Top 25 Laman Tentangan Terbaik (2020)

>

Laman Torrent adalah sumber yang tidak dapat ditandingi untuk memuat turun lagu, video, filem, buku, permainan, dan sebagainya secara percuma. Mereka menyediakan akses mudah ke bahan lain yang tidak tersedia di internet. Kebanyakan negara di dunia mengejek pengagihan bahan haram di internet. Oleh itu, mereka melarang penggunaan torrent serta pengedaran bahan tersebut. Walau bagaimanapun, kebanyakan bahan yang terdapat di tapak yang mengotorkan adalah selamat dan benar-benar sah.

Kami telah mengumpulkan senarai tapak torrent terbaik di internet untuk kemudahan dan hiburan anda. Panduan kami akan membantu anda menikmati faedah laman-laman yang merosakkan. Kebanyakan laman web ini telah menjadi kegemaran pengguna lama. FireStickTricks.com telah memasukkan laman web terkini dan paling popular yang majoriti pengguna mengakses untuk memuat turun fail torrent.

laman torrent terbaik

Amaran: IP anda boleh dilihat oleh semua orang. Untuk keselamatan anda sendiri, disyorkan untuk menggunakan VPN apabila mengakses laman web yang mengotorisasi. VPN memintas ISP throttling dan membantu dalam memuat turun torrents pada kelajuan lebih cepat. Ia juga menyembunyikan alamat IP anda dan memintas pengawasan ISP / Kerajaan.

Saya secara peribadi menggunakan dan mencadangkan ExpressVPN, yang merupakan VPN paling selamat dan terpantas di dunia. Ia datang dengan jaminan wang 30 hari sekiranya anda tidak menyukai perkhidmatan mereka (yang sangat tidak mungkin).

Klik di sini untuk mendapatkan 3 bulan percuma dan jimat 49% pada ExpressVPN

Tutorial - Bagaimana untuk memasang & gunakan VPN terbaik pada Peranti anda

Bagaimana Tapak Tapak berfungsi?

Itulah soalan yang baik. Walau bagaimanapun, tapak torrent hanyalah sebahagian daripada keseluruhan proses yang mengerikan. Oleh itu, persoalan yang lebih baik ialah, "bagaimana kerja mengerikan?"

Biasanya, apabila anda memuat turun sesuatu melalui Internet, anda menyambung ke pelayan di mana fail itu disimpan dengan bantuan laman web yang memudahkan muat turun. Anda klik pilihan 'Muat turun' dan minta tapak web memberitahu server untuk memuat turun fail yang diminta ke peranti anda.

Dengan kata lain, fail yang anda muat turun dihoskan oleh pelayan.

Ini adalah sistem muat turun 'pelayan ke klien'. Di sini, pelayan adalah peranti digital yang menjadi hos dan anda adalah pelanggan.

Torrent berfungsi dengan cara yang sama sekali berbeza. Ia menggunakan teknologi 'peer-to-peer (P2P)' dan bukannya sistem 'pelayan kepada klien'. Di sini, anda memuat turun dari orang-orang (seperti anda dan saya) dan bukan dari pelayan. Oleh itu, saya juga menyeru memanggilnya 'muat turun orang kepada orang'.

Perbezaan terbesar antara pelayan ke klien dan peer-to-peer adalah dengan yang kedua (P2P), anda tidak bergantung kepada satu orang. Sebaliknya anda memuat turun ketulan fail secara serentak dari beberapa rakan sebaya (atau orang). Untuk semua yang anda tahu, anda boleh memuat turun dari John, Joe, James semua pada masa yang sama.

Sebelum kita masuk ke dalam ini lagi, izinkan saya memperkenalkan anda kepada dua istilah yang biasa digunakan dalam dunia yang mengerikan - Seeder dan Leecher.

Mereka memang sangat mudah difahami.

Seeder adalah orang yang memuat naik fail
Leecher adalah orang yang memuat turun fail itu

Mereka dinamakan dengan tepat! Tetapi, jangan terasa buruk kerana menjadi lebih leecher. Anda boleh menyumbang kepada komuniti P2P dengan menjadi penyemak semasa masih memuat turun. Setiap pemuat turun boleh memilih untuk menjadi penyihat.

