Bedste Champions League Kodi Addons 2018: Se UEFA Live Stream på Kodi Krypton

>

UEFA Champions League 2017/2018 startede allerede med de kvalificerende runder, slutspil og gruppespillkampe, der var blevet spillet i 2017. Alle fodboldsport-aficionados venter nu ivrigt på runderne på 16 kampe, der vil afgøre, hvem der er stærk nok til at spille i kvartaler, semis og finaler. Som en solid fodboldfan forstår jeg, hvad det betyder for mit yndlingshold at spille i Champions League.

Bedste Champions League kodi addons

Hvordan ser jeg live Football Champions League, når mit kabel-tv-abonnement ikke tilbyder sportskanaler? Nå, Champions League Kodi Addons er svaret! Du kan se UEFA Champions League online på din pc / Fire TV / FireStick. Kodi er en streamingplatform, der giver dig mulighed for at se tv-shows, film, sport og musik. Jeg kalder det normalt et knudepunkt for digital underholdning på grund af alsidigheden i hvad du kan se, streame og downloade fra platformen. UEFA Champions League er blandt de sportsbegivenheder, som du kan live stream med Kodi.

Kodi er en gratis open source-software, der kan understøttes af adskillige operativsystemer som Android, Mac OS X, Windows og Linux. For at se UEFA Champions League-kampe gennem denne platform, har du brug for sports-Kodi-tilføjelser, der giver dig mulighed for at streame live UCL-spil. At få de fungerende sportstilsætninger har været den største hindring for de fleste fodboldfans. I denne guide vil jeg ikke kun give dig disse tilføjelser, men også hjælpe dig med at installere dem og få din Kodi-platform klar og kørt!

OBS KODI-brugere: Læs før du fortsætter

Kodi Addons / builds tilbyder ubegrænset streamingindhold, men kan også få dig til juridiske problemer, hvis du fanges streaming af gratis film / tv-shows / sport. Kodi-brugere rådes kraftigt om altid at oprette forbindelse til en VPN, mens de streamer online. En god Kodi VPN skjuler din identitet, omgår regeringsovervågning, geo-blokeret indhold og ISP-throttling (hvilket også hjælper med bufferfri streaming).

Jeg bruger ExpressVPN, som er den hurtigste og mest sikre VPN. Det er meget let at installere på enhver enhed inklusive Amazon FireStick. Du får 3-måneders gratis og sparer 49% på dens årlige planer. Det leveres også med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du ikke er tilfreds, kan du altid bede om refusion.

Klik HER for at få 3-måneders gratis og spar 49% på ExpressVPN

Læs: Sådan installeres og bruges en Kodi VPN

BEMÆRK: Du kan installere UCL Kodi-tilføjelser på Amazon Fire TV Stick, Chromecast, Raspberry Pi, Android TV Box, Mac, PC eller Nvidia. Denne vejledning dækker instruktionerne om installation af sådanne tilføjelser på disse enheder.

Sports Kodi-tilføjelser til Stream Live UEFA Champions League-kampe på Kodi

Der er masser af Kodi Addons, der kan streame live sport, nedenfor er de bedste Champions League Addons, som du kan bruge til at streame live UCL-spil i 2018.

  • BT Sport
  • Fox Sports Go
  • ESPN3
  • Viaplay
  • PS Vue
  • Zatto Box

Læs også: Sådan ser du FIFA verdensmesterskab på Kodi

Stream UEFA Champions League på Kodi med BT Sport

BT Sport streamer UEFA champions liga gratis i Storbritannien. Så længe du er i England, er dette din heldige dag. Nu er spørgsmålet, hvad med de brugere, der ikke er de britiske beboere? Svaret er enkelt - få en god VPN. Ved hjælp af en VPN kan du få en britisk IP på kort tid og begynde at streame UEFA-finaler gratis. Jeg bruger personligt ExpressVPN, som fungerer godt med alle platforme, og jeg bemærkede overhovedet ingen buffering.

Lad os nu se, hvordan du får BT Sport på Kodi.

