Kuinka ladata sovelluksia FireStickistä Downloader App -sovelluksella

>

Tässä artikkelissa opitaan melkein kaikesta FireStickin Downloader-sovelluksesta tiedettävästä tiedosta. Se on yksi parhaista FireStick-sovelluksista, joka on jo käynnissä useilla miljoonilla laitteilla ja josta on tullut välttämätöntä ladata sovelluksia sivulle FireStick. Siksi se ansaitsee enemmän kuin pelkän alajakson - joka on sijoitettu muihin kirjoitusten sisälle pienenä osana - kiinnittäen huomiota. Aloitamme sovelluksen nopealla johdannolla (ikään kuin se tarvitsee sitä), jota seuraa sen asentaminen ja miten sovellukset ladataan sivua käyttämällä. Lopulta saamme selville myös kuinka asentaa Downloader-sovellus niihin FireStick-laitteisiin, joissa sitä ei ole saatavana Amazon Storesta. Jatka lukemista!

Osa I: Mikä on FireStickin Downloader-sovellus?

Kuten nimi antaa, AFTVnewsin Downloader on sovellus, jonka avulla voit ladata tiedostoja verkosta Fire Stick- ja Fire TV -laitteisiin. Jos sinulla on Internetissä olevaan tiedostoon osoittava URL-osoite, voit kirjoittaa kyseisen URL-osoitteen ja ladata tiedostot suoraan ilman, että sinun tarvitsee avata mitään verkkosivuja. Tässä sovelluksessa on myös sisäänrakennettu selain, jonka avulla voit ladata tiedostoja verkkosivuilta tai verkkosivustoilta. Voit käyttää selainta myös surffailla Internetissä kuten samoin kuin minkä tahansa muun selaimen kanssa. Sen avulla voit lisätä suosikkeja, myös kirjanmerkkisivuja.

kuinka ladata sovelluksia tulipaloon

Vaikka Downloader voi ladata minkä tahansa tiedoston puolestasi, sitä käytetään laajimmin APK-tiedostojen lataamiseen ja sivulataukseen kolmansien osapuolien sovelluksille, joita et löydä Amazon Storesta. Kun olet ladannut APK-tiedoston, Downloader käynnistää asennuksen automaattisesti sovelluksen sisällä. Sinun ei tarvitse poistua sovelluksesta ja löytää APK mistä tahansa tiedostonhallinnasta. APK: n asentamisen jälkeen se antaa sinulle myös mahdollisuuden poistaa APK sovelluksesta ja vapauttaa laitteen tilaa. Yksinkertaisin sanoin Downloader tekee sivulatauksesta poikkeuksellisen kätevän.

Sovelluksen avulla voit navigoida käyttöliittymässä ja olla vuorovaikutuksessa sen kanssa FireStick-kaukosäätimellä, jolloin näppäimistöä tai hiirtä ei tarvitse kytkeä. Käyttöliittymä on intuitiivinen, räätälöity laitteen kauko-ohjaimeen, mikä helpottaa navigointia ja käyttöä. Downloader-sovellusliittymään tottuminen ei vie aikaa.

Downloader on kevyt sovellus, jonka koko on enintään 2 Mt (perustuu viimeisimpään versioon, joka oli saatavilla tämän artikkelin kirjoittamishetkellä.) Se ei kuluta paljon rajoitettua laitetilaa eikä resursseja.

Downloader on täysin ilmainen ladata ja käyttää. Et voi suorittaa piilotettuja sovelluksen sisäisiä ostoksia. Downloader tekee vielä uskomattomammaksi, että huolimatta siitä, että se on rikas ominaisuuksista, se on mainokseton. Mitä voit odottaa, on sujuva ja saumaton kokemus.

Tietenkin Downloader tukee lahjoituksia. Lahjoitukset ovat kuitenkin vapaaehtoisia. Lahjoittaminen tai lahjoittaminen ei muuta sovelluksen toimintoja, ominaisuuksia tai kokemusta. Pidän sovelluksesta ja käytän sitä usein. Siksi, hyvän tahdon eleenä, annoin oman osuuteni. Se on täysin valinta!

Ennen kuin siirrymme lataamaan sovelluksia sivulle FireStickillä, tarkista ensin, miten Downloader-sovellus saadaan Fire TV Stick -sovellukseen..

