Top 25 beste torrentsites (2020)

>

Torrent-sites zijn de ongeëvenaarde bron voor het gratis downloaden van liedjes, video's, films, boeken, games, enz. Ze bieden gemakkelijke toegang tot anders niet-beschikbaar materiaal op internet. De meeste landen ter wereld fronsen de illegale verspreiding van materiaal op internet. Daarom verbieden ze torrentgebruik evenals de distributie van dergelijk materiaal. Het meeste materiaal op torrentingsites is echter veilig en volledig legaal.

We hebben voor uw gemak en entertainment een lijst samengesteld met de beste torrent-sites die op internet beschikbaar zijn. Onze gids zal u helpen genieten van de voordelen van torrenting-sites. De meeste van deze websites zijn al lang een favoriet van gebruikers. FireStickTricks.com heeft de nieuwste en populairste websites opgenomen die de meerderheid van de gebruikers toegang heeft om torrent-bestanden te downloaden.

beste torrent-sites

Waarschuwing: Uw IP is zichtbaar voor iedereen. Voor uw eigen veiligheid wordt het aanbevolen om een ​​VPN te gebruiken bij toegang tot torrent-websites. Een VPN omzeilt ISP-beperking en helpt bij het sneller downloaden van torrents. Het verbergt ook uw IP-adres en omzeilt ISP / Government surveillance.

Ik persoonlijk gebruik en stel voor ExpressVPN, dat is de veiligste en snelste VPN ter wereld. Het wordt geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen voor het geval je de service niet leuk vindt (wat zeer onwaarschijnlijk is).

Klik hier om 3 maanden gratis te krijgen en 49% te besparen op ExpressVPN

Tutorial - Hoe installeren & gebruik de beste VPN op uw apparaat

Hoe werken torrent-sites?

Dat is een goede vraag. Torrent-sites zijn echter slechts een onderdeel van het hele torrent-proces. Dus, de betere vraag is, "hoe werkt torrenting?"

Normaal gesproken, wanneer u iets via internet downloadt, maakt u verbinding met de server waar het bestand wordt opgeslagen met behulp van de website die het downloaden vergemakkelijkt. U klikt op de optie ‘Downloaden’ en vraagt ​​de website om de server te vragen het gevraagde bestand naar uw apparaat te downloaden.

Met andere woorden, het bestand dat u downloadt, wordt gehost door een server.

Dit is het downloadsysteem 'server naar client'. Hier is de server het digitale apparaat dat het bestand host en bent u de client.

Torrent werkt op een heel andere manier. Het maakt gebruik van de ‘peer-to-peer (P2P)’ -technologie in plaats van het ‘server-to-client’ -systeem. Hier download je van de mensen (zoals jij en ik) en niet van een server. Daarom vind ik het ook leuk om het 'mensen naar mensen' te downloaden.

Het grootste verschil tussen server-to-client en peer-to-peer is dat u bij deze laatste (P2P) niet op één persoon vertrouwt. In plaats daarvan downloadt u verschillende delen van het bestand tegelijkertijd van meerdere peers (of mensen). Voor zover je weet, zou je allemaal tegelijkertijd van John, Joe, James kunnen downloaden.

Voordat we hier verder op ingaan, wil ik je laten kennismaken met de twee veelgebruikte termen in de wereld van torrenting - Zaaimachine en leecher.

Het zijn inderdaad ongelooflijk eenvoudige termen om te begrijpen.

Zaaimachine is de persoon die het bestand uploadt
leecher is de persoon die het bestand downloadt

Ze heten zo toepasselijk! Maar voel je niet slecht om een ​​leecher te zijn. Je kunt een bijdrage leveren aan de P2P-community door een seeder te zijn terwijl je nog steeds downloadt. Elke downloader kan ervoor kiezen om een ​​seeder te zijn.

