Bedste FIFA fodbold-VM 2018 Kodi Addons til live streaming

>

I denne guide viser jeg dig de bedste Kodi Addons til at se FIFA World Cup 2018 ⚽ livestream på Kodi 17,6 ✅. Disse FIFA World Cup Kodi Addons fungerer til enhver enhed, der understøtter Kodi såsom Amazon FireStick, PC, Mobiles, Xbox One osv..

32 internationale fodboldhold mødes igen og kæmper for overherredømme på det russiske torv i verdens største sportsbegivenhed - FIFA verdensmesterskab 2018. Begivenheden starter den 14. juni og vil vare i mere end en måned. Hundreder af millioner fodboldfans vil forblive tilsluttet deres tv, og hundreder af tusinder vil se det live på stadionerne. Fodbold-VM er ikke kun en almindelig sportsbegivenhed, det er en hel måned med fest for mange. Så hvordan planlægger du at se live stream i år? Hvis det er Kodi, er denne artikel alt for dig at lære, hvordan du streamer FIFA live med Kodi Addons.

Sådan ser du FIFA Fodbold-VM 2018 på Kodi

bedste fifa verdensmesterskab kodi addonsFIFA verdensmesterskab 2018 udsendes på en række satellitkanaler over hele verden og vil officielt være tilgængelig til online streaming på flere websteder. Men for en Kodi-entusiast passer ingenting bedre. Mange af vores læsere har spurgt os om, hvordan man ser FIFA World Cup 2018 på Kodi. Endelig er vi her med vores omfattende guide. Vi har udforsket og valgt nogle af de bedste Kodi-tilføjelser, der giver dig adgang til dette fodboldkarneval på din FireStick / PC / Smartphone eller enhver anden Kodi-boks. Hvis der er nye udviklinger, holder vi dig opdateret. Kom og vær med på festen!!

Anbefalede: Hvis du ikke allerede bruger Kodi på FireStick, så hvordan du jailbreak Fire TV eller FireStick.

FIFA verdensmesterskab 2018 Live Streaming med BBC iPlayer WWW Kodi Addon

iPlayer WWW er et Kodi-sportsudvidelse, der er frontenden af ​​iPlayer-webstedet fra den meget populære og ældste tv-station, BBC. Denne tilføjelse tilbyder masser af strømme til forskellige sportsgrene, herunder fodbold, Rugby, F1 og mere.

BBC er den officielle tv-selskab for FIFA fodbold-VM 2018 i Storbritannien. Hvis du gerne vil streame udsendelsen over internettet gratis, vil iPlayer WWW være en af ​​de bedste muligheder. Det, der virkelig er fantastisk, er, at denne tilføjelse er lovlig og helt gratis.

Der er dog et lille problem med denne tilføjelse. Dens vandløb er geobegrænset til beboerne i Det Forenede Kongerige. Hvis du bor uden for Det Forenede Kongerige, giver det ikke dig mulighed for at downloade strømmen. Men det er okay; vi ved, hvordan vi afhjælper dette problem ved hjælp af en Kodi VPN. Mere om VPN'er senere; lad os først lære, hvordan du installerer iPlayer WWW på Kodi.

# 1. Start Kodi, og vælg 'Tilføjelser' på venstre sidepanel

hvordan man ser fifa verdensmesterskab på kodi

# 2. Vælg nu ikonet 'Package Installer' (ligner en åben boks) øverst til venstre

fifa verdensmesterskab live stream på firestick kodi

# 3. Vælg nu 'Install from Repository'

bedste fifa verdensmesterskab kodi addons

# 4. Vælg nu 'Kodi Add-on Repository'

bedste kodi addons til fifa verdensmesterskab

# 5. Åbn 'Video Add-ons' på det næste skærmbillede

Bedste FIFA fodbold-VM 2018 Kodi Addons til live streaming

# 6. Rul ned og åbn iPlayer WWW. Du bliver nødt til at rulle meget, da det er en stor liste

se fifa verdensmesterskab på kodi

# 7. Tryk på knappen 'Installer' nederst til højre på næste skærm

fifa fodbold-verdensmesterskab live stream på kodi

# 8. Vælg kun den nyeste version fra Kodi Add-on Repository. Hvis du har et andet lager installeret, der også indeholder iPlayer WWW, skal du ikke bruge det

