A legjobb öt legjobb VPN a filmek / TV-műsorok streamingjéhez

>

A piacon manapság tucatnyi VPN található. Csak néhány közülük elég jó az online video streaminghez. Ebben a bejegyzésben felsoroljuk a streaminghez legmegfelelőbb VPN-ket.

legjobb vpn streaminghezSzüksége van VPN-re streaming közben a földrajzi korlátozások megkerüléséhez, az ISP fojtásának elkerüléséhez és az adatvédelem fenntartásához.

VPN-vel kell rendelkeznie, ha korlátlan hozzáférést szeretne elérni a videotartalmakhoz, amelyek elérhetőek olyan szolgáltatásokban, mint a Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Disney + stb. Ha az internetszolgáltató csökkenti az internetes sebességet streaming közben, ezt elkerülheti egy VPN használatával. És ami a legfontosabb: további biztonsági rétegekkel a VPN gondoskodik arról, hogy ne hagyjon digitális lábnyomot az interneten, és az adatvédelem sértetlen marad.

Az ötlet az, hogy megtaláljuk a VPN-t, amely mindezt teljesítményvesztés nélkül képes megtenni. Mivel a 4K-os nagy felbontású streaming egyre népszerűbb, fontos, hogy VPN-je megőrizze az eredeti ISP sebességének jelentős százalékát..

Rengeteg VPN-szolgáltatást teszteltünk, és kiválasztottuk azokat, amelyeket a streaminghez leginkább alkalmasnak találtunk. Összesen 5 VPN-t választottam ki, és minden VPN-ről részletesen beszélek. Ha azonban siet, és tudnia kell a legfontosabb választásomat, az ExpressVPN. Az alábbiakban röviden áttekintheti az ExpressVPN fontos funkcióit:

Hogyan választottuk ki a legjobb VPN-t a streaminghez

A streaminghez a legjobb VPN-ek meghatározása megköveteli az egyes VPN-ek teljesítményének alaposabb áttekintését. Ez vonatkozhat a sebességre, a joghatóságra, a felhasznált biztonságra és a különféle streaming webhelyek feloldásának képességére. Megvizsgáljuk annak ár-érték arányát azon egyéb külső szempontok között is, amelyek közvetlenül befolyásolják a VPN működését.

Felkínált sebességek

Ez egy fontos elsődleges szempont, amelyet használunk. Alapértelmezés szerint a VPN a titkosítási általános költségek miatt marginálisan csökkenti az alapszintű internetes sebességet. Minden VPN-felülvizsgálathoz egy sebesség-teszt eszközt használunk a letöltési sebesség, a feltöltési sebesség, a késés és még a jitter mérésére. A streaminghez legmegfelelőbb VPN-knek meggyőző gyorssebességet kell nyújtaniuk, amely lehetővé teszi a HD tartalom streamingjét, és lejátszási hibák nélkül.

Jogi illetékesség

A működés jogi alapja drámaian befolyásolja, hogy a VPN hogyan figyeli be a felhasználók magánéletét. A streaminghez a legjobb VPN-k olyan régiókból működnek, amelyek nem kapcsolódnak a tömeges megfigyeléshez. Az ország adatvédelmi törvényei az ezekben az országokban található VPN-ek mellett is működnek. Ezeknek a VPN-eknek naplózási szabályokkal is kell rendelkezniük.

Biztonsági előírások

A titkosítás szintje azt is meghatározza, hogy a VPN milyen erős a biztonság szempontjából. Minél fejlettebb a titkosítás, annál jobb - és még akkor is, ha a VPN nagy teljesítményt nyújt. A nehéz titkosítás csökkenti a csatlakozási sebességet. A streaminghez legmegfelelőbb VPN-knek azonban kiváló biztonsági funkciókat kell biztosítaniuk, miközben nem befolyásolják azok teljesítményét.

Kompatibilitás

A megbízható VPN-szolgáltatás különféle dedikált alkalmazásokat kínál, amelyeket minden népszerű eszközre telepíthet. A VPN-nek lehetővé kell tennie számtalan eszköz egyidejű biztonságát is.

A legjobb VPN-k streaminghez

  1. ExpressVPN
  2. IPVanish
  3. NordVPN
  4. CyberGhost VPN
  5. VyprVPN

Most nézzen meg egy kicsit többet az egyes VPN-ekről, hogy eldöntse, mely szolgáltató felel meg a pontos igényeinek.

