Top 25 cele mai bune site-uri de torrenting (2020)

>

Site-urile Torrent sunt sursa de neegalat pentru descărcarea melodiilor, videoclipurilor, filmelor, cărților, jocurilor, etc gratuit. Acestea oferă acces facil la materialele care nu sunt disponibile pe internet. Majoritatea țărilor din lume s-au încruntat cu distribuirea ilegală a materialelor pe internet. Prin urmare, acestea interzic utilizarea torrentului, precum și distribuirea unui astfel de material. Cu toate acestea, majoritatea materialelor găsite pe site-urile torrenting sunt sigure și total legale.

Am compilat o listă cu cele mai bune site-uri de torrent disponibile pe internet pentru confortul și divertismentul dvs. Ghidul nostru vă va ajuta să vă bucurați de avantajele site-urilor torrenting. Cele mai multe dintre aceste site-uri au fost un favorit al utilizatorilor de multă vreme. FireStickTricks.com a inclus cele mai recente și mai populare site-uri web la care majoritatea utilizatorilor au acces la descărcarea fișierelor torrent.

cele mai bune site-uri de torrent

Avertizare: IP-ul dvs. este vizibil pentru toată lumea. Pentru siguranța dvs., este recomandat să utilizați un VPN atunci când accesați site-uri web torrenting. Un VPN ocolește accelerația ISP și ajută la descărcarea torentelor la o viteză mai rapidă. De asemenea, îți ascunde adresa IP și ocolește supravegherea ISP / Guvern.

Eu personal și sugerez ExpressVPN, care este cel mai sigur și cel mai rapid VPN din lume. Vine cu o garanție de returnare de 30 de zile în cazul în care nu vă place serviciul lor (ceea ce este foarte puțin probabil).

Faceți clic aici pentru a obține gratuit 3 luni și a economisi 49% pe ExpressVPN

Tutorial - Cum să instalați & utilizați cel mai bun VPN de pe dispozitiv

Cum funcționează site-urile Torrent?

Asta e o intrebare buna. Cu toate acestea, site-urile de torrent sunt doar o parte a întregului proces de torrenting. Deci, întrebarea mai bună este: „cum funcționează torentul?”

În mod normal, atunci când descărcați ceva pe Internet, vă conectați la serverul unde este stocat fișierul cu ajutorul site-ului web care facilitează descărcarea. Faceți clic pe opțiunea „Descărcați” și cereți site-ului web să-i spună serverului să descarce fișierul solicitat pe dispozitivul dvs..

Cu alte cuvinte, fișierul pe care îl descărcați este găzduit de un server.

Acesta este sistemul de descărcare „server către client”. Aici, serverul este dispozitivul digital care găzduiește fișierul și sunteți clientul.

Torrent funcționează într-un mod complet diferit. Folosește tehnologia „peer-to-peer (P2P)” în loc de sistemul „server to client”. Aici, descărcați de la oameni (ca și mine) și nu de pe un server. Prin urmare, îmi place să-l numesc „oameni pentru oameni” descărcare.

Cea mai mare diferență între server-to-client și peer-to-peer este că, cu cel din urmă (P2P), nu te bazezi pe o singură persoană. În schimb, descărcați diferite bucăți ale fișierului simultan de la mai mulți colegi (sau persoane). Pentru tot ceea ce știi, ai putea descărca de la John, Joe, James toate în același timp.

Înainte de a intra mai departe în acest aspect, permiteți-mi să vă prezint cei doi termeni foarte des folosiți în lumea torentingului - Semănătoare și leecher.

Sunt într-adevăr termeni incredibil de simpli de înțeles.

Semănătoare este persoana care încarcă fișierul
leecher este persoana care descarcă fișierul

Ei sunt numiți adecvat așa! Dar, nu vă simțiți rău în faptul că sunteți un praznic. Ați putea contribui la comunitatea P2P prin faptul că sunteți în continuă descărcare. Fiecare descărcător poate opta să fie semănător.

