A legjobb BBC iPlayer VPN az iPlayer külföldön történő megfigyeléséhez (2020)

>

Ha nem Egyesült Királyságban él és szereti a BBC tartalmát, akkor ezt a cikket is szeretni fogja. Megmutatom, melyik a legjobb BBC iPlayer VPN, és hogyan lehet azt használni a BBC eléréséhez bárhol a világon.

Manapság annyi különféle streaming lehetőség van a filmekhez és show-khoz, hogy zavarba kerülhet, ha csak egyet választ. Mivel a legtöbb streaming szolgáltatás előfizetési díjjal rendelkezik, így a fogakat is a zsebükbe tehetik. De még az összes fizetett streaminghálózat között is van egy lehetőség, amely ingyenes - vagy pontosan "kissé ingyenes".

Beszélünk a BBC iPlayer szolgáltatásról, amely nem igényel előfizetési díjat. A szolgáltatáshoz azonban csak az Egyesült Királyságban és TV-engedéllyel rendelkező felhasználók férhetnek hozzá. Ha ellátogat az iPlayer webhelyre, miközben nem az Egyesült Királyságban található, üzenetet fog üdvözölni - A BBC iPlayer csak az Egyesült Királyságban működik. Sajnos a jogokkal kapcsolatos problémák okozzák VAGY ez a tartalom nem érhető el az Ön tartózkodási helyén.

De ne aggódj, mert könnyen hozzáférés a BBC iPlayerhez az Egyesült Királyságon kívül is, és ezt VPN segítségével lehet megtenni. Nem számít, ha az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában, Indiában, Oroszországban, Franciaországban vagy Kínában élsz. Ez a kis trükk hozzáférést biztosít a BBC hatalmas könyvtárához. Olvassa el az alábbiakban, hogy megtudja, melyik VPN-k engedélyezik a BBC iPlayer nézését a világ bármely pontjáról.

legjobb bpc iplayer vpn

Mi a VPN? Hogyan oldja fel a BBC iPlayer blokkolását az Egyesült Királyságon kívül??

A VPN olyan eszköz, amely megváltoztatja az Ön IP-címét. Az IP-cím minden olyan internetkapcsolathoz megadott egyedi szám, amely lehetővé teszi az internetszolgáltatónak (ISP) és más szervereknek, hogy tudják, melyik helyről férnek hozzá az internethez. Ez az oka annak, hogy amikor az Egyesült Királyságon kívüli országokból próbál feliratkozni a BBC iPlayerre, szervereik az IP-cím alapján észlelhetik az Ön tartózkodási helyét. És akadályozzák a szolgáltatásukat, ha külföldön élsz.

De egy VPN eltéríti a normál internetkapcsolatot a különféle országok szerverein keresztül. Ezzel megváltoztatja az Ön IP-címét. Tehát az USA-ban lehet, és megváltoztathatja IP-jét német címre. Ezután az internetszolgáltató és más kiszolgálók azt gondolják, hogy a kapcsolata egy német szervertől származik.

Ez azt jelenti, hogy amikor VPN-t használ, és egy brit IP-címre állítja, akkor a BBC iPlayer az Ön számára dolgozik, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. A BBC szerverei látják az Ön IP-jét, és úgy vélik, hogy az az Egyesült Királyság egyik helyéről származik, lehetővé téve az összes kedvenc műsorod elérését.

Azok számára, akik nem tudják, a BBC iPlayer több csatornát nézhet, többek között -

 • BBC One
 • BBC Two
 • BBC Three
 • BBC Four
 • CBBC
 • CBeebies
 • BBC News Channel
 • BBC Parlament
 • BBC ALBA

A legjobb BBC iPlayer VPN-k 2020-ban

100-as VPN-szolgáltatók vannak, és szinte mindegyikük állítja, hogy együttműködik a BBC-vel. De az igazság teljesen más. Csak néhány olyan VPN-szolgáltatás, amelyek valóban feloldják a streaming szolgáltatások blokkolását, például a BBC iPlayer és a Netflix.

