Beste Champions League Kodi-add-ons 2018: bekijk UEFA Live Stream op Kodi Krypton

>

De UEFA Champions League 2017/2018 is al van start gegaan met de kwalificatieronden, play-offs en groepsfase wedstrijden die in 2017 zijn gespeeld. Alle liefhebbers van voetbalsporten wachten nu gretig op de rondes van 16 wedstrijden die bepalen wie sterk genoeg is om te spelen in de kwartalen, halve finale en finale. Als een fervent voetbalfan begrijp ik wat het betekent voor mijn favoriete team om in de Champions League te spelen.

beste Champions League Kodi-add-ons

Hoe bekijk ik live Football Champions League wanneer mijn kabel-tv-abonnement geen sportkanalen biedt? Nou, Champions League Kodi Addons is het antwoord! U kunt UEFA Champions League online bekijken op uw pc / Fire TV / FireStick. Kodi is een streamingplatform waarmee u tv-programma's, films, sport en muziek kunt kijken. Normaal gesproken noem ik het een hub voor digitaal entertainment, vanwege de veelzijdigheid van wat je kunt bekijken, streamen en downloaden vanaf het platform. De UEFA Champions League behoort tot de sportevenementen die je live kunt streamen met Kodi.

Kodi is een gratis, open-source software die kan worden ondersteund door tal van besturingssystemen zoals Android, Mac OS X, Windows en Linux. Om de UEFA Champions League-wedstrijden via dit platform te bekijken, heb je sport-Kodi-add-ons nodig waarmee je live UCL-games kunt streamen. Het verkrijgen van de werkende sport-add-ons is het grootste obstakel voor de meeste voetbalfans. In deze gids zal ik u niet alleen deze add-ons verstrekken, maar ook helpen om ze te installeren en uw Kodi-platform klaar voor gebruik te maken!

Aandacht KODI-gebruikers: Lees voordat u doorgaat

Kodi-add-ons / builds bieden onbeperkte streaming-inhoud, maar kunnen je ook in juridische problemen brengen als je wordt betrapt op het streamen van gratis films / tv-shows / sport. Kodi-gebruikers wordt sterk aangeraden om altijd een VPN te verbinden tijdens het online streamen. Een goede Kodi VPN verbergt uw identiteit, omzeilt overheidstoezicht, geo-geblokkeerde inhoud en ISP-beperking (wat ook helpt bij buffervrije streaming).

Ik gebruik ExpressVPN, de snelste en veiligste VPN. Het is heel eenvoudig te installeren op elk apparaat inclusief Amazon FireStick. U krijgt 3 maanden gratis en bespaart 49% op de jaarplannen. Het komt ook met een 30-dagen geld-terug-garantie. Als u niet tevreden bent, kunt u altijd om terugbetaling vragen.

Klik HIER om 3 maanden gratis te krijgen en 49% te besparen op ExpressVPN

Lees: Hoe een Kodi VPN te installeren en gebruiken

NOTITIE: U kunt UCL Kodi-add-ons installeren op Amazon Fire TV Stick, Chromecast, Raspberry Pi, Android TV Box, Mac, PC of Nvidia. Deze handleiding bevat de instructies voor het installeren van dergelijke add-ons op deze apparaten.

Sport Kodi-add-ons om Live UEFA Champions League-wedstrijden op Kodi te streamen

Er zijn veel Kodi-add-ons die live sport kunnen streamen, hieronder staan ​​de beste Champions League-add-ons die je kunt gebruiken om live UCL-games in 2018 te streamen.

  • BT Sport
  • Fox Sports Go
  • ESPN3
  • Viaplay
  • PS Vue
  • Zatto Box

Lees ook: Hoe FIFA World Cup op Kodi te bekijken

Stream UEFA Champions League op Kodi met BT Sport

BT Sport zal de UEFA Champions League gratis streamen in het Verenigd Koninkrijk. Dus zolang je in het VK bent, is dit je geluksdag. De vraag is nu, hoe zit het met de gebruikers die geen inwoners van het VK zijn? Het antwoord is eenvoudig - krijg een goede VPN. Met behulp van een VPN krijgt u in een mum van tijd een UK IP en kunt u gratis UEFA-finales streamen. Ik gebruik persoonlijk ExpressVPN, wat geweldig werkt met alle platforms en ik merkte helemaal geen buffering op.

Laten we nu kijken hoe we BT Sport op Kodi kunnen krijgen.