Om verbinding te maken met het peer to peer torrent-netwerk en om bestanden te downloaden of te seeden, heb je een torrent-client nodig. Momenteel is uTorrent de populairste torrent-client. BitTorrent is ook een van de meest gebruikte torrent-applicaties.

Je moet dus gewoon een van de torrent-applicaties, zoals uTorrent, gebruiken, het torrent-bestand gebruiken en het bestand downloaden dat je wilt.

Dus welke rol spelen deze? torrent-sites Speel?

De torrent-sites geven u toegang tot de torrent-bestanden, die u gebruikt met de torrent-clients zoals uTorrent of BitTorrent.

Hoe hoger het aantal seeders, des te sneller is de download. Een van de factoren die de effectiviteit van een goede torrent-site bepalen, is de mogelijkheid om torrent-bestanden met een groot aantal seeders op te zoeken.

Als je eenmaal op een van deze torrent-sites bent, zoek je eerst naar het bestand dat je wilt downloaden. Elke torrent-site heeft de zoekoptie.

U zult waarschijnlijk meerdere opties in de zoekresultaten vinden (soms zelfs in honderden). Het idee is om het echte torrent-bestand te vinden (behandeld in de sectie Fake Torrents vinden) met veel seeders.

Als je het gewenste torrent-bestand hebt gevonden, kun je het downloaden op je apparaat en het later openen met BitTorrent of een andere client die je gebruikt. De andere optie is om de Magnet-link met het torrent-bestand op de torrent-site te kiezen. De Magnet-link opent het torrent-bestand rechtstreeks met de client zonder dat je het bestand hoeft te downloaden.

Nu hoeft u alleen maar te wachten tot de download is voltooid.

Torrents zoeken en downloaden

De eenvoudigste manier om een ​​torrent te zoeken is via Google. Typ uw zoekopdracht in het tekstveld en voeg het trefwoord 'torrent' toe. Google geeft automatisch de resultaten voor uw gewenste zoekopdracht weer. U kunt de link selecteren die bij uw behoeften past en een van de bovengenoemde torrent-clients gebruiken om gemakkelijk torrent-bestanden op uw systeem te downloaden.

Hoe valse torrents te spotten

De meeste torrent-sites bieden de gebruikers informatie over de verschillen tussen een nep-torrent en een echte. Deze torrenting-sites hebben de hulp van gebruikers nodig om valse torrent-links te identificeren. Als dergelijke informatie niet door een torrent-website wordt verstrekt, kan de gebruiker zelf een nep-torrent identificeren. De gebruiker moet de seeder / leecher-verhouding van de link controleren terwijl hij op zoek is naar gezonde torrents op de websites.

Echte torrents hebben meestal een grote zaaimachine tot leecher-verhouding. De meeste websites werken torrent-links bij door een geverifieerde status op deze links weer te geven, waardoor valse torrents van echte kunnen worden onderscheiden. Afgezien hiervan, nooit in de val lopen van het downloaden van de ‘meest recente’ uploads. Er zijn minder kansen op het krijgen van een recent uitgebrachte film of audio via torrents. Omdat deze aanvankelijk niet beschikbaar zijn voor het publiek, kan de uploader de gebruiker vaak misleiden.

Een goede vuistregel is om geen bestanden te downloaden met de WMV- of VMA-extensie, omdat ze meestal nep zijn. Bovendien moeten torrent-gebruikers altijd de status controleren van de RAR-, TAR- en ZIP-bestanden die ze downloaden om een ​​mogelijke zwendel te voorkomen.

Voordat we beginnen met de lijst met top torrenting-sites, bekijkt u de wettelijke disclaimer.

ontkenning & Torrent wettelijke waarschuwing

FireStickTricks.com keurt het illegaal delen van auteursrechtelijk beschermde inhoud niet goed. Voordat we verdergaan, moet u er rekening mee houden dat P2P-bestandsdeling een legaal proces is, aangezien de meeste gedeelde auteursrechten vallen. Als u een van deze auteursrechtelijk beschermde bestanden uploadt, loopt u het risico van een civiele rechtszaak in landen zoals de VS, Canada, het Verenigd Koninkrijk en Australië om er een paar te noemen.