Miután több órát töltöttem a tesztelésen, megtaláltam a következő legjobb VPN-eket a BBC iPlayer számára, amelyek továbbra is működnek 2020-ban:

1. ExpressVPN

A felülvizsgált 34 VPN közül a BBC VPN az első helyezett

legjobb bbc iplayer vpn

Az ExpressVPN az egyik legjobb VPN általában, ami a legjobb választást teszi a BBC iPlayer műsorok streamingjére is..

Vessen egy pillantást annak jellemzőire.

szerverek

A legjobb az ExpressVPN-ről, hogy hat különböző brit szerverrel rendelkezik, így ezzel a VPN használatával könnyen megszerezheti az Egyesült Királyság IP-címét. A több szerver a jobb sebességet is jelenti, amely lehetővé teszi, hogy megszakítás nélkül és a video minőségének feláldozása nélkül kedvenc műsorait megnézhesd. Nem számít, hol helyezkedik el a világon, egyetlen kattintással megváltoztathatja IP-címét az Egyesült Királyságban található helyre, és könnyedén elérheti a BBC iPlayer-t.

Előfizetési költség

Ennek a VPN-szolgáltatásnak az előfizetési tervei időtartamuk alapján eltérőek. Az alap előfizetési tervük egy hónapra 12,95 dollárba kerül, és havonta számlát kell fizetnie. A 6 hónapos terv 9,99 dollárba kerül, tehát havonta összesen 59,95 dollárt kell fizetnie. Az éves terv havi 8,32 dollárba kerül, és évente 99,95 dollárt fog fizetni. Minden terv 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Az ExpressVPN ugyanakkor különleges kedvezményt is kínál e cikk írásakor. 3 hónap szolgálat ingyenes, és 49% -ot spórolhat meg az éves tervében.

De mi van, ha nem elégedett? Ez azt jelenti, hogy elveszíti az első havi előfizetési díját? Rövid válasz - Nem. Ha nem elégedett az Express VPN-rel, akkor az első hónapban igényelheti a visszatérítést, mivel 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak, kérdés nélkül.

iplayer vpn 30 napos kockázatmentes próbaverzió

Sebesség és biztonság

Ami a sebességet illeti, az ExpressVPN minden versenytársát felülmúlja. Szakembereink által elvégzett sebesség-teszt szerint az ExpressVPN segítségével különböző helyszíneken futó különféle szerverek futási sebesség-teszteinek átlagsebessége 106 Mbps (a kijelölt sebesség 120 Mbps). Ezek lenyűgöző számok, 88,33% -os sebességmegtartással, és ilyen gyorsan csatlakoztatható a videók 4k Ultra-HD minőségben. Az átlagsebesség-teszt különböző régiókban:

Sebesség Észak-Amerikában: 117 Mbps

Sebesség Európában: 107 Mbps

Sebesség Ázsiában: 96 Mbps

A biztonság szempontjából katonai titkosításuk van, és nem rögzítik az azonosító naplókat. Ez azt jelenti, hogy miközben nyomon követi az Ön böngészési előzményeit, nem tárolja az Ön valódi IP-címét a szerverén, amely teljesen anonimként tart fenn téged.

Más funkciók

Az egyetlen előfizetési terv az ExpressVPN segítségével lehetővé teszi egyidejűleg 5 eszköz csatlakoztatását. Rendszeresen frissítik szervereiket és biztonsági intézkedéseiket, hogy elkerüljék a BBC blokkolását. Ügyfélszolgálati csapatuk meglehetősen interaktív, és 24 órán keresztül, hétfőn keresztül elérhető.

Kompatibilitás

Az ExpressVPN Android, iOS, Windows, Mac, Linux és router rendszereken működik. Még kiterjesztéseik vannak a Chrome és a Firefox böngészők számára. Ezen kívül ez a VPN kompatibilis a Firestick-rel is. Van egy egyszerű és könnyen használható felületük az összes platformon.

igazságszolgáltatás

A társaság a BVI (Brit Virgin-szigetek) joghatósága alá tartozik, amelyre nem vonatkoznak semmilyen adatmegőrzési törvény vagy törvényes kormányzati felügyelet.

