10 Årsaken til hvorfor trenger du en VPN

>

Du bruker internett i mange timer hver dag. Nesten alt kan gjøres over internett i dagens verden. Internett er imidlertid et så farlig sted som det er nyttig. Enten det er dataene dine, surfeaktiviteten din eller identiteten din, alt er under konstant trussel når du surfer på internett. Det er her en VPN viser seg å være en livredder. I dette innlegget vil vi snakke om årsakene til at du ikke bør ignorere og begynne å bruke et VPN uten forsinkelse.

Hvorfor bør du bruke en VPN?

VPN-er kan hjelpe deg med å beskytte deg mot misbruk av personvern og identitetstyver, men mange tror at dette ikke er ting som er verdt å investere penger i. Vel, dette er ikke de eneste grunnene til at du bør bruke en VPN. Det er mange måter en VPN kan forbedre og sikre din online surfing.

1. Gjem deg fra myndighetens overvåkning

hvorfor skal du bruke en vpn

Mange visste allerede før Edward Snowden offentliggjorde om NSAs overvåkningsprogram at regjeringer over hele verden overvåket innbyggernes online aktivitet. Etter hans åpenbaring er det imidlertid et kjent faktum. Alle nettsøkene dine, nettstedene du besøker, e-postmeldingene dine osv. Blir overvåket av offentlige etater. Dette gjøres i et forsøk på å bevare nasjonal sikkerhet. Imidlertid er det ingen som ønsker at livene deres skal være åpne, og at hvert eneste spor spores. Allianser som Five Eyes og TPP krever at medlemmene deler denne innsamlede informasjonen med hverandre, slik at din nettaktivitet tilhører alle medlemslandene. Med en VPN er din online aktivitet privat siden du er skjult for resten av verden.

Når jeg for eksempel lett kan se IP-adressen din er, er det langt lettere for regjeringer, Internett-leverandører og hackere å spore all din online aktivitet.

2. Omgå sensur

Selv om myndighetens overvåking er dårlig, er sensur av internett mye verre. Folk i land som Kina, Iran, Saudi-Arabia, UAE, etc. har mange begrensninger pålagt dem når det gjelder nettlesing. Nettsteder som Facebook, Twitter, YouTube, Google, Wikipedia, nyhetsnettsteder osv. Er blokkerte i disse landene. For å se noen som helst frihet på nettet, må du bruke en VPN. VPN-er lar deg endre IP-adressen din og dermed forfalskes den geografiske plasseringen din og kryptere også trafikken for å skjule aktiviteten din. På denne måten kan du omgå regjeringssensur og få tilgang til ethvert nettsted du ønsker.

3. Bruk Kodi / lignende apper fritt 

Kodi er uten tvil den mest populære mediastreaming-appen i dagens verden. Det gir deg ikke bare tilgang til strømmetjenester, men gir også gratis streamingkoblinger for å se filmer og TV-serier hvor som helst. Men disse gratis koblingene er ikke alltid lovlige å bruke siden de gir deg tilgang til opphavsrettsbeskyttet innhold. Selv om det er lovlig å bruke Kodi, er det ikke å bruke det for å få tilgang til opphavsrettsbeskyttet innhold. Hvis du ser ut til å gjøre dette av Internett-leverandøren eller juridiske myndigheter, kan du være i alvorlige problemer. En god Kodi VPN kan hjelpe deg med å holde deg uoppdaget og bruke den uten problemer.

Ansvarsfraskrivelse: FireStickTricks.com tillater ikke brudd på opphavsretten. Vi anbefaler brukerne på det sterkeste å ikke streame / laste ned ulovlig innhold. VPN-er bør brukes for å ivareta personvernet ditt, ikke for å få tilgang til innhold på copyright.

4. Fjern blokkering av nettsteder på skolen / jobben

Det er ganske vanlig at skoler, universiteter og arbeidsplasser blokkerer tilgang til underholdningstjenester og nettsteder. Ved hjelp av en VPN kan du omgå filtrene og surfe på nettet.

5. Beskytt dine data og identitet

Du bruker sannsynligvis internett for å utføre alle slags betalinger og for å få tilgang til bankkontoen din. Dette er all informasjonen du ønsker å skjule for alle av åpenbare grunner. Men noen ganger kan ondsinnede brukere bruke teknikker som midt-angrep for å avskjære disse dataene mens de blir overført. For å forhindre at dette skjer, bør du bruke en VPN, siden de krypterer all data som går gjennom serverne. All sensitiv informasjon du deler er trygg når du bruker et VPN.

6. Skjul din online aktivitet

Det er en full digital profil med ditt navn med mange ledende annonser, investeringer og helsevesen. Disse selskapene bruker denne informasjonen for å gi deg målrettede tilbud og annonser. Men det legger ikke skjul på at mye av din digitale historie er med dem. Selv om du ikke kan slette den informasjonen nå helt, kan du i det minste forhindre at de får noe mer på deg. Ved hjelp av en VPN kan du stoppe all denne spionasje- og datainnsamlingen. Når du er koblet til et VPN, er alt det du kan se at du bruker en VPN. Dette skjuler din online aktivitet fra Internett-leverandøren din, fra myndighetens overvåking og fra disse trackerne.