Dergelijke rechtszaken zijn naar eigen inzicht gericht op een groep gebruikers of individuen. De burgerlijke rechtszaken van P2P zijn een misdrijf en kunnen een emotionele en financiële last voor de beklaagden veroorzaken.

Bovendien kunnen internetproviders geschiedenis van al uw upload- en downloadactiviteiten vrijgeven aan auteursrechteigenaren. Kortom, hoe meer gegevens u uploadt en downloadt, hoe groter de kans op een rechtszaak door auteursrechtbeschermingsgroepen.

Beste Torrent-sites 2020

Voordat we beginnen met de lijst met sites, is hier hoe je je identiteit kunt verbergen tijdens torrenting (sterk aanbevolen)

Gebruik geen Torrent-sites voor illegale downloads. Dus zolang u auteursrechtvrije items downloadt via torrents, hoeft u zich geen zorgen te maken over juridische problemen. Als u om andere redenen uw browse- / streaming / torrent-activiteiten echter privé wilt houden, is een goede torrenting-VPN uw beste keuze. Er zijn talloze redenen waarom mensen ervoor kiezen om VPN's te gebruiken. Ze;

 • Bescherm uw online identiteit
 • Voorkom ISP-beperking (waarmee u sneller kunt downloaden)
 • Bypass Government en ISP surveillance
 • Deblokkeer torrent-sites en andere geo-geblokkeerde services zoals Netflix, BBC iPlayer
 • vermijd auteursrechtvermeldingen en juridische problemen

Opgemerkt moet worden dat niet alle VPN's betrouwbaar zijn voor torrenting. Ik stel voor ExpressVPN, die ik persoonlijk elke dag gebruik op al mijn apparaten, waaronder pc, mobiel en Amazon FireStick. ExpressVPN is torrent-vriendelijk en legt geen beperkingen op aan de downloads. Het komt ook met een "geen vragen gesteld 30-dagen geld-terug-garantie" in het geval u van gedachten verandert.

Hier leest u hoe u ExpressVPN op uw apparaat installeert.

Stap 1: Ontvang het ExpressVPN-abonnement HIER.

Stap 2: Klik HIER om de ExpressVPN-app op uw apparaat te downloaden en te installeren.

Stap 3: Klik op het pictogram Power om een ​​VPN-server te verbinden. Dat is alles. Uw verbinding is nu veilig met de snelste en beste torrenting VPN.

connect expressvpn voor kodi

Laten we nu een kijkje nemen in de lijst met top 25 beste torrenting-sites.

 1. The Pirate Bay
 2. YTS
 3. 1337x
 4. RARBG
 5. Nyaa.si
 6. Torrentz2
 7. EZTV
 8. LimeTorrents
 9. Torrent-downloads
 10. KATCR.CO
 11. Zooqle
 12. Torrents.io
 13. Torrent Galaxy
 14. ETTV Torrents
 15. Torlock
 16. Torrentfunk
 17. ETTV Torrents
 18. BTDigg
 19. iDope
 20. Monova
 21. Sky Torrents
 22. YourBittorrent
 23. BitPort
 24. Toorgle
 25. DirtyTorrents

1. De Piratenbaai

beste torrentwebsitesGenoemd als de "King of Torrents" is de Pirate Bay een van de beste torrent-websites voor het downloaden van torrents van internet. The Pirate Bay biedt eenvoudig toegang tot audio, video, film, liedjes, software, games en nog veel meer. Gebruikers kunnen gemakkelijk door duizenden links bladeren die verband houden met hun zoekopdracht en vinden die het meest geschikt is voor hen. The Pirate Bay is berucht voor het ontwijken van meerdere shutdowns en blokkades van de overheid en is daarom de beste torrent-site op internet.

