A FireStick legjobb VPN telepítése / használata

>

Ebben az útmutatóban megtudhatja, melyik a legjobb VPN a FireStick számára, miért kell használni, hogyan kell megtalálni a megfelelő VPN-t, és hogyan kell VPN-t telepíteni a FireStick-re. Az ebben az oktatóanyagban tárgyalt VPN-k minden Fire TV-készülékkel együtt működnek, beleértve a FireStick 4K-t és a Fire TV Cube-t. 


Az Amazon FireStick vitathatatlanul az egyik legjobb streaming eszköz, amelyet ma talál. Ez az olcsó eszköz azonnali TV-készülékké konvertálja a normál TV-készülékeket, amelyek HDMI-portja vannak. A FireStick egy egyszerű eszköz, amelyet nem csak könnyű beállítani, hanem hihetetlenül könnyen kezelhető is. A módosított Android firmware-en fut, és gyors hozzáférést biztosít a népszerű streaming szolgáltatásokhoz, mint például a Netflix, a Hulu, a Kodi és még számos műholdas csatorna. Kipróbáltam sok streaming eszközt, köztük az Android Boxes-et, és nem találtam semmi hasonlót a FireStickhez.

Ez mind csodálatos. Nem szabad azonban elfelejtenem mondanom, hogy a FireStick kapcsán is komoly visszaeséseket tapasztaltam meg. Nem, önmagában nincs semmi baj a FireStick-rel. Számos korlátozásról beszélek, amelyeket a streaming szolgáltatások, az internetszolgáltatók és valószínűleg az ön kormánya is bevezetett. Önre vonatkozhat:

  • Online megfigyelés valamint az internetszolgáltató, a kormány és még harmadik felek általi figyelemmel kísérés, például hackerek és kriptovaluta bányászok. Ez komoly veszélybe sodorja az Ön személyes adatait!
  • Internetes fojtás (amely a videó streamereket célozza meg) az ISP által, ami lassú streaming és pufferelési problémákat eredményez. Ez teljesen tönkreteszi szórakoztató élményét!
  • A tartalom földrajzi korlátozása. Ez a tartalomhoz való hozzáférést csak egy meghatározott helyre korlátozza!
  • Jogi szóváltás miközben a népszerű harmadik fél által gyártott Kodi kiegészítőkön és alkalmazásokon keresztül, például a Mobdro, a Cinema APK, a Live Net TV és más eszközökön keresztül streaming. Nem akarja, hogy valaki állandóan a válla fölött nézzen!

Szerencsére mindezt könnyedén legyőzheti a FireStick / Fire TV VPN használatával. A VPN elrejti az Ön IP-címét és később az online személyazonosságát, lehetővé téve ezáltal száz százalékos adatvédelmet. Beszéljük majd arról, hogy miért van szüksége VPN-re a FireStick-en, és hogyan segít később. Megtudhatja azt is, hogyan kell gyorsan telepíteni és beállítani a Firestick legjobb VPN-jét. Azt is elmondom neked, hogy hogyan választottam ki a megfelelő VPN-t. Olvass tovább!

Itt található a legjobb áttekintés a legjobb FireStick VPN-ről, amelyet kiválasztottam. Az egyes VPN-ekről részletesen az útmutató későbbi részében fogok beszélni. 

Miért van szüksége VPN-re a FireStick számára, és hogyan segít

Szüksége van a FireStick VPN-jére annak biztosítása érdekében, hogy eszközeit bármikor felhasználhatja, anélkül, hogy állandóan aggódnának és riasztottak lennének. Az alábbiakban ismertetjük a VPN használatának fő okait:

# 1: Online felügyelet

Akár tetszik, akár nem, vagy tagadom, továbbra is az internetszolgáltató, az Ön internetszolgáltatója, a kormány és még a harmadik felek általi online megfigyelés is dolog. Sokat látottunk és olvastam róla. Hogy tetszik, ha folyamatosan pislog az ablakon? Nagyon kellemetlen leszek. A virtuális ablakon keresztül figyeljük meg.

Hogyan segít a FireStick VPN?? A VPN elrejti az IP-címet, és egy névtelen kiszolgálón keresztül alagútja az online tevékenységeket. Ez lehetetlenné teszi, hogy bárki tudja, mit csinál. Az ötlet az, hogy olyan VPN-t válasszunk, amely a legszigorúbb titkosítási technológiákat alkalmazza.

