10 Motivul pentru care aveți nevoie de un VPN

>

Folosești internetul multe ore în fiecare zi. Aproape orice se poate face pe internet în lumea de azi. Cu toate acestea, internetul este un loc la fel de periculos pe cât este de util. Indiferent dacă este vorba despre datele dvs., de activitatea dvs. de navigare sau de identitatea dvs., totul este în pericol constant atunci când navigați pe internet. Aici se dovedește că un VPN este salvator. În această postare, vom vorbi despre motivele pentru care nu ar trebui să le ignorați și să începeți să utilizați un VPN fără întârziere.

De ce ar trebui să utilizați un VPN?

VPN-urile vă pot ajuta să vă protejați împotriva abuzatorilor de confidențialitate și hoții de identitate, dar mulți oameni cred că acestea nu sunt lucruri în care merită să investiți bani. Ei bine, acestea nu sunt singurele motive pentru care ar trebui să utilizați un VPN. Există o mulțime de modalități prin care un VPN vă poate îmbunătăți și proteja navigarea online.

1. Ascundeți-vă de supravegherea guvernului

de ce ar trebui să folosiți un vpn

Mulți oameni știau chiar înainte ca Edward Snowden să facă public despre programul de supraveghere al ANS, că guvernele din întreaga lume monitorizau activitatea online a cetățenilor lor. Cu toate acestea, după revelația sa, este un fapt larg cunoscut. Toate căutările pe web, site-urile web pe care le vizitați, e-mailurile dvs. etc. sunt monitorizate de agențiile guvernamentale. Acest lucru se realizează în efortul de a păstra securitatea națională. Cu toate acestea, nimeni nu vrea ca viața lor să fie încredințată, iar fiecare mișcare a fost urmărită. Alianțe precum Five Eyes și TPP impun membrilor să împărtășească informațiile colectate între ele, astfel încât activitatea dvs. web să fie proprietatea tuturor țărilor membre. Cu un VPN, activitatea dvs. online este privată, deoarece sunteți ascuns de restul lumii.

De exemplu, când pot să văd cu ușurință adresa IP, este mult mai ușor pentru guverne, ISP-uri și hackeri să vă urmărească fiecare activitate online.

2. ocoliți cenzura

În timp ce supravegherea guvernamentală este proastă, cenzura internetului este mult mai rea. Oamenii din țări precum China, Iran, Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite etc. au multe restricții care le sunt impuse atunci când vine vorba de navigarea web. Site-uri precum Facebook, Twitter, YouTube, Google, Wikipedia, site-uri de știri etc. sunt blocate în aceste țări. Pentru a avea orice aspect de libertate online, trebuie să utilizați un VPN. VPN-urile vă permit să vă schimbați adresa IP și, prin urmare, să vă distrugeți locația geografică și să criptați traficul pentru a vă ascunde activitatea. Astfel poți ocoli cenzura guvernamentală și să accesezi orice site web dorit.

3. Utilizați gratuit Kodi / Aplicații similare 

Kodi este probabil cea mai populară aplicație de streaming media din lumea de azi. Acesta nu numai că vă oferă acces la servicii de streaming, dar oferă și link-uri de streaming gratuite pentru a viziona filme și emisiuni TV de oriunde. Dar aceste legături gratuite nu sunt întotdeauna legale de utilizat, deoarece vă oferă acces la conținut protejat de drepturi de autor. Deși este legal să folosiți Kodi, utilizarea acestuia pentru a accesa conținut protejat de drepturi de autor nu este. Dacă vi se pare că ISP sau autoritățile legale fac acest lucru, atunci puteți avea probleme grave. O VPN Kodi bună vă poate ajuta să rămâneți nedetectat și să îl utilizați fără probleme.

Disclaimer: FireStickTricks.com nu supune încălcării drepturilor de autor. Sfătuim cu tărie utilizatorii noștri să nu transmită / să descarce conținut ilegal. VPN-urile ar trebui utilizate pentru a vă proteja confidențialitatea, nu pentru a accesa conținutul drepturilor de autor.

