Kuinka asentaa Mobdro Amazon FireStick -sovellukseen

>

Tässä oppaassa esitän sinulle kuinka asentaa Mobdro FireStickiin. Samat ohjeet toimivat myös muissa Amazon Fire TV -versioissa, mukaan lukien Fire Stick 4K ja Fire TV Cube. Mobdro on IPTV-palvelu, joka tarjoaa sinulle ilmaisen pääsyn live-TV-kanaviin ympäri maailmaa. Olen kirjaimellisesti ladannut ja käyttänyt kymmeniä live TV-sovelluksia, mutta Mobdro on ainoa, johon olen pysynyt uskollisena pisimpään. Jos rakastat katsella suoraa televisiota FireStickissä (tai mitä tahansa Android-laitetta), suosittelen, että annat Mobdolle kuvan.

kuinka asentaa mobdro tulipaloon

Mobdolla on kattava kirjasto satelliittikanavia. Voit katsella uutisia, ohjelmia, elokuvia, urheilua, musiikkia, opetussisältöä ja melkein kaiken mitä ajattelet. Tätä sovellusta tuetaan hyvin ja sitä päivitetään säännöllisesti pitämään se virheistä ja virheistä.

Ainoa pieni haaste, jonka olen kokenut tämän sovelluksen kanssa, liittyy navigointiin. Vaikka se on pääosin kaukoystävällinen, kun avaat kanavaluettelon, se vierittää vasemmalta oikealle ja ylhäältä alas. Se tekee asioista hieman hankalaa. Onneksi sillä on tehokas hakuvaihtoehto, joka löytää kaiken etsimäsi. Kirjoita vain sisällön tai TV-kanavan nimi, ja sovellus etsii sen sinulle valtavan mediakirjastoosi. Se, että saan pääsyn melkein jokaiselle kanavalle, jota haluan katsoa yhdestä paikasta, ja että sovellus on nopea, suoratoistaa videoita korkealaatuisena, melkein ilman puskurointia, varjoittaa selvästi sen pienen puutteen..

Vaiheet Mobdro APK: n asentamiseen FireStickiin

Mobdro tarjoaa ilmaisia ​​live-TV-palveluita. Ja se on tarpeeksi sinun arvata, että se ei kuulu Amazon Store -kauppaan. Se on kolmannen osapuolen sovellus, joka ladataan sivustoon Amazon FireStick -sovellukseen.

FireStick-suojausasetukset eivät anna sinun ladata tällaista sovellusta oletuksena, ellet ole ottanut tätä vaihtoehtoa käyttöön Sovellukset tuntemattomista lähteistä. Joten, tässä voit tehdä sen seuraavasti:

 1. Käynnistä Fire Stick ja pääruudusta asetukset vaihtoehto yläreunan valikkopalkista

kuinka asentaa mobdro tulipaloon

 1. Kun seuraava valikko tulee näkyviin, vieritä oikealle ja avaa Oma palo-TV / laite

mobdro-tulisija

 1. Nyt valitse ja napsauta Kehittäjävaihtoehdot

kuinka saada mobdro-sovellus Amazon Fire Stick -sovellukseen

 1. Jos Sovellukset tuntemattomista lähteistä on POIS, mene eteenpäin ja napsauta sitä kytkeäksesi sen päälle

sovelluksia tuntemattomista lähteistä tulikolla

 1. Napsauta pyydettäessä Kiihottua. Se on varoitusviesti, mutta älä välitä siitä. Mobdro on kokeiltu, testattu sovellus. Se on turvallinen.
  Kuinka asentaa CyberFlix TV FireStickiin

Ota tuntemattomista lähteistä tulevat sovellukset käyttöön

Kun olet käynnistänyt tuntemattomien lähteiden sovellukset, voit jatkaa ja asentaa Mobdro-sovelluksen FireStickiin. Se on helppoa. Tarvitset kuitenkin sovelluksen, joka voi ladata Mobdro APK: n verkosta.

Huomio FireStick-käyttäjät: Lue ennen kuin jatkat

Hallitukset ja Internet-palveluntarjoajat ympäri maailmaa seuraavat käyttäjän käyttäjien verkkotoimintaa. Jos löydät Fire TV Stickistä tekijänoikeudella suojattua sisältöä, saatat joutua vakavaan ongelmaan. Tällä hetkellä IP-osoitteesi on kaikkien nähtävissä. Suosittelen, että hankit hyvän FireStick VPN: n ja piilotat henkilöllisyytesi, jotta elokuvien katselukokemus ei vie huonoa käännettä.

käytän ExpressVPN mikä on alan nopein ja turvallisin VPN. Se on erittäin helppo asentaa mihin tahansa laitteeseen, mukaan lukien Amazon Fire TV Stick. Sen mukana tulee myös 30 päivän rahat takaisin -takuu. Jos et pidä heidän palvelustaan, voit aina pyytää palautusta. ExpressVPN: llä on myös erikoistarjous, jossa voit saat 3 kuukautta ilmaiseksi ja säästät 49% vuosisuunnitelmassa.

