Bedste VPN til Torrenting (2020) | Download Torrents sikkert

>

I dette indlæg finder du den bedste VPN til torrenting. Efter omfattende test og evaluering har jeg samlet listen over i alt 5 top VPN, der fungerer fejlfrit med torrents / P2P. 

bedste vpn til torrentingUanset om du vil omgå torrenting-begrænsningerne i bestemte regioner eller blot ønsker at holde dine torrenting-aktiviteter anonymt, anbefales det at bruge en VPN under dine P2P-aktiviteter.

Der er bogstaveligt talt hundreder af VPN-tjenester på markedet i disse dage. En hel del af dem hævder at være bedst til torrenting. Der er dog kun en håndfuld VPN'er, der er torrentvenlige.

De fleste VPN'er er for langsomme til torrenting. Du har brug for hastighed for hurtige downloads. Mange af dem havde nogle alvorlige sikkerhedsproblemer. Du ønsker at holde dine torrenting sessioner private og sikre. Flere VPN'er gik ikke godt med torrentklienterne som BitTorrent og uTorrent.

Vi testede næsten hver VPN der er, før vi udarbejdede denne liste over bedste torrenting VPN'er. VPN'erne på vores liste er de førende i branchen. Hastighed, sikkerhed, privatliv, du får den komplette pakke.

Den VPN, der klart skiller sig ud selv på denne liste, er ExpressVPN. Det er utvivlsomt hurtigere end andre VPN'er og giver bred torrenting dækning på alle dens servere. Det er også en af ​​de sikreste VPN'er, du finder. Her er et hurtigt kig på ExpressVPN-funktioner:

Hvad er Torrenting?

I enkle ord er torrenting filudvekslingen over internettet mellem folket. Derfor kaldes det også almindeligvis Peer to Peer (P2P) udveksling.

Når du downloader en fil - siger en film - ved hjælp af P2P-netværket, downloader du den ikke fra nogen dedikeret server. Du downloader den fil, der er gemt på computere fra folk som dig og mig, der er tilsluttet P2P-netværket.

Mens der torrentes, downloades ikke hele filen fra et enkelt sted. Faktisk downloader du separate dele af den samme fil fra forskellige brugere.

De brugere, som du kan downloade filerne fra (eller rettere sagt de brugere, der uploader filen) kaldes 'Seeders'. Brugere, der downloader filen kaldes 'leechers'.

Afhængigt af antallet af Seeders kunne du downloade separate segmenter af den samme fil fra hundreder af peers. Jo højere antal såmaskiner, desto hurtigere vil downloadet være.

For at downloade eller uploade filen (eller med andre ord for at oprette forbindelse til P2P-netværket) skal du bruge en torrent-klient. BitTorrent og uTorrent er de to mest populære torrentingsklienter.

Selvom du kun kan vælge at downloade filer og aldrig være en Seeder, er konceptet 'at betale det videre' udbredt blandt torrenterne.

Hvorfor har du brug for en Torrent VPN?

En VPN anbefales stærkt til torrenting. Her er nogle af grundene til:

  • For at holde dine torrenting sessioner sikre: Torrenting er normalt rynket af, uanset hvilket land du bor i. Du ønsker ikke, at din internetudbyder eller regering skal holde styr på dine torrenting-aktiviteter. Med en VPN kan du holde dine torrent-sessioner sikre og private.
  • Undgå ISP-throttling: Din internetudbyder vil sandsynligvis bremse din internetforbindelse, hvis den registrerer aktiviteter med stor torrenting. Hvis du bruger en VPN, vil dine torrentaktiviteter ikke blive opdaget.
  • Helhedsbeskyttelse: En VPN giver ikke kun beskyttelsesdækning til torrent-klienten, men den vil også beskytte dine IP-fodaftryk, når du besøger torrentwebsteder.

Med en VPN får du fuldstændig torrentbeskyttelse. Under torrentaktiviteterne er din IP-adresse eksponeret og synlig for alle, der kan kigge efter. Se billedet herunder:

bedste vpn til bittorrent og torrenting

Når du er tilsluttet en VPN, bruger du imidlertid en delt IP-adresse. Denne IP-adresse bruges af hundreder af andre torrentere som dig. Dette betyder, at det er umuligt for nogen at spore torrentaktiviteterne tilbage til dig.

vpn og torrenting

Hvordan valgte vi den bedste torrenting VPN?