Pentru a vă conecta la rețeaua torrent peer to peer și pentru a descărca sau seed fișiere, aveți nevoie de un client torrent. În prezent, uTorrent este cel mai popular client torrent. BitTorrent este, de asemenea, una dintre cele mai utilizate aplicații de torrenting.

Deci, trebuie doar să obțineți una dintre aplicațiile torrent, cum ar fi uTorrent, să utilizați fișierul torrent cu acesta și să descărcați fișierul pe care doriți să.

Deci, ce rol au acestea site-uri de torrente Joaca?

Site-urile torrent vă oferă acces la fișierele torrent, pe care le utilizați cu clienții torrent precum uTorrent sau BitTorrent.

Cu cât numărul de semănători este mai mare, cu atât descărcarea este mai rapidă. Unul dintre factorii care determină eficacitatea unui site de torrent bun este capacitatea sa de a căuta fișiere cu torrent cu un număr mare de semănători.

După ce sunteți pe unul dintre aceste site-uri de torrent, primul lucru pe care îl faceți este să căutați fișierul pe care doriți să îl descărcați. Fiecare site de torrent are opțiunea de căutare.

Este posibil să găsiți mai multe opțiuni în rezultatele căutării (uneori chiar și în sute). Ideea este să găsiți fișierul torrent autentic (acoperit în secțiunea Cum să localizați torentele false) cu o mulțime de semănători.

Când găsiți fișierul torrent dorit, îl puteți descărca pe dispozitiv și îl puteți deschide ulterior cu BitTorrent sau cu orice alt client pe care îl utilizați. Cealaltă opțiune este să alegeți legătura Magnet cu fișierul torrent de pe site-ul torrent. Legătura Magnet deschide fișierul torrent direct cu clientul, fără a fi necesar să descărcați fișierul.

Acum, tot ce trebuie să faci este să aștepți finalizarea descărcării.

Cum să căutați și să descărcați torrenturi

Cel mai simplu mod de a căuta un torrent este prin Google. Tastați interogarea în câmpul de text și adăugați cuvântul cheie „torrent.” Google va afișa automat rezultatele pentru interogarea dorită. Puteți selecta linkul care se potrivește nevoilor dvs. și puteți utiliza oricare dintre clienții torrent menționați mai sus pentru a descărca cu ușurință fișiere torrent pe sistemul dvs..

Cum să localizați torentele false

Cele mai multe site-uri de torrenting oferă utilizatorilor informații cu privire la diferențele dintre un torrent fals și unul real. Aceste site-uri torrenting necesită ajutorul utilizatorilor pentru a identifica link-uri false de torrent. Dacă aceste informații nu sunt furnizate de un site web al torrentului, utilizatorul poate identifica singur un torrent fals. Utilizatorul ar trebui să verifice raportul semănător / leecher al linkului în timp ce caută torenți sănătoși pe site-urile web.

Torenții reali au de obicei un raport mare de însămânțare / leecher. Majoritatea site-urilor web actualizează linkurile torrent prin afișarea unui statut verificat pe aceste legături, care ajută la diferențierea torrenturilor false de cele reale. În afară de aceasta, nu cădea niciodată în capcana descărcării celor mai recente „încărcări”. Există mai puține șanse de a obține un film sau audio lansat recent prin torrente. Întrucât acestea nu sunt disponibile publicului inițial, încărcătorul poate induce în eroare utilizatorul.

O regulă bună este să nu descărcați fișierele cu extensie WMV sau VMA, deoarece acestea sunt de obicei false. Mai mult, utilizatorii torrenți ar trebui să verifice întotdeauna starea fișierelor RAR, TAR și ZIP pe care le descarcă pentru a preveni o posibilă înșelătorie..

Înainte de a începe cu lista de site-uri de top torrenting, aruncați o privire la renunțarea legală.

act de renunțare & Avertisment legal Torrent

FireStickTricks.com nu aprobă distribuirea ilegală a niciunui conținut protejat de drepturi de autor. Înainte de a continua, rețineți că P2P File Sharing este un proces legal, deoarece majoritatea fișierelor partajate sunt protejate de drepturi de autor. În cazul în care încărcați unul dintre aceste fișiere protejate de drepturi de autor, aveți riscul unui proces civil în țări inclusiv SUA, Canada, Regatul Unit și Australia pentru a numi câteva.

