10 FireStick-vinkkiä ja -vinkkejä johdon leikkaamiseen aloittelijoille

>

Tässä oppaassa annan parhaat FireStick-vinkit ja -vinkit johtoleikkureihin. Nämä temput toimivat kaikissa Fire TV -laitteissa, mukaan lukien Fire TV Stick 2nd Gen, FireStick 4K ja Fire TV Cube..

parhaat tulenkestävät vinkit ja vinkitFireStick on todennäköisesti paras suoratoistolaite. Se on kustannustehokas, nopea ja erittäin käyttäjäystävällinen. Laite toimii monenlaisten suoratoistoalustojen kanssa, mukaan lukien Netflix, Hulu, Disney + ja muut. Lisäksi sen avulla voit helposti ladata, asentaa ja käyttää erilaisia ​​kolmansien osapuolien sovelluksia.

On kuitenkin monia tapoja, joilla voit parantaa yleistä kokemusta pienillä ja hyödyllisillä vinkillä. Sitä me puhumme tässä viestissä.

Olen käyttänyt Fire TV -laitteita useita vuosia. Olen johtoleikkuri, ja tässä artikkelissa pyöristetyt vinkit ovat auttaneet minua hyödyntämään laitteitasi parhaalla mahdollisella tavalla. Toivon, että se auttaa sinua samalla tavalla.

Parhaat FireStick-vinkit ja -vinkit johdinleikkureihin

Joten, tässä tulee luettelo suosituimmista vinkkeistä FireStickille. Ne ovat yksinkertaisia, turvallisia ja helppokäyttöisiä.

1. Jailbreak FireStick

10 FireStick-vinkkiä ja -vinkkejä johdon leikkaamiseen aloittelijoilleJailbreak FireStick -laitteesi saadaksesi kaiken irti. Emme kuitenkaan puhu tavanomaisesta jailbreak-prosessista, kuten teet puhelimesi kanssa. Jailbreaking FireStick on yksinkertainen ja riskitön prosessi. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on ladata joitain kolmansien osapuolien jailbreak-sovelluksia.

Kun torjua FireStick-laitteesi, annat itsellesi rajoittamattoman pääsyn elokuviin, esityksiin, urheiluun, uutisiin ja paljon muuhun.

Sinun ei tarvitse teknistä tietoa laitteen vangitsemiseen. Jopa minun kaltainen maallikko voi tehdä sen muutamassa minuutissa.

Tutustu vaiheittaiseen oppaaseemme kuinka räjäyttää FireStick-laitteesi ja tutustua suoratoiston loputtomaan maailmaan.

2. Käytä puhelintasi FireStick-kaukosäätimenä

Jos omistat Android- tai iOS-puhelimen, voit käyttää sitä FireStick-laitteen kaukosäätimenä. Sinun tarvitsee vain ladata Amazon Fire TV -sovellus Google Play Kaupasta tai Apple App Storesta.

tulitikun temppuja ja vinkkejä nauhaleikkureihin

Amazon Fire TV -etäsovelluksella on samat säätimet kuin fyysisellä kaukosäätimellä (paitsi television äänenvoimakkuuden ja virtapainikkeet). Navigointirenkaan ja Select / OK-painikkeen sijaan matkapuhelinten etäsovelluksessa on kosketuslevy. Voit liikkua FireStickissä ja kaikissa asennetuissa sovelluksissa pyyhkäisemällä kosketuslevyä ylös / alas tai vasemmalle / oikealle. Napsauta napsauttamalla vain kosketuslevyn mitä tahansa kohtaa.

Jos FireStick-kaukosäädin ei toimi tai haluat yksinkertaisesti vaihtoehtoisen kaukosäätimen, Fire TV -kauko-sovellus voi olla varsin tehokas. Se toimii FireStick 2nd Genin, Fire TV Stick 4K: n ja Fire TV Cube: n kanssa.