kodi addons for at se live fifa verdensmesterskab

# 9. Vent nu til, at 'Add-on installeret' -meddelelsen vises øverst til højre på skærmen

hvordan man kan se live fifa verdensmesterskab streaming i usa

# 10. Gå tilbage til Kodi-hjemmeskærmen og åbn 'Tilføj-ons' igen

fifa verdensmesterskab live streaming på kodi

# 11. Vælg nu 'Video add-ons', og du vil se BBC iPlayer tilføjelse tilføjet til listen

fifa verdensmesterskab live stream på ildsted

# 12. Åbn iPlayer WWW-tilføjelse, og åbn 'Kategorier' fra den næste liste

hvordan man kan se fifa fodbold verdensmesterskab på kodi

# 13. Rul ned på det næste skærmbillede og åbn 'Sport'

iplayer www kodi addon til fifa

Du vil nu kunne se listen over alle tilgængelige streams i kategorien Sport. Da verdensmesterskabet ikke er begyndt fra skrivningen af ​​denne guide, kan du ikke se nogen tilgængelige strømme til det. Men dette er det afsnit, som sandsynligvis indeholder live-streams til FIFA-verdensmesterskabet 2018.

iPlayer WWW streamer ikke i dit område? Intet problem! Her er afhjælpningen

Da jeg forsøgte at afspille en stream gennem iPlayer, løb jeg med følgende fejl:

hvordan man bruger iplayer www kodi addon uden for Storbritannien

Som jeg allerede har sagt, er BBC iPlayer geo-begrænset inden for Det Forenede Kongerige. Hvis du er beliggende i USA / Canada eller et hvilket som helst andet land, vil strømme simpelthen ikke spille.

Bliv ikke skuffet! Vi har en utrolig løsning til dig, der binder din internetforbindelse til en IP-adresse i England og lader dig spille iPlayer WWW uden besvær..

Du kan bruge en VPN-tjeneste til at flytte din IP helt uden at du behøver at flytte en tomme. Den bedste ting ved en VPN er, at den også skjuler alle dine internetaktiviteter for de nysgerrige øjne.

Jeg bruger og anbefaler ExpressVPN, som er den hurtigste VPN. Det er Kodi venligt og giver dig en uovertruffen buffering gratis streamingoplevelse. ExpressVPN tilbyder hundreder af servere over hele verden, og masser af dem er i England. Du skal blot vælge en britisk server. Når du er tilsluttet, kan du vende tilbage til Kodi og genstarte iPlayer WWW-tilføjelsen.

Fjern blokering af iPlayer WWW

Live Stream FIFA verdensmesterskab med Fox Sports GO Kodi Addon

FOX er de officielle tv-spredere af FIFA World Cup 2018 i USA. Fox Sports Go er netværket på dette satellit-tv-netværk. Du kan streame alle de sportsprogrammer, der i øjeblikket udsendes af FOX på www.FOXSportsGo.com

Men browserstreaming er ikke altid så sjov og kvalitet som streaming af apper. De mobile browsere er især buggy og er tilbøjelige til at gå ned. Du kan downloade FOX Sports Go-app fra Google Play Store eller Apple App Store. For en Kodi-bruger er Kodi-oplevelsen imidlertid uovertruffelig.

Heldigvis har Fox Sports Go en officiel Kodi-tilføjelse, som du direkte kan installere fra det officielle Kodi Repository.

Fox Sports Go-tilføjelse fungerer kun, hvis du har et abonnement fra en af ​​de autoriserede kabel-tv-udbydere i USA. Dette betyder, at du skal være bosiddende i USA og have en satellit-tv-forbindelse fra en udbyder i landet. Her er listen over alle FOX-understøttede kabel-tv-operatører: https://www.foxsportsgo.com/register?#more

Denne side viser listen over de fremhævede kabel-tv-udbydere. Du kan klikke på "Flere tv-udbydere" for at få den komplette liste over udbydere.

Den gode nyhed er, at hvis du allerede har FOX Sports-abonnement via din tv-udbyder, kan du se FOX Sports Go på Kodi gratis. Hvis din tv-pakke ikke inkluderer FOX Sports, skal du ved enhver chance kontakte din tv-udbyder og få den nu for at nyde Fox Sports Go Kodi-tilføjelse.

Lad os nu lære at installere og bruge FOX Sports Go Kodi Addon til at se FIFA World Cup 2018 live stream.