Ítélet

Annak ellenére, hogy e listán a legdrágább szolgáltatások, az ExpressVPN az első javaslatunk a BBC iPlayer VPN számára. Megszerezték hatalmas felhasználói bázisuk bizalmát, és a piac legmegbízhatóbb hálózata. Ezen elképesztő funkciók mindegyikének köszönhetően elégedett lehet ezzel a VPN-vel. Tehát kétség nélkül az ExpressVPN egyértelműen a legjobb VPN a BBC iPlayer számára.

Látogassa meg az ExpressVPN.com oldalt

Hogyan lehet hozzáférni a BBC iPlayer-hez

Ez a legegyszerűbb lépés, ha megkapja a kezét egy jó VPN-re.

1. Telepítse a VPN-t az eszközére

2. Nyissa meg a VPN alkalmazást, és csatlakozzon az Egyesült Királyság szerveréhez

csatlakoztassa az Egyesült Királyság szerverét, hogy bbc iplayer-t nézzen külföldön

3. Látogasson el a https://www.bbc.co.uk/iplayer webhelyre, és jelentkezzen be bejelentkezési adataival.

4. Ez minden. Megkezdheti kedvenc műsorainak figyelését.

Jegyzet: Ha még nem rendelkezik BBC iPlayer-fiókkal, akkor a fenti link segítségével létrehozhat egy új fiókot. Nem kérnek hitelkártyát vagy más, a fizetéssel kapcsolatos adatokat.

2. CyberGhost VPN

A 34 tesztelt VPN közül a 2. helyezett

legjobb bpc iplayer vpn

A CyberGhost egy csodálatos VPN szolgáltatás is, amelyet fel lehet használni a BBC iPlayer feloldásához az Egyesült Királyságon kívül. Főbb jellemzőik az alábbiakban vannak felsorolva.

szerverek

A CyberGhost hálózati csatlakozási rendszere különbözik a többi VPN-től. A legtöbb VPN-hez ki kell választania egy országot, amelyhez kapcsolódniuk kell a szerverükhöz. De a CyberGhost programban kap egy listát a választható streaming szolgáltatásokról, és a BBC iPlayer szintén szerepel ebben a listában..

Amikor kiválasztja a BBC iPlayer szolgáltatást, akkor automatikusan csatlakozik az Egyesült Királyság legjobb és leggyorsabb szerveréhez, lehetővé téve az adatfolyamot külföldön..

Előfizetési költség

A CyberGhost előfizetési tervei a következők:

 • 3 éves terv: 2,75 USD / hó; 3 évente 99 dollár számlázik
 • 2 éves terv: 3,69 USD / hó; kétévente 88,56 USD-t számláznak
 • Éves terv: 5,99 USD / hó; évente 71,88 USD-t számláznak
 • Havi terv: 12,99 USD havonta számlázva

Ezen felül 45 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak. Sőt, hogy ingyenes egynapos próbaverziót kínálnak, ahol a hitelkártya adatait sem kérik.

Sebesség és biztonság

Szakembereink által elvégzett sebesség-teszt szerint a különféle helyszíneken és időpontokban végrehajtott sebesség-tesztek átlagsebessége 58 Mbps (100 Mbps-os kiosztott sebesség). Ez azt jelenti, hogy 58% -kal megtartja a sebességet, és 4K ultra-HD minőségű videókat streamálhat a CyberGhost által kínált sebességgel. Nincsenek nulla naplózású irányelvek, mint például a NordVPN, de vannak azonosítás nélküli naplórendszerük, amely az Ön valós IP-címét magántulajdonban tartja, és harmadik felek számára hozzáférhetetlen. 256 bites AES titkosítást használnak, hogy minden adatot biztonságban tartsanak.

