Parhaat Amazon FireStick- / Fire-TV-kanavat (2020)

>

Tässä artikkelissa tarkastellaan parhaita FireStick-kanavia. Näitä kanavia tuetaan myös Amazon FireStick 4K, Fire TV ja Fire TV Cube.

Paras tulipalo kanavia

Fire TV Stick on erittäin suosittu suoratoistolaite monista syistä. Se tarjoaa sinulle lähes rajattomat viihdemahdollisuudet erilaisten sovellusten ja kanavien kautta. Amazon on sitoutunut satoihin sisällöntuottajiin ja TV-verkkoihin ja antaa sinulle pääsyn moniin FireStick-kanaviin.

Voit tutkia FireStick-kanavia useissa kategorioissa, kuten elokuvissa, ohjelmissa, urheilussa, uutisissa, lapsissa ja paljon muuta. Voit ladata ja asentaa nämä kanavat Amazon-kaupasta.

Tämän lisäksi FireStick tukee myös useita kolmansien osapuolien kanavia tai sovelluksia, jotka voidaan helposti ladata laitteellesi.

Koska Fire TV -kanavia on niin paljon, joista voi valita, se on helppo sekoittaa. Siksi olemme valinneet sinulle parhaita, joten sinun on helppo tehdä valinta.

Parhaat FireStick-kanavat (kolmannen osapuolen)

FireStickTricks ei tarkista tällä sivulla mainittujen kolmansien osapuolten sovellusten ja kanavien laillisuutta ja turvallisuutta. Emme omista tai jaa näitä sovelluksia palvelimiltamme. Käyttäjiä kehotetaan käyttämään ilmaisia ​​sovelluksia / kanavia vain julkisesti saatavilla olevan sisällön suoratoistoon.  

Yksi syy siihen, miksi Amazon Fire Stick on niin suosittu, on se, että sen avulla voit ladata helposti muiden valmistajien sovelluksia. Kolmannen osapuolen sovellukset ovat niitä, joita ei ole saatavana Amazon Storesta. Siellä on hienoja sovelluksia elokuville, ohjelmille, live-TV: lle, urheilulle ja muulle. Jos olet koskaan kuullut ystävältäsi tai kollegaltasi, että he katsovat kanavia jailbroken FireStickistä, olen varma, että he puhuvat vain näistä kanavista.

Huomio FireStick-käyttäjät: Lue ennen kuin jatkat

Hallitukset ja Internet-palveluntarjoajat ympäri maailmaa seuraavat käyttäjän käyttäjien verkkotoimintaa. Jos löydät Fire TV Stickistä tekijänoikeudella suojattua sisältöä, saatat joutua vakavaan ongelmaan. Tällä hetkellä IP-osoitteesi on kaikkien nähtävissä. Suosittelen, että hankit hyvän FireStick VPN: n ja piilotat henkilöllisyytesi, jotta elokuvien katselukokemus ei vie huonoa käännettä.

käytän ExpressVPN mikä on alan nopein ja turvallisin VPN. Se on erittäin helppo asentaa mihin tahansa laitteeseen, mukaan lukien Amazon Fire TV Stick. Sen mukana tulee myös 30 päivän rahat takaisin -takuu. Jos et pidä heidän palvelustaan, voit aina pyytää palautusta. ExpressVPN: llä on myös erikoistarjous, jossa voit saat 3 kuukautta ilmaiseksi ja säästät 49% vuosisuunnitelmassa.

Tässä on syitä, miksi sinun on käytettävä VPN: ää koko ajan.

Lukea: VPN: n asentaminen ja käyttö Amazon FireStick / Fire TV: ssä

1. Elokuvan HD APK: Se on suoratoistosovellus, joka on todennäköisesti myös suosituin. Tämä sovellus on ollut käytössä lähes kaksi vuotta ja se on vain kasvanut paremmin. Sovellus sisältää paljon elokuvia ja esityksiä. Se saa korkealaatuisia linkkejä parhaimmista lähteistä Internetissä. Cinema HD APK pariutuu myös Real Debridin ja Traktin kanssa. Minusta ei ole epäilystäkään siitä, että se on yksi parhaimmista FireStick-valmistajan ulkopuolisista kanavista.

Kuinka asentaa Cinema HD APK FireStickiin

2. Titaani-TV APK: Se on myös tilattava mediaalusta, eikä suosion suhteen ole kaukana Cinema HD APK: ta. Tämä sovellus tuo koko kirjaston elokuvia ja TV-ohjelmia satojen tuntien ilmaisen viihteen kanssa. Titaani-TV toimii hyvin FireStickissä ja kaikissa muissa Fire TV -laitteissa. Tämä sovellus antaa sinulle hienoimmat suoratoistolinkit ja tukee myös Real Debrid -sovellusta. Voit kirjautua sisään myös Trakt-tililläsi.

