38 parasta Amazon Fire Stick -sovellusta kaapeli-TV: n ohjaamiseen

>FireStick-sovellukset tekevät uskomattomasta viihdekokemuksesta, josta tämä laite on niin tunnettu. Suosikki elokuvista viimeisimpiin televisio-ohjelmiin, musiikin suoratoistosta live-TV: hen, nämä sovellukset tuovat sinulle kaikki napin painalluksella. Mutta siellä on valtava kirjasto, jossa on satoja sovelluksia, jotka jättävät meidät usein dilemmaan - mitkä niistä todella kannattaa etsiä? No, juuri tästä artikkelista on kyse. Ralli on 38 parhainta, käsin valittua Amazon Fire Stick -sovellusta, joista voit valita. Nämä sovellukset ovat yhteensopivia kaikkien Fire TV -laitteiden kanssa, mukaan lukien FireStick 4K ja Fire TV Cube. Jatka lukemista!

Amazon Inc on mullistellut kotitelevisioviihdemaailman uraauurtavalla tuotteellaan, Amazon Fire Stick -tuotteella. Kädessäsi olevalla Fire TV Stick -sovittimella sinulla ei ole vain pääsy joihinkin tavanomaisiin televisiokanaviin, mutta se antaa sinulle myös vapauden kokea viihdettä, kaapeli- tai satelliitti-TV: n parametreja pidemmälle..

Sekä Amazon Prime show- että Netflix-videoiden mukana, voit käyttää myös erilaisia ​​muita Amazon Fire Stick -sovelluksia valitsemasi ja kysynnän sisällön katsomiseen. On valtava enemmistö laaja-alaisista FireStick-sovelluksista, ja ne suorittavat erilaisia ​​toimintoja tarpeen mukaan.

Asia on kuitenkin se, että et todella tarvitse näitä monia sovelluksia Fire Stick -sovellukseesi. Syynä on, että vaikka monilla sovelluksilla on useita ominaisuuksia, monet muut ovat joko vain kaunistamista varten tai joiden kotitalouksien nimet yleensä täyttävät niiden tarkoitukset. Juuri tästä syystä olemme kuratoineet luettelon kiistatta tärkeimmistä tai voit sanoa parhaista Amazon Fire Stick -sovelluksista, jotka voit asentaa tai ladata Fire TV / Stickiin..

Parhaat Amazon Fire Stick -sovellukset 2020

Nyt kun olemme käyneet läpi perusteet sille, miksi tarvitsemme FireStick-sovelluksia, aloitetaan luettelomme. Kaikki nämä sovellukset on luokiteltu myös antaaksesi sinulle paremman kuvan niiden tarkalle käytölle.

parhaat amazon-tulitikku-sovellukset

Vastuuvapauslauseke: Ilmaisia ​​suoratoistolähteitä tulisi käyttää vain elokuviin / TV-ohjelmiin, jotka ovat julkisesti saatavilla tai joihin sinulla on oikeudet. Tekijänoikeudella suojatun sisällön suoratoisto on laitonta ja saattaa johtaa juridisiin ongelmiin. Ja sellaisenaan emme tue tai arvosta millään tavalla tekijänoikeuksien alaisen sisällön suoratoistoa. Ennen kuin päätät tehdä, tarkista online-suoratoistoa koskevat paikalliset lait.

Paras Fire Stick -sovellus turvallisuuteen

1. ExpressVPN 

VPN (Virtual Private Network) on työkalu niille, joilla on yksityisyyttä koskevia huolenaiheita. Yksinkertaisesti sanottuna, jos haluat katsella maassasi rajoitettua sisältöä, voit muuttaa palvelimen sijaintia ja nauttia rajoitetusta sisällöstä ilman mitään riskejä. Lisäksi hallitukset ja Internet-palveluntarjoajat seuraavat maailmanlaajuisesti käyttäjiensä verkkotoimintaa, ja verkkosisällön suoratoistimet ovat heidän pääkohteensa. Jos et halua kutsua oikeudellisia ongelmia, paras veto on hyvä FireStick VPN. Express VPN on johdonmukaisesti luokiteltu parhaaksi Fire Stick-VPN: ksi. Se tarjoaa Fire TV: lle / Stickille helppokäyttöisen sovelluksen, joka voidaan asentaa muutamassa minuutissa.

amazon fire stick -sovellukset

Sinun ei tarvitse huolehtia myös verkon nopeudesta, koska ExpressVPN: ssä on sisäänrakennettu nopeudenoptimoija verkon nopeuden parantamiseksi. Aina kun käynnistät tämän sovelluksen, näet ominaisuuden nimeltä Älykäs sijainti, joka näyttää parhaat palvelimen sijainnit saadaksesi suurimman nopeuden.

Katso kuinka asennat ja käytät ExpressVPN FireStickissä. Voit lukea myös FireStickin parhaiden VPN-verkko-oppaamme saadaksesi lisätietoja ExpressVPN-ominaisuuksista ja asennusvaiheista.

Parhaat FireStick-sovellukset elokuville ja TV-ohjelmille

tulipalo-sovellukset

2. Elokuvateatteri APK (ilmainen)

Cinema APK on erittäin suosittu Android-sovellus elokuviin ja esityksiin. Tämä sovellus syntyi vähän ennen Terrarium TV: n sulkemista ja tuli sen jälkeen yleiseen käyttöön.

parhaat tulipalo-sovellukset 2019Cinema APK on satoja tunteja suoratoistettavaa sisältöä ja loputon sisältövalikoima. Se on yksi pakollisista viihdesovelluksista FireStickille. Sovelluksella on aktiivisen kehittäjätiimin tausta. Sisältökirjastoa päivitetään säännöllisesti uusilla julkaisuilla. Itse sovellus saa säännöllisiä ohjelmistopäivityksiä, mikä parantaa sitä ajan myötä.

Elokuvateatteri APK, kuten Terrarium TV, ei isännöi omaa sisältöä. Se on aggregaattori, joka hakee suoratoistolinkit useilta palvelimilta eri paikoissa. Laatuvirtojen nouto on yksi tällaisen palvelun tärkeimmistä näkökohdista, ja Cinema APK hoitaa työn hyvin.

Tämä kevyt sovellus on täysin FireStick-kauko-yhteensopiva, mikä tekee navigoinnin, vuorovaikutuksen ja käsittelyn uskomattoman helpoksi.

Kuinka asentaa Cinema APK FireStickiin

3. CatMouse (ilmainen)

CatMouse on uusi hieno uusi sovellus tilaukselliseen sisältöön, mukaan lukien elokuvat ja TV-ohjelmat. Sovellus näyttää ja toimii niin paljon kuin Terrarium TV, että mielestämme on turvallista olettaa, että se on klooni.

