvista ja esityksistä, joten se on täydellinen valinta liikaa katsomiseksi. Mikä vielä enemmän minuun vaikuttanut, on se, että se poimii verkosta laadulinkit videoille, joita haluat katsoa.

Titanium TV tarjoaa integroinnin Real Debrid -sovellukseen. Merkitys: jos sinulla on Real Debrid -tili, saat entistä parempia suoratoistovaihtoehtoja teräväpiirtona. Titaani-TV on uskomattoman helppo asentaa FireStick-laitteeseen. Ja sitä on myös helppo käyttää. Titanium-televisio kiertää muutamassa minuutissa riippumatta siitä, oletko käyttänyt Terrarium TV: tä tai jotain muuta tällaista sovellusta. Sovellus on etäystävällinen ja mahdollistaa sujuvamman vuorovaikutuksen FireStick-, Fire TV-, Fire TV Cube- ja jopa Android TV -laatikoissa..

Kuinka asentaa Titanium TV FireStickiin

3. CyberFlix TV

terarium-tv-vaihtoehtoKuten titaani-TV, myös CyberFlix TV on lopetetun Terrarium-TV: n klooni. Verrattuna vertailussa ei ollut juurikaan valintaa Cyberflix TV: n ja Titanium TV: n välillä. Olen kuitenkin huomannut useita kertoja, että Titanium TV vetää paremman laadun linkkejä. Ero on kuitenkin vain satunnainen eikä välttämättä ratkaiseva valittaessa toisiaan.

CyberFlix TV: llä on valtava varastotilausvideoita, enimmäkseen elokuvia ja TV-ohjelmia. Sisältökirjasto päivitetään säännöllisesti uusien julkaisujen mukauttamiseksi. Sovelluksen käyttöliittymä on sama kuin Terrarium TV: n käyttöliittymä, jolla on samat asetukset ja valikkokohteet. Kaiken kaikkiaan huomioon ottaen, CyberFlix TV on sopiva korvike Terrarium TV: hen.

Kuinka asentaa CyberFlix TV FireStickiin

4. CatMouse APK

CatMouse on yksi vaikuttavimmista on-demand-sovelluksista, joita olen tavannut viime aikoina FireStickille. Kuten odotit, tällä sovelluksella on laaja elokuvien ja TV-ohjelmien kirjasto. Uusimmista jaksoista uusiin elokuvajulkaisuihin CatMouse antaa sinulle kaiken. Vielä parempaa on, että sen kirjastoa päivitetään jatkuvasti uusilla jaksoilla ja elokuvilla.

Sovellus varmistaa myös, että sinulla on paljon korkealaatuisia suoratoistolinkkejä. Valitse sisältö, jota haluat katsoa, ​​ja se rivittää useita aktiivisia lähetyksiä jopa 1080p-tarkkuudella. CatMouse mahdollistaa myös integroinnin Real Debrid -sovellukseen. Sen avulla voit hemmotella itseäsi jopa korkealaatuisilla linkkeillä.

Trakt-kirjautumisen avulla CatMouse antaa sinun synkronoida streaming-toiminnot laitteiden ja alustojen välillä. Voit myös vaihtaa oletusvideosoittimen haluamallesi, jos et halua käyttää sisäänrakennettua soitinta. Kaiken huomioiden CatMouse on yksi parhaimmista Terrarium-TV-vaihtoehdoista.

Asenna CatMouse FireStickiin

5. Poista MyTV

UnlockMyTV on toinen nimi streaming-maailmassa, joka saa itsensä kuulluksi. Kun kirjoitan tätä, sovellus esiteltiin vasta äskettäin. Sitä pidetään kuitenkin jo yhtenä yleisenä on-demand-sovelluksena; samassa liigassa kuin Cinema HD APK, TeaTV, CyberFlix TV ja muut.

Elokuvien ja esitysten massiivinen kokoelma varmistaa, että viihdemahdollisuudet eivät lopu koskaan. Jos olet tarpeeksi tarkkailija, UnlockMyTV on täydellinen suoratoistosovellus sinulle. Suoratoiston laadun suhteen tämä sovellus on samalla tasolla muiden suositeltuimpien Terrarium-vaihtoehtojen kanssa. Löydät kymmeniä korkealaatuisia suoratoistoja useimpiin elokuviin ja jaksoihin. Lisäksi voit kirjautua sisään Real Debrid -palvelulla ja saada pääsyn parhaisiin streaming-linkkeihin verkossa.