# 2: ISP fojtószelep

Mivel az online tevékenységeket figyelemmel kísérik, amikor olyan alkalmazásokkal streaming, mint például Kodi, Cinema APK, Mobdro, CyberFlix, Titanium TV vagy még sokan mások, az internetszolgáltató tudja. Az internetes fojtás gyakori jelenség az internetkapcsolat sebességének csökkentésében, amikor online video streaming. Ha alkalmi felhasználó, akkor nem tapasztalhatja meg. Ha azonban rendszeres szerpentin, nagyon valószínű, hogy a fojtás miatt pufferolással jár. Az internetszolgáltatók ezt a technikát alkalmazzák a terheléselosztás eszközeként, és a részükről legálisak. Csak elmulasztotta ezt a finom nyomtatást a Szolgáltatási feltételekben, mielőtt feliratkozott.

A VPN segít leküzdeni az ISP fojtását! A FireStick VPN használatakor az online tevékenységek titkosítva vannak. Az internetszolgáltató nem tudja megmondani, hogy streaming-e, vagy valószínűleg csak egy nehéz dokumentumot tölt le. És mivel nem tudják, hogy adatfolyamot közvetítenek, nem fojtják az internet sebességét, és lehetővé teszik, hogy élvezze a nagyobb, puffermentes sebességet. Ennyire egyszerű.

# 3: földrajzi korlátozás

A FireStick segítségével elérhet olyan népszerű streaming szolgáltatásokat, mint a Netflix, az Amazon Prime, a Hulu stb. De amit megnézhet, nagymértékben korlátozza a földrajzi elhelyezkedése. Például a Netflix már több mint 180 országban elérhető. A földrajzi korlátozások miatt azonban sok videó nem érhető el mindenhol. Ilyen korlátozások vannak érvényben a tartalom terjesztési jogai miatt. Ez azt is jelenti, hogy megfosztják Öntől néhány kiváló szórakozástól. És ez nem korlátozódik a Netflixre. Az összes fő szórakoztató szolgáltatás földrajzilag korlátozza a tartalmat.

A geo-lock tartalom blokkolását feloldhatja a FireStick VPN-jével! Egy jó VPN szerver több országban található. Csak ki kell választania annak az országnak a szerverét, amelynek videotartalmát meg szeretné nézni, és el kell kezdenie a streaming-t. A regionális tartalom blokkolását feloldhatja egy VPN-sel is.

# 4: Jogi gondok

A FireStick lehetővé teszi a Kodi és más harmadik fél által biztosított streaming szolgáltatások, például a Cinema APK és a Mobdro gyors beállítását. Ezek a szolgáltatások ingyenes hozzáférést biztosítanak a tartalomhoz, amely egyébként fizethető lenne. Lehet, hogy valamilyen szerzői joggal védett tartalmat is streaming, bár véletlenül. Ez valószínűleg jogi problémákba ütközik. Számos ilyen eseményről hallottam, hogy a szerpentinket jogi értesítésekkel és izmos bírságokkal csapják be.

Távolítsa el aggodalmait a FireStick VPN segítségével!  Amikor VPN-sel folytat streaming, a streaming tevékenységek el vannak maszkolva. Ennek eredményeként senki sem tudja meghatározni, hogy streaming-e, ezáltal biztosítva az Ön személyes adatait és névtelenségét.

Jegyzet: Nem engedjük el, hogy a szerzői jog által védett tartalmak streamingjét ingyenesen adjuk meg. A törvény tiltja, és a felhasználók nem gyakorolhatják azt. Nyomatékosan javaslom a felhasználóknak, hogy csak a köztulajdonban elérhető ingyenes tartalmakat folytassák streamingben. A VPN-t csak a magánélet védelme érdekében szabad használni. 

A legjobb VPN a FireStick számára

Több mint száz VPN-szolgáltató van odakint. A FireStick legjobb VPN-jeinek ezen listájának véglegesítése érdekében szándékosan, szó szerint, tucatnyi tudatot használtunk és teszteltünk. Később ebben az útmutatóban egy rész található, ahol leírtuk a módszert, amelyet mindegyikük tesztelésére használtuk.

Hetes tesztelés után arra a következtetésre jutottunk, hogy a következők a legjobb VPN-k a FireStick számára:

 1. ExpressVPN
 2. IPVanish
 3. NordVPN
 4. Surfshark
 5. CyberGhost

Vannak más VPN-k is, amelyek közel kerültek egymáshoz, azonban nem voltak olyan jók, mint az itt felsoroltak. Nem akartam ezt a listát túlságosan nagyra tenni, mivel csak a zavaróbbá tette volna a dolgokat.

És az összes VPN-ről, amelyről ebben az útmutatóban fogunk beszélni, az ExpressVPN minden fronton egyértelműen kiemelkedik, beleértve a sebességet, a biztonságot, az online névtelenséget, az adatvédelmet és a korlátlan földrajzilag blokkolt tartalmat..

