A legjobb FIFA Labdarúgó-világkupa 2018 Kodi kiegészítések az élő közvetítéshez

>

Ebben az útmutatóban megmutatom a legjobb Kodi Addons-okat, amelyek a FIFA 2018 világbajnokságának ⚽live ​​stream-jét nézhetik a Kodi 17.6-án. Ezek a FIFA világbajnoki Kodi kiegészítések minden olyan eszközre működnek, amely támogatja a Kodi-t, például az Amazon FireStick, PC, Mobiles, Xbox One stb..

32 nemzetközi labdarúgó csapat találkozik újra és harcol az orosz gyep fölött a világ legnagyobb sporteseményén - a 2018. évi FIFA világkupán -. Az esemény június 14-én indul, és több mint egy hónapig tart. A futballszurkolók százmilliói továbbra is a TV-jükhöz vannak csatolva, és százezrek nézik élőben a stadionokon. A labdarúgó-világbajnokság nem csupán egy rendes sportesemény, hanem sok teljes ünnepi hónap. Szóval, hogyan tervezi az élő közvetítés figyelését ebben az évben? Ha ez Kodi, akkor ez a cikk az Ön számára szól, hogy megtanulja, hogyan kell a FIFA-t élőben közvetíteni a Kodi Addons segítségével.

Hogyan lehet megtekinteni a FIFA 2018 futballi világkupáját a Kodi-n

legjobb fifa világkupa kodi kiegészítőkA FIFA 2018-as világkupáját világszerte számos műholdas csatornán sugározzák, és hivatalos online streamingként elérhetők lesznek több weboldalon. De egy Kodi rajongó számára semmi sem felel meg jobban. Sok olvasónk azt kérdezte tőlünk, hogyan nézhessük a FIFA 2018 világbajnokságot a Kodi-n. Végül itt vagyunk az átfogó útmutatónkkal. Kutattuk és kiválasztottuk a legjobb Kodi kiegészítőket, amelyek hozzáférést biztosítanak Önnek a futball karneválhoz a FireStick / PC / Smartphone vagy bármely más Kodi dobozban. Ha bármilyen új fejlesztés történik, akkor folyamatosan frissítjük. Gyere és csatlakozz a párthoz!!

Ajánlott: Ha még nem használja a Kodi-t a FireStick-en, akkor a következőképpen állíthatja be a Fire TV-t vagy a FireStick-t:.

A FIFA 2018 világbajnokságának élő közvetítése a BBC iPlayer WWW Kodi Addon segítségével

Az iPlayer WWW egy Kodi sportkiegészítő, amely a nagyon népszerű és legrégebbi műsorszolgáltató, a BBC iPlayer weboldalának első része. Ez a kiegészítő sokféle sportfolyamot kínál különböző sportágakhoz, beleértve a focit, a rögbiöt, az F1-et és a többi.

A BBC a FIFA Labdarúgó Világkupája 2018 hivatalos műsorszolgáltatója az Egyesült Királyságban. Ha ingyenesen szeretné közvetíteni az adást az interneten, akkor az iPlayer WWW lesz az egyik legjobb lehetőség. Ami igazán elképesztő, hogy ez a kiegészítő legális és teljesen ingyenes.

Ennek a kiegészítőnek azonban van egy kis problémája. Patakjainak földrajzi korlátozása az Egyesült Királyság lakosaira korlátozódik. Ha az Egyesült Királyságon kívül él, akkor az nem engedi letölteni az adatfolyamot. De ez rendben van; tudjuk, hogyan lehet ezt a problémát orvosolni egy Kodi VPN segítségével. További információ a VPN-kel kapcsolatban később; először tanuljuk meg, hogyan telepítsük az iPlayer WWW szoftvert a Kodi-ra.

