A legjobb torrenting VPN (2020) | Töltse le a torrenteket biztonságosan

>

Ebben a bejegyzésben megtalálhatja a torrenting legjobb VPN-jét. Átfogó tesztelés és értékelés után összeállítottam az összesen öt legfontosabb VPN listáját, amely hibátlanul működik a torrentekkel / P2P-vel. 

legjobb vpn a torrentinghezNagyon ajánlott egy VPN használata a P2P tevékenységek során, ha meg akarja kerülni a torrent korlátozásokat bizonyos régiókban, vagy egyszerűen csak anonimnak szeretné tartani a torrent tevékenységeket..

Napjainkban szó szerint több száz VPN-szolgáltatás létezik a piacon. Nagyon sokan állítják, hogy a legjobb a kínzáshoz. Van azonban csak egy maroknyi torrent-barát VPN.

A legtöbb VPN túl lassú a torrentinghoz. Gyors letöltésre van szüksége. Sokuknak komoly biztonsági problémái voltak. Szeretné, hogy privát és biztonságos legyen a kínzó munkamenet. Számos VPN nem ment jól a torrent ügyfelekkel, mint például a BitTorrent és az uTorrent.

Szinte minden VPN-t teszteltünk, mielőtt összeállítanánk a legjobban torrent VPN-k listáját. A listánkban szereplő VPN-k vezetnek az iparban. Sebesség, biztonság, magánélet, megkapja a teljes csomagot.

Ugyanakkor az egyetlen VPN, amely ezen a listán egyértelműen kiemelkedik, az ExpressVPN. Kétségkívül gyorsabb, mint más VPN-ek, és széles kiszorító lefedettséget biztosít minden szerverén. Ez egyben a legbiztonságosabb VPN-k is, amelyeket megtalál. Az alábbiakban röviden áttekintjük az ExpressVPN szolgáltatásait:

Mi a torrenting??

Egyszerűen fogalmazva: a torrenting a fájlok internetcseréje az emberek között. Ezért gyakran hívják Peer to Peer (P2P) cserére is.

Amikor letölt egy fájlt - mondjuk egy filmet - a P2P hálózat segítségével, akkor nem töltheti le egyetlen dedikált szerverről. Tölti le a P2P hálózathoz csatlakozó emberek, például Ön és én számítógépekre mentett fájlt.

Torrentálás közben a teljes fájlt nem töltik le egyetlen helyről. Valójában ugyanabból a fájlból különálló darabokat tölt le a különféle felhasználókról.

Azokat a felhasználókat, akiktől letöltheti a fájlokat (vagy inkább azokat a felhasználókat, akik feltöltik a fájlt), „Seeders” -nek hívják. Azokat a felhasználókat, akik letöltik a fájlt, nevezik.

A Vetőgépek számától függően több száz társból letöltheti ugyanazon fájl külön szegmenseit. Minél nagyobb a vetőgépek száma, annál gyorsabb lesz a letöltés.

A fájl letöltéséhez vagy feltöltéséhez (vagy más szavakkal a P2P hálózathoz való csatlakozáshoz) egy torrent kliensre van szüksége. A BitTorrent és az uTorrent a két legnépszerűbb torrenting-ügyfél.

Annak ellenére, hogy csak a fájlok letöltését választhatja, és soha nem lesz Seeder, a „kifizetés előre” koncepció az uralkodók körében elterjedt..

Miért van szüksége Torrent VPN-re??

A VPN erősen ajánlott a torrentinghez. Íme néhány ok, amiért:

  • Annak érdekében, hogy biztonságban tartsa a kínzó foglalkozásokat: A zaklatás általában rosszindulatú, függetlenül attól, hogy melyik országban él. Nem akarja, hogy az internetszolgáltató vagy a kormány kövesse nyomon a kínzó tevékenységeit. A VPN használatával a torrent szekciókat biztonságosan és magántulajdonban tarthatja.
  • Az ISP fojtása megakadályozható: Az internetszolgáltató valószínűleg lelassítja az internetkapcsolatot, ha erősen kínzó tevékenységeket észlel. Ha VPN-t használ, a torrent tevékenységek észrevétlenül maradnak.
  • Teljes körű védelem: A VPN nem csak a torrent kliens számára nyújt védelmet, hanem védi az Ön IP lábnyomait is, ha ellátogat a torrent webhelyekre..

