Kuinka saada Sling TV FireStickistä

>

Tämä opas näyttää, kuinka Sling TV asetetaan ja käytetään FireStickissä. Samanlainen kuin Set TV, Sling TV on live-TV-sovellus, joka on saatavana Androidille, iOS: lle ja Web-alustalle.

Kaapeli-TV-yhteys ei ole halpaa. Olen kuluttanut jo jonkin aikaa kuukausittain lähes 100 dollaria eri tilauksiin. Ja puhumattakaan kalliista laitteista, jotka minun piti ostaa yhteyden saamiseksi. Vielä pettymys on se, että kaikki mukana tulee sopimus, josta en pääse helposti irti. Olen iloinen, että online-TV-suoratoisto on enemmän kuin vain kiinni; siitä on tullut hyvin yleistä. Voin nyt katsella kaikkia suosikkikanaviani Internetissä ja maksaa vain murto-osan siitä, mikä satelliittiliittymä maksaa minulle.

Jos olet ajatellut jatkaa johdon katkaisemista, suosittelen, että harkitset Sling TV: tä. Dish Network -liittymän, Sling TV: n, avulla voit katsella live-TV: tä monenlaisilla laitteilla kuukauden hintaan jo 20 dollaria. Sling TV tuo sinulle kaikki suositut kanavat joko osana kuukausipaketteja tai a-la-carte-liittymien kautta. Vaikka tämä palvelu koskee pääosin suoraa televisiota, löydät täältä myös kymmeniä tilattavia materiaaleja.

Sling TV ei vaadi erityisiä asennuksia tai laitteita, se ei sido sinua sopimukseen ja antaa sinun suoratoistaa suosikkikanavasi yhdellä napin painalluksella. Joten sanoisin, että Sling TV on hintansa arvoinen. Tässä artikkelissa opitaan kuinka asentaa ja käyttää Sling TV: tä FireStickissä.

Mikä on Sling TV?

Kun kuulin ensimmäistä kertaa Sling TV: stä, ajattelin, että se on toinen Slingbox-esque-laite tai luultavasti Slingbox-valmistaja on nimennyt uudelleen vain tuotteensa. Kaivoin hiukan syvemmälle ja huomasin, että Sling TV oli huomattavasti erilainen kuin Slingbox.

Slingbox ottaa syötteesi nykyisestä kaapeli-TV-yhteydestäsi ja asettaa sen Internetissä, jotta voit katsella televisiota etäyhteyden kautta. Slingbox tarvitsee kaapeli-TV-tilauksen toimiakseen.

Sling TV puolestaan ​​heittää kaapeli-TV: n ulos yhtälöstä. Sen avulla voit suoratoistaa satelliittikanavia tuetuissa laitteissa - kuten aiemmin totesin - murto-osan kustannuksista. Huolimatta tilauspohjaisen mallin ja porrastetun hinnoittelurakenteen käytöstä, Sling TV vähentää merkittävästi kaapeli-TV-kulusi.

Slingbox tarvitsee sinun asettaa lisälaite. TV-rintareikä ei vaadi mitään erityisiä asetuksia.

Katso VPN-televisiota televisiosta mistä päin maailmaa tahansa

Sling TV on saatavana vain Yhdysvalloissa. Mutta älä vielä petty. Voit käyttää VPN-palvelua ja poistaa geo-rajoitetun Sling TV -palvelun eston riippumatta siitä, missä maailmanpuolella asut.

VPN: n avulla voit käytännössä paikantaa itsesi mihin tahansa paikkaan maailmassa, jossa VPN-palvelussa on palvelin. Voit valita yhden monista Yhdysvaltojen palvelimista ja nauttia Sling TV: stä.

Käyttämällä VPN: ää voit myös välttää Internetin kuristamista ja nauttia Internetistä parhaimmillaan.

käytän Express VPN ja suosittelen sitä henkilökohtaisesti sinulle. Express VPN on nopein VPN-palvelu. Se on myös FireStick-ystävällinen ja sillä on satoja palvelimia ympäri maailmaa (mukaan lukien monet Yhdysvalloissa)..

Sling TV -rekisteröinti

Jos haluat käyttää Sling TV -palvelua, sinun on kirjauduttava sisään tilille ja ostettava suunnitelma. Hyvä uutinen on, että Sling TV: llä on 7 päivän täysipäiväinen ilmainen kokeilu. Voit suoratoistaa kaikkia suunnitelmasi kanavia ilmaiseksi 7 päivän ajan.