1. Klik op de startpagina van Kodi op 'Add-ons' in de linkerzijbalk.

kodi addons-instellingen

2. Open links boven in het scherm "Pakketinstallatie".

kodi-pakketinstallatieprogramma

3. Klik op "Installeren vanuit repository"

kodi installeren vanuit repository

4. Open "Kodi Add-on Repository"

officiële kodi addon repository

5. Klik op 'Video-add-ons' > “YouTube”

installeer youtube op kodi

6. Klik op installeren om de YouTube-installatie op Kodi te starten.

Zodra YouTube op Kodi is geïnstalleerd, gaat u naar de startpagina van Kodi en opent u de YouTube-add-on. Zoeken naar BT Sport en UEFA live stream. Als u zich niet in het VK bevindt, moet u ervoor zorgen dat u bent verbonden met een Kodi VPN en de VK-locatie hebt geselecteerd.

Dat is alles.

Stream live UEFA Champions League 2018 met Fox Sports Go

Als je in een staat van de VS bent, heb je het geluk dat je de gemakkelijkste manier hebt om UCL-wedstrijden live op Kodi te bekijken. Het enige dat u nodig hebt is een Kodi-apparaat, een abonnement bij elke Amerikaanse kabelaanbieder en de Fox Sports Go Kodi-add-on. De volgende stappen helpen u Fox Sports Go op uw Kodi-app te installeren:

Stap 1: Start uw Kodi-app en navigeer naar het gedeelte 'Add-ons'. Selecteer het pictogram 'Pakketinstallatieprogramma' in de linkerbovenhoek. Als u het niet kunt vinden, beweegt u de cursor over de pictogrammen in de linkerbovenhoek

kodi-pakketinstallatieprogramma

Stap 2: Klik vervolgens op "Installeren vanuit repository"

kodi installeren vanuit repository

Stap 3: Klik op "Kodi Add-on Repository" waar u alle officiële add-ons kunt vinden die door Kodi Team zijn toegevoegd.

officiële kodi addon repository

Stap 4: Open "Video-add-ons".

officiële video-add-ons door het team van Kodi

Stap 5: Blader omlaag totdat u de invoegtoepassing "Fox Sports Go" kunt vinden.

hoe Champions League op Kodi te bekijken

Stap 6: Klik op 'Installeren'.

bekijk Champions League live stream op Kodi

TIP: Het installatieproces duurt enige tijd, wacht tot u de melding "Fox Sports Go" Add-on ingeschakeld ziet. U kunt ook overwegen om de officiële Fox Sports Go-add-on te downloaden via deze link en deze te configureren door te klikken op "Installeren vanuit zipbestand".

Stap 7: Navigeer terug naar het startscherm en selecteer opnieuw "Add-ons". Klik op 'Video-invoegtoepassingen'.

Stap 8: Alle video-add-ons die u hebt geïnstalleerd, worden hier weergegeven, inclusief de add-on "Fox Sports Go".

Stap 9: Nadat u de Fox Sports Go-invoegtoepassing voor het eerst hebt gestart, krijgt u een activeringscode aangeboden die u moet invoeren op "foxsportsgo.com/activate".

hoe vos sport te installeren ga Kodi add-on om Champions League live stream te kijken

Stap 10: Nadat u de activeringscode hebt ingevoerd, moet u zich aanmelden bij uw kabel-tv-provider (alleen Amerikaanse kabel-tv-providers). Als je echter buiten de VS bent, kun je nog steeds genieten van het kijken naar UCL-wedstrijden via Kodi met behulp van Kodi VPN. Klik na activering op OK.

Installeer Fox Go Sports-add-on op Kodi

De blokkering van de beste Champions League Kodi-add-ons buiten de VS.

Zoals eerder vermeld, werkt deze add-on alleen binnen de Verenigde Staten van Amerika. Je kunt echter nog steeds genieten van het streamen van UCL-wedstrijden onder andere sporten zoals basketbal, voetbal, rugby en honkbal buiten deze zone. Het enige dat u nodig hebt, is een goed Virtual Private Network (VPN) krijgen. VPN helpt u bij het geo-spoofen van uw huidige online locatie en deblokkeert daarom geo-geblokkeerde Kodi-add-ons zoals Fox Sports Go. Bovendien helpen de VPN's u om u te abonneren op kabeltelevisiediensten in de VS zoals DirecTV en Verizon.

