Amazon FireStick -johdon leikkausresurssit

>

Jos olet jo FireStick-käyttäjä tai suunnittelet ostamista, tämä on ainoa tarvitsemasi resurssi. Tässä oppaassa esitän sinut jokaisesta tempusta, joka saatat tarvita suoratoistaa elokuvia, suoraa TV: tä, ohjelmia, urheilua tai muuta.

firestick

Amazon FireStick on pieni, mutta uskomattoman hyödyllinen medialaite, joka muuntaa minkä tahansa tavallisen television älykkääksi televisioksi. Se liitetään television HDMI-porttiin ja antaa sinun lähettää suosikkisisältöäsi Wi-Fi: n kautta. FireStick on kannettava laite, jonka voit liu'uttaa taskussa ja kantaa sitä kaikkialla. Niin kauan kuin sinulla on pääsy televisioon, jossa on HDMI-tulo ja Wi-Fi, voit käyttää FireStickiä missä vain haluat.

FireStick on kustannustehokas tapa avata streaming-mahdollisuuksien koko maailma sinulle. Viimeisin FireStick 4K maksaa 49,99 dollaria. Uusi laite sisältää 4K-suoratoistoominaisuudet, mikä on merkittävä päivitys edeltäjään verrattuna, joka tarjoaa vain Full HD (1080) -suoratoistoa.

FireStick käyttää Android-käyttöjärjestelmän muokattua versiota ja käyttää Amazon-kauppaa virallisena sovelluskaupana. Ladattavia ja käytettäviä sovelluksia ja pelejä on kymmeniä.

Suosittujen, tilauspohjaisten viihdepalvelujen, kuten Netflix, Hulu, Prime Videos, lisäksi FireStick antaa sinulle myös pääsyn rajoittamattomaan suoratoistoon kolmansien osapuolten sovellusten ja Kodi-mediasoittimen kautta. FireStick antaa sinun ladata helposti kolmannen osapuolen sovelluksia, joita ei löydy Amazon Storesta.

Lisää tämä sivu kirjanmerkkeihin, jotta pysyt aina ajan tasalla viimeisimmästä kehityksestä FireStick-, Kodi- ja muissa streaming-sovelluksissa.

FireStick: Aloittaminen

Kytke FireStick virtalähteeseen ja kytke se televisioon HDMI-portin kautta. Anna sen käynnistyä. Jos tämä on ensimmäinen kerta, laite suorittaa sinut yksinkertaisen asennusprosessin läpi. Tarvitset Amazon-tilin ja Wi-Fi: n asennukseen. Voit oppia koko asennusprosessin alla olevan linkin avulla.

Kuinka asentaa FireStick ensimmäistä kertaa

Katso ilmaisia ​​elokuvia, TV-ohjelmia, urheilua

Nyt kun FireStick on valmis, seuraava asia, jonka haluat, on aloittaa ilmaisten elokuvien, TV-ohjelmien, urheilun ja muun valitsemasi sisällön katseleminen. Joten artikkelin seuraavassa osassa jaan mielenkiintoisia oppaita FireStick-laturisi lataamiseksi. Jatka lukemista!

Jailbreak Fire Stick

Suurin osa käyttäjistä purkaa FireStick-tiedoston ilmaisen sisällön virtaamiseksi laitteelleen. ”Jailbreak” -termi ei tässä ole kuin laitteella pelaaminen, vaan vain “Kodi” -nimisen sovelluksen asentaminen, jota ei ole saatavana Amazon App Storesta. Joten voit olla varma, että FireStick-laitteen purkaminen on täysin turvallista eikä takuuta mitätöi. Voit käyttää alla olevaa linkkiä helposti ymmärrettävän vaihe vaiheelta -oppaan tekemiseen.

Kuinka Jailbreak FireStick

Pysy pois hankaluuksista

Ennen kuin aloitat Jailbroken FireStick -laitteesi käyttämisen, haluaisin varoittaa, että sinun on käytettävä hyvää Fire Stick VPN -sovellusta, jotta suoratoistotoiminnot pysyisivät yksityisinä. Hallituksenne, Internet-palveluntarjoajasi ja jopa tietyt kolmansien osapuolien yksiköt saattavat pitää kirjaa kaikista online-toiminnoista (mukaan lukien FireStick-käyttöön liittyvät toiminnot).