Toisin kuin eräät muut live-TV-suoratoistopalvelut, jotka perivät liittymämaksun etukäteen ja palauttavat rahat myöhemmin, jos peruutat ennen koeajan päättymistä, Sling TV ei laskuta mitään 7 päivän koeajasta. Sinulta laskutetaan vain, kun päätät jatkaa palveluita koeajan jälkeen.

Liity verkkoon (suositeltava menetelmä)

Sling TV: n avulla voit kirjautua verkkoportaalin kautta luotto- tai maksukortillasi.

Siirry osoitteeseen https://www.sling.com tietokoneellasi tai mobiililaitteellasi ja napsauta Katso 7 päivää ilmaiseksi -painiketta alla olevan kuvan osoittamalla tavalla.

rintareppu tv-tulisija

Noudata seuraavien verkkosivujen yksinkertaisia ​​ohjeita, kirjaudu Sling TV: hen ja luo tili. Sinun on annettava sähköpostiosoitteesi ja luotava salasana. Voit käyttää sähköpostia ja salasanaa kirjautuaksesi sisään Sling TV: hen FireStickissä.

Kuten alla olevasta kuvasta voi nähdä, suunnitelmat ja mukana olevat kanavat näkyvät verkkosivustolla.

sling tv-kanavat

Sinun on valittava yksi käytettävissä olevista suunnitelmista.

  • Sling TV -paketit alkavat 20 dollarista. Peruspaketti tarjoaa yli 30 kanavaa 20 dollarilla, ja sitä kutsutaan 'Sling Orange'ksi. Oranssi suunnitelma tukee vain yhtä laitetta.
  • Sling Blue -suunnitelma maksaa 25 dollaria ja siinä on yli 45 kanavaa. Voit käyttää Sling TV: tä jopa 3 laitteessa samanaikaisesti tämän suunnitelman kanssa.
  • Sling TV: llä on myös oranssi + sininen suunnitelma, joka tarjoaa yli 50 kanavaa ja maksaa 40 dollaria. On olemassa erityinen espanjalainen suunnitelma nimeltä 'Best of Spanish' 10 dollarilla.

Voit myös tarkistaa kaikki tämän verkkosivun kotisivun lisäominaisuudet päättääksesi mielestänne ja päättääksesi, haluatko uusia kanavia tai tarjouksia. Ekstrat sisältävät myös premium-kanavat, kuten HBO, jotka maksavat 15 dollaria ylimääräisiä kuukausittain. Katso alla olevaa kuvaa.

sling tv-arvostelu

Rekisteröidy käyttämällä Sling TV -sovellusta

Jos olet jo ladannut Sling TV: n FireStickistä, voit rekisteröidä suoraan sovelluksesta. Sinun on kuitenkin päivitettävä maksutietosi sillä Amazon-tilillä, jolla olet kirjautunut sisään FireStickiin. Voit tarkistaa, lisätä tai päivittää maksutietoja osoitteessa https://pay.amazon.com/us

Olettaen, että maksutietosi ovat päivitettyjä ja olet jo ladannut Sling TV -sovelluksen FireStickissä, voit kirjautua palveluihin täällä (jos et ole vielä ladannut sovellusta, seuraava osa näyttää kuinka).

Avaa Sling TV -sovellus FireStick-laitteellasi ja sinun pitäisi nähdä seuraava näyttö. Napsauta oikeassa alakulmassa olevaa Katso nyt 7 päivää ilmaiseksi -painiketta aloittaaksesi kirjautumisprosessin

sling tv-suunnitelmat

Valitse valitsemasi suunnitelma ja napsauta Jatka oikeassa alakulmassa.

rintareppu-tv-kanavien luettelo

Seuraavassa vaiheessa sinulle annetaan mahdollisuus valita Ekstrat. Tämä on pohjimmiltaan luettelo A-la-carte Sling-TV-kanavista, jotka eivät ole osa säännöllistä suunnitelmaa, josta juuri puhuimme.

Napsauta Lisää-painiketta luettelon vaihtoehdon vieressä lisätäksesi tilauksesi.

Napsauta nyt uudelleen Jatka-painiketta oikeassa alakulmassa

Hbo rintareppu-tv: ssä

Nyt sinun tarvitsee vain seurata näytön ohjeita luodaksesi tili ja antaa laskutustietosi.

Rekisteröit sähköpostiosoitteesi avulla ja luot salasanan prosessin aikana. Sähköpostiosoitetta ja salasanaa käytetään kirjautumiseen Sling TV: hen FireStickissä.