Lue myös: Kuinka Jailbreak FireStick

Osa II: Kuinka asentaa Downloader-sovellus FireStickiin

Downloader-sovellus on virallisesti saatavana Amazon Storesta. Sinun ei tarvitse ladata sitä sivullesi laitteellesi. Voit asentaa sovelluksen seuraavasti:

# 1. Siirry Fire TV / Stick -sovelluksen aloitusnäyttöön, jos et ole jo siellä

# 2. Navigoi kaukosäätimellä Hakukuvake näytön yläreunan valikkorivillä. Löydät hakukuvaketta vasemmasta reunasta

# 3. Kirjoita nyt Downloader (ilman tietysti lainausmerkkejä) näytön näppäimistöllä (siirry kirjaimiin kaukosäätimen avulla.

Downloader-sovellus

# 4. Sinun pitäisi nähdä sovellusehdotukset luettelossa, joka tulee näkyviin, kun aloitat kirjoittamisen. Kun näet luettelossa Downloader, valitse ja avaa se

# 5. Sinun pitäisi nyt nähdä Downloader näkyvän APPS-kohdassa & PELIT-osio. Mene eteenpäin ja napsauta sitä

# 6. Napsauta nyt Hanki-painiketta ladataksesi ja asentaaksesi sovelluksen. Sinulla pitäisi olla sovellus enintään muutamassa minuutissa

Asenna Downloader Fire TV Stick

Kun sovellus on asennettu, näet sen jälleen sovelluksissa & Pelit-osio ja todennäköisesti aloitusnäytössä äskettäin asennettujen sovellusten joukossa.

Kuinka ladata sovelluksia Fire TV / Stick -sovellukseen käyttämällä Downloader App -sovellusta

Nyt kun olet asentanut sovelluksen, aion näyttää, että voit ladata sovelluksia sivulle Fire TV: hen tai FireStickiin muutamassa minuutissa. Mutta ennen sitä tässä on muutama lisä, jotka helpottavat elämääsi.

Mistä löydän sovelluskuvakkeen?

Downloader-sovellus saattaa näkyä aloitusnäytössä. Voit aina siirtyä sovellusluetteloon ja avata sovelluksen sieltä. Mutta sovelluksen pitäminen aloitusnäytössä on helpompaa. Minun on käytettävä tätä sovellusta usein ja haluaisin tehdä sen vain muutamalla napsautuksella.

Jos sovellus ei ole aloitusnäytössä, voit siirtää sen sinne seuraavasti:

 • Pidä FireStick-kaukosäätimen Koti-painiketta painettuna, kunnes valikko aukeaa
 • Avaa Sovellukset valikosta
 • Sinun pitäisi nyt nähdä luettelo kaikista asennetuista sovelluksista
 • Äskettäin asennetut sovelluskuvakkeet ovat alareunassa. Pidä kaukosäätimen 'alhaalla' -näppäintä vierittääksesi kokonaan alas
 • Valitse Downloader-sovellus
 • Paina nyt kaukosäätimen Valinnat-näppäintä ja kun valikko aukeaa oikeassa alakulmassa, valitse Siirrä
 • Paina kaukosäätimen Ylös-näppäintä ja vedä Downloader-kuvake kokonaan yläriville
 • Vapauta kuvake painamalla kaukosäätimen Valitse-painiketta, kun olet valinnut sovellukselle haluamasi sijainnin
 • Nyt voit palata takaisin aloitusnäyttöön. Downloader-sovellus on täällä!

Aloittaminen Downloaderilla - Ota JavaScript käyttöön

Kun avaat sovelluksen ensimmäistä kertaa, saatat nähdä Päivitä muistiinpanot Downloaderille -ponnahdusikkunan. Mene eteenpäin ja lue se jos haluat tai napsauta OK-painiketta jatkaaksesi.

Nyt, ennen kuin aloitamme Downloaderin käyttämisen, sovellukselle on yksi pieni mukautus, jota ehdotan tekeväsi - Ota JavaScript käyttöön. Jos tätä vaihtoehtoa ei ole valittu, jotkut verkkosivustot eivät lataudu oikein Downloaderissa.

Tarkista myös: Paras VPN FireStickille

Voit ottaa JavaScriptin käyttöön seuraavasti:

# 1. Avaa Downloader

# 2. Vasemmassa sivupalkissa pitäisi olla vaihtoehto Asetukset; valitse se

firestick downloader -asetukset

# 3. Valitse Asetukset-kohdassa Ota JavaScript käyttöön vieressä oleva valintaruutu.

kuinka JavaScriptin käyttöönotto Downloaderissa

# 4. Napsauta Kyllä, kun näet varoitusviestin. Älä taaskään ole huolissasi varoituksesta. Pidän aina tämän vaihtoehdon valittuna, enkä ole koskaan kokenut ongelmia. Itse asiassa useimmat selaimet pitävät JavaScriptin oletuksena käytössä

Ota JavaScriptin tulitikun latausohjelma käyttöön

Downloaderin käyttö sovellusten lataamiseen FireStickiin - viimeinkin!

