10 Syy miksi tarvitset VPN-verkkoa

>

Käytät Internetiä useita tunteja päivittäin. Lähes kaikki voidaan tehdä Internetissä nykymaailmassa. Internet on kuitenkin yhtä vaarallinen paikka kuin se on hyödyllistä. Tietosi, selailutoimintasi tai henkilöllisyytesi ovat kaiken jatkuvan uhan alla Internet-selaamisessa. Tässä VPN osoittautuu hengenpelastajaksi. Tässä viestissä puhumme syistä, joiden vuoksi sinun ei pitäisi sivuuttaa ja aloittaa VPN: n käyttö viipymättä.

Miksi sinun pitäisi käyttää VPN-verkkoa?

VPN: t voivat auttaa sinua suojautumaan yksityisyyden loukkaajilta ja identiteettivarkailta, mutta monet ajattelevat, että nämä eivät ole asioita, jotka kannattaa sijoittaa rahaa. No, nämä eivät ole ainoat syyt, joiden vuoksi sinun pitäisi käyttää VPN: tä. On paljon tapoja, joilla VPN voi parantaa ja suojata verkkoselaamista.

1. Piilota hallituksen valvonnasta

miksi sinun pitäisi käyttää vpn: tä

Monet ihmiset tiesivät jo ennen Edward Snowdenin julkistumista NSA: n valvontaohjelmasta, että hallitukset ympäri maailmaa seurasivat kansalaistensa verkkotoimintaa. Hänen ilmoituksensa jälkeen se on kuitenkin yleisesti tunnettu tosiasia. Valtion virastot seuraavat kaikkia Web-hakujasi, käymiäsi verkkosivustoja, sähköpostiasi jne. Tämä tehdään pyrkimyksenä säilyttää kansallinen turvallisuus. Kukaan ei kuitenkaan halua heidän elämänsä olevan avoinna ja heidän jokaista liikettä seurataan. Liittolaiset, kuten Five Eyes ja TPP, vaativat jäseniä jakamaan kerätyt tiedot keskenään, joten verkkotoimintasi on kaikkien jäsenmaiden omaisuutta. VPN: n avulla online-aktiviteetti on yksityistä, koska olet piilossa muusta maailmasta.

Esimerkiksi kun näen helposti IP-osoitteesi, hallitusten, Internet-palveluntarjoajien ja hakkereiden on paljon helpompaa seurata kaikkia online-toimiasi.

2. Ohita sensuuri

Vaikka hallituksen valvonta on huonoa, Internetin sensuuri on paljon huonompi. Kiinan, Iranin, Saudi-Arabian, Yhdistyneiden arabiemiirikuntien jne. Kaltaisten maiden ihmisille on asetettu paljon rajoituksia web-selailuun. Verkkosivustot, kuten Facebook, Twitter, YouTube, Google, Wikipedia, uutissivustot jne., Ovat kaikki estetty näissä maissa. Sinun on käytettävä VPN: tä, jotta näet minkäänlaista online-vapautta. VPN-verkkojen avulla voit muuttaa IP-osoitteesi ja huijata siten maantieteellistä sijaintiasi ja salaa myös liikenteen salataksesi toimintasi. Tällä tavoin voit ohittaa valtion sensuurin ja päästä mihin tahansa haluamaasi verkkosivustoon.

3. Käytä Kodi / vastaavia sovelluksia vapaasti 

Kodi on kiistatta suosituin median suoratoistosovellus nykymaailmassa. Se ei vain anna sinulle pääsyn suoratoistopalveluihin, mutta tarjoaa myös ilmaisia ​​suoratoistolinkkejä elokuvien ja TV-ohjelmien katselemiseen mistä tahansa. Mutta näitä ilmaisia ​​linkkejä ei ole aina laillista käyttää, koska ne antavat sinulle pääsyn tekijänoikeuksien alaiseen sisältöön. Vaikka Kodin käyttö on laillista, sen käyttäminen tekijänoikeuksin suojatun sisällön käyttämiseen ei ole. Jos Internet-palveluntarjoajasi tai oikeusviranomaiset havaitsevat tämän tekevän, voit olla vakavissa vaikeuksissa. Hyvä Kodi VPN voi auttaa sinua pysymään huomaamatta ja käyttämään sitä ilman ongelmia.

Vastuuvapauslauseke: FireStickTricks.com ei myönnä tekijänoikeusloukkauksia. Suosittelemme käyttäjiämme olemaan virtauttamatta / lataamaan laitonta sisältöä. VPN-verkkoja tulisi käyttää yksityisyyden suojaamiseen, ei pääsyyn tekijänoikeussisältöön.

