Onko Terrarium TV laillista ja turvallista käyttää?

>

Online-median suoratoistosovellukset eivät ole mitään uutta online-sukupolvelle. Yksi tällainen suosittu sovellus on Terrarium TV, joka on loistava vaihtoehto Showboxille, Mobdrolle ja Playbox HD: lle. Tämä Android-pohjainen sovellus auttaa sinua pääsemään ilmaiseksi koko kokoelmaan uusimpia elokuvia, TV-ohjelmia ja niitä. Mutta tärkeä kysymys on, onko Terrarium TV laillista ja turvallista käyttää?

Edellä mainitut sovellukset antavat sinulle pääsyn muuten maksettuun sisältöön ilmaiseksi kuten kolmansien osapuolien Kodi Addons, joten on syytä miettiä, onko laillista suoratoistaa ilmaisia ​​elokuvia Terrarium TV: ssä. Lisäksi onko se laitteellesi turvallisuusuhka haittaohjelmien muodossa? Keskustelemme yksityiskohtaisesti siitä, miten Terrarium-sovelluksen molemmat näkökohdat saattavat vaikuttaa sinuun, ja jos se vaikuttaa, kuinka käsitellä sitä.

on terraarium-tv laillinen ja turvallista käyttää

Onko Terrarium TV laillinen?

Vaikka on olemassa melko vähän lähteitä, jotka tarjoavat sinulle valtavan luettelon alkuperäisistä esityksistä ja elokuvista, kuten Netflix, Hulu, Amazon Prime jne., Ne saattavat olla hiukan liian raskaita taskullesi. Terrarium-TV puolestaan ​​tarjoaa siihen edullisen ratkaisun, mutta se voi olla oikeudellinen ongelma. Näin ei ole aina. Eri maissa on erilaiset säännöt ja saatat olla turvassa tai pulassa sijaintisi mukaan. Terrarium TV -sovellusta ei myöskään ole virallisesti saatavana Google Play Kaupassa, koska Play Kauppa ei mainosta luvattomien lähteiden suoratoistoa..

Sinun on ymmärrettävä, että Terrarium TV: n kaltaiset sovellukset tarjoavat sinulle ilmaiseksi tekijänoikeuksilla suojattua sisältöä ja että se itsessään on lain vastaista, toivottavasti kaikkialla. Päinvastoin, kuten Terrarium TV -sivustolla, heidän palvelunsa ei ole lainkaan laitonta, koska se käyttää suoratoistotekniikkaa sisällön siirtämiseen eikä P2P: tä, kuten torrentteja. Yhdessä sen kanssa, kun asennat Terrarium TV -sovelluksen, näet selkein sanoin maininnan "Käytä Terrarium TV: tä omalla vastuulla"..

Euroopan yhteisöjen tuomioistuimen äskettäisessä päätöksessä todettiin, että tekijänoikeuksilla suojatun sisällön hankkiminen ja levittäminen kolmannen osapuolen kautta ilman tekijänoikeuden haltijan suostumusta on täysin laitonta (saman lehdistötiedote on saatavana osoitteessa tämän sivun alaosa). Joten siitä riippuen, mistä alueelta käytät Terrarium TV -sovellusta, saatat olla vaikeuksissa. Kuten sanotaan, se on parempi turvallista kuin pahoillani.

Kuinka estän itseäni joutumasta vaikeuksiin?

Nyt kun haluat olla turvassa joutumasta minkäänlaisiin juridisiin ongelmiin vain sisällön suoratoistoa varten verkossa, sinun on tehtävä muutama asia. Lisäksi kaikki tässä mainitut asiat koskevat kaikkia Terrarium TV: n kaltaisia ​​sovelluksia, joiden avulla voit suoratoistaa sisältöä ilmaiseksi. Aluksi sinun on löydettävä tapa piilottaa online-identiteetti, ts. IP-osoitteesi.

