10 Anledning till att du behöver ett VPN

>

Du använder internet i många timmar varje dag. Nästan allt kan göras över internet i dagens värld. Internet är dock en lika farlig plats som det är användbart. Oavsett om det är dina uppgifter, din surfaktivitet eller din identitet, allt är i ständigt hot när du surfar på internet. Det är här en VPN visar sig vara en livräddare. I det här inlägget kommer vi att prata om orsakerna till att du inte borde ignorera och börja använda ett VPN utan dröjsmål.

Varför ska du använda ett VPN??

VPN kan hjälpa dig att skydda dig mot integritetsmissbrukare och identitetstjuvar, men många tycker att det inte är saker som är värda att investera pengar i. Tja, det är inte de enda anledningarna till att du bör använda en VPN. Det finns många sätt en VPN kan förbättra och skydda din surfing online.

1. Dölj från regeringens övervakning

varför ska du använda en vpn

Många visste redan innan Edward Snowden offentliggjorde om NSA: s övervakningsprogram att regeringar över hela världen övervakade sina medborgares onlineaktivitet. Men efter hans uppenbarelse är det ett allmänt känt faktum. Alla dina webbsökningar, webbplatserna du besöker, dina e-postmeddelanden etc. övervakas av myndigheter. Detta görs i ett försök att bevara den nationella säkerheten. Men ingen vill att deras liv ska vara öppna och att varje steg spåras. Allianser som Five Eyes och TPP kräver att medlemmarna delar denna insamlade information med varandra, så din webbaktivitet tillhör alla medlemsländerna. Med en VPN är din online-aktivitet privat eftersom du är dold från resten av världen.

När jag till exempel lätt kan se din IP-adress är det mycket lättare för regeringar, internetleverantörer och hackare att spåra alla dina onlineaktiviteter.

2. Omkoppling censur

Medan regeringens övervakning är dålig, är censur av internet mycket värre. Människor i länder som Kina, Iran, Saudiarabien, Förenade Arabemiraten, etc. har många restriktioner på dem när det gäller webbsökning. Webbplatser som Facebook, Twitter, YouTube, Google, Wikipedia, nyhetswebbplatser etc. är alla blockerade i dessa länder. För att ha en uppfattning om online-frihet måste du använda ett VPN. VPN: er låter dig ändra din IP-adress och därigenom förfalska din geografiska plats och också kryptera trafiken för att dölja din aktivitet. På det här sättet kan du kringgå regeringscensur och komma åt alla webbplatser du vill ha.

3. Använd Kodi / Liknande appar fritt 

Kodi är utan tvekan den mest populära mediastream-appen i dagens värld. Det ger dig inte bara tillgång till strömmningstjänster utan ger också gratis streaminglänkar för att titta på filmer och TV-program var som helst. Men dessa gratislänkar är inte alltid lagliga att använda eftersom de ger dig tillgång till upphovsrättsskyddat innehåll. Även om det är lagligt att använda Kodi, är det inte att använda det för att få tillgång till upphovsrättsskyddat innehåll. Om du befinner dig göra detta av din Internetleverantör eller juridiska myndigheter kan du vara i allvarliga problem. En bra Kodi VPN kan hjälpa dig att förbli oupptäckt och använda det utan problem.

Varning: FireStickTricks.com godkänner inte upphovsrättsintrång. Vi rekommenderar våra användare att inte strömma / ladda ner olagligt innehåll. VPN ska användas för att skydda din integritet, inte för att få tillgång till upphovsrättsinnehåll.

4. Avblockera webbplatser i skolan / arbetet

Det är ganska vanligt att skolor, universitet och arbetsplatser blockerar åtkomst till underhållningstjänster och webbplatser. Med hjälp av en VPN kan du kringgå dessa filter och surfa på webben fritt.

5. Skydda dina data och identitet

Du använder förmodligen internet för att göra alla typer av betalningar och för att komma åt ditt bankkonto. Detta är all information som du vill dölja för alla av uppenbara skäl. Men ibland kan skadliga användare använda tekniker som man-i-mitt-attacken för att fånga upp dessa data medan de överförs. För att förhindra att detta händer bör du använda ett VPN, eftersom de krypterar all data som går via deras servrar. All känslig information som du delar är säker när du använder ett VPN.

6. Dölj din online-aktivitet

Det finns en fullständig digital profil med ditt namn med många ledande annonser, investeringar och vårdindustrier. Dessa företag använder denna information för att ge dig riktade erbjudanden och annonser. Men det döljer inte det faktum att mycket av din digitala historia är med dem. Även om du inte kan radera den informationen nu kan du åtminstone förhindra att de har något mer åt dig. Med hjälp av ett VPN kan du stoppa all denna spionerings- och datainsamling. När du är ansluten till ett VPN kan allt som helst se att du använder ett VPN. Detta döljer din onlineaktivitet från din internetleverantör, från regeringsövervakning och från dessa spårare.