CatMouse toimii tällä hetkellä vaikuttavasti. Siinä on paljon sisältöä, jota voit selata ja rohkaista. Se myös kaappaa korkealaatuisia virtauksia joistakin Webin parhaista lähteistä. Löydät kymmeniä Full HD -virtoja useimmille videoille.

Olemme varmoja siitä, että CatMousesta tulee valtavirta hyvin pian. Siksi meillä ei ollut epäilystäkään siitä, että se on osa elokuvien parhaita ilmaisia ​​sovelluksia.

Kuinka asentaa CatMouse FireStickiin

4. CyberFlix TV (ilmainen)

tulipalo-sovelluksetTerrarium-TV: n sammutus johti monien kloonien kutemiseen; CyberFlix TV on yksi niistä. Ja koska CyberFlix TV on klooni, se näyttää täsmälleen Terrarium TV: ltä. Hyvä uutinen on, että se toimii myös paljon kuin alkuperäinen.

CyberFlix TV sisältää vahvan kokoelman elokuvia ja ohjelmia. Tämä kaavinpohjainen sovellus noutaa myös virrat useista lähteistä, jotka näkyivät näkyvästi Terrarium TV: ssä. Voit kirjautua sisään myös Real-Debrid-tililläsi käyttääksesi korkealaatuisia Full HD -virtoja.

Voit lajitella sisältöä lajin ja vuoden mukaan ja merkitä videot suosikkeihin nopeaa käyttöä varten.

Kuinka asentaa CyberFlix TV FireStickiin

5. UnMyTV (ilmainen)

UnlockMyTV on loistava vaihtoehto katsella suosikkielokuvasi ja -ohjelmasi tällä hetkellä. Mediakirjasto on vahva ja sitä päivitetään säännöllisesti uudella sisällöllä. Löydät melkein kaikki uudet elokuvat ja ohjelmat.

Pidän tästä sovelluksesta todella sen kykynsä kaapia korkealaatuisia suoratoistolinkkejä monista lähteistä. Olin vaikuttunut nähdä useita 1080p-virtauksia. Ja tuskin mitään kuolleita linkkejä on. Lähes kaikki toimii täällä.

UnlockMyTV on saanut suosiota Cinema HD -kloonina. Molemmat ovat muodoltaan ja toiminnaltaan hämmästyttävän samankaltaiset. Molemmat esiintyvät myös erinomaisesti.

Kuinka asentaa UnlockMyTV Firestickiin

6. Titaani-TV (ilmainen)

terarium-tvMonet käyttäjät kutsuvat Titanium TV: tä tarkalleen Terrarium TV: n kopioksi. Sen jälkeen kun olen käyttänyt sovellusta jonkin aikaa, olen taipuvainen myös tällaiseen tuomioon. Sovelluksella on sama ulkoasu kuin Terrarium TV: llä. Näyttää siltä, ​​että samoja koodeja on käytetty molempien sovellusten kirjoittamiseen.

Hyvä asia on, että Titanium TV toimii myös paljon samalla tavalla kuin TTV. Siinä on suuri elokuvien ja TV-ohjelmien luettelo, ja sen avulla voit suoratoistaa niitä korkealaatuisesti. Sovellus hakee hyviä linkkejä, mukaan lukien useita Full HD -virtoja. Voit myös kirjautua sisään Real-Debrid-tilillesi ja lisätä Full HD -linkkien määrää.

Titanium TV on kevyt ja helppo asentaa sovellus. Se toimii FireStickissä, Fire TV Stick 4K, Fire TV ja Fire TV Cube.

Kuinka asentaa Titanium TV FireStickiin

7. BeeTV (ilmainen)

parhaat sovellukset palo-tv: lleJos etsit sovellusta, jossa on loputon kokoelma elokuvia ja ohjelmia, kannattaa kokeilla BeeTV: tä. Tällä sovelluksella on niin suuri sisältökirjasto, että voit huijata satoja tunteja ja saatat silti olla paljon jäljellä.

BeeTV, kuten monet muut tilattavat palvelut, ei isännöi omaa sisältöä. Se toimii aggregaattorina ja vetää suoratoistolinkkejä Internetin eri lähteistä. Sovelluksessa on myös Real-Debrid-sisäänkirjautuminen, joka auttaa sovellusta hakemaan korkealaatuisempia linkkejä. Mediakirjaston säännölliset päivitykset varmistavat, että sinulla on aina jotain uutta katsottavaa.

Kuinka asentaa BeeTV FireStickiin

8. BBC iPlayer (ilmainen)

BBC iPlayer on yksi Ison-Britannian suosituimmista suoratoistopalveluista. Tämän palvelun avulla voit lähettää lähes kaiken BBC: n sisällön, mukaan lukien elokuvat, ohjelmat, dokumentit, uutiset ja paljon muuta. Itse BBC on uskomattoman suosittu TV-verkko, jossa on jännittävä korkealaatuisen sisällön kokoonpano. Tämä televisioverkko toimittaa sisältönsä Ison-Britannian ulkopuolelle useiden suoratoisto- ja lähetyskumppanien kautta. BBC iPlayer on kuitenkin yhden luukun palvelu kaikelle BBC: lle.

Valitettavasti iPlayer on rajoitettu Yhdistyneeseen kuningaskuntaan. Mutta älä huoli, olen katkennut tempun vapauttaaksesi ja katselemaan BBC: tä kaikissa maissa, myös Yhdysvalloissa.

Kuinka asentaa BBC iPlayer Firestickiin & Katso missä päin maailmaa tahansa

9. Kodi (ilmainen)

Kodi on avoimen lähdekoodin sovellus useille alustoille, ja sen voi ladata Amazon Fire Stick -sovelluksellesi ilman lisäkustannuksia. Kaiken muun lisäksi, joka myötävaikuttaa sen kasvavaan maineeseen, huomion kiinnittää myös yksinkertainen mutta tyylikäs käyttöliittymä.

parhaat tulipalon sovelluksetLaaja valikoima henkilökohtaisen viihteen vaihtoehtoja voi valita haluamasi - suoraan musiikista ennalta järjestetystä juhlisoittoluettelosta erilaisten TV-ohjelmien katseluun. Ja miksi rajoittaa vain televisio-ohjelmiin. Voit myös katsoa täysimääräisiä HD-elokuvia Amazon Fire Stick -laitteella. Kodin kautta saat yhdellä napsautuksella pääsyn yli tuhansiin elokuviin melkein kaikista genreistä.

Kodilla on ainutlaatuinen ominaisuus, jonka avulla voit jakaa valokuvasi millä tahansa muulla näytöllä tai digitaalisella albumilla henkilökohtaisesta diaesityksestäsi. Jos haluat nauhoittaa suosikki TV-ohjelmasi, joudut lataamaan PVR-lisäosan sovellukselle. Kodi-käyttäjiä kehotetaan käyttämään VPN-verkkoa kovan online-valvonnan vuoksi kaikkialla maailmassa.