Más funkciók

Egyetlen CyberGhost előfizetési fiókkal akár 7 eszközt is csatlakoztathat egyszerre. Az élő csevegés a nap 24 órájában elérhető, bármilyen kérdéssel vagy kérdéssel kapcsolatban.

Kompatibilitás

A CyberGhost kompatibilis a Windows, Mac, Android, iOS és Linux eszközökkel, valamint kiterjesztéseket kínál a Chrome és a Firefox böngészőkhöz. Még Firestick támogatással is rendelkeznek, és az anyavállalat folyamatosan frissíti és fejleszti szolgáltatásait, hogy elkerülje a BBC iPlayer általi blokkolást..

igazságszolgáltatás

A társaság a román törvények joghatósága alá tartozik, amelyet a VPN-társaságok számára biztonságosnak tekintnek.

Ítélet

Rendkívül olcsó tervvel és számos hasznos funkcióval a CyberGhost egy újabb kiváló VPN a BBC iPlayer számára, és második helyen áll listánkban.

Látogassa meg a CyberghostVPN.com oldalt

3. NordVPN

A 34 tesztelt VPN közül a 3. helyezett

feloldása bbc iplayer az nordvpn

A BBC iPlayer VPN harmadik legjobb választása a NordVPN, amely szintén meglehetősen jó hírű virtuális magánhálózat. Először mélyítsük el a funkcióit.

szerverek

A szolgáltatás legkiemelkedőbb tulajdonsága, hogy az Egyesült Királyságban 30 szerverrel rendelkezik. Még ultragyors TV-hálózattal is rendelkeznek az Egyesült Királyság számára, amely tökéletesen szolgálja a streaming szolgáltatásokat. Az ilyen nagy mennyiségű szerver elérhetősége a fő oka annak, hogy a NordVPN-t a listán a második számba helyezzük.

Előfizetési költség

A NordVPN előfizetési tervei a következők:

 • 3 éves terv: 3,49 USD / hó; három évente 125,64 USD-t számláznak
 • 2 éves terv: 4,99 USD / hó; kétévente 119,76 USD-t számláznak
 • Éves terv: 6,99 USD / hó; évente 83,88 USD-t számláznak
 • Havi terv: 11,95 USD havonta számlázva

Ezen felül 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak.

Sebesség és biztonság

Szakembereink NordVPN sebesség-tesztekre tesztelték, amelyek átlagos sebessége 58 Mbps (100 Mbps-os kiosztott sebesség). Ez azt jelenti, hogy a sebesség megtartása 58%, azonban ezt az átlagos értéket a különböző helyszíneken található értékekből számítják ki. Mivel a NordVPN-nek 30 szervere van az Egyesült Királyságban, akkor nagyobb sebességet fog elérni, ha egy brit IP-címhez csatlakozik, amely alkalmas a BBC iPlayer számára. Ennek ellenére azt javasoljuk, hogy az NordVPN használatakor 1080p HD minőségű legyen, és ne 4K UHD.

A biztonság szempontjából 256 bites AES titkosítással és nulla naplózású házirenddel rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy nem tárolják az internethasználat naplóit vagy az Ön IP-címét.

Más funkciók

Egyidejűleg akár 6 eszközt csatlakoztathat a NordVPN egyetlen előfizetési csomagjával. Emellett élő csevegéssel is rendelkeznek, amely 24 órán keresztül elérhető, és nagyon érzékenyen reagál. Ez azon kevés VPN-k egyike, amelyek Kínában szintén funkcionálisak.

Kompatibilitás

A NordVPN minden nagyobb platformon működik, mint például a Windows, Mac, Linux, Android és iOS, valamint rendelkezik egy Chrome és Firefox böngésző-kiterjesztéssel is.

igazságszolgáltatás

A társaság a panamai törvények joghatósága alá tartozik, amely nem kapcsolódik semmilyen adatmegőrzési vagy megfigyelési programhoz.