# 1. Indítsa el a Kodi-t, és válassza a bal oldali „Kiegészítők” elemet

hogyan kell nézni a fifa világkupát a kodi-n

# 2. Most válassza ki a bal felső sarokban a „Csomagtelepítő” ikont (úgy néz ki, mint egy nyitott doboz)

A fifa világkupa élő közvetítése a tűzálló kodi-on

# 3. Most válassza az „Install from Repository” lehetőséget.

legjobb fifa világkupa kodi kiegészítők

# 4. Most válassza a „Kodi kiegészítő tároló” lehetőséget.

legjobb kodi kiegészítők az fifa világkupára

# 5. Nyissa meg a „Videó kiegészítőket” a következő képernyőn

A legjobb FIFA Labdarúgó-világkupa 2018 Kodi kiegészítések az élő közvetítéshez

# 6. Görgessen le és nyissa meg az iPlayer WWW alkalmazást. Sokat kell görgetnie, mivel ez egy nagy lista

nézni a fifa világkupát a kodi-on

# 7. Kattintson a következő képernyő jobb alsó sarkában lévő „Telepítés” gombra

A fifa labdarúgó-világbajnokság élő közvetítése a kodi-on

# 8. Csak a legújabb verziót válassza ki a Kodi-kiegészítő tárolóból. Ha van olyan egyéb tárolója, amely iPlayer WWW-vel is rendelkezik, akkor ne használja

kodi kiegészítők, hogy élőben nézzék a világbajnokságot

# 9. Várja meg, amíg a 'Telepített kiegészítő' értesítés megjelenik a képernyő jobb felső sarkában

hogyan nézhetjük élő ötven világkupát az USA-ban

# 10. Térjen vissza a Kodi kezdőképernyőre, és nyissa meg újra a „Kiegészítőket”

A fifa világkupa élő közvetítése a kodi-on

# 11. Most válassza a „Videó kiegészítők” lehetőséget, és látni fogja, hogy a BBC iPlayer bővítmény hozzáadódik a listához

fifa világkupa élő közvetítés a kandallóval

# 12. Nyissa meg az iPlayer WWW kiegészítőt, és a következő listából nyissa meg a „Kategóriák” elemet

hogyan kell nézni a fifa labdarúgó-világbajnokságot a kodi-n

# 13. A következő képernyőn görgessen le és nyissa meg a „Sport”

iplayer www kodi addon for fifa

Most már láthatja a Sport kategóriában elérhető összes adatfolyam listáját. Mivel a Világkupa még nem kezdődött meg az útmutató elkészítése óta, ezért nem láthatja a számára elérhető összes adatfolyamot. De ez a szakasz valószínűleg a FIFA 2018 világbajnokságának élő közvetítéseit mutatja be.

Az iPlayer WWW nem folytat streaming az Ön régiójában? Nincs mit! Itt van a gyógymód

Amikor megpróbáltam lejátszani az adatfolyamot az iPlayer-en keresztül, a következő hibába ütköztem:

Hogyan kell használni az iplayer www kodi kiegészítőt az Egyesült Királyságon kívül?

Mint már említettem, a BBC iPlayer földrajzilag korlátozott az Egyesült Királyságban. Ha az USA-ban / Kanadában vagy bármely más országban tartózkodsz, az adatfolyamok egyszerűen nem játszanak le.

Ne csalódj! Hihetetlen megoldást kínálunk Önnek, amely internetkapcsolatát az Egyesült Királyságban egy IP-címhez köti, és gond nélkül lejátszhatja az iPlayer WWW-t..

Használhat VPN szolgáltatást az IP teljes áthelyezéséhez anélkül, hogy hüvelyk kellene mozgatnia. A legjobb dolog a VPN-ben az, hogy elrejti az összes internetes tevékenységet a kíváncsiskodó szemtől.

Én használom és ajánlom ExpressVPN, amely a leggyorsabb VPN. Ez Kodi-barát és verhetetlen pufferolással biztosítja az ingyenes streaming élményt. Az ExpressVPN több száz szervert kínál világszerte, és rengeteg ilyen az Egyesült Királyságban. Önnek egyszerűen ki kell választania egy brit szervert. Csatlakozás után visszatérhet a Kodi-ba, és újraindíthatja az iPlayer WWW kiegészítőt.

Nyissa fel az iPlayer WWW feloldását

Élő közvetítés a FIFA világkupájához a Fox Sports GO Kodi Addon-val

A FOX a 2018-os FIFA World Cup hivatalos műsorszolgáltatója az Egyesült Államokban. A Fox Sports Go e műholdas TV hálózat weboldalának előlapja. A FOX által jelenleg sugárzott összes sportműsor a weboldalon, a www.FOXSportsGo.com webhelyen közvetíthető

A böngésző streamingje azonban nem mindig annyira szórakoztató és minőségi, mint az alkalmazás streaming. A mobil böngészők különösen hibásak és hajlamosak összeomlani. Letöltheti a FOX Sports Go alkalmazást a Google Play Áruházból vagy az Apple App Store áruházból. Egy Kodi-felhasználó számára azonban a Kodi-élmény páratlan.