4. Poista verkkosivustojen esto koulussa / työpaikalla

On melko yleistä, että koulut, yliopistot ja työpaikat estävät pääsyn viihdepalveluihin ja verkkosivustoihin. VPN: n avulla voit ohittaa nämä suodattimet ja selata verkkoa vapaasti.

5. Suojaa tietojasi ja henkilöllisyyttäsi

Käytät todennäköisesti Internetiä kaikenlaisten maksujen suorittamiseen ja pankkitilillesi pääsyyn. Nämä ovat kaikki tiedot, jotka haluat piilottaa kaikilta ilmeisistä syistä. Mutta joskus pahantahtoiset käyttäjät voivat käyttää tekniikoita, kuten keskimmäinen hyökkäys, sieppaamaan nämä tiedot siirron aikana. Jotta tämä ei tapahdu, sinun tulee käyttää VPN: ää, koska ne salaavat kaiken palvelimiensa läpi kulkevan tiedon. Kaikki jakamasi arkaluontoiset tiedot ovat turvassa, kun käytät VPN: tä.

6. Piilota online-toimintosi

Nimesi on täysi digitaalinen profiili monilla johtavilla mainos-, investointi- ja terveydenhuollon aloilla. Nämä yritykset käyttävät näitä tietoja tarjotakseen sinulle kohdistettuja tarjouksia ja mainoksia. Mutta se ei peitä sitä tosiasiaa, että suuri osa digitaalisesta historiastasi on heidän mukanaan. Vaikka et voi tyhjentää näitä tietoja nyt, voit ainakin estää heitä pitämästä mitään muuta sinulle. VPN: n avulla voit lopettaa kaiken tämän vakoilun ja tiedonkeruun. Kun olet muodostanut yhteyden VPN-verkkoon, kaikki voivat nähdä, että käytät VPN-verkkoa. Tämä piilottaa verkkotoimintasi Internet-palveluntarjoajaltasi, hallituksen valvonnasta ja myös näiltä jäljittäjiltä.

7. Poista Netflix USA: n ja muiden georajoitettujen palveluiden estäminen

Suuri osa Internet-palveluista on saatavana vain tietyissä maailman osissa. BBC iPlayer, Spotify, Pandora, Hulu jne. Ovat kaikki esimerkkejä palveluista, joita kaikki haluavat käyttää, mutta vain harvat voivat perustaa sijaintinsa. Netflix on saatavana kaikkialla, mutta kirjastot vaihtelevat, ja ihmiset eivät yleensä pidä siitä. Netflix USA on haluttu versio, mutta kuten nimestä voi päätellä, se on tarkoitettu vain Yhdysvaltain kansalaisille. Netflix VPN -sovelluksella voit väärentää maantieteellistä sijaintiasi ja käyttää kaikkia näitä maantieteellisesti rajoitettuja palveluita.

8. Selaa turvallisesti julkisissa verkoissa

Jos työsi vaatii paljon matkustamista, muodostat yhteyden yleisesti langattomiin verkkoihin. Näiden verkkojen turvallisuus on vitsi. Sitä ei ole, minkä vuoksi kaikkien on helppo nähdä, mitä teet, kun olet yhteydessä näihin verkkoihin. Nyt saatat käyttää pankkitiliäsi tai yritystietojasi ollessasi yhteydessä julkisiin verkkoihin. On selvää, ettet halua, että nämä tiedot menevät tuntemattoman henkilön käsiin. Jos käytät VPN: tä, tietosi ja toimintasi ovat turvallisia. Julkiset verkot ovat haitallisten käyttäjien hunaja-arvoja, joten VPN: n käyttö yhteyden muodostamiseen julkisiin langattomiin verkkoihin on ehdottoman välttämätöntä.

9. Paranna online-pelikokemustasi

VPN pelaamiseen? Kyllä, VPN: t auttavat paljon verkkopelaamisessa. Online-moninpelin harrastajat tietävät, että monet palvelimista ja ryhmistä eivät ole pääsy heille maantieteellisten rajoitusten takia. VPN: ien avulla voit käyttää kaikkia palvelimia ja kilpailla ihmisten kanssa kaikkialta maailmasta. On myös yleistä, että jotkut DLC- ja bonussisällöt ovat saatavilla tietyissä maailman osissa. VPN-verkkojen avulla voit ratkaista tämän ongelman ja käyttää kaikkia käytettävissä olevia sisältöjä.

Toinen VPN: ien etu pelaamisessa on, että ne auttavat sinua pelaturnauksissa. Vastustajien tavallinen temppu on DDoS-hyökkäysten käyttöönotto, jotta muut irrotettaisiin palvelimistaan. Mutta kun käytät VPN: tä, tästä likaisesta tempusta tulee hyödytöntä ja pelikenttä on tasainen.