Untuk menyambung ke rakan sebaya ke rangkaian torrent rakan sebaya dan untuk memuat turun atau fail benih, anda memerlukan klien torrent. Pada masa ini, uTorrent adalah pelanggan torrent yang paling popular. BitTorrent juga merupakan salah satu aplikasi yang paling banyak digunakan.

Jadi, anda hanya perlu mendapatkan salah satu daripada aplikasi torrent, seperti uTorrent, gunakan fail torrent dengannya dan muat turun fail yang anda mahu.

Jadi, apakah peranan yang berlaku tapak torrent bermain?

Laman torrent memberikan anda akses kepada fail torrent, yang anda gunakan dengan klien torrent seperti uTorrent atau BitTorrent.

Lebih tinggi bilangan penyertaan, lebih pantas ialah muat turun. Salah satu faktor yang menentukan keberkesanan tapak torrent yang baik adalah keupayaannya mencari fail torrent dengan bilangan penyertaan yang tinggi.

Sebaik sahaja anda berada di salah satu tapak torrent ini, perkara pertama yang anda lakukan ialah mencari fail yang anda mahu muat turun. Setiap tapak torrent mempunyai pilihan carian.

Anda mungkin mendapati banyak pilihan dalam hasil carian (kadang kala beratus-ratus). Idea ini adalah untuk mencari fail torrent tulen (dibincangkan dalam bahagian Bagaimana Mengesan Torrents Pakej) dengan banyak penyertaan.

Apabila anda mencari fail torrent yang dikehendaki, anda boleh memuat turunnya pada peranti anda dan kemudian membukanya dengan BitTorrent atau mana-mana pelanggan lain yang anda gunakan. Pilihan lain ialah memilih pautan Magnet dengan fail torrent di tapak torrent. Pautan Magnet membuka fail torrent secara terus dengan klien tanpa perlu memuat turun fail.

Kini, yang perlu anda lakukan adalah menunggu muat turun selesai.

Bagaimana untuk Cari dan Muat turun Torrents

Cara paling mudah untuk mencari torrent adalah melalui Google. Taipkan pertanyaan anda dalam medan teks dan tambahkan kata kunci "torrent." Google secara automatik memaparkan hasil untuk pertanyaan yang anda inginkan. Anda boleh memilih pautan yang sesuai dengan keperluan anda dan menggunakan mana-mana pelanggan torrent yang disebutkan di atas untuk memuat turun fail torrent dengan mudah pada sistem anda.

Cara Mengesan Torrents Palsu

Kebanyakan tapak yang mengotorkan memberikan pengguna maklumat tentang perbezaan antara torrent palsu dan yang sebenar. Laman-laman ini merosakkan memerlukan bantuan pengguna untuk mengenal pasti pautan torrent palsu. Sekiranya maklumat tersebut tidak disediakan oleh laman web torrent, pengguna boleh mengenal pasti torrent palsu dengan sendirinya. Pengguna harus memeriksa rajah penyambung / leecher pautan sambil mencari torrents yang sihat di laman web.

Torrents nyata biasanya mempunyai penyamaan besar untuk nisbah leecher. Kebanyakan laman web mengemas kini pautan torrent dengan memaparkan status yang disahkan pada pautan ini, yang membantu membezakan tayar palsu daripada yang sebenar. Selain itu, jangan sekali-kali jatuh ke dalam perangkap memuat turun 'upload' paling baru. Terdapat peluang yang sedikit untuk mendapatkan filem atau audio baru-baru ini yang dikeluarkan melalui torrents. Oleh kerana ini tidak tersedia kepada orang ramai pada mulanya, pemuat naik sering boleh menyesatkan pengguna.

Peraturan yang baik adalah untuk tidak memuat turun fail dengan sambungan WMV atau VMA, kerana ia biasanya palsu. Selain itu, pengguna torrent sentiasa harus memeriksa status fail RAR, TAR dan ZIP yang mereka muat turun untuk mencegah penipuan yang mungkin.

Sebelum kita memulakan dengan senarai tapak pelencongan teratas, lihat penafian undang-undang.

Penafian & Amaran Torrent Undang-undang

FireStickTricks.com tidak meluluskan perkongsian tidak sah sebarang kandungan berhak cipta. Sebelum kami meneruskan, ambil perhatian bahawa Perkongsian Fail P2P adalah proses perundangan kerana majoriti fail yang dikongsi adalah hak cipta. Sekiranya anda memuat naik mana-mana fail berhak cipta ini, anda menghadapi risiko tuntutan sivil di negara-negara termasuk Amerika Syarikat, Kanada, United Kingdom, dan Australia untuk menamakan beberapa.