Kuinka asentaa Kodi FireStickiin

10. Stremio (ilmainen + maksettu)

tulipalo-sovellusluetteloJos etsit mutkatonta tapaa levitellä suosikkielokuvasi ja ohjelmasi (ja enemmän), sanon, että annat Stremion kokeilun. Itse asiassa siitä lähtien, kun aloin käyttää Stremioa, siitä on tullut yksi säännöllisistä suoratoistotyökaluistani. Stremio on online-mediapalvelu, kuten Kodi, ja sitä tuetaan myös monilla laitteilla. Mutta on olemassa selviä eroja.

Ensinnäkin Stremiossa on paljon yksinkertaisempi ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä. Voit aloittaa aloittamisen melkein heti. Lisäksi Stremio asentaa lisäosat verkkoon. Merkitys, lisäosien asennustietoja ei tallenneta paikallisesti. Tämä tarkoittaa, että kun asennat lisäosan yhteen laitteeseen, sitä voidaan käyttää kaikista Stremio-laitteistasi (edellyttäen, että olet kirjautunut sisään samalla tilillä). Se tarkoittaa myös, että vähävarastoivien laitteiden tallennustilaa ei supisteta asennettavien lisäysten lukumäärästä riippumatta.

Stremio tukee sekä virallisia että yhteisöllisiä (epävirallisia, kolmansien osapuolien) lisäyksiä. Voit asentaa minkä tahansa lisäosan yhdellä napsautuksella. Kaikki tuetut lisäosat on myös koottu sinulle, kun vierailet lisäosat-osiossa. Sinun ei tarvitse etsiä niitä manuaalisesti.

Kuinka asentaa Stremio FireStickiin

11. Plex (ilmainen + maksettu)

suosituimmat tulipalon sovelluksetPlex on ehdottomasti yksi parhaimmista mediahallintajärjestelmistä, jonka olen tavannut. Tämä palvelu muuntaa tietokoneesi mediakeskukseksi muuntamalla Plex-palvelimeksi ja antaa sinun käyttää paikallista ja online-mediaa asiakassovelluksista monille laitteille, kuten Amazon FireStick. Mielestäni se on erittäin kätevä mediatyökalu FireStickille, jolla on joitain vakavia tallennusrajoituksia. Voin ladata elokuvia ja esityksiä tietokoneeltani ja toistaa niitä langattomasti FireStick-laitteellani. Minun ei tarvitse edes olla samassa Wi-Fi-verkossa tehdäkseni sen. Tietokoneeni paikallisen median lisäksi voin ladata palvelimen laajennuksia (nimeltään Plex Channels) ja käyttää rajoittamatonta online-mediaa FireStickissä ja muissa asiakassovelluksissa. Plex on enimmäkseen ilmainen, joten suosittelen sitä yhdeksi FireStick-sovelluksen parhaista sovelluksista.

Kuinka asentaa Plex FireStickiin

12. Netflix (maksettu)

amazon fire stick -sovelluksetNetflix on osuvasti osoittautunut viihteen synonyymeksi tänään. Se on epäilemättä yksi yleisimmin käytetyistä televisio-ohjelmien ja elokuvien alustoista. Ja vaikka Netflix on maksullinen palvelu, se on silti yksi Fire Stick -sovelluksen parhaista sovelluksista.

Epäilemättä parasta Netflixissä on, että saat aina tuoretta sisältöä etkä koskaan kyllästy siihen. "Klassikkojen" ystäville mediakanavalla on myös paljon vanhoja televisio-ohjelmia, uskollisille ja koville faneilleen..

Kun olet tilannut Netflixin Amazon Fire Stickillä, voit käyttää samaa tiliä useammassa kuin yhdessä laitteessa. Jos et ole varma, tuleeko sinun hankkia se, kokeile vain Netflixiä kuukauden ajan ilmaiseksi ja peruuta se milloin haluat (mikä on vakavasti epätodennäköistä). Netflix VPN -sovelluksella voit myös suoratoistaa muiden maiden Netflix-versiota ilman juridisia ongelmia.

Asennus - Netflix on saatavana Amazon App Storesta. Voit joko etsiä sen Alexa-äänellä tai siirtyä hakuvaihtoehtoon (suurennuslasikuvake), etsiä se ja asentaa se sitten näytön ohjeiden mukaan..

13. Morph TV (ilmainen)

parhaat tulipalon sovelluksetVaikka erittäin suosittu Morpheus-TV on vain tyhjä, sen klooni Morph TV on nopeasti saavuttanut hyvän maineen suoratoistojen keskuudessa. Voit silti asentaa Morpheus TV: n ja käyttää olemassa olevaa sisältökirjastoa, se ei enää saa uusia päivityksiä. Toisaalta Morph TV: llä on aktiivisen kehittäjätiimin tuki. Ohjelmistopäivitykset ovat säännöllisiä, ja mediakokoelma on jatkuvasti sisustettu uusilla elokuvilla ja TV-ohjelmilla.

Morph TV: llä on hienostunut käyttöliittymä, jonka avulla voit aloittaa aloittamisen ilman, että sinun täytyy käydä läpi mitään oppimiskäyrää. Sovellus kaappaa laatuvirrat. Kaipaan kuitenkin Real-Debrid-tukea. Toivon, että se lisätään pian johonkin tulevaisuuden ohjelmistopäivitykseen.

Kuinka asentaa Morph TV FireStickiin

14. TVZion (ilmainen)

parhaat amazon-tulitikku-sovelluksetVielä yksi on-demand-suoratoistosovellus, jota haluat kokeilla! TVZion on yhden napsautuksen toistosovellus, jossa on kymmeniä elokuvia ja TV-ohjelmia. Sovellus tarjoaa paljon elokuvia ja esityksiä, jotka tarjoillaan yksinkertaisella ja helppokäyttöisellä käyttöliittymällä.

Yhden napsautuksen toistoominaisuus valitsee parhaan suoratoistolinkin ja käynnistää toiston automaattisesti. Tämä on kätevää käyttäjille, jotka etsivät välitöntä suoratoistoa. Sovellus on myös sataprosenttisesti FireStick-etäyhteensopiva. Tämä tekee vuorovaikutuksesta ja navigoinnista helppoa.

TVZion ei ehkä ole paras kysyntäsovellus, mutta se on ehdottomasti kokeilun arvoinen.

Kuinka asentaa TVZion FireStickiin

15. TeaTV (ilmainen)

: TeaTV on lopetettu, ja se saattaa pian muuttua toimimattomaksi

amazon fire stick -sovelluksetTeaTV tuli noin samaan aikaan kuin Terrarium TV. Ja vaikka jälkimmäinen jatkoi huippunsa parrasvalojen heikentämistä, TeaTV säilytti maansa. Sovellus on kuitenkin saavuttanut paljon pitoa Terrarium TV: n sammutuksen jälkeen.