10. Lataa P2P murehtimatta laillisesta välyksestä

Internet ja elämä ovat turhaa ilman torrentteja. Ymmärrämme sen. Vaikka torrentsien ja P2P-palveluiden käyttö on täysin laillista, siirryt punaiselle vyöhykkeelle, kun lataat tekijänoikeuksien alaista sisältöä. Monet maat eivät keskity paljon tähän, mutta monet maat tekevät. Jos havaitaan lataavan tekijänoikeuksilla suojattua sisältöä, voit joutua laillisiin seuraamuksiin, jopa joissakin tapauksissa vankilaan. Kun käytät P2P-palveluita ilman VPN: tä, kaikki vertaisryhmän jäsenet, Internet-palveluntarjoajasi ja kaikki samassa julkisessa verkossa yhteydessä olevat voivat nähdä lataustoimintasi. Mutta kun käytät torrentia VPN: tä, tämä ongelma on ratkaistu. Jos Internet-palveluntarjoajasi ja joku muu ei tiedä, että lataat torrentteja, heillä ei ole mitään keinoa tietää, onko kyseinen sisältö tekijänoikeuksien alaista.

Vastuuvapauslauseke: Kaikki tämän artikkelin tiedot on tarkoitettu vain koulutustarkoituksiin. Emme suvaitse tekijänoikeusrikkomuksia. Käyttäjien tulisi käyttää vain sisältöä, johon heillä on lailliset oikeudet. Jos havaitset pääsyn tekijänoikeuksien alaiseen materiaaliin, saatat kohdata vakavia juridisia ongelmia. Lue koko vastuuvapauslauseke. 

Bonus #Vinkki: Estä ihmisiä seuraamasta Web-tutkimustasi

Voi olla, että työsi vaatii sinua tutkimaan arkaluontoisia aiheita, kuten sotien julmuuksia, lasten hyväksikäyttöä, hallituksen salaliittoja jne. Kun ihmiset huomaavat, että etsit tällaista sisältöä, he alkavat kiinnostaa sinua enemmän. Tämä voi vain kirjoittaa vaaran, ja sinun olisi viisasta pitää nämä ihmiset loitolla. Ainoa tapa piilottaa työsi ja jatkaa tutkimusta vapaasti on käyttää VPN: tä.

Ole varovainen lataamisen ja suoratoiston aikana

Lataaminen ja suoratoisto ovat tärkeä osa nykyaikaista Internet-käyttäjää. Vaikka kumpikaan tekeminen ei ole laitonta, voit joutua paljon vaikeuksiin, jos et ole varovainen. Kun lataat torrentteja, ole varovainen, että piilotat aktiviteettiasi, muuten sinulla on oikeus ryhtyä oikeustoimiin. Kun käytät Kodia ilmaisten suoratoistolinkkien kanssa, muista piiloutua VPN-yhteyden taakse, jotta elokuvien katselukokemus ei kääntyisi huonoon suuntaan.

Lisäksi VPN: n käyttö voi auttaa sinua streaming sisältöä minkä tahansa palvelun kautta, koska Internet-palveluntarjoajasi ei voi tietää siitä. Tämä on erityisen tärkeää lataamiseen ja suoratoistoon, koska Internet-palveluntarjoajat ohittavat usein verkon kaistanleveyttä, kun he löytävät käyttäjien tekevän jommankumman. Joten estääksesi tämän tapahtuvan, käytä VPN: ää, joka sallii P2P: n, tarjoaa tukea Kodille ja jolla on palvelimet sijoitettu ympäri maailmaa antamaan sinulle runsaasti liitäntämahdollisuuksia geo-rajoitettujen palveluiden estämiseksi.

Ei ole olemassa yhtä tapausta, jossa käyttäjien piti maksaa mojoja sakkoja. Alla on joitain tällaisia ​​tapauksia, jotka käyttäjät ovat jakaneet Reddit-keskusteluketjuun.

# 1. Piti maksaa 960 dollaria (80 dollaria kappaleelta 12 kappaleesta) kappaleiden lataamisesta laittomasti.

Kommentti keskustelusta Redditin ihmisille, joille on asetettu syytteitä elokuvien laittomasta lataamisesta, mitä tapahtui?.

# 2. Toisen käyttäjän piti maksaa 3500 dollaria musiikin lataamisesta laittomasti.

Kommentti keskustelusta Redditin ihmisille, joille on asetettu syytteitä elokuvien laittomasta lataamisesta, mitä tapahtui?.