Ítélet

Két fő ok miatt - az olcsó ár és az általuk biztosított nagyszámú brit szerver miatt - felvesszük a NordVPN-et a 3. helyen ebben a listában, ami megkönnyíti a BBC iPlayer elérését. Ha kiváló BBC iPlayer VPN-t szeretne zseb-barát áron, akkor a NordVPN lesz a legjobb választás az Ön számára. Ez a VPN szolgáltatás Kínában is működik, egy olyan országban, ahol a legtöbb VPN nem működik.

Látogasson el a NordVPN.com oldalra

4. PrivateVPN

A 34 tesztelt VPN közül a 4. helyezett

legjobb bbc iplayer vpn

Lehet, hogy a PrivateVPN nem olyan híres, mint a listában szereplő többi VPN-szolgáltatás, de kiváló alternatíva a BBC iPlayer feloldásához az Egyesült Királyságon kívüli helyekről.

szerverek

A Svédországban székhellyel rendelkező, viszonylag kicsi társaság által üzemeltetett PrivateVPN összesen csak 100 szerverrel rendelkezik, az Egyesült Királyságban 2 szerverrel rendelkezik, amelyek székhelye Manchesterben és Londonban található. Annak ellenére, hogy ilyen kevés szerverrel rendelkezik, a PrivateVPN továbbra is remek lehetőségeket kínál, és tisztességes versenyt biztosít más szolgáltatásokkal.

Előfizetési költség

A PrivateVPN előfizetési tervei a következők:

 • Éves terv: 3,82 USD / hó; 49,68 dollár számlázás esetén 1 hónap ingyen (összesen 13 hónap)
 • Negyedéves terv: 4,88 USD / hó; háromhavonta 14,63 USD-t számláznak
 • Havi terv: 7,67 USD havonta számlázva

Minden előfizetési terv 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik. A PrivateVPN ingyenes 24 órás próbaverziót is kínál díjak és fizetési adatok nélkül.

Sebesség és biztonság

A PrivateVPN átlagos letöltési sebessége 59 Mbps a szakértőink által elvégzett sebesség-teszt alapján (100 MB / s sebesség). Ez 59% -os sebességmegtartást jelent. A tényleges sebesség a körülményektől függően eltérő lehet, de általában képesnek kell lennie arra, hogy 4K ultra-HD minőségű videókat nézhessen, ha a fő internetkapcsolat gyors.

A PrivateVPN a 128 bites CBC titkosítást és a 256 bites AES titkosítást is használja, hogy magas szintű adatbiztonságot biztosítson. Nulla naplózású politikájukkal nem rögzítik az Ön böngészési előzményeit és IP-címét.

Más funkciók

A PrivateVPN lehetővé teszi legfeljebb 6 eszköz csatlakoztatását egyetlen előfizetési tervhez. Van egy élő chat ügyfélszolgálat, valamint távirányítói támogatásuk bizonyos problémák elhárításához.

Kompatibilitás

A PrivateVPN szolgáltatásait Windows, Mac, Android, iOS, Linux és útválasztókon is kínálja.

igazságszolgáltatás

A társaság a 14-szemű szövetség (Svédország) joghatósága alá tartozik. Bár úgy tűnik, hogy az ország támogatja a felhasználók magánéletét, mivel a 14-szem tagja, nem lehet biztos benne.

Ítélet

Lehet, hogy egy kicsi társaság a többi népszerű VPN-szolgáltatáshoz képest, de olcsó áraik és sokféle szolgáltatásuk miatt a PrivateVPN minden bizonnyal remek lehetőség a BBC iPlayer eléréséhez. Ezért érdemesek felvenni a listán a 4. helyet.

Látogassa meg a PrivateVPN.com oldalt

5. Surfshark

A 34 tesztelt VPN közül az 5. helyezett

top bbc iplayer vpn

A Surfshark egy népszerű VPN szolgáltatás is, amely kiváló lehetőséget kínál a BBC iPlayer külföldi feloldására. Itt vannak a jellemzői.

szerverek

A Surfshark 3 fő szervert kínál az Egyesült Királyságban, Glasgow-ban, Londonban és Manchesterben. Több mint 1000 szerverük van a világ több mint 60 országában.