Som jeg sagde før, har vi omhyggeligt testet og evalueret snesevis af VPN'er, før vi afsluttede denne liste over 5 bedste VPN'er til torrenting.

Her er nogle af de parametre, der er vigtige for torrentering, som vi overvejede.

Hastighed

Når du streamer, er enhver forbindelse, der tilbyder mere end 10 Mbps hastighed normalt god nok. Imidlertid er torrenting en helt anden sag. Jo højere hastighed, jo bedre. Derfor, mens vi testede VPN'erne for torrenting, var vi nødt til at huske "hastighedsfald" -faktoren.

Hver VPN oplever hastighedsfald, da den skal omdirigere din internettrafik gennem sikre servere. Den VPN, der bevarer den originale hastighed mest og oplever det mindste fald, er dog den, der skal torrent.

ExpressVPN er den hurtigste blandt alle. De andre VPN'er på denne liste klarede sig imidlertid også godt.

Sikkerhed & Privatliv

Hastighed er vigtig. Selve grunden til, at du først vil have en torrenting VPN, er, at du leder efter en sikker og sikker torrenting-oplevelse. Du vil ikke have dine fodspor på nettet, mens du deltager i P2P-udvekslinger.

Alle VPN'er på denne liste tilbyder det højeste niveau af sikkerhed gennem uigennemtrængelige krypteringsprotokoller. Derudover får du også ekstra sikkerhedsfunktioner som Kill-Switch, der blokerer for din internetforbindelse, hvis VPN-forbindelsen pludselig falder.

Alle VPN'er på denne liste opretholder også en stram nul-log-politik. Dette sikrer, at dit privatliv opretholdes gennem dine torrentende sessioner.

Kompatibilitet med Torrent-klienter

Det er vigtigt for VPN-klienten at køre fejlfri sammen med den torrenting klient. Jeg blev overrasket over at se nogle VPN'er optræde uberettiget og endda gå ned i torrent-klienterne.

VPN'erne på vores liste over bedste VPN'er til torrenting er alle kompatible med de populære torrentklienter som BitTorrent og uTorrent. De løber næsten uden fejl gennem hele perioden med torrenting.

Undgå ISP-throttling

Internetudbydere har en måde at registrere dine streaming- og torrentaktiviteter. Når du har brugt en bestemt mængde data, bremser mange internetudbydere dit internet under torrenting.

Hastighed er yderst vigtig for P2P-aktiviteter. VPN'erne på vores liste sørger for, at alle de detekterbare underskrivende underskrifter er maskeret, og at der ikke er nogen ISP-throttling.

Torrentvenlige servere

Torrentoptimerede servere er et af de største kriterier, mens du vælger den bedste VPN til torrenting. Der er kun meget få VPN'er, der understøtter torrenting på tværs af hele deres serveropstilling (ExpressVPN er et sådant eksempel). De fleste VPN'er har dedikerede servere til torrenting.

Det var let at finde de torrentvenlige servere med VPN'erne på vores liste. Et par af dem har endda en særlig kategori til at vælge P2P-servere.

De fleste VPN'er, som vi udeladte fra denne liste, tilbyder ikke ønskelig serverydelse, mens de torrenser.

Bedste VPN til Torrenting

Her er vores liste over Bedste torrenting VPN i 2020. Jeg sætter ExpressVPN øverst på listen af ​​åbenlyse grunde - det har flere servere, der tilbyder torrenting med høj hastighed end andre VPN'er. Jeg har dog også gennemgået andre VPN'er, som jeg fandt, at de fungerede godt. Her er listen over bedste VPN'er til Torrenting i 2020:

  1. ExpressVPN: Hurtigste VPN med masser af torrent-venlige servere. Giver sikre og private P2P-forbindelser.
  2. IPVanish: Fremragende hurtig VPN til torrenting. Flere torrentoptimerede servere. Sikkerhed i topklasse.
  3. CyberGhost VPN: Dedikerede servere til P2P-forbindelser. Sikker og pålidelig.
  4. NordVPN: En torrentvenlig VPN med mange torrentoptimerede servere. To lags sikkerhed for ekstra beskyttelse.
  5. Surfshark VPN: En række dedikerede, torrentoptimerede servere til højhastighedsoverførsler og uploads. Lufttæt sikkerhed.

