Top 25 bedste spændende sider (2020)

>

Torrent-websteder er den uovertrufne kilde til gratis download af sange, videoer, film, bøger, spil osv. De giver let adgang til ellers utilgængeligt materiale på internettet. De fleste lande i verden rynker over den ulovlige distribution af materiale på internettet. Derfor forbyder de anvendelse af torrent såvel som distribution af sådant materiale. Dog er det meste af det materiale, der findes på torrentingssteder, sikkert og fuldstændigt lovligt.

Vi har samlet en liste over de bedste torrent-websteder, der er tilgængelige på Internettet for din bekvemmelighed og underholdning. Vores guide hjælper dig med at nyde fordelene ved torrentingssider. De fleste af disse websteder har været en langvarig favorit blandt brugerne. FireStickTricks.com har inkluderet de nyeste og mest populære websteder, som hovedparten af ​​brugerne får adgang til at downloade torrentfiler.

bedste torrent-websteder

Advarsel: Din IP er synlig for alle. For din egen sikkerhed anbefales det at bruge en VPN, når du åbner torrenting websteder. En VPN omgår ISP-throttling og hjælper med at downloade torrents med en hurtigere hastighed. Det skjuler også din IP-adresse og omgår ISP / regeringsovervågning.

Jeg personligt bruger og foreslår ExpressVPN, som er den mest sikre og hurtigste VPN i verden. Det leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvis du ikke kan lide deres service (hvilket er meget usandsynligt).

Klik her for at få 3-måneders gratis og spar 49% på ExpressVPN

tutorial - Sådan installeres & Brug den bedste VPN på din enhed

Hvordan fungerer Torrent-websteder?

Det er et godt spørgsmål. Imidlertid er torrentsteder kun en del af hele torrenteprocessen. Så det bedre spørgsmål er, "hvordan fungerer torrenting?"

Normalt, når du downloader noget over Internettet, opretter du forbindelse til den server, hvor filen er gemt ved hjælp af det websted, der letter download. Du klikker på indstillingen 'Download' og beder webstedet om at bede serveren om at downloade den ønskede fil til din enhed.

Med andre ord er den fil, du downloader, vært hos en server.

Dette er "server til klient" download-systemet. Her er serveren den digitale enhed, der er vært for filen, og du er klienten.

Torrent fungerer på en helt anden måde. Det bruger 'peer-to-peer (P2P)' -teknologien i stedet for 'server til klient'-systemet. Her downloader du fra folket (som dig og mig) og ikke fra en server. Derfor kan jeg også lide at kalde det "folk til folk" download.

Den største forskel mellem server-til-klient og peer-to-peer er, at med sidstnævnte (P2P) stoler du ikke på en enkelt person. I stedet downloader du forskellige dele af filen samtidigt fra flere kammerater (eller personer). For alt hvad du ved, kunne du downloade fra John, Joe, James alle på samme tid.

Før jeg går nærmere ind på dette, så lad mig introducere dig til de to meget almindeligt anvendte udtryk i torrentens verden - Seeder og leecher.

De er faktisk utroligt enkle udtryk at forstå.

Seeder er den person, der uploader filen
leecher er den person, der downloader filen

De er navngivet passende så! Men føl dig ikke dårlig med at være en igler. Du kan bidrage til P2P-samfundet ved at være seeder, mens du stadig downloader. Hver downloader kan vælge at være seeder.

For at oprette forbindelse til peer to peer torrent-netværket og for at downloade eller seed-filer, skal du have en torrent-klient. I øjeblikket er uTorrent den mest populære torrent-klient. BitTorrent er også et af de mest anvendte torrentionsapplikationer.

Så du skal blot hente et af torrent-applikationerne, såsom uTorrent, bruge torrent-filen med den og hente den fil, du vil.

Så hvilken rolle spiller disse torrent-websteder Spil?

Torrent-websteder giver dig adgang til torrent-filer, som du bruger med torrent-klienter som uTorrent eller BitTorrent.

Højere antal såmaskiner, jo hurtigere er downloadet. En af de faktorer, der bestemmer effektiviteten af ​​et godt torrentsite, er dets evne til at kigge efter torrentfiler med et stort antal såfrø.