Előfizetési költség

 • 2 éves terv: 1,99 USD / hónap, számlázáskor 47,76 USD-t kell fizetni 24 hónapra (ehhez a tervhez a „sharkspecial” szelvényt kell használni)
 • Éves terv: havonta 5,99 USD, számlázása évente 71,88 USD
 • Havi terv: havonta 11,95 USD

Minden terv 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik.

Sebesség és biztonság

Átlagos hálózati sebességük 60 Mb / s (az odaítélt sebesség 100 Mb / s), ami alkalmassá teszi a videókat HD minőségű online streamingre. Azt is észrevettük, hogy ez nem csökkenti az alapvető internet-kapcsolat sebességét. Ez azt jelenti, hogy minél gyorsabb az internetkapcsolat, annál gyorsabban fog működni a VPN-kapcsolat.

A 256 bites titkosítással az adatai is védettek, és a Surfshark nulla naplózásának politikája nem vezet nyilvántartást az internetes tevékenységekről és az IP-címről. A kiegészítő védelem érdekében a Surfshark Multi-hop funkciót kínál, amely két különálló VPN-kiszolgálón keresztül irányítja az online forgalmat, ezáltal további adatvédelmet biztosítva. De ez veszélyezteti az internet sebességét, tehát a biztonság és a sebesség közötti választás.

Más funkciók

Van egy terület, ahol a Surfshark legyőzi a listán szereplő összes többi VPN-t - nincs korlátozás azon eszközök számára, amelyeket egyetlen előfizetéssel csatlakoztathat! Aktív élő csevegésüket folytatják, és e-mailben is elég érzékenyek. Még a weboldal Súgó része is tartalmaz részletes információkat sok olyan kérdésről, amelyekkel felmerülhet. A Surfshark egyetlen egyedi aspektusa a CleanWeb funkció, amely blokkolja a hirdetéseket, a rosszindulatú programokat és még a nyomkövető szoftvereket is.

Kompatibilitás

A Surfshark kompatibilis a Windows, Mac, iOS, Android és Linux platformokkal, valamint a Chrome és Firefox böngészőbővítményeivel..

igazságszolgáltatás

Az ExpressVPN-hez hasonlóan a társaság a BVI (Brit Virgin-szigetek) joghatósága alá tartozik.

Ítélet

Költségvetésbarát tervével, néhány egyedi tulajdonsággal, valamint az erős adatvédelemmel és biztonsággal a Surfshark jogszerűen elfoglalja a legjobb helyet a BBC iPlayer VPN-k listáján..

Látogassa meg a Surfshark.com oldalt

Miért ez az öt lehetőség a legjobb választás a BBC iPlayer VPN-k számára?

Kíváncsi lehet, miért kellene odafigyelnie ezekre az 5 olyan VPN-szolgáltatásra, amelyek előfizetési költségeket igényelnek, ha ilyen sok ingyenes VPN áll rendelkezésre. A BBC iPlayer olyan híres streaming szolgáltatás az Egyesült Királyságban, amely nemcsak a TV-műsorokat közvetíti, hanem az Egyesült Királyságban népszerű sportokat is közvetít, mint például a premier bajnokság és az FA kupa futball.

Tehát csak nyilvánvaló, hogy egy ilyen híres streaming szolgáltatás magas biztonsági funkciókkal rendelkezik. Folyamatosan frissítik szervereiket a VPN-szolgáltatások észlelése és blokkolása érdekében. Az átlagos VPN-ek nagy részét a BBC már blokkolja, ami használhatatlanná teszi őket. Ha letölti az egyik ingyenes VPN-t, csalódottnak találhatja azt, hogy ez nem ad hozzáférést a BBC iPlayerhez. Még akkor is, ha egyes VPN-ek lehetővé teszik a műsorok közvetítését az iPlayer-en, nem garantált, hogy a BBC blokkolja-e őket.