Lopuksi saamme pisteeseen, jossa näemme kuinka Downloader-sovellus auttaa APK-tiedostojen lataamista ja sovellusten sivulatausta Fire TV Stick -sovelluksella. Se on yksinkertainen ja selkeä.

Ensinnäkin opimme lataamaan tiedostojen suoraa URL-osoitetta. Sitten opimme tiedoston lataamisesta verkkosivustolta.

Sivun lataus / asennus APK: t FireStick-sovellukseen suoralla URL-osoitteella

Käytämme ensin Koti-vaihtoehtoa, jonka avulla voimme ladata tiedostot suoraan URL-osoitteilla, jotka osoittavat niihin.

# 1. Napsauta vasemmassa sivupalkissa Koti. Tämä vaihtoehto on oikealla puolella.

# 2. Oikealla näet osoittimen vilkkuvan jo URL-kentässä. Korosta kenttä painamalla kaukosäätimen Valitse-painiketta. Näytön näppäimistö aukeaa. Jos URL-ruutu on jo täytetty, tyhjennä se ensin.

tulitikku lataaja

# 3. Kirjoita nyt vain tiedoston URL-osoite ja paina näytön näppäimistöllä Go (huomaa, että URL-osoitteen on osoitettava suoraan palvelimelle tallennettuun tiedostoon eikä verkkosivulle. Meillä on seuraava kohta tiedostojen lataamiseksi verkkosivustolta).

# 4. Lataus alkaa automaattisesti. Kun tiedosto on ladattu, jos se on APK-tiedosto, napsauta asenna pohjassa.

asenna kodi tulipaloon

# 5. Tämä aloittaa sovelluksen asentamisen. Kun sovellus on asennettu, näet tilan vahvistavan ilmoitusviestin. Näet myös kaksi painiketta alhaalla - Valmis & Avata.

# 6. Valitse Valmis, jos haluat avata asennetun sovelluksen myöhemmin. Napsauta Avaa-painiketta, kun haluat avata sovelluksen heti.

# 7. Kun napsautat Valmis, näet ponnahdusikkunan Downloader-käyttöliittymässä. Poista APK-tiedosto tallennustilasta painamalla Poista-painiketta. Sinun ei tarvitse sitä enää. Joten näin voit poistaa APK-tiedoston Downloaderista ilman, että tarvitset mitään tiedostohallintaa.

# 8. Vahvista, että tiedosto on poistettu, valitsemalla vasemmalla olevista vaihtoehdoista Tiedostot. Äskettäin poistettu tiedosto ei näy täällä. Jos sinulla ei ole tiedostoja, tässä osiossa lukee "Latauskansiosta ei löydy tiedostoja".

Lataa tiedostoja / asenna APK-verkkosivustot

Sinulla ei ehkä ole suoraa linkkiä tiedostoon, jonka haluat ladata. Se ei ole ongelma. Downloader-sovelluksessa on sisäänrakennettu selain, jonka avulla voit käydä verkkosivuilla ja ladata verkkosivujen latauslinkkeistä.

# 1. Valitse Downloader-käyttöliittymän vasemmasta valikosta Selain

tulipalo-selain

# 2. Nyt paina kaukosäätimen Select-näppäintä avataksesi näytön näppäimistö. Jos osoitepalkki on jo täytetty, paina näytön näppäimistön Tyhjennä-painiketta. Kirjoita nyt verkkosivusto / verkkosivun osoite, josta haluat ladata tiedoston, ja paina Go (näytön näppäimistö). Olen kirjoittanut Kodi-verkkosivuston URL-osoitteen.

kuinka käyttää tulitikku downloader

# 3. Jos sivu ei näy kunnolla selaimessa, napsauta Hamburger-valikkoa oikeassa yläkulmassa (kolme vaakasuoraa viivaa sijoitettu pystysuoraan toistensa päälle). Hampurilainen-valikko on osoitepalkin Siirry-painikkeen vieressä (eikä näytön näppäimistöllä). Valitse nyt Koko näyttö -tila vaihtoehdoista.