Nu vil jeg dække vigtige funktioner i alle 5 VPN'er. Jeg er sikker på, at det vil hjælpe dig med at finde din perfekte VPN, der passer til dine krav såvel som dit budget.

1. ExpressVPN

bedste vpn til torrenting

ExpressVPN er den bedste torrenting VPN og også den bedste samlede VPN. Det hjælper dig med at fjerne blokering af torrent, download i høje hastigheder og holder din torrenttrafik sikker.

Forbløffende hastighed

Torrenting kræver en højhastighedsinternetforbindelse, og det er en af ​​grundene til, at ExpressVPN er den bedste VPN til torrenting. ExpressVPN, der bredt betragtes som den hurtigste VPN i verden, tilbyder ensartede hastigheder på tværs af de fleste af sine servere.

Hver VPN mister hastigheden, da den skal omdirigere din internettrafik gennem sikre kanaler. Hvor de fleste VPN'er mistede mere end 50% af den oprindelige ISP-hastighed, beholdt mange ExpressVPN-servere imidlertid over 90%. Ingen andre VPN kommer endda tæt på ExpressVPN på hastighedsfronten. Det er den hurtigste VPN til torrenting.

ExpressVPN sørger også for, at dine torrentudvekslinger ikke er begrænset af en båndbreddehætte. Du kan downloade eller uploade en hvilken som helst mængde data, så længe bredbåndsplanen fra din internetudbyder tillader det.

P2P-serverdækning

I modsætning til mange andre VPN'er, vi testede, giver ExpressVPN omfattende torrenting / P2P-dækning på tværs af alle dets servere over hele verden. ExpressVPN har i øjeblikket mere end 3000 servere på mere end 160 lokationer. Med ExpressVPN kan du torrent sikkert, selv i de lande, hvor torrenting er forbudt.

Sikkerhed, privatliv, & Jurisdiktion

Heldigvis kommer høje hastigheder IKKE på bekostning af sikkerheden. ExpressVPN bruger industristandarder inden for krypteringsteknologi, der giver lufttæt sikkerhed og dækning til dine torrenting-aktiviteter. Det har også en kill-switch, der øjeblikkeligt blokerer din internetforbindelse, hvis forbindelsen til VPN-serveren falder, eller mens du skifter VPN-servere.

OpenVPN-protokol, servergodkendelse, HMAC-godkendelse, kontrol-kanalkryptering, datakanalkryptering og perfekt fremadretthed er nogle af de tilføjede teknologier, der styrker sikkerheden i dine torrenting-forbindelser.

ExpressVPN er baseret på De Britiske Jomfruøer. Det ligger uden for alle større overvågningsorganisationers jurisdiktion. Det har også en streng politik, der ikke er log-ind. Med enkle ord tilbyder ExpressVPN komplet privatliv.

Yderligere funktioner

ExpressVPN leveres også med Split Tunneling. Denne funktion giver dig mulighed for at vælge, hvilke apps du vil oprette forbindelse til VPN, og hvilke der bruger den normale ISP-forbindelse. Dette betyder, at du kan sikre dine torrenting-aktiviteter ved kun at tilslutte torrent-klienten, såsom BitTorrent / uTorrent, til VPN, mens du fortsætter med at surfe på nettet, spille online spil osv. Uden en VPN.

Mens ExpressVPN er den bedste VPN til torrents, kan du gøre mere med det. Du kan fjerne blokering af geobegrænset indhold, sikre Kodi-streaming, sikre din FireStick og andre enheder.

Softwaresupport

Hver ExpressVPN-konto giver dig mulighed for at oprette op til 5 enheder samtidigt. Det har kompatible apps til Android-mobiler & tablets, iPhone og andre iOS-enheder, tv-enheder som FireStick og Android TV Boxes, Windows, Linux, & Mac-computere, browserudvidelser, routere og mere.

Kunde support

ExpressVPN har et meget responsivt chat-support system. Hvis du har brug for hjælp, er de tilgængelige døgnet rundt for at besvare dine spørgsmål. Du kan også komme i kontakt med ExpressVPN via e-mail. Kundeservicerepræsentanterne er kyndige og kundevenlige.

Tilbud og købsmuligheder

Du kan få 3-måneders gratis og gemme hele 49% på ExpressVPNs årlige plan. ExpressVPN tilbyder også en 30-dages pengene-tilbage-garanti uden spørgsmål. Hvis du ikke kan lide tjenesten (som jeg ikke ser nogen grund til), kan du altid bede om en fuld refusion inden for 30 dage.