Kuinka asentaa Titanium TV FireStickiin

3. BeeTV APK: BeeTV on toinen hieno lähde rajoittamattomalle viihteelle. Tämän sovelluksen avulla voit suoratoistaa tonnia elokuvia ja esityksiä. Täältä löydät myös melkein kaikki uudet julkaisut. Sovellus toimii hyvin FireStickissä. Siinä on käyttäjäystävällinen ja etäyhteensopiva käyttöliittymä. BeeTV vetää myös huippuluokan virtauksia laatupalvelimilta. Voit tiimittää sen myös Real Debridillä ja Traktilla. Kaiken kaikkiaan upea tilaussovellus.

Kuinka asentaa BeeTV FireStickiin

4. Mobdro: Se on suora TV-sovellus ja luultavasti suosituin. Tämä sovellus tarjoaa laajan valikoiman kaapeli-tv-kanavia Yhdysvalloista ja useista muista maista. Kevyt sovellus on helppo järjestelmän resursseissa ja toimii sujuvasti kaikissa Fire TV -laitteissa. Siksi se on yksi parhaimmista FireStick-valmistajan kolmansien osapuolien kanavista.

Kuinka asentaa Mobdro FireStickiin

5. Safiirin suojattu IPTV: Sapphire Secure on suosittu IPTV-palvelu, joka antaa sinulle pääsyn satoihin satelliittikanaviin jopa 5 dollaria kuukaudessa. Se on yksi kustannustehokkaimmista tavoista päästä kaapelitelevisioon ympäri maailmaa, myös Yhdysvalloissa. Sovelluksen Fire TV -versio on täysin etäyhteensopiva ja tarjoaa nopean ja sujuvan navigoinnin.

Kuinka asentaa Sapphire Secure IPTV FireStickiin

Jos tarvitset lisää ilmaisia ​​sovelluksia Fire Stickille tai Fire TV: lle, voit tarkistaa täydellisen luettelon suosituista sovelluksista. Katso myös, kuinka voit vangita FireStick-laitteesi rajoittamattoman ilmaisen sisällön saamiseksi.

Parhaat FireStick-kanavat (viralliset)

Jotta sinun olisi helpompi ymmärtää sitä, olen jakanut kanavaluettelon seuraaviin luokkiin:

 • Parhaat FireStick-kanavat elokuville ja TV-ohjelmille
 • Parhaat urheilun FireStick-kanavat
 • Parhaat FireStick-uutiskanavat
 • Paras FireStick-kanava lapsille

Huomautus: Olen toimittanut vaiheittaiset ohjeet näiden virallisten kanavien asentamiseksi tämän oppaan alareunaan.

Parhaat FireStick-kanavat elokuville ja TV-ohjelmille

Tässä on nopea luettelo elokuvien ja TV-ohjelmien suosituimmista palo-tv-kanavista. Voit lukea lisää jokaisesta kanavasta oppaan seuraavasta osasta.

 1. HBO GO
 2. HBO nyt
 3. AMC
 4. ABC
 5. CBS KAIKKI PÄÄSY
 6. TUBI TV (ilmaiset elokuvat & TV)
 7. ESITYSAIKA
 8. KOMEDIAKESKUS
 9. Hulu
 10. Netflix
 11. Starz
 12. FOX NYT
 13. &E
 14. PLUTO-TV
 15. HALLMARK ELOKUU NYT

1. HBO GO (maksettu): Se on loistava paikka HBO-faneille suoratoistaa HBO-alkuperäisiä ja useita elokuvia, dokumentteja, urheiluohjelmia ja komediaerikoisuuksia. Siinä on myös runsaasti bonusvideoita, kuten kulissien takana. HBO GO tulee ilmaiseksi HBO-tilauksesi kanssa.

2. HBO nyt (maksettu): Tämä kanava antaa sinulle pääsyn kaikkeen, mikä on HBO, aivan kuten HBO GO. On kuitenkin yksi iso ero. Sinun EI tarvitse HBO-TV-kanavien tilausta HBO Now -sovellukseen. Sillä on omat tilaussuunnitelmansa (ja myös ilmainen kokeilu).

3. AMC (maksettu): Tällä kanavalla voit katsella kaikkia AMC-alkuperäisiä ja muita AMC: n tekijänoikeuksien alaisia ​​TV-ohjelmia. Voit käyttää AMC-satelliittitelevisiotilausta kirjautuaksesi sisään tähän sovellukseen ja nauttien täydellisestä vuodenajasta. Hyvä uutinen on, että voit katsella erilaisia ​​vuodenaikojen ensi-iltoja ja useita ekstrejä kirjautumatta sisään. Jos olet AMC Premiere -tilaaja, pääset myös tilauksen mukaiseen sisältöön.

