Bästa VPN för Torrenting (2020) | Ladda ner Torrents säkert

>

I det här inlägget hittar du det bästa VPN-nätverket för torrenting. Efter omfattande tester och utvärderingar har jag sammanställt listan med totalt 5 topp VPN som fungerar felfritt med torrenter / P2P. 

bästa vpn för torrentingOavsett om du vill kringgå torrentbegränsningarna i vissa regioner eller helt enkelt vill hålla dina torrentaktiviteter anonyma, rekommenderas starkt ett VPN under dina P2P-aktiviteter.

Det finns bokstavligen hundratals VPN-tjänster på marknaden idag. En hel del av dem påstår sig vara bäst för att strömma. Det finns dock bara en handfull VPN som är torrentvänliga.

De flesta VPN: n är för långsamma för att torrentera. Du behöver hastighet för snabba nedladdningar. Många av dem hade några allvarliga säkerhetsproblem. Du vill hålla dina torrenting sessioner privata och säkra. Flera VPN: n gick inte bra med torrentklienterna som BitTorrent och uTorrent.

Vi testade nästan varje VPN som finns innan vi sammanställer denna lista över bästa torrenting VPN. VPN: erna på vår lista är de ledande inom branschen. Hastighet, säkerhet, integritet, du får hela paketet.

Men VPN som tydligt sticker ut även på den här listan är ExpressVPN. Det är utan tvekan snabbare än andra VPN och ger bred torrenting täckning över alla dess servrar. Det är också en av de säkraste VPN: n du hittar. Här är en snabb titt på ExpressVPN-funktioner:

Vad är Torrenting?

I enkla ord är torrenting filutbytet över internet mellan folket. Därför kallas det också vanligtvis Peer to Peer (P2P) -byte.

När du laddar ner en fil - säg en film - med P2P-nätverket laddar du inte ner den från någon dedicerad server. Du laddar ner filen som sparats på datorerna till människor som du och jag som är anslutna till P2P-nätverket.

Under torrenting laddas inte hela filen ner från en enda plats. Faktum är att du laddar ner separata bitar av samma fil från olika användare.

Användarna som du kan ladda ner filerna från (eller snarare användarna som laddar upp filen) kallas 'Seeders'. Användarna som laddar ner filen kallas "leechers".

Beroende på antalet Seeders kan du ladda ner separata segment av samma fil från hundratals kamrater. Ju högre antal Seeders, desto snabbare kommer nedladdningen.

För att ladda ner eller ladda upp filen (eller med andra ord för att ansluta till P2P-nätverket) behöver du en torrentklient. BitTorrent och uTorrent är de två mest populära torrenting-klienterna.

Även om du bara kan välja att ladda ner filer och aldrig vara en Seeder, är konceptet att "betala det framåt" utbrett bland torrentrarna.

Varför behöver du ett Torrent VPN?

Ett VPN rekommenderas starkt för torrent. Här är några skäl till varför:

  • För att hålla dina torrenting sessioner säkra: Torrenting är vanligtvis rynkat på, oavsett vilket land du bor i. Du vill inte att din internetleverantör eller regering ska hålla reda på dina flödande aktiviteter. Med ett VPN kan du hålla dina torrent sessioner säkra och privata.
  • Förhindra ISP-strypning: Din Internetleverantör kommer troligen att sakta ner din internetanslutning om den upptäcker aktiviteter med hög torrenting. Om du använder ett VPN kommer dina torrentaktiviteter att upptäckas.
  • All-round skydd: En VPN kommer inte bara att skydda torrentklienten utan också skydda dina IP-fotavtryck när du besöker torrentwebbplatser.

Med en VPN får du fullständigt torrentskydd. Under torrentaktiviteterna är din IP-adress exponerad och synlig för alla som kan leta. Ta en titt på bilden nedan:

bästa vpn för bittorrent och torrent

Men när du är ansluten till ett VPN använder du en delad IP-adress. Den här IP-adressen används av hundratals andra torrentrar som du. Detta betyder att det är omöjligt för någon att spåra torrentaktiviteterna tillbaka till dig.

vpn och torrenting

Hur valde vi den bästa torrenting VPN?