Kun vangitset FireStick-ohjelmaa tai käytät kolmannen osapuolen viihdesovelluksia ilmaiseksi suoratoistoksi, saatat joutua oikeudellisiin ongelmiin. Vaikka en koskaan suvaitse tekijänoikeuksilla suojatun sisällön suoratoistoa, uskon vahvasti, että tietosuojaasi ei saa koskaan vaarantaa. Siksi suosittelen VPN: n käyttöä.

Käytän suoratoistolaitteissani ExpressVPN: tä ja ehdotan, että teet saman. Voit asentaa sen nopeasti alla olevan linkin avulla.

Kuinka asentaa ja käyttää VPN: ää FireStickissä

Kodi: keskitetty palvelupiste kaikille streaming-tarpeitasi

Uskon, että olet rikkonut FireStick-laitteesi Kodin kanssa yllä olevan linkin jälkeen. Mutta sinun on tiedettävä, että Kodi on mediasoitin, jolla ei ole omaa sisältöä. Kodi-lisäysten ja rakennusten avulla voit kuitenkin avata itsesi loputtomiin suoratoistomahdollisuuksiin FireStickissä.

Aloitaksesi Kodi FireStick-laitteellasi tarvitset joitain lisäyksiä. Tässä on hyödyllisiä resursseja:

Aloittelijoille - Kuinka käyttää Kodia

Oma täydellinen lisäosikokoelma - Parhaat Kodi-lisäosat

Pakollinen tieto - Lisäosien asentaminen Kodiin

Suositut lisäosat

Venom Kodi Addon

Exodus Redux Kodi Addon

7/9 Addon

Odin Kodi Addon

DeathStar Kodi Addon

SportsDevil Kodi Addon

Tarvitset vain lisäykset, jotta voit lähettää suosikkisisältöäsi. Kodi-rakennukset eivät ole välttämättömiä, mutta niitä suositellaan. Kokoonpano parantaa käyttökokemustasi päivittämällä visuaalisesti käyttöliittymää ja lisäämällä vuorovaikutteisia elementtejä käyttöliittymään. Rakennukset toimitetaan yleensä myös esiasennetuilla lisäosilla. Suosituimmat rakennukset pysyvät ajan tasalla uusimpien ja suosituimpien lisäosien kanssa.

Täydellinen rakennuskokoelma - Paras Kodi rakentaa

Suositut rakennukset

Titanium Kodi Build

Ei rajoituksia Magic Builds

Xanax Build

Virtaviivaista rakennusta

Joskus sinulla voi olla ongelmia Kodin kanssa. Tässä tapauksessa alla on joitain resursseja, jotka saattavat olla hyödyllisiä.

Kuinka nollata Kodi FireStickissä

Kuinka lopettaa puskurointi Kodilla

Kuinka korjata 'riippuvuuden asennus epäonnistui' -koodi

Jotta Kodi-kokemuksesi olisi täysin uudelle tasolle, suosittelen rekisteröitymistä Real Debridiin. Tämä palvelu lisää kymmeniä korkealaatuisia, korkealaatuisia suoratoistolinkkejä, kun pyydät videotoistoa. Nämä linkit tarjoavat Full HD -suoratoiston ja niiden toiston onnistumisaste on suurin. Real Debrid on paras multi-isäntä Kodille ja varmistaa, että törmäät vähiten puskurointia katsellen suosikkivideoasi.

Kuinka käyttää Real Debridiä Kodin kanssa

Paras suoratoisto-sovellus FireStickille

Amazon-kaupassa on runsaasti korkealaatuisen suoratoiston sovelluksia. FireStick antaa sinun myös tilata erilaisia ​​kanavia tai valita pay-per-view-suoratoiston. Sepä hienoa. Mutta se maksaa sinulle rahaa, joskus paljon.

Firestickin todellinen potentiaali on kyky tukea kolmansien osapuolien sovelluksia, joiden avulla voit tutustua rajoittamattomaan määrään elokuvia, ohjelmia, suoraa televisiota, urheilua ja paljon muuta ilmaiseksi. Kolmansien osapuolten sovellusten käyttäminen ilmaiseksi suoratoistoksi on yleisesti tullut tunnetuksi nimellä Jailbreaking.