4. ABC (maksettu): Tämä FireStick-kanava Yhdysvaltain johtavalta kaapeli-TV-verkolta antaa sinun nauttia ABC-jaksojen suoratoistosta sekä tarttuvasta televisiosta. Suorat televisiolähetykset on kuitenkin rajoitettu vain tietyille markkinoille ja vain osallistuvien TV-palveluntarjoajien kanssa. Jotta voit katsoa uusimpia jaksoja, sinun on kirjauduttava sisään osallistuvan TV-palveluntarjoajan tilitiedoilla.

5. CBS (ilmaiset, sovelluksen sisäiset ostot): Tämä ilmaiseksi ladattava kanava antaa sinulle pääsyn seurantajaksoihin sekä CBS-ohjelmien suoratoisto-ohjelmiin. Catch-up-jaksot ovat saatavilla seuraavasta esityspäivästä. Vaikka voit hankkia sovelluksen ilmaiseksi, tarvitset sovelluksen sisäisiä ostoksia useille esitellylle sisällölle.

6. Tubi TV (ilmainen): Tämä on-demand-sovellus antaa sinulle pääsyn tonneille ilmaisia ​​elokuvia ja TV-ohjelmia. Siinä on joko julkisesti saatavilla olevia videoita tai niitä, joille se on saanut lisenssin. Vaikka et löydä uusimpia ja suosituimpia elokuvia tai TV-ohjelmia, on paljon, jotta voit pysyä liimattuna useita tunteja.

7. NÄYTÄ (maksettu): Tällä kanavalla saat suoratoistaa SHOWTIME-alkuperäisiä TV-ohjelmia, elokuvia, dokumentteja, urheilua ja paljon muuta. Se on on-demand-sovellus, jossa ei ole suoraa TV-suoratoistoa. Voit aloittaa ilmaisella kokeiluversiolla ja jos haluat jatkaa, voit ostaa tilaussuunnitelman. Sinun ei tarvitse SHOWTIME-kaapeliverkon tilausta tälle sovellukselle. Jos sinulla on SHOWTIME-tilauksesi, haluat kuitenkin käyttää sitä SHOWTIME milloin tahansa sen sijaan sovellus (joka on osa alkuperäistä tilaustasi eikä maksa sinulle ylimääräistä)

8. Komediakeskus (maksettu): Hanki täydellinen pääsy kaikkiin televisio-ohjelmiin Comedy Central -kanavalla tällä kanavalla, mukaan lukien South Park, The Daily Show Trevor Noahin kanssa, Detroiters ja monet stand-up-extrat. Sovellus on ilmainen ladata, mutta vaatii sovelluksen sisäiset ostot useimpien suosittujen videoiden lukituksen avaamiseksi.

9. Hulu (maksettu): Tämä kanava antaa sinulle pääsyn valtavaan kirjastoon tarvittavia elokuvia ja esityksiä sekä kaikkia Hulun yksinoikeudellisia alkuperäisiä. Voit myös lisätä suoraa TV-suoratoistoa lisämaksusta. Lisäksi voit suoratoistaa premium-verkkoja, kuten Showtime, HBO, Starz ja Cinemax, kuukausittaisen lisätilauksen saamiseksi

10. Netflix (maksettu): Nimi, jota ei tarvitse esitellä. Netflix on maailman suurin tilauspalvelu elokuvien, esitysten, dokumenttielokuvien ja paljon muun suoratoistoon. Netflix-tilauksen avulla voit käyttää myös tonnia Netflix Originals -sovelluksia. Se on pakollinen FireStick-kanava jokaiselle streaming-harrastajalle.

11. Starz (Maksettu): Nämä FireStick-kanavat antavat sinulle pääsyn Starz-verkon alkuperäisiin, TV-ohjelmiin, elokuviin ja paljon muuta. Sovelluksen avulla voit suoratoistaa ja ladata videoita. Voit kirjautua sisään FireStick-sovellukseen Käynnistä-verkkotilauksella TV-palveluntarjoajaltasi (paitsi Comcast Xfinity). Jos sinulla ei ole Starz-verkon tilausta, voit silti käyttää sovellusta maksamalla 8,99 dollaria kuukaudessa (on myös 7 päivän ilmainen kokeilu).

12. FOX nyt (ilmainen): Tämä sovellus suoratoistaa sekä pyydettävää että live-sisältöä. Se antaa sinulle pääsyn täysiin FOX-jaksoihin ja -esityksiin, kuten The Masked Singer, MasterChef, 9-1-1, Empire ja muut. Lisäksi voit katsella myös live-urheilua FOX-verkossa, mukaan lukien MLB ja jalkapallo. Kanavalla on rajoitettua ilmaista sisältöä. Koko tuotevalikoiman tutkimiseksi tarvitaan sovelluksen sisäinen hankinta.

13. A&E (ilmainen): A: n kanssa&E FireStick -kanavalla voit katsella koko A-sarjaa&E-ohjelmat ja useat extrat ja poistetut kohtaukset, joita ei koskaan televisioitu televisiossa. Voit suoratoistaa täydellisiä jaksoja suosituista esityksistä, kuten 60 Days In, Storage Wars, Live PD ja paljon muuta.