Som jag sa tidigare har vi noggrant testat och utvärderat dussintals VPN innan vi slutför denna lista med 5 bästa VPN för torrenting.

Här är några av de parametrar som är viktiga för att torrentera som vi övervägde.

Hastighet

När du strömmar är alla anslutningar som erbjuder mer än 10 Mbps hastighet tillräckligt bra. Men torrenting är ett helt annat fall. Ju högre hastighet desto bättre. Därför, medan vi testade VPN: n för torrentering, var vi tvungna att tänka på "hastighetsfall" -faktorn.

Varje VPN upplever hastighetsfall eftersom det måste omdirigera din internettrafik via säkra servrar. Det VPN som bibehåller den ursprungliga hastigheten mest och upplever det minsta släppet är emellertid den för torrenting.

ExpressVPN är den snabbaste bland alla. Även om de andra VPN: n på denna lista också klarade sig bra.

säkerhet & Integritet

Hastighet är viktigt. Men just anledningen till att du vill ha en torrenting VPN i första hand är att du letar efter en säker och säker torrenting-upplevelse. Du vill inte ha dina fotspår på webben när du deltar i P2P-utbyten.

Alla VPN på denna lista erbjuder den högsta säkerhetsnivån genom ogenomträngliga krypteringsprotokoll. Dessutom får du också extra säkerhetsfunktioner som Kill-Switch som blockerar din internetanslutning om VPN-anslutningen plötsligt tappar.

Dessutom upprätthåller alla VPN på den här listan en strikt nollloggpolicy. Detta säkerställer att din integritet bibehålls under dina torrenting sessioner.

Kompatibilitet med Torrent-klienter

Det är viktigt för VPN-klienten att köra felfritt tillsammans med den strömmande klienten. Jag blev förvånad över att se några VPN: er agera felaktigt och till och med krascha torrentklienterna.

VPN: erna på vår lista över bästa VPN: er för torrentering är alla kompatibla med de populära torrentklienterna som BitTorrent och uTorrent. De körs nästan utan problem genom hela torrentperioden.

Förhindra ISP-strypning

Internetleverantörer har ett sätt att upptäcka dina strömnings- och torrentaktiviteter. När du har använt en viss mängd data bromsar många internetleverantörer ditt internet under torrent.

Hastighet är av största vikt för P2P-aktiviteter. VPN: erna på vår lista ser till att alla detekterbara torrenterande signaturer är maskerade och att det inte finns någon ISP-strypning.

Torrentvänliga servrar

Torrentoptimerade servrar är ett av de största kriterierna medan du väljer det bästa VPN-systemet för torrenting. Det finns bara ett fåtal VPN: er som stöder strömning över hela servern av servern (ExpressVPN är ett sådant exempel). De flesta VPN: er har dedikerade servrar för torrent.

Det var lätt att hitta de torrentvänliga servrarna med VPN: n på vår lista. Ett par av dem har till och med en specialkategori att välja P2P-servrar.

De flesta VPN-filer som vi lämnade från den här listan erbjuder inte önskvärd serverprestanda medan du torrent.

Bästa VPN för Torrenting

Här är vår lista över bästa torrenting VPN 2020. Jag sätter ExpressVPN överst på listan av uppenbara skäl - det har fler servrar som erbjuder höghastighetsflöde än andra VPN. Men jag har också granskat andra VPN: n som jag tyckte gjorde bra. Här är listan över bästa VPN: er för Torrenting 2020:

  1. ExpressVPN: Snabbaste VPN med massor av torrentvänliga servrar. Ger säkra och privata P2P-anslutningar.
  2. IPVanish: Anständigt snabb VPN för strömning. Flera torrentoptimerade servrar. Toppklassig säkerhet.
  3. CyberGhost VPN: Dedikerade servrar för P2P-anslutningar. Säkert och pålitligt.
  4. NordVPN: En torrentvänlig VPN med många torrentoptimerade servrar. Dubbelskiktad säkerhet för extra skydd.
  5. Surfshark VPN: En rad dedikerade, torrentoptimerade servrar för snabbhämtningar och uppladdningar. Lufttät säkerhet.