Når du først er på et af disse torrent-websteder, er den første ting, du gør, søgning efter den fil, du vil hente. Hver torrent-side har søgemuligheden.

Du finder sandsynligvis flere indstillinger i søgeresultaterne (nogle gange endda i hundreder). Ideen er at finde den ægte torrent-fil (dækket i afsnittet Sådan finder du falske Torrenter) med masser af såmaskiner.

Når du finder den ønskede torrentfil, kan du downloade den på din enhed og senere åbne den med BitTorrent eller en hvilken som helst anden klient, du bruger. Den anden mulighed er at vælge Magnet-linket med torrentfilen på torrentstedet. Magnet-linket åbner torrent-filen direkte med klienten, uden at du behøver at downloade filen.

Nu skal du bare vente på, at downloadet er afsluttet.

Sådan søges og downloades Torrenter

Den enkleste måde at søge efter en torrent er via Google. Skriv din forespørgsel i tekstfeltet, og tilføj nøgleordet "torrent." Google viser automatisk resultater for den ønskede forespørgsel. Du kan vælge det link, der passer til dine behov, og bruge en af ​​de ovennævnte torrentklienter til let at downloade torrentfiler på dit system.

Sådan finder du falske Torrenter

De fleste torrenting-websteder giver brugerne oplysninger om forskellene mellem en falsk torrent og en reel. Disse torrenting-websteder kræver hjælp fra brugerne til at identificere falske torrent-links. Hvis sådanne oplysninger ikke leveres af et torrentwebsted, kan brugeren identificere en falsk torrent af sig selv. Brugeren skal tjekke seeder / leecher-forholdet på linket, mens han ser efter sunde torrenter på hjemmesiderne.

Rigtige torrenter har normalt et stort forhold mellem seeder og leecher. De fleste websteder opdaterer torrent-links ved at vise en bekræftet status på disse links, som hjælper med at differentiere falske torrents fra virkelige. Bortset fra dette, falder aldrig i fælden med at downloade de 'seneste' uploads. Der er færre chancer for at få en nyligt frigivet film eller lyd via torrents. Da disse oprindeligt ikke er tilgængelige for offentligheden, kan uploaderen ofte vildlede brugeren.

En god tommelfingerregel er at ikke downloade filer med WMV eller VMA-udvidelse, da de normalt er falske. Derudover bør torrentbrugere altid kontrollere status for RAR-, TAR- og ZIP-filer, som de downloader for at forhindre en mulig svindel.

Før vi begynder med listen over de mest populære torrenting-websteder, skal du se på den juridiske ansvarsfraskrivelse.

Ansvarsfraskrivelse & Torrent juridisk advarsel

FireStickTricks.com godkender ikke ulovlig deling af ophavsretligt beskyttet indhold. Før vi fortsætter, skal du bemærke, at P2P-fildeling er en juridisk proces, da et flertal af de delte filer er ophavsretligt beskyttet. I tilfælde af at du uploader nogen af ​​disse ophavsretligt beskyttede filer, risikerer du en civil retssag i lande, herunder USA, Canada, Storbritannien og Australien for at nævne nogle få.

Sådanne retssager er rettet mod en gruppe brugere eller enkeltpersoner efter skøn. De civile retssager i P2P er en kriminel handling og kan medføre en følelsesmæssig og økonomisk byrde for de tiltalte.

Yderligere kan internetudbydere frigive historien om alle dine upload- og downloadaktiviteter til ophavsretssagsøgere. Kort sagt, jo flere data, du uploader og downloader, jo større er sandsynligheden for at blive udsat for en retssag fra copyright-beskyttelsesgrupper.