Az ExpressVPN-től kezdve további információkat talál a listán szereplő összes VPN-ről, valamint a telepítési utasításokat.

1. ExpressVPN: A legjobb VPN a FireStick számára

legjobb vpn a tűzoltóhoz

A Brit Virgin-szigeteken székhellyel rendelkező ExpressVPN egy mindenre kiterjedő VPN a FireStick számára, és egyértelműen a verseny első számú. A különféle áttekintésekben következetesen szerepelt a leggyorsabb VPN-ként, és a tesztek egybeesnek. Több mint 3000 szerverrel több mint 90 országban és több mint 160 helyszínen az ExpressVPN rengeteg csatlakozási lehetőséget kínál.

A 256 bites AES titkosítás, a megosztott alagútbeállítás, a megszakító kapcsoló, a DNS / IPv6 szivárgás elleni védelem, a szigorú bejelentkezési házirend és számos egyéb biztonsági funkció teszi az ExpressVPN-t hihetetlenül erős és biztonságos VPN-szolgáltatásnak a FireStick számára. Mivel székhelye a BVI, amely a 14 szemmel rendelkező országok csoportjának joghatósága alá tartozik, biztonságos feltételezni, hogy nincs külső nyomása a felhasználók adatainak feltárására..

Az ExpressVPN lehetővé teszi, hogy akár 5 eszközt csatlakoztasson egy fiókkal egyszerre. Támogatja az útválasztó szintű konfigurációt is, lehetővé téve annyi eszköz csatlakoztatását és védelmét, amennyit csak akar, a Wi-Fi-hez. Ez a FireStick VPN biztosítja, hogy gondtalan, korlátlan szórakozási élményben részesüljön. Az ExpressVPN egyszerűen a legjobb VPN a FireStick pénzéhez, amelyet meg lehet vásárolni.

Olvasói ajánlat: 3 hónap ingyenes az ExpressVPN-en egyéves tervvel, amely 49% -os árengedményt jelent a havi tervhez képest. Jön egy a 30 napos pénzvisszafizetési garancia. Ha nem elégedett a teljesítménnyel, akkor teljes visszatérítést kérhet.

Get ExpressVPN

Az ExpressVPN telepítése és használata a FireStick / Fire TV-n

Az ExpressVPN telepítése és beállítása a FireStick vagy Fire TV készülékre rendkívül egyszerű és alig vesz igénybe egy percet. Kövesse az alábbi lépésről lépésre:

# 1: Kattintson ide az ExpressVPN előfizetéshez

# 2: Kapcsolja be a FireStick készüléket, és válassza a lehetőséget Keresés opció (lencse ikon) a kezdőképernyő bal felső sarkában.

# 3: Keresse meg az ExpressVPN-t, és kattintson rá, amikor megjelenik a keresési eredmények között

legjobb vpn a tűzoltóhoz

# 4: Kattintson az ExpressVPN ikonra a következő képernyőn

legjobb tűzálló vpn

# 5: Kattintson Letöltés vagy Kap gomb

legjobb vpn tűzjelzőnek

# 6: Nyissa meg az alkalmazást, és kattintson a gombra Bejelentkezés miután megadta az ExpressVPN regisztráció során létrehozott e-mail címét és jelszavát.legjobb vpn a tűzoltóhoz

# 7: Amikor a rendszer felszólítja a „Segítsen javítani az ExpressVPN-t”, kattintson az OK gombra, ha jelentéseket szeretne megosztani, vagy kattintson rá Nem köszönöm

a legjobb ingyenes vpn a tűzoltóhoz

# 8: Kattintson rendben amikor megjelenik a „VPN beállítása” feliratlegjobb vpn a tűzoltóhoz

# 9: Kattintson rendben ismét, amikor a Connection Request prompt megjelenik

tűzjel vpn

# 10: Minden készen áll. Az ExpressVPN automatikusan kiválasztja az intelligens helyet az Ön számára. Kattintson a csatlakozás gombra a VPN-hez való azonnali csatlakozáshoz.