Tindakan undang-undang tersebut disasarkan kepada sekumpulan pengguna atau individu mengikut budi bicara. Tindakan undang-undang sivil P2P adalah kesalahan jenayah dan boleh menyebabkan beban emosi dan kewangan kepada defendan.

Selain itu, Penyedia Perkhidmatan Internet boleh melepaskan sejarah semua aktiviti muat naik dan memuat turun kepada plaintif hak cipta. Singkatnya, lebih banyak data yang anda muat naik dan muat turun, semakin tinggi kebarangkalian menghadapi gugatan oleh kumpulan perlindungan hak cipta.

Torrent Sites Terbaik 2020

Sebelum kita mulakan dengan senarai tapak, inilah cara untuk menyembunyikan identiti anda semasa mengutuk (sangat disyorkan)

Anda tidak boleh menggunakan laman Torrent untuk muat turun haram. Jadi selagi anda memuat turun barangan tanpa hak cipta melalui torrents, anda tidak perlu bimbang tentang sebarang isu undang-undang. Walau bagaimanapun, jika atas sebab-sebab lain, anda ingin mengekalkan aktiviti penyemakan imbas / penstriman / pengubahan anda secara peribadi, VPN yang mengerikan yang baik adalah taruhan terbaik anda. Terdapat banyak sebab mengapa orang memilih menggunakan VPN. Mereka;

 • Lindungi identiti dalam talian anda
 • Cegah penyusunan ISP (yang membantu anda memuat turun lebih pantas)
 • Bypass pengawasan Kerajaan dan ISP
 • Buka tapak torrent serta perkhidmatan geo-disekat yang lain seperti Netflix, BBC iPlayer
 • elakkan notis hak cipta dan masalah undang-undang

Perlu diingat bahawa tidak semua VPN boleh dipercayai untuk mengutuk. Saya cadangkan ExpressVPN, yang saya gunakan setiap hari pada semua peranti saya termasuk PC, mudah alih, dan Amazon FireStick. ExpressVPN mesra torrent dan tidak mengenakan sekatan ke atas muat turun. Ia juga datang dengan "tidak ada soalan yang meminta jaminan wang balik 30 hari" sekiranya anda mengubah fikiran anda.

Inilah caranya memasang ExpressVPN pada peranti anda.

Langkah 1: Dapatkan langganan ExpressVPN DI SINI.

Langkah 2: Klik DI SINI untuk memuat turun dan memasang aplikasi ExpressVPN pada peranti anda.

Langkah 3: Klik ikon Kuasa untuk menyambungkan pelayan VPN. Itu sahaja. Sambungan anda kini selamat dengan VPN yang paling cepat dan paling teruk.

sambung expressvpn untuk kodi

Mari kita lihat senarai 25 tapak teror yang terbaik.

 1. The Pirate Bay
 2. YTS
 3. 1337x
 4. RARBG
 5. Nyaa.si
 6. Torrentz2
 7. EZTV
 8. LimeTorrents
 9. Muat turun Torrent
 10. KATCR.CO
 11. Zooqle
 12. Torrents.io
 13. Torrent Galaxy
 14. ETTV Torrents
 15. Torlock
 16. Torrentfunk
 17. ETTV Torrents
 18. BTDigg
 19. iDope
 20. Monova
 21. Torrents Sky
 22. YourBittorrent
 23. BitPort
 24. Toorgle
 25. DirtyTorrents

1. Pirate Bay

laman web tortanan yang terbaikTermoded sebagai "Raja Torrents" Pirate Bay adalah salah satu laman web torrent terbaik untuk memuat turun torrents dari internet. The Pirate Bay menyediakan akses mudah ke audio, video, filem, lagu, perisian, permainan dan banyak lagi. Pengguna boleh dengan mudah menggunakan beribu-ribu pautan yang berkaitan dengan carian mereka dan mencari yang paling sesuai untuk mereka. The Pirate Bay terkenal kerana mengelakkan pelbagai penutupan dan blok dari kerajaan dan, oleh itu, tapak torrent terbaik yang terdapat di internet.