Szerencsére a Fox Sports Go rendelkezik egy hivatalos Kodi kiegészítővel, amelyet közvetlenül telepíthet a hivatalos Kodi tárolóból.

A Fox Sports Go kiegészítő csak akkor működik, ha előfizetéssel rendelkezik az USA-ban engedélyezett kábeltelevíziós szolgáltatók közül. Ez azt jelenti, hogy az USA-ban lakóhellyel kell rendelkeznie, és műholdas TV-kapcsolattal kell rendelkeznie az ország egyik szolgáltatójától. Itt található az összes FOX által támogatott kábeltelevíziós szolgáltató listája: https://www.foxsportsgo.com/register?#more

Ezen az oldalon a kiemelt kábeltelevíziós szolgáltatók listája látható. A szolgáltatók teljes listájához kattintson a „Több TV-szolgáltató” elemre.

A jó hír az, hogy ha már rendelkezik a FOX Sports előfizetéssel a TV-szolgáltatón keresztül, akkor ingyenesen nézheti meg a FOX Sports Go programot a Kodi-en. Mindenesetre, ha a TV-csomag nem tartalmazza a FOX Sports-ot, vegye fel a kapcsolatot a TV-szolgáltatóval, és szerezze be most, hogy élvezze a Fox Sports Go Kodi kiegészítőt.

Most tanuljuk meg a FOX Sports Go Kodi Addon telepítésének és használatának módját a FIFA World Cup 2018 élő közvetítésének megtekintéséhez.

# 1. A Kodi kezdőképernyőjén válassza a Kiegészítők elemet a bal oldalsávban

fox sports go kodi addon

# 2. Kattintson a bal felső sarokban található „Csomagtelepítő” ikonra (úgy néz ki, mint egy Dropbox ikon vagy a nyitott doboz ikon)

hogyan kell nézni fifa a róka sport go kodi addon

# 3. A következő képernyőn válassza az „Install from repository” lehetőséget

hogyan nézhetjük az ötven élő közvetítést az USA-ban

# 4. Nyissa meg a „Kodi-kiegészítő tárolót”

labdarúgó-világbajnokság kodi kiegészítők

# 5. Nyissa meg a „Videó kiegészítőket” a következő képernyőn

nézni foci világkupát a róka sport megy

# 6. Görgessen lefelé, és nyissa meg a „FOX Sports Go” elemet a kiegészítők listájában

hogyan kell nézni a labdarúgó világkupát

# 7. A kiegészítő telepítéséhez kattintson a jobb alsó sarokban található „Telepítés” elemre

labdarúgó-világbajnokság élő közvetítés források

# 8. Tudni fogja, hogy a kiegészítő telepítve lett, amint a jobb felső sarokban látja a „Telepített kiegészítő telepítése” értesítést (az alábbi kép)

hol nézni az fifa világkupát

# 9. Most térjen vissza a Kodi kezdőképernyőjére a Backspace gomb megnyomásával, majd válassza ki ismét a „Kiegészítők” lehetőséget

kodi kiegészítők a labdarúgó-világbajnokság élő közvetítéséhez

# 10. Nyissa meg a „Videó kiegészítőket” a bal oldali sávban, majd válassza a „FOX Sports Go” lehetőséget a telepített kiegészítők listájából.

Hogyan telepítsük a róka sport go kodi kiegészítőt

# 11. Most megjelenik egy felugró ablak az aktiválási kóddal. Most be kell jelentkeznie TV-szolgáltatójába a www.foxsportsgo.com/activate az aktiválási kód használatával

hogyan lehet aktiválni a róka sportot, folytassa a kodi

# 12. Így néz ki a weboldal. Írja be az aktiválási kódot, és nyomja meg a Küldés gombot

fox sports go aktiválási kód

Most be kell jelentkeznie a kábeltelevíziós szolgáltatónál

fox sports go kábel szolgáltatók

Ha TV-szolgáltatója nem szerepel ezen az oldalon, kattintson a „További TV-szolgáltatók” linkre. Lát egy oldalt a teljes listával:

aktiválja a róka sport megy a kodi

Egyszerűen válassza ki a TV szolgáltatót, és jelentkezzen be a hitelesítő adataival. Például, ha előfizet a Comcast Xfinity szolgáltatással, így néz ki a bejelentkezési képernyő:

aktiválja a róka sport go xfinity kábelt

Ha nincs felhasználóneve vagy bejelentkezési adata, akkor kattintson az oldal jobb alsó sarkában található "Létrehozás" linkre. A folytatáshoz szükség van vagy a mobiltelefonszámra, amely tartalmazza a Comcast Xfinity-t, a társadalombiztosítási számot, vagy az Xfinity-számlaszámot. Ez nagyjából úgy működik, mint az összes szolgáltató.