1. ExpressVPN

expressvpn streamingAz ExpressVPN az elsődleges VPN az streaming szolgáltatásokhoz. A VPN közismert rendkívül gyors sebességeiről és a legjobb osztályú titkosítási szabványokról ismert. Az ExpressVPN-t a Brit Virgin-szigeteken is regisztrálták, ez a régió nem rendelkezik kötelező követelményekkel az adatmegőrzési törvények vonatkozásában. Ez azt jelenti, hogy az olyan inváziós hatóságok számára is elérhető, mint például az Egyesült Államok és az EU adatvédelmi törvényei. Ezért a sziget lehetővé teszi az ExpressVPN számára, hogy szigorú nulla politikát is tartson - ami az online streamerek javára működik.

Az ExpressVPN nevét úgy fejezi ki, hogy „Express” szolgáltatásnak számít, és a világ egyik legmegbízhatóbb VPN-je. Ennek köszönhetően annak a lenyűgöző globális hálózatnak köszönhetően, amely több mint 3000 szervert foglalkoztat 160+ városban, több mint 94 országban - és ezek a számok folyamatosan növekednek. Ez azt jelenti, hogy a közelben mindig megtalálhatja az ExpressVPN szervert, amely maximális sebességet kínál a HD streaminghez.

Magánélet & Biztonság

Az ExpressVPN az összetörhetetlen AES 256 bites titkosítást használja, amelyet az RSA-4096 kézfogással és az SHA-512 HMAC kivonat hitelesítési kulccsal kombinálnak az adatbiztonság érdekében. A titkosítás ezen szintjét katonai szintűnek tekintik, és ezért a rendelkezésre álló legjobb biztonságot nyújtják. Az ExpressVPN emellett extra funkciókat is kínál, mint például egy automatikus gyilkos kapcsoló, nulla ismeretű DNS, osztott alagút, egy IP elrejtő eszköz és még sok más.

Kompatibilitás

A Brit Virgin-szigetek szolgáltatás kompatibilis platformok és eszközök széles skáláját kínálja. Ez magában foglalja a Windows, a MacOS, az Android, az iOS, a Linux és a Blackberry platformokat. Bővítményeket kínálnak minden nagyobb böngészőhöz, mint például a Chrome, a Safari és a Firefox. Az ExpressVPN az egyetlen VPN, amely dedikált klienst biztosít az útválasztók számára. Végül, ha prémium felhasználó, akár 3 egyidejű kapcsolatot is élvezhet.

Árazás

Szerencsére az ExpressVPN nemrégiben frissítette előfizetési terveinek árait - ezáltal ésszerűen megfizethetővé tette őket. Noha az árak kissé magasak maradnak, továbbra is nagy előnyöket élvezhet a kiváló szolgáltatás nyújtása. Az ExpressVPN egy funkciócsomaggal ellátott VPN is, amely magyarázza a tervárak mögött rejlő logikát. Jelenleg a legjobb csomag akár 49% -ot spórolhat meg, ha 12 hónapos tervre megy. Sőt, függetlenül attól, hogy melyik tervet választja, az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciával biztosítja Önt a kérdések nélkül feltett kérdésekre..

Látogassa meg az ExpressVPN.com oldalt

2. IPVanish

ipvanish vpn streamingAz IPVanish kiváló választás szalagok számára, köszönhetően a nagy sebesség és a teljesítmény kifogástalan egyensúlyának. Ez annak tulajdonítható, hogy a VPN teljes egészében a szerver tulajdonosa és üzemeltetője - ez egy ritka, lenyűgöző esemény csak az iparág két másik VPN-jén. A VPN jól teljesíti a kiszolgáló lefedettségét is, amely világszerte több mint 1700 szervert tartalmaz 70+ országban.

Magánélet & Biztonság

Sajnálatos módon az IPVanish az Egyesült Államokból működik, ahol regisztrálták, olyasmi, amely nem felel meg az online adatvédelemnek és a szabadságnak. Az IPVanish azonban állítja, hogy betartja a szigorú nulla naplózás irányelveit, és nem tárolja a felhasználók adatait. Úgy gondoljuk, hogy a VPN valamilyen módon megtalálta a módját az Egyesült Államokból származó inváziós adatvédelmi törvények leküzdésére. Ezért ez azt jelenti, hogy a streaming-tevékenységet nem fogják visszakeresni Önre.