Bedste Torrent-websteder 2020

Inden vi begynder med listen over sider, skal du her skjule din identitet, mens du torrenser (anbefales kraftigt)

Du bør ikke bruge Torrent-websteder til ulovlige downloads. Så så længe du downloader ophavsretlige varer via torrents, behøver du ikke bekymre dig om juridiske problemer. Hvis du af nogle andre grunde imidlertid ønsker at holde din browsing / streaming / torrenting-aktiviteter privat, er en god torrenting VPN dit bedste alternativ. Der er adskillige grunde til, at folk vælger at bruge VPN'er. De;

 • Beskyt din online identitet
 • Undgå ISP-throttling (som hjælper dig med at downloade hurtigere)
 • Omgå overvågning af regering og ISP
 • Fjern blokering af torrent-websteder såvel som andre geo-blokerede tjenester såsom Netflix, BBC iPlayer
 • undgå meddelelser om ophavsret og juridiske problemer

Det skal bemærkes, at ikke alle VPN'er er pålidelige til torrenting. Jeg foreslår ExpressVPN, som jeg personligt bruger hver dag på alle mine enheder inklusive pc, mobil og Amazon FireStick. ExpressVPN er torrent-venlig og pålægger ikke begrænsningerne for downloads. Det leveres også med "ingen spørgsmål stillet 30-dages pengene-tilbage-garanti" i tilfælde af at du skifter mening.

Sådan installeres ExpressVPN på din enhed.

Trin 1: Få ExpressVPN-abonnement HER.

Trin 2: Klik HER at downloade og installere ExpressVPN-appen på din enhed.

Trin 3: Klik på strømikonet for at forbinde en VPN-server. Det er alt. Din forbindelse er nu sikker med den hurtigste og bedste torrenting VPN.

tilslut expressvpn til kodi

Lad os nu se på listen over de 25 bedste torrenting-websteder.

 1. The Pirate Bay
 2. YTS
 3. 1337x
 4. RARBG
 5. Nyaa.si
 6. Torrentz2
 7. EZTV
 8. LimeTorrents
 9. Torrent-overførsler
 10. KATCR.CO
 11. Zooqle
 12. Torrents.io
 13. Torrent Galaxy
 14. ETTV Torrents
 15. Torlock
 16. Torrentfunk
 17. ETTV Torrents
 18. BTDigg
 19. iDope
 20. Monova
 21. Sky Torrents
 22. YourBittorrent
 23. BitPort
 24. Toorgle
 25. DirtyTorrents

1. Piratbugten

bedste torrenting webstederBenævnt "King of Torrents" er Pirate Bay et af de bedste torrentwebsteder til download af torrents fra internettet. Pirate Bay giver nem adgang til lyd, video, film, sange, software, spil og meget mere. Brugere kan let gennemgå tusinder af links, der er relateret til deres søgning og finde det, der er bedst egnet til dem. Pirate Bay er berygtet for at undgå flere nedlukninger og blokke fra regeringen og er derfor den bedste torrent-side tilgængelig på internettet.

Desuden tillader VIP-brugere eller betroede brugeremblemmer, der findes på webstedet, brugerne at skelne mellem legitime links og svindel. Webstedet giver endda støtte til magnetlink, med en simpel grænseflade, der ikke kun er let at bruge, men som også er let at navigere igennem.

Websteds-URL - https://thepiratebay.org/

2. YTS

Link - https://yts.am/

torrent-webstederYTS.am er et andet populært brugt torrentingssted. Webstedet er den uofficielle efterfølger for den nu nedlagte YTS og YIFY-gruppe. Webstedet indeholder en omfattende liste over film, herunder klassikere og de nyeste udgivelser. På grund af det minimalistiske design og den venlige brugergrænseflade er webstedet det perfekte match til brugere med begrænset båndbredde.

Webstedet er stedet til filmtorrenter. Selv filmtorrenterne, der er downloadet fra YTS, er nemme på brugerens båndbredde og bliver dermed en favorit blandt filmentusiaster. YTS har en massiv brugerbase, der hjælper BitTorrent-protokollen med at arbejde på en mere effektiv og effektiv måde.

3. 1337x

Hjemmeside - https://1337x.to/

bedste torrent-webstederDet tredje mest populære torrentwebsted i 2018 ifølge TorrentFreak nyhedsblog var 1337x. Webstedet har en simpel brugergrænseflade med en organiseret sti til hver af dens mapper. Frisk indhold uploades til webstedet hver time, hvilket gør webstedet til et af de mest brugte torrent-download-websteder tilgængeligt. Webstedet har ikke kun en fremragende samling af film, tv-shows, lyd, video, spil, software og sange, men det kan også hjælpe brugeren med at finde det, de leder efter.