7. Avblockera Netflix USA och andra geobegränsade tjänster

Många tjänster på internet finns bara i utvalda delar av världen. BBC iPlayer, Spotify, Pandora, Hulu, etc. är alla exempel på tjänster som alla vill använda men bara ett fåtal kan basera sig på sin plats. Netflix är tillgängligt överallt, men biblioteken varierar, och folk tycker vanligtvis inte om det. Netflix USA är den önskade versionen, men som namnet antyder är den endast för amerikanska medborgare. Med en Netflix VPN kan du förfalska din geografiska plats och få tillgång till alla dessa geobegränsade tjänster.

8. Bläddra säkert på offentliga nätverk

Om ditt jobb kräver att du reser mycket, ansluter du ofta till offentliga trådlösa nätverk. Säkerheten för dessa nätverk är ett skämt. Det finns inte, vilket gör det enkelt för alla att se vad du gör när du är ansluten till dessa nätverk. Nu kan du komma åt ditt bankkonto eller företagsdata när du är ansluten till offentliga nätverk. Uppenbarligen vill du inte att den här informationen kommer i händerna på en okänd person. Om du använder ett VPN är din information och din aktivitet säker och säker. Offentliga nätverk är honypott för skadliga användare, så att använda en VPN när du ansluter till offentliga trådlösa nätverk är ett absolut måste.

9. Förbättra din spelupplevelse online

VPN för spel? Ja, VPN hjälper mycket med onlinespel. Onlinespelare för flera spelare kommer att veta att många av servrarna och grupperna är otillgängliga för dem på grund av geobegränsningar. Med VPN kan du komma åt alla servrar och konkurrera med människor från alla delar av världen. Det är också vanligt att vissa DLC- och bonusinnehåll finns tillgängliga i utvalda delar av världen. Med VPN: n kan du lösa problemet och få tillgång till allt tillgängligt innehåll.

En annan fördel med VPN: s för spel är att de hjälper dig i spelturneringar. Det är ett vanligt trick för motståndare att distribuera DDoS-attacker för att koppla bort andra från sina servrar. Men när du använder en VPN blir denna smutsiga gimmick värdelös och spelfältet är i nivå.

10. Ladda ner P2P utan att oroa dig för juridisk motreaktion

Internet och livet är meningslöst utan strömmar. Vi förstår det. Även om det är helt lagligt att använda torrenter och P2P-tjänster går du i den röda zonen när du laddar ner upphovsrättsskyddat innehåll. Många länder fokuserar inte mycket på detta, men många gör det. Om det visar sig att du laddar ner upphovsrättsskyddat innehåll kan du få juridiska påföljder, till och med fängelse i vissa fall. När du använder P2P-tjänster utan VPN kan alla i peer poolen, din ISP och alla som är anslutna på samma offentliga nätverk se din nedladdningsaktivitet. Men när du använder en torrenting VPN, är detta problem löst. Om din Internetleverantör och någon annan inte vet att du laddar ner torrenter har de inget sätt att veta om innehållet är upphovsrättsskyddat.

Varning: All information i denna artikel är endast avsedd för utbildningsändamål. Vi godkänner inte upphovsrättsintrång. Användare bör bara få åtkomst till innehåll som de har lagliga rättigheter för. Om du hittar tillgång till upphovsrättsmaterial kan du få allvarliga juridiska problem. Läs vår fullständiga ansvarsfriskrivning. 

Bonus #Tip: Förhindra människor från att spåra din webbundersökning

Det kan vara så att ditt jobb kräver att du undersöker känsliga frågor som krigsdryck, övergrepp mot barn, regeringskonspiration osv. När människor märker att du gräver upp sådant innehåll börjar de intressera dig mer. Detta kan bara stava fara, och du skulle vara klokt att hålla sådana människor i fjärd. Det enda sättet att dölja ditt arbete och fortsätta undersöka fritt är att använda ett VPN.

Var försiktig när du laddar ner och strömmar

Nedladdning och streaming är viktiga aspekter av den moderna internetanvändaren. Även om du inte gör något av detta är olagligt, kan du få mycket problem om du inte är försiktig. När du laddar ner torrenter ska du vara försiktig så att du döljer din aktivitet, annars riskerar du att få rättsliga åtgärder. När du använder Kodi för att få tillgång till gratis strömningslänkar, se till att gömma dig bakom en VPN-anslutning så att din filmupplevelse inte tar en dålig tur.

