Kuinka asentaa Google Play Fire TV Stick -muistikortille (Aptoide)

>

Tässä oppaassa aion puhua kanssasi Google Playn hankkimisesta FireStick- ja Fire TV -laitteissa. Google Play Store on yleisimmin käytetty sovellusvarasto, jossa on tuhansia sovelluksia, pelejä ja apuohjelmia. Valtava sovelluskokoelma ja helppokäyttöisyys ovat sen suurimpia piirteitä. Mutta Play Kauppa ei ole käytettävissä kaikilla Android-alustoilla. Esimerkiksi Amazon FireStick- ja Fire TV -laitteissa on Amazon Store, ja ne eivät tue Play Kauppaa. Valitettavasti Amazonin sovellusjakauma ei ole niin suuri, ja siksi FireStick-käyttäjät etsivät usein muita vaihtoehtoja.

Play Kauppaa ei ole virallisesti saatavilla näissä Amazon-laitteissa. Joten, onko tapa ladata se sivuun? Vastaus on kyllä! Aion kuitenkin kertoa sinulle jostakin, joka on paljon parempi kuin Google Play FireStickissä. Tässä oppaassa esitän sinulle Aptoide TV -nimisen kolmannen osapuolen sovelluskaupan, joka on paras Play Kaupan vaihtoehto ja optimoitu Fire-laitealustoille..

firestick aptoide leikkikauppa

Kuinka asentaa Google Play Fire Stickille (vaihtoehtoinen)

Play Store -sivun latausprosessi FireStickillä on työläs, pitkään kääntyvä, altis häiriöille eikä usein toimi. Olisit viettänyt puolitoista tuntia turhaan. En halua tuhlata aikaa. Voit saada kaiken Aptoide-palvelusta, mitä voit Google Playsta, ja vielä enemmän. Aptoide TV toimii useimmiten virheettömästi FireStickissä. Siinä on myös kunnollinen kokoelma FireStick-sovelluksia, joita ikinä tarvitset. Joten, opitaan nyt oppimaan Aptoide-sovelluskaupan asentamista ja käyttöä.

Oletko huolestunut online-yksityisyydestäsi?

Ennen kuin jatkamme, on yksi tärkeä asia, johon haluaisin kiinnittää huomionne. Tietosuoja on valtava huolenaihe Internetissä. Hakkerit ja henkilöllisyysvarastot ja jopa oma hallitus ja Internet-palveluntarjoaja tarkkailevat sinua todennäköisesti. Siksi on paljon järkeä löytää tapa pysyä nimettömänä ja ylläpitää yksityisyyttäsi Internetin digitaalisella alueella.

Hanki itsellesi VPN nyt ja nauti mielenrauhasta. VPN salaa kaiken laitteidesi liikenteen ja tarjoaa täydellisen nimettömyyden. VPN varmistaa myös, että et joudu Internetin kuristimeen, käytännöstä tulee nopeasti yleisempi päivä päivältä.

Lukea: Kuinka asentaa ja käyttää VPN: ää FireStickissä

Valmista FireStick Aptoide TV: n sivulataukseen

Aptoide, Google Playn lupaavin vaihtoehto FireStickillä, on kolmannen osapuolen sovelluskauppa, eikä ole yllättävää, että sitä ei ylläpidetä Amazon Store -kaupassa. Koska aiomme saada sovelluksen virallisen myymälän ulkopuolelta, meidän on ohjeistettava FireStickia sallimaan asennus. Sovellukset tuntemattomista lähteistä -vaihtoehto on poistettu käytöstä oletuksena.