1337x gennemgik massive ændringer for at hjælpe med at forbedre nogle af sikkerhedsfunktionerne for at lette adgangen til brugerne, hvilket også hjalp med at forbedre grænsefladen. Derfor er det vores tredje valg at finde torrenter på internettet, samtidig med at det er en god kombination af en organiseret grænseflade med en række torrents.

4. RARBG

Websted - http://rarbg.to/

RARBG blev fundet i 2008 og er et andet torrent-downloadwebsted, der startede som en bulgarsk tracker, der nu hjælper med at lette brugere med peer-to-peer-fildeling via BitTorrent-protokol. Hjemmesiden tilbyder downloads til torrentfiler med understøttelse af magnetlinks også. Det har tusinder af aktive brugere og giver en masse frø. Du kan finde både gamle og nye torrenter, der gør RARBG til et af de mest foretrukne torrentwebsteder til sange, spil, software, film, videoer og lydfiler.

RARBG opdaterer konstant og tilføjer nye torrenter på sin hjemmeside. Den høje trafik på webstedet har hjulpet webstedet med at få en position på bloklisten for mange lande som Bulgarien, Danmark, Storbritannien og Portugal. For at bruge RARBG, skal du først bruge en VPN.

5. Nyaa.si

Websted - https://nyaa.si/

bedste torrenting siderNyaa er en kinesisk opstandelse af anime, der tidligere var berygtet anime torrent site Nyaa. Nyaa lukket ned i 2017 og åbnede en sti for Nyaa. Webstedet indeholder alle former for anime-videoer og lydbånd, der let kan nås via den brugervenlige interface på webstedet. Webstedet indeholder support til både dets kinesiske og engelsktalende brugere.

6. Torrentz2

Link - https://torrentz2.eu/

Torrentz2.eu er en gratis, hurtig og kraftig meta-søgemaskine, der kombinerer resultaterne fra snesevis af søgemaskiner. Det har en enkel og let at bruge interface med et omfattende torrentbibliotek på mere end 61 millioner torrents. Torrentz2 blev lanceret som en stand-in til det originale Torrentz.EU websted. Webstedet opretholder nu en lav profil.

Det inkluderer stadig nogle af funktionerne på det originale Torrentz-websted. Torrentz2 er en af ​​de bedste og mest pålidelige trackere tilgængelige på Internettet.

7. EZTV

URL: https://eztv.io/

top torrent webstederHvis du har tilbragt nogen tid i den stormende verden, skal du sandsynligvis allerede have hørt om EZTV. Det er en torrentudbyder, der har været synlig på næsten alle de store torrentingssteder. Nu har de deres eget sted.

EZTV er et af de sjældne torrent-websteder, der kun er designet til tv-shows. Du finder næsten hver TV-show-torrent, der kan downloades på dette websted. Det understøtter både direkte og magnetoverførsel.

Selvom de har en god samling af shows, er der ikke mange seedere, selv ikke for de nyeste episoder. De har muligvis ikke altid 1080p-videoer. De fleste af deres torrenter er begrænset til 720p.

8. LimeTorrents

Webstedslink - https://www.limetorrents.info/

bedste websteder til torrentingBaseret på brugeranmeldelser har dette websted en af ​​de største torrentdatabaser på internettet. Brugere kan let bestemme, om en torrent er værd at downloade. LimeTorrents har en brugervenlig grænseflade med torrenter, der kommer fra større og bedre trackere. Webstedet indeholder en liste over interne lister, der giver brugeren mulighed for at se på den dato, hvor torrenten blev tilføjet, dens størrelse, seeder og sundhedsmåler for hver torrent.

Brugere kan få adgang til en omfattende informationsside for hver torrent for at lære mere om torrentfilen. Gamle torrents er for det meste ikke tilgængelige på dette sted, og derfor kan webstedet bruges som en backupindstilling til download af torrents. Operatøren LimeTorrents.cc kører også cachen til torrentwebstedet iTorrents. Denne torrent-cache bruges af forskellige andre torrent-søgemaskiner.