Nu kommer jag att täcka viktiga funktioner hos alla 5 VPN: er. Jag är säker på att det kommer att hjälpa dig att hitta ditt perfekta VPN som passar såväl dina krav som budget.

1. ExpressVPN

bästa vpn för torrenting

ExpressVPN är den bästa torrenting VPN och också den bästa övergripande VPN. Det hjälper dig att blockera torrent, ladda ner i höga hastigheter och håller din torrentrafik säker.

Spännande hastighet

Torrenting kräver en höghastighetsanslutning till internet och det är en av orsakerna till att ExpressVPN är den bästa VPN för torrenting. ExpressVPN är allmänt betraktat som det snabbaste VPN i världen och erbjuder konsekventa hastigheter över de flesta av sina servrar.

Varje VPN tappar fart eftersom det måste omdirigera din internettrafik genom säkra kanaler. Men där de flesta VPN: er förlorade mer än 50% av den ursprungliga ISP-hastigheten, behöll många ExpressVPN-servrar över 90%. Ingen annan VPN kommer ens nära ExpressVPN på hastighetsfronten. Det är den snabbaste VPN för torrent.

ExpressVPN ser också till att dina torrentutbyten inte är begränsade av en bandbreddskåpa. Du kan ladda ner eller ladda upp någon mängd data så länge bredbandsplanen från din internetleverantör tillåter det.

P2P Server-täckning

Till skillnad från många andra VPN: n som vi testat, erbjuder ExpressVPN omfattande torrenting / P2P-täckning över alla sina servrar världen över. ExpressVPN har för närvarande mer än 3000 servrar på mer än 160 platser. Med ExpressVPN kan du torrent säkert även i de länder där torrenting är förbjudet.

Säkerhet, integritet, & Jurisdiktion

Tack och lov kommer höga hastigheter INTE att kosta säkerheten. ExpressVPN använder industristandarder inom krypteringsteknologi som ger lufttät säkerhet och täckning till dina strömmande aktiviteter. Den har också en kill-switch som omedelbart blockerar din internetanslutning om anslutningen till VPN-servern sjunker eller medan du byter VPN-servrar.

OpenVPN-protokoll, serververifiering, HMAC-autentisering, kontrollkanalkryptering, datakanalkryptering och perfekt sekretess framåt är några av de tekniker som läggs till som förstärker säkerheten för dina strömmande anslutningar.

ExpressVPN är baserat på Brittiska Jungfruöarna. Det ligger utanför jurisdiktion för alla större övervakningsorganisationer. Den har också en strikt policy utan logg. Med enkla ord erbjuder ExpressVPN fullständig integritet.

Ytterligare egenskaper

ExpressVPN kommer också med Split Tunneling. Den här funktionen låter dig välja vilka appar du vill ansluta till VPN och vilka som använder den normala ISP-anslutningen. Detta betyder att du kan säkra dina torrentaktiviteter genom att bara ansluta torrentklienten, till exempel BitTorrent / uTorrent, till VPN medan du fortsätter att surfa på webben, spela onlinespel etc. utan VPN.

Medan ExpressVPN är den bästa VPN för torrenter, kan du göra mer med det. Du kan avblockera geobegränsat innehåll, säkra Kodi-strömmar, säkra din FireStick och andra enheter.

Software Support

Med varje ExpressVPN-konto kan du ansluta upp till 5 enheter samtidigt. Den har kompatibla appar för Android-mobiler & surfplattor, iPhone och andra iOS-enheter, TV-enheter som FireStick och Android TV Box, Windows, Linux, & Mac-datorer, webbläsarutvidgningar, routrar och mer.

Kundsupport

ExpressVPN har ett mycket responsivt chattstödssystem. Om du behöver hjälp är de tillgängliga dygnet runt för att svara på dina frågor. Du kan också komma i kontakt med ExpressVPN via e-post. Kundservicerepresentanterna är kunniga och kundvänliga.

Erbjudanden och köpoptioner

Du kan få 3-månaders gratis och spara hela 49% på ExpressVPNs årliga plan. ExpressVPN erbjuder också en 30-dagars återbetalningsgaranti utan frågor. Om du inte gillar tjänsten (som jag inte ser någon anledning till) kan du alltid be om full återbetalning inom 30 dagar.