14. Pluto-TV (ilmainen): Se on ehdottomasti yksi parhaimmista FireStick-kanavista, jos etsit ilmaista sisältöä. Siinä on kymmeniä ilmaisia ​​Live TV -kanavia ja yli tuhat tilauksesta elokuvaa. Voit aloittaa Pluto TV: n käytön heti kirjautumatta sisään. Jos kuitenkin päätät kirjautua sisään Pluto TV -tililläsi, sinulla on pääsy katsella historiaa ja asetuksia kaikissa laitteissa.

15. Hallmark-elokuvat nyt (maksettu): Olitpa Hallmarkin fani, rakastat tätä FireStick-kanavaa. Sillä on valtava kokoelma sisältöä Hallmark-kirjastosta. Se sisältää kaikki Hallmarkin elokuvat, esitykset ja useita Hallmarkin erikoisuuksia. Myös 7 päivän ilmainen kokeiluversio, jos haluat testata sovelluksen ensin ennen tilaustarjouksen ostamista.

Parhaat urheilun FireStick-kanavat

Tässä on luettelo urheilusisällön suosituimmista Fire Stick -kanavista:

 1. NFL
 2. FOX-urheilu
 3. ESPN
 4. NBC urheilu
 5. NFL Sunnuntai-lippu
 6. CBS SPORTS STREAM & KATSO SUORANA
 7. FOX-urheilu menee
 8. FUBO-TV
 9. MLB Bat
 10. NBA
 11. NHL
 12. UFC
 13. BLEACHER-RAPORTIN LIVE
 14. DAZN
 15. Tennis-kanava

1. NFL (ilmaiset, sovelluksen sisäiset ostot): Haluatpa katsoa kohokohtia tai viimeisimpiä uutisia, NFL FireStick -kanavalla on kaikki katettu. Tämä virallinen NFL-sovellus sisältää paljon jännittäviä videoita NFL-ystäville. Se pitää sinut ajan tasalla tuloksista ja tärkeimmistä tapahtumista koko kauden ajan. Sovelluksen voi ladata ilmaiseksi, mutta se vaatii sovelluksen sisäisiä ostoksia tietyntyyppisille videoille

2. Fox Sports (ilmaiset, sovelluksen sisäiset ostot): Fox Sports on välttämätön urheilun ystäville Yhdysvalloissa. Siinä on paljon ainutlaatuisia videoita, joita et löydä muualta. Oletpa Boxin, NFL: n, MLB: n, jalkapallo-, NASCAR-, koripallo- tai NCAA-fani, Fox Sports -kanavat Fire TV Stick -kanaville kattavat sen kaiken. Löydät myös runsaasti golfiin ja jalkapalloon liittyviä virtauksia. Ja nyt, BTN on myös osa tätä kanavaa.

3. ESPN (ilmaiset, sovelluksen sisäiset ostot): Mikään urheilulista ei ole täydellinen ilman ESPN: n mainintaa. Tämä FireStick-kanava antaa sinulle pääsyn ympäri vuorokauden ESPN-, ESPN +-, ESPN 2-, ESPN 3-, ESPNews-, ESPNU-, SEC-verkkoon. & SEC Network +, ESPN karkotettiin ja paljon muuta. Tämän sovelluksen avulla voit suoratoistaa studio-esityksiä ja erilaisia ​​live-urheilulajeja. Siinä on myös pelien toistoja, urheiluohjelmia ja paljon muuta. ESPN voi ilmaiseksi ladata kanavaa sovelluksen sisäisten ostojen kanssa.

4. NBC Sports (maksettu): Se on yksi FireStickin parhaimmista urheilukanavista. Tämä kanava kattaa kaiken, mitä NBC ilmaisee, ja myös paljon lisäominaisuuksia. Jos sinulla on NBC-verkon sisäänkirjautuminen TV-palveluntarjoajalta, voit suoratoistaa kaiken ilmaiseksi. Jos et ole verkon tilaaja, voit ostaa NBC Sports Gold -tilauksen suoratoistoa varten. NBC Sports -kanavalla voit katsella PGA-turnausta, French Open -sarjaa, Premier League -sarjaa, NFL Sunday Night -jalkapalloa ja monia muita urheilulajeja.

5. NFL-sunnuntain lippu (maksettu): Tarvitset NFL-sunnuntainipun kirjautuaksesi sisään tähän FireStick-kanavaan. Voit hankkia sellaisen osoitteesta https://nflst.directv.com/amazonfiretv. Tällä kanavalla saat katsoa DirectTV: n eksklusiivisia tapahtumia, mukaan lukien sunnuntain runkosarjan pelit. Sovelluksen avulla voit myös tarkistaa tilastot ja tulokset ja katsella kohokohtia.