Bovendien bieden de VIP-gebruikers of vertrouwde gebruikersbadges op de website gebruikers de mogelijkheid om onderscheid te maken tussen legitieme links en oplichting. De website biedt zelfs ondersteuning voor magneetlinks, met een eenvoudige interface die niet alleen gemakkelijk te gebruiken is, maar ook gemakkelijk te navigeren is.

Site-URL - https://thepiratebay.org/

2. YTS

Link - https://yts.am/

torrent-sitesYTS.am is een andere populaire torrenting-site. De site is de onofficiële opvolger van de inmiddels ter ziele gegane YTS- en YIFY-groep. De website biedt een uitgebreide lijst met films, waaronder klassiekers en de nieuwste releases. Vanwege het minimalistische ontwerp en de vriendelijke gebruikersinterface is de website een perfecte match voor gebruikers met beperkte bandbreedte.

De site is dé plek voor filmtrends. Zelfs de filmtrends die zijn gedownload van YTS zijn gemakkelijk op de bandbreedte van de gebruiker en worden zo een favoriet van filmliefhebbers. YTS heeft een enorme gebruikersbasis, waardoor het BitTorrent-protocol effectiever en efficiënter kan werken.

3. 1337x

Website - https://1337x.to/

beste torrent-sitesDe derde meest populaire torrent-website van 2018, volgens de TorrentFreak nieuwsblog, was 1337x. De website heeft een eenvoudige gebruikersinterface met een georganiseerd pad voor elk van de mappen. Elk uur wordt nieuwe inhoud naar de website geüpload, waardoor de website een van de meest gebruikte torrent-downloadsites is. De site biedt niet alleen een uitstekende verzameling films, tv-shows, audio, video, games, software en liedjes, maar kan de gebruiker ook helpen om te vinden wat hij zoekt.

1337x onderging enorme veranderingen om enkele van de beveiligingsfuncties voor het gemak van toegang van de gebruikers te helpen verbeteren, wat ook hielp bij het verbeteren van de interface. Daarom is het onze derde keuze voor het vinden van torrents op internet, terwijl het een goede combinatie is van een georganiseerde interface met verschillende torrents.

4. RARBG

Website - http://rarbg.to/

RARBG werd in 2008 gevonden en is een andere torrent-downloadsite, die begon als een Bulgaarse tracker en nu gebruikers helpt met peer-to-peer bestandsuitwisseling via het BitTorrent-protocol. De website biedt torrent-bestandsdownloads, ook met ondersteuning voor magneetlinks. Het heeft duizenden actieve gebruikers en biedt veel zaden. Je kunt zowel oude als nieuwe torrents vinden die van RARBG een van de meest geprefereerde torrent-websites maken voor liedjes, games, software, films, video's en audiobestanden.

RARBG werkt voortdurend updates bij en voegt nieuwe torrents toe op haar website. Het hoge verkeer op de website heeft ertoe bijgedragen dat de website een positie op de blokkeerlijst van veel landen heeft veroverd, zoals Bulgarije, Denemarken, het Verenigd Koninkrijk en Portugal. Om RARBG te gebruiken, moet u dus eerst een VPN gebruiken.

5. Nyaa.si

Website - https://nyaa.si/

beste torrentsitesNyaa is een Chinese opstanding van de eerder beruchte anime torrent-site Nyaa. Nyaa ging in 2017 dicht en opende een weg voor Nyaa. De site biedt allerlei anime-video's en audio die gemakkelijk toegankelijk zijn via de gebruiksvriendelijke interface van de website. De website biedt ondersteuning voor zowel zijn Chinees- als Engelstalige gebruikers.

6. Torrentz2

Link - https://torrentz2.eu/

Torrentz2.eu is een gratis, snelle en krachtige meta-zoekmachine die de resultaten van tientallen zoekmachines combineert. Het beschikt over een eenvoudige en gemakkelijk te gebruiken interface met een uitgebreide torrent-bibliotheek van meer dan 61 miljoen torrents. Torrentz2 werd gelanceerd als een stand-in voor de originele Torrentz.EU-website. De website heeft nu een laag profiel.