4. Deblocați site-urile web la școală / muncă

Este destul de comun ca școlile, universitățile și locurile de muncă să blocheze accesul la servicii și site-uri web de divertisment. Cu ajutorul unui VPN, puteți ocoli aceste filtre și navigați liber pe web.

5. Protejați-vă datele și identitatea

Probabil utilizați internetul pentru a face tot felul de plăți și pentru accesarea contului dvs. bancar. Aceasta este toate informațiile pe care doriți să le ascundeți de toată lumea din motive evidente. Dar, uneori, utilizatorii răuvoitori pot folosi tehnici precum atacul omului în mijloc pentru a intercepta aceste date în timp ce acestea sunt transferate. Pentru a preveni acest lucru, ar trebui să utilizați un VPN, deoarece acestea criptează toate datele care trec prin serverele lor. Toate informațiile sensibile pe care le partajați sunt în siguranță atunci când utilizați un VPN.

6. Ascundeți-vă activitatea online

Există un profil digital complet pe nume, cu multe reclame, investiții și industrie medicală de top. Aceste companii utilizează aceste informații pentru a vă oferi oferte și anunțuri direcționate. Dar nu ascunde faptul că o mare parte din istoria digitală este cu ei. Cu toate că nu puteți șterge complet informațiile acum, puteți împiedica cel puțin să vă ofere ceva mai mult. Folosind un VPN, puteți pune capăt tuturor acestor spionaj și colectarea de date. Când sunteți conectat la un VPN, oricine poate vedea este că utilizați un VPN. Acest lucru ascunde activitatea dvs. online de la ISP-ul dvs., de la supravegherea guvernului și de la acești trackere.

7. Deblocați Netflix SUA și alte servicii geo-restricționate

O mulțime de servicii pe internet sunt disponibile numai în anumite părți ale lumii. BBC iPlayer, Spotify, Pandora, Hulu etc. sunt exemple de servicii pe care toată lumea vrea să le utilizeze, dar doar câțiva se pot baza pe locația lor. Netflix este disponibil peste tot, dar bibliotecile variază, iar oamenilor nu le place, de obicei. Netflix SUA este versiunea dorită, dar după cum sugerează și numele, este doar pentru cetățenii americani. Cu un VPN Netflix, vă puteți falsifica locația geografică și accesa toate aceste servicii geore-restricționate.

8. Căutați în siguranță în rețelele publice

Dacă jobul tău necesită să călătorești mult, atunci te conectezi frecvent la rețelele publice publice fără fir. Securitatea acestor rețele este o glumă. Este inexistent, ceea ce face simplu pentru oricine să vadă ce faceți când sunteți conectat la aceste rețele. Acum, este posibil să accesați contul dvs. bancar sau datele corporative atunci când sunteți conectat la rețelele publice. Evident, nu doriți ca aceste informații să intre în mâinile unei persoane necunoscute. Dacă utilizați un VPN, informațiile și activitatea dvs. sunt sigure și sigure. Rețelele publice sunt puncte de miere pentru utilizatorii rău intenționate, astfel încât utilizarea unui VPN atunci când se conectează la rețele publice fără fir este o necesitate absolută.

9. Îmbunătățește-ți experiența de jocuri online

VPN pentru jocuri? Da, VPN-urile ajută mult la jocurile online. Pasionații de multiplayer online vor ști că multe dintre servere și grupuri le sunt inaccesibile din cauza geo-restricțiilor. Cu VPN-urile, puteți accesa toate serverele și puteți concura cu oameni din toate părțile lumii. De asemenea, este obișnuit ca unele DLC și conținut bonus să fie disponibile în anumite părți ale lumii. Cu VPN-urile, puteți depăși această problemă și puteți accesa tot conținutul disponibil.

Un alt avantaj al VPN-urilor pentru jocuri este că te ajută în turneele de jocuri. Este un truc comun pentru oponenți să implementeze atacuri DDoS pentru a deconecta pe alții de la serverele lor. Dar când folosești un VPN, acest gimmick murdar devine inutil, iar câmpul de joc este la nivel.