Erinomaisella elokuvien ja esitysten kokoonpanolla ja selkeällä käyttöliittymällä TeaTV on yksi monien käyttäjien suosituimmista vaihtoehdoista. Tämä kevyt sovellus on helppo asentaa ja käyttää.

Sovellus oli tapana saada viallinen ja epävakaa. Kehittäjät saivat sen kuitenkin takaisin jalkoihinsa säännöllisillä päivityksillä ja korjauksilla. TeaTV on tällä hetkellä yksi suosituimmista FireStick-sovelluksista suoratoistoille.

Kuinka asentaa TeaTV FireStickiin

16. Crackle (ilmainen)

palo-tv-sovelluksetCrackle on toinen ilmainen videoiden suoratoistopalvelusovellus, jonka tarjoaa Sony Entertainment. Tästä löydät helposti parhaat palkitut elokuvat ja TV-ohjelmat, ilman vaivaa.

Jos olet todellinen viihdeteosten ihailija, sinun tulee ehdottomasti rekisteröidä Crackle nähdäksesi upeita televisio-ohjelmia, elokuvia ja verkkosarjoja Amazon Fire Stick -laitteellasi. Sinun on kuitenkin luotava tili Cracklelle, jotta voit nauttia vapaudesta käyttää sen sisältöä.

Jos sinulla on lapsia käyttämässä sellaisia ​​laitteita, on aina vaara, että he joutuvat alttiiksi jollekin aikuisten sisällölle, jota on vältettävä kaikin hinnoin. Onneksi Crackle on myös huolehtinut tästä lisäämällä vanhempien valvontaominaisuuden sovellukseen suodattaaksesi sisältöä iän mukaan. Tämä lisää vain sovelluksen suosiota Fire Stickissä.

Asennus - Sovellus on saatavilla ilmaiseksi Amazon App Storesta. Voit ladata sen Alexa-äänihakuominaisuuden avulla Fire TV Stick -sovelluksessa. Tai voit napsauttaa ”suurennuslasi” (hakukuvake) ja kirjoittaa ”Crackle”. Sovellus aukeaa hakutuloksissa, napsauta sovelluksen nimeä ja paina “Hanki” -painiketta asentaaksesi sen FireStick-laitteeseesi..

17. Pluto-TV (ilmainen)

parhaat tulipalon sovelluksetMikä voi olla parempi kuin suora TV? Saatat kyllästyä katselemaan samaa sisältöä toistuvasti monissa muissa sovelluksissa, mutta Pluto live -televisiossa on aina jotain uutta sinulle. Tämän ilmaisen sovelluksen lataaminen antaa sinun nauttia live-televisiosta Fire Stickillä.

Voit valita yli sata live-kanavaa. Kanavia on saatavana eri genreissä, joista ensisijaisia ​​ovat uutiset, urheilu ja viihde. Lisäksi alustalla on saatavana yli tuhansia TV-ohjelmia ja elokuvia.

Pluto TV: llä on ainutlaatuinen ominaisuus lisätä uusi hittielokuva joka viikko katsojilleen. Kehittäjät päivittävät sovellusta säännöllisesti ja ylläpitävät sitä hyvin.

Asennus - Pluto TV on saatavana Amazon App Storesta. Siirry yksinkertaisesti hakukuvakkeeseen, etsi se ja asenna sitten näytöllä näkyvät ohjeet.

18. Crunchyroll (maksettu)

parhaat palo-tv-sovelluksetJos olet fani japanilaista animea ja aasialaista viihdettä, Crunchyroll on sinua varten. Se on yksi suosikki-sovelluksista, joita Anime-ystävät käyttävät ympäri maailmaa.

Alustalla on saatavana yli 25000+ jaksoa erilaisista Anime-sarjoista, jotka takaavat jatkuvan 15000+ tunnin viihteen. Vaikka suurin osa anime-tv-ohjelmista on japanilaisia, Crunchyrollilla on sinulle ratkaisu. Ennen lähetystä kaikki esitykset käännetään eri kielille, mikä mahdollistaa jatkuvan viihteen.

Kaikki Crunchyroll-sivustolla oleva sisältö on täysin lisensoitu ja todennettu Aasian suurimpien mediatuottajien toimesta. Tämä sovellus ei ole ilmainen, ja sinun on maksettava premium-tilauksesta, jotta voit käyttää kaikkia ominaisuuksia. Voit kuitenkin ottaa 14 päivän ilmaisen kokeilujakson ennen premium-palvelun ostamista, ja jos et pidä siitä, tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa.

Asennus - Crunchyroll on saatavana Amazon App Storesta. Siirry yksinkertaisesti hakukuvakkeeseen, etsi se ja asenna sitten näytöllä näkyvät ohjeet.

19. OneBox HD (ilmainen)

parhaat sovellukset amazon fire tv -kentälleOneBox HD on ollut yksi Android-laitteiden suosituimmista kolmannen osapuolen sovelluksista. Se on edelleen yksi ensimmäisistä ilmaista viihdettä etsivien matkapuhelinten käyttäjien valinnoista. OneBox HD: n aikaisemmat versiot eivät tarjonneet FireStick-etäyhteensopivuutta. Sovelluksen viimeisimmät ohjelmistopäivitykset ovat kuitenkin tehneet siitä täysin etäystävällisen.

Vaikka OneBox HD tarjoaa edelleen laadukkaita suoratoistolinkkejä (ja siksi se on tässä FireStick-sovelluksen parhaiden sovellusten luettelossa), sillä on joitain puutteita, joita emme voineet sivuuttaa. Se päivitetään uudella sisällöllä, mutta päänäytössä ei ole mitään. Sinun on etsittävä niitä manuaalisesti. Sovellusta ei ole myöskään päivitetty jo kauan. Voit silti kokeilla OneBox HD: tä, mutta on myös muita parempia vaihtoehtoja, jotka löydät suoraan tästä luettelosta.

Kuinka asentaa OneBox HD FireStickiin

20. Morphix TV

Morphix TV on klooni suositusta Morph TV -sovelluksesta. Vaikka sovellus on vielä kehitysvaiheessa, päätin sisällyttää sen tähän FireStick-sovelluksen parhaiden sovellusten luetteloon. Tämä johtuu siitä, että se tarjoaa laajan valikoiman elokuvien otsikoita ja mahdollistaa yhden napsautuksen toiston. Siinä on osasto TV-ohjelmiin. Se on kuitenkin edelleen offline-tilassa kirjoittaessani tätä.

Morphix TV on pienikokoinen sovellus, joka toimii sujuvasti sekä FireStickissä että Android TV -laitteissa. Siinä on etäystävällinen sovellus, joka mahdollistaa helpon navigoinnin suurella näytöllä. Kokeile sitä.