# 4. Selaa sivua ja siirry Lataa-linkkiin kaukosäätimen ylös / alas -näppäimillä. Napsauta Lataa-linkkiä. Tiedosto alkaa ladata. Jos se on APK-tiedosto, napsauta vasemmassa alakulmassa olevaa Asenna-painiketta

Lataa kodi apk tulipaloon

# 5. Kun Sovelluksen asennus -ilmoitus tulee näkyviin, voit joko painaa Valmis palataksesi Downloaderiin tai napsauttaa Asenna asentaaksesi lataamasi sovelluksen..

asenna kodi tulipaloon

Löydä Downloader-sovellusta FireStick App Storesta?

Etkö löydä Downloader-sovellusta? Downloader ei ole saatavana Amazon Storesta kaikilla alueilla. Tämä on suurin mahdollisuus, miksi et näe sovellusta ja lataa sitä virallisesta sovelluskaupasta.

Voit poistaa nykyisen Amazon-tilisi rekisteröintisi alueelta ja kirjautua sisään FireStickiin universaalisella Amazon.com-tilillä.

Lue myös: Kuinka asentaa Kodi FireStickiin

Poista Amazon-tilisi rekisteröinti ja rekisteröi uusi

Kuten aiemmin totesin, jos Downloaderia ei ole lueteltu Amazon Store -alueellasi, voit kirjautua ulos nykyisestä Amazon-tilistä FireStickissä ja rekisteröidä uudelleen uuden Amazon.com-tilin.

Tämä tarkoittaa, että sinun on luotava uusi tili Amazon.com-sivustossa sähköpostiosoitteella, joka poikkeaa siitä, mitä käytät jo olemassa olevaa tiliä. Ja kun kirjaudut uuteen tiliin, älä unohda valita USA: ta alueeksi.

En suosittele tätä menetelmää. Rekisteröinnin poistaminen poistaisi kaikki nykyiset sovelluksesi, tiedot ja historian. Aloitat uudelleen. Se ei ole iso juttu niille, jotka ovat vasta aloittaneet FireStick-käytön. Tämä voi kuitenkin olla suuri ongelma, jos olet käyttänyt laitetta jonkin aikaa. Valinta on kuitenkin sinun!

Tietysti, jos olet aloittamassa uuden laitteen kanssa, rekisteröidy uudelle Amazon.com-tilille eikä paikalliselle Amazon-verkkotunnuksellesi.

Seuraavat vaiheet Amazon-tilin rekisteröimiseksi tai rekisteröinnin poistamiseksi:

 1. Valitse FireStick-aloitusnäytön yläreunan valikkoriviltä Asetukset
 2. Valitse nyt Oma tili ja näet yhden seuraavista kahdesta:
  • Jos et ole rekisteröinyt FireStick-tiliäsi Amazon-tililläsi, näet vaihtoehdon Rekisteröidä. Valitse tämä vaihtoehto ja kirjaudu sisään Amazon.com-tililläsi
  • Jo rekisteröidyt laitteet näyttävät Amazon-tiliin liittyvän nimen. Valitse tilin nimi ja napsauta Poista rekisteröinti -vaihtoehtoa. Sinut kirjataan ulos nykyisestä tilistä. Nyt voit kirjautua sisään toisella tilillä.

Lue myös: Kuinka asentaa Terrarium TV FireStickiin

Käärimistä

Se on enemmän tai vähemmän kaikki mitä tarvitsemme tietää Downloader-sovelluksesta. Löydät tämän sovelluksen Amazon Storesta, ja kun et, niin voit aina ladata sen sivuille tai käyttää uudelleenrekisteröinnin kiertotapaa, josta puhumme. Tästä sovelluksesta on nopeasti tullut yksi suosituimmista työkaluista, joiden avulla voit ladata ja asentaa kolmansien osapuolien sovelluksia ja palveluita FireStickiin. Downloader tarjoaa poikkeuksellisen helpon käytön ja mukavuuden. Muutamalla napsautuksella voit ladata minkä tahansa sovelluksen sivun FireStick-laitteeseesi. Voit myös Downloaderilla asentaa muun tyyppisiä tiedostoja, kuten musiikkia, videoita ja muuta. Kaiken kaikkiaan Downloaderillä on oltava sovellus jokaisessa FireStick-laitteessa.

Related:

Kuinka päivittää Kodi Fire Stickissä
Kuinka asentaa Durex Kodi Build
Kuinka korjata puskurointi Kodissa
Kuinka asentaa Exodus Kodiin

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me