Du kan betale med dit kredit- / betalingskort, PayPal og endda Bitcoin.

Besøg ExpressVPN.com

2. IPVanish

bedste vpn til torrents

IPVanish er en anden solid VPN til torrenting. Selvom det ikke er så hurtigt som ExpressVPN, leverer IPVanish tilfredsstillende hastigheder på tværs af mange af sine servere.

Forbløffende hastighed

Flere af vores test afslørede, at IPVanish kunne bevare 75-80% af den originale ISP-hastighed. Hvis du har en anstændig forbindelse fra din internetudbyder, får du en glat torrenting-oplevelse.

P2P-serverdækning

Der er mere end 1300 servere på over 75 steder over hele kloden. Næsten alle IPVanish-servere er P2P-venlige. Og der er ingen grænse for, hvor meget data du har uploadet eller downloadet. IPVanish sætter ikke en båndbreddegrænse.

Sikkerhed, privatliv, & Jurisdiktion

IPVanish følger også branchens standarder med hensyn til at yde den højeste sikkerhed til din forbindelse, mens du torrent. Den militære klasse 256-bit AES-kryptering sørger for, at dine torrenting-aktiviteter er helt sikre.

Moderselskabet til IPVanish er baseret i USA, hvor mange større overvågningsorganer har jurisdiktion. Dette er lidt foruroligende. Virksomheden opretholder imidlertid en streng politik for nul-logs. Derfor vil jeg gerne tro, at mine oplysninger er sikre med dem. Alligevel vil jeg stole på ExpressVPN over IPVanish enhver dag.

App Support

IPVanish er tilgængelig på en lang række enheder inklusive Amazon Fire TV & FireStick, iOS, Android-mobiler, Mac OS, Windows, Linux samt browserudvidelser.

Apps er kompatible med alle de populære torrent-klienter, inklusive BitTorrent.

Med et IPVanish-abonnement kan du oprette op til 10 enheder samtidigt. Du kan også dele denne VPN med din familie og venner.

Yderligere funktioner

Udover at være VPN, der tillader torrenting, er IPVanish også praktisk, når det kommer til at fjerne blokering af censureret indhold, apps og websteder.

Derudover giver det dig mulighed for at skifte servere ubegrænset tid. Betydning, du kan prøve så mange servere, som du vil, indtil du finder den, der passer bedst til dine behov.

Kunde support

Hvis du har spørgsmål, er der en 24/7 kundesupport tilgængelig via live chat såvel som e-mail.

Tilbud & Købsindstillinger

Du kan nu spare 46% på IPVanish-årsplanen, som nu koster $ 77.99 årligt i modsætning til $ 143.88. Du kan også vælge en 3-måneders plan for $ 26.99 og spare 25%. Hvis du vil beholde den måned til måned, er den månedlige plan nu tilgængelig til en nedsat pris på $ 10 (og ikke $ 11.99)

IPVanish tilbyder en 7-dages ubetinget pengene-tilbage-garanti. Det er den korteste, hvis du sammenligner det med ExpressVPN eller de fleste andre VPN'er på markedet. Ikke desto mindre kan du få en vis idé om VPN's kapaciteter på 7 dage.

Besøg IPVanish.com

3. CyberGhost

bedste torrenting vpn

CyberGhost har foretaget et navn for sig selv i VPN-verdenen de sidste par år. Denne VPN er blevet det foretrukne valg for streamere såvel som for mange torrentere.

Spændende hastighed og P2P-serverdækning

Det interessante ved CyberGhost er, at mange af dets servere ikke understøtter torrenting. Den har dog afsat nogle torrenting-optimerede servere, der tilbyder P2P-forbindelser i høj hastighed og er bare perfekte til dine torrenting-behov.

Selvom ikke alle dets servere tilbyder ønskelige hastigheder, er dem, der er dedikeret til torrenting, hurtige nok. Du kan vælge en af ​​de torrenting-optimerede servere fra appgrænsefladen.

Sikkerhed, privatliv, & jurisdiktion

CyberGhost sørger også for, at alle dine downloads og uploads er beskyttet med de lufttætte militære sikkerhedsprotokoller. Du kan torrent så meget, som du vil, og hverken din internetudbyder eller nogen anden vil få et grøft af det. Den har også en automatisk Kill-switch, som øjeblikkeligt blokerer din internetforbindelse, hvis VPN-forbindelsen falder.