Selain itu, pengguna VIP atau lencana pengguna yang dipercayai tersedia di laman web ini membolehkan pengguna membezakan antara pautan dan penipuan yang sah. Laman web ini juga menyediakan sokongan untuk pautan magnet, dengan antara muka mudah yang bukan hanya mudah digunakan tetapi juga mudah untuk menavigasi.

URL tapak - https://thepiratebay.org/

2. YTS

Pautan - https://yts.am/

tapak torrentYTS.am adalah satu lagi tapak pelencongan yang digunakan secara umum. Tapak ini adalah pengganti tidak rasmi kepada kumpulan YTS dan YIFY sekarang yang tidak berfungsi. Laman web ini mempunyai senarai filem yang luas, termasuk klasik dan siaran terbaharu. Disebabkan reka bentuk minimalis dan antara muka pengguna yang mesra, laman web ini merupakan perlawanan yang sempurna untuk pengguna dengan jalur lebar terhad.

Tapak ini adalah tempat untuk torrents filem. Malah filem torrents yang dimuat turun dari YTS adalah mudah pada lebar jalur pengguna, sehingga menjadi kegemaran peminat filem. YTS mempunyai pangkalan pengguna yang besar, yang membantu kerja protokol BitTorrent dengan cara yang lebih berkesan dan cekap.

3. 1337x

Laman web - https://1337x.to/

laman torrent terbaikLaman web torrent ketiga paling popular tahun 2018, menurut blog berita TorrentFreak, ialah 1337x. Laman web ini mempunyai antara muka pengguna yang mudah dengan laluan teratur untuk setiap direktorinya. Kandungan segar dimuat naik ke laman web setiap jam, menjadikan laman web salah satu tapak muat turun torrent yang paling banyak digunakan. Tapak ini bukan sahaja mempunyai koleksi filem, pertunjukan televisyen, audio, video, permainan, perisian, dan lagu yang sangat baik, tetapi juga dapat membantu pengguna mencari apa yang mereka cari.

1337x mengalami perubahan besar-besaran untuk membantu meningkatkan beberapa ciri keselamatan untuk memudahkan akses pengguna, yang juga membantu meningkatkan antara muka. Oleh itu, ia adalah pilihan ketiga kami untuk mencari torrents di internet sambil menjadi gabungan yang baik antara muka yang teratur dengan pelbagai torrents.

4. RARBG

Tapak - http://rarbg.to/

Ditemui pada tahun 2008, RARBG adalah tapak muat turun torrent lain, yang bermula sebagai pelacak Bulgaria, kini membantu memudahkan pengguna dengan perkongsian fail peer-to-peer melalui protokol BitTorrent. Laman web ini menyediakan muat turun fail torrent, dengan sokongan untuk pautan magnet, juga. Ia mempunyai beribu-ribu pengguna aktif dan menyediakan banyak biji. Anda boleh mencari kedua-dua, lama dan baru, torrent yang menjadikan RARBG salah satu daripada laman web torrent paling disukai untuk lagu, permainan, perisian, filem, video, dan fail audio.

RARBG sentiasa mengemas kini dan menambah torrents baru di laman webnya. Trafik yang tinggi di laman web ini membantu laman web mendapatkan kedudukan di senarai blok banyak negara seperti Bulgaria, Denmark, United Kingdom, dan Portugal. Oleh itu untuk menggunakan RARBG, anda perlu menggunakan VPN terlebih dahulu.

5. Nyaa.si

Tapak - https://nyaa.si/

laman torrenting terbaikNyaa adalah kebangkitan Cina anime yang dahulunya terkenal anime torrent tapak Nyaa. Nyaa ditutup pada 2017, membuka laluan untuk Nyaa. Laman ini memaparkan semua jenis video anime dan audio yang boleh diakses dengan mudah melalui antara muka mesra pengguna laman web. Laman web ini mempunyai sokongan untuk pengguna berbahasa Cina dan Inggeris.

6. Torrentz2

Pautan - https://torrentz2.eu/

Torrentz2.eu adalah enjin pencarian meta-percuma, pantas dan berkuasa yang menggabungkan hasil daripada berpuluh-puluh enjin carian. Ia mempunyai antara muka yang mudah dan mudah digunakan dengan perpustakaan torrent yang luas lebih daripada 61 juta torrents. Torrentz2 dilancarkan sebagai stand-in untuk laman web Torrentz.EU asal. Laman web kini mengekalkan profil yang rendah.