Tässä ovat nopeat vaiheet, joiden avulla kolmannen osapuolen sovellukset voidaan asentaa

Vaihe 1: Valitse kauko-ohjaimen näppäimillä Asetukset FireStick-aloitusnäytössä. Tämä vaihtoehto on ylävalikkopalkissa. Siirry nyt laitteeseen seuraavan kuvan osoittamalla tavalla:

avaa laiteasetusten tulipalo

Vaihe 2: Valitse seuraavassa näytössä Kehittäjäasetukset

Kehittäjävaihtoehdot firestick

Vaihe 3: Korosta Kehittäjävaihtoehdot-kohdassa Sovellukset tuntemattomista lähteistä -vaihtoehto ja paina kaukosäätimen Valitse-painiketta

Kuinka asentaa Google Play Fire TV Stick -muistikortille (Aptoide)

Vaihe 4: Kun näet seuraavan kehotteen, ohita varoitus ja paina Ota käyttöön. On totta, että jotkut kolmannen osapuolen sovellukset voivat vahingoittaa laitettasi. Mutta Aptoiden kaltaiset sovellukset ovat erittäin maineikkaita ja täysin turvallisia. Ei tarvitse huolehtia.

salli tuntemattomista lähteistä tulevien sovellusten tulipalo

Nyt olet asentamassa Aptoide (tai mikä tahansa kolmannen osapuolen sovellus) laitteeseesi.

Vaiheet Play Store Alternative (Aptoide Store) -sovelluksen asentamiseen FireStickiin

Näytän sinulle nyt, kuinka asennat Google Play Kaupan Amazon Fire Stick -laitteeseesi (vaihtoehtoinen Aptoide tarkemmin). Voit asentaa tämän sovelluksen Downloader-sovelluksella sekä ES Explorer -sovelluksella (tietokoneella tai ilman)

Miksi kaksi sovellusta, voit kysyä. Downloader on suosituimmin käytetty sovellus kolmannen osapuolen sovellusten lataamiseen Fire Stickiin. Sovellusta ei kuitenkaan ole saatavana kaikkialta Amazon Storesta, ja se on ladattava sivulle muutamille alueille. Toisaalta ES File Explorer voidaan ladata Amazon Storesta maasta tai alueesta riippumatta.

Kuinka asentaa Aptoide Downloaderilla (menetelmä 1)

Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on hankkia Downloader-sovellus, jos sinulla ei vielä ole sitä. Löydät sen Amazon Storesta, ja jos et, tarkista kuinka asentaa Downloader.

Kun olet asentanut Downloader-sovelluksen, voit käyttää tätä asentaaksesi Aptoide Fire Stick- tai Fire TV -sovellukseen seuraavasti:.

Vaihe 1: Suorita Downloader-sovellus Fire Stick -näytön aloitusnäytöltä (jos olet siirtänyt sovelluskuvakkeen tähän).

Asenna google play käyttämällä downloader-sovellusta

Jos et näe sovellusta aloitusnäytössä, pidä kaukosäätimen Koti-painiketta painettuna ja valitse Sovellukset. Näet luettelon kaikista sovelluksista. Vieritä alas Downloaderiin ja suorita se.

Vaihe 2: Varmista, että Downloaderin aloitusnäytössä vasemman sivupalkin Koti-vaihtoehto on valittuna

lataa google play apk tulitikku

Vaihe 3: Kohdistin vilkkuu URL-kentässä. Painamalla kaukosäätimen Valitse-painiketta saat esiin näytön näppäimistön. Kirjoita URL-osoite https://www.firesticktricks.com/store ja paina näppäimistön Go-painiketta (tai kaukosäätimen Play-painiketta). Katso alla olevaa kuvaa. Tämä on linkki saada Aptoide, vaihtoehto Google Playlle FireStickissä.

google play apk lataa

Vaihe 4: Aptoide APK-tiedosto alkaa nyt ladata automaattisesti laitteen tallennustilaan

kuinka asentaa aptoide tulitikkuun

Vaihe 5: Kun lataus on valmis, näet seuraavan näytön. Pidä kaukosäätimen alas-painiketta painettuna, kunnes oikeassa alakulmassa oleva Seuraava-painike muuttuu asennukseksi. ja korosta sitten Asenna-painike ja napsauta sitä.

aptoide tulisijassa

Vaihe 6: Asennuksen etenemisnäyttö tulee siis näkyviin. Kun asennus on valmis, saat Sovelluksen asennus -ilmoituksen yhdessä Valmis- ja Avaa-painikkeiden kanssa.

google Play-myymälä tulikolla

Vaihe 7: Napsauta Valmis-painiketta, koska emme halua avata sovellusta vielä (mutta jos todella haluat avata sovelluksen heti, siirry eteenpäin ja napsauta Avaa - puhelu!)