Het bevat nog steeds enkele functies van de originele Torrentz-website. Torrentz2 is een van de beste en meest betrouwbare trackers op internet.

7. EZTV

URL: https://eztv.io/

top torrent-websitesAls je enige tijd in de torrentwereld hebt doorgebracht, heb je waarschijnlijk al van EZTV gehoord. Het is een torrent-provider die zichtbaar is op bijna alle grote torrent-sites. Nu hebben ze hun eigen site.

EZTV is een van de zeldzame torrent-sites die alleen voor de tv-shows zijn ontworpen. Je vindt zowat elke torrent voor een tv-programma beschikbaar om te downloaden op deze site. Het ondersteunt zowel directe als magneetdownloads.

Hoewel ze een goede verzameling shows hebben, zijn er niet veel seeders, zelfs niet voor de nieuwste afleveringen. Ook hebben ze misschien niet altijd de 1080p-video's. De meeste van hun torrents zijn beperkt tot 720p.

8. LimeTorrents

Sitekoppeling - https://www.limetorrents.info/

beste websites voor torrentingOp basis van gebruikersrecensies heeft deze site een van de grootste torrent-databases op internet. Gebruikers kunnen eenvoudig bepalen of een torrent het downloaden waard is. LimeTorrents heeft een gebruikersvriendelijke interface met torrents die afkomstig zijn van grotere en betere trackers. De website beschikt over een lijst met interne lijsten waarmee de gebruiker kan kijken naar de datum waarop de torrent is toegevoegd, de grootte, seeder en de gezondheidsmeter voor elke torrent.

Gebruikers hebben toegang tot een uitgebreide informatiepagina voor elke torrent om meer te weten te komen over het torrent-bestand. Oude torrents zijn meestal niet beschikbaar op deze site en daarom kan de site worden gebruikt als back-upoptie voor het downloaden van torrents. De operator LimeTorrents.cc voert ook de cache uit voor de torrent-website iTorrents. Deze torrent-cache wordt gebruikt door verschillende andere torrent-zoekmachines.

9. Torrent-downloads

Bezoek website - https://www.torrentdownloads.me/

torrent downloadsDe enorme database en inhoud in combinatie met de eenvoudige maar gedetailleerde interface, maken Torrent Downloads een goede keuze. De website biedt verschillende categorieën om van te downloaden, waardoor het een goede keuze is voor het downloaden van torrents. De website biedt de mogelijkheid om de torrent-bestanden te becommentariëren en te beoordelen. De opmerkingen en beoordelingen helpen de aanwezigheid van nepbestanden op de website te verminderen.

De zoekbalk op Torrent Downloads heeft zelfs een geavanceerde zoekoptie. Met de functie Geavanceerd zoeken kunnen gebruikers de zoekresultaten verfijnen op basis van categorie, provider en status. Je kunt details vinden over een specifieke torrent-link, inclusief de naam van de uploader, de uploaddatum, de distributeur, de grootte van het bestand, het aantal seeds en de gezondheid van de link. Met deze informatie kunt u de algehele authenticiteit van een torrent-link bepalen.

10. KATCR.CO

URL - https://katcr.co/

KATCR is de officiële site voor het downloaden van kickass-torrent. De website biedt verschillende torrents die beschikbaar zijn voor het downloaden van films, televisie, games, muziek en nog veel meer. De nieuwste torrents worden regelmatig in de database bijgewerkt. Er zijn veel mirrors van de website, dit is echter de officiële site, die eenvoudige en gemakkelijke toegang biedt tot al je torrent-behoeften.

De website KATCR beschikt over een zeer eenvoudige interface met een enkele zoekbalk en de categorieën waaruit u wilt kiezen. De website is eenvoudig, gemakkelijk te gebruiken en gebruikers kunnen gemakkelijk de torrents vinden waarnaar ze op zoek zijn. De website heeft zelfs een aanmeldoptie op de voorpagina.

