10 Причина Защо имате нужда от VPN

>

Използвате интернет в продължение на много часове всеки ден. Почти всичко може да се направи по интернет в днешния свят. Интернет обаче е толкова опасно място, колкото е полезно. Независимо дали става въпрос за вашите данни, вашата активност при сърфиране или вашата самоличност, всичко е под постоянна заплаха, когато сърфирате в интернет. Тук VPN се оказва спасител. В тази публикация ще говорим за причините, поради които не трябва да пренебрегвате, и да започнете да използвате VPN без забавяне.

Защо трябва да използвате VPN?

VPN мрежите могат да ви помогнат да се предпазите от злоупотреби с поверителността и крадци на идентичност, но много хора смятат, че това не са неща, в които си струва да инвестирате пари. Е, това не са единствените причини, поради които трябва да използвате VPN. Има много начини, чрез които VPN може да подобри и защити вашето сърфиране онлайн.

1. Скриване от държавния надзор

защо трябва да използвате vpn

Много хора знаеха още преди Едуард Сноудън да публикува публично за програмата за наблюдение на НСА, че правителствата по целия свят наблюдават онлайн дейността на своите граждани. След разкритието му обаче е широко известен факт. Всички ваши търсения в мрежата, уебсайтовете, които посещавате, вашите имейли и т.н. се контролират от правителствените агенции. Това се прави в опит да се запази националната сигурност. Въпреки това никой не иска животът им да бъде отворен и всеки техен ход проследен. Алианси като Петте очи и ТЕЦ изискват членовете да споделят тази събрана информация помежду си, така че вашата уеб активност е собственост на всички страни членки. С VPN вашата онлайн активност е частна, тъй като сте скрити от останалия свят.

Например, когато мога лесно да видя вашия IP адрес е, за правителствата, доставчиците на интернет услуги и хакерите е много по-лесно да следят всяка ваша онлайн активност.

2. Обходна цензура

Докато правителственият надзор е лош, цензурата в интернет е много по-лоша. Хората в страни като Китай, Иран, Саудитска Арабия, ОАЕ и др. Имат много ограничения, наложени им, когато става дума за сърфиране в интернет. Уебсайтове като Facebook, Twitter, YouTube, Google, Wikipedia, уебсайтове за новини и др. Са блокирани в тези страни. За да имате каквото и да било подобие на онлайн свободата, трябва да използвате VPN. VPN мрежата ви позволяват да промените своя IP адрес и по този начин да излъжете географското си местоположение, а също така да криптирате трафика, за да скриете вашата активност. По този начин можете да заобиколите правителствената цензура и да получите достъп до всеки уебсайт, който искате.

3. Използвайте Kodi / подобни приложения безплатно 

Kodi е може би най-популярното приложение за стрийминг на медии в днешния свят. Той не само ви осигурява достъп до стрийминг услуги, но също така предоставя безплатни поточни връзки за гледане на филми и телевизионни предавания отвсякъде. Но тези безплатни връзки не винаги са легални за използване, тъй като ви дават достъп до съдържание, защитено с авторски права. Въпреки че е законно да използвате Kodi, използването му за достъп до съдържание, защитено с авторски права, не е. Ако бъде установено, че правите това от вашия интернет доставчик или юридически органи, тогава можете да изпаднете в сериозни проблеми. Един добър Kodi VPN може да ви помогне да останете неоткрити и да го използвате без проблеми.

Опровержение: FireStickTricks.com не одобрява нарушаване на авторски права. Горещо съветваме нашите потребители да не предават / изтеглят незаконно съдържание. VPN мрежите трябва да се използват за защита на вашата поверителност, а не за достъп до съдържание с авторски права.

4. Разблокирайте уебсайтове в училище / на работа

Доста обичайно е училищата, университетите и работните места да блокират достъпа до развлекателни услуги и уебсайтове. С помощта на VPN можете да заобиколите тези филтри и да сърфирате свободно в мрежата.

5. Защитете вашите данни и идентичност

Вероятно използвате интернет за извършване на всички видове плащания и за достъп до банковата си сметка. Това е цялата информация, която искате да скриете от всички по очевидни причини. Но понякога злонамерените потребители могат да използват техники като атака човек в средата, за да прихващат тези данни, докато те се прехвърлят. За да предотвратите това да се случи, трябва да използвате VPN, тъй като те криптират всички данни, преминаващи през техните сървъри. Цялата чувствителна информация, която споделяте, е безопасна, когато използвате VPN.

6. Скрийте своята онлайн активност

Има пълен цифров профил по ваше име с много водещи рекламни, инвестиционни и здравни индустрии. Тези компании използват тази информация, за да ви дават насочени оферти и реклами. Но не крие факта, че голяма част от вашата дигитална история е с тях. Въпреки че не можете да изтриете напълно тази информация сега, можете поне да им попречите да имат нещо повече върху вас. Използвайки VPN, можете да спрете всичкото това шпиониране и събиране на данни. Когато сте свързани с VPN, всеки, който може да види, е, че използвате VPN. Това крие вашата онлайн активност от вашия интернет доставчик, от правителствения надзор и от тези тракери.