Varmista jälleen, että maksutietosi ovat päivitetty osoitteessa https://pay.amazon.com/us

Kuinka asentaa SLING TV FireStickiin

Nyt näytän sinulle kuinka saada Sling TV FireStickistä. Lataus- ja asennustapa on yksinkertainen, koska Sling TV on saatavana Amazon Storesta. Sovellusta ei tarvitse ladata sivulle.

VAIHE 1: Valitse 'Haku' -kuvake FireStick-aloitusnäytöltä kaukosäätimellä. Haku (linssikuvake) on vasemmassa yläkulmassa.

rintareppu tv-tulisija

VAIHE 2: Aloita kirjoittaminen Sling TV: hen (ilman tietysti lainausmerkkejä). Kun olet kirjoittanut pari ensimmäistä kirjainta, näet Sling TV: n alla olevissa ehdotuksissa. Valitse Sling TV kaukosäätimellä ja napsauta sitä.

rintareppu televisiossa

VAIHE 3: Sling TV -kuvake ilmestyy (jo valittu) seuraavalle näytölle. Klikkaa sitä!

kuinka saada rintareppu televisioon

VAIHE 4: Napsauta nyt Lataa-painiketta aloittaaksesi Sling TV: n lataamisen ja asentamisen FireStickissä. Se ei saa kestää yli minuutti tai kaksi.

rintareppu tv-tulisija

VAIHE 5: Kun asennus on valmis, sinun on näytettävä 'Avaa' -painike. Napsauta tätä painiketta, kun haluat avata sovelluksen heti. Voit myös avata sovelluksen myöhemmin kohdasta Omat sovelluksesi & Games.’

avoin rintareppu televisiossa

Näin Sling TV FireStick on asennettu.

Kuinka käyttää Sling TV: tä Amazon Fire Stick -sovelluksessa

Annan nyt näyttää sinulle kuinka kirjautua sisään Sling TV -sovellukseen FireStickissä ja miten Sling TV toimii.

Käynnistä Sling TV -sovellus ja napsauta Kirjaudu sisään -painiketta näytön oikeassa alakulmassa.

sling tv-paketit

Kirjaudu sisään rekisteröinnin aikana antamallasi sähköpostiosoitteella ja tuolloin luomalla salasanalla.

kirjautumisnopeus tv

Näin Sling TV -sovelluksen kotinäyttö näyttää FireStickissä. Oletuslaskutason näyttö on Oma TV (yläpalkin vaihtoehto).

Tässä osiossa voit lisätä kanavia suosikkeihisi nopeaa käyttöä varten. Tämä alue näyttää myös kanavasuositukset katseluhistorian perusteella.

Kuinka sling tv toimii

Jos haluat nähdä, mitä parhaillaan lähetetään televisiossa, napsauta päällä olevaa vaihtoehtoa NYT. Täällä voit nähdä, mitä parhaillaan toistetaan satelliitin kautta eri kanavilla. Tämä alue on jaettu eri luokkiin, kuten urheilu, elämäntapa, toiminta & Seikkailu ja paljon muuta.

sling tv-kanavat

Jos haluat tarkastella ohjelmien aikataulua ajankohdan mukaan, napsauta yläosassa olevaa opasta.

Täällä näet yläpuolella esitetyn aikajanan ja vasemmalla olevan kanavaluettelon. Tämä alue ei näytä vain sitä, mitä tällä hetkellä lähetetään televisiossa, mutta myös sitä, mikä on tarkoitus lähettää myöhemmin.

rintareppu televisiossa

Sling TV: ssä on myös erityinen urheiluosasto, jossa näet luettelon kanavista ja ohjelmista eri urheilulajeissa, kuten koripallo, jääkiekko, baseball ja muut.

urheilun suoratoisto sling-tv: ssä

Kuinka peruuttaa TV-tilaukset

Vaikka Sling TV FireStick -sovelluksessa on ”Hallitse” -painike, se ohjaa sinut verkkosivulle hallitsemaan tiliäsi. Tämä tarkoittaa, että sinun on kirjauduttava sisään Sling TV -tiliisi verkossa peruuttaaksesi tilauksen.

Kuinka peruuttaa rintareppu televisiosta

Joten mitä sinun on tehtävä, on siirtyä osoitteeseen www.sling.com/signin ja kirjautua sisään Sling TV -käyttöoikeuksillasi.