11. Zooqle

Website Link - https://zooqle.com/

Zooqle beschikt over een indrukwekkende database met meer dan 3,5 miljoen torrents. De website biedt verschillende audio-, video-, games- en softwaretorrents. De website is pas recent populair geworden vanwege de database met tussen de 37.000 films en meer dan 600 tv-shows.

De interface van de website is eenvoudig maar toch gemakkelijk te gebruiken. De site heeft een loyale fanbase die de torrent-website gebruikt voor een continue download van torrents. De website is al geruime tijd onder de radar gebleven. Echter, met de groei van het gebruikersbestand op de website, zal Zooqle naar verwachting nog verder groeien.

12. Torrents.io

Website - https://torrents.io/

Ondanks de beschikbaarheid van duizenden verschillende torrent-websites op internet, heeft Torrents.io genoten van een enorme shoot in het verkeer, terwijl gebruikers de site bezochten voor het downloaden van duizenden torrents. De website beschikt over een enorme database met torrents die eenvoudig kunnen worden gedownload via de eenvoudige gebruikersinterface van de site. Torrents.io is een meta-zoekmachine die torrent-bestanden en magneetlinks van andere torrent-sites kan linken.

Je kunt details vinden over een specifieke torrent-link, inclusief de naam van de uploader, de uploaddatum, de distributeur, de grootte van het bestand, het aantal seeds en de gezondheid van de link. Met deze informatie kunt u de algehele authenticiteit van een torrent-link bepalen.

13. Torrent Galaxy

Bezoek - https://torrentgalaxy.org/

Torrent Galaxy is een andere torrent-downloadwebsite die je kan helpen zoeken naar de torrent die je zoekt. Torrent Galaxy heeft een snelle en gevarieerde database en biedt verschillende categorieën waaruit u kunt downloaden. De website biedt anime, boeken, games, films, liedjes, applicaties, films, documentaires, televisieprogramma's, sportprogramma's en nog veel meer. De gebruikersinterface is een schone, gebruiksvriendelijke lay-out die de gebruiker helpt de best beschikbare torrent te downloaden.

14. ETTV Torrents

Site - https://www.ettv.tv/home/

ETTV Torrents is een van de weinige torrent-sites met een enorme database met televisie-afleveringen. Gebruikers kunnen gemakkelijk de nieuwste televisieprogramma's op ETTV Torrents vinden en downloaden. ETTV Torrents is ook de beste torrent-site voor het downloaden van films, boeken, software en audio.

De site heeft een eenvoudig te gebruiken interface die vrij eenvoudig is. Gebruikers kunnen eenvoudig zoeken naar de torrent die ze willen en de website bladert gemakkelijk door hun enorme database. De website biedt een verscheidenheid aan shows in verschillende talen en is daarom aantrekkelijk voor een veel groter publiek dan andere torrent-websites.

15. Torlock

Website - https://www.torlock2.com/

Een van de zeldzame websites, maar een van de beste torrent-sites op internet is Torlock. De website beschikt over een enorme database met geverifieerde torrents. De website bevat meestal torrents voor muziek, anime en e-books naast vele andere bestanden. De interface voor de website is schoon, gebruiksvriendelijk en wordt bijgewerkt voor elke nieuwe torrent-release. Naast dat het een grote database met geverifieerde torrents is, betaalt Torlock zijn gebruikers voor het vinden van een valse torrent-link.

De website beweert meer dan vijf miljoen geverifieerde torrents te hebben. De website heeft zelfs een Top 100-lijst met alle populaire torrent-downloads. De meeste inhoud op Torlock is moeilijk te vinden op een andere torrent-website en maakt Torlock daarom de ideale plek voor elke vorm van torrent.