10. Descărcați P2P fără să vă faceți griji în legătură cu acțiunile legale

Internetul și viața sunt fără sens fără torente. Înțelegem asta. În timp ce utilizați torrenturi și servicii P2P este perfect legal, mergeți în zona roșie atunci când descărcați conținut protejat de drepturi de autor. Multe țări nu se concentrează prea mult pe acest lucru, dar multe dintre ele o fac. Dacă se constată că descărcați conținut protejat de drepturi de autor, puteți confrunta cu pedepse legale, chiar și închisoare în unele cazuri. Când utilizați servicii P2P fără VPN, oricine se află în grupul de pariuri, ISP-ul dvs. și orice persoană conectată pe aceeași rețea publică vă poate vedea activitatea de descărcare. Dar când utilizați un VPN torenting, această problemă este rezolvată. Dacă ISP-ul dvs. și altcineva nu știu că descărcați torrenturi, nu au cum să știe dacă acel conținut este protejat de drepturi de autor.

Disclaimer: Toate informațiile din acest articol sunt destinate doar scopului educațional. Nu condamnăm încălcări ale drepturilor de autor. Utilizatorii ar trebui să acceseze numai conținutul pentru care au drepturi legale. Dacă găsiți accesarea materialelor de copyright, vă puteți confrunta cu probleme legale grave. Citiți disclaimerul nostru complet. 

Bonus # Sfat: împiedicați oamenii să vă urmărească cercetarea pe Web

S-ar putea să vă fie cazul că munca dvs. vă impune să faceți cercetări pe probleme sensibile, precum atrocități de război, abuzuri asupra copiilor, conspirații guvernamentale, etc. Când oamenii observă că săpați un astfel de conținut, atunci încep să se intereseze mai mult pentru voi. Acest lucru nu poate decât să vrăjească pericol, și ar fi înțelept să ții astfel de oameni în libertate. Singura modalitate de a-ți ascunde munca și de a continua cercetarea liber este să folosești un VPN.

Fiți atenți la descărcare și transmisie în flux

Descărcarea și streamingul sunt aspecte importante ale utilizatorului modern de internet. În timp ce a face niciuna nu este ilegală, puteți avea multe probleme dacă nu sunteți atenți. Când descărcați torentele, aveți grijă să vă ascundeți activitatea altfel vă confruntați cu riscul de a face acțiuni în justiție. Când utilizați Kodi pentru a accesa link-uri de streaming gratuit, asigurați-vă că vă ascundeți în spatele unei conexiuni VPN, astfel încât experiența dvs. de vizionare a filmelor să nu ia o schimbare proastă.

De asemenea, utilizarea unui VPN vă poate ajuta când transmiteți conținut prin orice serviciu, deoarece ISP-ul dvs. nu va putea afla despre el. Acest lucru este important în special pentru descărcarea și streamingul, deoarece ISP-urile deseori accelerează lățimea de bandă a rețelei atunci când găsesc utilizatori care fac. Așadar, pentru a preveni acest lucru, utilizează un VPN care poate permite P2P, oferă suport pentru Kodi și are servere plasate în întreaga lume pentru a vă oferi o mulțime de opțiuni de conectare pentru a debloca serviciile geo-restricționate.

Nu există una, ci multe cazuri în care utilizatorii au trebuit să plătească amenzi grele. Mai jos sunt prezentate câteva astfel de instanțe partajate de utilizatori într-un disc de discuții Reddit.

# 1. Unul a trebuit să plătească 960 USD (80 dolari pe melodie pentru 12 melodii) pentru descărcarea ilegală a melodiilor.

Comentariu din discuție Oamenii de la reddit care au fost urmăriți penal pentru descărcarea ilegală de filme, ce s-a întâmplat?.

# 2. Un alt utilizator a trebuit să plătească 3500 USD datorită descărcării ilegale de muzică.

Comentariu din discuție Oamenii de la reddit care au fost urmăriți penal pentru descărcarea ilegală de filme, ce s-a întâmplat?.

# 3. Încă un utilizator a ajuns cu o amendă de 2000 $.

Comentariu din discuție Oamenii de la reddit care au fost urmăriți penal pentru descărcarea ilegală de filme, ce s-a întâmplat?.