6. CBS Sports Stream & Katso live-ilmaiseksi: Tätä FireStick-kanavaa kutsutaan myös CGS Sports HQ: ksi. Sovellus on täysin ilmainen eikä vaadi TV-tilauksia tai sovelluksen sisäisiä ostoksia. Voit katsella tonnia kohokohtia, kehyksiä, pelien esikatseluja ja paljon muuta. Saat myös pääsyn asiantuntijoiden analyyseihin ja jopa vedonlyönnisuosituksiin. Kanava kattaa melkein kaikki tärkeimmät urheilulajit, mukaan lukien NFL, MLB, NCAA, WNBA, College Football, PGA Golf, NHL ja muut.

7. Fox Sports GO (ilmainen): Jos haluat katsella suosikki alueellista urheilua televisiossasi, Fox Sports Go on yksi FireStickin parhaimmista urheilukanavista. Tämän sovelluksen avulla voit seurata suosikki aluejoukkueitasi, suoratoistaa urheilua ja päästä alkuperäiseen ohjelmointiin.

8. Fubo-TV (maksettu): Tämä FireStick-kanava tuo valikoiman urheilukanavia yhdestä paikasta suoratoiston helpottamiseksi. Fubo-televisiossa on yli 100 urheilukanavaa ja yli 30 niistä kattaa live-urheilun. Se tarjoaa pääsyn NBC: lle, FOX: lle, CBS Sports Networkille, CBS: lle, NFL-verkolle, alueelliselle urheiluverkolle, NBCSN: lle, NBA TV: lle, FS1: lle ja paljon muulle. Lisäksi voit katsella suoratoistoisia uutisia sekä tilauksen mukaisia ​​elokuvia ja TV-ohjelmia.

9. MLB lepakossa (ilmainen): Tai yksinkertaisesti MLB.TV on keskitetty palvelupiste MLB: lle. Jos olet samanaikaisesti MLB-fani ja johtoleikkuri, tämä FireStick-kanava on täydellinen työkalu sinulle. Tämä sovellus suoratoistaa baseball-pelejä ja -tapahtumia, kun ne esitetään. Se toimii Fire TV: ssä sekä kädessä pidettävissä Kindle-laitteissa.

10. NBA palo-TV: stä (maksettu): Se on virallinen NBA FireStick -kanava FireStickille, Fire TV -laitteille ja Amazon Kindlelle. Voit nyt seurata suosikkipelejäsi ja joukkueitasi FireStick-laitteessasi tällä sovelluksella. Se antaa sinulle täydellisen pääsyn live-NBA-peleihin koko runkosarjan ajan. Tarvitset NBA League Pass -tilauksen kirjautuaksesi sisään tähän sovellukseen.

11. NHL (ilmaiset, sovelluksen sisäiset ostot): Jos olet National Hockey League -seuraaja, nautit varmasti tästä virallisesta NHL-sovelluksesta FireStickille. Tämän FireStick-urheilukanavan avulla voit suoratoistaa suosikkipelejäsi. Voit myös katsella kohokohtia ja paljon lisäominaisuuksia.

12. UFC (maksettu): UFC on yksi hieno uutinen MMA-ystäville. UFC Fight Pass -sovelluksella saat pääsyn UFC Fight Library -kokoelmaan, UFC Fight Nights -sarjaan, kohokohtiin, PPV-toistoihin, TV-ohjelmiin ja useisiin alkuperäiskappaleisiin. Sen avulla voit myös lähettää kaikki UFV PPV -tapahtumat. Sovelluksen avulla voit myös pysyä ajan tasalla TV-aikataulun ja viimeisimpien uutisten kanssa.

13. Bleacher Report Live (ilmaiset, sovelluksen sisäiset ostot): Tämä FireStick-urheilukanava kattaa joukon live-TV-urheilulajeja, kuten NBA League Pass, UEFA Champions League, Europa League, Dan Patrick Show, All Elite Wrestling ja paljon muuta.

14. DAZN (maksettu): tämä tilaukseen perustuva urheilun suoratoistokanava FireStickille on saatavana Yhdysvalloissa ja kahdeksassa muussa maassa (mukaan lukien Japani, Kanada, Italia, Brasilia). Wikipedian mukaan tämä sovellus tarjoaa yli 250 miljoonaa tuntia suoratoistoa vuodessa. Se kattaa yli 70 suurta urheiluliigaa, urheilutapahtumia ja useita pienempiä kilpailuja. Kattavuus kattaa UEFA Europa League, UEFA Champions League, NHL, NFL, Major League Soccer, FIBA: n koripallon maailmancup, Premier League ja muut.

15. Tennis-kanava (ilmainen & Maksettu): Tennis-seuraajille tämä FireStick-urheilukanava on pakollinen kokeilu. Se kattaa paljon live-tennisotteluita ja sisältää myös tonnia tilauksesta videoita, toistoja ja kohokohtia. Kaikki ei ole täällä ilmaista. Jos haluat tutkia sovelluksen kaikkia mahdollisuuksia, voit joko kirjautua sisään kaapeli-TV-tilauksellasi tai ostaa Tennis Plus -tilauksen.