16. Torrentfunk

Sitekoppeling - http://www.torrentfunk.com/

Een andere populaire website voor het downloaden van torrents is Torrentfunk. De website beschikt niet alleen over een omvangrijke database met torrents van over het hele internet, maar ook over een verificatiestatusindicator. Met de verificatiestatus kunnen gebruikers filteren via neplinks en degene selecteren die het meest geschikt is voor hun gebruik. Naast de verificatiestatus heeft Torrentfunk zelfs een van de meest geavanceerde secties van gebruikersrecensies. In dit gedeelte kunnen gebruikers hun favoriete links lezen en een opmerking plaatsen.

De website bevat zelfs de datum waarop de torrent-link is toegevoegd, de naam van de uploader, het aantal zaden en de gezondheid van het zaad. Over het algemeen is de website een pakket voor iedereen die op zoek is naar één plek om al zijn favoriete muziek, films, software of games te vinden.

17. ETTV Torrents

URL: https://ettvtorrents.com/

Dit is een andere torrent-site gewijd aan tv-shows. Als je films wilt downloaden, moet je een van de andere opties op deze lijst met beste Torrent-sites proberen.

Je vindt veel populaire tv-programma's en afleveringen op deze website. Mogelijk zijn er echter niet recentelijk afleveringen uitgegeven. Het duurt meestal een paar weken voordat de afleveringen beschikbaar zijn na hun release.

ETTV is ook een bekende naam in de wereld van torrenting. Hun torrents zijn ook beschikbaar op andere torrent-sites.

Helaas bieden ze ook niet veel 1080p-downloads. Gelukkig is magneetdownload beschikbaar, wat het een beetje eenvoudiger maakt.

18. BTDigg

Link - https://btdig.com/

BTDigg werd gelanceerd in januari 2011 en is de eerste BitTorrent DHT-zoekmachine. BTDigg vertrouwt niet op torrent-bestanden, maar vertrouwt eerder op het gebruik van BitTorrent's DHT voor het zoeken naar nieuwe bestanden. De website beschikt over een eenvoudige retro-interface waarmee gebruikers via de webinterface kunnen zoeken naar volledige tekst via actieve torrents. BTDigg verzamelt torrent-metagegevens en analyseert het DHT-netwerk. Het belangrijkste voordeel van het gebruik van BTDigg is dat er geen torrents bij betrokken zijn en er geen inhoud wordt opgeslagen. BTDiggs webzoekactie ondersteunt zoekopdrachten in meerdere Aziatische en Europese talen. Het enige dat u op de startpagina ziet, is een zoekvak. De zoekresultaten van BTDigg tonen gedetailleerde informatie over de torrents.

19. iDope

Link - https://idope.se/

iDope is een goede optie om toegang te krijgen tot zowel films als shows. Hoewel de site niet zoveel seeders heeft als de top torrent-sites op deze lijst, downloadt deze nog steeds acceptabel snel. Het stelt de downloadopties van veel vertrouwde torrenters op een rij.

De magneetdownload zorgt ervoor dat je de inhoud direct kunt downloaden zonder eerst het torrent-bestand te downloaden.

Misschien vind je hier niet veel video's in 1080p-kwaliteit. Als u echter op zoek bent naar kleine video's in 720p, zijn er tal van opties.

20. Monova

Sitekoppeling - https://monova.org/

Een geweldige torrent-site, Monovo heeft een schone en mooie interface, terwijl gebruikers duizenden torrents op internet kunnen openen. De website bevat echter veel advertenties, die problemen kunnen veroorzaken, maar deze website is een goede plek voor het downloaden van torrents. Gebruikers kunnen zich zelfs registreren op de website en hun eigen torrent-bestanden uploaden. De website beschikt over een breed scala aan categorieën om uit te kiezen, waardoor de site een goede torrentoptie is.