Ha másik szerverhez szeretne csatlakozni, kattintson az Intelligens hely gombra

ingyenes tűzjel vpn

# 11: Kattintson Minden hely lap tetején, és válassza ki a régiót. Például, ha csatlakozni kíván az egyik szerverhez az Egyesült Államokban vagy bármely más országban Észak-Amerikában és Dél-Amerikában, kattintson az Amerika

legjobb vpn a tűzoltóhoz

# 12: Kattintson az országra, hogy csatlakozzon az ExpressVPN által az adott ország által legjobban kiválasztott szerverhez. Ha több szervert szeretne felfedezni bármely országban, kattintson a gombra „>” a jobb szélén

legjobb tűzálló vpn

# 13. Ez minden. A kapcsolat most biztonságban marad a FireStick leggyorsabb és legjobb VPN-jével.

Video útmutató az ExpessVPN telepítéséhez a FireStick alkalmazásban

Kattintson ide ITT az ExpressVPN letöltéséhez a FireStick alkalmazáshoz

2. IPVanish

legjobb vpn a tűzoltóhoz

Ha alternatívát szeretne az ExpressVPN-hez, akkor keresse meg az IPVanish-t, amely a második helyen állt a tesztjeinkben. A bolygó leggyorsabb VPN címkéjével kevés a saját állításának diskreditálása. Valójában a leggyorsabb VPN-kiszolgálókat kínálja, de az ExpressVPN megkapja a koronát, amikor az iparág leggyorsabb VPN-jére érkezik..

Az IPVanish VPN közel 1200 szerverrel rendelkezik több mint 60 országban, ami körülbelül egyharmada az ExpressVPN kínálatának. Több mint 256 bites AES titkosítással, az OpenVPN, IKEv2, IPVanish szilárd kapcsolatbiztonságot kínál. Az anyavállalata, a StackPath az Egyesült Államok joghatósága alá tartozik, és enyhén szólva engem kissé nyugtalanítja..

Az IPVanish lehetővé teszi, hogy akár 10 eszközt csatlakoztasson egy fiókkal egyszerre. Az ExpressVPN-hez hasonlóan ezenkívül lehetővé teszi az útválasztó szintű konfigurálását is, hogy minden Wi-Fi kapcsolat biztonságos legyen.

Olvasói ajánlat: További 20% kedvezményt kaphat az IPVanish kuponkóddal SAVE20NOW amelyet fel lehet használni a pénztárnál. Jön egy a 7 napos pénzvisszafizetési garancia. Ha nem elégedett a teljesítménnyel, akkor teljes visszatérítést kérhet.

Szerezz IPVanish-t

Az IPVanish telepítése a FireStick / Fire TV-n

Ha az IPVanish használatával jár, akkor a következő módon telepítheti és használhatja ezt a VPN-t:

# 1: Először is szerezze be az IPVanish előfizetést

# 2: Miután feliratkozott a szolgáltatásra, kapcsolja be a FireStick készüléket, és a kezdőképernyőn válassza a lehetőséget Keresés opció (a bal felső sarokban)

# 3: Keresse meg az IPVanish elemet, és kattintson rá a keresési eredmények között

legjobb tűzoltó vpn

# 4: Kattintson az IPVanish ikonra a következő képernyőn, majd a következő képernyőn kattintson Letöltés vagy Kap

legjobb vpn az amazon tűzoltóhoz

# 5: Nyissa meg az alkalmazást, és írja be az IPVanish bejelentkezési hitelesítő adatait, amelyeket a regisztráció során hozott létre. kettyenés Belépés

amazon firestick vpn

# 6: Kattintson Csatlakozás balra, hogy csatlakozzon az IPVanish által választott alapértelmezett szerverhez. A kiszolgálót manuálisan is kiválaszthatja úgy, hogy a bal oldalon az Ország, a Város vagy a Szerver elemre kattint

legjobb vpn a tűzoltóhoz

3. NordVPN

nordvpnA NordVPN egy sokoldalú VPN, amely gyors és megbízható kapcsolatot biztosít. A VPN követi a titkosítási technológia ipari szabványait, és gondoskodik arról, hogy az online forgalom a legbiztonságosabb szerverekön alakuljon át. Kettős rétegű biztonságot is kínál, amely a kiszolgálón keresztül átirányítja a kapcsolatot a fokozott biztonság érdekében.

A NordVPN egy könnyen használható alkalmazás a FireStick és Fire TV eszközökhöz. A biztonságos kiszolgálókhoz egyetlen kattintással csatlakozhat. Ha a NordVPN-et több eszközön tervezi használni, akkor legfeljebb 6 eszközön is használható.

Akár fel akarja tiltani a Netflix blokkolását, akár csak anonimnak szeretne maradni streaming közben, a NordVPN megfelelő lehetőség lehet az Ön számára.

Az NordVPN nem olyan gyors, mint az ExpressVPN, de minden szempontból érdemes helyet szerezni a FireStick legjobb VPN-einek listáján..