Vaihe 8: Näet nyt seuraavan valintaikkunan. Sinun ei tarvitse napsauttaa Asenna-painiketta, koska sovellus on jo asennettu. Napsauta sen sijaan Poista-painiketta poistaaksesi APK-tiedoston. Emme tarvitse sitä enää, ja se vie tallennustilaa tarpeettomasti.

google Play-myymälä tulikolla

Se siitä! Asennat onnistuneesti Aptoide-sovelluksen, Google Play -vaihtoehdon FireStickiin.

Asenna Aptoide FireStickiin käyttämällä ES File Explorer -sovellusta ilman tietokonetta (menetelmä 2)

: Tämä on vaihtoehtoinen menetelmä. Sinun ei tarvitse seurata näitä vaiheita, jos olet jo asentanut Aptoide Downloader-sovelluksella. Lisäksi ES File Explorer maksaa nyt 9,99 dollaria kuukaudessa, jos haluat käyttää sen sivulatausominaisuutta.

Jos et voi saada Downloaderia tai et halua ladata sitä sivulle, tai et vain halua parempaa ES File Explorer -sovellusta, näytän sinulle, kuinka viimeksi mainittua voidaan asentaa Aptoide-sovellus Fire TV Stick -sovellukseen.

ES File Explorer on myös laajalti suosittu, ja kuten jo totesin, se on laajemmin saatavana kuin Downloader, joten on vain järkevää sisällyttää tämä menetelmä.

Google Playn asennus Fire Stick -vaihtoehtoon on kaksi tapaa: yksi tietokoneen kanssa ja toinen ilman.

Menetelmä ilman tietokonetta on helpompaa ja nopeampaa (mutta vaatii 9,99 dollaria kuukaudessa premium-tilauksen). Puhumme ensin tästä menetelmästä. Jos olet jo ladannut Aptoide APK: n tietokoneellesi, kannattaa ehkä tutkia toista menetelmää myöhemmin.

Tässä tulee ES Explorer -menetelmä, joka ei vaadi mitään tietokonetta.

Vaihe 1: Avaa ES File Explorer, siirry vasemman sivupalkin Työkalut-sovellukseen ja laajenna sitä. Valitse Työkalut-alivalikosta 'Download Manager' ja napsauta sitten alareunassa olevaa '+' -painiketta

aptoide tulisijassa

Vaihe 2: Sinun pitäisi nyt nähdä Lataa-valintaikkuna

google Play-myymälä tulikolla

Vaihe 3: Kirjoita Polku-kenttään URL-osoite https://firesticktricks.com/store. Kirjoita Nimi-osaan haluamasi nimi, mutta tee siitä merkitys asennetulle sovellukselle. Anin sille nimen Aptoide TV, samoin kuin asennettavan sovelluksen nimen.

firestick aptoide leikkikauppa

Vaihe 4: Napsauta nyt Lataa nyt -painiketta ja odota APK: n lataamista

Kun olet ladannut, napsauta Avaa tiedosto -painiketta suorittaaksesi APK-tiedoston. Tämä käynnistää asennusprosessin.

google Play-myymälä tulikolla

Vaihe 5: Kun näet seuraavan kehotteen, napsauta Asenna

firestick aptoide leikkikauppa

Vaihe 6: Paina seuraavalla näytöllä kaukosäätimen 'Alas' -painiketta useita kertoja, kunnes alaosassa oleva painike on korostettu. Oikeassa alakulmassa oleva Seuraava-painike muuttuu asennuspainikkeeksi. Napsauta sitä jatkaaksesi

asenna Google Play ilman juuria

Vaihe 7: Tässä näet, kun sovellus asennetaan. Jos haluat käynnistää sovelluksen heti, napsauta Avaa-painiketta. Muussa tapauksessa napsauta Valmis-painiketta. Voit suorittaa sovelluksen myöhemmin sovelluksista & Pelit-osio

kuinka ladata aptoide tulipalo-tv-tikulta

Siinä kaikki! Katsotaanpa nyt, kuinka asennetaan Google Play FireStick-korvaavaan sovellukseen Aptoide ES File Explorerilla ja tietokoneella.