Astfel de procese vizează un grup de utilizatori sau persoane, după discreție. Procesele civile P2P reprezintă o infracțiune și pot cauza o încărcătură emoțională și financiară pentru inculpați.

Mai mult, Furnizorii de servicii Internet pot elibera istoricul tuturor activităților dvs. de încărcare și descărcare către reclamanți pentru drepturi de autor. Pe scurt, cu cât încărcați și descărcați mai multe date, cu atât este mai mare probabilitatea de a face față unui proces de către grupurile de protecție a drepturilor de autor..

Cele mai bune site-uri Torrent 2020

Înainte de a începe cu lista de site-uri, iată cum să-ți ascunzi identitatea în timp ce faci torent (recomandat cu tărie)

Nu ar trebui să utilizați site-uri Torrent pentru descărcări ilegale. Atâta timp cât descărcați articole fără drepturi de autor prin torrente, nu trebuie să vă faceți griji pentru probleme legale. Cu toate acestea, dacă din alte motive, doriți să vă păstrați privat activitățile de navigare / streaming / torrenting, o bună VPN torrenting este cel mai bun pariu. Există numeroase motive pentru care oamenii aleg să folosească VPN-urile. Ei;

 • Protejați-vă identitatea online
 • Preveniți acționarea ISP (care vă ajută să descărcați mai rapid)
 • Supraveghează guvernul și supravegherea ISP
 • Deblocați site-urile de torrent, precum și alte servicii geo-blocate, cum ar fi Netflix, BBC iPlayer
 • evitați notificările privind drepturile de autor și probleme legale

Trebuie menționat că nu toate VPN-urile sunt fiabile pentru torrenting. Sugerez ExpressVPN, pe care eu personal îl folosesc zilnic pe toate dispozitivele mele, inclusiv PC, mobil și Amazon FireStick. ExpressVPN este compatibil cu torentele și nu impune nicio restricție la descărcări. De asemenea, vine cu o „garanție de returnare a banilor de 30 de zile”, în cazul în care vă răzgândiți.

Iată cum se instalează ExpressVPN pe dispozitiv.

Pasul 1: Obțineți abonamentul ExpressVPN AICI.

Pasul 2: Clic AICI pentru a descărca și instala aplicația ExpressVPN pe dispozitiv.

Pasul 3: Faceți clic pe pictograma Power pentru a conecta un server VPN. Asta e tot. Conexiunea dvs. este acum sigură cu cel mai rapid și mai bun torrenting VPN.

conecta expresvpn pentru kodi

Să aruncăm acum o privire la lista cu cele mai bune 25 de site-uri de torentare.

 1. Golful Piratilor
 2. YTS
 3. 1337x
 4. RARBG
 5. Nyaa.si
 6. Torrentz2
 7. EZTV
 8. LimeTorrents
 9. Descărcări de torrenturi
 10. KATCR.CO
 11. Zooqle
 12. Torrents.io
 13. Galaxy Torrent
 14. ETTV Torrents
 15. Torlock
 16. Torrentfunk
 17. ETTV Torrents
 18. BTDigg
 19. iDope
 20. Monova
 21. Torrenturi Sky
 22. YourBittorrent
 23. BitPort
 24. Toorgle
 25. DirtyTorrents

1. Golful Piratilor

cele mai bune site-uri web torrentingDenumit „Regele Torentelor”, Pirat Bay este unul dintre cele mai bune site-uri web pentru torrenturi pentru descărcarea torentelor de pe internet. Golful Piratelor oferă acces facil la audio, video, film, cântece, software, jocuri și multe altele. Utilizatorii pot sărituri ușor prin mii de link-uri legate de căutarea lor și să-l găsească pe cel mai potrivit pentru ei. Pirat Bay este cunoscut pentru sustragerea mai multor opriri și blocuri din partea guvernului și este, prin urmare, cel mai bun site de torrent disponibil pe internet..