Kun olet kirjautunut sisään, napsauta näytön oikeassa yläkulmassa olevaa Asetukset (rataskuvake) -painiketta.

peruuta sling tv-suunnitelma

Napsauta Tili vasemmalla ja napsauta sitten Hallitse tili -painiketta oikealla

hallita sling tv-tiliä

Napsauta nyt Peruuta tilaaminen ja peruuta Sling TV -tili noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

peruuta rintareppu-tv-tilaus tulipisteellä

Korjaa Sling TV -ongelmat FireStickillä

Sling TV toimii yleensä sujuvasti FireStickissä, eikä ongelmia ole paljon. Mutta en sano, ettet koskaan koe ongelmia. Esimerkiksi joskus videot alkavat pimenä toistuvasti. Sähkökatkos on hyvin lyhyt, mutta turhauttavaa. Kerron sinulle, kuinka vianmääritys tehdään pian.

Jos sinulla on Internet-yhteys, jonka nopeus on yli 5 Mbit / s, puskuroinnin ei pitäisi olla ongelma. Jos puskurointikokemuksesi ovat harvinaisia, se voi olla joko vaihteleva Internet tai jokin väliaikainen ongelma Sling TV -palvelimessa. Jos puskurointi on kuitenkin liian usein, olisi hyvä idea testata Internet-yhteytesi säännöllisesti nopeuden suhteen. Voit testata nopeutta ilmaiseksi osoitteessa www.speedtest.net. Saatat joutua ottamaan yhteyttä Internet-palveluntarjoajaasi saadaksesi ongelman korjaamaan.

Related:

Kuinka korjata puskurointi Kodilla
Kuinka korjata puskurointi Terrarium TV: ssä

On olemassa kaksi yleistä vianetsintätekniikkaa, jotka hoitavat useimmat sovellusongelmat. Niitä on myös helppo seurata. Tässä on kaksi menetelmää, joita yhden on aina käytettävä:

  1. Käynnistä FireStick uudelleen: uudelleenkäynnistäminen päivittää käyttöjärjestelmän ja sovellukset
  2. Poista sovellus ja asenna se uudelleen ongelman kanssa (tässä tapauksessa se on Sling TV)

Jos huomaat, että Sling TV on hidas FireStickissä, tämä johtuu todennäköisesti siitä, että sovellustiedot ovat ottaneet liian paljon tilaa laitteen rajoitetulle tallennustilaan. Tämä voidaan korjata tyhjentämällä Sling TV: n tiedot ja välimuisti. Tämä hoitaa yleensä myös videon pimennysongelmat. Näin voit korjata nämä ongelmat.

Huomaa: Sovellustietojen tyhjentäminen poistaa kaikki henkilökohtaiset asetukset ja suosikit

Valitse FireStick-aloitusnäytöstä yläosassa Asetukset ja avaa Sovellukset-vaihtoehto

sling tv amazon fire stick -asiat

Vieritä alas ja napsauta Hallitse asennettuja sovelluksia

sling tv hidas tulikolla

Vieritä uudelleen alas ja napsauta seuraavassa ruudussa asennettavien sovellusten luettelossa "Sling TV"

kuinka korjata rintareppu-tv-ongelmat

Napsauta nyt Tyhjennä tiedot

tyhjennä rintareppu TV-tiedot tulipaloa

Napsauta uudelleen Tyhjennä tiedot

tyhjennä rintareppu tv-välimuistissa

Kuten alla olevasta kuvasta voi nähdä, kaikki tiedot välimuisti mukaan lukien on tyhjennetty. Vaikka välimuistin tyhjentämiseen on erillinen vaihtoehto, sinun ei tarvitse käyttää sitä.

Käärimistä

Sling TV on vielä yksi tapa katsella suoraa televisiota internetyhteydessä olevilla laitteillasi. Ja kun käytät Sling TV: tä FireStickissä, se tuntuu paljon kaapeli-TV: n katselusta, vaikkakin halvemmalla ja ilman sopimusta. 20 dollarilla sinulla on kaapelin suoratoisto Amazon-laitteellasi. Heitä joitain lisäominaisuuksia (tietysti lisää dollareita) ja saat enemmän kanavia, premium-kanavia ja erikoistarjouksia.

Nyt tarinalla on myös pieni kääntöpuoli. Esimerkiksi, Sling TV tarjoaa jopa 50 tunnin DVR: n, mutta vain, kun olet valinnut ylimääräisen 5 dollarin 'Cloud DVR' -palvelun. Lisäksi Sling TV: n paikallisia kanavia ei ole saatavana kaikilla alueilla.

Näistä vähäisistä huonoista puolista huolimatta yleinen live-TV-kokemus ei todellakaan heikkene, koska minulla on vielä paljon tehtävää. Kanavia on paljon, sisältöä tilauksesta ja vaivatonta katselua. Kaiken kaikkiaan Sling TV kuulostaa minulta paljon.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me