CotoMovies Vaihtoehdot FireStickille / Androidille

>

Tässä artikkelissa on luettelo parhaista CotoMovies-vaihtoehdoista FireStickille. Nämä vaihtoehdot toimivat myös kaikissa Fire TV -laitelinjoissa, Android-laatikoissa ja muissa Android-pohjaisissa ympäristöissä, kuten älypuhelimissa ja tablet-laitteissa.

CotoMovies on suljettu hyväksi. Näin tapahtui, kun tietyt elokuvantekijät päättivät ryhtyä oikeustoimiin CotoMoviesia ja muita suoratoistosovelluksia vastaan ​​TweakBoxissa (kolmannen osapuolen sovellusliike).

CotoMovies-kehittäjät ovat ilmoittaneet aikovansa jakaa käyttäjiensä tietoja viranomaisille tarvittaessa. Voit lukea yksityiskohtaisen esityksen tästä jaksosta.

Vaikka emme ole koskaan kannustaneet tekijänoikeusrikkomuksiin, olemme myös aina suositelleet käyttäjiä käyttämään VPN: ää streamin aikana pysyäkseen valmistautuneina tällaisiin tapahtumiin. VPN piilottaa online-identiteettisi piilottamalla IP-osoitteesi. Tarkoittaen, CotoMovies-kaltaisilla sovelluksilla ei ole tapaa kirjautua sisään ja jakaa tietojasi.

Jos olet käyttänyt CotoMovies-sovellusta, sinun on nyt etsittävä samanlaisia ​​sovelluksia. Onneksi siellä on paljon hyviä sovelluksia, jotka voivat tarjota paremman kokemuksen kuin CotoMovies. Itse asiassa CotoMovies ei edes tukenut Real Debridiä. Järjestän joitain parhaista sovelluksista, jotka voivat toimia CotoMovies-vaihtoehtona.

Parhaat vaihtoehdot CotoMoviesille

Ennen kuin alat käyttää näitä sovelluksia, varmista, että olet muodostanut yhteyden VPN: ään. Nämä sovellukset saattavat kohdata saman kohtalon myös tulevaisuuden iskuissa.

1. Elokuvan HD APK

kotitekoiset vaihtoehdotEi ole 'parhaiden sovellusten' luetteloa, joka voisi olla täydellinen ilman Cinema HD APK: ta. Tällä sovelluksella on loputon kirjasto tilattavia elokuvia ja TV-ohjelmia. Siinä on käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen käyttöliittymä. Asenna Cinema HD APK ja voit aloittaa suoratoiston nopeasti.

Sisältökokoelmaa päivitetään usein. Aina kun on uusi elokuva tai jakso, löydät sen yleensä tunnin sisällä julkaisusta. Kehittäjät työntävät myös säännöllisiä sovelluspäivityksiä huolehtiaksesi kaikista virheistä ja parantaakseen yleistä sovelluskokemusta.

Cinema HD APK on kevyt sovellus. Jopa matalan spektrin laitteissa, kuten FireStick, se toimii sujuvasti. Se tunnetaan laadukkaiden virtojen noutamisesta useista lähteistä. Voit suoratoistaa sisältöä jopa 1080p-tarkkuudella. Sovellus tarjoaa myös Real Debrid -kirjautumisen, jotta sinulla voi olla pääsy korkealaatuisiin linkkeihin. Trakt-sisäänkirjautuminen on myös saatavana

Epäilemättä Cinema HD APK tarjoaa yhden parhaista CotoMovies-vaihtoehdoista.

Kuinka asentaa Cinema APK FireStickiin

2. CyberFlix TV

cotomovies vastaavia sovelluksiaJos etsit korkealaatuista CotoMovies-vaihtoehtoa, kannattaa ehkä harkita myös CyberFlix-televisiota. Se on myös erittäin suosittu suoratoistosovellus, jossa on satoja elokuvia ja jaksoja.