Mai mult, utilizatorii VIP sau ecusoanele de încredere ale utilizatorilor disponibile pe site-ul web le permit utilizatorilor să facă diferența între legăturile legitime și înșelătorii. Site-ul web oferă chiar suport pentru legăturile magnetice, cu o interfață simplă, care nu numai că este ușor de utilizat, dar este și ușor de navigat.

Adresa URL a site-ului - https://thepiratebay.org/

2. YTS

Link - https://yts.am/

site-uri de torrenteYTS.am este un alt site de torrenting utilizat popular. Site-ul este succesorul neoficial al grupului YTS și YIFY, acum defunct. Site-ul web oferă o listă extinsă de filme, inclusiv clasice și cele mai recente lansări. Datorită designului său minimalist și a interfeței de utilizator prietenoase, site-ul web este o potrivire perfectă pentru utilizatorii cu lățime de bandă limitată.

Site-ul este locul potrivit pentru torentele de filme. Chiar și torentele de film descărcate de pe YTS sunt ușoare pe lățimea de bandă a utilizatorului, devenind astfel un favorit al pasionaților de film. YTS are o bază de utilizatori masivă, care ajută protocolul BitTorrent să funcționeze într-o manieră mai eficientă și mai eficientă.

3. 1337x

Site web - https://1337x.to/

cele mai bune site-uri de torrentCel de-al treilea site web cel mai popular pentru torent din 2018, potrivit blogului de știri TorrentFreak, a fost 1337x. Site-ul web dispune de o interfață simplă de utilizator cu o cale organizată pentru fiecare din directoarele sale. Conținutul proaspăt este încărcat pe site-ul web în fiecare oră, ceea ce face site-ul unul dintre cele mai utilizate site-uri de descărcare de torrent disponibile. Site-ul oferă nu numai o colecție excelentă de filme, emisiuni de televiziune, audio, video, jocuri, software și melodii, dar poate ajuta și utilizatorul să găsească ceea ce caută.

1337x a suferit modificări masive pentru a ajuta la îmbunătățirea unor caracteristici de securitate pentru ușurința accesului utilizatorilor, ceea ce a contribuit, de asemenea, la îmbunătățirea interfeței. Prin urmare, este a treia noastră alegere pentru a găsi torrente pe internet, fiind în același timp o combinație bună a unei interfețe organizate cu o varietate de torrente.

4. RARBG

Site - http://rarbg.to/

Găsit în 2008, RARBG este un alt site de descărcare de torenți, care a început ca un tracker bulgar, care ajută acum la facilitarea utilizatorilor cu partajarea de fișiere peer-to-peer prin protocolul BitTorrent. Site-ul oferă descărcări de fișiere torrent, cu suport pentru legături magnetice. Are mii de utilizatori activi și oferă o mulțime de semințe. Puteți găsi atât torrenturi vechi, cât și noi, care fac din RARBG unul dintre cele mai preferate site-uri web pentru torrent pentru melodii, jocuri, software, filme, videoclipuri și fișiere audio.

RARBG actualizează constant și adaugă noi torrente pe site-ul său web. Traficul mare pe site-ul web a ajutat site-ul să câștige o poziție pe lista de blocuri din multe țări precum Bulgaria, Danemarca, Regatul Unit și Portugalia. Astfel, pentru a utiliza RARBG, va trebui să utilizați mai întâi un VPN.

5. Nyaa.si

Site - https://nyaa.si/

cele mai bune site-uri torrentingNyaa este o reînviere chineză a site-ului de torrenturi de anime anterior notoriu Nyaa. Nyaa s-a închis în 2017, deschizând o cale pentru Nyaa. Site-ul dispune de tot felul de videoclipuri anime și audio care pot fi accesate cu ușurință prin intermediul interfeței prietenoase a site-ului. Site-ul web oferă suport atât pentru utilizatorii săi de limbă chineză cât și pentru engleză.

6. Torrentz2

Link - https://torrentz2.eu/

Torrentz2.eu este un motor de căutare gratuit, rapid și puternic, care combină rezultatele a zeci de motoare de căutare. Dispune de o interfață simplă și ușor de utilizat, cu o bibliotecă extinsă de mai mult de 61 de milioane de torrenți. Torrentz2 a fost lansat ca un stand-in pentru site-ul web original Torrentz.EU. Website-ul menține acum un profil scăzut.