1. På Kodi-hjemmesiden skal du klikke på "Tilføjelser" i venstre sidepanel.

kodi addons-indstillinger

2. Åbn “Package Installer” øverst til venstre på skærmen.

kodi-pakkeinstallatør

3. Klik på "Install from Repository"

kodi installere fra depotet

4. Åbn "Kodi Add-on Repository"

officielt kodi addon depot

5. Klik på "Video-tilføjelser" > "Youtube"

installer YouTube på kodi

6. Klik på installation for at starte YouTube-installationen på Kodi.

Når YouTube er installeret på Kodi, skal du gå til Kodi-startsiden og åbne YouTube-tilføjelse. Søg efter BT Sport og UEFA live stream. Hvis du ikke er i England, skal du sørge for, at du er tilsluttet en Kodi VPN og har valgt det britiske sted.

Det er alt.

Stream live UEFA Champions League 2018 med Fox Sports Go

Hvis du er beliggende i en hvilken som helst stat i USA, er du heldig at have den nemmeste måde at se UCL-kampe live på Kodi. Alt hvad du behøver er en Kodi-enhed, abonnement i enhver amerikansk kabeludbyder og Fox Sports Go Kodi-tilføjelsen. Følgende trin hjælper dig med at installere Fox Sports Go på din Kodi-app:

Trin 1: Start din Kodi-app, og naviger til afsnittet "Tilføjelser". I øverste venstre hjørne skal du vælge "Pakkeinstallatørikon." Hvis du ikke er i stand til at finde det, skal du holde musepekeren over ikonerne i øverste venstre hjørne

kodi-pakkeinstallatør

Trin 2: Klik derefter på "Install from Repository"

kodi installere fra depotet

Trin 3: Klik på “Kodi Add-on Repository”, hvor du kan finde alle de officielle tilføjelser tilføjet af Kodi Team.

officielt kodi addon depot

Trin 4: Åbn "Video-tilføjelser".

officielle video tilføjelser af kodi team

Trin 5: Rul ned, indtil du kan finde tilføjelsen “Fox Sports Go”.

hvordan man ser Champions League på kodi

Trin 6: Klik på "Installer."

se Champions League live stream på kodi

TIP: Installationsprocessen vil tage nogen tid, vent, indtil du ser meddelelsen “Fox Sports Go” Add-on Enabled. Alternativt kan du overveje at downloade den officielle Fox Sports Go-tilføjelse fra dette link og konfigurere det ved at klikke på "Installer fra zip-fil."

Trin 7: Naviger tilbage til startskærmen, og vælg ”Tilføjelser” igen. Klik på "Video-tilføjelser."

Trin 8: Alle de videoudvidelser, du har installeret, vises her, inklusive tilføjelsen “Fox Sports Go”.

Trin 9: Efter lanceringen af ​​Fox Sports Go-add-on for første gang, vil du blive tilbudt en aktiveringskode, som du bliver bedt om at indtaste på “foxsportsgo.com/activate.”

hvordan man installerer rævesport gå kodi addon for at se Champions League live stream

Trin 10: Når du har indtastet aktiveringskoden, skal du logge på med din kabel-tv-udbyder (kun de amerikanske kabel-tv-udbydere). Men hvis du er uden for USA, kan du stadig nyde at se UCL-kampe gennem Kodi ved hjælp af Kodi VPN. Når det er aktiveret, skal du klikke på OK.

installer fox go sports addon på kodi

Fjernelse af Kodi Addons bedste Champions League uden for USA

Som nævnt fungerer denne tilføjelse kun i Amerikas Forenede Stater. Du kan dog stadig nyde at streame UCL-kampe blandt andre sportsgrene som basketball, fodbold, rugby og baseball uden for denne zone. Alt hvad du behøver er at få et godt Virtual Private Network (VPN). VPN hjælper dig med at geo-spoof din nuværende online placering og derfor fjerne blokering af geo-blokerede Kodi-tilføjelser som Fox Sports Go. Derudover hjælper VPN'erne dig med at abonnere på USAs kabel-tv-tjenester som DirecTV og Verizon.

Imidlertid tilbyder ikke alle VPN'er stedspecifikke servere. Der er mange gratis VPN'er, der lover dig sådanne funktioner som ændring af serverplacering og USA's IP-adresser. De fleste af dem har imidlertid store ulemper som at skifte IP-adresser, uendelige reklamer og langsomme netværksforbindelser. Derfor har du brug for en pålidelig VPN som ExpressVPN. Jeg anbefaler hovedsageligt denne VPN på grund af de mange fordele, der følger af dens brug.