Valtavan mediakokoelman lisäksi CyberFlix TV tekee hienoa työtä laadukkaiden linkkien hakemiseksi useista lähteistä verkossa. Myös Real-Debrid-pariliitosta tuetaan, ja kun teet niin, saat myös kymmeniä huippuluokan linkkejä.

Uusi sisältö lisätään säännöllisesti. Siksi löydät aina uusimmat elokuvat ja äskettäin esitetyt jaksot. Kehittäjät pitävät sovelluksen ajan tasalla myös säännöllisillä version päivityksillä. Jos sinua kehotetaan päivittämään sovellus, varmista, että teet sen.

CyberFlix TV on helppo asentaa ja jopa helpompi käyttää.

Kuinka asentaa CyberFlix TV FireStickiin

3. TeaTV

sovellukset, jotka ovat samanlaisia ​​kuin kotomovitTeaTV on toinen suosittu streaming-sovellus Android-alustalle. Tämä sovellus on koodattu optimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi televisiolaitteissa, kuten FireStick. Nyt kun CotoMovies on suljettu, voit valita sen tilalle TeaTV.

Tämä sovellus tuo sinulle laajan valikoiman tilaamia elokuvia ja esityksiä. Siinä on melkein kaikki mitä voi ajatella. Sisältökirjastoa päivitetään jatkuvasti uusimmilla videoilla. Siksi sinulla on aina jotain uutta katsottavaa.

Hyvä uutinen on, että TeaTV tukee myös Trakt- ja Real-Debrid-pariliitoksia. Tämä auttaa parantamaan yleistä suoratoistokokemustasi.

Koska TeaTV on kevyt sovellus, sillä ei ole huomattavaa vaikutusta laitteen suorituskykyyn, vaikka käytät sitä FireStickissä. Se on täysin yhteensopiva myös FireStick-kaukosäätimen kanssa.

Kun otetaan huomioon kaikki mitä olemme puhuneet tästä sovelluksesta, meillä on kaikki syyt uskoa, että TeaTV on yksi suosituimmista CotoMovies-vaihtoehdoista.

Kuinka asentaa TeaTV FireStickiin

4. BeeTV

parhaat vaihtoehdot kotitekoisilleBeeTV on suhteellisen uusi verrattuna moniin muihin sovelluksiin, jotka ovat tämän CotoMovies-sovelluksen parhaiden vaihtoehtojen luettelossa. Se kuitenkin pystyi tekemään merkin alkuaikoinaan ja alkoi jatkuvasti esiintyä FireStick-suosituimpien sovellusten joukossa.

Pidän BeeTV: stä parhaiten sen häiriötön käyttöliittymä. Asenna vain sovellus ja aloita suosikkisisällön suoratoisto. Koska sovellus on suoratoistopalvelu, sovelluksessa on elokuvia ja TV-ohjelmia; ja paljon niitä.

Aivan kuten voit odottaa, sisältökokoelma päivitetään ja päivitetään uusilla julkaisuilla usein (joskus useita kertoja päivässä). BeeTV hakee suoratoistoja luotettavista ja laadukkaista lähteistä varmistaaksesi nautinnollisen suoratoistokokemuksen. Olisi myös hieno idea yhdistää sovellus Real Debrid -sovellukseen, jos haluat sen saavan hienoimmat mahdolliset virrat.

BeeTV: n käyttöliittymä on täysin etäystävällinen. Sovellus säätää käyttöliittymän suuntausta automaattisesti television kuvasuhteen mukaan.

Kuinka asentaa BeeTV FireStickiin

5. Titaani-TV

Cotomovies vaihtoehtoTitanium TV on tunnettu nimi streaming-maailmassa. Tämä sovellus oli alun perin saatavana vain Android-matkapuhelimille. FireStick- ja Android TV -laatikoiden suosion noustessa kehittäjät kuitenkin koodasivat sen televisiolaitteille. Titaani-TV on täysin yhteensopiva Amazon Fire TV -kaukosäätimen kanssa. Sen käyttöliittymä sopii myös TV-ruutuun.