Tässä on syitä, miksi sinun on käytettävä VPN: ää koko ajan.


Lue: Paras VPN: n asentaminen ja käyttö FireStickille

FireStick voi tehdä monia asioita, mutta se ei anna sinun ladata APK-tiedostoja suoraan selaimista. Olen kokeillut Silk Browser, FireFox, mikään ei toimi.

Ei se mitään! Jos haluat ladata sovelluksia sivulle FireStickillä, mikään ei tee sitä paremmin kuin Downloader sovellus. Se on yksi ensimmäisistä sovelluksista, jotka sinun on asennettava, kun saat FireStick-, Fire TV- tai Fire TV Cube -laitteen.

Downloader on osa Amazon Store -tuotetta. Siksi sinun ei pitäisi olla vaikeuksia asentaa sitä. Ainoa mitä sinun on tehtävä on käyttää Hae FireStick-vaihtoehto kotinäytöltä (tämä vaihtoehto on vasemmassa reunassa ylhäällä). Etsi Downloader-sovellus kirjoittamalla sovelluksen nimi. Seuraa näyttöön tulevia ohjeita ja asenna Downloader.

Asennamme nyt Mobdro FireStickiin nyt, kun sinulla on Downloader. Tässä on vaiheet:

 1. Käynnistä Downloader-sovellus ja huomaat, että se avautuu Koti vaihtoehto (vasemmalla) valittu oletuksena.
 2. Downloaderin päänäytön oikealla puolella (painikkeella Koti valittu) on kenttä, jolla kirjoitetaan ladattavan APK-tiedoston lähde-URL.

Napsauta kenttää ja näytön näppäimistö aukeaa.

  Kuinka saada Sling TV FireStickistä

Lataa mobdro firestickistä

 1. Käytä näytön näppäimistöä ja kirjoita seuraava URL viimeisimmälle Mobdro APK: lle – https://www.firesticktricks.com/mob

Kun olet kirjoittanut, paina MENNÄ 

Lataa mobdro apk tulipaloon

 1. Downloader-sovellus on suunniteltu aloittamaan APK-tiedoston lataus heti. Joten anna sille tarvittava aika ladata Mobdro APK FireStickistä. Se ei vie liian kauan. Mobdro on kevyt sovellus.

mobdro apk palo-tv-tikulle

 1. Heti kun Mobdro APK on ladattu, Downloader suorittaa sen ja aloittaa sovelluksen asennuksen. Sinun on nyt näytettävä seuraava kehote Seuraava -painike oikeassa alakulmassa

Asenna mobdro tulipaloon

 1. Siirry oikeaan alakulmaan ja Seuraava painike vaihtuu kohtaan Asentaa painiketta. Klikkaa Asentaa -painiketta jatkaaksesi

kuinka asentaa mobdro palo-tv: hen

 1. Odota nyt FireStick-laitteesi asennusta Mobdro. Se kestää yleensä alle kaksi minuuttia.

mobdro tulisijalle

 1. Kun Mobdro on asennettu FireStick-sovellukseen, sinulle annetaan seuraava kehotus Sovellus asennettu.

Kuten huomaat, sen pohjassa on kaksi painiketta. Jos napsautat Avata, voit ajaa Mobdro-sovelluksen FireStick-sovelluksessa heti.

Mutta se ei ole mitä me haluamme tällä hetkellä. Napsautetaan Tehty ja palaa Downloader-käyttöliittymään. Poistamme Mobdro APK-tiedoston.

Tätä APK-tiedostoa ei tarvita sovelluksen asentamisen jälkeen. Poistaminen tyhjentää tilaa.

tulipalo mobdro

 1. Napsauta painiketta Poistaa

poista mobdro apk tulipisteestä

 1. Napsauta painiketta Poistaa uudelleen poistaaksesi tiedoston lopulta

poista mobdro apk tulipisteestä

Mobdro on ladattu ja asennettu onnistuneesti FireStickiin Downloader-sovelluksen avulla. Olet myös poistanut Mobdro APK-tiedoston onnistuneesti.

Kuinka käyttää Mobdroa turvallisesti

Ennen kuin aloitat suoratoistoa Mobdro-sovelluksen kanssa, haluaisin varoittaa, että kaikki verkossa suoratoistamasi on näkyvissä Internet-palveluntarjoajallesi ja hallituksellesi. Oikeudellisten ongelmien välttämiseksi ehdotan hyvän FireStick-VPN: n, kuten ExpressVPN, käyttöä.

Käytän henkilökohtaisesti ExpressVPN: ää, joka on nopein ja luotettavin VPN-tekniikka alalla. Sen mukana tulee myös 30 päivän rahat takaisin -takuu, jos et ole tyytyväinen palveluun.