7. Fjern blokkering av Netflix USA og andre geobegrensede tjenester

Mange tjenester på internett er bare tilgjengelige i utvalgte deler av verden. BBC iPlayer, Spotify, Pandora, Hulu, etc. er alle eksempler på tjenester som alle vil bruke, men bare noen få kan basere seg på deres beliggenhet. Netflix er tilgjengelig overalt, men bibliotekene varierer, og folk liker ikke det. Netflix USA er ønsket versjon, men som navnet antyder er det bare for amerikanske statsborgere. Med en Netflix VPN kan du falske den geografiske plasseringen din og få tilgang til alle disse geobegrensede tjenestene.

8. Bla sikkert på offentlige nettverk

Hvis jobben din krever at du reiser mye, kobler du ofte til offentlige trådløse nettverk. Sikkerheten til disse nettverkene er en spøk. Det er ikke-eksisterende, noe som gjør det enkelt for alle å se hva du gjør når du er koblet til disse nettverkene. Nå har du kanskje tilgang til bankkontoen eller bedriftsdataene dine når du er koblet til offentlige nettverk. Det er klart at du ikke vil at denne informasjonen skal komme i hendene på en ukjent person. Hvis du bruker en VPN, er informasjonen din og aktiviteten din trygg og sikker. Offentlige nettverk er honepoter for ondsinnede brukere, så bruk av VPN når du kobler til offentlige trådløse nettverk er et absolutt must.

9. Forbedre din online spillopplevelse

VPN for spill? Ja, VPN-er hjelper mye med online spill. Internett-flerspillerentusiaster vil vite at mange av serverne og gruppene er utilgjengelige for dem på grunn av geobegrensninger. Med VPN-er kan du få tilgang til alle servere og konkurrere med mennesker fra alle deler av verden. Det er også vanlig at noe DLC- og bonusinnhold er tilgjengelig i utvalgte deler av verden. Med VPN-er kan du løse dette problemet og få tilgang til alt tilgjengelig innhold.

En annen fordel med VPN-er for spill er at de hjelper deg i spillturneringer. Det er et vanlig triks for motstandere å distribuere DDoS-angrep for å koble andre fra serverne sine. Men når du bruker en VPN, blir denne skitne gimmikken ubrukelig, og lekefeltet er i vater.

10. Last ned P2P uten å bekymre deg for juridisk tilbakeslag

Internett og livet er meningsløst uten torrenter. Det forstår vi. Selv om det er helt lovlig å bruke torrenter og P2P-tjenester, går du i den røde sonen når du laster ned opphavsrettsbeskyttet innhold. Mange land fokuserer ikke mye på dette, men mange av dem gjør det. Hvis det viser seg at du laster ned opphavsrettsbeskyttet innhold, kan du få juridiske straffer, til og med fengsel i noen tilfeller. Når du bruker P2P-tjenester uten VPN, kan alle i peer-bassenget, Internett-leverandøren din og alle som er koblet på det samme offentlige nettverket se nedlastningsaktiviteten din. Men når du bruker en torrenting VPN, blir dette problemet løst. Hvis Internett-leverandøren din og noen andre ikke vet at du laster ned torrenter, har de ingen måte å vite om innholdet er opphavsrettsbeskyttet.

Ansvarsfraskrivelse: All informasjonen i denne artikkelen er kun ment for pedagogisk formål. Vi godkjenner ikke brudd på opphavsretten. Brukere bør bare få tilgang til innhold som de har lovlige rettigheter for. Hvis du finner tilgang til copyright materiale, kan du få alvorlige juridiske problemer. Les hele vår ansvarsfraskrivelse. 

Bonus #Tip: Hindre folk fra å spore nettforskningen din

Det kan være slik at jobben din krever at du forsker på sensitive spørsmål som krigsforstyrrelser, overgrep mot barn, konspirasjoner fra myndighetene, osv. Når folk legger merke til at du graver opp slikt innhold, begynner de å interessere deg mer. Dette kan bare stave fare, og du vil være lurt å holde slike mennesker i sjakk. Den eneste måten å skjule arbeidet ditt og fortsette å forske på fritt, er å bruke en VPN.

Vær forsiktig mens du laster ned og streamer

Nedlasting og streaming er viktige sider ved den moderne internettbrukeren. Selv om du ikke gjør noe av det, er ulovlig, kan du få mye problemer hvis du ikke er forsiktig. Når du laster ned torrenter, må du være forsiktig med å skjule aktiviteten din, ellers risikerer du å møte juridiske handlinger. Når du bruker Kodi for å få tilgang til gratis streamingkoblinger, må du huske å gjemme deg bak en VPN-forbindelse, slik at filmvisningsopplevelsen din ikke tar en dårlig sving.