A VPN-vel teljes torrent-védelmet kap. A torrent tevékenységek során az Ön IP-címét mindenki láthatja és láthatja, aki kereshet. Vessen egy pillantást az alábbi képre:

legjobb vpn a bittorrent és a torrenting számára

Amikor azonban VPN-hez kapcsolódik, megosztott IP-címet használ. Ezt az IP-címet több száz más ember használ, mint te. Ez azt jelenti, hogy senki sem tudja nyomon követni a torrent tevékenységeket.

vpn és torrenting

Hogyan választottuk meg a legjobb torrenting VPN-t?

Mint már korábban mondtam, körültekintően teszteltünk és értékeltek több tucat VPN-t, mielőtt végül elkészítették az öt legjobb VPN listát a torrenting számára.

Íme néhány, a torrenting szempontjából fontos paraméter, amelyeket figyelembe vettünk.

Sebesség

Folytatáskor minden olyan kapcsolat, amely 10 Mbit / s-nál nagyobb sebességgel rendelkezik, általában elég jó. A kínzás azonban teljesen más eset. Minél nagyobb a sebesség, annál jobb. Ezért a VPN-ek torzításának tesztelésekor szem előtt kell tartanunk a „sebességcsökkenés” tényezőt.

Minden VPN a sebességcsökkenést tapasztalja, mivel biztonságos kiszolgálón keresztül kell átirányítania az internetes forgalmat. A torrenting azonban az a VPN, amely a legnagyobb mértékben megtartja az eredeti sebességet és a legkevesebb esést tapasztalja.

Az ExpressVPN a leggyorsabb az összes közül. Ugyanakkor a listán szereplő többi VPN szintén jól teljesített.

Biztonság & Magánélet

Fontos a sebesség. Ugyanakkor annak az oknak az első oka, hogy egy vonzó VPN-t szeretne, az az, hogy biztonságos torrent élményt keres. A P2P-csereprogramok során nem akarja a lábnyomait az interneten.

A listán szereplő összes VPN a legmagasabb szintű biztonságot nyújtja az áthatolhatatlan titkosítási protokollok révén. Ezen felül olyan biztonsági funkciókat is kap, mint például a Kill-Switch, amelyek blokkolják az internetkapcsolatot, ha a VPN-kapcsolat hirtelen csökken.

Ezenkívül a listán szereplő összes VPN szigorú nulla naplózási politikát tart fenn. Ez biztosítja az Ön személyes adatainak megőrzését az összes zaklató munkamenet során.

Kompatibilitás a torrent ügyfelekkel

Fontos, hogy a VPN-ügyfél hibátlanul futjon a torrent kliens mellett. Meglepődve láttam, hogy néhány VPN hibásan viselkedik, és még a torrent ügyfeleket is összeomlik.

A torrentáláshoz a legjobb VPN-k listáján szereplő VPN-k kompatibilisek a népszerű torrent ügyfelekkel, például a BitTorrent és az uTorrent. A torzítás teljes ideje alatt szinte semmilyen hiba nélkül futnak.

Megakadályozhatja az ISP fojtását

Az internetszolgáltatóknak módja van a streaming és torrenting tevékenységek észlelésére. Miután felhasznált egy bizonyos adatmennyiséget, sok internetszolgáltató lelassítja internetét a torrent alatt.

A sebesség rendkívül fontos a P2P tevékenységek szempontjából. A listánkban szereplő VPN-k ellenőrzik, hogy az összes észlelhető torrent aláírás maszkolt-e, és nincs-e ISP fojtás.

Torrent-barát kiszolgálók

A torrentre optimalizált szerverek az egyik legnagyobb kritérium, miközben a torrenthez a legjobb VPN-t választják. Csak nagyon kevés olyan VPN-t támogat, amelyek teljes kiszolgálói sorozaton keresztül támogatják a torrentit (az egyik ilyen példa az ExpressVPN). A legtöbb VPN-nek dedikált szerverei vannak a torrentinghez.

Könnyű volt megtalálni a torrent-barát kiszolgálókat a listán szereplő VPN-ekkel. Néhányuknak van még egy speciális kategóriája a P2P-kiszolgálók kiválasztására.