Hogyan telepítsük a NordVPN-t a FireStick / Fire TV-re

Kövesse az alábbi lépéseket:

# 1: Kattintson ide, hogy megkapja az NordVPN előfizetést, ha még nem tette meg

# 2: A FireStick kezdőképernyőjén lépjen a tetejére, és válassza a lehetőséget Keresés opció a bal felső sarokban

# 3: Keresse meg a NordVPN-t, és kattintson rá a keresési eredmények között

legjobb vpn a tűzoltóhoz

# 4: Kattintson a NordVPN elemre a következő ablakban

keressen nordvpn-t a tűzhelyen

# 6: Kattintson Kap vagy Letöltés a következő képernyőn

Töltse le az nordvpn alkalmazást a firestickhez

# 7: Nyissa meg a NordVPN-t, amikor telepítette, és jelentkezzen be a hitelesítő adataival

Hogyan telepítsük az nordvpn fájlt az Amazon Firestick-re

# 8: Kattintson Csatlakozzon most az induláshoz

vpn a tűzoltóhoz

4. Surfshark

vpn a tűzoltóhozA Surfshark egy másik név a VPN-világban, amelyben megbízhat a biztonságos és biztonságos online élményért. Az AES 256 katonai titkosítással mindig biztos lehet abban, hogy a FireStick streaming tevékenységei védettek.

A Kill Switch, a szigorú bejelentkezési szabályok, a szivárgás elleni védelem, a privát DNS, az álcázás mód és a MultiHop szolgáltatások teszik a Surfshark egyik legjobb VPN-jét a FireStick számára.

A Surfshark szintén tisztességesen gyors. Számos szerver lehetővé teszi a sima és puffermentes streaming élményt. És ha szegély nélküli streaming élményt keres geo korlátozások nélkül, akkor a Surfshark ebben az osztályban is nagyon hasznos lehet..

A FireStick mellett a Surfshark számos más eszközön is használható, beleértve a számítógépeket, mobilokat és egyebeket. A Surfshark esetében valószínűleg a legjobb dolog az, hogy korlátlan készülékeken tudja használni egyszerre.

A Surfshark telepítése a FireStick-en

Kövesse az alábbi lépéseket a Surfshark telepítéséhez és a FireStick-hez való kapcsolódáshoz:

# 1: Kattintson ide a Surfshark előfizetéshez

# 2: Válassza ki a Keresés opció a FireStick kezdőképernyőjén (bal felső sarok)

Begépel Surfshark és amikor megjelenik a keresési javaslatokban, kattintson rá

surfshark firestick vpn

# 3: Kattintson a Surfshark ikonra a következő ablakban

legjobb vpns a tűzoltóhoz

# 4: Kattintson Letöltés / Get a következő ablakban

Hogyan töltsük le és telepítsük a surfshark firestick vpn fájlt

# 5: Nyissa meg a Surfshark szoftvert, miután telepítette, és jelentkezzen be a bejelentkezési adataival

legjobb vpn az amazon tűzoltóhoz

# 6: A VPN használatának megkezdéséhez kattintson a Csatlakozás gombra

legjobb amazon tűz tv-stáb vpn

5. CyberGhost

cyberghost vpn kodiA CyberGhost világszerte több mint 5900 szerverrel nyújt globális biztonsági lefedettséget. Szigorú nem naplózási politikát tart fenn. Ez azt jelenti, hogy a FireStick folyamán vagy az interneten való böngészéskor nem hagyhat azonosítható lábnyomokat.

Ez a VPN kellemes csatlakozási sebességet kínál számos szerverén. Az osztályba tartozó legjobb titkosító rendszerrel a CyberGhost teljes mértékben biztosítja az online tevékenységeket is.

Ha szeretné feloldni a földrajzilag korlátozott tartalmak blokkolását, a CyberGhost ezt akár lehetővé teszi.

A CyberGhost lehetővé teszi akár 7 eszköz egyidejű csatlakoztatását. És rendelkezik egy felhasználóbarát felülettel a FireStick számára, amely lehetővé teszi az azonnal indulást. Ezen (és több) ok miatt a CyberGhost-ot választottuk a FireStick egyik legjobb VPN-jévé.

Hogyan telepíthetem a CyberGhost-t a FireStick-re

Kövesse az alábbi lépéseket:

1: Kattintson ide a CyberGhost előfizetés megszerzéséhez, ha még nem tette meg

2: Kapcsolja be a FireStick készüléket, és válassza a lehetőséget Keresés opció a kezdőképernyő bal felső sarkában (a menüsorban)

Begépel CyberGhost majd kattintson rá a keresési eredmények között

cyberghost vpn app

3: Kattintson ismét a CyberGhost elemre a következő képernyőn

Hogyan telepítsük a cyberhost tűzoltó vpn fájlt

4: Most kattintson a gombra Letöltés / Get a VPN letöltése és telepítése

legjobb vpns a tűzoltóhoz

5: Nyissa meg a CyberGhost alkalmazást a FireStick-en. A következő képernyőt kell látnia egy kóddal

Menj cgvpn.info/link egy számítógépes vagy mobil böngészőben. Jelentkezzen be a CyberGhost fiók adataival, és írja be a kódot

állítsa be a kiberhost házat a tűzoltón

6: Kattintson Csatlakozás az induláshoz

csatlakoztassa a vpn-t a tűzön

Hogyan választottuk ki a legjobb VPN-t a FireStick számára, és miért választottam az ExpressVPN-t a többi VPN-hez képest?