3. Asenna Hiirenvaihto siirtyäksesi tiettyihin sovelluksiin

parhaat sovellukset palo-tv-tikulleJotkut APK: t eivät ole tarkoitettu televisioon tai FireStick-laitteeseesi. Ne on suunniteltu kosketuslaitteille, kuten matkapuhelimellesi. Voit edelleen ladata ne FireStick / Fire TV -laitteeseesi. Tällaisissa sovelluksissa olisi kuitenkin vaikeaa - jopa mahdotonta - navigoida. Kauko-navigointi ei vain saavuta tiettyjä osioita, vaikka kuinka paljon yritätkin.

Tällaisissa tapauksissa voit asentaa kolmannen osapuolen sovelluksen nimeltä Mouse Toggle. Tämä sovellus näyttää hiiren osoittimen FireStick-laitteellasi. Voit navigoida tässä osoittimessa kaukosäätimellä. Tätä osoitinta voidaan käyttää pääsemään ja napsauttamaan niiden eri sovellusten osia, joihin FireStick-kaukosäädin ei pääse.

Suosittelen Hiiren vaihtamista yhdeksi välttämättömäksi sovellukseksi. Itse asiassa se sisältyy myös FireStick-sovelluksen parhaiden sovellusten luetteloomme.

Kuinka asentaa Mouse Toggle FireStickiin

4. Kalibroi TV-näyttö videoiden mukaiseksi

Jos luulet, että videoita ei ole kalibroitu oikein TV-näytön koon mukaan, voit korjata sen. Videot kutistuvat tai ylittävätkö näytön, kalibrointi auttaa sinua vastaamaan näytön kokoa. Onneksi sinun ei tarvitse tehdä sitä aina, kun haluat katsoa jotain; sinun täytyy vain tehdä se kerran.

Seuraavassa on ohjeita FireStick-näytön kalibroimiseksi televisiosi kanssa:

 1. Avaa asetukset FireStick-laitteellasi (valitse se ylävalikkopalkista)
 2. Klikkaus Näyttö & äänet
 3. Klikkaus Näyttö
 4. Klikkaus Kalibroi näyttö
 5. Säädä näyttöä painamalla kaukosäätimen Ylös- tai Alas-painiketta

parhaat tulitikun temput ja vinkit kaapelikorvikkeille

5. Käytä VPN-verkkoa turvallisemman ja paremman suoratoistokokemuksen saamiseksi

yksityinen suoratoistoUskon, että VPN on välttämätön johtoleikkureille. Ensinnäkin, se pitää sinut turvassa. Se piilottaa online-henkilöllisyytesi suoratoiston aikana ja pitää sinut poissa hallitusvalvonnan, hakkereiden, kolmansien osapuolten ja jopa Internet-palveluntarjoajasi uteliailta silmiltä. VPN: stä tulee entistä tärkeämpi, kun suoratoista ilmaista sisältöä sovelluksista, kuten Cinema APK ja Kodi.

Toiseksi VPN auttaa sinua pääsemään rajoittamattomasti pääsyyn estettyihin sisältöihin suosituilla suoratoistoalustoilla, kuten Netflix, Hulu jne..

Ja mikä tärkeintä, VPN: n avulla voit välttää nopeuden katkaisun ja nauttia puskuritonta suoratoistoa.

Käytän aina ExpressVPN: ää Firestickissä ja muissa suoratoistolaitteissa. Se on parhaiten arvioitu VPN ja toimii moitteettomasti kauko-ohjatuilla laitteilla. Jos et käytä jo VPN-verkkoa, suosittelen, että kokeilet sitä. ExpressVPN sisältää 30 päivän rahat takaisin -takuun, mikä tarkoittaa, että voit käyttää sitä vapaasti ensimmäisiä 30 päivää ja saada täyden hyvityksen, jos et halua jatkaa. Erityisen lomakaupan ansiosta se on saatavana myös 49% alennuksella normaalihinnastaan.