A VPN a biztonság szempontjából is nagyon jól teljesít. Például az osztályban a legjobb AES-256 bites titkosítást kínálják, az RSA-2048 bites titkosítási kulccsal együtt. Az IPVanish emellett különféle csatlakozási protokollokat is kiad, attól függően, hogy milyen kliens alkalmazást használ. Számos biztonsági funkciót is nyújtanak, mint például automatikus kikapcsoló, osztott alagút, dupla VPN, DNS&IPv6 szivárgás elleni védelem, WiFi védelem, tökéletes továbbjutási titoktartás és még sok más.

Kompatibilitás

Az IPVanish több platformon és eszközön elérhető. Ez azt jelenti, hogy telepítheti Windows, macOS, Linux, Android, iOS, Chrome OS, Fire TV, Windows Phone és routerre. Ráadásul a VPN nagyon nagylelkű, ha az egyidejűleg engedélyezett kapcsolatok számát veszi figyelembe, mivel akár 10 eszközt is biztosíthat egyetlen csomag alatt.

Árazás

Az IPVanish három fizetett tervet kínál. A VPN szintén hatalmas változtatásokat hajtott végre korábbi drága terveiben - most nagyon megfizethető árakat kínál. Például a legjobb értékük, amely az egyéves terv, havonta 3,25 dollárra csökken, 12 havonta 39 dollárra számolva, pénzének akár 73% -át megtakaríthatja. Ezen túlmenően, minden megvásárolt terv esetén 7 napos pénz-visszatérítési garanciát igényel, amely elégséges a szolgáltatásuk kipróbálásához..

Látogassa meg az IPVanish.com oldalt

3. NordVPN

legjobb vpn streaminghezA NordVPN egy legnépszerűbb és nagyon népszerű VPN, amely tökéletesen működik a legtöbb streaming szolgáltatással. Nevezetesen, hogy a NordVPN kiszolgálói lefedettsége a legszélesebb körű, több mint 5100 szerverrel a világ 64 és több országában. Ez a globális lefedettség azt jelenti, hogy mindig csatlakozhat az Ön közelében lévő elérhető legjobb szerverhez, hogy streaming közben nagy sebességet élvezhessen.

Magánélet & Biztonság

A NordVPN-t jelenleg Panamában regisztrálják - egy távoli országban, amely határozottan támogatja a kiberbiztonságot és az internetes szabadságot. Ez azt jelenti, hogy a VPN betarthatja a szigorú bejelentkezési szabályt. A biztonság szempontjából az NordVPN a DHE-RSA AES-256 SHA titkosítás kombinációját használja az OpenVPN protokollján. Ez azt jelenti, hogy az RSA-2048, valamint a HMAC SHA2-384 hitelesítési kulcsot kínálják a biztonság fokozása érdekében. Emellett a NordVPN egy 3072 bites Diffie Hellman Exchange (DHE) kulcsot is használ, amely kiválóan alkalmas a tökéletes előrehaladási titoktartásra..

Ezen túlmenően, a meggyőzően világszínvonalú biztonsági szabványok mellett, a VPN fejlett adatvédelmi funkciókat is kínál, mint például a megszakító kapcsoló, a CyberSec, a dupla VPN, a biztonságos DNS, az IPv6 szivárgás elleni védelem, az Anti-DDoS, valamint a hagyma a VPN felett. Végül, a NordVPN különféle csatlakozási protokollokat is biztosít, például OpenVPN, IKEv2 / IPSec, PPTP és SSTP az ügyfélalkalmazásaiban..

Kompatibilitás

A panamai VPN nagyon lenyűgöző az eszközök és a platformok kompatibilitása szempontjából. Például, a NordVPN támogatja az összes főbb platformot, beleértve a Windows-ot, a MacOS-ot, a Linuxot, a Chrome OS-t, az Androidot, az iOS-t, a Blackberry-t és a DD-WRT-t is. Bővítményeket kínálnak különféle böngészőkhöz, beleértve a Chrome-ot, a Safari-t és a Firefox-ot. Ezen felül telepítheti a NordVPN-t olyan eszközökre is, mint a Kodi dobozok, intelligens TV-k és különféle játékkonzolok. Mindazonáltal, ha ezeknek a készülékeknek a legnagyobb része a birtokában van, akkor azokat azonnal meg is biztosíthatja, mivel a NordVPN akár 6 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz.