Amikor elõször elkezdtem írni ezt az útmutatót, ötlettem volt, hogy több VPN-t kerekítsek itt. Gyorsan rájöttem, hogy 10 VPN felvétele erre a listára csak további zavart okoz majd, és kitalálhatja, melyiket vásárolja meg. A dolgok megkönnyítése érdekében úgy döntöttem, hogy inkább az öt legnépszerűbb VPN-ről szólok ebben az oktatóanyagban.

Beletelt egy ideig, amíg a legjobbakat kiválasztottam a tételből. Mielőtt következtetésre jutottam, többször teszteltem több VPN-t. Íme néhány a legfontosabb tényezőkről, amelyeket figyelembe vettem az ítélet meghozatala előtt.

# 1: Csatlakozási sebesség

A csatlakozási sebesség az egyik legfontosabb tényező a FireStick VPN vásárlásakor. Itt található a Netflix által a TV-hez ajánlott sebesség, amely a video streamingre szinte bármilyen forrásból vonatkozik:

 • 3 Mb / s SD vagy 480p videókhoz
 • 4-5 Mb / s HD videóknál (mind 480p, mind 1080p)
 • 25 MB / s UHD, 4K videókhoz

Ne feledje, hogy a VPN-rel mindig sebességcsökkenés tapasztalható. Az ExpressVPN a legjobb választásom, mint a legjobb FireStick VPN, mivel minimális sebességveszteséget kínál. Itt található a teszt eredményeink, amelyeket ugyanazon az eszközön, ugyanolyan eredeti szélessávú sebességgel és ugyanazon kiszolgáló helyén végeztünk:

Eredeti szélessávú sebesség VPN nélkül (Kiosztott: 50 Mbps Elért: 48,6 Mbps)

tűzjel vpn sebesség tesztEredeti csatlakozási sebesség VPN nélkül

ExpressVPN: 46,3 Mbps letöltés (sebességmegtartás 95,27%)

Expressvpn sebességteszt amazon tűzönAz ExpressVPN-hez csatlakoztatva, az eredeti 50 Mbps csatlakozási sebességgel

IPVanish: 36,3 Mbps letöltés (75% sebességmegtartás)

Vpn tűz tv-hezAz IPVanish-hez csatlakoztatva, az eredeti 50 Mbps csatlakozási sebességgel

NordVPN: 31,9 Mbps letöltés (65,64% sebességmegtartás)

nordvpn a tűzoltónCsatlakoztatva az NordVPN-hez az eredeti 50 Mbps csatlakozási sebességgel

Surfshark: 28,8 Mbps letöltés (59,26% -os sebességmegtartás)

surfshark vpn az amazon tűzoltónA Surfsharkhoz csatlakoztatva, az eredeti 50 Mbps csatlakozási sebességgel

CyberGhost: 27,8 Mbps letöltés (57,20% -os sebességmegtartás)

cyberghost vpn az amazon firestick-en és a tv-nCsatlakoztatva a CyberGhost-hez, az eredeti 50 Mbps csatlakozási sebességgel

Mint láthatja, az ExpressVPN a leggyorsabb kapcsolatot kínált, és megtartotta az eredeti sebesség több mint 95% -át. Az IPVanish 75% -os sebességmegtartással jött a legközelebb - 20% -os sebességkülönbség. Noha az IPVanish nem olyan gyors, mint az ExpressVPN, az iparág más VPN-hez viszonyítva továbbra is jó helyzetben van..

A NordVPN, a Surfshark és a CyberGhost jelentős sebességcsökkenést mutatott. Ezek azonban még mindig jobbak, mint egy csomó más VPN, amelyet teszteltünk.

Felhívjuk figyelmét, hogy ezeket a teszteket a szolgáltatók által kínált leggyorsabb VPN szervereken végezték el. A sebesség a választott szervertől és annak helyétől függően változhat. Minél távolabb van a szerver a fizikai helyétől, annál alacsonyabb a sebesség. A sebesség más változóktól is függ, például az eszköz specifikációjától, az ISP-től, az útválasztótól stb.