Lue: VPN: n asentaminen ja käyttö Amazon Firestick- ja Fire TV -sovelluksissa

6. Käytä Alexaa ääniohjaukseen ja puhehakuun

tulipalon kauko-äänipainikeTämä voi olla kätevä FireStick-temppu johtoleikkureille. Olet todennäköisesti jo tietoinen siitä, että FireStick -laitteesi mukana tulee sisäänrakennettu, suloisesti puhuva AI, nimeltään Alexa. Se voi vastata moniin kysymyksiisi, kuten “miten Manhattanilla sää on” tai “Löydä minulle parhaiten arvostetut leipomot Cincinnatissa”.

Se voi kuitenkin tehdä paljon muutakin kuin vain vastata kysymyksiisi. Alexa voi myös avata suoratoistosovelluksia sinulle - jopa etsiä otsikkoa. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse käyttää FireStick-kaukosäädintäsi koko ajan.

Huomaa, että Alexa toimii vain Amazon Storen virallisten sovellusten kanssa. Se ei avaa sinulle kolmannen osapuolen sovelluksia.

7. Kytke Bluetooth-kuulokkeet / kaiuttimet FireStick-liitäntään

Voit kytkeä Bluetooth-kuulokkeet tai kaiuttimet FireStick-laitteeseesi. Jos haluat katsella elokuvaa myöhään illalla etkä halua, että muut ympärilläsi häiritsevät, voit kytkeä Bluetooth-kuulokkeet. Tai jos etsit jonkin verran elokuvamaista äänikokemusta, voit parittaa Bluetooth-yhteensopivat ulkoiset kaiuttimet kanssasi FireStick.

Voit tehdä tämän seuraavasti:

 • Kytke kuulokkeet tai kaiutin päälle. Kytke Bluetooth päälle ja varmista, että se on 'löydettävissä' -tilassa
 • Avaa FireStick asetukset aloitusnäytöltä
 • Napsauta vaihtoehtoa ohjaimet & Bluetooth-laitteet
 • Klikkaus Muut Bluetooth-laitteet
 • Klikkaus Lisää Bluetooth-laitteet
 • Odota, kun FireStick etsii käytettävissä olevia Bluetooth-laitteita
 • Laitteesi näkyy televisiossa muutamassa sekunnissa. Napsauta laitetta pariliitoksen muodostamiseksi FireStick / Fire TV -laitteesi kanssa

tulipalovinkit naulaleikkureihin

8. Palauta sovellukset (tyhjennä tiedot / tyhjennä välimuisti)

Nauhanleikkurina olet ehkä kokenut, että tietyt sovellukset alkavat toimia virheellisesti ilman näkyvää syytä. Näin voi tapahtua Amazon Store -sovelluksissa sekä kolmansien osapuolten sovelluksissa.

Saat usein ehdotuksen ongelman poistamiseksi ja asentamiseksi uudelleen ongelman ratkaisemiseksi. Itse asiassa tämä vianetsintätekniikka toimii usein. Ennen kuin kuitenkin käydään läpi pitkäaikainen sovelluksen asennuksen ja asennuksen poistoprosessi, saatat haluta palauttaa sovelluksen ensin (tai tyhjentää välimuistin). Tämä voi säästää aikaa.

Kun nollaat sovelluksen, palautat sen alkuperäisiin tehdasasetuksiin. Voit tehdä sen seuraavasti:

 • Siirry FireStickiin asetukset aloitusnäytöltä
 • Klikkaus Sovellukset
 • Avaa vaihtoehto Hallitse asennettuja sovelluksia
 • Valitse ongelmasovellus seuraavassa näytössä näkyvästä sovellusluettelosta
 • Klikkaus Tyhjennä välimuisti (jos haluat vain tyhjentää välimuistin etkä palauttaa sovellusta)
  Klikkaus Puhdas data jos haluat nollata sovelluksen (tämä tyhjentää myös välimuistin)
 • Klikkaus Puhdas data uudelleen (jos valitsit edellisessä vaiheessa Tyhjennä tiedot)

amazon firestick -vinkkejä ja -vinkkejä

9. Siirrä / peilaa videot FireStickiin

Voit lähettää / peilata muiden laitteiden sisältöä FireStickille. Peilaus toimii matkapuhelimien, tablettien ja tietokoneiden kanssa.