Încă include unele dintre caracteristicile site-ului web original Torrentz. Torrentz2 este unul dintre cei mai buni și mai fiabili trackers disponibili pe internet.

7. EZTV

URL: https://eztv.io/

site-uri web de top pentru torentDacă ați petrecut ceva timp în lumea torentingă, probabil că ați auzit deja despre EZTV. Este un furnizor de torrent care a fost vizibil pe aproape toate site-urile principale de torrenting. Acum, au propriul site.

EZTV este unul dintre rarele site-uri de torrent concepute doar pentru emisiunile TV. Veți găsi aproape fiecare torrent de emisiuni TV disponibil pentru descărcare pe acest site. Suporta atât descărcare directă, cât și magnet.

Chiar dacă au o colecție bună de spectacole, nu există o mulțime de semănători, chiar și pentru ultimele episoade. De asemenea, este posibil să nu aibă întotdeauna videoclipuri 1080p. Majoritatea torentelor lor sunt limitate la 720p.

8. LimeTorrents

Link site - https://www.limetorrents.info/

cele mai bune site-uri web pentru torrentingPe baza recenziilor utilizatorilor, acest site are una dintre cele mai mari baze de date pentru torrenturi de pe internet. Utilizatorii pot determina cu ușurință dacă un torrent merită descărcat. LimeTorrents dispune de o interfață ușor de utilizat cu torrente care provin de la trackere mai mari și mai bune. Site-ul web oferă o listă de liste interne care permit utilizatorului să privească data la care a fost adăugat torrentul, dimensiunea acestuia, semănătorul și contorul de sănătate pentru fiecare torrent..

Utilizatorii pot avea acces la o pagină de informații extinse pentru fiecare torrent pentru a afla mai multe despre fișierul torrent. Torrenturile vechi sunt de cele mai multe ori indisponibile pe acest site și, prin urmare, site-ul poate fi utilizat ca opțiune de rezervă pentru descărcarea torrenturilor. Operatorul LimeTorrents.cc rulează și cache-ul pentru site-ul web torrent iTorrents. Această memorie cache a torrentului este folosită de diverse alte motoare de căutare pentru torent.

9. Descărcări de torrent

Accesați site-ul web - https://www.torrentdownloads.me/

descărcări de torrentBaza de date uriașă și conținutul combinate cu interfața simplă, dar detaliată, fac din Descărcările Torrent o alegere bună. Site-ul web dispune de o varietate de categorii din care puteți descărca, făcând astfel o alegere bună pentru descărcarea torentelor. Site-ul oferă opțiunea de a comenta și evalua fișierele torrent. Comentariile și evaluările ajută la reducerea prezenței fișierelor false pe site.

Bara de căutare a Descărcărilor Torrent are chiar și o opțiune Căutare avansată. Funcția Căutare avansată permite utilizatorilor să restrângă rezultatele căutării, pe baza categoriei, furnizorului și statutului. Puteți găsi detalii despre un anumit link torrent, inclusiv numele încărcătorului, data încărcării, distribuitorul, dimensiunea fișierului, numărul de semințe și starea de sănătate a linkului. Această informație vă permite să determinați autenticitatea generală a unui link torrent.

10. KATCR.CO

URL - https://katcr.co/

KATCR este site-ul oficial pentru descărcarea torrentului kickass. Site-ul web oferă o varietate de torrente disponibile pentru descărcarea de filme, televiziune, jocuri, muzică și multe altele. Cele mai recente torrente sunt actualizate în baza de date în mod regulat. Cu toate acestea, există multe oglinzi ale site-ului, acesta este site-ul oficial, care oferă acces simplu și ușor la toate nevoile dvs. de torrenting.

Site-ul web KATCR are o interfață foarte simplă, cu o singură bară de căutare și categoriile din care doriți să selectați. Site-ul este simplu, ușor de utilizat, iar utilizatorii pot găsi cu ușurință torentele pe care le caută. Website-ul are chiar și o opțiune de conectare pe prima pagină.