# 1. Vælg tilføjelser på venstre sidepanel fra Kodi-startskærmen

rævesport go kodi addon

# 2. Klik på ikonet 'Pakkeinstallatør' øverst til venstre (ligner et Dropbox-ikon eller ikon for åben boks)

hvordan man ser fifa på rævsport gå kodi addon

# 3. Vælg 'Install fra depot' på det næste skærmbillede

hvordan man ser fifa live stream i USA

# 4. Åbn 'Kodi Add-on repository'

fodbold verdensmesterskab kodi addons

# 5. Åbn 'Video Add-ons' på det næste skærmbillede

se fodbold-VM på rævsport gå

# 6. Rul ned og åbn 'FOX Sports Go' fra listen over tilføjelser

hvordan man ser fodbold verdensmesterskabet

# 7. Klik på 'Installer' nederst til højre for at installere tilføjelsen

fodbold verdensmesterskab live stream kilder

# 8. Du ved, at tilføjelsen er installeret, når du ser meddelelsen "Tilføjet installeret" øverst til højre (billedet nedenfor)

hvor man kan se fifa verdensmesterskab

# 9. Gå nu tilbage til Kodi-startskærmbilledet ved at trykke på Backspace-knappen og vælge 'Tilføjelser' igen

kodi addons til fodbold-verdensmesterskabet live stream

# 10. Åbn 'Video Add-ons' på venstre sidebjælke, og vælg derefter 'FOX Sports Go' fra listen over installerede tilføjelser

hvordan man installerer rævesport go kodi addon

# 11. Du vil nu se en pop-up med aktiveringskoden. Du skal nu logge ind på din tv-udbyder på www.foxsportsgo.com/activate ved hjælp af aktiveringskoden

hvordan man aktiverer rævesport gå på kodi

# 12. Sådan ser websiden ud. Indtast aktiveringskoden, og tryk på knappen Send

rævesport gå aktiveringskode

Nu skal du logge ind med din kabel-tv-udbyder

rævesport går kabeludbydere

Hvis din tv-udbyder ikke er vist på denne side, skal du klikke på linket "Flere tv-udbydere". Du vil se en side med den komplette liste:

aktiver rævesport gå på kodi

Vælg blot din tv-udbyder og log ind med dine legitimationsoplysninger. For eksempel, hvis du har et serviceabonnement med Comcast Xfinity, er det sådan, hvordan din login-skærm ser ud:

aktiver rævsport med xfinity-kabel

Hvis du ikke har et brugernavn eller loginoplysninger, kan du klikke på 'Opret et' nederst til højre på siden. For at fortsætte har du brug for enten dit mobilnummer på fil med Comcast Xfinity, Social Security Number eller Xfinity Account Number. Dette er stort set, hvordan det fungerer for alle tjenesteudbydere.

installer rævesport gå til fifa verdensmesterskab

Når du er logget på tv-udbyderen, skal du gå tilbage til Kodi og trykke på OK.

For hurtigt at opsummere, for at se live verdensmesterskab ved hjælp af FOX Sports Go på Kodi, har du brug for en fysisk kabel-tv-forbindelse fra en af ​​tv-udbydere i USA. FOX Sports Go-tilføjelsen kan aktiveres ved at logge ind på din tv-udbyder ved hjælp af aktiveringskoden.

Bedste tredjepartsudvidelser til FIFA verdensmesterskab 2018 Live Streaming

Bortset fra de officielle Kodi-tilføjelser ovenfor, er der et par tredjeparts Addons såvel som kan streame FIFA 2018 på din enhed. Jeg viser disse tilføjelser nedenfor med et link til deres installationsvejledninger.

Inden du begynder at streame, vil jeg gerne advare dig om, at alt, hvad du streamer på Kodi, er synligt for din internetudbyder og din regering. Dette betyder, at streaming af ophavsretligt beskyttet indhold (gratis sport, film, tv-shows) kan få dig i juridiske problemer.

Heldigvis er der en idiotsikker måde at holde alle dine streamingaktiviteter skjult for din internetudbyder og regeringen. Alt hvad du behøver er en god VPN til Kodi. En VPN hjælper dig med at omgå Online Surveillance, ISP-throttling og geo-restriktioner for indhold.

Jeg bruger personligt og anbefaler ExpressVPN, som er den hurtigste og mest sikre VPN. Det er Kodi-venligt og meget let at installere på enhver enhed inklusive pc'er, Fire TV Stick, Smartphones, Android-kasse, Nvidia Shield og andre Kodi-kasser.

Lad os se, hvordan du bruger ExpressVPN til at holde dine streaming-aktiviteter skjult for nysgerrige øjne.

Trin 1: Få ExpressVPN-abonnement HER.

Trin 2: Klik HER at downloade og installere ExpressVPN-appen på din enhed.

Trin 3: Klik på strømikonet for at forbinde en VPN-server. Det er alt. Din forbindelse er nu sikker med den hurtigste og bedste VPN til Kodi.

tilslut expressvpn til kodi

Hvis du er Fire Stick-bruger, så installerer du VPN på Amazon Fire TV Stick.