Med ExpressVPN kan du få en IP-adresse til ethvert land inklusive USA. Alt, hvad du har brug for, vil være at abonnere på et billigt amerikansk kabel-tv og installere Fox Sports Go-tilføjelsen, som om du er i USA. Vi har allerede gennemgået disse trin ovenfor. Derudover vil du nyde det ultimative privatliv, da det krypterer alle dine browservaner og dermed forbliver anonym. Opsætning af ExpressVPN er temmelig let, uanset om du bruger pc, iOS, Amazon Fire Stick, Android eller Mac. Takket være den brugervenlige applikation!

Streaming af live UCL-kampe på Kodi med ESPN 3-tilføjelsen

ESPN er en af ​​verdensberømte sportskanaler. Med det kan du nyde livestreams af MLB, NFL, NHL, NBA, NCAA, college football og basketball. Hvis du er en sportsfan, kan du overveje at indstille denne Kodi-tilføjelse på din pc eller Fire TV / Stick. Trinene svarer til trin til installation af Fox Sports Go-tilføjelsen. I tilfælde af at du er uden for USA, bliver du nødt til at bruge VPN til at få en amerikansk IP-adresse til at låse op geo-blokeret indhold. For at se premiumindhold bliver du desuden bedt om at godkende med en kabel-tv-udbyder.

Streaming af live UCL-kampe på Kodi med Viaplay-tilføjelsen

Viaplay er en premium skandinavisk streamingtjeneste. Det fås i alle de nordiske lande, herunder Finland, Sverige, Danmark og Norge. Du kan konfigurere Viaplay Kodi-tilføjelse på enhver Kodi-enhed inklusive Amazon Fire TV Stick. For at bruge det uden for de nordiske lande som USA og Canada, har du brug for en VPN, der kan give dig en nordisk IP-adresse.

Det er ret let at opsætte Viaplay-tilføjelsen. Alle trin svarer til Fox Sports Go-tilføjelsen. Du kan også downloade add-on fra det officielle Kodi-websted og installere det på din Kodi-app ved at klikke på “Installer fra zip-fil.” Når det er installeret, bliver du bedt om at aktivere det. Du får alle de nødvendige aktiveringsdetaljer ved at abonnere på Viaplay fra deres officielle hjemmeside.

Streaming af live UCL-kampe på Kodi med PlayStation Vue-tilføjelsen

PS Vue Kodi-tilføjelsen ligner Fox Sports Go-tilføjelsen. PlayStation Vue er en tv-service, der giver dig mulighed for at streame sport, film og se live tv. I modsætning til Fox Sports Go kræver PS Vue ikke kabel-tv-abonnement. Eracknaphobia står bag udviklingen af ​​denne tilføjelse. Den samme udvikler, der oprettede tilføjelserne Livestream, NHL.tv, NBC Sports og MLB.tv.

Installation af PS Vue i din Kodi-enhed ligner installationen af ​​Fox Sports Go-tilføjelse. I stedet for at få en aktiveringskode bliver du imidlertid bedt om at indtaste et brugernavn og en adgangskode. Du har brug for et gyldigt PlayStation Vue-abonnement for at få disse loginoplysninger og med succes logge ind i tilføjelsen efter installationen. Hvis du befinder dig i en geo-blokeret zone, hjælper en VPN dig med at få den rigtige IP-adresse til at låse op for tjenesten.

Streaming Live Champions League 2018 på Kodi: Bundline!

Streaming af live UCL-kampe og andre sportsgrene har aldrig været let. Med Kodi kan du se næsten enhver kamp rundt om i verden. Yderligere giver YouTube Kodi-tilføjelsen dig mulighed for at streame kampe, der er live på YouTube på trods af din placering. Med den bedste Kodi VPN vil du nyde at se geo-blokeret indhold på trods af din placering og få adgang til amerikanske kabel-tv-tjenester!

Relaterede:

  • Bedste Kodi Builds
  • Sådan installeres Exodus
  • Sådan installeres SportsDevil Kodi Addon
  • Sådan installeres Kodi på FireStick

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me