Parhaat FireStick-uutiskanavat

 1. CBS-UUTISET - PALOTELE
 2. FOX UUTISET
 3. CNN GO
 4. ABC UUTISET
 5. CNBC - TULOSTUSTV
 6. NBC UUTISET
 7. UUTISET - PALOTELE
 8. MSNBC
 9. BBC UUTISET
 10. Yksi Amerikan uutisverkko (OAN)
 11. NPR ONE PALJONTVALLE
 12. UUTISIA
 13. FOX-LIIKETOIMINTA
 14. AL JAZEERA
 15. SKY UUTISET

1. CBS News - Fire TV (ilmainen): Tämä FireStick-uutiskanava kattaa sekä kansalliset että maailman uutiset. Maailma, USA: n uutiset, tiede / tekniikka, politiikka, viihde, terveys, rikollisuus ovat joitain uutiskategorioita, joista voit valita. CBSN: n avulla saat suoraa uutisia ympäri vuorokauden. Uutisten lisäksi saat käyttöösi myös useita CBS-alkuperäisiä, mukaan lukien CBSN AM ja Red & Sininen.

2. Fox News (ilmainen): Fox News -konsernin tytäryhtiö Fox News Firestick -kanava on ilmainen uutispiste, joka antaa sinulle pääsyn reaaliaikaisiin uutisiin, keskusteluihin studiossa, keskusteluohjelmiin ja uutisilmoituksiin. Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi, mutta tarjoaa rajoitetun kattavuuden Fox News Network -verkosta. Voit katsella tiettyjen tapahtumien suoraa esitystä, useita tilausuutisia ja aiheisiin perustuvia videoita.

3. CNN Go (ilmainen + maksettu): CNN Go voi ladata ilmaiseksi FireStick-uutiskanavan, jossa on runsaasti ilmaista sisältöä. Kun kirjaudut sisään kaapeli-TV-tilauksellasi, saat kuitenkin täyden pääsyn live-CNN-kanavaan, nopeimpien leikkeiden uutisiin, CNN Original Series -sarjaan, täyspitkisiin jaksoihin ja muuhun.

4. ABC-uutiset (ilmainen): ABC News FireStick -kanava tarjoaa sinulle päivän tärkeimpien uutistietojen suoratoiston, live-uutisvirrat, uutisia ja monia erikoisuuksia. Tämän kanavan avulla voit katsella suosittuja ohjelmia, kuten 20/20, Good Morning America ja muut.

5. CNBC - palo-TV (ilmainen + maksettu): Tämän CNBC FireStick -yritysuutiskanavan avulla voit suoratoistaa live-uutisia ja täyspitkiä jaksoja, jos olet kirjautunut sisään kaapeli-TV-tilauksellasi. Voit pysyä ajan tasalla reaaliaikaisten yritystietojen ja rahoitusmarkkinoiden kattavuuden kanssa. Se antaa sinulle pääsyn myös lukuisiin suosittuihin ohjelmiin, kuten The Profit, The Deed, Deal or No Deal, Jay Lenon autotalli ja monet muut. Vaikka et kirjaudu sisään kaapeli-TV-tilauksellasi, voit katsella rajoitettuja live-uutisia, videoleikkeitä ja uutisia.

6. NBC-uutiset (maksettu): NBS News -kanavalla FireStick-sovellukselle voit suoratoistaa MSNBC: tä, NBC: n live-uutisia ja useita muita suosittuja ohjelmia sen jälkeen, kun olet kirjautunut sisään kaapeli-TV-tilauksellasi. Voit myös käyttää uutisia, tapahtumia ja tarinoita, joita haluat katsoa. Voit myös suoratoistaa täyspitkiä jaksoja, saada yksityiskohtaista uutisanalyysiä ja paljon muuta.

7. Newsy - Palo-TV (ilmainen): Verkko väittää toimittavansa uutisia sellaisinaan kuin niiden on tarkoitus olla - sata prosenttia vapaa mielipiteistä. Tämän FireStick-uutiskanavan avulla voit suoratoistaa erilaisia ​​uutisia sisältävää sisältöä televisiossasi.

8. MSNBC (maksettu): Voit tutkia koko MSNBC-uutissisällön kirjautumalla sisään TV-tilauksellasi. Jos et kirjaudu sisään, voit silti saada päivittäisen, täyskäyttöisen 15 minuutin kokeilun. Tässä Fire TV -kanavassa on suosittuja ohjelmia ja TV-persoonallisuuksia, kuten Rachel Maddow, Viimeinen sana Lawrence O’Donnellin kanssa, Chuck Todd, Nicolle Wallace, Steve Kornacki ja muut.