Árazás

A NordVPN az egyik legnépszerűbb VPN, amely biztosítja a legolcsóbb előfizetési terveket. Jelenleg akár négy csomagot adnak ki, amelyek ugyanazokat a funkciókat kínálják, de eltérő számlázási ciklusokkal rendelkeznek. Nagyon profitálhat a legnépszerűbb tervükből, amely havonta 3,49 dollárt árul, és háromévente 125,64 dollárral számlázik. A hároméves terv pénzeszközeinek akár 70% -át is megtakaríthatja. Ezenkívül ne feledje, hogy az összes NordVPN-terv gondtalan 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik.

Látogasson el a NordVPN.com oldalra

4. CyberGhost

legjobb streaming vpnA CyberGhost egy újabb kiváló VPN az online tartalom streamingjéhez. Ennek köszönhetően figyelemre méltó sebessége, hatékonysága, valamint a legmagasabb szintű adatvédelem és biztonság. Nevezetesen, a CyberGhost Romániában van bejegyezve és joghatósága alatt áll - egy olyan régióban, ahol nagy figyelmet fordítanak az adatvédelemre és a kiberbiztonságra. A CyberGhost kiterjedt szerverhálózatot is működtet, több mint 5900 szerverről a világ 89+ helyszínén. Ez azt jelenti, hogy gyakorlatilag csatlakozhat a világ bármely régiójához, és élvezheti a streaming-t.

Adatvédelem és biztonság

A CyberGhost fejlett technikáinak köszönhetően biztosítja a maximális biztonságot, ideértve az AES-256 titkosítást is, amelyet egy RSA-2048 bites kulcs csatol. Ezenkívül a CyberGhost nemrégiben frissítette a korábbi HMAC MD5 hash-hitelesítést egy fejlett HMAC SHA-2-ra. Ezt azért tették, hogy megfeleljenek az OSTIF OpenVPN audit által javasolt új ajánlásoknak.

Jelenleg a CyberGhost akár három protokollt is biztosít, köztük az OpenVPN, L2TP és PPTP protokollokat. Figyelemre méltó, hogy a VPN nem támogatja az olyan dátumú protokollokat, mint az SSH és az SSTP. Ezenkívül a CyberGhost izgalmas funkciókat is kínál Önnek, mint például egy automatikus kikapcsoló, a WiFi védelem, megosztott alagút, dupla VPN, valamint a DNS & IP szivárgás elleni védelem.

Kompatibilitás

A CyberGhost dedikált alkalmazások széles skáláját kínálja több eszközhöz és platformon. Lehetőség van a CyberGhost for Windows, Android, macOS, iOS, Chrome OS, Linux, router, Raspberry PI, Firestick, valamint az összes főbb játékkonzol beszerzésére. Egyszerre akár 7 eszközt is biztosíthat.

Árazás

A CyberGhost folyamatosan frissíti előfizetési terveit, valamint az árakat. Például a VPN jelenleg három csomagot gyűjt össze, és legjobb tervük egy Halloween ajánlat, amely első évben 33 dollárba kerül, majd 12 havonta 66 dollárba kerül. Ne feledje, hogy a CyberGhost nagylelkű, kockázatmentes 45 napos pénz-visszatérítési garanciával fedezi Önt.

Látogassa meg a CyberGhostVPN.com oldalt

5. VyprVPN

legjobb vpns streamingA VyprVPN kiváló választás a gyors, biztonságos és globálisan megbízható tartalom streamingjére is. Az alapvállalat, a Golden Frog GmbH által 2009-ben alapított VyprVPN egy svájci VPN, amely óriási lépéseket tett annak érdekében, hogy globálisan megbízható szolgáltatássá váljon, amely kiáll a kiberbiztonság és az online adatvédelem mellett. A VyprVPN emellett több mint 700 szerver lenyűgöző hálózatát működteti, megdöbbentő 200 000 IP-címmel, 70+ helyszínen világszerte. Sőt, Ön is részesülhet a dinamikus szerverváltási funkció előnyeiből - ami segíthet online identitásának névtelenségében.