Obținerea unui VPN este o alegere mai bună și accesibilă decât să faceți probleme juridice nedorite cu amenzi și taxe grele. Nu este?

Ce VPN ar trebui să folosești?

Există câteva lucruri pe care ar trebui să le asigurați în timp ce cumpărați un VPN. Recomand cele mai jos cinci VPN-uri care sunt cele mai bune din industrie în ceea ce privește viteza, locațiile serverului, politicile de confidențialitate și prețurile. Eu personal folosesc ExpressVPN (consultați recenzia ExpressVPN), care este cea mai populară și mai rapidă VPN la această dată.

Filed under: VPN

Căutați pe acest site

VPN-uri de top

10 Motivul pentru care aveți nevoie de un VPNbara laterală expresvpn10 Motivul pentru care aveți nevoie de un VPN10 Motivul pentru care aveți nevoie de un VPN10 Motivul pentru care aveți nevoie de un VPN10 Motivul pentru care aveți nevoie de un VPN10 Motivul pentru care aveți nevoie de un VPNGaranție de restituire a banilor pentru 30 de zileVizitați ExpressVPNRevedere
bara laterală ipvanish10 Motivul pentru care aveți nevoie de un VPN10 Motivul pentru care aveți nevoie de un VPN10 Motivul pentru care aveți nevoie de un VPN10 Motivul pentru care aveți nevoie de un VPN10 Motivul pentru care aveți nevoie de un VPNGaranție de returnare a banilor de 7 zileVizitați revizuirea IPVanishRead
bara laterală nordvpn10 Motivul pentru care aveți nevoie de un VPN10 Motivul pentru care aveți nevoie de un VPN10 Motivul pentru care aveți nevoie de un VPN10 Motivul pentru care aveți nevoie de un VPN10 Motivul pentru care aveți nevoie de un VPNGaranție de returnare a banilor pe 7 zile Vizita NordVPN

Cuprins post

 • 1 De ce ar trebui să utilizați un VPN?
  • 1.1 1. Ascunderea supravegherii guvernamentale
  • 1.2 2. Evitarea cenzurii
  • 1.3 3. Utilizați gratuit Kodi / Aplicații similare 
  • 1.4 4. Deblocați site-urile web la școală / muncă
  • 1.5 5. Protejați-vă datele și identitatea
  • 1.6 6. Ascundeți-vă activitatea online
  • 1.7 7. Deblocați Netflix SUA și alte servicii geo-restricționate
  • 1.8 8. Căutați în siguranță în rețelele publice
  • 1.9 9. Îmbunătățește-ți experiența de jocuri online
  • 1.10 10. Descărcați P2P fără să vă faceți griji cu privire la efectele legale
  • 1.11 Bonus # Sfat: împiedicați oamenii să vă urmărească cercetarea pe Web
 • 2 Fii atent atunci când descarci și transmitei
 • 3 Ce ​​VPN ar trebui să utilizați?
 • 4. Concluzie

Ghiduri de trend

 1. Cel mai bun VPN pentru FireStick
 2. Cum să închideți Jailbreak un FireStick
 3. Cum se instalează Kodi pe FireStick
 4. Cele mai bune Kodi Addons
 5. Cele mai bune construcții Kodi
 6. Cele mai bune aplicații FireStick
 7. IPTV
 8. Cinema APK
 9. Exodus Redux Addon
 10. Cele mai bune site-uri Torrent

Postări recente

 • 8 cele mai bune alternative pentru showbox (2020)
 • Cum să închideți Jailbreak un FireStick (februarie 2020)
 • Cele mai bune clădiri Kodi (actualizate pentru februarie 2020)
 • Cele mai bune Kodi Addons pentru a câștiga peste lume [2020]
 • Cum se instalează filme Real Debrid în exclusivitate filme Kodi Addon

act de renunțare - Transmiterea sau descărcarea conținutului drepturilor de autor este ilegală.

FireStickTricks.com nu împiedică, nu promovează sau încurajează în niciun fel utilizarea ilegală de Kodi, Fire Stick sau ghidurile noastre. Utilizatorii sunt responsabili pentru acțiunile lor. Citiți disclaimerul nostru complet.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me