A legtöbb VPN, amelyet kihagytunk ebből a listából, nem kínálja a kívánatos szerver teljesítményt torrenting közben.

A legjobb VPN a torrentinghez

Itt található a Legjobb torrenting VPN-ek listája 2020-ban. Nyilvánvaló okok miatt az ExpressVPN-et a lista tetejére állítom - több kiszolgáló rendelkezik nagysebességű torrent alkalmazással, mint más VPN-ek. Ugyanakkor felülvizsgáltam más VPN-ket is, amelyek jól működtek. Itt található a legjobb torrenting VPN-k listája 2020-ban:

  1. ExpressVPN: A leggyorsabb VPN rengeteg torrent-barát kiszolgálóval. Biztonságos és magán P2P kapcsolatokat biztosít.
  2. IPVanish: Kedvezően gyors VPN a torrentinghez. Több torrentre optimalizált szerver. Kiváló biztonság.
  3. CyberGhost VPN: Dedikált szerverek a P2P kapcsolatokhoz. Biztonságos és megbízható.
  4. NordVPN: Torrent-barát VPN, sok torrent-optimalizált szerverrel. Kétrétegű biztonság az extra védelem érdekében.
  5. Surfshark VPN: Számos dedikált, torrentre optimalizált szerver a nagy sebességű letöltésekhez és feltöltésekhez. Légmentes biztonság.

Most bemutatom mind az 5 VPN fontos jellemzőit. Biztos vagyok benne, hogy segít megtalálni a tökéletes VPN-t, amely megfelel az igényeinek és a költségvetésnek.

1. ExpressVPN

legjobb vpn a torrentinghez

Az ExpressVPN a legjobb torrenting VPN és a legjobb VPN. Ez segíti a torrent feloldását, a nagy sebességű letöltést, és biztonságosvé teszi a torrent forgalmát.

Torrent sebesség

A torrenting nagy sebességű internetkapcsolatot igényel, és ez az egyik oka annak, hogy az ExpressVPN a torrenting legjobb VPN-je. Széles körben tekintve a világ leggyorsabb VPN-jének, az ExpressVPN állandó szerver sebességet kínál a legtöbb szerverén.

Minden VPN elveszíti a sebességét, mivel biztonságos csatornákon keresztül kell átirányítania az internetes forgalmat. Mindazonáltal, ahol a legtöbb VPN elvesztette az eredeti ISP sebességének több mint 50% -át, sok ExpressVPN szerver megtartotta a 90% -ot. Nincs más VPN még az ExpressVPN közelében sem a sebesség elõtt. Ez a leggyorsabb VPN a torrentinghez.

Az ExpressVPN azt is ellenőrzi, hogy a torrent cseréjét nem korlátozza-e egy sávszélesség-sapka. Bármely adatmennyiséget letölthet vagy tölthet fel, amíg az internetszolgáltató szélessávú szolgáltatási tervét lehetővé teszi.

P2P szerver lefedettség

Számos más tesztelt VPN-től eltérően az ExpressVPN kiterjedt torrent és P2P lefedettséget biztosít az összes szerverén világszerte. Az ExpressVPN jelenleg több mint 3000 szerverrel rendelkezik, több mint 160 helyszínen. Az ExpressVPN használatával biztonságosan torzíthat azokban az országokban is, ahol a torrentok tiltottak.

Biztonság, adatvédelem, & igazságszolgáltatás

Szerencsére a nagy sebesség NEM jön a biztonság költségére. Az ExpressVPN az ipari szabványokat használja a titkosítási technológiában, amely légmentes védelmet és fedezetet nyújt a kínzó tevékenységeihez. Tartalmaz egy kill-kapcsolót is, amely azonnal blokkolja az internetkapcsolatot, ha a VPN-kiszolgálóval való kapcsolat megszakad, vagy a VPN-kiszolgálók váltása közben.

OpenVPN protokoll, szerver hitelesítés, HMAC hitelesítés, vezérlőcsatorna titkosítás, adatcsatorna titkosítás és tökéletes előre titkosítás néhány olyan hozzáadott technológia, amely megerősíti a torrent kapcsolatok biztonságát..