Ia masih merangkumi beberapa ciri laman web Torrentz asal. Torrentz2 adalah salah satu pengesan terbaik dan paling boleh dipercayai di internet.

7. EZTV

URL: https://eztv.io/

laman web torrent teratasJika anda telah meluangkan sedikit masa dalam dunia yang mengerikan, anda mungkin sudah pernah mendengar tentang EZTV. Ia adalah pembekal torrent yang dapat dilihat pada hampir semua laman utama yang buruk. Kini, mereka mempunyai tapak mereka sendiri.

EZTV adalah salah satu daripada laman torrent jarang yang direka hanya untuk Rancangan TV. Anda akan mendapati hampir setiap torrent rancangan TV tersedia untuk dimuat turun di laman web ini. Ia menyokong muat turun langsung dan magnet.

Walaupun mereka mempunyai koleksi yang baik, tidak banyak penyertaan, malah untuk episod terkini. Juga, mereka mungkin tidak selalu mempunyai video 1080p. Kebanyakan torrents mereka terhad kepada 720p.

8. LimeTorrents

Pautan tapak - https://www.limetorrents.info/

laman web terbaik untuk torrentingBerdasarkan ulasan pengguna laman web ini mempunyai salah satu pangkalan data torrent terbesar di internet. Pengguna dengan mudah boleh menentukan jika torrent bernilai muat turun. LimeTorrents mempunyai antara muka mesra pengguna dengan torrents yang datang dari pelacak yang lebih besar dan lebih baik. Laman web ini mempunyai senarai senarai dalaman yang membolehkan pengguna melihat tarikh torrent telah ditambah, saiznya, penyemak, dan meter kesihatan untuk setiap torrent.

Pengguna boleh mendapat akses ke halaman maklumat yang luas untuk setiap torrent untuk mengetahui lebih lanjut mengenai fail torrent. Tebal lama kebanyakannya tidak terdapat di laman web ini, dan oleh itu laman web ini boleh digunakan sebagai pilihan sandaran untuk memuat turun torrents. Pengendali LimeTorrents.cc juga menjalankan cache untuk iTorrents laman web torrent. Cache torrent ini digunakan oleh pelbagai enjin carian torrent lain.

9. Muat turun Torrent

Lawati Laman Web - https://www.torrentdownloads.me/

muat turun torrentPangkalan data dan kandungan yang besar digabungkan dengan antara muka yang masih terperinci, membuat Torrent Downloads pilihan yang baik. Laman web ini mempunyai pelbagai kategori untuk dimuat turun, dengan itu menjadikannya pilihan yang baik untuk memuat turun torrents. Laman web ini memberikan pilihan untuk memberi komen dan menilai fail torrent. Komen dan penarafan membantu mengurangkan kehadiran fail palsu di laman web.

Bar carian pada Torrent Downloads bahkan mempunyai pilihan Carian Terperinci. Ciri Carian Lanjutan membolehkan pengguna menyempitkan hasil carian, berdasarkan kategori, penyedia dan status. Anda boleh mencari butiran mengenai pautan torrent tertentu termasuk nama upload, tarikh muat naik, pengedar, saiz fail, bilangan benih, dan kesihatan pautan. Maklumat ini membolehkan anda menentukan kesahihan keseluruhan pautan torrent.

10. KATCR.CO

URL - https://katcr.co/

KATCR adalah laman rasmi untuk memuat turun torrent kickass. Laman web ini mempunyai pelbagai torrents yang tersedia untuk memuat turun filem, televisyen, permainan, muzik, dan banyak lagi. Uraian terkini dikemas kini ke dalam pangkalan data secara tetap. Banyak cermin laman web yang ada, bagaimanapun, ini adalah laman rasmi, yang memberikan akses mudah dan mudah kepada semua keperluan anda yang mengerikan.

Laman web KATCR mempunyai antara muka yang sangat mudah dengan bar carian tunggal dan kategori yang ingin dipilih. Laman web ini lurus ke hadapan, mudah digunakan dan pengguna dapat mencari torrents yang mereka cari dengan mudah. Laman web ini juga mempunyai pilihan masuk pada halaman depan.