Du kan betala med ditt kredit- / betalkort, PayPal och till och med Bitcoin.

Besök ExpressVPN.com

2. IPVanish

bästa vpn för torrents

IPVanish är en annan solid VPN för strömning. Även om inte så snabbt som ExpressVPN, levererar IPVanish tillfredsställande hastigheter över många av sina servrar.

Spännande hastighet

Flera av våra test avslöjade att IPVanish kunde behålla 75-80% av den ursprungliga ISP-hastigheten. Om du har en anständig anslutning från din internetleverantör kommer du att få en smidig torrenting-upplevelse.

P2P-servertäckning

Det finns mer än 1300 servrar på över 75 platser över hela världen. Nästan alla IPVanish-servrar är P2P-vänliga. Och det finns ingen gräns för hur mycket data du har laddat upp eller laddat ner. IPVanish sätter inte en bandbreddgräns.

Säkerhet, integritet, & Jurisdiktion

IPVanish följer också branschstandarderna när det gäller att tillhandahålla högsta säkerhet till din anslutning medan du torrent. Den militära klass 256-bitars AES-kryptering ser till att dina torrenting-aktiviteter är helt säkra.

Moderbolaget till IPVanish är baserat i USA där många större övervakningsorgan har jurisdiktion. Det här är lite oroande. Företaget har emellertid en strikt nollloggarpolicy. Därför skulle jag vilja tro att min information är säker med dem. Ändå skulle jag lita på ExpressVPN över IPVanish varje dag.

App Support

IPVanish finns på en mängd olika enheter inklusive Amazon Fire TV & FireStick, iOS, Android-mobiler, Mac OS, Windows, Linux samt webbläsarextensions.

Apparna är kompatibla med alla populära torrentklienter, inklusive BitTorrent.

Med ett IPVanish-abonnemang kan du ansluta upp till 10 enheter samtidigt. Du kan också dela detta VPN med din familj och vänner.

Ytterligare egenskaper

Förutom att vara VPN som tillåter strömning, är IPVanish också praktiskt när det gäller att avblockera censurerat innehåll, appar och webbplatser.

Dessutom låter du växla servrarna obegränsade gånger. Vilket innebär att du kan prova så många servrar du vill tills du hittar den som passar dina behov bäst.

Kundsupport

Om du har några frågor finns det en kundsupport dygnet runt via livechatt och e-post.

Erbjudanden & Köpalternativ

Du kan nu spara 46% på IPVanish-årsplanen, som nu kostar $ 77.99 årligen i motsats till $ 143.88. Du kan också välja den 3-månadersplanen för $ 26.99 och spara 25%. Om du vill behålla den månad till månad är månadsplanen nu tillgänglig för ett rabatterat pris på $ 10 (och inte $ 11,99)

IPVanish erbjuder en 7-dagars villkorad återbetalningsgaranti. Det är det kortaste om du jämför det med ExpressVPN eller de flesta andra VPN på marknaden. Du kan ändå få en hel del uppfattning om VPN: s kapacitet på sju dagar.

Besök IPVanish.com

3. CyberGhost

bästa torrenting vpn

CyberGhost har gjort ett namn för sig själv i VPN-världen under de senaste åren. Denna VPN har blivit det föredragna valet för såväl streamers som många torrenters.

Flottande hastighet och P2P-servertäckning

Det intressanta med CyberGhost är att många av dess servrar inte stöder torrenting. Den har dock avsatt några torrentoptimerade servrar som erbjuder höghastighets P2P-anslutningar och är bara perfekta för dina torrentbehov.

Även om inte alla dess servrar erbjuder önskvärda hastigheter, är de som ägnas åt att torrentera snabbt nog. Du kan välja en av de torrenting-optimerade servrarna från appgränssnittet.

Säkerhet, integritet, & jurisdiktion

CyberGhost ser också till att alla dina nedladdningar och uppladdningar skyddas med de lufttäta, militära säkerhetsprotokollen. Du kan strömma så mycket du vill och varken din Internetleverantör eller någon annan kommer att få en doft av det. Den har också en automatisk Kill-Switch, som omedelbart blockerar din internetanslutning om VPN-anslutningen tappar.

