A Legjobb Bajnokok Ligája Kodi Addons 2018: Nézd meg az UEFA élő közvetítését a Kodi Krypton csatornán

>

Az UEFA Bajnokok Ligája 2017/2018 már elindult a selejtező fordulók, rájátszások és a csoportszakasz mérkőzéseinek lejátszásával. A labdarúgó-sportok rajongói most már alig várják a 16 mérkőzés fordulóját, amelyek meghatározzák, ki elég erős a játékhoz. a negyedekben, félig és döntőkben. Rajongó foci rajongóként megértem, mit jelent a kedvenc csapataim számára a Bajnokok Ligája.


legjobb bajnokok bajnoki kodi kiegészítői

Hogyan nézhetem élőben a Labdarúgó Bajnokok Ligáját, ha a kábeltelevíziós előfizetéseim nem kínálnak sportcsatornákat? Nos, a Bajnokok Ligája, Kodi Addons a válasz! Az UEFA Bajnokok Ligáját online nézheti a számítógépen / Fire TV / FireStick. A Kodi egy olyan streaming platform, amely lehetővé teszi tévéműsorok, filmek, sport és zene megtekintését. Általában a digitális szórakoztatás csomópontjának nevezem, mivel a platformon nézhető, közvetített és letölthető sokoldalúság miatt. Az UEFA Bajnokok Ligája azoknak a sporteseményeknek a közé tartozik, amelyeket élőben közvetíthetsz a Kodi-val.

A Kodi egy ingyenes, nyílt forráskódú szoftver, amelyet számos operációs rendszer támogat, például az Android, a Mac OS X, a Windows és a Linux. Az UEFA Bajnokok Ligája mérkőzéseinek ezen a platformon történő megtekintéséhez sport Kodi kiegészítőkre van szüksége, amelyek lehetővé teszik az élő UCL játékok közvetítését. A működő sport-kiegészítők beszerzése volt a legnagyobb akadály a legtöbb foci rajongó számára. Ebben az útmutatóban nemcsak ezeket a kiegészítőket fogom biztosítani, hanem a telepítéshez és a Kodi platform készenléti előkészítéséhez is.!

Figyelem a KODI felhasználók számára: Olvassa el a folytatás előtt

A Kodi Addons / build-ek korlátlan streaming tartalmat kínálnak, de jogi problémákba is kerülhetnek, ha ingyenes filmek / TV-műsorok / sport streaming-t észlelnek. A Kodi felhasználóinak erősen javasoljuk, hogy mindig csatlakoztasson egy VPN-t online streaming közben. Egy jó Kodi VPN elrejti személyazonosságát, megkerüli a kormányzati megfigyelést, a földrajzilag blokkolt tartalmat és az ISP fojtását (ami szintén segít a puffermentes streamingben)..

Az ExpressVPN-t használom, amely a leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN. Nagyon könnyű telepíteni bármilyen eszközre, beleértve az Amazon FireStick alkalmazást. 3 hónap ingyenes, és 49% -ot spórol meg éves terveiben. Ugyancsak 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ha nem elégedett, akkor mindig kérhet visszatérítést.

Kattintson a HERE gombra, hogy 3 hónapot ingyenesen kapjon, és 49% -ot spóroljon meg az ExpressVPN-en

Olvassa el: A Kodi VPN telepítése és használata

JEGYZET: Az UCL Kodi kiegészítőket az Amazon Fire TV Stick, a Chromecast, a Raspberry Pi, az Android TV Box, a Mac, a PC vagy az Nvidia telepítheti. Ez az útmutató ismerteti az ilyen kiegészítők ezen eszközökre történő telepítésének útmutatásait.

Sport Kodi-kiegészítők az élő UEFA Bajnokok Ligája mérkőzéseinek közvetítéséhez a Kodi-on

Rengeteg olyan Kodi Addons-on keresztül élő sport, amely élő sportot közvetíthet, az alábbiakban a legjobb Bajnokok Ligája Addonokat használhatja, amelyek 2018-ban élő UCL-játékokat közvetíthetnek.