Kuinka asentaa Morphix TV APK FireStickiin

Parhaat FireStick-sovellukset urheilulle / Live TV: lle

parhaat tulipalon sovellukset

21. Sling TV (maksettu)

palo-tv-sovelluksetSling TV oli ensimmäinen Internetissä julkaistu suora televisio, jonka pitäisi olla ensimmäisten valintojen joukossa, jos pidät live-tv-kanavista. Tämä palvelu on kuitenkin saatavana vain Yhdysvalloissa, joten sinun on käytettävä VPN-palvelua käyttääksesi sitä muualla.

Suurin osa suorien videoiden suoratoistopalveluista veloittaa yli 40 dollaria samoista ominaisuuksista, jotka saat Sling TV: llä vain 20 dollaria kuukaudessa. Ainoa huolenaihe on, että tarvitset asianmukaisen Internet-yhteyden voidaksesi nauttia keskeytymättömistä suoratoistopalveluista.

Ainoa rajoitus on, että jos valitset halvimman pakkauksen, et voi suoratoistaa useammassa kuin yhdessä näytössä kerrallaan. Jos olet kirjautunut sisään useammalla kuin yhdellä laitteella, se kysyy automaattisesti yhtä laitetta, jolla haluat katsella kanavia, käynnistyksen yhteydessä.

Kuinka asentaa Sling TV FireStickiin

22. Mobdro (ilmainen)

sovellukset tulipaloJos pidät urheilun seuraamisesta etkä halua samalla kuluttaa penniäkään siitä, Mobdro on oikea Fire Stick -sovellus sinulle. Älä etsi tätä sovellusta Amazon App Storesta, koska sitä voi ladata vain Mobdro-viralliselta verkkosivustolta. Jos olet Kodi-käyttäjä, voit asentaa sen itse Kodiin.

Kun olet ladannut tämän sovelluksen ja suorittanut sen Fire TV: lläsi, huomaat, että Mobdro etsii jatkuvasti ilmaista videoiden suoratoistoa ympäri maailmaa ja lähettää sen suoraan laitteeseesi, mikä tekee siitä erittäin hyödyllisen työkalun tässä suhteessa.

Voit nauttia ilmaisesta suoratoistopalvelusta niin kauan kuin haluat, mutta jos haluat poistaa tarpeettomia tilaa vieviä mainoksia, sinun on ostettava premium-tili. Ensiluokkaisella tilauksella voit paitsi nauttia ilmaisesta viihdestä myös tallentaa ja ladata suoratoistovideoita ja tallentaa ne myöhempää katselua varten..

Kuinka asentaa Mobdro FireStickiin

23. Live NetTV (ilmainen)

parhaat live-tv-tulitikun sovellukset 2019Live NetTV: n avulla voit katsella monia suosikki satelliittikanaviasi ilmaiseksi. Tämä sovellus on ehdottomasti yksi parhaista vaihtoehdoista live-TV: n katseluun Yhdysvaltojen, Ison-Britannian ja kansainvälisten kanavien suuren määrän ja FireStick-ystävällisen käyttöliittymän avulla..

Televisiokanavien suoratoistoon kuuluu erilaisia ​​luokkia, kuten urheilu, viihde, TV-ohjelmat, elokuvat, elämäntapa, lapset ja muut. Sovellus lisäsi myös video-on-demand-osan elokuviin ja TV-ohjelmiin. Tilausosio tarjoaa rajoitettua sisältöä, mutta sen odotetaan laajentuvan tulevaisuudessa.

Kuinka asentaa Live NetTV FireStickiin

24. Redbox-TV (ilmainen)

paras live tv-sovellus tulipaloonRedbox TV APK on toinen upea Live TV -sovellus FireStickille ja muille Android-laitteille. Tällä sovelluksella on suuri kokoelma satelliitti-tv-kanavia. Sen avulla voit suoratoistaa televisiota eri maista ja alueilta. Helppokäyttöisen käyttöliittymän avulla voit aloittaa heti. Napsauta vain ylä- / ala-välilehteä ja tutustu käytettävissä olevien kanavien luetteloon. Se on niin helppoa. Löydät ilmaiseksi stream-kanavia Yhdysvalloista, Kanadasta, Iso-Britanniasta ja muualta maailmasta. Sovelluksen avulla voit myös valita suosikki kanavia, joita katsot usein. Jos haluat katsella Live TV: tä FireStickissä, Redbox TV APK on pakollinen kokeilusovellus. 

Kuinka asentaa Redbox TV FireStickiin

25. Sportz TV IPTV (maksettu)

Sportz TV IPTV -sovellus tuo sinulle suuren joukon sisältöä Live TV: stä tilauksesta elokuviin ja ohjelmiin, kaikki yhdessä paikassa. Vaikka Sportz TV on maksettu sovellus, se on joka päivä parempi kuin monet ilmaiset, epäluotettavat suoratoistosovellukset. Ja mitä se tarjoaa, se on jokaisen käytetyn arvon arvoinen. Voit aloittaa niin alhaisella tasolla kuin 14,95 dollaria kuukaudessa. Kyllä, se on hinta, jonka maksat yli 8000 live-TV-kanavasta ja monista elokuvista ja ohjelmista. Tämä on melkein sama hinta, jota monet maksavat tilaamalla yhden perinteisen televisiokanavan.

Sovellus on hyvässä kunnossa, tarjoaa korkealaatuista suoratoistoa (jopa 1080p) ja siinä on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä. Kokeile nyt!

Kuinka asentaa Sportz TV IPTV

26. TVTap (ilmainen)

TV Tap on suora TV-sovellus, joka sisältää kiinteän valikoiman satelliittikanavia ympäri maailmaa, mukaan lukien Yhdysvallat, Iso-Britannia, Eurooppa, Aasia, Lähi-itä ja muut. TV Tap -sovelluksella on omistettu APS FireStick -sovellukselle, räätälöity kaukosäätimeen ja suurempaan television ruutuun. Käyttöliittymä on yksinkertainen ja melko helppo käyttää. Se olisi kuitenkin voinut olla parempi tekemällä pääikkunan kanavakuvakkeista hieman pienemmät.

Voit katsella kaikenlaisia ​​kanavia eri kategorioissa, mukaan lukien viihde, elokuvat, uutiset, musiikki, urheilu, ruoka, lapset ja dokumentit. Sovelluksen avulla voit myös suodattaa kanavia maan / alueen mukaan. Toivotan lisää kanavia suoratoistettavan teräväpiirtona. TV Tap on kuitenkin kunnollinen Live TV -sovellus FireStickille. Kokeile sitä!

Kuinka asentaa TVTap APK FireStickiin

27. Pelaajat Klub IPTV (maksettu)

Players Klub IPTV on toinen laadukas IPTV-palvelu. Se antaa sinulle pääsyn yli 2000 televisiokanavalle. Vaikka suurin osa kanavista on peräisin Yhdysvalloista, voit katsella myös runsaasti televisiokanavia sellaisista maista kuten Australia, Iso-Britannia, Kanada ja muut.