Sovelluksella on vaikuttava kirjasto elokuvia ja TV-ohjelmia. Etsitpä viimeisintä sisältöä tai jotain viime vuosilta, on hyvät mahdollisuudet löytää se Titanium TV: stä. Uusia jaksoja ja elokuvia lisätään myös usein, jotta et koskaan lopu suoratoistoasetuksista.

Pienikokoinen sovellus tarjoaa optimaalisen suorituskyvyn FireStickillä. Se tarjoaa nopean navigoinnin ja tasaisen toiston. Lähes jokaisessa nimikkeessä tai jaksossa on useita suoratoistolinkkejä. Asiat paranevat vielä paremmin, kun yhdistät Titanium TV: n Real Debridin ja Traktin kanssa.

Titaani-TV on todellakin yksi samankaltaisista sovelluksista kuin CotoMovies.

Kuinka asentaa Titanium TV FireStickiin

6. CatMouse APK

Coto-elokuvien kaltaiset sovelluksetCatMouse APK on paljon uudempi verrattuna kaikkiin CotoMovies-parhaiden vaihtoehtojen luettelossa oleviin sovelluksiin. Sovellus on kuitenkin jo luonut paljon aaltoja. Huomasimme sen ja sisällytimme sen heti parhaiden FireStick-sovellusten kokoonpanoon. Ja uskomme, että tämä luettelo ei olisi myöskään ollut täydellinen mainitsematta CatMouse APK: ta.

Pidämme tätä sovellusta useista syistä. Ensinnäkin CatMouse APK: lla on massiivinen mediakirjasto, jossa on satoja elokuvia ja TV-jaksoja. Tämä kirjasto ei kuitenkaan ole pysähtynyt. Joka päivä löydät jotain uutta.

Sovelluksessa on myös erittäin helppo navigoida ja käyttää. Etäystävällisen käyttöliittymän avulla voit tutkia CatMouse APK: ta aiheuttamatta ongelmia.

Suoratoisto-rintamalla CatMouse tekee työtä samalla tasolla muiden listan parhaiden sovellusten kanssa, kuten Cinema HD. HD-suoratoistoon on paljon ilmaisia ​​linkkejä. Mutta se on entistä hämmästyttävämpää Real Debrid -kirjautumisen yhteydessä.

Jos etsit CotoMovies-vaihtoehtoa, sinun tulisi ehdottomasti kokeilla CatMouse APK: ta.

Kuinka asentaa CatMouse APK FireStickiin

7. Poista MyTV

unlockmytvUnlockMyTV esiteltiin suunnilleen samaan aikaan kuin CatMouse APK. Nämä molemmat sovellukset kiinnittivät nopeasti käyttäjien huomion.

Laajan elokuvien ja TV-sarjojen luettelon avulla UnlockMyTV varmistaa, että pystyt tarkkailemaan loputtomia tunteja. Odotetusti tämän sovelluksen takana oleva aktiivinen joukkue lisää uusia juttuja erittäin usein.

UnlockMyTV-kehittäjät varmistavat myös, että sovellusta ylläpidetään hyvin. He lähettävät version päivityksiä ajoittain virheiden poistamiseksi ja yleisen suorituskyvyn ja kokemuksen parantamiseksi.

Sovellus käyttää myös laadukasta kaavinta. Sanon sen, koska se hakee tällä hetkellä todella hyviä virtauksia. UnlockMyTV tukee myös Real Debrid -sovellusta, jotta pääset helposti premium-linkkeihin.

Tämä Android-pohjainen sovellus on suunniteltu tarjoamaan erinomaista suorituskykyä kosketusnäytöllä sekä TV-laitteilla, mukaan lukien FireStick ja Android TV -laatikot.

Kuinka asentaa UnlockMyTV FireStickiin

8. Morph TV

parhaat tulipalon sovelluksetMorph TV on Morpheus TV: n klooni, joka oli aikoinaan erittäin suosittu sovellus. Uskomme, että se on myös yksi parhaimmista CotoMovies-vaihtoehdoista.