  • BT Sport
  • Fox Sports Go
  • ESPN3
  • Viaplay
  • PS Vue
  • Zatto doboz

Olvassa el még: Hogyan nézhetem a FIFA világkupáját a Kodi-n

Patak az UEFA Bajnokok Ligája a Kodi-n a BT Sport segítségével

A BT Sport az UEFA Bajnokok Ligáját ingyen közvetíti az Egyesült Királyságban. Tehát mindaddig, amíg az Egyesült Királyságban tartózkodsz, ez a szerencsés napod. Most a kérdés az, hogy mi lesz azokkal a felhasználókkal, akik nem az Egyesült Királyság lakói? A válasz egyszerű - kap egy jó VPN-t. VPN segítségével hamarosan megszerezheti az Egyesült Királyság IP-jét, és ingyen elkezdheti az UEFA döntőinek streamingjét. Személy szerint az ExpressVPN-t használom, amely minden platformon nagyszerűen működik, és egyáltalán nem észleltem pufferolást.

Most nézzük meg, hogyan juthatunk el a BT Sport-ra a Kodi-on.

1. A Kodi honlapján kattintson a bal oldali sáv „Kiegészítők” elemére.

kodi addons beállítások

2. Nyissa meg a „Csomagtelepítőt” a képernyő bal felső részén.

kodi csomagtelepítő

3. Kattintson a „Telepítés a lerakatból” elemre.

kodi telepítés a lerakatból

4. Nyissa meg a „Kodi kiegészítő tárolót”

hivatalos kodi addon-lerakat

5. Kattintson a „Videó kiegészítők” elemre. > "Youtube"

telepítse a YouTube-ot a Kodi-ra

6. Kattintson a telepítés gombra a YouTube telepítés elindításához a Kodi-on.

Amint a YouTube telepítve van a Kodi-n, nyissa meg a Kodi kezdőlapját és nyissa meg a YouTube-kiegészítőt. BT Sport és UEFA élő közvetítés keresése. Ha nem az Egyesült Királyságban van, ellenőrizze, hogy csatlakozik-e a Kodi VPN-hez, és kiválasztotta az Egyesült Királyság helyét.

Ez minden.

Patak Élő UEFA Bajnokok Ligája 2018 a Fox Sports Go-val

Ha az Egyesült Államok bármely államában található, akkor szerencséd, hogy a legegyszerűbb módon élőben nézheted az UCL mérkőzéseit a Kodi-en. Minden amire szükséged van egy Kodi készülékre, előfizetésre bármely amerikai kábelszolgáltatóhoz, és a Fox Sports Go Kodi kiegészítőre. Az alábbi lépések segítségével telepítheti a Fox Sports Go programot Kodi alkalmazásába:

1. lépés: Indítsa el a Kodi alkalmazást, és keresse meg a „Kiegészítők” részt. A bal felső sarokban válassza a „Csomagtelepítő ikont”. Ha nem tudja megtalálni, vigye a kurzort a bal felső sarokban található ikonok fölé.

kodi csomagtelepítő

2. lépés: Ezután kattintson az „Install from Repository” elemre.

kodi telepítés a lerakatból

3. lépés: Kattintson a „Kodi-kiegészítő tároló” elemre, ahol megtalálja a Kodi Team által hozzáadott összes hivatalos kiegészítőt.

hivatalos kodi addon-lerakat

4. lépés: Nyissa meg a „Videó kiegészítőket”.

hivatalos videó-kiegészítők a kodi csapat részéről

5. lépés: Görgessen lefelé, amíg meg nem találja a „Fox Sports Go” kiegészítőt.

hogyan kell nézni a Bajnokok Ligáját a Kodi-n

6. lépés: Kattintson az „Install” elemre.