CyberGhost er baseret i Rumænien, og det ligger uden for overvågningsorganisationernes jurisdiktion. Virksomheden har en streng nul-log-politik, der sikrer, at dit privatliv altid opretholdes.

App Support

CyberGhost har desktop-apps til Windows, macOS og Linux. Mobile apps til iOS og Android, browserudvidelser til Chrome og Firefox, TV-apps til Amazon FireStick og Android TV-enheder og router support til udvalgte routere.

Det tillader også op til 7 samtidige forbindelser. Betydning, du kan sikre ikke kun din torrenting, men også online-aktiviteter på andre understøttede enheder. Du kan også dele det med din familie eller venner.

Yderligere funktioner

Der er Split Tunneling også, hvis du kun ønsker, at din P2P-klient skal forblive tilsluttet VPN-serverne, og andre online-aktiviteter skal gennem din ISP.

Tilbud & købsoptioner

Du kan spare 79% på den 3-årige plan og også få yderligere 2 måneder for $ 99 (faktureres hvert 3. år). CyberGhost har også en 2-årig plan, der koster $ 88,56, en 1-årig plan for $ 71,88 og en $ 12,99 månedlig plan.

CyberGhost tilbyder en 45-dages pengene-tilbage-garanti. Længst kendt blandt VPN'er.

Bitcoin-betaling understøttes ud over kredit- / betalingskort og PayPal.

Besøg CyberGhostVPN.com

4. NordVPN

bedste vpn til torrent-websteder

Hvis du leder efter den bedste VPN til torrenting, er NordVPN en anden VPN, du gerne vil overveje. Det er en af ​​de hurtigste VPN'er, jeg har testet, og hastighed er en af ​​de vigtigste faktorer, der skal tages i betragtning for torrenting.

Hastighed og P2P-serverdækning

NordVPN er i stand til at bevare 70-75% af den originale hastighed, der tilbydes af din internetudbyder. Det er temmelig tilfredsstillende, da de fleste VPN'er ikke engang kommer tæt på 50%.

Selvom nogle NordVPN-servere ikke er torrent-venlige, har de tonsvis af servere, der er optimeret til torrenting. Du skal bare vælge P2P-kategorien i menuen på NordVPN-interface.

Sikkerhed, privatliv, & jurisdiktion

NordVPN anvender de stærkeste VPN-protokoller og algoritmer for at beskytte din online identitet, mens du torrenser. IP- og DNS-lækagebeskyttelse sørger for, at din P2P-trafik forbliver skjult for enhver, der måske leder efter.

NordVPN har hovedkontor i Panama. Det ligger uden for overvågningsorganisationernes jurisdiktion. Derudover opretholder den en stram politik for no-log.

App Support

NordVPN har en VPN-app til Android-mobiler, Windows, macOS, iOS, Android TV, FireStick, Linux og endda browserudvidelser. Dog tilbyder den ikke routeropsætningen længere.

En NordVPN-konto giver dig mulighed for at oprette op til 6 enheder samtidigt. Du holder ikke kun dine torrentaktiviteter sikre; Du kan også beskytte andre enheder.

Yderligere funktioner

Udover torrenting kan du bruge NordVPN til alle former for online-aktiviteter, herunder webbrowsing, streaming eller endda til at fjerne blokering af geobegrænset indhold.

Tilbud & købsoptioner

Du kan spare 70% på den 3-årige plan, som nu faktureres $ 125,64 hvert 3. år. Den 2-årige plan koster dig $ 119,76 og sparer dig 58%. Du kan også vælge en 1-årig plan, som faktureres $ 83,88 hvert år og sparer dig 41%. Hvis du gerne vil have det fra måned til måned, kan du vælge den månedlige plan for $ 11,95 uden besparelser.

Du får også en 30-dages pengene-tilbage-garanti, når du køber en NordVPN-plan.

Besøg NordVPN.com

5. Surfshark

bedste vpn til torrenting

Surfshark tilbyder flere højhastighedsservere til torrent. Derfor er det en del af denne liste over bedste VPN til torrents.

Hastighed & P2P-serverdækning

Det har mere end 1000 servere i over 60 lande. Dog ikke alle af dem kan være helt torrentvenlige. Det kan være nødvendigt, at du gennemgår en smule en hit-and-trial-proces. Desværre har Surfshark ikke muligheden for at vælge P2P-venlige servere separat.