Tämä IPTV-palvelu on edullinen hinta, 8 dollaria kuukaudessa. Ottaen huomioon sen, että sillä on valtava kokoelma kanavia ja kaikki suoratoisto laadukkaita, sanoisin, että se on aika uskomaton kauppa.

Vaikka Players Klub IPTV on ensisijaisesti live-TV-sovellus, siinä on myös kunnollinen on-demand-osio, jossa on kymmeniä elokuvia ja TV-ohjelmia streaming-iloksi. Toisin kuin monet ilmaiset sovellukset, Players Klub IPTV tarjoaa luotettavamman ja korkealaatuisemman videotoiston.

Players Klub IPTV: ssä on Android-sovellus, jonka voit asentaa FireStickiin. Sovellus on täysin etäyhteensopiva, mikä mahdollistaa helpon käsittelyn ja navigoinnin. Palvelu tarjoaa myös Kodi-lisäosan, jota voit käyttää uudelleen FireStickissä Kodin kautta. Android-sovellus näyttää kuitenkin toimivan paremmin FireStickissä kuin lisäosa. Lisäosa tekee tietenkin Players Klub IPTV: stä moniplattiisen palvelun.

Kuinka asentaa Players Klub IPTV

28. HD Streamz (ilmainen)

HD Streamz on jälleen yksi ilmainen Live TV -sovellus, joka löytää tiensä suosituimpien FireStick-sovellusten kokoelmaan. Tämä sovellus sisältää satoja ilmaisia ​​satelliittikanavia Yhdysvalloista, Isosta-Britanniasta ja useista muista maista. Vaikka sovelluksen käyttöliittymä jättää vähän toivomisen varaa, se on silti hyvä vaihtoehto ottaen huomioon sen suora TV-osio. Huomaat myös, että sovelluksessa on Radio- ja On-Demand-välilehdet. Mutta heillä ei ole tarpeeksi sisältöä. Käytä tätä sovellusta suoraa TV-suoratoistoa varten.

Kuinka asentaa HD Streamz Fire Stickiin

29. Palo-TV: n ESPN (maksettu)

katsella espn on tulitikkuRakastat jotakin tiettyä urheilua tai haluat katsella urheilua vain tappaaksesi jonkin aikaa, sinulla pitäisi olla ESPN Amazon Firestickillä. ESPN ei vain tarjoa urheilun suoraa suoratoistoa, mutta voit myös valita tilauksen mukaisen palvelun.

ESPN kattaa satoja urheilutapahtumia ja kaikki ne ovat saatavilla Fire TV: ssä. Tätä varten sinun on vain valittava urheilulaji tai tapahtuma, jonka haluat nähdä ja ostaa sitä varten kulkuluvat. Jos tapahtuma kestää yli päivän, voit ostaa kortteja myös kuukausittain tai vuosittain (kuten Premier League).

ESPN for Fire TV -palvelu on saatavana Yhdysvalloissa ja monissa muissa osissa maailmaa. NCAA: n yliopistourheilutapahtumista Indy Car -sarjan kilpailuihin on tarjolla lukuisia vaihtoehtoja katselu- ja viihdetarkoituksiin. Voit myös käyttää 7 päivän koko kokeiluversiota, mutta seitsemännen päivän jälkeen sinua veloitetaan alun perin valitsemasi suunnitelman perusteella, ellet peruuta palveluita.

Asennus - ESPN for Fire TV on saatavana Amazon App Storesta. Mene vain hakukuvaketta, etsi se ja asenna sitten näytöllä näkyvät ohjeet.

Amazon Fire Stick -sovellukset uutisille

parhaat sovellukset palo-tv: lle

30. Sky News (maksettu)

Säännöllinen uutisten seuraaminen pitää sinut ajan tasalla tässä nopeasti muuttuvassa maailmassa. Ja mikä on parempaa kuin tuo ylellisyys myös Amazon Fire TV: ssä? No, yksi suosituimmista 24 tunnin uutiskanavista, Sky News on myös asettanut sovelluksensa Fire TV Stick -sovellukseen.

tulipalo-sovelluksetSky News antaa sinulle pääsyn tietoihin kaikista tärkeistä asioista ja tapahtumista, joita maailmassa tapahtuu. Voit nauttia uutisraporttien 24 × 7 -lähetyksistä sovelluksessa. Parasta on, että uutiset ovat aina eturintamassa katselussa, jotta et unohda päivityksiä. (On kuitenkin mahdollista, että sairastat jatkuvasta säätiedotuksesta.)

Yksi asia on varma, että toisin kuin CBS ja NBC, Sky News ei ylläpitä samoja vanhoja uutisia yhä uudelleen. Aina on sinulle jotakin tai muuta tyyppiä tuoretta sisältöä. Mutta Sky News ei ole ilmainen, ja sinun on ostettava premium-versio, jotta voit käyttää kaikkia näitä ominaisuuksia.

Asennus - Sky News on saatavana Amazon App Storesta. Mene vain hakukuvaketta, etsi se ja asenna sitten näytöllä näkyvät ohjeet.

31. BBC News (maksettu)

paras uutinen sovellus tulipaloBBC News on yksi FireStick-sovelluksen suosituimmista sovelluksista. Uutisten ja tietojen maailmassa, BBC, lyhenne British Broadcasting Corporation on tuotemerkki. Se tarjoaa aitoja uutisia ilman minkäänlaista keksintöä. On selvää, että ensisijainen syy siihen, miksi suurin osa meistä luottaa BBC: hen, johtuu sen valtavasta luotettavien toimittajien verkosta ja heidän tavoittelustaan ​​joka puolelle maailmaa. Ja nyt tämä on saatavana myös Amazon Fire TV: ssä.

BBC Newsin kautta voit paitsi katsella suoratoistovideoita, mutta voit jopa selata uutisartikkeleita ja lukea niitä laitteellasi. BBC News kattaa melkein kaikki uutisalat, mukaan lukien viihde, liike, terveys ja elämäntapa. Se voi olla reaaliaikainen säästäjä, jos haluat lukea tuoretta sisältöä aina eikä sinun tarvitse joutua etsimään sitä joka kerta.

Ei myöskään mainoksia tai mainoksia, jotka keskeyttäisivät katselukokemuksesi. Videot on pinottu automaattitoistotilassa, joten sinun on vaihdettava muihin uutisvideoihin manuaalisesti.

Asennus - BBC News on saatavana Amazon App Storesta. Mene vain hakukuvaketta, etsi se ja asenna sitten näytöllä näkyvät ohjeet.