Ainoa asia, joka kiinnittää välittömän huomion, kun käynnistät tämän sovelluksen, on sen ainutlaatuinen käyttöliittymä. Sen sijaan, että sisältö kerrotaan välittömästi heti, sovellus kehottaa sinua valitsemaan ensin kategoriat. Päänäytössä on elokuvien ja TV-ohjelmien suoratoistokategoriat. Sen jälkeen on vielä yksi näyttö, josta sinun on valittava alaluokka (kuten trendikkäät, suositut jne.)

Tämäntyyppinen käyttöliittymä houkuttelee monia, kun taas jotkut saattavat jopa pidä siitä. Siitä huolimatta, että jos puhumme sisältökokoelman koosta ja suoratoiston laadusta, Morph TV ansaitsee varmasti paikan tässä parhaiden vaihtoehtojen luettelossa CotoMoviesille.

Koska etäyhteensopiva sovellus, Morph TV varmistaa, että sinulla ei ole koskaan ongelmia tutkia ja olla vuorovaikutuksessa FireStick-sovelluksen kanssa..

Kuinka asentaa Morph TV FireStickiin

9. TVZion

parhaat amazon-tulitikku-sovelluksetTVZion on jo pitkään pysynyt osana FireStick-sovelluksen parhaiden sovellusten luetteloa. Tämä sovellus esittelee sinulle suuren määrän tilauksen sisältöä. Haluatpa suoratoistaa elokuvia tai katsella televisio-ohjelmia, täällä on kaikkea.

Tämän sovelluksen kehittäjät päivittävät sisältöä myös usein uusilla elokuvilla ja ohjelmilla.

Verrattuna muihin tämän luettelon parhaimmista CotoMovies-sovelluksista, TVZion ei ehkä ole yhtä hyvä laadukkaiden linkkien saamisessa. Se on kuitenkin tarpeeksi hyvä ansaita paikka. Voit myös helposti yhdistää tämän sovelluksen Real Debrid -sovelluksen kanssa ja saada parhaat mahdolliset virrat.

TVZion on kevyt sovellus. Se vie vähän tallennustilaa ja tarjoaa uskomattoman nopean suorituskyvyn. Se on ihanteellinen vähän RAM-muistia käyttäville laitteille, kuten FireStick.

Sovellus vastaanottaa myös säännöllisiä versiopäivityksiä. Vuosien mittaan sovellus on parantanut huomattavasti suorituskykyä ja suoratoistokykyä.

Kuinka asentaa TVZion FireStickiin

10. Kodi

parhaat kotitekoiset vaihtoehdotKodi ei ole suoratoistopalveluntarjoaja (toisin kuin muut luettelossa olevat APK: t). Se on mediasoitin. Sinun on täytynyt olla kuullut mediasoittimista, kuten VLC. Kodi on tietyllä tavalla kuin he. Se toistaa videoita, elokuvia, musiikkia, kuvia ja muuta mediaa.

Jotta Kodi voi toistaa mediaa, sinun on hankittava media ulkopuolelta. Se voi olla paikallinen tallennustila tai verkkolähde.

Itse asiassa Kodi on todellinen kauneus siinä, että se kykenee toistamaan suosikki mediaasi Internetissä useiden lisäosien kautta.

Voit ajatella, että Kodi-lisäosa on laajennus, joka yhdistää laitteen online-medialähteeseen ja jonka avulla voit toistaa sisältöä Kodi-käyttöliittymän kautta. Kodi-lisäosat ovat tehneet Kodista niin menestyvän mediatyökalun.

Nautitpa sitten elokuvien ja ohjelmien katselua, suoraa televisiota tai elävää urheilua, dokumentteja tai lapsille suunnattua sisältöä, uutisia tai YouTube-videoita, voit tehdä tämän kaiken Kodin kautta. Siksi pidämme Kodia yhtenä parhaimmista vaihtoehdoista CotoMoviesille.

Jos olet uusi Kodi, meillä on Aloittelijan opas, joka auttaa sinua aloittamisessa. On uskomattoman helppoa asentaa Kodi FireStickiin ja aloittaa suoratoisto. Joten, jos et ole varma, haluatko jatkaa APK: n suoratoistoa, voit aina kokeilla Kodia.