Sikkerhed, privatliv, & jurisdiktion

Denne VPN-udbyder følger branchestandarderne for sikkerhed og beskytter dine torrenting-aktiviteter med AES 256-bit-kryptering; det bedste du kan få. Den har en Kill Switch til at blokere internetadgang i tilfælde af, at VPN-forbindelsen falder.

Surfshark er baseret på De Britiske Jomfruøer. Det betyder, at det ligger uden for de største overvågningsorganers jurisdiktion.

App Support

Surfshark tilbyder apps til macOS-, Windows- og Linux-computere. Det har mobile apps til Android- og iOS-enheder. Browserudvidelser til Chrome og Firefox. Smart TV-apps til FireStick, Apple TV og Android TV.

Det er også tilgængeligt på spilkonsoller inklusive Xbox og PlayStation.

Surfshark tilbyder ubegrænsede samtidige forbindelser. Det betyder, at du kan beskytte så mange enheder, som du vil med en konto.

Yderligere funktioner

Surfshark fungerer godt med P2P-klienter som BitTorrent og uTorrent. Det hjælper dig også med at undgå internet-throttling, hvis din internetudbyder bremser din forbindelse under torrenting.

Kunde support

Du kan kontakte Surfshark kundeservice via Live Chat. Du kan også sende en e-mail til dem fra deres kontaktside.

Tilbud & købsoptioner

Den 2-årige plan har en maksimal besparelse på 83%. Det er tilgængeligt for $ 47,76 (faktureres hvert andet år). Derudover kan du købe den årlige plan for $ 71,88 og spare 50%. Den månedlige plan koster dig $ 11,95 uden besparelser.

Der er en 30-dages pengene-tilbage-garanti med hvert abonnement.

Besøg Surfshark.com

Bedste gratis VPN til Torrenting

Ja, der er mange gratis VPN-udbydere tilgængelige på markedet. De minder mig om et populært ordsprog, "hvis det er gratis, er det sandsynligt, at du er produktet."

Vi har også testet flere gratis VPN'er, og der er ikke et enkelt navn, vi kan tage med tillid til, at ville gøre mere skade end nogen fordel.

Vedligeholdelse af et VPN-netværk kræver en masse penge. Gratis VPN-udbydere er ikke her for velgørenhed. De skal tjene penge på den ene eller den anden måde.

En masse gratis torrent VPN-udbydere vides at have solgt brugernes data til de højeste budgivere. Hos dem risikerer dit privatliv altid at blive kompromitteret.

Nogle tvivlsomme VPN-tjenester har endda smuget malware ind i brugerens enheder.

Jeg kan varmt anbefale, at hvis du leder efter torrent VPN, skal du gå til en af ​​de betalte. Selvom du betaler nogle penge, forbliver du sikker.

Læs: Hvordan gratis VPN'er tjener penge

VPN vs Proxy til Torrenting

Hvorvidt skal man bruge en VPN eller Proxy til torrenting? Det er et meget almindeligt spørgsmål blandt torrentere.

Svaret er dog ganske enkelt - VPN er det bedste.

En proxy skjuler kun IP-adressen for en app på ethvert tidspunkt. VPN giver all-round beskyttelse.

For eksempel kan du konfigurere en proxyserver i BitTorrent eller uTorrent-klient til at maskere din IP-adresse. Din IP-adresse vil dog stadig forblive eksponeret, når du besøger torrent-webstederne.

Desuden bruger en betalt VPN-tjeneste krypteringsprotokollen af ​​militær kvalitet til at beskytte dine torrenting-aktiviteter. De er næsten umulige at knække. På den anden side kan en proxy kompromitteres meget let.

Hvis du er seriøs med at beskytte dit privatliv, er en VPN det eneste svar.

Afslutter

Dette er vores liste over VPN'er, som vi mener er de bedste til torrenting. Hvis du beder mig om at vælge en fra listen, vil ExpressVPN være mit ubestridte valg. ExpressVPN har ikke kun flere torrentvenlige servere, men det tilbyder også de hurtigste P2P-forbindelser.

De andre VPN'er på denne liste gjorde det dog også godt, især sammenlignet med alle andre VPN'er, der ikke nåede det til vores liste. Hvad tænker du? Fortæl os det via kommentarfeltet nedenfor.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me