Parhaat musiikkia sisältävät Fire TV Stick -sovellukset

parhaat musiikkisovellukset amazon fire tv -kentälle

32. YouTube (ilmainen)

YouTube on yksi tärkeimmistä viihdealustoista Internetissä, ja suurin osa meistä on melko riippuvaisia ​​siitä. Koska olemme tottuneet käyttämään YouTubea älypuhelimissa ja tietokoneissa, kuvittele vain, miltä se näyttää suuremmalla HD-näytöllä?

amazon fire stick -sovelluksetYouTube on yksi Amazon Firestick -sovelluksen välttämättömistä sovelluksista, ja sen voi ladata suoraan Amazon App Store -sivustosta. Soittamalla suosikkimusiikkiasi kanavalla tai tutkimalla uusia julkaisuja, kaikki tämä on mahdollista myös Amazon Fire TV: ssä. Lisäksi voit luoda musiikkisoittolistan, joka sisältää suosikki kappaleitasi, ja toistaa niitä milloin haluat.

Aivan kuten verkkoversio, myös Fire Stick -sovelluksen YouTube-sovellus on ilmainen. Jos haluat päästä eroon ajoittaisista mainoksista, voit ostaa YouTube Premium -tilauksen.

Kuinka asentaa YouTube FireStickiin

33. Twitch (ilmainen)

parhaat tulipalo-sovelluksetKuten YouTube, myös Twitch on ilmainen alusta musiikin kuunteluun tai sisällön katseluun. Mutta nykäyksellä on tietty käännös siihen. Sisällön katselun lisäksi voit myös lisätä sisältöä. Ainutlaatuinen, eikö olekin?

Twitch-sovelluksella voit paitsi tarkastella mitä tahansa sisältöä, mutta myös suoratoistaa omaa sisältöäsi. Lisäksi, toisin kuin muut Fire Stickille saatavilla olevat videon suoratoistosovellukset, täältä löytyy myös videopelien suoratoisto (nyt se on jotain täysin hienoa). Jos pidät tietystä videosta tai suoratoistosta, voit tukea ja auttaa suosikkisivujasi saamaan palkintoja ja tunnustusta lisäämällä katselua, tilaamalla ja piristämällä Bittejä.

Voit jopa ansaita rahaa streamerina Twitchilla kirjautumalla Affiliate-ohjelmaan. Jos olet pelaaja ja rakastat ansaita joitain nopeita lahjoja, sinun on vain kirjauduttava sisään tullaksesi varmennetuksi Twitch-kumppaniksi ja ansaittava lähettämällä itsesi pelaamalla.

Asentaaksesi Twitchin FireStickissä, mene vain "Etsi" -kuvakkeeseen ja kirjoita "Twitch". Kun sovelluksen nimi tulee esiin hakutuloksissa, avaa ja asenna se..

34. Spotify (Vapaa)

parhaat amazon-tulitikku-sovelluksetJos olet kaikkien aikojen musiikin ystävä, Spotifyn pitäisi olla kotitalouden nimi sinulle. Kun olet ladannut Spotify-sivuston Amazon Firestick -laitteellasi, saat välittömän pääsyn miljooniin kappaleisiin heti kirjautuessasi tiliisi..

Voit myös käyttää yhtä Spotify-tiliä musiikin toistamiseen eri laitteilla samalla Wi-Fi-verkolla. Jos haluat valita musiikin soittolistasta, voit käyttää vain matkapuhelinta ja synkronoida sen sitten Amazon Fire TV: n kanssa mielialan asettamiseksi tai uraan pääsemiseksi..

Toisin kuin useat online-musiikin suoratoistosovellukset, Spotify ei ärsytä sinua ei-toivotuilla mainoksilla musiikkisoittolistan välillä. Voit myös ladata suosikkimusiikkisi ja kuunnella sitä myöhemmin.

Asentaaksesi Spotify-sovelluksen, mene vain Etsi-kuvake ja kirjoita "Spotify". Kun sovelluksen nimi tulee näkyviin hakutuloksissa, avaa ja asenna se..

Apuohjelmasovellukset FireStickille

parhaat palo-tv-tikkusovellukset

35. Downloader (ilmainen)

Minkä tahansa alustan osalta sinun on oltava esiasennetut apuohjelmasovellukset minkä tahansa tehtävän suorittamiseksi. Apuohjelmasovellukset muodostavat laitteen sielun, ja Downloader on yksi sellaisista apuohjelmasovelluksista, joita sinulla on oltava Amazonin Firestickissä.

latausohjelma tulipaloa vartenHaluatpa ladata sovelluksen sivulle tai tallentaa suosikkimusiikkivideosi, tarvitset aina downloader-sovelluksen tehtävän suorittamiseen. Toinen merkitys on, että ilman Downloader-sovellusta et saa tarpeeksi latausnopeutta ja saatat päätyä tuhlaamaan paljon aikaa. Toisinaan huonon internetyhteyden vuoksi lataaminen saattaa myös pysähtyä ja johtaa tiedostojen vioittumiseen.

Tämän estämiseksi Fire Stick -latausohjelma antaa sinun keskeyttää prosessin heti ja jatkaa sitä, kun olet hyvässä verkossa. Tämä ei vain auttaa sinua järjestelmään tiedostoja, jotka haluat ladata, vaan myös estää niitä vioittumiselta.

Kuinka asentaa Downloader-sovellus FireStickiin

36. FileLinked (ilmainen)

parhaat tulipalo-sovelluksetSuosittu tiedostonjako-sovellus DroidAdmin on uudelleensijoitettu, pakattu uudelleen ja on nyt saatavana nimellä FileLinked. Haluatpa jakaa valokuvia, videoita, musiikkia tai APK-tiedostoja, FileLinked tekee sen kaiken puolestasi. Tämä tekee myös FileLinkedistä uskomattoman hyödyllisen sivulataustyökalun.

Downloader ja ES File Explorer ovat edelleen suosituimpia sivulataussovelluksia FireStickissä, mutta FileLinked etenee myös nopeasti. Sovellus tekee sivulatauksesta vaivatonta. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä on hankkia tiedoston koodi lataajalta ja kirjoittaa se FileLinked-tiedostoon. Sovellus tekee loput. Pitkät URL-osoitteet eivät ole enää tarpeen.

FileLinked on kaikki FireStick-käyttäjien kätevä asia, koska tämä laite ei salli sinun ladata APK-tiedostoja suoraan selaimista. Olen huomannut, että yhä useammat kehittäjät tarjoavat nykyään FileLinked-koodeja sovelluksilleen. Siksi on järkevää, että tämä sovellus on FireStickissä.

