Az ExpressVPN telepítése és használata a Firestick-en

>

Ebben az oktatóanyagban megtanulja, hogyan kell telepíteni az ExpressVPN-t a FireStick-re. Ezek az utasítások ugyanolyan jól működnek minden Amazon Fire TV eszközsoron, beleértve a FireStick 4K-t és a Fire TV Cube-t.

Az ExpressVPN az egyik legnépszerűbb streaming VPN szolgáltatás. A VPN kiváló funkcionalitásáról és kiváló sebességéről ismert, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy tartalmat pufferolás nélkül továbbítsák HD formátumban.

Az ExpressVPN egyéni alkalmazásokat készített az Amazon Firestick-hez, amely egy népszerű eszköz, amelyet a kábelvágók használnak világszerte. Maximalizálhatja a Firestick streaming élményét azáltal, hogy telepíti az alkalmazást a Firestickre, és a földrajzi korlátozásokat, az online megfigyelést és az internetszolgáltatót a múltba helyezi..

Miért válassza az ExpressVPN for FireStick alkalmazást??

Az ExpressVPN a legmegbízhatóbb VPN adatvédelmi, biztonsági és streaming célokra. Személy szerint az elmúlt néhány évben használtam ezt a VPN szolgáltatást kiváló szolgáltatásuk miatt.

Íme néhány szolgáltatás, amely a FireStick egyik legjobb VPN-jévé teszi.

Kiváló sebesség

Ahogy a neve is sugallja, az ExpressVPN az egyik leggyorsabb VPN. Sebesség-optimalizált hálózattal rendelkezik, amely 3000+ VPN szervert foglal magában, 94 ország 160 helyszínén elterjedve. Ez biztosítja a zökkenőmentes HD és 4K adatfolyamok streamingjét, ez nem igaz az átlagos VPN-hez.

Az összes streaming szolgáltatás feloldása

A VPN egyik legelterjedtebb felhasználása a Firestick és a Fire TV-n a korlátozott tartalom feloldása. Ezen szolgáltatások közül a leghírhedtebb és legnépszerűbb a Netflix, amely különböző országokban eltérő tartalmat kínál, és blokkolja a VPN-k használatát.

  IPVanish-gennemgang: Et top-notch VPN-alternativ!

Az ExpressVPN egyike azon kevés VPN-eknek, amelyek következetesen hozzáférést biztosítanak a Netflixhez. Miután megszerezte a fiókot és telepítette a VPN-t, feloldhatja a Netflix USA, Egyesült Királyság, Kanada, Hollandia, Németország, Japán, India és számos más könyvtár blokkolását..

Más, földrajzilag korlátozott szolgáltatásokhoz is hozzáférhet, mint például a BBC iPlayer, a HBO Now, a Hulu.

Szilárd adatvédelem & Biztonság

Az ExpressVPN lenyűgöző nulla naplózási irányelvet kínál, 256 bites AES titkosítással, amely kombináció biztosítja, hogy minden internetes tevékenysége privát, biztonságos és névtelen.

Ez nagyon fontos, különösen, ha a Kodi vagy harmadik féltől származó Android streaming alkalmazásokat, például a Cinema HD, Titanium TV, CatMouse stb. Használja, a harmadik féltől származó Kodi kiegészítők és ilyen alkalmazások kalóz tartalmat nyújtanak, és ha ilyen tartalmat akaratlanul streamizálnak. , szembesülhet néhány jogi kérdéssel. Ezért elengedhetetlen a biztonságos adatfolyam, mivel a kormányok és az internetszolgáltatók figyelemmel kísérik felhasználói online tevékenységeiket.

Egyszerű használat

Az ExpressVPN olyan fejlett funkciókat kínál, mint a Network Lock Kill Switch és a VPN Split Tunneling, de emellett a VPN interfész is rendben és egyszerűen használható, amint azt a használati útmutatóban láthatjuk..