# 2: A titkosítás erőssége

Az OpenVPN AES 255-bites titkosítási protokoll a leghatásosabb. Ez kötelező a megvásárolni kívánt FireStick VPN számára. Ez a protokoll, amelyet az összes legfontosabb VPN-szolgáltató alkalmaz, és az iparág legjobbnak tartja.

# 3: Biztonsági szolgáltatások

A DNS szivárgás elleni védelem, a megosztott alagút létrehozása, a megszakító kapcsoló néhány a legfontosabb biztonsági funkciók közül, amelyeket figyelembe kell venni a legjobb FireStick VPN feltárása során. Például az ExpressVPN fel van szerelve ezekkel és sok más biztonsági funkcióval. Ez az egyik oka annak, hogy mi a legjobb választás a legjobb FireStick VPN-hez.

# 4: Nincs naplózási politika

Ha az online tevékenységeit nem lehet nyomon követni, senkinek sem szabad kihívást kiadnia, és belemerülnie a VPN-szolgáltatók nyilvántartásába, és beolvasnia a naplóit. Csak akkor a VPN tekinthető teljesen biztonságosnak. Az ExpressVPN szigorú nulla naplózási politikát tart fenn. Nincs semmi dokumentálva, és így senkinek semmit sem tudnak felfedni.

Az IPVanish-nak nulla naplózási politikája is van. Mivel azonban az Egyesült Államok joghatósága alá tartozik, kissé szkeptikus vagyok, ha valóban érintetlenül tartják az Ön személyes adatait.

A NordVPN, a Surfshark és a CyberGhost szintén fenntartja a naplózási szabályokat.

# 5: Ügyfélszolgálat

Egy jó FireStick VPN az, amely nem követeli meg az ügyfélszolgálattal való kapcsolatfelvételt. Ha azonban szükség van rá, a támogatásnak könnyen elérhetőnek kell lennie.

Az ExpressVPN 24x7-es támogatást kínál élő csevegés és e-mail útján. Másrészt az IPVanish e-mailben 24 × 7 támogatást kínál.

Noha vannak olyan jelentések az IPVanish felhasználók részéről, amelyek szerint ügyfélszolgálatuk egy kicsit nehéz átjutni, és lehet, hogy nem olyan érzékeny, mint azt szeretné, ha lenne..

A NordVPN csevegési támogatást is kínál, bár jelenleg béta tesztelési szakaszban van.

A Surfshark aktív és érzékeny csevegési támogatást kínál a nap 24 órájában.

A CyberGhost jelenleg nem támogatja a csevegést. Felveheti velük a kapcsolatot e-mailben. Általában 24–48 órán belül reagálnak.

# 6: Felhasználóbarát alkalmazás

Amikor a legjobb VPN-t keres a FireStick számára, ez automatikusan az egyik legfontosabb szempont, amelyet figyelembe kell venni. Az Amazon FireStick egy távirányítású eszköz, ezért a VPN-alkalmazásnak távoli barátnak kell lennie.

Az ExpressVPN száz százalékos kompatibilitást kínál a FireStick távirányítóval. Az ExpressVPN általános elrendezése szintén hihetetlenül felhasználóbarát. Ügyes és fehér témájú.

Az IPVanish viszont soknak tűnik a főképernyőn, és ennélfogva kissé elmosódottnak tűnik. Ennek ellenére a FireStick / Fire TV készülékek hibáinak nélkül működik.

A NordVPN, a Surfshark és a CyberGhost távoli kompatibilis alkalmazásokkal is rendelkezik a FireStick számára.

# 7: Joghatóság

Az ExpressVPN székhelye a Brit Virgin-szigetek (BVI), egy szigetek egy kis csoportja, független igazságszolgáltatási rendszerrel. A BVI nem tartozik intelligenciaszövetség alá, ideértve az 5-szemes, a 9-szemes vagy a 14-szemes szemet, nincs adatmegőrzési törvény, és nem kényszerül arra, hogy ügyfél-nyilvántartását bármely országba elkészítse. Az ExpressVPN-nek minden oka és minden joga megvan ahhoz, hogy teljes adatvédelmet biztosítson Önnek.

Az IPVanish esetében ez nem így van. Mint már említettem, az StackPath anyavállalata amerikai székhelyű, így az Egyesült Államok joghatósága alá tartozik. Az amerikai vállalatoknak követniük kell a nemzet kötelező adatmegőrzési törvényeit. Ez egyértelműen ellentmond a VPN nulla naplózási politikájának. Ez több oka annak, hogy az IPVanish-t alternatív VPN-ként tartottam fenn.

A NordVPN, a Surfshark és a CyberGhost székhelye az összes nagyobb megfigyelő szervezet joghatósága alá tartozik..