Ja mikä on parasta tehdä se? Kyllä, käytä tietysti VPN-verkkoa. Hyvä VPN antaa sinun saada verkkoon ja suoratoistaa sisältöä Terrarium TV: stä antamatta maailmalle tietää todellista IP-osoitettasi, edes Internet-palveluntarjoajaasi. Tämän lisäksi VPN: n kautta tehdyt yhteydet ovat salattuja, joiden avulla VPN voi pitää henkilöllisyytesi turvassa. Valitsemasi VPN-palvelu ohjaa liikennettä tietokoneeltasi heidän palvelimiensa kautta, jolloin sinulle anonyymi sijainti. Tämä on paras ja luultavasti ainoa asia suojautuaksesi.

Kun olen kokeillut useita VPN-palveluntarjoajia itse, voin vakuuttavasti sanoa, että ExpressVPN: ää ei ole parempia. Palveluntarjoaja itse on niin varma, että tarjoaa sinulle 30 päivän rahat takaisin -takuun. Tässä on suositusluettelo parhaista VPN-verkkoista.

Joten, ennen kuin aloitat suoratoiston Terrarium TV: llä, tässä on miten saada VPN-suojaus kolmella yksinkertaisella vaiheella.

Vaihe 1: Klikkaa tästä saadaksesi VPN-tilauksen.

Vaihe 2: Klikkaa tästä ladata ja asentaa ExpressVPN-sovellus laitteeseesi.

Vaihe 3: Käynnistä sovellus ja napsauta Virta-kuvaketta kytkeäksesi VPN-palvelin. Siinä kaikki. Yhteytesi on nyt suojattu nopeimmalla VPN: llä.

Yhdistä expressvpn kodille

Jos olet Amazon Fire Stick -käyttäjä, VPN: n asentaminen ja käyttäminen Fire TV Stick -ohjeessa on tässä ohjeessa.

Kuinka asentaa Terrarium TV Fire StickiinTerrarium-TV FireStickissä

Onko Terrarium TV: n käyttö turvallista?

Tässä yhteydessä sinun on oltava varma, että Terrarium TV: n asennus on täysin turvallista edellyttäen, että sovellus on asennettu luotettavasta lähteestä. Koska sovellusta ei ole saatavana Google Play Kaupasta, on aina suositeltavaa ladata se Terrarium TV: n viralliselta verkkosivustolta tai käyttää luotettavia kolmansien osapuolien sovelluskauppoja, kuten apkmirror.com. Itse sovellus on ehdottoman puhdas haittaohjelmien, virusten ja lunastusohjelmien suhteen.

Jos tunnet silti hieman skeptisen laitteen ja tietojen turvallisuuden suhteen, sinun on tiedettävä, että Android-puhelimesi hoitaa jo tämän asian. Google Play Protect asennetaan kaikkiin nykyaikaisiin puhelimiin, jotka tarkistavat säännöllisesti kaikki laitteeseen asennetut sovellukset sellaisten suhteen. Voit myös käyttää virustorjuntaohjelmaa, jos käytät tietokonettasi mielenrauhaa varten.

johtopäätös

Internetissä on valtava määrä sisältöä, ja sinun on oltava tietoinen paikassa, josta suoratoistat tai lataat. Sisältö olisi todennäköisesti tekijänoikeussuojattu, ja pääsy siihen pääsyyn Terrarium TV: n kaltaisten sovellusten kautta ei ole laillista. Jos siirrät joka tapauksessa ilmaisia ​​elokuvia / TV-ohjelmia näistä sovelluksista, muista tehdä kaikki vaiheet (mikä tärkeintä VPN) suojataksesi itseäsi. Elokuvan suoratoistaminen verkossa ei ole syytä joutua juridisiin ongelmiin.

liittyvä

  • Kuinka korjata Terrarium-TV: n puskurointiongelmat
  • Onko Jailbreak FireStickin käyttö laitonta??
  • Ovatko VPN: t laillisia?
  • Onko Kodi laillinen?
  • Parhaat Amazon Fire TV Stick -sovellukset

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me