Az ExpressVPN székhelye a Brit Virgin-szigetek. Nem tartozik az összes fő felügyeleti szervezet joghatósága alá. Szigorú bejelentkezési tilalmú politikája is van. Egyszerű szavakkal kifejezve, az ExpressVPN teljes adatvédelmet kínál.

További jellemzők

Az ExpressVPN Split Tunneling-rel is jön. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy kiválassza, mely alkalmazásokat kíván csatlakoztatni a VPN-hez, és melyeket használja a normál ISP-kapcsolatot. Ez azt jelenti, hogy biztosítja a torrent tevékenységeket, ha csak a torrent ügyfelet, például a BitTorrent / uTorrent csatolja a VPN-hez, miközben továbbra is böngészi az internetet, online játékokat játszik stb. VPN nélkül.

Míg az ExpressVPN a legjobb VPN a torrentok számára, többet is megtehetsz vele. Feloldhatja a földrajzilag korlátozott tartalom blokkolását, biztonságos Kodi adatfolyamát, a FireStick és más eszközök biztonságát.

Szoftvertámogatás

Minden ExpressVPN-fiók lehetővé teszi akár 5 eszköz egyidejű csatlakoztatását. Kompatibilis alkalmazásai vannak az Android mobilok számára & táblagépek, iPhone és más iOS eszközök, TV-készülékek, például FireStick és Android TV Boxes, Windows, Linux, & Mac számítógépek, böngésző kiterjesztések, útválasztók és még sok más.

Vevőszolgálat

Az ExpressVPN nagyon érzékeny csevegést támogató rendszerrel rendelkezik. Ha segítségre van szüksége, ezek a nap 24 órájában és 24 órában rendelkezésre állnak kérdéseik megválaszolásához. Az ExpressVPN-vel e-mailben is kapcsolatba léphet. Az ügyfélszolgálat képviselői tájékozottak és vevőbarátak.

Ajánlatok és vételi lehetőségek

3 hónap ingyenes, és megtakaríthat egy óriási 49% -ot az ExpressVPN éves tervében. Az ExpressVPN kérdés nélküli 30 napos pénz-visszafizetési garanciát is kínál. Ha nem tetszik a szolgáltatás (ami nem látom okot), akkor mindig kérheti a teljes visszatérítést 30 napon belül.

Fizethet hitel- / betéti kártyájával, PayPal-jával és akár a Bitcoin-nal is.

Látogassa meg az ExpressVPN.com oldalt

2. IPVanish

legjobb vpn a torrentekhez

Az IPVanish egy újabb szilárd VPN a torrentinghez. Bár az IPVanish nem olyan gyors, mint az ExpressVPN, sok szerverén kielégítő sebességet biztosít.

Torrent sebesség

Számos vizsgálatunkból kiderült, hogy az IPVanish képes megtartani az eredeti ISP sebesség 75-80% -át. Ha megfelelő szolgáltatása van az internetszolgáltatóval, akkor zökkenőmentesen élvezheti a torrentot.

P2P szerver lefedettség

Több mint 1300 szerver van a világ több mint 75 helyszínén. Szinte az összes IPVanish szerver P2P-barát. És nem korlátozott, hogy mennyi adatot töltött fel vagy töltött le. Az IPVanish nem fog sávszélességet korlátozni.

Biztonság, adatvédelem, & igazságszolgáltatás

Az IPVanish az iparági szabványokat is követi, amikor torrent közben a kapcsolat legmagasabb szintű biztonságát nyújtja. A katonai színvonalú 256 bites AES titkosítás biztosítja, hogy a kínzó tevékenységek teljesen biztonságosak legyenek.

Az IPVanish anyavállalata az Egyesült Államokban található, ahol számos fő felügyeleti szerv rendelkezik joghatósággal. Ez egy kicsit aggasztó. A társaság azonban szigorú nulla naplózási politikát tart fenn. Ezért szeretném hinni, hogy adataim biztonságban vannak velük. Ennek ellenére minden nap megbíznék az ExpressVPN-t az IPVanish felett.

App támogatás

Az IPVanish számos eszközön elérhető, beleértve az Amazon Fire TV készüléket & FireStick, iOS, Android mobiltelefonok, Mac OS, Windows, Linux, valamint böngészőbővítmények.