telepíteni róka sport megy fifa világkupát

Miután aláírták a TV szolgáltatóval, menjen vissza Kodi-ba és nyomja meg az OK gombot.

A gyors összefoglaláshoz és a világbajnokság élő nézéséhez a FOX Sports Go on Kodi segítségével fizikai kábeltelevíziós kapcsolatra van szüksége az Egyesült Államok egyik TV-szolgáltatója számára. A FOX Sports Go kiegészítő aktiválható, ha bejelentkezik a TV-szolgáltatóba az aktiválási kód használatával.

A FIFA 2018 világbajnokságának legjobb harmadik fél által készített kiegészítései

A fenti hivatalos Kodi-kiegészítőktől eltekintve, vannak néhány harmadik féltől származó kiegészítők is, amelyek a FIFA 2018 adatfolyamot közvetítik a készüléken. Az alábbiakban felsorolom ezeket a kiegészítőket, és csatolom a telepítési útmutatót.

Mielőtt elkezdené a streaming-t, figyelmeztetném Önt, hogy mindent, amit a Kodi-on közvetítesz, láthatja az ISP és a kormány. Ez azt jelenti, hogy a szerzői joggal védett tartalom (ingyenes sport, filmek, TV-műsorok) streamingje jogi problémákba ütközhet.

Szerencsére van egy bolondbiztos módja annak, hogy minden streaming-tevékenységet rejtsen az internetszolgáltatójától és a kormánytól. Csak egy jó VPN szükséges a Kodi számára. A VPN segít megkerülni az online megfigyelést, az ISP fojtását és a tartalom földrajzi korlátozásait.

Én személy szerint használom és ajánlom ExpressVPN, amely a leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN. Ez Kodi-barát és nagyon egyszerűen telepíthető bármilyen eszközre, beleértve a PC-ket, Fire TV Stick-et, okostelefonokat, Android dobozt, Nvidia Shield-et és más Kodi dobokat..

Lássuk, hogyan lehet használni az ExpressVPN-t, hogy streaming-tevékenységeit elrejtse a kíváncsiskodó szemektől.

1. lépés: Szerezze be az ExpressVPN előfizetést ITT.

2. lépés: kettyenés ITT letöltheti és telepítheti az ExpressVPN alkalmazást az eszközére.

3. lépés: Kattintson a Tápellátás ikonra a VPN-kiszolgáló csatlakoztatásához. Ez minden. A kapcsolat most biztonságos, a leggyorsabb és legjobb VPN-vel a Kodi számára.

csatlakoztassa az expressvpn-t a kodi számára

Ha Fire Stick felhasználó, itt olvashatja el, hogyan telepítse a VPN-t az Amazon Fire TV Stick-re.

Most, hogy rendelkezik az ExpressVPN védelemmel, nézd meg a lenti harmadik fél Kodi-kiegészítőit.

Kick Off Addon

A Kick-off addon az egyik legmegfelelőbb lehetőség a FIFA 2018 világbajnokságának élő közvetítésére a Kodi-on. Ez a kiegészítő nagyon népszerű a sport szerelmeseinek körében. A Kick-off a futball játékok széles skáláját fedezi a világ minden tájáról. Megnézheti élő játékokat, élő csatornákat és kiemelt eseményeket is.

Miután a kiegészítő telepítve lett, a működéséhez 4 óránként PIN-kód szükséges. A PIN-kódot ingyen hozhatja létre a következő helyen: https://pinsystem.co.uk. A Kick-off-ról szóló fő cikk a telepítési eljárásra, valamint arra, hogy miként használható az addon a PIN-kód létrehozásával, található.

cCloud TV

Annak ellenére, hogy a cCloud TV nem külön sport-kiegészítő, nagy esély van arra, hogy élő csatornákat közvetít a FIFA 2018 világbajnokságának nézésére..