11. Zooqle

Link site - https://zooqle.com/

Zooqle oferă o bază de date impresionantă formată din peste 3,5 milioane de torenți. Site-ul web oferă o varietate de torrente audio, video, jocuri și software. Site-ul web a câștigat popularitate doar recent, datorită bazei de date cuprinse între 37, 000 de filme și 600 de emisiuni de televiziune.

Interfața site-ului este simplă, dar ușor de utilizat. Site-ul are o bază de fani loiali care folosește site-ul torrent pentru o descărcare continuă a torrenturilor. Site-ul web a rămas sub radar destul de mult timp. Cu toate acestea, odată cu creșterea bazei de utilizatori de pe site-ul web, Zooqle este de așteptat să crească și mai mult.

12. Torrents.io

Site web - https://torrents.io/

În ciuda disponibilității de mii de site-uri web diferite de torrent pe internet, Torrents.io s-a bucurat de o filmare masivă în trafic, deoarece utilizatorii au vizitat site-ul pentru descărcarea a mii de torrente. Site-ul web prezintă o bază de date enormă de torrente care pot fi descărcate cu ușurință prin intermediul interfeței de utilizator simple a site-ului. Torrents.io este un motor de căutare meta care poate lega fișiere de torrent și link-uri magnet de la alte site-uri de torrent.

Puteți găsi detalii despre un anumit link torrent, inclusiv numele încărcătorului, data încărcării, distribuitorul, dimensiunea fișierului, numărul de semințe și starea de sănătate a linkului. Această informație vă permite să determinați autenticitatea generală a unui link torrent.

13. Galaxy Torrent

Vizitați - https://torrentgalaxy.org/

Torrent Galaxy este un alt site care descarcă torrentul care vă poate ajuta să căutați torrentul pe care îl căutați. Cu o bază de date rapidă și variată, Torrent Galaxy are o varietate de categorii din care puteți descărca. Site-ul conține anime, cărți, jocuri, filme, cântece, aplicații, filme, documentare, emisiuni de televiziune, emisiuni sportive și multe altele. Interfața cu utilizatorul este un aspect curat pentru utilizator, care ajută utilizatorul să descarce cel mai bun torrent disponibil.

14. ETTV Torrents

Site - https://www.ettv.tv/home/

ETTV Torrents este unul dintre puținele site-uri torrenting care are o bază de date uriașă cu episoade de televiziune. Utilizatorii pot găsi cu ușurință cele mai recente emisiuni de televiziune de pe ETTV Torrents și le pot descărca. ETTV Torrents este, de asemenea, cel mai bun site pentru torrenturi pentru descărcarea de filme, cărți, software și audio.

Site-ul are o interfață ușor de utilizat, care este destul de simplă. Utilizatorii pot căuta cu ușurință torrentul pe care și-l doresc, iar site-ul web derapează cu ușurință prin baza lor de date imensă. Site-ul web oferă o varietate de spectacole în diferite limbi, de aceea apelând la o audiență mult mai mare decât alte site-uri web torrenting.

15. Torlock

Site web - https://www.torlock2.com/

Unul dintre site-urile rare, dar unul dintre cele mai importante site-uri torrentante de pe internet este Torlock. Site-ul web oferă o bază de date uriașă de torrente verificate. Site-ul web conține, în mare parte, torente pentru muzică, anime și cărți electronice, printre multe alte fișiere. Interfața pentru site-ul web este curată, ușor de utilizat și este actualizată pentru fiecare versiune nouă de torrent. Pe lângă faptul că este o mare bază de date cu torrenți verificați, Torlock plătește utilizatorilor săi pentru găsirea oricărui link torrent fals.

Site-ul pretinde că are peste cinci milioane de torrenturi verificate. Site-ul are chiar și o listă de Top 100, care prezintă toate descărcările populare de torrent. Cea mai mare parte a conținutului de pe Torlock este greu de găsit pe orice alt site de torrent și, prin urmare, face ca Torlock să fie oprit pentru orice fel de torrent.