Kuinka asentaa Aptoide FireStickiin käyttämällä ES File Explorer -sovellusta tietokoneen avulla

Tarvitset tietokoneen. Windows, Mac tai Linux - mikä tahansa tekee!

Ja varmista, että tietokoneesi ja FireStick ovat molemmat kytketty samaan Wi-Fi-verkkoon.

Joten, tässä mennään!

Tietokoneellasi: Lataa ensin Aptoide APK-tiedosto tietokoneeltasi osoitteesta https://www.firesticktricks.com/store

FireStickissä: Nyt hanki ES File Explorer -sovellus Amazon Storesta FireStick-laitteellasi. Valitse vain hakuvaihtoehto Fire Stick-aloitusnäytön vasemmasta yläkulmasta, etsi ES File Explorer ja asenna se näytön ohjeiden mukaan..

Vaihe 1: Suorita ES File Explorer sovelluksistasi & Pelit-osio. Vieritä alas vasemman sivupalkin Verkko-valikkoon ja laajenna sitä. Valitse nyt etähallinta käytettävissä olevista verkkoasetuksista (kuva alla)

Käytä verkkoa ladataksesi tulitikku-sovellukset sivulle

Vaihe 2: Napsauta nyt suurta Käynnistä-painiketta. Sinun pitäisi nyt nähdä FTP-osoite. Kaivokseni on ftp://192.168.1.7:3721/

Osoitteesi on erilainen. Merkitse tämä osoite muistiin. Sinun on annettava se tietokoneellesi. Sen avulla voit hallita kaikkia FireStick-tiedostoja ja -kansioita tietokoneeltasi

Kuinka käyttää ftp-osoitetta sovellusten asentamiseen palo-tv-tikkuun

Vaihe 3: Tietokoneellasi: Palaa nyt tietokoneellesi ja avaa mikä tahansa kansio. Kirjoita ES Explorer -näytössä näkyvän Fire TV Stick -sovelluksesi FTP-osoite tietokoneesi kansioikkunan osoiteriville ja paina Enter. Se avaa ES File Explorer -sisällön tietokoneellasi.

Seuraava kuva on otettu Windows 10: ssä. Mutta tämä toimii yhtä hyvin Macissa ja Linuxissa.

kuinka asentaa google play tulitikkuun tietokoneen avulla

Vaihe 4: Kopioi nyt tietokoneellesi aiemmin lataamasi Aptoide APK for Fire Stick. Liitä se mihin tahansa ES File Explorer -kansioon, jonka avasit FTP-osoitteella edellisessä vaiheessa. Voit jopa luoda uuden kansion tarvittaessa.

Valitsen aina Lataa-kansion kopioidaksesi APK-tiedoston tietokoneeltani. Jotenkin se on minulle järkevämpää. Mutta se olen vain minä! Valinta on sinun!

lataa google play apk on tulitikku

Vaihe 5: FireStickissä: Palaa takaisin FireStick-sovellukseen ja avaa ES File Explorer, jos se ei vielä ole.

Siirry vasemmalla puolella olevaan Paikallinen-valikkoon ja laajenna sitä. Valitse toinen Koti-vaihtoehto (ei se, jolla on kotikuva). Katso selkeyttä alla olevasta kuvasta.

asenna google play amazon fire tv

Vaihe 6: Siirry nyt kaukosäätimen avulla näytön oikealla puolella olevaan Lataa-kansioon

App Store palo-tv-tikulle

Vaihe 7: Avaa kansio ja näet täällä Aptoide APK-tiedoston (muistatko? Tallensin tämän tiedoston Lataa-kansioon. Jos kopioit sen mihin tahansa muuhun kansioon, valitse vastaavasti)

asenna aptoide amazon fire tv -kehään

Vaihe 8: Suorita tämä APK-tiedosto painamalla FireStick-kaukosäätimen Select-painiketta. Napsauta Asenna-painiketta, kun näet kehotteen, jonka otsikko on Ominaisuudet (kuva alla)

asenna aptoide tv amazon fire tv -kehään

Vaihe 9: Nyt normaalisti! Siirry seuraavan näytön alaosaan ja napsauta oikeassa alakulmassa olevaa Asenna-painiketta vahvistaaksesi toimintasi ja asentaaksesi sovelluksen.

