Beste FIFA Wereldbeker voetbal 2018 Kodi-add-ons voor live streaming

>

In deze gids zal ik je de beste Kodi-add-ons laten zien voor het bekijken van FIFA World Cup 2018 ⚽live ​​stream op Kodi 17.6 ✅. Deze FIFA World Cup Kodi-add-ons werken voor elk apparaat dat Kodi ondersteunt, zoals Amazon FireStick, pc, Mobiles, Xbox One, enz..

32 internationale voetbalteams komen weer samen en strijden om suprematie op het Russische gras in het grootste sportevenement ter wereld - FIFA World Cup 2018. Het evenement begint op 14 juni en duurt meer dan een maand. Honderden miljoenen voetbalfans blijven verslaafd aan hun tv en honderdduizenden zullen het live in de stadions bekijken. Wereldbeker voetbal is niet zomaar een gewoon sportevenement, het is voor velen een volledige maand feest. Dus, hoe ben je van plan dit jaar de livestream te bekijken? Als het Kodi is, is dit artikel helemaal voor jou om te leren hoe je FIFA live kunt streamen met Kodi Add-ons.

Hoe FIFA Wereldkampioenschappen voetbal 2018 te bekijken op Kodi

beste fifa wereldbeker kodi addonsFIFA World Cup 2018 wordt wereldwijd op een aantal satellietkanalen uitgezonden en zal officieel beschikbaar zijn voor online streaming op verschillende websites. Maar voor een Kodi-enthousiast past niets beter. Veel van onze lezers hebben ons gevraagd hoe we FIFA World Cup 2018 op Kodi kunnen bekijken. Eindelijk zijn we hier met onze uitgebreide gids. We hebben enkele van de beste Kodi-add-ons verkend en gekozen die je toegang geven tot dit voetbalcarnaval op je FireStick / PC / Smartphone of een andere Kodi-box. Als er nieuwe ontwikkelingen zijn, houden we u op de hoogte. Kom bij het feest!!

Aanbevolen: Als je Kodi nog niet op FireStick gebruikt, kun je Fire TV of FireStick jailbreaken.

FIFA World Cup 2018 Live streaming met BBC iPlayer WWW Kodi Addon

iPlayer WWW is een Kodi sport-add-on die de voorkant is van de iPlayer-website van de zeer populaire en oudste omroep, BBC. Deze add-on biedt tal van streams voor verschillende sporten, waaronder voetbal, Rugby, F1 en meer.

BBC is de officiële omroep van FIFA Wereldbeker voetbal 2018 in het Verenigd Koninkrijk. Als je de uitzending gratis via internet wilt streamen, wordt iPlayer WWW een van de beste opties. Wat echt verbazingwekkend is, is dat deze add-on legaal en volledig gratis is.

Er is echter een klein probleempje met deze add-on. De streams zijn geo-beperkt tot de inwoners van het Verenigd Koninkrijk. Als je buiten het VK woont, kun je de stream niet downloaden. Maar dat is oke; we weten hoe we dit probleem kunnen verhelpen met een Kodi VPN. Later meer over VPN's; laten we eerst leren hoe iPlayer WWW op Kodi te installeren.

# 1. Start Kodi en selecteer ‘Add-ons’ in de linkerzijbalk

hoe fifa world cup on kodi te bekijken

# 2. Selecteer nu het pictogram 'Pakketinstallatie' (ziet eruit als een open vak) linksboven

fifa wereldbeker livestream op firestick kodi

# 3. Selecteer nu 'Installeren vanuit repository'

beste fifa wereldbeker kodi addons

# 4. Selecteer nu 'Kodi Add-on Repository'

beste Kodi-add-ons voor fifa world cup

# 5. Open ‘Video Add-ons’ op het volgende scherm

Beste FIFA Wereldbeker voetbal 2018 Kodi-add-ons voor live streaming

# 6. Scroll naar beneden en open iPlayer WWW. Je zult veel moeten scrollen omdat het een grote lijst is

bekijk fifa world cup op kodi

# 7. Druk op de knop 'Installeren' rechtsonder in het volgende scherm

fifa voetbal wereldbeker livestream op Kodi

# 8. Selecteer de nieuwste versie alleen uit de Kodi Add-on Repository. Als u een andere repository hebt geïnstalleerd die ook over iPlayer WWW beschikt, gebruik deze dan niet