21. Sky Torrents

Link - https://www.skytorrents.to/

Een andere belangrijke website op onze lijst is Sky Torrents. Deze website voor het downloaden van torrents beschikt over een enorme database en een schone en eenvoudige interface zonder de gebruikers te bombarderen met advertenties. Sky Torrents is een favoriet van iedereen die wil genieten van maximale privacy, met minimalistische tracking. Het accepteert zelfs donaties van gebruikers in de vorm van cryptocurrencies zoals bitcoin of ethereum. Volgens de website bevat Sky Torrents 21, 841, 003 torrents in de index, waardoor de database vrij groot is..

22. YourBittorrent

Website - https://yourbittorrent.com/

YourBittorrent is een andere beruchte torrent-database op onze lijst. De website heeft een controversiële geschiedenis. De site werd oorspronkelijk gevonden in 2003 en is gemaakt als een samenwerking tussen twee partners. Uiteindelijk moest de oprichter de originele website afsluiten vanwege onbekende redenen.

In 2009 dook een soortgelijke website op met de naam YourBittorrent. De website heeft een eenvoudige interface die voor iedereen gemakkelijk toegankelijk is. De interface is eenvoudig te gebruiken en is vrij eenvoudig. De links zijn meestal geverifieerd en tonen de datum waarop de link is toegevoegd aan de website. De site heeft meer dan een miljoen torrent-links en dit aantal groeit snel, dag na dag. Vanwege zijn populariteit is de website verboden in Portugal en het Verenigd Koninkrijk.

23. BitPort

Link- https://bitport.io/

BitPort is een freemium torrenting-site. Dit betekent dat het beperkte gratis downloads toestaat. U kunt een abonnement kopen voor meer bandbreedte en extra functies.

U moet een account bij BitPort maken om de service te kunnen gebruiken. Het gratis abonnement biedt tot 1 GB cloudopslag, heeft slechts 1 download slot en beperkt je tot 1 torrent per dag. De downloadsnelheden zijn niet gegarandeerd. Het biedt ook geen beveiliging omdat er alleen HTTP-toegang en geen antiviruscontrole is.

De betaalde abonnementen beginnen bij $ 5 per maand en 30 GB cloudopslag. Met betaalde abonnementen krijg je meer slots, meer downloadsnelheid, onbeperkte torrents en meer beveiliging.

Bitport heeft ook een 30-dagen geld-terug-garantie.

24. Toorgle

Website - http://www.toorgle.com/

Toorgle is een meta-zoekmachine die linkt naar meer dan vierhonderd torrentwebsites. De site biedt eenvoudig toegang tot torrent-websites en hun databases vanaf het hele internet. Toorgle beschikt over een Firefox-zoekbalk en een Facebook-plug-in, waardoor de website gemakkelijk te gebruiken en toegankelijk is vanuit de browser. Het informeert gebruikers ook over de gezondheid van de torrent-link, downloadsnelheid en het aantal downloads.

25. DirtyTorrents

Link - https://dirtytorrents.com

Dirty Torrents is de plek waar u shows, films, audio, apps, games en meer kunt downloaden. Het lijkt veel op de zoekmachine van torrents. Het toont je de torrents van populaire sites zoals The Pirate Bay, LimeTorrents, 1337x, Torlock en meer. Deze sites staan ​​al op onze lijst.

Met een aanzienlijk aantal seeders, behoorlijke downloadsnelheden en veel geverifieerde torrenters, komt Dirty Torrents gemakkelijk op onze lijst met beste torrent-sites.

Dankzij de minimale interface van deze website kunt u eenvoudig aan de slag. U kunt per categorie door de inhoud bladeren of gewoon de trefwoorden typen om te vinden wat u zoekt.

Conclusie

Als je ooit geen opties meer hebt voor toegang tot torrent-downloadsites, kun je altijd FireStickTricks.com bezoeken om te zien welke momenteel actief zijn. We hebben een lijst gemaakt en de beste torrent-sites gerangschikt voor uw gemak, zodat we altijd de beste torrent-download kunnen garanderen.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me