Att använda en VPN kan också hjälpa dig när du strömmar innehåll via någon tjänst eftersom din internetleverantör inte kan veta om det. Detta är särskilt viktigt för nedladdning och strömning eftersom internetleverantörer ofta stryker bandbredd för nätverk när de hittar användare som gör det heller. Så för att förhindra att detta händer använder du ett VPN som tillåter P2P, erbjuder support för Kodi och har servrar placerade över hela världen för att ge dig gott om anslutningsmöjligheter för att blockera geo-begränsade tjänster.

Det finns inte en utan många fall där användare måste betala stora böter. Nedan är några sådana fall som delas av användare i en Reddit-diskussionstråd.

# 1. Man var tvungen att betala $ 960 ($ 80 per låt för 12 låtar) för att ladda ner låtar olagligt.

Kommentar från diskussionen Människor av reddit som har åtalats för olagligt nedladdning av filmer, vad som hände?.

# 2. En annan användare var tvungen att betala $ 3500 på grund av att hämta musik olagligt.

Kommentar från diskussionen Människor av reddit som har åtalats för olagligt nedladdning av filmer, vad som hände?.

# 3. Ytterligare en användare slutade med en böter på $ 2000.

Kommentar från diskussionen Människor av reddit som har åtalats för olagligt nedladdning av filmer, vad som hände?.

Att få ett VPN är ett bättre och prisvärt val än att möta oönskade juridiska problem med stora böter och avgifter. Är det inte?

Vilken VPN ska du använda?

Det är några saker du bör se till när du köper ett VPN. Jag rekommenderar nedanstående fem VPN: er som är bäst i branschen när det gäller deras hastighet, serverplatser, sekretesspolicyer och prissättning. Jag personligen använder ExpressVPN (kolla in ExpressVPN-recensionen) som är den mest populära och snabbaste VPN på datumet.

Filed Under: VPN

Sök på denna webbplats

Topp VPN: er

10 Anledning till att du behöver ett VPNexpressvpn-sidofältet10 Anledning till att du behöver ett VPN10 Anledning till att du behöver ett VPN10 Anledning till att du behöver ett VPN10 Anledning till att du behöver ett VPN10 Anledning till att du behöver ett VPN30-dagars återbetalningsgaranti Besök ExpressVPNLäs granskning
ipvanish sidofält10 Anledning till att du behöver ett VPN10 Anledning till att du behöver ett VPN10 Anledning till att du behöver ett VPN10 Anledning till att du behöver ett VPN10 Anledning till att du behöver ett VPN7-dagars återbetalningsgaranti Besök IPVanishLäs granskning
nordvpn sidofält10 Anledning till att du behöver ett VPN10 Anledning till att du behöver ett VPN10 Anledning till att du behöver ett VPN10 Anledning till att du behöver ett VPN10 Anledning till att du behöver ett VPN7-dagars återbetalningsgaranti Besök NordVPN

Post Innehåll

 • 1 Varför ska du använda ett VPN??
  • 1.1 1. Dölj för statlig övervakning
  • 1.2 2. Bypasscensur
  • 1.3 3. Använd gratis Kodi / liknande appar 
  • 1.4 4. Avblockera webbplatser i skolan / arbetet
  • 1.5 5. Skydda dina data och identitet
  • 1.6 6. Dölj din online-aktivitet
  • 1.7 7. Avblockera Netflix USA och andra geobegränsade tjänster
  • 1.8 8. Bläddra säkert på offentliga nätverk
  • 1.9 9. Förbättra din online-spelupplevelse
  • 1.10 10. Ladda ner P2P utan att oroa dig för rättslig bakslag
  • 1.11 Bonus #Tip: Förhindra människor från att spåra din webbundersökning
 • 2 Var försiktig när du laddar ner och strömmar
 • 3 Vilken VPN ska du använda?
 • 4. Slutsats

Trender guider

 1. Bästa VPN för FireStick
 2. Hur man Jailbreak en FireStick
 3. Hur du installerar Kodi på FireStick
 4. Bästa Kodi Addons
 5. Bästa Kodi Builds
 6. Bästa FireStick-appar
 7. IPTV
 8. Biograf APK
 9. Exodus Redux Addon
 10. Bästa Torrent-webbplatser

Nya Inlägg

 • 8 bästa alternativ för Showbox (2020)
 • Hur man Jailbreak en FireStick (februari 2020)
 • Bästa Kodi Builds (uppdaterad för februari 2020)
 • Bästa Kodi-tillägg att vinna över världen [2020]
 • Hur man installerar exklusivt filmer med riktiga debrider Kodi Addon

varning - Att strömma eller ladda ner upphovsrättsinnehåll är olagligt.

FireStickTricks.com kondonerar inte på något sätt olagligt bruk av Kodi, Fire Stick eller våra guider. Användarna är ansvariga för sina handlingar. Läs vår fullständiga ansvarsfriskrivning.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me