# 8: Pénz-visszafizetési garancia

A pénz-visszafizetési garancia általános a VPN szolgáltatók körében, és az egyik legfontosabb tényező, amelyet a felhasználók figyelembe vesznek a VPN keresésekor. Olyan, mint egy próbaidőszak, amely lehetővé teszi a VPN tesztelését és annak megállapítását, hogy jó-e az Ön számára.

Az ExpressVPN 30 napos teljes pénz-visszafizetési garanciát kínál. Ha meggondolja magát, és úgy dönt, hogy nem folytatja az ExpressVPN használatát (ennek okát nem látom), akkor lemondhatja az előfizetést és kérheti a teljes visszatérítést.

Az IPVanish csak a 7 napos pénzvisszafizetési garanciát nyújtja. Személy szerint úgy érzem, hogy egy hét valamivel kevesebb idő a szolgáltatás kipróbálására, de ennek mégis elegendő elképzelést kell adnia neked a sebességről, teljesítményről, következetességről és összekapcsolhatóságról..

A NordVPN 30 napos feltétlen pénz-visszatérítési garanciát is kínál. Elegendő idő áll rendelkezésre ahhoz, hogy eldöntse, folytatja-e vagy lemondja-e.

A Surfshark a 30 napos teljes visszatérítési politikát is alkalmazza arra az esetre, ha úgy dönt, hogy nem folytatja

A CyberGhost 45 napos, teljes visszatérítési időszakot nyújt Önnek; hosszabb, mint a listán szereplő bármely más VPN-nél

Ingyenes VPN a FireStick számára

Folyamatosan olyan kérdéseket kapok, mint ami a legjobb ingyenes VPN a FireStick számára. Nos, kedves barátaim, azt mondanám, hogy a VPN-k mérlegelésekor nincs „ingyenes” és „legjobb” kombinációja. Ha a legjobb VPN-t keresi, akkor nem kaphatja meg ingyen. Egyetértek azzal, hogy egyes felhasználók nem engedhetik meg maguknak a fizetett VPN-eket, de nem fogok ingyenes VPN-t keresni. Ingyenes VPN használata olyan jó, mint egyáltalán nem.

Egy ingyenes VPN a FireStick számára több kárt okozhat, mint hasznot. Itt olvashatja, hogy miért szabad kerülni az ingyenes VPN-ket.

Az Amazon régió megváltoztatása a FireStick számára

A fentiekben ismertetett módszerekkel beállíthat VPN-t a Fire TV Stick eszközön. Ez elegendő a magánélet védelméhez. Néhány felhasználó azonban inkább extra intézkedéseket tesz. Ebben az esetben megváltoztathatja a Fire Stick régióját a valós címe nélkül.

A FireStick régió megváltoztatása elég egyszerű. Nyissa meg az Amazon-ot a számítógép böngészőjében, és kövesse az alábbi lépéseket:

# 1. Kattintson a „Megrendelések” fülre, majd nyissa meg a „Tartalom és eszközök kezelése” elemet (a kép alatt)

tartalom és eszközök kezelése az Amazon-on

# 2. Kattintson a „Beállítások” fülre.

# 3. Lépjen az Országbeállítások elemre, majd kattintson a Módosítás gombra

országváltás az amazonon

# 3. Írja be a hozzáadni kívánt címet. Bármely véletlenszerű címet megtalálhat egy gyors internetes kereséssel

# 4. Válassza a Frissítés lehetőséget

cím megváltoztatása amazon tűz

Következtetés a FireStick legjobb VPN-jéről

A FireStick egy csodálatos streaming eszköz. Ez megváltoztatta a TV-nézés módját. Még akkor is, ha nincs intelligens TV-je, egyszerűen dugja be ezt az eszközt a HDMI-portba, és konvertálja a TV-jét egybe. Most már szüksége van egy VPN-re, hogy javítsa szórakoztató élményét. A FireStick VPN segítségével gyorsan legyőzheti az olyan kérdéseket, mint a földrajzi korlátozás és az ISP-fojtás, amely enyhíti a szórakozást.

Rendkívül előnyös a VPN használata a FireStick-en, és az ExpressVPN formátumú VPN-védelemmel minden probléma megoldódik. Nem számít hol vagy, ez a VPN a lehető legjobb élményt nyújtja, minden bajtól mentesen. 30 napos pénz-visszatérítési garanciát is kínálnak, így ha úgy gondolja, hogy az ExpressVPN nem elég jó (ami nagyon valószínűtlen!), Kérheti a teljes visszatérítést. Tehát az ExpressVPN for FireStick segítségével egyszerűen leülhet, pihenhet és élvezheti.

Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me