Trakt-sisäänkirjautuminen, varmuuskopiointivaihtoehdot, tyylilajiin perustuvat suodattimet ja joukko muita ominaisuuksia tekevät UnlockMyTV: stä toimivan viihdetyökalun. Mene eteenpäin ja kokeile sitä.

Asenna UnlockMyTV FireStickiin

6. Kodi

Kodi on luultavasti suosituin mediasoitin ympäri. Se oli ollut Terrarium TV: n suurin haastaja. Mutta kun jälkimmäinen on mennyt, ei ole epäilystäkään siitä, että Kodi nousee kiistattomaksi johtajaksi streaming-maailmassa.

vaihtoehtoja terarium-tv: lleToisin kuin Terrarium TV tai muut Android-suoratoistosovellukset, Kodi ei ole kaukana riskistä, että se sammutetaan tai lopetetaan. Kodi ei luota yksittäiseen kehittäjään. Se on avoimen lähdekoodin sovellus, ja kuka tahansa, jolla on oikeat tiedot, voi luoda siihen suoratoistolisäosan. Kodille on satoja videon lisäosia, joiden avulla voit katsella ohjelmia, elokuvia, urheilua, suoraa TV: tä ja mitään. Vaikka yksi kehittäjä päättäisi lopettaa lisäosansa, muut jatkavat palveluiden tarjoamista. Lisäksi uusia lisäosia tulee vain satunnaisesti.

Joten vaikka Terrarium TV menee pian menneisyyteen, Kodilla on aina tulevaisuus. Ainoa mitä sinun tarvitsee asentaa Kodi FireStickiin tai muuhun yhteensopivaan laitteeseen ja aloittaa. Tietysti joudut hankkimaan Kodi-lisäosia elokuvien, esitysten jne. Suoratoistoon. Voit myös asentaa Kodi-rakennuksia, jotka toimitetaan useiden esiasennettujen lisäosien kanssa. Jos et ole vielä käyttänyt Kodia, suosittelen kokeilemaan sitä. Et ehkä koskaan tarvitse mitään muuta Android-suoratoistosovellusta. Ja ennen kuin kysyt, Kodi on laillinen sovellus, joka on myös listattu virallisessa Google Play -kaupassa.

Kuinka käyttää Kodia - Aloittelijoiden opas

7. TeaTV

TeaTV julkaistiin todennäköisesti noin samaan aikaan kuin Terrarium TV. On selvää, että Terrarium TV: stä tuli edelleen suositumpi kuin se. TeaTV oli silti laajasti käytetty suoratoistosovellus Android-alustalla. Olin käyttänyt tätä sovellusta jo jonkin aikaa sitten. Mutta koska minulla oli parempia vaihtoehtoja Terrarium TV: ssä ja Kodissa, en löytänyt syytä sitä käydä uudelleen.

terraarium-tv-vaihtoehdotKun kuulin, että Terrarium TV oli menossa, aloin etsiä vaihtoehtoja ja ajattelin, että olisi hyvä idea antaa TeaTV: lle uusi mahdollisuus. En ollut pettynyt ja se on vähiten mitä voin sanoa. TeaTV: llä oli aina vankka mediakirjasto, joka helposti kilpaili Terrarium TV: n kanssa. Mutta sillä ei silloin ollut kaukoystävällisintä käyttöliittymää, ja minulla oli vaikea käyttää sitä FireStick-laitteessani. Tällä kertaa se toimi kuitenkin paremmin kuin ennen. Näyttää siltä, ​​että TeaTV-kehittäjät ovat työskennelleet ahkerasti sovelluksen kilpailukyvyn lisäämiseksi.

Jos olet ollut suuri Terrarium TV: n fani, sovittaminen tähän sovellukseen saattaa viedä hiukan. Mutta uskon, että jos kehittäjät jatkavat työskentelyä sen parissa, TeaTV saattaa pian ottaa paikan, jota Terrarium TV oli vaatinut niin kauan.