# 3. Yhden muun käyttäjän sakko oli 2000 dollaria.

Kommentti keskustelusta Redditin ihmisille, joille on asetettu syytteitä elokuvien laittomasta lataamisesta, mitä tapahtui?.

VPN: n hankkiminen on parempi ja edullinen valinta kuin kohdata epätoivotut juridiset ongelmat moitteettomien sakkojen ja maksujen kanssa. Eikö ole?

Mitä VPN: ää tulisi käyttää?

On olemassa muutamia asioita, jotka sinun tulee varmistaa VPN: ää ostettaessa. Suosittelen seuraavia viittä VPN-verkkoa, jotka ovat alan parhaita nopeuden, palvelimen sijaintien, tietosuojakäytäntöjen ja hinnoittelun suhteen. Käytän henkilökohtaisesti ExpressVPN: ää (katso ExpressVPN-arvostelu), joka on päivämäärän suosituin ja nopein VPN.

Jätetty: VPN

Hae tältä verkkosivustolta

Parhaat VPN: t

10 Syy miksi tarvitset VPN-verkkoaexpressvpn-sivupalkki10 Syy miksi tarvitset VPN-verkkoa10 Syy miksi tarvitset VPN-verkkoa10 Syy miksi tarvitset VPN-verkkoa10 Syy miksi tarvitset VPN-verkkoa10 Syy miksi tarvitset VPN-verkkoa30 päivän rahat takaisin -takuuKatso ExpressVPNLue arvostelu
ipvanish sivupalkki10 Syy miksi tarvitset VPN-verkkoa10 Syy miksi tarvitset VPN-verkkoa10 Syy miksi tarvitset VPN-verkkoa10 Syy miksi tarvitset VPN-verkkoa10 Syy miksi tarvitset VPN-verkkoa7 päivän rahat takaisin -takuuKatso IPVanishLue-arvostelu
nordvpn-sivupalkki10 Syy miksi tarvitset VPN-verkkoa10 Syy miksi tarvitset VPN-verkkoa10 Syy miksi tarvitset VPN-verkkoa10 Syy miksi tarvitset VPN-verkkoa10 Syy miksi tarvitset VPN-verkkoa7 päivän rahat takaisin -takuuVieraile NordVPN

Lähetä sisältö

 • 1 Miksi sinun pitäisi käyttää VPN-verkkoa?
  • 1.1 1. Piilota hallituksen valvonnasta
  • 1.2 2. Ohita sensuuri
  • 1.3 3. Käytä Kodi / vastaavia sovelluksia vapaasti 
  • 1.4 4. Poista verkkosivustojen esto koulussa / työpaikalla
  • 1.5 5. Suojaa tietojasi ja henkilöllisyyttäsi
  • 1.6 6. Piilota online-toimintosi
  • 1.7 7. Poista Netflix USA: n ja muiden georajoitettujen palveluiden estäminen
  • 1.8 8. Selaa turvallisesti julkisissa verkoissa
  • 1.9 9. Paranna online-pelikokemustasi
  • 1.10 10. Lataa P2P murehtimatta laillisesta välyksestä
  • 1.11 Bonus #Vinkki: Estä ihmisiä seuraamasta Web-tutkimustasi
 • 2 Ole varovainen lataamisen ja suoratoiston aikana
 • 3 Mitä VPN: ää tulisi käyttää?
 • 4. Johtopäätös

Suosituimmat oppaat

 1. Paras VPN FireStickille
 2. Kuinka vangita FireStick
 3. Kuinka asentaa Kodi FireStickiin
 4. Parhaat Kodi-lisäosat
 5. Paras Kodi rakentaa
 6. Parhaat FireStick-sovellukset
 7. IPTV
 8. Elokuvateatteri APK
 9. Exodus Redux Addon
 10. Parhaat torrent-sivustot

Uusimmat viestit

 • 8 parasta Showbox-vaihtoehtoa (2020)
 • Kuinka vangita FireStick (helmikuu 2020)
 • Parhaat Kodi-rakennukset (päivitetty helmikuulle 2020)
 • Parhaat Kodi-lisäosat voittaa maailman [2020]
 • Kuinka asentaa oikeat Debrid-elokuvat yksinoikeudella Kodi Addon

Vastuuvapauslauseke - Tekijänoikeussisällön suoratoisto tai lataaminen on laitonta.

FireStickTricks.com ei missään nimessä suvaitse, mainosta tai rohkaise Koden, Fire Stickin tai oppaidemme laitonta käyttöä. Käyttäjät ovat vastuussa toiminnastaan. Lue koko vastuuvapauslauseke.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me