7. Разблокирайте Netflix САЩ и други гео ограничени услуги

Много услуги в интернет са достъпни само в избрани части на света. BBC iPlayer, Spotify, Pandora, Hulu и т.н. са всички примери за услуги, които всеки иска да използва, но само няколко могат да се базират на своето местоположение. Netflix е наличен навсякъде, но библиотеките са различни и хората обикновено не харесват това. Netflix USA е желаната версия, но както подсказва името, тя е само за граждани на САЩ. С Netflix VPN можете да фалшифицирате географското си местоположение и да получите достъп до всички тези гео-ограничени услуги.

8. Преглеждайте безопасно в обществени мрежи

Ако работата ви изисква да пътувате много, тогава често се свързвате с обществени безжични мрежи. Сигурността на тези мрежи е шега. Той не съществува, което улеснява всеки да вижда какво правите, когато сте свързани с тези мрежи. Сега може да имате достъп до банковата си сметка или корпоративни данни, когато сте свързани с обществени мрежи. Очевидно не искате тази информация да попада в ръцете на непознат човек. Ако използвате VPN, вашата информация и вашата дейност са безопасни и защитени. Обществените мрежи са медени съдове за злонамерени потребители, така че използването на VPN при свързване към обществени безжични мрежи е абсолютно задължително.

9. Подобрете вашето онлайн игри

VPN за игри? Да, VPN помагат много за онлайн игри много. Онлайн ентусиасти за мултиплейър ще знаят, че много от сървърите и групите са недостъпни за тях поради гео-ограничения. С VPN можете да получите достъп до всички сървъри и да се състезавате с хора от всички части на света. Също така е обичайно DLC и бонусно съдържание да се предлагат в избрани части на света. С VPN можете да преодолеете този проблем и да получите достъп до цялото налично съдържание.

Друго предимство на VPN мрежите за игри е, че те ви помагат в игрални турнири. Често срещан трик е противниците да разгръщат DDoS атаки, за да изключат другите от своите сървъри. Но когато използвате VPN, този мръсен трик става безполезен, а игралното поле е на ниво.

10. Изтеглете P2P, без да се притеснявате за законната реакция

Интернет и животът са безсмислени без порой. Ние разбираме това. Въпреки че използването на торенти и P2P услугите е напълно законно, вие влизате в червената зона, когато изтегляте съдържание, защитено с авторски права. Много държави не се фокусират много върху това, но много от тях го правят. Ако установите, че изтегляте съдържание, защитено с авторски права, можете да се сблъскате със законови санкции, дори в затвор в някои случаи. Когато използвате P2P услуги без VPN, тогава всеки в партньорския пул, вашият интернет доставчик и всеки свързан в същата обществена мрежа може да види вашата активност за изтегляне. Но когато използвате VPN за торент, този проблем е решен. Ако вашият интернет доставчик и някой друг не знае, че изтегляте торенти, те няма как да разберат дали това съдържание е защитено с авторски права.

Опровержение: Цялата информация в тази статия е предназначена само за образователни цели. Не одобряваме нарушаване на авторски права. Потребителите трябва да имат достъп само до съдържание, за което имат законни права. Ако откриете достъп до материали за авторски права, можете да срещнете сериозни правни проблеми. Прочетете пълната ни отказ от отговорност. 

Бонус # Съвет: Предотвратете хората да проследяват вашите уеб изследвания

Възможно е работата ви да изисква да изследвате чувствителни въпроси като жестоки войни, малтретиране на деца, правителствени конспирации и др. Когато хората забележат, че копаете такова съдържание, те започват да проявяват по-голям интерес към вас. Това може само да заклина опасност и бихте разумно да държите такива хора на разстояние. Единственият начин да скриете работата си и да продължите да изследвате свободно е да използвате VPN.

Бъдете внимателни по време на изтегляне и поточно предаване

Изтеглянето и поточното предаване са важни аспекти на съвременния потребител на интернет. Макар че и двете не са незаконни, можете да се сблъскате с много проблеми, ако не внимавате. Когато изтегляте торенти, бъдете внимателни, за да скриете дейността си, в противен случай се сблъсквате с риска от съдебни действия. Когато използвате Kodi за достъп до безплатни поточни връзки, не забравяйте да се скриете зад VPN връзка, така че вашето гледане на филми да не се обърне лошо.