16. Torrentfunk

Link de site - http://www.torrentfunk.com/

Un alt site popular pentru descărcarea torrenturilor este Torrentfunk. Site-ul web nu numai că oferă o bază de date importantă de torenți de pe tot internetul, dar oferă și un indicator de stare de verificare. Starea de verificare permite utilizatorilor să filtreze prin link-uri false și să o selecteze pe cea mai potrivită pentru utilizarea lor. Pe lângă starea de verificare, Torrentfunk are chiar una dintre cele mai avansate secțiuni de recenzii ale utilizatorilor. Secțiunea permite utilizatorilor să citească și să posteze un comentariu pe linkurile lor preferate.

Site-ul web prezintă chiar data la care a fost adăugat link-ul torrent, numele încărcătorului, numărul de semințe și starea de sănătate a seminței. În general, site-ul este un pachet pentru oricine caută un singur loc în care să își găsească toată muzica, filmele, software-ul sau jocurile preferate..

17. Torrenturi ETTV

URL: https://ettvtorrents.com/

Acesta este un alt site torrent dedicat emisiunilor TV. Dacă doriți să descărcați filme, va trebui să încercați una dintre celelalte opțiuni din această listă cu cele mai bune site-uri Torrent.

Pe acest site veți găsi o mulțime de emisiuni TV și episoade populare. Cu toate acestea, este posibil să nu fi lansat recent episoade. De obicei, durează câteva săptămâni înainte ca episoadele să fie disponibile după lansarea lor.

ETTV a fost, de asemenea, un nume cunoscut în lumea torentingurilor. Torrenturile lor sunt disponibile și pe alte site-uri de torrente.

Din păcate, nu oferă și multe descărcări de 1080p. Din fericire, este disponibilă descărcarea magnetului, ceea ce ușurează lucrurile.

18. BTDigg

Link - https://btdig.com/

Lansat în ianuarie 2011, BTDigg este primul motor de căutare BitTorrent DHT. BTDigg nu se bazează pe niciun fișier torrent, ci se bazează mai degrabă pe utilizarea DHT-ului BitTorrent pentru căutarea de noi fișiere. Site-ul web dispune de o interfață retro simplă, care oferă utilizatorilor căutarea cu text complet a torrenturilor active prin intermediul interfeței web. BTDigg colectează metadatele torentului și analizează rețeaua DHT. Principalul avantaj al utilizării BTDigg este că nu există torrente implicate și nu este stocat conținut. Căutarea web a BTDigg acceptă interogări în mai multe limbi asiatice și europene. Tot ce puteți vedea pe pagina sa principală este o casetă de căutare. Rezultatele căutării BTDigg afișează informații detaliate despre torrente.

19. iDope

Link - https://idope.se/

iDope este o opțiune decentă pentru a avea acces atât la torentele Filme cât și la Show-uri. Deși site-ul nu are la fel de mulți semănători ca site-urile de top din această listă, acesta descarcă în mod acceptabil rapid. Acesta aliniază opțiunile de descărcare de la mai multe torrentere de încredere.

Descărcarea magnetului vă asigură că puteți începe să descărcați conținutul direct fără a fi nevoie să descărcați mai întâi fișierul torrent.

Nu puteți găsi multe videoclipuri de calitate 1080p aici. Cu toate acestea, dacă căutați videoclipuri de dimensiuni mici în 720p, există o mulțime de opțiuni.

20. Monova

Link site - https://monova.org/

Un site minunat pentru torenting, Monovo are o interfață curată și drăguță, permițând în același timp utilizatorilor să acceseze mii de torrente pe internet. Cu toate acestea, site-ul web oferă o mulțime de reclame, care pot cauza probleme, dar acest site este un loc bun pentru descărcarea de torrente. Utilizatorii pot chiar să se înregistreze pe site și să își încarce propriile fișiere de torrent. Site-ul oferă o gamă largă de categorii din care puteți alege, făcând astfel site-ul o opțiune bună pentru torenting.