Kuinka asentaa TeaTV FireStickiin

8. Morph TV

parhaat terarium-tv-vaihtoehdot tulipaloa vartenOn kohtuullinen mahdollisuus, että et ehkä ole vielä kuullut Morph TV: stä. Se on melko uusi Androidin suoratoistosovellus, ja kompasin sitä vain muutama viikko sitten. Pidin tästä sovelluksesta monista syistä. Morph TV: n tarjoaman kunnollisen mediakirjaston lisäksi olen vaikuttunut myös tämän sovelluksen noutamien suoratoistettavien linkkien laadusta. Koska Terrarium TV lopettaa liiketoiminnan, Morph TV on varmasti pitäjä.

Tässä tilaussovelluksessa on melkein kaikki mitä halusin katsoa. Voit suoratoistaa suosikki televisio-ohjelmasi jaksosi tai uusimmat elokuvasi. Se sisältää kaikki suositut elokuvat ja saa jopa HD-linkkejä joillekin niistä.

Morph TV on etäystävällinen sovellus. Tämä tarkoittaa, että voit asentaa ja käyttää sitä myös Amazon FireStick -sovelluksessa. Siinä on myös käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, jonka avulla voit löytää suosikkielokuvasi ja -sovelluksesi nopeasti. Ehdotan, että kokeilet.

Kuinka asentaa Morph TV FireStickiin

9. OneBox HD

OneBox HD on ollut olemassa jo jonkin aikaa. Mutta se on suositumpi Android-matkapuhelimissa kuin etäohjatut laitteet, kuten Amazon FireStick. Hyvä uutinen on kuitenkin, että OneBox HD on kaukoystävällinen ja tarjoaa sujuvaa navigointia ja hallintaa FireStickillä. Pidän tästä sovelluksesta. Pidän sen isännöimästä valtavasta elokuvien ja televisio-ohjelmien kirjastosta. Pidän myös siitä, että se toistaa videoita vain muutamalla napsautuksella.

terarium-tv-vaihtoehtoOneBox HD tarjoaa nopeaa käytettävissä olevia suoratoistettavia linkkejä. Tämä tarkoittaa myös, että se ei anna sinulle paljon vaihtoehtoja valita. 1080 full HD -linkkiä on vaikea löytää. Olen kuitenkin huomannut, että melkein kaikki tämän sovelluksen linkit saavat sinut pelaamaan. Se on enemmän kuin voisin sanoa Terrarium TV: lle.

Vaikka tämä sovellus tarjoaa sujuvan navigoinnin, kun etsit tai etsit sisältöä, videon sisäiset hallintalaitteet ovat turhauttavia. Se ei anna sinun keskeyttää / suunnitella, kelata taaksepäin tai eteenpäin kaukosäätimelläsi, ennen kuin sinulla on hiiren valitsin. Tämä voi olla kaupan rikkoja monille.

Yritämisen arvoinen on se, että OneBox HD: llä on valtava kokoelma sisältöä, se on kevyt ja helppo käyttää ja toistaa videoita nopeammin kuin mikään muu sovellus.

Kuinka asentaa OneBox HD FireStickiin

10. TVZion

Tämä on toinen sovellus, johon kompasin äskettäin etsiessään sovelluksia, kuten Terrarium TV. TVZion on hienosti suunniteltu sovellus elokuviin ja TV-ohjelmiin. Siellä on suuri luettelo laadukasta sisältöä satojen tuntien tarkkailuun. Pidän TVZionista parhaiten, että siitä huolimatta, että se on ladattu sisältöön, se on melko kevyt. Siksi se menee helposti FireStickissä ja muissa suoratoistolaitteissa.

TVZion tarjoaa huoletonta, siistiä käyttöliittymää, jossa on useita elementtejä, jotka on asetettu siististi näytön poikki. Sen yläosassa on erilliset TV-ohjelmien ja elokuvien välilehdet, joiden avulla voit valita nopeasti katseltavan. Sen sijaan, että etsisit luokkia syvälle, sovellus sijoittaa ne suoraan päänäyttöön, jotta voit aloittaa nopeasti. Yläosassa on myös hakuvaihtoehto, jonka avulla voit etsiä sisältöä avainsanoilla.