CyberGhost är baserat i Rumänien och ligger utanför övervakningsorganisationernas jurisdiktion. Företaget har en strikt nollloggpolicy som ser till att din integritet alltid upprätthålls.

App Support

CyberGhost har stationära appar för Windows, macOS och Linux. Mobilappar för iOS och Android, webbläsarförlängningar för Chrome och Firefox, TV-appar för Amazon FireStick och Android TV-enheter och routerstöd för utvalda routrar.

Det tillåter också upp till 7 samtidiga anslutningar. Vilket innebär att du också kan säkra dig inte bara din torrenting utan online-aktiviteter på andra enheter som stöds också. Du kan också dela den med din familj eller vänner.

Ytterligare egenskaper

Det finns Split Tunneling också om du bara vill att din P2P-klient ska hålla kontakten med VPN-servrarna och andra online-aktiviteter går igenom din ISP.

Erbjudanden & köpoptioner

Du kan spara 79% på 3-årsplanen och få ytterligare 2 månader för $ 99 (faktureras var tredje år). CyberGhost har också en 2-årig plan som kostar $ 88,56, en 1-årsplan för $ 71,88 och en $ 12,99 månadsplan.

CyberGhost erbjuder en 45-dagars återbetalningsgaranti. Längst känd bland VPN: er.

Bitcoin-betalning stöds utöver kredit- / betalkort och PayPal.

Besök CyberGhostVPN.com

4. NordVPN

bästa vpn för torrentwebbplatser

Om du letar efter den bästa VPN för torrent, är NordVPN en annan VPN som du vill överväga. Det är en av de snabbaste VPN: n som jag har testat och hastighet är en av de viktigaste faktorerna för att ta hänsyn till torrenting.

Hastighet och P2P-servertäckning

NordVPN kan behålla 70-75% av den ursprungliga hastigheten som din ISP erbjuder. Det är ganska tillfredsställande med tanke på att de flesta VPN inte ens kommer nära 50%.

Även om vissa NordVPN-servrar inte är torrentvänliga, har den massor av servrar som är optimerade för torrent. Du behöver bara välja P2P-kategorin i menyn på NordVPN-gränssnittet.

Säkerhet, integritet, & jurisdiktion

NordVPN använder de starkaste VPN-protokollen och algoritmerna för att skydda din online identitet medan du strömmar. IP- och DNS-läckskydd ser till att din P2P-trafik förblir dold för alla som kanske letar.

NordVPN har sitt huvudkontor i Panama. Det ligger utanför övervakningsorganisationernas jurisdiktion. Dessutom upprätthåller den en strikt policy utan logg.

App Support

NordVPN har en VPN-app för Android-mobiler, Windows, macOS, iOS, Android TV, FireStick, Linux och till och med webbläsarförlängningar. Men det erbjuder inte routerinställningen längre.

Med ett NordVPN-konto kan du ansluta upp till 6 enheter samtidigt. Du skyddar inte bara dina torrentaktiviteter; Du kan också skydda andra enheter.

Ytterligare egenskaper

Förutom torrenting kan du använda NordVPN för alla typer av online-aktiviteter, inklusive webbsökning, strömning eller till och med för att avblockera geobegränsat innehåll.

Erbjudanden & köpoptioner

Du kan spara 70% på den 3-åriga planen som nu faktureras $ 125,64 var tredje år. Den tvååriga planen kostar dig 119,76 $ och sparar 58%. Du kan också välja en 1-årsplan, som faktureras $ 83,88 varje år och sparar 41%. Om du vill behålla den månad till månad kan du välja månadsplanen för $ 11,95 utan besparingar.

Du får också en 30-dagars återbetalningsgaranti när du köper en NordVPN-plan.

Besök NordVPN.com

5. Surfshark

bästa vpn för torrenting

Surfshark erbjuder flera höghastighetsservrar för strömning. Det är därför det är en del av denna lista över bästa VPN för torrenter.

Hastighet & P2P-servertäckning

Den har mer än 1000 servrar i över 60 länder. Men inte alla av dem kan vara helt torrentvänliga. Du kanske måste genomgå en bit av en hit-and-trial-process. Tyvärr har Surfshark inte möjlighet att välja P2P-vänliga servrar separat.