Ez azonban bizonyos mértékig kívánatos nyilatkozat, mivel az anyavállalat, a Golden Frog részben amerikai, ezért olyan cselekvések alá vonja őket, mint például az USA és az EU hatóságai közötti adatmegosztás..

Adatvédelem és biztonság

A VyprVPN joghatósággal rendelkezik Svájcban, mivel anyavállalata - Golden Frog - az országban van bejegyezve. Ez kedvező helyet biztosít számukra, tekintve, hogy Svájc közismert adatvédelmi törvényeivel. Az ország nagy mértékben tiszteletben tartja az online magánélet védelmét, és azon kevés ország között szerepel, amelyek az online felhasználói védelmet és a magánélet védelmét szolgáló törvényeket léptettek életbe. És Svájc esetében az adatvédelmi törvényei a svájci szövetségi adatvédelmi törvény (DPA), valamint az adatvédelmi rendelet (DPO) hatálya alá tartoznak..

A VyprVPN figyelemre méltó hírneve van kiberbiztonsága szempontjából. A szolgáltatások a divatos AES-256 CBC-t használják, amelyet a legbiztonságosabbnak és megszakíthatatlan titkosítási technikának tekintnek. A titkosítást ezután a híres HMAC SHA1 kivonat-hitelesítéssel és RSA-2048 kézfogással társítják. Ugyancsak létezik a tökéletes előzetes titoktartás, amelyet egy Diffie-Hellman-2048 kulcscsere kínál. A HMAC SHA1 továbbra is frissíthető HMAC SHA2 verzióra, hogy javítsa biztonsági szabványait; egyébként ezek a biztonsági kombinációk mégis legyőzhetetlenek.

A VPN különféle biztonsági protokollokat is kínál, köztük a PPTP, az L2TP / IPSec, az OpenVPN, valamint a Chameleon protokollt, amelyek csak a prémium csomag megvásárlása esetén érhetők el. A VyprVPN egy extra biztonsági szintet is biztosított egy NAT tűzfal funkcióval, amely blokkolja a hálózat nem kívánt bejövő forgalmát.

Kompatibilitás

A VyprVPN túl jól teljesítette a támogatott eszközöket és platformokat. A Golden Frognak sikerült számos ügyfelet létrehoznia minden nagyobb platformon, beleértve a Windows, a MacOS, az Android, az iOS, a Linux, a BlackBerry, az útválasztók, a QNAP, az Anonabox és az intelligens TV-ket..

Árazás

A VyprVPN a csomagok két kategóriáját kínálja, beleértve a VyprVPN és a VyprVPN Premium csomagokat. A két tervkészlet eltérő funkciókat és árazási árakat biztosít. A legjobb terv az éves VyprVPN Premium, amely havi 6,67 dollárba kerül, és 12 havonta 80 dollárra számlázik. Ne feledje, hogy a VyprVPN Premium terv kiemelkedő szolgáltatásokat nyújt Önnek, mint például öt egyidejű kapcsolat, Chameleon protokoll és a VyprVPN felhő - bár ennek megfelelő nem.

Látogassa meg a VyprVPN.com oldalt

Záró szavak

Nem kétséges, hogy a VPN kulcsfontosságú eszköz a digitális tartalom biztonságos streamingjéhez. Azonban olyan VPN kiválasztása, amely a sebesség, a teljesítmény, valamint a szigorú biztonság és adatvédelem megfelelő egyensúlyát kínálja, bonyolult. Számos VPN-t kipróbáltunk, és az öt közül választottunk, amelyek a legjobb streaming-képességeket kínálják. Felsoroltuk a VPN nélküli streaming média veszélyeit is, és megadjuk a VPN kiválasztásakor figyelembe veendő szempontokat. Ellenkező esetben szabadon választhat a felsorolt ​​VPN-k közül, és élvezheti a HD-tartalom streamingét anélkül, hogy belekerülne a szerzői jogok megsértése, az ISP fojtása és a földrajzi korlátozások közé..

Összefüggő:

A legjobb VPN a Firestick számára
A legjobb VPN a Kodi számára
Miért használjon VPN-t?
A VPN legális és biztonságos a használata?
Hogyan válasszuk ki a megfelelő VPN-t?

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me