Siellä on paljon sovelluksia. Kaikki eivät kuitenkaan sovellu FireStick-ohjelmaan. On vain joukko Android-sovelluksia, jotka mukautuvat TV-ruutuun. Hyvän kokemuksen saamiseksi sovelluksen on oltava etäystävällinen.

Tässä on resursseja ja suosituksia:

Elokuvateatteri APK (HD-elokuvat) - Tämä sovellus on noussut nopeasti tikkaita ylös ja on mahdollisesti paras ilmainen suoratoistosovellus kaupungissa.

Titanium TV - Terrarium TV-kloonina tunnettu sovellus, jonka avulla voit katsella kaikkia suosikkielokuvasi ja -ohjelmasi ilmaiseksi.

Mobdro - Tämä on täydellinen sovellus johdinleikkureille, jotka haluavat katsella suoraa televisiota FireStickissä

CyberFlix TV - Toinen Terrarium TV: n klooni, tämä elokuvia ja ohjelmia koskeva sovellus on tehnyt loistavan vaikutelman erittäin lyhyessä ajassa

UnlockMyTV - Tämä on-demand-sovellus tuo sinulle suuren elokuvien ja esitysten kirjaston loputtomiin tunteihin tarkkailua

Tässä on luettelo kaikista suosituimmista ja parhaista FireStick-sovelluksista, joita voit kokeilla.

Muut suositut resurssit FireStickille

Kuinka asentaa Downloader FireStickiin

Kuinka asentaa Mouse Toggle FireStickiin

Kuinka asentaa MX Player

Kuinka asentaa FileLinked FireStickiin

Kuinka korjata FireStick-etäongelmat

Palo-TV / tikkuvariantit

Tällä hetkellä on saatavana neljä Fire TV -varianttia:

Palo-TV-tikku 4K: Viimeksi julkaistu Fire TV Stick -kokoonpanossa, tämä 3. sukupolven laite tukee 4K (UHD) -toistoa ja aivan uutta Alexa Voice Remote -kaukosäädintä.

Fire TV Stick (tai yksinkertaisesti FireStick): Tämä toisen sukupolven suoratoistolaite on edelleen Fire TV -sarjan suosituin.

Palo-TV-sukupolvi 3: Tällä Fire TV -laitteella, jolla on hiukan enemmän prosessorin tehoa, kaksinkertainen määrä RAM-muistia ja 4K-tuki, on huomattava parannus Fire TV Stick -sovellukseen verrattuna

Palo-TV-kuutio: Fire TV Cube on varustettu kaikuluotaimella ja kaukokenttän äänentunnistuksella. Sen lisäksi, että se tarjoaa uskomattoman viihdekokemuksen, se myös todistaa hyötyarvonsa antamalla sinun hallita kaikkia älylaitteitasi kotona äänelläsi.

Palo-TV-tikkuPalo-TV-tikku 4KPalo-TV (3. sukupolvi)Palo-TV-kuutio
Hinta $ 39.99 $ 49.99 $ 69.99 $ 119,99
4K Ultra HD Ei Joo Joo Joo
HDR-10 Ei Ei Joo Joo
Sisäänrakennettu kaiutin Ei Ei Ei Joo
Kaukokentän ääniohjaus Ei Ei Ei Joo
Alexa Voice Remote Joo Joo Joo Joo
Suoritin (neliydin) 1,3 GHz 1,7 GHz 1,5 GHz 1,5 GHz
varastointi 8 Gt 8 Gt 8 Gt 16 Gt
RAM 1GB 1,5 Gt 2 Gt 2 Gt
Tuettu ääni Dolby Audio Dolby Atmos Dolby Atmos Dolby Atmos
Ethernet-sovitin Ostettu erikseen Ostettu erikseen Ostettu erikseen sisältyvät

johtopäätös

Joten tässä on kaikki mitä tarvitset aloittamiseen FireStick-laitteesi kanssa. Haluaisin kuulla sinusta. Kerro minulle, kuinka kokemuksesi on ollut FireStickissä alla olevan kommentti-osan kautta.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me