Az Egyesült Királyságon kívüli iPlayer műsorok élvezetének egyetlen módja az akadályozástól való félelem nélkül, ha a legjobb társaságok által biztosított VPN-ket választja ki. A cikkben felsorolt ​​5 szolgáltatást mind fejlett vállalatok működtetik. Nagy megbízhatóságot nyújtanak, és garantálják a folyamatos hozzáférést a BBC iPlayerhez. És az összes csodálatos funkcióval, amelyeket nyújtanak, mindegyik megéri az árat, amelyet fizetnie kell az előfizetésért. Ezen túlmenően a házirendjüknek köszönhetően mindig lemondhatják szolgáltatásaikat és visszatéríthetik pénzüket.

Hogyan választottuk meg a legjobb BBC iPlayer VPN-t?

A gyors sebesség és a megbízható kapcsolat alapján az ExpressVPN-t választottuk a legjobb BBC iPlayer VPN-nek. Ez megkerüli a kínai nagy tűzfalat is, és felhasználói felülete nagyon könnyen érthető. 24 órás élő chat-ügyfélszolgálatot nyújt, és fejlett biztonságot nyújt az alkalmazások számára.

Ezért rendkívül jól teljesít minden olyan fronton, mint a sebesség, a biztonság, a cenzúra feloldása, a kompatibilis eszközök és az ügyfélszolgálat..

Más VPN-k, amelyek részben működtek az iPlayer-rel

Miközben teszteltem a VPN-ket, a következő VPN szolgáltatások szintén működtek a BBC iPlayer-rel, de ez nem volt kielégítő. Az idő nagy részében A BBC észlelte a VPN-t és a hozzáférés blokkolása. Ha már használja ezeket a VPN-ket, akkor először érdemes kipróbálnia őket, és ha ez nem működik, akkor szerezhet az öt legfontosabb VPN közül, amelyeket fent felülvizsgáltam.

 • IPVanish
 • VyprVPN
 • Windscribe
 • Hotspot pajzs
 • ProtonVPN
 • Privát internet-hozzáférés (PIA)
 • TunnelBear

Ingyenes VPN a BBC iPlayer számára

A BBC iPlayer az egyik legnépszerűbb streaming szolgáltatás, és csakúgy, mint a Netflix, jelentős mértékben költ a VPN-kiszolgálók felismerésére és blokkolására..

Felejtsd el az ingyenes VPN-ket, mivel sok fizetett VPN-szolgáltató nem tud előrehaladni észlelési rendszerén. Noha vannak néhány ingyenes VPN-szolgáltató, egyszerűen nincs elég pénzük vagy erőforrásaik ahhoz, hogy új és nem észlelt kiszolgálókat bővítsenek.

Nagyon szerencsésnek kell lennie, ha ingyenes VPN-t talál egy olyan szerverrel, amelyet a BBC iPlayer még mindig nem észlel. Nem találtam semmit. És még ha talál is egyet, nem garantált, hogy meddig marad észrevétlenül.

Ezért személyesen ajánlom az egyik prémium VPN-t a BBC iPlayer számára. Számos kiszolgálót talál, amelyek streaming ezt a szolgáltatást.

Záró ítélet

A felsorolt ​​lehetőségek közül az ExpressVPN-t ajánljuk a legnagyobb megbízhatóság és biztonság, valamint a lenyűgöző streaming-sebesség érdekében. Még a hírneve szempontjából is, az ExpressVPN legyőzi minden többi versenytársát, és máris hatalmas fogyasztói bázist gyűjtött be. Ha azonban előfizetési áraik kicsit túl sokak az Ön számára, akkor nyugodtan kipróbálhatja a másik négy lehetőség bármelyikét.

Végül azt szeretnénk mondani, hogy regisztrálnia kell a BBC iPlayer szolgáltatást, miután csatlakozik egy brit IP-címhez. Ehhez be kell írnia az Egyesült Királyság irányítószámát is. Ha elkészült ezzel, akkor készen áll arra, hogy bármikor kényelmesen közvetítse a különféle műsorokat és filmeket a BBC iPlayer-en.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me