Kuinka asentaa FileLinked FireStickiin

37. Hiiren vaihto (ilmainen)

FireStick- ja Fire TV -laitteet toimivat muokatussa Android-käyttöjärjestelmässä. He käyttävät myös APK: ta suoritettavina tiedostoina, aivan kuten Android-matkapuhelimissa. Tämä saa monet ihmiset olettamaan, että kaikki Android-matkapuhelimissa toimiva sovellus toimisi myös FireStickissä. Mutta niin ei aina ole.

parhaat sovellukset palo-tv-tikulleMatkapuhelimissa on kosketusrajapinta, kun taas FireStickissä on kauko-ohjattava käyttöliittymä. Vaikka monia Android-sovelluksia, jotka ovat sekä kosketusnäyttöä että etäystävällisiä, monet eivät ole. Vaikka asennat FireStick-sovelluksia, jotka eivät ole etäystävällisiä, et välttämättä pysty olemaan vuorovaikutuksessa niiden kanssa. Seurauksena on, että unohdat hienoja Android-sovelluksia.

Onneksi on olemassa kiertotapa nimeltä Mouse Toggle, jonka avulla voit käyttää mitä tahansa Android-sovelluksia FireStickissä. Mouse Toggle -sovellus kututtaa hiiren osoittimen FireStick-näytöllä. Voit ohjata hiiren osoitinta kaukosäätimen navigointinäppäimillä. Hiiren osoitin voi kuitenkin päästä tiettyjen sovellusten osiin, joita FireStick-kaukosäädin ei voi. Tämä tekee hiirestä vaihtamisesta yhden välttämättömistä sovelluksista FireStick-laitteellesi.

Kuinka asentaa hiirenvaihto FireStickiin

38. Selain (ilmainen)

mozilla firestick -selainsovellusSelain on epäilemättä yksi hyödyllisimmistä sovelluksista Amazon Fire TV Stick -sovellukselle. On olemassa useita sovelluksia, jotka ovat erittäin hyödyllisiä, mutta joita ei voi ladata Play-kaupasta. Tällaisessa tapauksessa sinun täytyy käydä heidän virallisella verkkosivustollaan, jos haluat ladata sen laitteellesi. Päästäksesi näille verkkosivustoille tarvitset selaimen.

Selain toimii monitoimilaitteena. Joillakin suosituimmista sovelluksista, kuten YouTube ja Spotify, on online-alustoja, joihin pääsee selaimen ja nopean Internet-yhteyden kautta, latamatta tai asentamatta niitä..

Selain säästää aikaa ja tilaa poistamalla vaatimuksesta asentaa kolmansien osapuolien sovellukset, jotka sinun on ladattava sivustoon Amazon Fire TV: hen. Sovellusten ohella voit katsella myös muita suosikkisivustosi HD-laatuisena suuremmalla ja paremmalla näytöllä.

Asentaaksesi suosikkiselaimesi Fire Stickiin, mene "Etsi" -kuvake ja kirjoita selaimesi nimi, kuten "Firefox" tai "Silk". Kun sovelluksen nimi näkyy hakutuloksissa, avaa ja asenna se..

FAQ

Mikä on paras elokuvasovellus FireStickille?

Monet FireStick-sovelluksen parhaiden sovellusten luettelossa olevista sovelluksista tarjoavat elokuvien suoratoistoa. Jos haluaisin kuitenkin valita heistä, sanoisin joko käyvän Cinema APK: n tai Typhoon TV: n. Molemmilla näillä sovelluksilla on iso elokuvakokoelma, ja ne haevat monia laatulinkkejä. Molemmat tukevat myös Real Debrid -sovellusta, mikä varmistaa, että sinulla on premium-streaming-linkit.

Mikä on paras Live TV -sovellus FireStickille?

Live TV: n edessä Mobdro APK, Ola TV ja HD Streamz tekevät hienoa työtä. Nämä sovellukset sisältävät paljon live-tv-kanavia elokuvia, ohjelmia, urheilua, lapsia ja muuta varten. Nämä ovat ilmaisia ​​sovelluksia. Jos etsit maksettua (vielä taskuystävällistä) palvelua, voit kokeilla Sportz TV: tä. Tämä sovellus antaa sinulle pääsyn yli 8000 kanavalle alle 15 dollarilla kuukaudessa.

Mikä on paras sovellus Jailbroken FireStick -sovellukselle?

Se riippuu katseltavan sisällön tyypistä. Jos haluat suoratoistaa elokuvia ja ohjelmia, haluat Cinema HD: n ja Typhoon TV: n. Jos kyseessä on haluamasi suora TV, suosittelemme Mobdroa, Ola TV: tä ja HD Streamzia. Yksi sovellus, jonka pitäisi olla osa jailbroken FireStick -laitteesi, on ExpressVPN. Tämä sovellus suojaa suoratoistoasi piilottamalla online-identiteettini ja varmistamalla, että aktiviteettejasi ei voida jäljittää sinuun.

Onko laillista ladata sovelluksia sivulle FireStick?

Kyllä, sovellusten lataaminen sivulle FireStickissä on 100% laillista. Itse asiassa Amazon antaa sinulle mahdollisuuden ottaa sovellukset tuntemattomista lähteistä -sovelluksen käyttöön sivulatauksen mahdollistamiseksi. Tekijänoikeudella suojatun sisällön suoratoisto ei ole kuitenkaan laillista, ja se voi saada sinut vaikeuksiin.

Kuinka voin ladata elokuvia FireStickistä?

Cinema HD: n kaltaisten sovellusten avulla voit ladata elokuvia ja esityksiä FireStick-laitteeseesi. En kuitenkaan suosittele sitä, koska FireStickillä on alhainen tallennuskapasiteetti. Elokuvat vievät paljon tilaa tallennustilassa ja aiheuttavat kaikenlaisia ​​ongelmia, mukaan lukien puskurointi, ylikuumeneminen ja paljon muuta.

Lopuksi ...

Ei ole väärin sanoa, että Amazon Firestickillä on tulevaisuudessa erittäin suuri potentiaali. Ei kauan ennen kuin näemme ihmisten hylkäävän kaapelin tai lautasen ja valitsevan Internet-suoratoiston. Kun on nautittavaa joustavuudesta katsomasi katselun suhteen, sillä on jokainen järki.

Jos aiot ostaa Amazon Firestickin tai jo sinulla on sellainen, yllä luetellut sovellukset voivat olla todella hyödyllisiä monessa suhteessa. Lopulta saat maun erityyppisestä viihteestä, ja sekin paljon parannetulla tavalla.

Vaikka jotkut sovellukset ovat maksuttomia, toiset taas määräävät sinut muutamalla dollarilla, jos haluat nauttia premium-ominaisuuksista. Yllä oleva luettelo on sekoitus molempia ja tekee laitteestasi täydellisen viihdelähteen. Silti sinun tulee aina lukea käyttäjän arvostelut huolellisesti ja käyttää omaa tajuasi ennen sijoittamista rahaa Amazon Fire Stick -sovelluksiin.

Napsauta tätä saadaksesi salaisen johdon leikkaamisen temput suoraan postilaatikkoosi.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me