9. BBC News (ilmainen + maksettu): Tämä FireStick-kanava tuo BBC-verkon maailmanlaajuisen kattavuuden suoraan televisioosi ilman, että sinun tarvitsee kaapeli-TV-tilausta. Olitpa kiinnostunut yrityksestä, viihdestä tai muusta suositusta aiheesta, täällä on kaikki, mitä voit suoratoistaa. Se antaa sinulle myös pääsyn täyspitkäihin TV-ohjelmiin ja huipputarinoihin.

10. One America News Network (ilmaiset, sovelluksen sisäiset ostot): Yksi luotettavimmista lähteistä globaaleille ja kansallisille uutisille monista mielenkiintoisista aiheista, mukaan lukien viihde, liike ja muut. Tämä FireStick-uutiskanava on ladattavissa ilmaiseksi, mutta sinun on ostettava kuukausittainen 4,99 dollarin tilaus päästäksesi sisältöön. Sovellus ei tarjoa ilmaista sisältöä.

11. NPR One for Fire TV (ilmainen): Jos olet kiinnostunut enemmän uutisten kuuntelusta kuin katsomisesta, tämä National Public Radio (NPR) -kanavan FireStick-kanava on mitä haluat. NPR One FireStick -kanavan avulla voit suoratoistaa viimeisimmät podcastit, radio-ohjelmat ja paljon muuta. Sinun on vain kirjauduttava sisään NPR-tililläsi ja kaikki täällä on ilmaista.

12. NewsON (ilmainen): Jos etsit ilmaisia ​​uutisia, NewsON on yksi parhaista ladattavista Amazon FireStick -kanavista. Tämä kanava tuo sinulle tonnein leikkeitä paikallisista uutisista ja runsaasti tilauksen mukaisia ​​uutislähetyksiä. Se kattaa yli 175 paikallista uutiskanavaa kaikkialta Yhdysvalloista. Uskomatonta on, että et tarvitse mitään kaapeli-TV-tilausta käyttääksesi tätä sovellusta. Itse asiassa se ei vaadi mitään kirjautumista.

13. Fox Business (ilmainen + maksettu): Jos olet yritystietojen parissa, Fox Business on FireStick-kanava, jota sinun pitäisi kokeilla. Tämä kanava tarjoaa live-uutisia Fox Business Network -sivustolta sekä Fox News -kanavalta. Suorat kanavat ovat ilmaisia ​​10 minuutin ajan joka päivä. Jatka katselua kirjautumalla sisään TV-palveluntarjoajasi kanssa. Voit myös suoratoistaa monia esiteltyjä TV-ohjelmia, kuten FBN: am, Varney Co., Aamu Mariassa, Soiton jälkeen, Härät & Karhut, Iltamuokkaus ja paljon muuta. Voit myös etsiä sisältökohtaisia ​​aiheita, kuten tietoverkkoturva, henkilökohtainen talous, pieni yritys, tekniikka, talous, julkiset menot jne..

14. Al Jazeera (ilmainen): Jos etsit uutisia ja tarinoita ympäri maailmaa, kokeile Al Jazeera -kanavaa FireStickissä. Lähi-idän Qatarin suositun uutiskanavan englanninkielisessä versiossa on monenlaista sisältöä, kuten Live TV, Toimittajan valinnat, Dokumentit, Talk Showt, News Magazine Shows ja paljon muuta. Tämä FireStick-kanava on täysin ilmainen. Se ei vaadi kirjautumista tai TV-tilauksen kirjautumista.

15. Sky News (ilmaiset, sovelluksen sisäiset ostot): Tämä kanava on loistava tapa suoratoistaa Sky News -sovellusta FireStickissä. Live-uutisten lisäksi voit suoratoistaa sisältöä myös monissa muissa kategorioissa, kuten Uusimmat, Yhdysvaltain uutiset, Maailman, Ison-Britannian uutiset, tekniikka, viihde ja kuninkaallinen perhe. Sovelluksen sisäisiä ostoja on joitain. Tällä FireStick-uutiskanavalla on kuitenkin myös paljon ilmaisia ​​juttuja.

Paras FireStick-kanava lapsille

 1. PBS Kids
 2. GoNoodle
 3. Nick Jr.
 4. Pokémon TV
 5. Hauskaa Robloxilla

1. PBS Kids (ilmainen): Voit nyt käyttää suosikki TV-sarjoitasi PBD Kids -palvelusta PBS Kids Video FireStick -kanavalla. Tällä kanavalla on satoja mahtavia videoita ja paljon esityksiä suositusta PBS Kids -kanavasta. Sinun on kirjauduttava sisään PBS Kids -tililläsi. Jos sinulla ei ole sellaista, mene PBSKids.org-verkkosivustoon ja luo se. PBS Kids FireStick -kanava valitsee paikallisen aseman automaattisesti sijaintisi perusteella. Voit vaihtaa kanavan milloin tahansa.