Annan näyttää sinulle kuinka saada ja liittää ExpressVPN FireStick-sovellukseen nopeasti.

Vaihe 1: Tilaa ExpressVPN TÄSSÄ. Siihen kuuluu 30 päivän rahat takaisin -takuu. Tarkoittaa, voit käyttää sitä vapaasti ensimmäisen 30 päivän ajan ja jos et ole tyytyväinen suoritukseen (mikä on erittäin epätodennäköistä), voit pyytää täyden hyvityksen.

Vaihe 2: Käynnistä Fire TV / Stick ja siirry “Search” -vaihtoehtoon vasemmalla puolella. Kirjoita nyt “Expressvpn” (ilman lainausmerkkejä) hakupalkkiin ja valitse ExpressVPN, kun se näkyy hakutuloksissa

asenna expressvpn jailbroken firestickiin

Vaihe 3: Napsauta ”Lataa” asentaaksesi ExpressVPN-sovelluksen Fire TV / Stick -sovellukseen.

  Parhaat elokuva APK-vaihtoehdot (2023)

hanki vpn jailbroken firestick

Vaihe 4: Avaa sovellus ja kirjoita kirjautumistietosi, jotka olet luonut ostaessasi ExpressVPN-tilausta. Napsauta “Kirjaudu sisään”

kirjaudu expressvpn tulipaloon

Vaihe 5: Napsauta Virta-kuvaketta, kun haluat muodostaa yhteyden VPN-palvelimeen. Siinä kaikki. Yhteytesi on nyt suojattu nopeimmalla ja parhaalla FireStick-VPN: llä.

kytke expressvpn tulitikkuun

Voit lukea myös tarkempia tietoja ExpressVPN: n käytöstä Fire TV / Stick -sovelluksen kanssa.

Video Guide for Mobdro FireStickissä

Kuinka käyttää Mobdroa Fire TV / Stick -sovelluksessa?

Kun asennat minkä tahansa sovelluksen FireStickiin, se ei tule näkyviin aloitusnäyttöön. Sen sijaan se menee sovelluskirjastoon nimeltään Omat sovelluksesi & kanavat ja istu alaosassa.

Joten näytän sinulle, kuinka pääset Mobdroon FireStickillä, jonka olet juuri asentanut. Näytän myös, kuinka tuoda se esiin FireStick-aloitusnäytössä nopeaa käyttöä varten. Tässä on vaiheet:

 1. Paina pitkään Koti -painiketta FireStick-kaukosäätimessäsi, kunnes näet television seuraavan näytön:

Klikkaus sovellukset tällä näytöllä siirtyäksesi sovelluskirjastoon

kuinka käyttää mobdroa tulisijassa

 1. Selaa kaukosäätimen alaspäin-painikkeella alaspäin ja valitse Mobdro sovelluskuvake

mobdro-kuvake tulisijassa

 1. Voit avata sovelluksen napsauttamalla sovellusta.

Jos haluat siirtää sovelluksen FireStick-aloitusnäyttöön, paina valikko -painike kaukosäätimessä (se on painike vasemmalla, jossa on kolme vaakasuoraa viivaa).

Ponnahdusvalikko näkyy oikeassa alakulmassa.

Klikkaus Siirry eteen siirtääksesi sovelluksen ensimmäisellä rivillä ensimmäisellä paikalla, ennen kaikkia muita sovelluksia.

Jos haluat sijoittaa sovelluksen mihin tahansa tiettyyn kohtaan, napsauta Liikkua sen sijaan ponnahdusvalikossa. Vedä sovelluskuvake kaukosäätimen navigointipainikkeilla kohtaan, johon haluat. paina valita -painike kaukosäätimessä pudottaaksesi sovelluksen

kuinka käyttää mobdroa tulitikussa

Näin voit siirtää sovelluksen ylimmällä rivillä ja käyttää sitä aloitusnäytöltä.

Käärimistä

Mobdro on Androidin live TV-sovellus, joka toimii yhtä hyvin FireStickissä. Asenna Mobdro Fire Stick / Fire TV- tai Fire TV Cube -laitteeseesi ja nauti loputtomia tunteja suoraa televisiota. Etsitpä kanavia Yhdysvalloista tai Iso-Britanniasta, löydät kaiken täältä. Mene eteenpäin ja kokeile sitä! Tutustu myös siihen, kuinka voit räjäyttää Fire Stick -sovelluksesi ja käyttää tonnia ilmaista sisältöä Kodi Addons and Builds -sovelluksen avulla.

Related:

Kuinka asentaa Live Net TV Fire Stickiin
Kuinka asentaa Sling TV Fire TV Stickiin
Kuinka asentaa Redbox TV Firestickiin
Kuinka asentaa Oreo TV Firestickiin

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me