Sovellus rajoittaa toiston 500 tuntiin, kun asennat sovelluksen ensimmäisen kerran. Asentamalla tietyt sovellukset sovelluksen sisälle Google Play Kaupan kautta saat lisäksi vielä 1000 tuntia. Tämä tulee hieman hankalaksi, koska FireStick ei tue Play Kauppaa. On kuitenkin kiertotapa. Jos tuntisi loppuu, voit poistaa sovelluksen ja asentaa sen uudelleen.

Kuinka asentaa TVZion Fire Stickiin

Kuinka käyttää terarium-TV-vaihtoehtoja turvallisesti

Nyt kun sinulla on useita vaihtoehtoja käyttää Terrarium TV: n tilalle, haluaisin varoittaa, että kaikki verkossa suoratoistamasi näkyy Internet-palveluntarjoajallesi ja hallituksellesi. Tämä tarkoittaa, että tekijänoikeudella suojatun sisällön (ilmaiset elokuvat, TV-ohjelmat) suoratoisto voi viedä sinut juridisiin ongelmiin.

Onneksi on tyhmätön tapa pitää kaikki streaming-toiminnot piilossa Internet-palveluntarjoajaltasi ja hallitukselta. Tarvitset vain hyvän VPN: n. VPN auttaa sinua ohittamaan online-seurannan, ISP: n kurkistuksen ja sisällön maantieteelliset rajoitukset.

Minä henkilökohtaisesti käytän ja suosittelen ExpressVPN, joka on nopein ja turvallisin VPN. Se on myös erittäin helppo asentaa Fire TV / Stick -laitteeseen tai muihin laitteisiin, kuten Windows PC, Mac, Android tai iPhone.

Emme kannusta tekijänoikeuslakien rikkomiseen. Mutta entä jos lopulta suoratoistat sisältöä laittomasta lähteestä tahattomasti? Ei ole aina helppoa erottaa legitiimin ja laittoman lähteen eroa.

Joten ennen kuin aloitat näiden sovellusten käytön, katsotaan kuinka ExpressVPN: n avulla voit pitää streaming-toiminnot piilossa uteliailta silmiltä.

Vaihe 1: Tilaa ExpressVPN TÄSSÄ. Siihen kuuluu 30 päivän rahat takaisin -takuu. Tarkoittaa, voit käyttää sitä vapaasti ensimmäisen 30 päivän ajan ja jos et ole tyytyväinen suoritukseen (mikä on erittäin epätodennäköistä), voit pyytää täyden hyvityksen.

Vaihe 2: Klikkaus TÄSSÄ ladata ja asentaa ExpressVPN-sovellus laitteeseesi.

Vaihe 3: Napsauta Virta-kuvaketta, kun haluat muodostaa yhteyden VPN-palvelimeen. Siinä kaikki. Yhteytesi on nyt turvallinen alan nopeimmalla ja parhaalla VPN-yhteydellä.

kytke expressvpn tulitikkuun

Käämitys

Kyllä, huono uutinen on, että Terrarium TV: tä ei ole enää saatavana. Mutta suoratoistomaailma etenee edelleen muiden vaihtoehtojen kanssa. Vaikka yllä luetellut sovellukset eivät ehkä ole yhtä hyviä kuin suosikki Terrarium -televisiosi, nyt meidän on hyödynnettävä parhaamme kaikesta, mikä meillä on. Olen varma, että pian on toinen suoratoistosovellus, joka vie Terrarium TV: n pitkään pitämän kärkipaikan. Ja uskon, että Kodin innokkaana käyttäjänä ja tämän sovelluksen vahvana puolustajana sinun ei koskaan lopu vaihtoehdoista katsella suosikkisisältöäsi. Jos tiedät muita vaihtoehtoja Terrarium TV: lle, älä unohda mainita sitä alla olevissa kommenteissa.

Related:

Parhaat elokuva APK-vaihtoehdot
Parhaat Putlocker-sivustovaihtoehdot
Parhaat Showbox-vaihtoehdot
Parhaat Kodi-vaihtoehdot

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me