Az ExpressVPN telepítése a Firestick-re

Az ExpressVPN rendelkezik egy dedikált alkalmazással, amely kompatibilis az Amazon Fire Stick, Fire TV és Fire TV Cube alkalmazásokkal. Ez az alkalmazás könnyen elérhető az Amazon áruházban, és így néhány másodpercen belül telepítheti. A telepítés megkezdése előtt azonban meg kell vásárolnia az ExpressVPN előfizetést. 49% kedvezményt kaphat éves tervében.

Ha azonban bármilyen okból nem tudja telepíteni az alkalmazást ezen módszerrel, akkor is letöltheti azt. Megmutatom mindkét módszert.

1. módszer: Az alkalmazás telepítése az Amazon Store-ból

1. A Firestick kezdőképernyőjén lépjen a keresési opcióra, és írja be a „ExpressVPN

Hogyan telepítsük az ExpressVPN-t a Fire stick-re

2. Az alkalmazás jelenik meg az első javaslatként. Kattintson rá

Az ExpressVPN telepítése a Firestick-re

3. Most megkapod a “Kap” választási lehetőség. Üsd meg

ExpressVPN az Amazon Fire tv-készülékhez

4. Az ExpressVPN most letölt és lehetőséget ad a megnyitásra.

  Jak bezpłatne VPN zarabiają pieniądze? 5 przerażających faktów

Telepítse a vpn-t a Fire stick-re

Az útmutató későbbi szakaszában megmutattam, hogyan lehet használni az ExpressVPN-t a Firestick-en. Olvass tovább.

2. módszer: Az ExpressVPN APK betöltése a FireStick oldalra

Ha nem tudja megszerezni az ExpressVPN-t az Amazon áruházban, letöltheti az APK-fájlt és telepítheti.

Ehhez először meg kell győződnie arról, hogy a Firestick telepítheti a „ismeretlen forrásokból származó alkalmazásokat.

A következőképpen engedélyezheti a beállítást:

1. Miközben a készülék kezdőképernyőjén van, ugorjon a Beállítások majd válassza a lehetőséget Saját Tűz TV / eszköz

Firestick vpn expressvpn

2. Válassza a lehetőséget Fejlesztői beállítások

express vpn tűzjelző beállítva

3. Kapcsolja be Alkalmazások ismeretlen forrásokból

hagyjon ismeretlen forrásokat a tűzhelyen

Ezután továbbléphetünk és letölthetjük az Express VPN alkalmazást. Erre a Downloader alkalmazást fogjuk használni. Ha még nem rendelkezik ezzel, akkor kövesse az alábbi lépéseket:

1. A főmenüben lépjen a keresés opció és típus Downloader

letöltő alkalmazás a tűzoltóhoz

2. Az alkalmazás legyen az első javaslat. Válassza ki.

a letöltõ segítségével töltse le az express vpn fájlt

3. Kattintson a gombra Kap az alkalmazás telepítéséhez a Firestick-re

firestick apk downloader

A telepítés befejezése után nyissa meg az alkalmazást.

Most le kell töltenünk az APK fájlt az ExpressVPN telepítéséhez.

1. A letöltő URL mezőjébe írja be az URL-t https://www.firesticktricks.com/express és kattintson a gombra Megy

letöltés expressvpn apk a tűzoltón

2. Az ExpressVPN APK mostantól letölt

SideVide ExpressVPN apk az Amazon FireStick oldalra

3. A letöltés befejezése után kattintson a gombra Telepítés

ExpressVPN telepítés Firestick és tűz tv-hez

4. A telepítés után kattintson a Kész gombra. A Downloader megkérdezi, hogy törli-e az APK-t. választ Töröl hogy helyet spóroljon. Amikor megerősítésre kéri, válassza a lehetőséget Töröl még egyszer

Sideload ExpressVPN alkalmazás

Az alkalmazást hozzá kellett volna adni az alkalmazáslistához.

Hogyan kell használni az ExpressVPN-t a Firestick-en

Most, hogy sikeresen telepítette az ExpressVPN APK-t Fire Fire-készülékére, a következőképpen járhat el.

Hogyan lehet elérni az alkalmazást

Az újonnan letöltött ExpressVPN alkalmazáshoz elérheti a következőt: Minden Saját alkalmazás. A lap tetejére történő áthelyezéséhez kattintson a gombra Menü gomb, választ Mozgatás, húzás a kívánt helyzetbe, majd kattintson a gombra rendben.