11. Zooqle

Pautan Laman Web - https://zooqle.com/

Zooqle mempunyai pangkalan data yang mengagumkan yang terdiri daripada lebih daripada 3.5 juta torrents. Laman web ini mempunyai pelbagai audio, video, permainan, dan torrents perisian. Laman web ini telah mendapat populariti baru-baru ini, kerana pangkalan datanya antara 37,000 filem dan 600+ rancangan televisyen.

Antara muka laman web ini mudah tetapi mudah digunakan. Laman ini mempunyai pangkalan kipas setia yang menggunakan laman web torrent untuk muat turun secara berterusan torrents. Laman web ini masih berada di bawah radar untuk masa yang lama. Walau bagaimanapun, dengan pertumbuhan pangkalan pengguna di laman web, Zooqle dijangka berkembang lebih jauh.

12. Torrents.io

Laman Web - https://torrents.io/

Walaupun terdapat ribuan laman web torrent yang berbeza di internet, Torrents.io, menikmati tontonan besar dalam trafik, kerana pengguna melawat laman web ini untuk memuat turun beribu-ribu torrents. Laman web ini mempunyai pangkalan data yang besar yang boleh memuat turun dengan mudah melalui antara muka pengguna mudah. Torrents.io adalah enjin meta-search yang boleh menghubungkan fail torrent dan pautan magnet dari laman torrent lain.

Anda boleh mencari butiran mengenai pautan torrent tertentu termasuk nama upload, tarikh muat naik, pengedar, saiz fail, bilangan benih, dan kesihatan pautan. Maklumat ini membolehkan anda menentukan kesahihan keseluruhan pautan torrent.

13. Torrent Galaxy

Lawatan - https://torrentgalaxy.org/

Torrent Galaxy adalah laman web memuat turun torrent lain yang dapat membantu anda mencari torrent yang anda cari. Memaparkan pangkalan data yang cepat dan pelbagai, Torrent Galaxy mempunyai pelbagai kategori yang boleh anda muat turun dari. Laman web ini mempunyai anime, buku, permainan, filem, lagu, aplikasi, filem, dokumentari, rancangan televisyen, pertunjukan sukan, dan banyak lagi. Antara muka pengguna adalah susun atur mesra pengguna yang bersih yang membantu pengguna memuat turun torrent terbaik yang tersedia.

14. ETTV Torrents

Tapak - https://www.ettv.tv/home/

ETTV Torrents adalah salah satu daripada beberapa tapak yang memfitnah yang mempunyai pangkalan data besar episod televisyen. Pengguna boleh mencari rancangan televisyen terkini di Torrent ETTV dan memuat turunnya. ETTV Torrents juga merupakan tapak torrent terbaik untuk memuat turun filem, buku, perisian, dan audio.

Laman ini mempunyai antara muka yang mudah digunakan yang cukup mudah. Pengguna boleh dengan mudah mencari torrent yang mereka mahu dan laman web dengan mudah menggunakan pangkalan data mereka. Laman web ini menampilkan pelbagai pertunjukan dalam bahasa yang berbeza, oleh itu menarik perhatian kepada khalayak yang jauh lebih besar daripada laman web lain yang mengerikan.

15. Torlock

Laman web - https://www.torlock2.com/

Salah satu laman web yang jarang berlaku, tetapi salah satu laman web terorenting di internet adalah Torlock. Laman web ini mempunyai pangkalan data besar torrents yang disahkan. Laman web ini kebanyakannya mempunyai torrents untuk muzik, anime, dan e-buku di antara banyak fail lain. Antara muka untuk laman web ini bersih, mesra pengguna dan dikemas kini untuk setiap siaran torrent baru. Selain menjadi pangkalan data yang besar dalam torrents yang disahkan, Torlock membayar penggunanya untuk mencari sebarang pautan torrent palsu.

Laman web ini mendakwa mempunyai lebih daripada lima juta torrents yang disahkan. Laman web itu juga mempunyai senarai Top 100, yang menunjukkan semua muat turun torrent yang popular. Kebanyakan kandungan Torlock sukar ditemui di laman web torrent lain, dan oleh itu menjadikan Torlock berhenti untuk apa-apa jenis torrent.