Az alkalmazások kompatibilisek az összes népszerű torrent-ügyféllel, beleértve a BitTorrent-t.

Egy IPVanish előfizetéssel akár 10 eszközt is csatlakoztathat egyszerre. Ezt a VPN-et megoszthatja családjával és barátaival is.

További jellemzők

Amellett, hogy a torzítást lehetővé tevő VPN, az IPVanish nagyon hasznos a cenzúrázott tartalom, alkalmazások és webhelyek feloldásához is..

Ezen felül lehetővé teszi a kiszolgálók korlátlan átváltását. Azaz annyi szervert kipróbálhat, amennyit csak akar, amíg meg nem találja az Ön igényeinek legjobban megfelelőt.

Vevőszolgálat

Ha bármilyen kérdése van, akkor egy 24 órás ügyfélszolgálat elérhető élő csevegésen és e-mailen keresztül.

Deals & Vásárlási lehetőségek

Most 46% -ot takaríthat meg az IPVanish éves tervében, amely most 77,99 dollárba kerül, szemben a 143,88 dollárral. A 3 hónapos tervet is választhatja 26,99 USD-ért, és 25% -ot spórolhat meg. Ha hónapok óta szeretné megtartani, a havi terv már elérhető 10 USD (és nem 11,99 USD) kedvezményes áron.

Az IPVanish 7 napos feltétel nélküli pénz-visszatérítési garanciát kínál. Ez a legrövidebb, ha összehasonlítjuk az ExpressVPN-sel vagy a piacon lévő legtöbb más VPN-vel. Ennek ellenére 7 nap alatt meglehetõsen megismerheti a VPN képességeit.

Látogassa meg az IPVanish.com oldalt

3. CyberGhost

legjobb torrenting vpn

A CyberGhost az elmúlt néhány évben megnevezte magát a VPN-világban. Ez a VPN vált a preferált választássá a szerpentárok és a sok öntözőkészülék számára.

Torrent sebesség és P2P szerver lefedettség

A CyberGhost érdekessége, hogy sok szervere nem támogatja a torrentolást. Fontos azonban néhány torrenting-optimalizált szervert, amelyek nagy sebességű P2P kapcsolatokat kínálnak, és tökéletesen megfelelnek a torrenting igényeinek.

Noha nem minden szerver kívánatos sebességet kínál, a torrentinghez szenteltek elég gyorsak. Az alkalmazási felületről választhat az egyik torrenting-optimalizált kiszolgálót.

Biztonság, magánélet, & igazságszolgáltatás

A CyberGhost gondoskodik arról is, hogy minden letöltését és feltöltését légmentes, katonai szintű biztonsági protokollok védik. Torzíthat, amennyit csak akar, és sem az internetszolgáltató, sem senki más nem fog bejutni belőle. Ezenkívül rendelkezik egy automatikus gyilkos kapcsolóval is, amely azonnal blokkolja az internetkapcsolatot, ha a VPN-kapcsolat megszakad.

A CyberGhost Romániában található, és a felügyeleti szervezetek illetékességi területén kívül esik. A társaság szigorú nulla naplózású politikával gondoskodik arról, hogy az Ön személyes adatait mindig megőrizze.

App támogatás

A CyberGhost asztali alkalmazásokat kínál Windows, macOS és Linux rendszerekhez. Mobilalkalmazások iOS-re és Android-ra, böngésző-kiterjesztések a Chrome-ra és Firefox-ra, TV-alkalmazások az Amazon FireStick-re és az Android TV-eszközökre, valamint a router-támogatás a kiválasztott útválasztókhoz.

Ez akár 7 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz. Ez azt jelenti, hogy nemcsak a torzításokat, hanem az online tevékenységeket is biztosíthatja más támogatott eszközökön is. Ön is megoszthatja azt családjával vagy barátaival.

További jellemzők

Van Split Tunneling is abban az esetben, ha azt akarja, hogy csak a P2P-kliens kapcsolatban maradjon a VPN-kiszolgálókkal, és más online tevékenységek az internetszolgáltatón keresztül menjenek keresztül..

Deals & vételi opciók

79% -ot takaríthat meg a 3 éves tervre, és további 2 hónapot kaphat 99 dollárért (3 évente számlázva). A CyberGhost rendelkezik egy 2 éves tervvel is, amely 88,56 dollárba kerül, egy éves tervre 71,88 dollár, és 12,99 dollár havi tervvel rendelkezik..