A cCloud telepítése után megnyithatja a 'Sport' kategóriát, és tucatnyi élő sportcsatornát talál. Amint a Világkupa elindul, valószínűleg megtalálja az eseményt közvetítő csatornák élő TV-közvetítését.

A cCloud TV a Kodil tárolón keresztül is elérhető. Ha valamilyen okból nem sikerült megszerezni a Kick-off-ot vagy más kiegészítőt, amely a Világkupa sugárzása közben működik, akkor a cCloud lesz alternatívája..

A cCloud TV telepítése a Kodi-n

SportsDevil

A SportsDevil a Kodi számára egy nagyon népszerű sportdisznó. Ez a kiegészítő különféle sportágakkal, beleértve a focit is, lefedi. Nagyon jó esély van arra, hogy a SportsDevil tartalmazza a FIFA 2018 világbajnokságának élő közvetítéseit.

Telepítheti ezt a kiegészítőt a Kodil lerakatból. Ezt a kiegészítőt a Maverick repóban is megtalálja. Úgy tűnik azonban, hogy a Kodil rendelkezik a legfrissebb verzióval.

Hogyan telepítsük a SportsDevil-t a Kodi-ra

Az Egyesült Királyság török ​​lejátszási listái

Míg az Egyesült Királyság Törökországi listái elsősorban szórakoztató kiegészítők, egy Sportszakasztal rendelkezik, amely tucatnyi kategóriát tartalmaz a különböző sportok számára. Mivel ennek a kiegészítőnek számos lehetősége van a futball streaming-re, kénytelen vagyok abban hinni, hogy az élő közvetítéseket is nyújt a 2018-as labdarúgó-világbajnoksághoz..

Az Egyesült Királyság török ​​listái elérhetők az UKTurk Addon Repository-ban. Az Egyesült Királyság török ​​lejátszási listáinak telepítése a Kodi-ra nem több, mint 5 perc.

Annak ellenére, hogy az Egyesült Királyság török ​​lejátszási listáinak használatához nincs regisztráció vagy előfizetés, a kiegészítő használatához PIN-kódot kell létrehoznia az UTPIN.com webhelyen..

Az UK Turks telepítése a Kodi-ra

Futball ma Addon

Ez egy új kiegészítő, amelyet közvetlenül a Kodi lerakatból tölthet le és telepíthet. Labdarúgás Ma, ahogy a neve elveszti, a labdarúgás dedikált kiegészítője. Több tucat közvetítést talál a világ legfontosabb bajnokságainak nemrégiben közvetített mérkőzéseire. Ha a világ bármely pontján valamilyen fontos mérkőzés jelenleg közvetítés alatt áll, akkor élő közvetítést találhat a Football Today Kodi kiegészítésével.

Remélem, hogy a Labdarúgás ma is megjelenik a FIFA 2018. évi világkupájának élő közvetítésein. Ezért tettem ezt a kiegészítőt ebbe a listába. Telepítse a Football Today-t a Kodil repo-ról.

Csomagolás: A 2018-os FIFA World Cup legjobb Kodi kiegészítései

Tehát itt van a legfontosabb Kodi kiegészítők listája, amelyek segítségével élőben közvetítheti a 2018-os FIFA Labdarúgó Világkupát. Mint már említettem, ha bármilyen új fejlesztés történik, a cikk segítségével folyamatosan felhívom Önöket és tájékoztatom őket. A világbajnokság még csaknem egy hét távolságra van, és a dolgok változnak a Kodi kiegészítőkkel, néha meglehetősen gyorsan. Addig is számos új kiegészítő fejleszthető be. Ne aggódj! Mindig figyelni fogok, és továbbra is rajta maradok. Biztosítani fogom, hogy sok lehetősége van arra, hogy megnézze ezt a sporteseményt még azelőtt, hogy elindult volna. Időnként látogassa meg ezt a cikket, hogy naprakész legyen. A Kodi számos sport-kiegészítőt támogat és a felsoroltak valószínűleg a legfontosabb versenyzők.

Kapcsolódó útmutatók:

  • Hogyan telepítsük a Mobdro-t a Kodi-ra
  • A legjobb Kodi kiegészítők
  • A legjobb élő TV Kodi kiegészítések

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me