Innentől megnyithatja a VPN alkalmazást.

Kezdeti beállítás

1. Mivel már megtalálta az alkalmazást a Firestick-en. Kattintson rá a megnyitáshoz.

2. A következő képernyőn válassza a lehetőséget Bejelentkezés a hitelesítő adatok megadásához. Ha még nem rendelkezik fiókkal, itt megszerezheti a bejelentkezési hitelesítő adatokat.

  토렌트를위한 최고의 VPN (2023) | 안전하게 급류 다운로드

3. A bejelentkezés után az alkalmazás engedélyt kér a konfiguráció beállításához a Firestick-en. Csak kattintson az OK gombra, majd még egyszer az OK gombra, amikor a Firestick csatlakozási kérelmet kér.

az ExpressVPN beállítása és használata a Firestick-en

3. Megjelenik a VPN alkalmazás kezdőképernyője

konfigurálja az ExpressVPN fájlt a Firestick számára

4. Kattintson a piros kör gombra a VPN csatlakoztatásához a Firestick / Fire TV-hez.

Az ExpressVPN szerver kiválasztása a Fire TV / Stick eszközön

Az ExpressVPN meglehetősen egyszerűen használható, és gyorsan csatlakozhat a bekapcsoló gombra kattintva. Szerver kiválasztásához kattintson a képernyőn megjelenő szerverre. Választhat az egyik szerver közül az ajánlott szakaszban, vagy mehet a következő oldalra Minden hely. Az ott levő kiszolgálók jól bemutatottak régiók, országok és akár városok szempontjából is.

expressvpn szerverek

A kapcsolat testreszabása

Az ExpressVPN segítségével meghatározhatja, hogyan működik a VPN, és kiválaszthatja a használni kívánt szolgáltatásokat. A beállítások megnyitásához kattintson a képernyő bal felső sarkában található három vízszintes gombra, majd válassza a lehetőséget Beállítások.

expressvpn beállítások a firestick vagy a fire tv számára

Itt vannak azok a szolgáltatások, amelyek kihasználhatók:

Autoconnect: Ez a beállítás lehetővé teszi, hogy az ExpressVPN automatikusan csatlakozzon az utolsó szerverhez, amikor bekapcsolja a Firestick-et.

Hálózati védelem: Itt kiválaszthatja, hogy aktiválja-e a gyilkos kapcsolót, és ha azt szeretné, hogy az eszköz látható legyen a helyi hálózat más eszközein.

Split alagút: Ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy kiválassza azokat az alkalmazásokat, amelyeket mentesíteni kíván a VPN-kapcsolat alól, vagy azokat a konkrét alkalmazásokat, amelyeket a VPN-en keresztül kíván átjárni. Hasznos lehet, ha nem akarja befolyásolni más alkalmazások működését.

VPN protokoll:  Kiválaszthatja a titkosításhoz használni kívánt protokollt az UDP és a TCP között. Ennek ellenére tanácsos hagyni ezt az opciót az „Automatikus” beállításnál.

Alkalmazások & Weboldalak: Beállíthatja azokat az alkalmazásokat, amelyeket az ExpressVPN-t szeretne javasolni, miután csatlakozik egy szerverhez.

Ez nagyon hasznos lehet, mivel nem kell visszamennie a menübe, és meg kell keresnie azt az alkalmazást, amelyet gyakran használ a VPN csatlakoztatása után..

az expressvpn telepítése és használata a tűzoltón

Csomagolás

Az ExpressVPN kétségtelenül az egyik legjobb VPN-lehetőség a Firestick számára, és a személyes kedvencem. Ez egy sokoldalú termék, amelyet felhasználhat az adatvédelem és a biztonság, valamint a korlátozott tartalom feloldásának feloldására.

A fenti útmutató segítségével telepítheti az ExpressVPN-t a Firestick vagy a Fire TV-hez. A Firestick alkalmazást úgy fejlesztették ki, hogy távolról is barátságos legyen, és ezzel nem lesz problémája.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me