16. Torrentfunk

Pautan Laman - http://www.torrentfunk.com/

Satu lagi laman web popular untuk memuat turun torrents adalah Torrentfunk. Laman web ini bukan hanya mempunyai pangkalan data yang besar di torrents dari seluruh internet, tetapi ia juga mempunyai penunjuk status pengesahan. Status pengesahan membolehkan pengguna menapis melalui pautan palsu dan memilih salah satu yang paling sesuai untuk penggunaannya. Selain status pengesahan, Torrentfunk juga mempunyai salah satu bahagian ulasan pengguna yang paling maju. Seksyen ini membolehkan pengguna membaca dan menyiarkan komen pada pautan kegemaran mereka.

Laman web ini juga menampilkan tarikh di mana link torrent ditambahkan, nama pemuat naik, bilangan benih dan kesihatan benih. Secara keseluruhan, laman web ini adalah pakej untuk sesiapa sahaja yang mencari tempat untuk mencari semua muzik, filem, perisian atau permainan kegemaran mereka.

17. ETTV Torrents

URL: https://ettvtorrents.com/

Ini adalah laman torrent lain yang ditujukan kepada Rancangan TV. Sekiranya anda ingin memuat turun filem, anda perlu mencuba salah satu daripada pilihan lain dalam senarai tapak Torrent terbaik ini.

Anda akan mendapat banyak rancangan dan episod TV popular di laman web ini. Walau bagaimanapun, ia mungkin tidak memuatkan episod baru-baru ini. Ia biasanya mengambil masa beberapa minggu sebelum episod tersedia selepas pembebasan mereka.

ETTV juga telah menjadi nama yang terkenal di dunia yang mengerikan. Ucapan mereka juga boleh didapati di laman torrent lain.

Malangnya, mereka juga tidak menawarkan banyak muat turun 1080p. Syukurlah, muat turun magnet tersedia, yang membuat perkara menjadi lebih mudah.

18. BTDigg

Pautan - https://btdig.com/

Dilancarkan pada bulan Januari 2011, BTDigg adalah enjin carian BitTorrent DHT yang pertama. BTDigg tidak bergantung pada sebarang fail torrent, tetapi bergantung pada penggunaan DHT BitTorrent untuk mencari fail baru. Laman web ini mempunyai antara muka retro mudah yang menyediakan pengguna dengan carian teks penuh melalui torrents aktif melalui antara muka web. BTDigg mengumpul metadata torrent dan menganalisis rangkaian DHT. Kelebihan utama menggunakan BTDigg adalah bahawa tidak ada torrents yang terlibat dan tiada kandungan disimpan. Carian web BTDigg menyokong pertanyaan di pelbagai bahasa Asia dan Eropah. Apa yang anda dapat lihat di laman utamanya ialah kotak carian. Hasil carian BTDigg memaparkan maklumat terperinci mengenai torrents.

19. iDope

Pautan - https://idope.se/

iDope adalah pilihan yang layak untuk mendapatkan akses kepada kedua-dua Filem dan Rancangan torrents. Walaupun tapak ini tidak mempunyai banyak penyumber keluar sebagai tapak torrent teratas dalam senarai ini, ia masih memuat turun dengan cepat. Ia merangkumi pilihan muat turun daripada ramai penyokong yang dipercayai.

Muat turun magnet memastikan anda boleh mula memuat turun kandungan secara langsung tanpa perlu memuat turun fail torrent terlebih dahulu.

Anda mungkin tidak menemui banyak video berkualiti 1080p di sini. Walau bagaimanapun, jika anda sedang mencari video bersaiz kecil di 720p, terdapat banyak pilihan.

20. Monova

Pautan Laman - https://monova.org/

Tapak yang hebat, Monovo mempunyai antara muka yang bersih dan bagus, sementara membolehkan pengguna mengakses beribu-ribu torrent di internet. Walau bagaimanapun, laman web ini mempunyai banyak iklan, yang boleh menyebabkan masalah, tetapi laman web ini adalah tempat yang baik untuk memuat turun torrents. Pengguna juga boleh mendaftar di laman web dan memuat naik fail torrent mereka sendiri. Laman web ini mempunyai pelbagai kategori untuk dipilih, sehingga membuat laman web ini menjadi pilihan yang sangat mengutamakan.