Nu hvor du har ExpressVPN-beskyttelsen, kan du tjekke tredjeparts Kodi-tilføjelser nedenfor.

Kick Off Addon

Kick-off addon er en af ​​de mest levedygtige muligheder for at se FIFA World Cup 2018 live på Kodi. Denne addon er meget populær blandt sportsentusiaster. Kick-off dækker en bred vifte af fodboldkampe fra hele verden. Du kan også se live-spil, live-kanaler og højdepunkter.

Når addon er installeret, har du brug for en pinkode hver 4. time for at den kan fungere. Du kan generere PIN-koden gratis kl https://pinsystem.co.uk. Vores hovedartikel om kick-off dækker installationsproceduren samt hvordan man bruger addon ved at generere pinkoden.

cCloud TV

Selvom cCloud TV ikke er et dedikeret sportsudvidelse, er der en rimelig chance for, at den har live-kanalstreams for at se FIFA World Cup 2018.

Når du har installeret cCloud, kan du åbne kategorien 'Sport' i den, og du vil finde snesevis af live sportskanaler. Når verdensmesterskabet går i gang, finder du sandsynligvis live-tv-strømmen til kanalerne, der dækker begivenheden.

cCloud TV er også tilgængeligt via Kodil-arkivet. Hvis du af en eller anden grund ikke kunne få Kick-off eller nogen anden addon, der arbejder under VM-udsendelsen, har du cCloud som et alternativ.

Sådan installeres cCloud TV på Kodi

SportsDevil

SportsDevil er en anden meget populær sportsudvidelse til Kodi. Denne tilføjelse har dækning af forskellige sportsgrene inklusive fodbold. Der er en ret anstændig chance for, at SportsDevil inkluderer livestreams til FIFA verdensmesterskabet 2018.

Du kan installere denne tilføjelse fra Kodil-arkivet. Du finder også denne tilføjelse i Maverick-repoen. Kodil ser imidlertid ud til at have den mest opdaterede version.

Sådan installeres SportsDevil på Kodi

UK Turk's afspilningslister

Mens britiske Turk-playlister primært er et underholdningsudvidelse, har det en sportsektion, der indeholder snesevis af kategorier for forskellige sportsgrene. Da dette tilføjelse har flere muligheder for fodboldstreaming, er jeg tvunget til at tro, at det også vil give live streams til fodbold-VM 2018.

Britiske Turk-afspilningslister er tilgængelige i UKTurk Addon Repository. Det tager ikke mere end 5 minutter at installere britiske Turk-playlister på Kodi.

Selvom du ikke har brug for nogen tilmelding eller abonnement for at bruge britiske Turk-afspilningslister, skal du generere en pinkode på UTPIN.com for at bruge denne tilføjelse.

Sådan installeres UK Turks på Kodi

Fodbold i dag Addon

Dette er en anden tilføjelse, som du kan downloade og installere direkte fra Kodi-arkivet. Fodbold i dag er, som navnet giver væk, den dedikerede tilføjelse til fodbold. Du vil finde snesevis af streams til for nylig telecast-kampe fra verdens store ligaer. Hvis der i øjeblikket er en vigtig kamp, ​​der i øjeblikket udsendes overalt i verden, finder du en live stream med Football Today Kodi addon.

Jeg håber, at Fodbold i dag også indeholder live-streams til FIFA-verdensmesterskabet 2018. Derfor har jeg lagt dette tilføj til denne liste. Gå videre og installer Football Today fra Kodil-repo.

Indpakning: Bedste Kodi Addons til FIFA World Cup 2018

Så her er vores liste over de bedste Kodi-tilføjelser, som du kan streame FIFA Fodbold-VM 2018 live. Som jeg allerede har sagt, hvis der er nogen nye udviklinger, vil jeg holde dig orienteret og informeret gennem denne artikel. Verdensmesterskabet er stadig næsten en uge væk, og tingene ændrer sig med Kodi-tilføjelser, nogle gange ret hurtigt. Mange nye tilføjelser kan også introduceres inden da. Bare rolig! Jeg vil være på udkig hele tiden og forblive på toppen af ​​det. Jeg vil sørge for, at du har mange muligheder for at se denne sportsbegivenhed, også før den er startet. Bliv ved med at besøge denne artikel fra tid til anden for at holde dig ajour. Kodi understøtter en række sportsudvidelser, og de, vi har nævnt, er sandsynligvis de største udfordrere.

Relaterede guider:

  • Sådan installeres Mobdro på Kodi
  • Bedste Kodi Addons
  • Bedste Live TV Kodi Addons

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me