Nézze meg a Bajnokok Ligája élő közvetítést a Kodi csatornán

TIPP: A telepítés eltart egy ideig, várjon, amíg meg nem jelenik a „Fox Sports Go” kiegészítő engedélyezve értesítése. Alternatív megoldásként megfontolhatja a hivatalos Fox Sports Go kiegészítő letöltését erről a linkről, és konfigurálhatja azt a „Telepítés ZIP-fájlból” gombra kattintva.

7. lépés: Lépjen vissza a kezdőképernyőre, és válassza ki ismét a „Kiegészítők” lehetőséget. Kattintson a „Videó kiegészítők” lehetőségre.

8. lépés: Itt jelennek meg az összes telepített videó kiegészítő, beleértve a „Fox Sports Go” kiegészítőt.

9. lépés: A Fox Sports Go kiegészítő első alkalommal történő indítása után egy aktiválási kódot kap, amelyet be kell írnia a “foxsportsgo.com/activate” webhelyen.

hogyan kell telepíteni a róka sport go kodi kiegészítőt, hogy a Bajnokok Ligája élő közvetítést nézzen

10. lépés: Az aktivációs kód beírása után be kell jelentkeznie a kábeltelevíziós szolgáltatónál (csak az Egyesült Államok kábeltelevíziós szolgáltatói). Azonban, ha az Egyesült Államokon kívül tartózkodik, továbbra is élvezheti az UCL-mérkőzések nézését a Kodi-n keresztül a Kodi VPN segítségével. Az aktiválás után kattintson az OK gombra.

telepítse a róka go sport kiegészítőt a Kodira

A Bajnokok Ligája Kodi Addons feloldása az USA-n kívül

Mint fentebb említettük, ez a kiegészítő csak az Amerikai Egyesült Államokban fog működni. Ennek ellenére továbbra is élvezheti az UCL-mérkőzések közvetítését más sportágak, például kosárlabda, foci, rögbi és baseball között ezen a zónán kívül. Csak egy jó virtuális magánhálózathoz (VPN) van szüksége. A VPN segít a jelenlegi online tartózkodási helyének megtévesztésében, és ezért feloldja a földrajzilag blokkolt Kodi kiegészítők, például a Fox Sports Go. Ezenkívül a VPN-k segítenek előfizetni az Egyesült Államok kábeltelevíziós szolgáltatásait, például a DirecTV és a Verizon.

Ugyanakkor nem minden VPN kínál helyfüggő kiszolgálókat. Számos ingyenes VPN létezik, amelyek ilyen funkciókat ígérnek, például a szerver helyének megváltoztatására és az USA IP-címére. Legtöbbjük azonban jelentős hátrányokkal jár, mint például az IP-címek eltolása, a véget nem érő hirdetések és a lassú hálózati kapcsolatok. Ezért olyan megbízható VPN-re lesz szüksége, mint például az ExpressVPN. Elsősorban ezt a VPN-t ajánlom, mivel számos előnye származik annak használatából.

Az ExpressVPN segítségével bármely ország IP-címét megkaphatja, beleértve az USA-t is. Így minden, amire szükséged lesz, előfizet egy olcsó amerikai kábel TV-re és telepíti a Fox Sports Go kiegészítőt, mintha az Egyesült Államokban lenne. A fenti lépéseket már megtettük. Sőt, élvezheti a végső adatvédelmet, mivel titkosítja az összes böngészési szokását, így névtelen marad. Az ExpressVPN beállítása nagyon egyszerű, függetlenül attól, hogy PC-t, iOS-t, Amazon Fire Stick-et, Androidot vagy Mac-et használ. A felhasználóbarát alkalmazásnak köszönhetően!