Kuinka asentaa Google Play Fire TV Stick -muistikortille (Aptoide)

Vaihe 10: Kun sovellus on asennettu, näet tämän aikaisemmin. Jos haluat käynnistää Aptoide TV: n heti, napsauta 'AVAA' tai napsauta 'VALMIS' avataksesi sen myöhemmin.

Kuinka asentaa Google Play Fire TV Stick -muistikortille (Aptoide)

Kuinka käyttää Google Play -sovellusta (vaihtoehtoinen) Fire TV Stick -levyllä

Olet asentanut Google Playn vaihtoehdon Fire TV: hen ilman pääkäyttäjää. Nyt mennä eteenpäin ja ajaa sitä!

Olet todennäköisesti jo tietoinen siitä, että voit käyttää kaikkia sovelluksiasi Ohjelmasi-sovelluksessa & Pelit-osio. Pidä vain kaukosäätimen Koti-painiketta painettuna ja valitse seuraava valikko valitsemalla Sovellukset.

kuinka käyttää Google Play -tapahtumaa tv-tikulla

Hyvä juttu! Äskettäin asennetut sovellukset eivät kuitenkaan näy aloitusnäytössä ja sovellusluettelossa, ne ovat alareunassa. Haluat siirtää usein käytetyt sovellukset alkuun nopean käytön sijaan.

Kuten huomaat, Apptoide on aivan luettelon alaosassa. Mutta voit siirtää sitä helposti. Vieritä alas ja valitse Aptoide.

Kuinka ladata sovelluksia tulipunasta aptoide-tv: llä

Pidä nyt kaukosäätimen Valitse-painiketta painettuna. Vaihtoehtoisesti voit paina kaukosäätimen Menu-painiketta (kolme vaakasuoraa viivaa) ja valita oikealla alakulmassa näkyvästä valikosta Siirrä alla olevan kuvan osoittamalla tavalla:

siirrä aptoide-sovellus ylös

Paina kaukosäätimen Ylös-suuntapainiketta, kunnes Aptoide-sovellus on ylimmässä rivissä.

Paina nyt Valitse-painiketta pudottaaksesi Aptoide-sovelluskuvakkeen ylimmälle riville. Palaa FireStick-aloitusnäyttöön ja löydät Aptoide-kuvakkeen heti!

Nyt näin Aptoide-aloitusnäyttö näyttää. Kaikki muu on melko yksinkertaista. Voit etsiä mitä tahansa sovellusta vasemmalla ylhäällä olevalla Haku-toiminnolla. Mene eteenpäin ja tutustu Aptoideen ja lataa kaikki tarvitsemasi sovellukset.

firestick aptoide leikkikauppa

Käämitys

Joten tässä lataan vaihtoehto Google Playlle FireStickistä. Vaikka Play Kaupan lataamiseen Fire-laitteisiin on mahdollista kiertää, se on pitkään tehty eikä toimi suurimmaksi osaksi. Olen kokeillut sitä itse monta kertaa ja olen usein ollut turhautunut. En näe mitään järkeä yrittää kovasti saada Google Playta FireStickistä, kun saan Aptoidesta kaikki parhaat FireStick-sovellukset, joita ikinä tarvitsen. Lisäksi Play Kauppaa ei ole suunniteltu ja optimoitu toimimaan Fire Stick -alustalla. Jopa suurin osa sen sovelluksista ei toimi. Hanki Aptoide ja ohita kaikki vaivat.

Napsauta tätä saadaksesi salaisen johdon leikkaamisen temput suoraan postilaatikkoosi.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me