Bruk av VPN kan også hjelpe deg når du streamer innhold gjennom en hvilken som helst tjeneste, siden Internett-leverandøren din ikke kan vite noe om det. Dette er spesielt viktig for nedlasting og strømming, siden Internett-leverandører ofte struper nettverksbåndbredden når de finner at brukere gjør det. Så for å forhindre at dette skjer, bruk en VPN som kan gi rom for P2P, tilbyr støtte for Kodi, og har servere plassert over hele verden for å gi deg rikelig med tilkoblingsalternativer for å fjerne blokkering av geobegrensede tjenester.

Det er ikke ett, men mange tilfeller der brukere måtte betale heftige bøter. Nedenfor er noen slike forekomster som deles av brukere i en Reddit-diskusjonstråd.

#1. Man måtte betale $ 960 ($ 80 per sang for 12 sanger) for å laste ned sanger ulovlig.

Kommentar fra diskusjon People of reddit som har blitt tiltalt for ulovlig nedlasting av filmer, hva som skjedde?.

# 2. En annen bruker måtte betale 3500 dollar på grunn av nedlasting av musikk ulovlig.

Kommentar fra diskusjon People of reddit som har blitt tiltalt for ulovlig nedlasting av filmer, hva som skjedde?.

# 3. En annen bruker endte opp med en bot på 2000 dollar.

Kommentar fra diskusjon People of reddit som har blitt tiltalt for ulovlig nedlasting av filmer, hva som skjedde?.

Å få VPN er et bedre og rimelig valg enn å møte uønskede juridiske problemer med store bøter og gebyrer. Er det ikke?

Hvilken VPN skal du bruke?

Det er noen få ting du bør sørge for når du kjøper et VPN. Jeg anbefaler de fem VPN-ene nedenfor som er best i bransjen når det gjelder hastighet, serverplasseringer, personvernregler og priser. Jeg personlig bruker ExpressVPN (sjekk ut ExpressVPN-gjennomgangen) som er den mest populære og raskeste VPN på datoen.

Arkivert under: VPN

Søk på dette nettstedet

Topp VPN-er

10 Årsaken til hvorfor trenger du en VPNexpressvpn-sidefeltet10 Årsaken til hvorfor trenger du en VPN10 Årsaken til hvorfor trenger du en VPN10 Årsaken til hvorfor trenger du en VPN10 Årsaken til hvorfor trenger du en VPN10 Årsaken til hvorfor trenger du en VPN30-dagers pengene-tilbake-garanti Besøk ExpressVPNLes gjennomgang
ipvanisk sidefelt10 Årsaken til hvorfor trenger du en VPN10 Årsaken til hvorfor trenger du en VPN10 Årsaken til hvorfor trenger du en VPN10 Årsaken til hvorfor trenger du en VPN10 Årsaken til hvorfor trenger du en VPN7-dagers pengene-tilbake-garanti Besøk IPVanish Les gjennomgang
nordvpn sidefelt10 Årsaken til hvorfor trenger du en VPN10 Årsaken til hvorfor trenger du en VPN10 Årsaken til hvorfor trenger du en VPN10 Årsaken til hvorfor trenger du en VPN10 Årsaken til hvorfor trenger du en VPN7-dagers pengene-tilbake-garanti Besøk NordVPN

Innlegg

 • 1 Hvorfor skal du bruke en VPN?
  • 1.1 1. Skjul fra myndighetens overvåkning
  • 1.2 2. Omkjøring av sensur
  • 1.3 3. Bruk Kodi / lignende apper fritt 
  • 1.4 4. Fjern blokkering av nettsteder på skolen / jobben
  • 1.5 5. Beskytt dine data og identitet
  • 1.6 6. Skjul din online aktivitet
  • 1.7 7. Fjern blokkering av Netflix USA og andre geobegrensede tjenester
  • 1.8 8. Bla sikkert på offentlige nettverk
  • 1.9 9. Forbedre din online spillopplevelse
  • 1.10 10. Last ned P2P uten å bekymre deg for juridisk tilbakeslag
  • 1.11 Bonus #Tip: Hindre folk fra å spore nettforskningen din
 • 2 Vær forsiktig mens du laster ned og streamer
 • 3 Hvilken VPN skal du bruke?
 • 4. Konklusjon

Trending guider

 1. Beste VPN for FireStick
 2. Hvordan Jailbreak en FireStick
 3. Slik installerer du Kodi på FireStick
 4. Beste Kodi Addons
 5. Beste Kodi Builds
 6. Beste FireStick-apper
 7. IPTV
 8. Kino APK
 9. Exodus Redux Addon
 10. Beste Torrent nettsteder

Siste innlegg

 • 8 Beste Showbox-alternativer (2020)
 • Hvordan Jailbreak a FireStick (februar 2020)
 • Beste Kodi Builds (Oppdatert for februar 2020)
 • Beste Kodi Addons å vinne over hele verden [2020]
 • Hvordan installere Ekte Debrid eksklusivt filmer Kodi Addon

Ansvarsfraskrivelse - Streaming eller nedlasting av copyright innhold er ulovlig.

FireStickTricks.com må ikke på noen måte kondonere, promotere eller oppfordre til ulovlig bruk av Kodi, Fire Stick eller våre guider. Brukere er ansvarlige for sine handlinger. Les hele vår ansvarsfraskrivelse.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me