21. Sky Torrents

Pautan - https://www.skytorrents.to/

Satu lagi laman web penting dalam senarai kami ialah Sky Torrents. Laman web memuat turun torrent ini mempunyai pangkalan data yang besar dan antara muka yang bersih dan mudah tanpa membombardir pengguna dengan iklan. Sky Torrents adalah kegemaran sesiapa sahaja yang ingin menikmati privasi maksimum, dengan penjejakan minimalis. Ia juga menerima derma dari pengguna dalam bentuk cryptocurrencies seperti bitcoin atau ethereum. Menurut laman web, Sky Torrents mempunyai 21, 841, 003 torrents dalam indeks, sehingga membuat pangkalan data yang agak besar.

22. YourBittorrent

Laman Web - https://yourbittorrent.com/

YourBittorrent adalah pangkalan data torrent yang terkenal di dalam senarai kami. Laman web ini mempunyai sejarah yang kontroversial. Laman ini pada asalnya ditemui pada tahun 2003 dan telah diwujudkan sebagai kerjasama antara dua rakan kongsi. Akhirnya, pengasas terpaksa menutup laman web asal kerana alasan yang tidak diketahui.

Pada tahun 2009, laman web yang sama muncul semula YourBittorrent. Laman web ini mempunyai antara muka mudah yang mudah diakses oleh sesiapa sahaja. Antara muka yang mudah digunakan dan agak lurus ke hadapan. Pautan kebanyakannya disahkan dan menunjukkan tarikh pautan itu ditambahkan ke laman web. Laman ini mempunyai lebih daripada satu juta pautan torrent, dan jumlah ini berkembang pesat, hari demi hari. Disebabkan popularitinya, laman web ini diharamkan di Portugal dan United Kingdom.

23. BitPort

Link- https://bitport.io/

BitPort adalah tapak pelencongan freemium. Bermakna, ia membenarkan muat turun percuma terhad. Anda boleh membeli pelan langganan untuk peningkatan jalur lebar dan ciri tambahan.

Anda perlu membuat akaun dengan BitPort untuk mula menggunakan perkhidmatan ini. Pelan percuma membolehkan penyimpanan awan 1GB, hanya mempunyai 1 slot muat turun, dan menghadkan anda kepada 1 torrent sehari. Kelajuan muat turun tidak dijamin. Juga, ia tidak menawarkan sebarang keselamatan kerana terdapat hanya akses HTTP dan tiada kawalan antivirus.

Rancangan berbayar bermula pada $ 5 sebulan dan penyimpanan awan 30GB. Dengan pelan berbayar, anda mendapat lebih banyak slot, lebih banyak kelajuan muat turun, torrents tanpa had, dan lebih banyak keselamatan.

Bitport juga mempunyai jaminan wang balik 30 hari.

24. Toorgle

Laman Web - http://www.toorgle.com/

Toorgle adalah enjin meta-carian yang menghubungkan ke lebih daripada empat ratus laman web torrent. Laman ini menyediakan akses mudah ke laman web torrent dan pangkalan data mereka dari seluruh internet. Toorgle mempunyai bar carian Firefox dan plugin Facebook, menjadikan laman web mudah digunakan dan diakses dari dalam penyemak imbas. Ia juga memberitahu pengguna mengenai kesihatan pautan torrent, kelajuan muat turun, dan bilangan muat turun.

25. DirtyTorrents

Pautan - https://dirtytorrents.com

Dirty Torrents adalah tempat dari mana anda boleh memuat turun Rancangan, Filem, Audio, Apl, Permainan, dan banyak lagi. Ia sama seperti enjin carian torrents. Ia menunjukkan kepada anda torrents dari tapak popular seperti The Pirate Bay, LimeTorrents, 1337x, Torlock, dan banyak lagi. Laman-laman ini sudah ada dalam senarai kami.

Dengan jumlah penyertaan yang besar, kelajuan muat turun yang baik, dan banyak torrenters yang disahkan, Dirty Torrents dengan mudah menjadikannya senarai laman torrent terbaik kami.

Antara muka minimal laman web ini memudahkan anda memulakannya. Anda boleh menyemak kandungan mengikut kategori atau hanya memasukkan kata kunci untuk mencari apa yang anda cari.

Kesimpulannya

Sekiranya anda kehabisan pilihan ketika mengakses laman muat turun torrent, anda boleh melayari FireStickTricks.com untuk melihat yang sedang dan berjalan. Kami telah membuat senarai dan mendapat ranking laman torrent terbaik untuk menjamin undian torrent atas anda sepanjang masa.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me