Säkerhet, integritet, & jurisdiktion

Denna VPN-leverantör följer branschstandarderna för säkerhet och skyddar dina torrentaktiviteter med AES 256-bitars kryptering. det bästa du kan få. Den har en Kill Switch för att blockera internetåtkomst i händelse av att VPN-anslutningen sjunker.

Surfshark är baserat på Brittiska Jungfruöarna. Vilket innebär att det ligger utanför jurisdiktion för de större övervakningsorganen.

App Support

Surfshark erbjuder appar för macOS, Windows och Linux-datorer. Den har mobila appar för Android- och iOS-enheter. Webbläsarutvidgningar för Chrome och Firefox. Smarta TV-appar för FireStick, Apple TV och Android TV.

Det finns också på spelkonsoler inklusive Xbox och PlayStation.

Surfshark erbjuder obegränsade samtidiga anslutningar. Vilket innebär att du kan skydda så många enheter du vill med ett konto.

Ytterligare egenskaper

Surfshark fungerar bra med P2P-klienter som BitTorrent och uTorrent. Det hjälper dig också att undvika internetregistrering i händelse av att din Internet-leverantör bromsar din anslutning under strömning.

Kundsupport

Du kan kontakta Surfshark kundtjänst via Live Chat. Du kan också skicka ett e-postmeddelande till dem från deras kontaktsida.

Erbjudanden & köpoptioner

Den tvååriga planen har en maximal besparing på 83%. Det är tillgängligt för $ 47,76 (faktureras vartannat år). Dessutom kan du köpa den årliga planen för 71,88 $ och spara 50%. Månadsplanen kostar dig $ 11,95 utan besparingar.

Det finns en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti för varje prenumeration.

Besök Surfshark.com

Bästa gratis VPN för Torrenting

Ja, det finns många gratis VPN-leverantörer tillgängliga på marknaden. De påminner mig om ett populärt ordspråk, "om det är gratis är det troligt att du är produkten."

Vi har också testat flera gratis VPN: er och det finns inte ett enda namn vi kan ta med förtroende som skulle göra mer skada än någon fördel.

Att underhålla ett VPN-nätverk kräver mycket pengar. Gratis VPN-leverantörer är inte här för välgörenhet. De måste tjäna pengar på något sätt.

Det är känt att många gratis torrent-VPN-leverantörer har sålt användarnas data till de högsta budgivarna. Med dem riskerar din integritet alltid att äventyras.

Vissa tvivelaktiga VPN-tjänster har till och med smygt in skadlig programvara i användarens enheter.

Jag rekommenderar starkt att om du letar efter torrent VPN, gå till en av de betalade. Även om du betalar lite pengar, kommer du att förbli trygg och säker.

Läs: Hur gratis VPN tjänar pengar

VPN vs Proxy för Torrenting

Huruvida man ska använda en VPN eller Proxy för att torrentera? Det är en mycket vanlig fråga bland torrentrar.

Svaret är dock ganska enkelt - VPN är det bästa.

En proxy döljer bara IP-adressen för en app när som helst. VPN ger allvarligt skydd.

Till exempel kan du ställa in en proxyserver inom BitTorrent eller uTorrent-klient för att maskera din IP-adress. Men din IP-adress kommer fortfarande att vara exponerad när du besöker torrentwebbplatserna.

Dessutom använder en betald VPN-tjänst krypteringsprotokollet för militär kvalitet för att skydda dina torrenting-aktiviteter. De är nästan omöjliga att knäcka. Å andra sidan kan en proxy komprometteras mycket lätt.

Om du ser allvar med att skydda din integritet är ett VPN det enda svaret.

Avslutar

Detta är vår lista över VPN: n som vi tror är bäst för att torrentera. Om du ber mig välja en från listan, kommer ExpressVPN att vara mitt obestridda val. ExpressVPN har inte bara mer torrentvänliga servrar, utan det erbjuder också de snabbaste P2P-anslutningarna.

Även de andra VPN: erna på den här listan gjorde det bra, särskilt jämfört med alla andra VPN: er som inte kom till vår lista. Vad är dina tankar? Låt oss veta via kommentarerna nedan.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me