A CyberGhost 45 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál. A VPN-k közül a leghosszabb ismert.

A bitcoin fizetés a hitel / betéti kártyák és a PayPal mellett támogatott.

Látogassa meg a CyberGhostVPN.com oldalt

4. NordVPN

legjobb vpn a torrent webhelyek számára

Ha a torrentinghez a legjobb VPN-t keresi, akkor az NordVPN egy másik VPN, amelyet figyelembe szeretne venni. Ez az egyik leggyorsabb VPN, amelyet teszteltem, és a sebesség az egyik kulcstényező, amelyet figyelembe kell venni a torrent.

Sebesség és P2P szerver lefedettség

A NordVPN képes fenntartani az internetszolgáltató által kínált eredeti sebesség 70–75% -át. Ez elég kielégítő, tekintve, hogy a legtöbb VPN még nem is közelíti meg az 50% -ot.

Annak ellenére, hogy néhány NordVPN szerver nem torrent-barát, rengeteg szerver van a torrent számára optimalizálva. Csak ki kell választania a P2P kategóriát a NordVPN felület menüjében.

Biztonság, magánélet, & igazságszolgáltatás

A NordVPN a legerősebb VPN protokollokat és algoritmusokat alkalmazza, hogy megvédje online identitását torzítás közben. Az IP és a DNS szivárgás elleni védelem ügyeljen arra, hogy a P2P forgalma rejtve maradjon mindenki számára, aki esetleg keres.

A NordVPN székhelye Panamában található. Nem tartozik a felügyeleti szervezetek joghatósága alá. Ezen felül fenntartja a szigorú bejelentkezési tilalmat.

App támogatás

A NordVPN rendelkezik VPN-alkalmazással Android mobiltelefonok, Windows, macOS, iOS, Android TV, FireStick, Linux és még böngésző-bővítmények számára. Azonban már nem nyújtja az útválasztó beállítását.

Egy NordVPN-fiók segítségével akár 6 eszközt is csatlakoztathat egyszerre. Nem csak biztonságban tartja a torrent tevékenységeit; más eszközöket is megvédhet.

További jellemzők

A torrenting mellett a NordVPN-t bármilyen online tevékenységhez felhasználhatja, beleértve a böngészést, a streaming-et, vagy akár a földrajzilag korlátozott tartalom feloldását is..

Deals & vételi opciók

70% -ot spórolhat meg a 3 éves tervben, amelyre most már háromévente 125,64 USD számlázik. A 2 éves terv 119,76 dollárba kerül, és 58% -ot takarít meg Önnek. Választhat egyéves tervet is, amelyre évente 83,88 USD számlázik, és 41% -ot takarít meg Önnek. Ha azt akarja tartani hónapról hónapra, akkor megtakarítás nélkül választhat 11,95 USD havi tervet.

Azt is kap egy 30 napos pénz-visszatérítési garanciát, amikor megvásárolja a NordVPN tervet.

Látogasson el a NordVPN.com oldalra

5. Surfshark

legjobb vpn a torrentinghez

A Surfshark számos nagysebességű szervert kínál a torrenthoz. Ez az oka annak, hogy a torrent legjobb VPN-listájának részét képezi.

Sebesség & P2P szerver lefedettség

Több mint 1000 szerverrel rendelkezik több mint 60 országban. De nem mindegyik lehet teljesen torrent-barát. Lehet, hogy át kell mennie egy kis próbaidőszakon. Sajnos a Surfsharknak nincs lehetősége külön választani a P2P-barát kiszolgálókat.

Biztonság, magánélet, & igazságszolgáltatás

Ez a VPN-szolgáltató követi az iparági biztonsági szabványokat, és az AES 256 bites titkosítással megóvja a torzító tevékenységeit; a legjobb, amit lehet kapni. Kill kapcsolóval blokkolja az internet-hozzáférést, ha a VPN-kapcsolat megszakad.

A Surfshark székhelye a Brit Virgin-szigetek. Ez azt jelenti, hogy nem tartozik a fő felügyeleti szervek joghatósága alá.