21. Torrenturi Sky

Link - https://www.skytorrents.to/

Un alt site web important pe lista noastră este Sky Torrents. Acest site web care descarcă torentul oferă o bază de date masivă și o interfață curată și simplă, fără a bombarda utilizatorii cu reclame. Sky Torrents este favoritul oricui dorește să se bucure de confidențialitate maximă, cu urmăriri minimaliste. Acceptă chiar și donații de la utilizatori sub formă de criptomonede, precum bitcoin sau ethereum. Conform site-ului, Sky Torrents are 21, 841, 003 torenți în index, ceea ce face ca baza de date să fie una destul de mare.

22. YourBittorrent

Site web - https://yourbittorrent.com/

YourBittorrent este o altă bază de date torrentă infamă din lista noastră. Site-ul web are o istorie controversată. Site-ul a fost găsit inițial în 2003 și a fost creat ca o colaborare între doi parteneri. În cele din urmă, fondatorul a fost nevoit să închidă site-ul original din motive necunoscute.

În 2009, a apărut un site similar, numit YourBittorrent. Site-ul web are o interfață simplă, la care oricine poate fi accesat cu ușurință. Interfața este ușor de utilizat și este destul de simplă. Linkurile sunt verificate în cea mai mare parte și arată data la care a fost adăugat link-ul pe site-ul web. Site-ul conține mai mult de un milion de link-uri de torenți, iar acest număr este în creștere rapidă, zi de zi. Datorită popularității sale, site-ul este interzis în Portugalia și Regatul Unit.

23. BitPort

Link- https://bitport.io/

BitPort este un site de torrenting freemium. Adică, permite descărcări gratuite limitate. Puteți cumpăra un plan de abonament pentru lățimea de bandă crescută și funcții adăugate.

Trebuie să vă creați un cont cu BitPort pentru a începe să utilizați serviciul. Planul gratuit permite până la 1 GB stocare în cloud, are doar 1 slot de descărcare și vă limitează la 1 torrent pe zi. Vitezele de descărcare nu sunt garantate. De asemenea, nu oferă nicio securitate, deoarece există doar acces HTTP și nici un control antivirus.

Planurile plătite încep de la 5 USD pe lună și 30 GB stocare cloud. Cu planuri plătite, obțineți mai multe sloturi, mai multă viteză de descărcare, torrenturi nelimitate și mai multă securitate.

Bitport are, de asemenea, o garanție de returnare de 30 de zile.

24. Toorgle

Site web - http://www.toorgle.com/

Toorgle este un motor de căutare meta-link care se conectează la peste patru sute de site-uri web torrent. Site-ul oferă acces ușor la site-urile web torrent și la bazele de date ale acestora de pe tot internetul. Toorgle are o bară de căutare Firefox și un plugin Facebook, ceea ce face site-ul ușor de utilizat și accesibil din browser. De asemenea, informează utilizatorii cu privire la starea de legătură a torrentului, viteza de descărcare și numărul de descărcări.

25. DirtyTorrents

Link - https://dirtytorrents.com

Dirty Torrents este locul de unde puteți descărca Shows, Filme, Audio, Aplicații, Jocuri și multe altele. Este la fel ca motorul de căutare al torentelor. Vă arată torentele de pe site-uri populare precum The Pirate Bay, LimeTorrents, 1337x, Torlock și multe altele. Aceste site-uri sunt deja pe lista noastră.

Cu un număr substanțial de semănători, viteze de descărcare decente și numeroase torrentere verificate, Dirty Torrents ajunge ușor în lista noastră de cele mai bune site-uri de torrenturi..

Interfața minimă a acestui site vă facilitează începerea. Puteți răsfoi conținutul pe categorii sau pur și simplu tastați cuvintele cheie pentru a găsi ceea ce căutați.

Concluzie

Dacă ați rămas vreodată fără opțiuni când vine vorba de accesarea site-urilor de descărcare de torrent, puteți vizita întotdeauna FireStickTricks.com pentru a vedea cele care sunt în curs de execuție. Am creat o listă și am clasat cele mai bune site-uri de torrenturi pentru a vă garanta ușor descărcarea torrentului de top.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me