Също така използването на VPN може да ви помогне при поточно предаване на съдържание чрез която и да е услуга, тъй като вашият интернет доставчик няма да може да знае за нея. Това е особено важно за изтегляне и стрийминг, тъй като доставчиците на интернет услуги често дроселират честотната лента на мрежата, когато намерят, че потребителите правят едно или друго. За да предотвратите това да се случи, използвайте VPN, който може да позволи P2P, предлага поддръжка за Kodi и разполага със сървъри, разположени по целия свят, за да ви предоставят множество опции за свързване, за да деблокирате гео ограничени услуги.

Няма един, но много случаи, в които потребителите трябваше да платят огромни глоби. По-долу са описани някои такива случаи, споделени от потребителите в тема за дискусия в Reddit.

# 1. Човек трябваше да плати 960 долара (80 долара за песен за 12 песни) за незаконно изтегляне на песни.

Коментар от дискусия Хората на reddit, които са били преследвани за незаконно изтегляне на филми, какво се е случило?.

# 2. Друг потребител трябваше да плати 3500 долара поради незаконно изтегляне на музика.

Коментар от дискусия Хората на reddit, които са били преследвани за незаконно изтегляне на филми, какво се е случило?.

# 3. Още един потребител завърши с глоба от 2000 долара.

Коментар от дискусия Хората на reddit, които са били преследвани за незаконно изтегляне на филми, какво се е случило?.

Получаването на VPN е по-добър и достъпен избор от това да се сблъскате с нежелани юридически проблеми с огромни глоби и такси. Не е ли?

Кой VPN трябва да използвате?

Има няколко неща, които трябва да гарантирате, докато купувате VPN. Препоръчвам по-долу пет VPN, които са най-добрите в бранша по отношение на бързината си, местоположението на сървъра, политиките за поверителност и цените. Аз лично използвам ExpressVPN (вижте прегледа ExpressVPN), който е най-популярният и бърз VPN на датата.

Пила под: VPN

Търсене в този уебсайт

Топ VPN мрежи

10 Причина Защо имате нужда от VPNexpressvpn странична лента10 Причина Защо имате нужда от VPN10 Причина Защо имате нужда от VPN10 Причина Защо имате нужда от VPN10 Причина Защо имате нужда от VPN10 Причина Защо имате нужда от VPN30-дневна гаранция за връщане на париVisit ExpressVPNПрочетете преглед
ipvanish странична лента10 Причина Защо имате нужда от VPN10 Причина Защо имате нужда от VPN10 Причина Защо имате нужда от VPN10 Причина Защо имате нужда от VPN10 Причина Защо имате нужда от VPN7-дневна гаранция за връщане на пари Посетете преглед на IPVanishRead
nordvpn странична лента10 Причина Защо имате нужда от VPN10 Причина Защо имате нужда от VPN10 Причина Защо имате нужда от VPN10 Причина Защо имате нужда от VPN10 Причина Защо имате нужда от VPN7-дневна гаранция за връщане на пари Visis NordVPN

Съдържание

 • 1 Защо трябва да използвате VPN?
  • 1.1 1. Скриване от държавния надзор
  • 1.2 2. Обходна цензура
  • 1.3 3. Използвайте Kodi / подобни приложения безплатно 
  • 1.4 4. Разблокиране на уебсайтове в училище / работа
  • 1.5 5. Защитете вашите данни и идентичност
  • 1.6 6. Скрийте своята онлайн активност
  • 1.7. Разблокирайте Netflix САЩ и други гео ограничени услуги
  • 1.8 8. Преглеждайте безопасно в обществени мрежи
  • 1.9. Подобрете своето онлайн игри
  • 1.10 10. Изтеглете P2P, без да се притеснявате за законната реакция
  • 1.11 Бонус # Съвет: Предотвратете хората да проследяват вашите уеб изследвания
 • 2 Бъдете внимателни по време на изтегляне и поточно предаване
 • 3 Кой VPN трябва да използвате?
 • 4. Заключение

Тенденционни ръководства

 1. Най-добър VPN за FireStick
 2. Как да Jailbreak FireStick
 3. Как да инсталирате Kodi на FireStick
 4. Най-добрите Kodi Addons
 5. Най-добрите Kodi Builds
 6. Най-добрите приложения за FireStick
 7. IPTV
 8. Кино APK
 9. Изход Redux Addon
 10. Най-добрите торент сайтове

скорошни публикации

 • 8 най-добри алтернативи на Showbox (2020)
 • Как да джейлбрейк FireStick (февруари 2020 г.)
 • Най-добрите коди сгради (актуализирано за февруари 2020 г.)
 • Най-добрите коди добавки за победа над света [2020]
 • Как да инсталирате Real Debrid изключително филми Kodi Addon

Опровержение - Предаването или изтеглянето на съдържание с авторски права е незаконно.

FireStickTricks.com по никакъв начин не обещават, популяризират или насърчават незаконно използване на Kodi, Fire Stick или нашите ръководства. Потребителите са отговорни за своите действия. Прочетете пълната ни отказ от отговорност.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me