Alustan, jolla toistat videota, on tuettava cast-ominaisuutta, jotta tämä toimii. Lisäksi FireStick-laitteesi ja casting-laitteen on oltava yhteydessä samaan Wi-Fi-verkkoon.

Esimerkiksi YouTube tukee suoratoistoa tai peilaamista. Jos toistat YouTube-videota tietokoneellasi tai mobiililaitteellasi, napsauta suoravaihtoehtoa ja valitse FireStick. Videon toisto alkaa televisiossasi.

heitetään tulipaloon

Kyllä, se on kaikki mitä sinun täytyy tehdä. Nautin tästä ominaisuudesta johtoleikkurina. Voin toistaa monia videoita eri alustoilla, joita en voi saada FireStick-tiedostoni.

10. Hanki IPTV-tilaus

Tämä on luultavasti yksi parhaimmista FireStick-temppuista johtoleikkurille, joka etsii tapaa suoratoistaa kaapeli-TV-kanavia edulliseen hintaan.

Siellä on joitain parhaiten arvioituja IPTV-palveluita, jotka antavat sinulle pääsyn satoihin satelliittikanaviin maksua vastaan. Nämä palvelut tarjoavat kustannustehokkaan IPTV-ratkaisun verrattuna muihin kaapelipalveluntarjoajiin.

Katso luettelo parhaista koottuista IPTV-palveluntarjoajista. Löydät myös linkin kunkin palvelun asennusoppaisiin.

Huomaa, että emme ole varmistaneet näiden palveluntarjoajien aitoutta. Ole hyvä tuomari toimistasi ja virtauta vain laillisista lähteistä. Pidä yksityisyys ja nimettömyys aina VPN-verkon avulla.

BONUS: Hanki Real Debrid ja Trakt

Real Debrid ja Trakt ovat kaksi erilaista palvelua. Real Debrid on premium-palveluntarjoaja, joka toimii useiden muiden valmistajien sovellusten ja useiden Kodi-lisäosien kanssa. Se antaa sinulle pääsyn useisiin uusiin ja korkealaatuisiin suoratoistolinkkeihin, kun pyydät videotoistoa (elokuvia ja jaksoja). Mielestäni Real Debrid on pakollinen johtoleikkureille.

Lue: Real Debridin asentaminen ja käyttö

Trakt toimii myös monien muiden valmistajien sovellusten ja Kodi-lisäosien kanssa. Tämän palvelun avulla voit synkronoida streaming-tiedot eri mediaympäristöjen välillä. Se synkronoi katseluhistoriasi, toivelistasi (tai videot, jotka olet merkinnyt katsottavaksi myöhemmin) ja paljon muuta. Jos käytät useita suoratoistoalustoja useissa laitteissa, Trakt on hyvä vaihtoehto.

Lue: Traktin asettaminen ja käyttö

Käärimistä

Joten, tämä on minun luettelo parhaista FireStick-vinkkeistä ja nikseistä johtoleikkureihin. Jos joudun uuteen upeaan temppuun, varmistan, että se lisätään luetteloon heti. Jos olet huomannut jotain mahtavaa, eikä sitä ole jo tässä luettelossa, ota rohkeasti yhteyttä seuraavan kommenttiosion kautta. Arvostan sitä suuresti.

Lisää mielenkiintoisia aiheita:

Firestick-asetukset sinun tulisi muuttaa nyt
Kuinka asentaa Firestick ensimmäistä kertaa
Kuinka päivittää Kodi Firestickissä
Kuinka asentaa Kodi Firestickiin
Kuinka asentaa Sapphire Secure IPTV

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me