9. Torrent-overførsler

Besøg webstedet - https://www.torrentdownloads.me/

torrent-downloadsDen enorme database og indhold kombineret med den lige, men dog detaljerede grænseflade, gør Torrent Downloads til et godt valg. Webstedet indeholder en række kategorier, der kan downloades fra, hvilket gør det til et godt valg til download af torrenter. Hjemmesiden giver mulighed for at kommentere og bedømme torrentfilerne. Kommentarer og ratings hjælper med at reducere tilstedeværelsen af ​​falske filer på webstedet.

Søgelinjen på Torrent Downloads har endda en mulighed for avanceret søgning. Funktionen Avanceret søgning giver brugerne mulighed for at indsnævre søgeresultaterne på grundlag af kategori, udbyder og status. Du kan finde detaljer om et specifikt torrentlink inklusive uploader-navn, upload-dato, distributør, filstørrelse, antal frø og linkets sundhed. Denne information giver dig mulighed for at bestemme den overordnede ægthed af et torrentlink.

10. KATCR.CO

URL - https://katcr.co/

KATCR er det officielle site til download af kickass torrent. Hjemmesiden indeholder en række forskellige torrenter, der er tilgængelige til download af film, tv, spil, musik og meget mere. De seneste torrenter opdateres regelmæssigt i databasen. Der findes mange spejle på webstedet, dette er dog det officielle websted, der giver enkel og nem adgang til alle dine torrenting behov.

Webstedet KATCR har en meget enkel grænseflade med en enkelt søgefelt og de kategorier, du gerne vil vælge fra. Webstedet er ligetil, let at bruge, og brugere kan let finde de torrenter, de søger efter. Webstedet har endda en mulighed for at logge ind på forsiden.

11. Zooqle

Hjemmeside-link - https://zooqle.com/

Zooqle har en imponerende database sammensat af mere end 3,5 millioner torrenter. Hjemmesiden indeholder en række lyd-, video-, spil- og softwaretorrenter. Webstedet har først vundet popularitet på grund af sin database med mellem 37.000 film og 600+ tv-shows.

Webstedsgrænsefladen er enkel, men alligevel let at bruge. Webstedet har en loyal fanbase, der bruger torrentwebstedet til en kontinuerlig download af torrenter. Webstedet har forblevet under radaren i ganske lang tid. Med væksten af ​​brugerbasen på webstedet forventes Zooqle imidlertid at vokse yderligere.

12. Torrents.io

Hjemmeside - https://torrents.io/

På trods af tilgængeligheden af ​​tusinder af forskellige torrentwebsteder på internettet nød Torrents.io et massivt skud i trafikken, da brugere besøgte stedet for at downloade tusinder af torrenter. Hjemmesiden indeholder en enorm database med torrenter, der let kan downloades via webstedets enkle brugergrænseflade. Torrents.io er en metasøgemaskine, der kan linke torrentfiler og magnetlink fra andre torrentwebsteder.

Du kan finde detaljer om et specifikt torrentlink inklusive uploader-navn, upload-dato, distributør, filstørrelse, antal frø og linkets sundhed. Denne information giver dig mulighed for at bestemme den overordnede ægthed af et torrentlink.

13. Torrent Galaxy

Besøg - https://torrentgalaxy.org/

Torrent Galaxy er en anden webside til download af torrent, der kan hjælpe dig med at søge efter den torrent, du leder efter. Med en hurtig og varieret database har Torrent Galaxy en række kategorier, du kan downloade fra. Webstedet indeholder anime, bøger, spil, film, sange, applikationer, film, dokumentarer, tv-shows, sports shows og meget mere. Brugergrænsefladen er et rent brugervenligt layout, der hjælper brugeren med at downloade den bedst tilgængelige torrent.

14. ETTV Torrents

Websted - https://www.ettv.tv/home/

ETTV Torrents er et af de få torrenting-websteder, der har en enorm database med tv-episoder. Brugere kan let finde de nyeste tv-shows på ETTV Torrents og downloade dem. ETTV Torrents er også det bedste torrent-site til download af film, bøger, software og lyd.

Webstedet har en let at bruge interface, som er temmelig ligetil. Brugere kan nemt søge efter den torrent, de ønsker, og webstedet let let gennem deres enorme database. Webstedet indeholder en række shows på forskellige sprog, og appellerer derfor til et langt større publikum end andre torrenting websteder.