Kodi-addons om live fifa world cup te kijken

# 9. Wacht nu tot de melding 'Add-on geïnstalleerd' rechtsboven in het scherm verschijnt

hoe live fifa world cup streaming in de VS te bekijken

# 10. Keer terug naar het startscherm van Kodi en open ‘Add-ons’ opnieuw

fifa world cup live streaming op kodi

# 11. Selecteer nu ‘Video-add-ons’ en u ziet de BBC iPlayer-add-on toegevoegd aan de lijst

fifa world cup livestream op firestick

# 12. Open de iPlayer WWW-add-on en open ‘Categorieën’ uit de volgende lijst

hoe fifa football world cup op kodi te bekijken

# 13. Blader op het volgende scherm omlaag en open ‘Sport’

iplayer www kodi addon voor fifa

Je kunt nu de lijst zien met alle beschikbare streams in de categorie Sport. Omdat het WK niet is gestart vanaf het schrijven van deze gids, kun je er geen beschikbare streams voor zien. Maar dit is het gedeelte dat waarschijnlijk de livestreams voor de FIFA World Cup 2018 zal bevatten.

iPlayer WWW wordt niet gestreamd in uw regio? Geen probleem! Hier is de remedie

Toen ik een stream via iPlayer probeerde af te spelen, kwam ik de volgende fout tegen:

hoe iplayer www kodi addon buiten het VK te gebruiken

Zoals ik al heb gezegd, is BBC iPlayer geografisch beperkt in het Verenigd Koninkrijk. Als u zich in de VS / Canada of een ander land bevindt, worden de streams gewoon niet afgespeeld.

Wees niet teleurgesteld! We hebben een ongelooflijke oplossing voor u die uw internetverbinding koppelt aan een IP-adres in het Verenigd Koninkrijk en u iPlayer WWW laat spelen zonder gedoe.

U kunt een VPN-service gebruiken om uw IP volledig te verplaatsen zonder dat u een centimeter hoeft te verplaatsen. Het beste van een VPN is dat het ook al uw internetactiviteiten verbergt voor nieuwsgierige blikken.

Ik gebruik en beveel aan ExpressVPN, wat de snelste VPN is. Het is Kodi-vriendelijk en biedt je een onovertroffen buffering van gratis streaming-ervaring. ExpressVPN biedt wereldwijd honderden servers en veel daarvan bevinden zich in het VK. U hoeft alleen maar een Britse server te kiezen. Eenmaal verbonden, kunt u terugkeren naar Kodi en de iPlayer WWW-add-on opnieuw starten.

Deblokkeer iPlayer WWW

Live Stream FIFA Wereldbeker met Fox Sports GO Kodi Addon

FOX is de officiële omroeporganisatie van de FIFA World Cup 2018 in de Verenigde Staten. Fox Sports Go is de web-frontend van dit satelliet-tv-netwerk. U kunt alle sportprogramma's die momenteel door FOX worden uitgezonden streamen op www.FOXSportsGo.com

Maar browserstreaming is niet altijd even leuk en kwalitatief als app-streaming. De mobiele browsers zijn vooral buggy en zijn gevoelig voor crashen. U kunt de FOX Sports Go-app downloaden van Google Play Store of Apple App Store. Voor een Kodi-gebruiker is de Kodi-ervaring echter niet te evenaren.

Gelukkig heeft Fox Sports Go een officiële Kodi-add-on die je rechtstreeks vanuit de officiële Kodi Repository kunt installeren.

Fox Sports Go-add-on werkt alleen als u een abonnement hebt bij een van de geautoriseerde kabel-tv-aanbieders in de VS.. Dit betekent dat u een ingezetene van de VS moet zijn en een satelliet-tv-verbinding van een provider in het land moet hebben. Hier is de lijst van alle FOX-ondersteunde kabel-tv-exploitanten: https://www.foxsportsgo.com/register?#more

Deze pagina toont de lijst met aanbevolen kabel-tv-aanbieders. U kunt op 'Meer tv-providers' klikken voor de volledige lijst met providers.

Het goede nieuws is dat als je het FOX Sports-abonnement al hebt via je tv-aanbieder, je FOX Sports Go gratis op Kodi kunt kijken. Als uw tv-pakket FOX Sports niet bevat, neem dan toevallig contact op met uw tv-aanbieder en ontvang het nu om te genieten van Fox Sports Go Kodi-add-on.

Laten we nu leren hoe FOX Sports Go Kodi Addon te installeren en te gebruiken om de livestream van FIFA World Cup 2018 te bekijken.