Niet alle VPN's bieden echter locatiespecifieke servers. Er zijn veel gratis VPN's die je dergelijke functies beloven, zoals serverlocatiewijziging en VS IP-adressen. De meeste hebben echter grote nadelen, zoals verschuivende IP-adressen, oneindige advertenties en trage netwerkverbindingen. Daarom hebt u een betrouwbare VPN nodig zoals de ExpressVPN. Ik raad deze VPN vooral aan vanwege de vele voordelen die het gebruik ervan oplevert.

Met ExpressVPN kunt u een IP-adres krijgen voor elk land, inclusief de VS. U hoeft zich dus alleen maar te abonneren op een goedkope in de VS gevestigde kabel-tv en de Fox Sports Go-invoegtoepassing te installeren alsof u zich in de VS bevindt. We hebben deze stappen hierboven al doorlopen. Bovendien geniet u van ultieme privacy, omdat het al uw surfgedrag versleutelt en dus anoniem blijft. Het instellen van ExpressVPN is vrij eenvoudig, of u nu een pc, iOS, Amazon Fire Stick, Android of Mac gebruikt. Dankzij de gebruiksvriendelijke applicatie!

Streaming Live UCL-wedstrijden op Kodi met de ESPN 3-add-on

ESPN is een van de wereldberoemde sportkanalen. Hiermee kun je genieten van livestreams van MLB, NFL, NHL, NBA, NCAA, college football en basketbal. Als u een sportfan bent, kunt u overwegen deze Kodi-add-on op uw pc of Fire TV / Stick in te stellen. De stappen zijn vergelijkbaar met die voor het installeren van de Fox Sports Go-add-on. Als u zich buiten de VS bevindt, moet u VPN gebruiken om een ​​Amerikaans IP-adres te krijgen om geoblokkeerde inhoud te ontgrendelen. Om premium content te bekijken, wordt u bovendien gevraagd om te authenticeren bij een kabel-tv-aanbieder.

Live streaming UCL-wedstrijden op Kodi met de Viaplay-add-on

Viaplay is een premium Scandinavische streamingdienst. Het is beschikbaar in alle Noordse landen, waaronder Finland, Zweden, Denemarken en Noorwegen. U kunt de Viaplay Kodi-add-on instellen op elk Kodi-apparaat, inclusief Amazon Fire TV Stick. Om het buiten de Noordse landen zoals de VS en Canada te gebruiken, hebt u een VPN nodig dat u van een Noords IP-adres kan voorzien.

Het instellen van de Viaplay-add-on is vrij eenvoudig. Alle stappen zijn vergelijkbaar met die van de add-on Fox Sports Go. U kunt de add-on ook downloaden van de officiële Kodi-website en deze installeren op uw Kodi-app door op 'Installeren vanuit zipbestand' te klikken. Na de installatie wordt u gevraagd om deze te activeren. Je krijgt alle benodigde activeringsdetails door je te abonneren op Viaplay vanaf hun officiële website.

Streaming Live UCL-wedstrijden op Kodi met de PlayStation Vue-add-on

De add-on PS Vue Kodi lijkt veel op de add-on Fox Sports Go. PlayStation Vue is een tv-service waarmee je sport, films kunt streamen en live tv kunt kijken. In tegenstelling tot Fox Sports Go heeft PS Vue geen abonnement op kabel-tv nodig. Eracknaphobia zit achter de ontwikkeling van deze add-on. Dezelfde ontwikkelaar die de Livestream, NHL.tv, NBC Sports en MLB.tv add-ons heeft gemaakt.

PS Vue installeren op je Kodi-apparaat lijkt veel op de installatie van Fox Sports Go-add-on. In plaats van een activeringscode te krijgen, wordt u echter gevraagd een gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. Je hebt een geldig PlayStation Vue-abonnement nodig om deze inloggegevens te krijgen en na de installatie met succes in te loggen op de add-on. Als u zich in een geo-geblokkeerde zone bevindt, helpt een VPN u het juiste IP-adres te krijgen voor het ontgrendelen van de service.

Streaming Live Champions League 2018 op Kodi: Bottom Line!

Live streamen van UCL-wedstrijden en andere sporten is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met Kodi kun je bijna elke wedstrijd over de hele wereld bekijken. Bovendien kun je met de add-on YouTube Kodi live wedstrijden streamen die ondanks je locatie live op YouTube zijn. Met de beste Kodi VPN geniet je ondanks je locatie van geo-geblokkeerde inhoud en krijg je toegang tot Amerikaanse kabel-tv-diensten!

Verwant:

  • Beste Kodi-builds
  • Hoe Exodus te installeren
  • Hoe SportsDevil Kodi Addon te installeren
  • Hoe Kodi op FireStick te installeren

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me