App támogatás

A Surfshark alkalmazásokat kínál MacOS, Windows és Linux számítógépekhez. Mobil alkalmazásai vannak Android és iOS eszközökhöz. Böngésző-kiterjesztések a Chrome és a Firefox számára. Intelligens TV-alkalmazások a FireStick, az Apple TV és az Android TV számára.

Ez a játékkonzolokon is elérhető, beleértve az Xboxot és a PlayStationt.

A Surfshark korlátlan egyidejű kapcsolatot kínál. Azaz annyi eszközt megvédhet, amennyit csak akar, egy fiókkal.

További jellemzők

A Surfshark jól működik a P2P kliensekkel, például a BitTorrent és az uTorrent. Ezenkívül segít elkerülni az internet fojtását abban az esetben, ha az internetszolgáltató lelassítja a kapcsolatot torrenting közben.

Vevőszolgálat

A Surfshark ügyfélszolgálatával élő chat segítségével veheti fel a kapcsolatot. Ön e-mailt is küldhet nekik a kapcsolattartó oldalukról.

Deals & vételi opciók

A 2 éves terv maximális megtakarítása 83%. 47,76 USD-ért kapható (2 évente számlázva). Ezen felül 71,88 dollárért megvásárolhatja az éves tervet, és 50% -ot spórolhat meg. A havi terv 11,95 dollárba kerül, megtakarítás nélkül.

Minden előfizetéssel 30 napos pénz-visszafizetési garancia van.

Látogassa meg a Surfshark.com oldalt

A legjobb ingyenes VPN a torrentinghez

Igen, sok ingyenes VPN-szolgáltató érhető el a piacon. Emlékeztetnek egy népszerű mondásra, „ha ingyenes, akkor valószínű, hogy te vagy a termék”.

Számos ingyenes VPN-t is teszteltünk, és nincs egyetlen név, amelyet bizalommal vállalhatnánk, és amely több kárt okozna, mint bármely haszon.

A VPN-hálózat fenntartása sok pénzt igényel. Az ingyenes VPN-szolgáltatók nem jótékonysági célokat szolgálnak itt. Úgy vagy úgy kell pénzt keresniük.

Sok ingyenes torrent VPN-szolgáltatóról ismert, hogy a felhasználók adatait eladták a legmagasabb licitálóknak. Velük az Ön személyes adatait mindig veszélybe sodorja.

Néhány kétes VPN-szolgáltatás már rosszindulatú szoftvereket is becsapott a felhasználói eszközökbe.

Nagyon javaslom, hogy ha torrent VPN-t keres, keresse meg a fizetett egyiket. Annak ellenére, hogy fizet némi pénzt, biztonságban marad.

Olvassa el: Hogyan keresnek pénzt az ingyenes VPN-ek

VPN vs proxy a torrentinghez

Használ-e VPN-t vagy Proxy-ot torrentinghez? Nagyon gyakori kérdés az özönlöttek körében.

A válasz azonban nagyon egyszerű - a VPN a legjobb.

A proxy bármikor csak egy alkalmazás IP-címét rejti el. A VPN teljes körű védelmet nyújt.

Beállíthat például egy proxy szervert a BitTorrent vagy az uTorrent kliensen belül az IP-cím elrejtéséhez. Az Ön IP-címe azonban továbbra is látható marad, amikor meglátogatja a torrent webhelyeket.

Ezenkívül egy fizetett VPN szolgáltatás a katonai titkosítási protokollt használja a kínzó tevékenységek védelmére. Szinte lehetetlen feltörni. Másrészt a proxy megkönnyítheti a veszélyt.

Ha komolyan veszi a magánélet védelmét, akkor a VPN az egyetlen válasz.

Csomagolás fel

Ez a VPN-ek listája, amelyek véleményünk szerint a legjobbak a torzításhoz. Ha azt kéri tőlem, hogy válasszon egyet a listáról, az ExpressVPN lesz a vitathatatlan választásom. Az ExpressVPN nemcsak torrent-barát kiszolgálókkal rendelkezik, hanem a leggyorsabb P2P kapcsolatokat is kínálja.

A listán szereplő többi VPN szintén jól működött, főleg, ha összehasonlítottuk az összes többi VPN-sel, amelyek nem tették fel a listánkat. Mit gondolsz? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me