15. Torlock

Hjemmeside - https://www.torlock2.com/

Et af de sjældne websteder, men et af de største torrenting-sider på internettet er Torlock. Webstedet har en enorm database med verificerede torrenter. Webstedet indeholder for det meste torrenter til musik, anime og e-bøger blandt mange andre filer. Grænsefladen til webstedet er ren, brugervenlig og opdateres for hver nye torrentudgivelse. Ud over at være en stor database med bekræftede torrenter, betaler Torlock sine brugere for at finde noget falsk torrentlink.

Webstedet hævder at have mere end fem millioner verificerede torrenter. Webstedet har endda en Top 100-liste, der viser alle de populære torrent-downloads. Det meste af indholdet på Torlock er svært at finde på nogen anden torrentwebsted, og derfor gør Torlock til go-stop for enhver form for torrent.

16. Torrentfunk

Site link - http://www.torrentfunk.com/

Et andet populært websted til download af torrents er Torrentfunk. Webstedet indeholder ikke kun en betydelig database med torrenter fra hele internettet, men har også en verifikationsstatusindikator. Bekræftelsesstatus giver brugerne mulighed for at filtrere gennem falske links og vælge det, der er bedst egnet til deres brug. Udover bekræftelsesstatus har Torrentfunk endda en af ​​de mest avancerede brugeranmeldelsesafsnit. Afsnittet giver brugerne mulighed for at læse og sende en kommentar til deres foretrukne links.

Webstedet indeholder endda datoen, hvorpå torrent-linket blev tilføjet, navnet på uploaderen, antallet af frø og frøets sundhed. Generelt er webstedet en pakke for alle, der leder efter et enkelt sted at finde al deres yndlingsmusik, film, software eller spil.

17. ETTV Torrents

URL: https://ettvtorrents.com/

Dette er et andet torrentwebsted dedikeret til tv-shows. Hvis du søger efter at downloade film, skal du prøve en af ​​de andre muligheder på denne liste over bedste Torrent-websteder.

Du finder en masse populære tv-shows og episoder på dette websted. Imidlertid har det muligvis ikke for nylig frigivne episoder. Det tager normalt et par uger, før episoderne er tilgængelige efter deres frigivelse.

ETTV har også været et kendt navn i torrentens verden. Deres torrenter er også tilgængelige på andre torrentwebsteder.

Desværre tilbyder de heller ikke mange 1080p-downloads. Heldigvis er magnetdownload tilgængelig, hvilket gør tingene lidt lettere.

18. BTDigg

Link - https://btdig.com/

BTDigg blev lanceret i januar 2011 og er den første BitTorrent DHT-søgemaskine. BTDigg stoler ikke på nogen torrentfiler, men er snarere afhængig af brugen af ​​BitTorrents DHT til søgning efter nye filer. Webstedet har en simpel retro-grænseflade, der giver brugerne fuldtekstsøgning over aktive torrenter via webgrænsefladen. BTDigg opsamler torrent-metadata og analyserer DHT-netværket. Den største fordel ved at bruge BTDigg er, at der ikke er nogen torrenter involveret og intet indhold gemmes. BTDiggs websøgning understøtter forespørgsler på flere asiatiske og europæiske sprog. Alt hvad du kan se på dens hjemmeside er et søgefelt. Søgeresultaterne fra BTDigg viser detaljerede oplysninger om torrenterne.

19. iDope

Link - https://idope.se/

iDope er en anstændig mulighed for at få adgang til både film og show-torrenter. Selvom webstedet ikke har så mange såfrø som de øverste torrentwebsteder på denne liste, downloades det stadig acceptabelt hurtigt. Det stiller indstillingerne for download fra mange betroede torrentere op.

Magnetoverførslen sørger for, at du kunne begynde at downloade indholdet direkte uden at skulle downloade torrentfilen først.

Du finder måske ikke mange 1080p-kvalitetsvideoer her. Hvis du imidlertid leder efter videoer i mindre størrelse i 720p, er der masser af muligheder.