Élő UCL streaming mérkőzések a Kodi-on az ESPN 3 kiegészítővel

Az ESPN az egyik világhírű sportcsatorna. Ezzel élvezheti az MLB, NFL, NHL, NBA, NCAA, egyetemi futball és kosárlabda élő közvetítéseket. Ha sport rajongó vagy, fontolhatja meg a Kodi kiegészítő létrehozását a számítógépen vagy a Fire TV / Stick eszközön. A lépések hasonlóak a Fox Sports Go kiegészítő telepítéséhez. Ha az Egyesült Államokon kívül tartózkodik, akkor a VPN használatával kell amerikai IP-címet szereznie a földrajzilag blokkolt tartalom feloldásához. Ezen felül, a prémium tartalom megtekintéséhez fel kell kérni a hitelesítést egy kábeltelevíziós szolgáltatóval.

Élő UCL streaming mérkőzések a Kodi-on a Viaplay kiegészítő segítségével

A Viaplay egy prémium skandináv streaming szolgáltatás. Minden északi országban elérhető, beleértve Finnországot, Svédországot, Dániát és Norvégiát. A Viaplay Kodi kiegészítőt bármilyen Kodi eszközön beállíthatja, beleértve az Amazon Fire TV Stick készüléket. Annak érdekében, hogy a skandináv országokon, például az Egyesült Államokon és Kanadán kívül is használhassa, szüksége lesz egy VPN-re, amely északi IP-címet biztosít Önnek..

A Viaplay kiegészítő beállítása nagyon egyszerű. Az összes lépés hasonló a Fox Sports Go kiegészítőhez. A kiegészítőt a Kodi hivatalos webhelyéről is letöltheti, és telepítheti a Kodi alkalmazásába, ha rákattint a „Telepítés ZIP-fájlból” elemre. A telepítés után a rendszer kéri, hogy aktiválja. Az összes szükséges aktiválási részletet megkapja, ha feliratkozik a Viaplay-re a hivatalos webhelyükről.

Élő UCL közvetítés a Kodi-on a PlayStation Vue kiegészítő segítségével

A PS Vue Kodi kiegészítő nagyjából hasonlít a Fox Sports Go kiegészítőre. A PlayStation Vue egy TV-szolgáltatás, amely lehetővé teszi a sport, a filmek és az élő TV-nézés közvetítését. A Fox Sports Go-tól eltérően a PS Vue nem igényel kábeltelevíziós előfizetést. Az add-on fejlesztésének mögött az eracknafóbia áll. Ugyanaz a fejlesztő, aki létrehozta a Livestream, NHL.tv, NBC Sports és MLB.tv kiegészítőket..

A PS Vue telepítése a Kodi eszközre nagyjából hasonlít a Fox Sports Go kiegészítő telepítésére. Azonban az aktiválási kód beszerzése helyett a felhasználónév és jelszó megadását kéri. Szüksége lesz egy érvényes PlayStation Vue előfizetésre, hogy megkapja ezeket a bejelentkezési adatokat és sikeresen bejelentkezzen a kiegészítőbe a telepítés után. Ha geo-blokkolt zónában tartózkodik, a VPN segít a megfelelő IP-cím megszerzésében a szolgáltatás feloldásához.

Patak Élő Bajnokok Ligája 2018 a Kodi-on: Alsó sor!

Az élő UCL-mérkőzések és más sportok közvetítése még soha nem volt ilyen egyszerű. A Kodi segítségével szinte bármilyen mérkőzést megnézhet a világ minden tájáról. Ezenkívül a YouTube Kodi kiegészítő lehetővé teszi az élő közvetítéses mérkőzések közvetítését, amelyek a helyed ellenére élőek a YouTube-on. A legjobb Kodi VPN használatával élvezheti a földrajzilag blokkolt tartalmak megtekintését a tartózkodási hely ellenére, és hozzáférhet az amerikai kábeltelevíziós szolgáltatásokhoz!

Összefüggő:

  • A legjobb Kodi épít
  • Az Exodus telepítése
  • Hogyan telepítsük a SportsDevil Kodi Addon szoftvert
  • Hogyan telepítsük a Kodi-t a FireStick-re

Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me