2. GooNoodle (ilmainen): Se on yksi suosituimmista koulutuspalveluista kaikkialla Yhdysvalloissa. Tämä sovellus on tarkoitettu kaikille - lapsille, perheille sekä opettajille. GooNoodle FireStick -kanava tarjoaa sinulle satoja koulutusvideoita ja hauskoja aktiviteetteja lapsille ja perheille. Voit valita videoita useista mielenkiintoisista kategorioista, mukaan lukien Uusimmat GoNoodlessa, Featured School, NTV: Nuudelitelevisio, Parhaat paidat, Blazer Flesh, GoNoodle House Party, Moose Tube, mahtava kastike ja monet muut.

3. Nick Jr. Fire TV: stä (ilmainen + maksettu): Jos haluat suoratoistaa täyspitkiä jaksoja ja paljon Nick Jr. -alkuperäisiä, asenna tämä FireStick-kanava nyt. Siinä on suosittuja ohjelmia, kuten PAW Patrol, Bubble Guppies, Ryan's Mystery Playdate, Blue's Clues & Sinä, Hohta ja Shine, Yläsiipi, Peppa Pig, Broken Record, Hobby, kutistin Lapsia, ja paljon muuta. Paljon tavaraa on ilmainen. Sinun on kuitenkin kirjauduttava sisään TV-palveluntarjoajasi, jotta voit avata kaiken sisällön ja käyttää mainoksetonta kokemusta.

4. Pokémon TV (ilmainen): Tämä on virallinen Pokémon-kanava FireStick- ja Fire TV -laitteille. Tämän sovelluksen avulla voit katsella Pokémon-suosikkielokuvasi ja jaksiasi täysin ilmaiseksi. Tämä lapsille tarkoitettu FireStick-kanava antaa sinun lähettää kaiken ilman kirjautumista. Jos haluat jakaa katselukokemuksesi kaikilla tuetuilla laitteilla, on suositeltavaa kirjautua sisään. Jos sinulla ei ole tiliä, voit kirjautua helposti virallisella verkkosivusto.

5. Hauskaa Robloxilla (ilmainen): Jos haluat rakentaa omia Roblox-pelejä, tästä FireStick-kanavasta on ehdottomasti paljon apua. Vaikka et halua suunnitella mitään pelejä, voit silti nauttia erittäin kiinnostavista Roblox-videoista ja opetusohjelmista. Tämä kanava on tarkoitettu 12-15-vuotiaille lapsille ja teini-ikäisille. Minulla oli kuitenkin aika ajoin itselläni tämän sovelluksen kanssa aikuisena. Sovellus on täysin ilmainen. Sovelluksen sisäisiä ostoja ei ole yllättynyt. Se ei myöskään vaadi kirjautumista. Voit aloittaa suoratoiston heti.

Kuinka asentaa FireStick-kanavat Amazon Storesta

FireStick-kanavia voi asentaa kahdella tavalla, jotka ovat virallisesti saatavana Amazon App Storesta:

 • Tapa 1: Etsi kanavia erikseen
 • Tapa 2: Tutki Fire-TV-kanavia luokkien mukaan

Menetelmät esitetään alla

Tapa 1: Etsi Fire-TV-kanavia erikseen

Tätä varten sinun on käytettävä FireStick-hakuvaihtoehtoa. Tässä on vaiheet:

1: Valitse FireStick-aloitusnäytöstä Hae (vasen yläkulma)

Paras tulipalo kanavia

2: Etsi kanava, jonka haluat asentaa (sano HBO GO)

Napsauta sitä hakutuloksissa

etsi kanavia amazon-tulenkestävältä

3: Napsauta kanavakuvaketta seuraavassa ikkunassa

amazon fire tv -keittikanavien luettelo

4: Napsauta ladata tai Saada painikkeet sen mukaan, mitä näytöllä näkyy

miten kanavia voidaan asettaa tulipaloon

5: Napsauta Avata kanavan ohjaamiseksi

Kuinka saada firestick-kanavia

Tapa 2: Selaa ja asenna kanavat luokittain

Tässä on vaiheet:

1: Valitse sovellukset vaihtoehto FireStickin aloitusnäytöltä

Parhaat palokanavat

Valitse Luokat kohdasta Sovellukset

Firestickin parhaat kanavakategoriat

2: Valitse luokka, jonka haluat selata kanavia (sano. Elokuvat) & TV)

palo-tv-kanavat elokuville ja tv: lle

3: Napsauta kanavaa, jonka haluat asentaa (sano ABC)

vaiheet Firestick-kanavien asentamiseen

4: Napsauta ladata tai Saada riippuen näytölläsi näkyvistä

lataa tulipalo kanavia

5: Napsauta Avata kun kanava on asennettu

Paras amazon firestick -kanavat

Käärimistä

Tämä on luettelo parhaista FireStick-kanavista. Näiden kanavien avulla voit katsella tilauksen mukaan sekä suoraa TV-sisältöä. Jos epäilet jotain kaipaamista, ota meihin yhteyttä alla olevan kommenttiosion kautta.

Napsauta tätä saadaksesi salaisen johdon leikkaamisen temput suoraan postilaatikkoosi.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me