20. Monova

Webstedslink - https://monova.org/

Et godt torrenting-sted, Monovo har en ren og flot interface, mens brugerne giver adgang til tusinder af torrents på internettet. Webstedet indeholder dog en masse annoncer, der kan forårsage problemer, men dette websted er et godt sted at downloade torrents. Brugere kan endda registrere sig på webstedet og uploade deres egne torrentfiler. Webstedet har en lang række kategorier at vælge imellem, hvilket gør webstedet til en god torrenting-mulighed.

21. Sky Torrents

Link - https://www.skytorrents.to/

Et andet vigtigt websted på vores liste er Sky Torrents. Dette torrent-download-websted indeholder en massiv database og en ren og ligetil grænseflade uden at bombardere brugerne med reklamer. Sky Torrents er en favorit blandt alle, der ønsker at nyde maksimal privatliv, med minimalistisk tracking. Det accepterer endda donationer fra brugere i form af cryptocurrencies såsom bitcoin eller ethereum. Ifølge hjemmesiden indeholder Sky Torrents 21, 841, 003 torrenter i indekset, hvilket gør databasen til en ret stor en.

22. YourBittorrent

Hjemmeside - https://yourbittorrent.com/

YourBittorrent er en anden berygtet torrentdatabase på vores liste. Webstedet har en kontroversiel historie. Webstedet blev oprindeligt fundet i 2003 og blev oprettet som et samarbejde mellem to partnere. Til sidst måtte grundlæggeren lukke det originale websted på grund af ukendte årsager.

I 2009 dukkede et lignende websted op igen med navnet YourBittorrent. Webstedet har en simpel grænseflade, der nemt kan få adgang til af enhver. Grænsefladen er nem at bruge og er ret ligetil. Linksne er for det meste verificeret og viser den dato, hvor linket blev føjet til webstedet. Webstedet indeholder mere end en million torrent-links, og dette antal vokser hurtigt dag for dag. På grund af dets popularitet er webstedet forbudt i Portugal og Storbritannien.

23. BitPort

Link- https://bitport.io/

BitPort er et freemium torrenting-sted. Betydning, det tillader begrænsede gratis downloads. Du kan købe en abonnementsplan for øget båndbredde og tilføjede funktioner.

Du skal oprette en konto med BitPort for at begynde at bruge tjenesten. Den gratis plan tillader op til 1 GB skyopbevaring, har kun 1 download-slot og begrænser dig til 1 torrent pr. Dag. Downloadhastighederne er ikke garanteret. Det tilbyder heller ingen sikkerhed, da der kun er HTTP-adgang og ingen antivirus-kontrol.

De betalte planer starter ved $ 5 pr. Måned og 30 GB cloud-lager. Med betalte planer får du flere slots, mere downloadhastighed, ubegrænset torrents og mere sikkerhed.

Bitport har også en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

24. Toorgle

Hjemmeside - http://www.toorgle.com/

Toorgle er en metasøgemaskine, der linker til over fire hundrede torrentwebsteder. Webstedet giver nem adgang til torrentwebsteder og deres databaser fra hele internettet. Toorgle har en Firefox-søgelinje og et Facebook-plugin, hvilket gør webstedet let at bruge og tilgængeligt fra browseren. Det informerer også brugere om sundheden for torrentlinket, downloadhastighed og antallet af downloads.

25. DirtyTorrents

Link - https://dirtytorrents.com

Dirty Torrents er det sted, hvor du kan hente shows, film, lyd, apps, spil og meget mere. Det er meget som søgemaskinen for torrenter. Det viser dig torrenter fra populære websteder som The Pirate Bay, LimeTorrents, 1337x, Torlock og mere. Disse sider findes allerede på vores liste.

Med et betydeligt antal såmaskiner, anstændige downloadhastigheder og mange verificerede torrentere kommer Dirty Torrents nemt til vores liste over bedste torrentwebsteder.

Den minimale grænseflade på dette websted gør det nemt for dig at komme i gang. Du kan gennemse indholdet efter kategori eller blot indtaste nøgleordene for at finde det, du leder efter.

Konklusion

Hvis du nogensinde løber tør for mulighederne, når det kommer til adgang til torrent-downloadwebsteder, kan du altid besøge FireStickTricks.com for at se dem, der i øjeblikket er i gang. Vi har oprettet en liste og rangeret bedste torrentwebsteder for din lethed, der garanterer top torrent download til enhver tid.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me