# 1. Selecteer Add-ons in de linkerzijbalk van het Kodi-startscherm

fox sports go kodi addon

# 2. Klik op het pictogram 'Pakketinstallatie' linksboven (ziet eruit als een Dropbox-pictogram of een open vakpictogram)

hoe FIFA te bekijken op Fox Sports Go Kodi Addon

# 3. Selecteer ‘Installeren vanuit repository’ op het volgende scherm

hoe je fifa livestream in de VS kunt bekijken

# 4. Open ‘Kodi Add-on repository’

wereldkampioenschap voetbal kodi addons

# 5. Open ‘Video Add-ons’ op het volgende scherm

kijk hoe wereldkampioenschap voetbal op vossen sport gaat

# 6. Blader omlaag en open 'FOX Sports Go' in de lijst met add-ons

hoe voetbal wereldbeker te kijken

# 7. Klik rechtsonder op ‘Installeren’ om de add-on te installeren

WK voetbal live stream bronnen

# 8. U zult weten dat de add-on is geïnstalleerd zodra u de melding 'Add-on geïnstalleerd' rechtsboven ziet (afbeelding hieronder)

waar naar fifa world cup te kijken

# 9. Keer nu terug naar het startscherm van Kodi door op de Backspace-knop te drukken en opnieuw ‘Add-ons’ te selecteren

Kodi-add-ons voor livestreams van het wereldkampioenschap voetbal

# 10. Open 'Video-add-ons' in de linkerzijbalk en selecteer vervolgens 'FOX Sports Go' in de lijst met geïnstalleerde add-ons

hoe Fox Sports Go Kodi Addon te installeren

# 11. U ziet nu een pop-up met de activeringscode. U moet zich nu aanmelden bij uw tv-provider op www.foxsportsgo.com/activate met behulp van de activeringscode

hoe vossen te activeren ga op Kodi

# 12. Zo ziet de webpagina eruit. Voer de activeringscode in en druk op de knop Verzenden

Fox Sports Go-activeringscode

Nu moet u zich aanmelden bij uw kabel-tv-provider

Fox Sports Go Cable Providers

Als uw tv-provider niet op deze pagina staat, klikt u op de link 'Meer tv-providers'. U ziet een pagina met de volledige lijst:

vossen activeren ga op Kodi

Selecteer eenvoudig uw tv-provider en log in met uw gegevens. Als u bijvoorbeeld een serviceabonnement hebt met Comcast Xfinity, ziet dit er als volgt uit:

activeer fox sports go met xfinity-kabel

Als u geen gebruikersnaam of inloggegevens hebt, kunt u rechtsonder op de pagina klikken op 'Maak er een'. Om door te gaan, hebt u ofwel uw mobiele nummer in het bestand met Comcast Xfinity, sofi-nummer of het Xfinity-accountnummer nodig. Dit is zo ongeveer hoe het werkt voor alle dienstverleners.

Installeer Fox Sports Ga voor FIFA World Cup

Nadat u bent aangemeld bij de tv-aanbieder, gaat u terug naar Kodi en drukt u op OK.

Om snel samen te vatten, om live World Cup te kijken met FOX Sports Go op Kodi, hebt u een fysieke kabel-tv-verbinding nodig van een van de tv-aanbieders in de VS. De FOX Sports Go-add-on kan worden geactiveerd door u aan te melden bij uw tv-aanbieder met behulp van de activeringscode.

Beste externe add-ons voor live streaming van FIFA World Cup 2018

Naast de officiële Kodi-add-ons hierboven, zijn er ook enkele add-ons van derden die FIFA 2018 op uw apparaat kunnen streamen. Ik vermeld deze add-ons hieronder met een link naar hun installatiehandleidingen.

Voordat je begint met streamen, wil ik je waarschuwen dat alles wat je streamt op Kodi zichtbaar is voor je ISP en de overheid. Dit betekent dat het streamen van auteursrechtelijk beschermde inhoud (gratis sport, films, tv-programma's) je in juridische problemen kan brengen.

Gelukkig is er een waterdichte manier om al uw streamingactiviteiten verborgen te houden voor uw ISP en de overheid. Het enige dat u nodig hebt is een goede VPN voor Kodi. Een VPN helpt u om Online Surveillance, ISP-beperking en inhoudsbeperkingen voor content te omzeilen.

Ik persoonlijk gebruik en adviseer ExpressVPN, dat is de snelste en veiligste VPN. Het is Kodi-vriendelijk en zeer eenvoudig te installeren op elk apparaat, inclusief pc's, Fire TV Stick, Smartphones, Android-box, Nvidia Shield en andere Kodi-boxes.

Laten we eens kijken hoe u ExpressVPN kunt gebruiken om uw streamingactiviteiten verborgen te houden voor nieuwsgierige blikken.

Stap 1: Ontvang het ExpressVPN-abonnement HIER.

Stap 2: Klik HIER om de ExpressVPN-app op uw apparaat te downloaden en te installeren.

Stap 3: Klik op het pictogram Power om een ​​VPN-server te verbinden. Dat is alles. Uw verbinding is nu veilig met de snelste en beste VPN voor Kodi.

connect expressvpn voor kodi

Als u Fire Stick-gebruiker bent, kunt u als volgt VPN op Amazon Fire TV Stick installeren.