FireStick / Fire TV on nyt kaikki valmis suoratoistamaan suosikkisisältöäsi. Ennen kuin aloitat, haluaisin kuitenkin varoittaa, että kaikki verkossa suoratoistamasi on näkyvissä Internet-palveluntarjoajallesi ja hallituksellesi. Tämä tarkoittaa, että ilmaisten elokuvien, TV-ohjelmien ja urheilun suoratoisto voi viedä sinut juridisiin ongelmiin. 

Onneksi on tyhmätön tapa pitää kaikki streaming-toiminnot piilossa Internet-palveluntarjoajaltasi ja hallitukselta. Tarvitset vain hyvän VPN Fire Stick -sovelluksen. VPN peittää alkuperäisen IP: n, joka on ja auttaa sinua ohittamaan online-seurannan, ISP-kuristimen ja sisällön maantieteelliset rajoitukset.

Minä henkilökohtaisesti käytän ja suosittelen ExpressVPN, joka on nopein ja turvallisin VPN. Se on yhteensopiva kaikenlaisten suoratoistosovellusten kanssa ja on erittäin helppo asentaa Fire TV / Stick -sovellukseen.

Emme kannusta tekijänoikeuslakien rikkomiseen. Mutta entä jos lopulta suoratoistat sisältöä laittomasta lähteestä tahattomasti? Ei ole aina helppoa erottaa legitiimin ja laittoman lähteen eroa.

Joten ennen kuin aloitat suoratoistoa Fire Stick / Fire TV: llä, katsotaan kuinka ExpressVPN: n avulla voit pitää streaming-toiminnot piilossa uteliailta silmiltä.

Vaihe 1: Tilaa ExpressVPN TÄSSÄ. Siihen kuuluu 30 päivän rahat takaisin -takuu. Tarkoittaa, voit käyttää sitä vapaasti ensimmäisen 30 päivän ajan ja jos et ole tyytyväinen suoritukseen (mikä on erittäin epätodennäköistä), voit pyytää täyden hyvityksen.

Vaihe 2: Käynnistä Fire TV / Stick ja siirry “Search” -vaihtoehtoon vasemmalla puolella. Kirjoita nyt "Expressvpn" (ilman lainausmerkkejä) hakupalkkiin ja valitse ExpressVPN, kun se näkyy hakutuloksissa

asenna expressvpn-Firestick

Vaihe 3: Napsauta “Lataa” asentaaksesi ExpressVPN-sovelluksen Fire TV / Stick -sovellukseen.

hanki vpn jailbroken firestick

Vaihe 4: Avaa sovellus ja kirjoita kirjautumistietosi, jotka olet luonut ostaessasi ExpressVPN-tilausta. Napsauta "Kirjaudu sisään"

kirjaudu expressvpn tulipaloon

Vaihe 5: Napsauta Virta-kuvaketta, kun haluat muodostaa yhteyden VPN-palvelimeen. Siinä kaikki. Yhteytesi on nyt suojattu nopeimmalla ja parhaalla FireStick-VPN: llä.

yhdistä ExpressVPN FireStickissä

Voit lukea myös tarkempia tietoja ExpressVPN: n käytöstä Fire TV / Stick -sovelluksen kanssa.

Käämitys

Joten, tässä on luettelo parhaista CotoMovies-vaihtoehdoista. Olen varma, että nämä sovellukset voivat enemmän kuin täyttää CotoMovies-kengät. Olemme testanneet näitä sovelluksia säännöllisesti. Jos sinulla on jotain muuta vaihtoehtoa, jonka mielestäsi pitäisi olla osa tätä luetteloa, kerro siitä meille alla olevan kommenttiosion kautta.

Related:

Parhaat terarium-TV-vaihtoehdot
Parhaat Showbox-vaihtoehdot
Kuinka Jailbreak Firestick
Paras Putlocker-sivustot

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me