Nu je de ExpressVPN-bescherming hebt, bekijk je hieronder de Kodi-add-ons van derden.

Add-on starten

Kick-off add-on is een van de meest haalbare opties om FIFA World Cup 2018 live op Kodi te bekijken. Deze add-on is erg populair bij sportliefhebbers. Kick-off omvat een breed scala aan voetbalwedstrijden van over de hele wereld. Je kunt ook live games, live kanalen en hoogtepunten bekijken.

Nadat de add-on is geïnstalleerd, hebt u om de 4 uur een pincode nodig om te kunnen werken. U kunt de pincode gratis genereren op https://pinsystem.co.uk. Ons hoofdartikel over Kick-off behandelt de installatieprocedure en het gebruik van de add-on door de pincode te genereren.

cCloud TV

Hoewel cCloud TV geen speciale sport-add-on is, is er een redelijke kans dat het live kanaalstreams zal hebben om FIFA World Cup 2018 te bekijken.

Nadat u cCloud hebt geïnstalleerd, kunt u de categorie ‘Sport’ erin openen en vindt u tientallen live sportkanalen. Zodra het WK begint, is de kans groot dat je de live tv-stream vindt voor de kanalen die het evenement bestrijken.

cCloud TV is ook beschikbaar via de Kodil-repository. Als je om de een of andere reden geen Kick-off of andere add-on kunt krijgen die werkt tijdens de World Cup-uitzending, heb je cCloud als alternatief.

Hoe cCloud TV op Kodi te installeren

SportsDevil

SportsDevil is een andere zeer populaire sport-add-on voor Kodi. Deze add-on biedt dekking van verschillende sporten, waaronder voetbal. De kans is behoorlijk groot dat SportsDevil de livestreams voor de FIFA World Cup 2018 zal bevatten.

U kunt deze add-on installeren vanuit de Kodil-repository. Je vindt deze add-on ook in de Maverick-repo. Kodil lijkt echter de meest up-to-date versie te hebben.

Hoe SportsDevil op Kodi te installeren

Afspeellijsten van UK Turk

Hoewel UK Turk afspeellijsten vooral een entertainment-add-on is, heeft het een sportsectie met tientallen categorieën voor verschillende sporten. Omdat deze add-on verschillende opties voor voetbalstreaming heeft, ben ik genoodzaakt te geloven dat het ook livestreams voor Football World Cup 2018 zal bieden.

UK Turk Playlists is beschikbaar in de UKTurk Addon Repository. Het duurt niet langer dan 5 minuten om UK Turk-afspeellijsten op Kodi te installeren.

Hoewel u geen aanmelding of abonnement nodig hebt om UK Turk-afspeellijsten te gebruiken, moet u een pincode genereren op UTPIN.com om deze add-on te gebruiken.

Hoe UK Turks op Kodi te installeren

Voetbal vandaag Addon

Dit is een andere add-on die u rechtstreeks vanuit de Kodi-repository kunt downloaden en installeren. Voetbal Vandaag is de toegewijde add-on voor voetbal, zoals de naam al verraadt. Je vindt tientallen streams voor recent uitgezonden wedstrijden van de belangrijkste competities van de wereld. Als er een belangrijke wedstrijd is die momenteel overal ter wereld wordt uitgezonden, vindt u een livestream met Kodi-add-on Football Today.

Ik hoop dat Football Today ook de livestreams voor de FIFA World Cup 2018 zal bevatten. Daarom heb ik deze add-on op deze lijst geplaatst. Ga je gang en installeer Football Today vanuit de Kodil-repo.

Wrapping Up: Beste Kodi-add-ons voor FIFA World Cup 2018

Dus, hier is onze lijst met de beste Kodi-add-ons voor jou om FIFA Wereldbeker voetbal 2018 live te streamen. Zoals ik al heb gezegd, zal ik u via dit artikel op de hoogte houden als er nieuwe ontwikkelingen zijn. Het WK is nog bijna een week weg en dingen veranderen met Kodi-add-ons, soms vrij snel. Veel nieuwe add-ons kunnen tegen die tijd ook worden geïntroduceerd. Maak je geen zorgen! Ik zal de hele tijd uitkijken en er bovenop blijven zitten. Ik zal ervoor zorgen dat je veel opties hebt om dit sportevenement te bekijken, zelfs voordat het van start is gegaan. Blijf dit artikel van tijd tot tijd bezoeken om op de hoogte te blijven. Kodi ondersteunt een aantal sport-add-ons en degene die we hebben vermeld, zijn waarschijnlijk de beste kanshebbers.

Gerelateerde gidsen:

  • Hoe Mobdro op Kodi te installeren
  • Beste Kodi-add-ons
  • Beste Live TV Kodi-add-ons

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me