Бест ВПН фор Торрентинг (2020) | Преузми торенте сигурно

>

У овом посту ћете пронаћи најбољи ВПН за бујице. Након опсежног тестирања и процене, саставио сам листу од укупно 5 топ ВПН-а који беспрекорно функционише са бујицама / П2П. 

најбољи впн за бујицеБез обзира да ли желите да заобиђете ограничења бујице у одређеним регионима или једноставно желите да анонимност ваших активности мучења, употреба ВПН-а током П2П активности топло препоручујемо.

Ових дана на тржишту постоје дословно стотине ВПН услуга. Читав део њих тврди да су најбољи за бујице. Међутим, постоји само неколико ВПН-ова који су пријатни за бујице.

Већина ВПН-а је преспора за бујице. Потребна вам је брзина за брза преузимања. Многи од њих имали су озбиљних сигурносних проблема. Желите да сесије мучења чувају приватно и сигурно. Неколико ВПН-ова није прошло добро са торрент клијентима као што су БитТоррент и уТоррент.

Тестирали смо готово све ВПН-ове пре него што смо саставили ову листу најбољих ВПН-а за бујицу. ВПН-ови на нашој листи водећи су у индустрији. Брзина, сигурност, приватност, добијате комплетан пакет.

Иако је један ВПН који се јасно истиче чак и на овој листи је ЕкпрессВПН. Без сумње је бржи од осталих ВПН-а и пружа широку покривеност торрентима на свим својим серверима. То је такође један од најсигурнијих ВПН-а који ћете пронаћи. Ево кратког прегледа функција ЕкпрессВПН:

Contents

Шта је торент?

Једноставним речима, бујица је размена датотека путем интернета између људи. Стога се уобичајено назива и размена равноправних конкурената (П2П).

Када преузмете датотеку - рецимо филм - помоћу мреже П2П, не преузимате је са било којег наменског сервера. Преузимате датотеку спремљену на рачунаре људи попут вас и мене који су повезани на П2П мрежу.

Током бујице, целокупна датотека се не преузима с једне локације. У ствари, преузимате одвојене делове исте датотеке од различитих корисника.

Корисници од којих можете преузети датотеке (тачније корисници који учитавају датотеку) називају се „сеедерс“. Корисници који преузимају датотеку називају се "пијавице".

У зависности од броја сеедерских датотека, можете преузимати одвојене сегменте исте датотеке са стотина колега. Што је већи број семена, брже ће бити преузимање.

Да бисте преузели или отпремили датотеку (или другим речима да бисте се повезали на П2П мрежу) потребан вам је торрент клијент. БитТоррент и уТоррент су два најпопуларнија клијента за торрентинг.

Иако можете бирати само да преузимате датотеке и никада нисте Сеедер, концепт „плаћања унапред“ превладава међу бујица..

Зашто вам треба Торрент ВПН?

ВПН се топло препоручује за бујице. Ево неколико разлога због којих:

  • Да бисте сачували своје сеансе мучења: Торрентинг се обично намршти, без обзира у којој земљи живите. Не желите да ваш даватељ интернетских услуга или влада прате ваше активности мучења. Помоћу ВПН-а, можете одржавати безбедност и приватност својих торрент сесија.
  • Спречити истицање ИСП-а: Ваш ИСП ће вероватно успорити вашу интернетску везу ако открије велике активности бујице. Ако користите ВПН, ваше торрент активности неће бити откривене.
  • Свеобухватна заштита: ВПН не само да ће заштитити поклопац торрент клијента, већ ће заштитити и ваше ИП отиске приликом посете торрентинг веб локација.

Уз ВПН добијате потпуну заштиту од бујице. Током бујице, ваша ИП адреса је изложена и видљива свима који је могу гледати. Погледајте слику испод:

најбољи впн за битторрент и бујице

Међутим, када сте повезани на ВПН, користите дељену ИП адресу. Ову ИП адресу користе стотине других бујица попут вас. То значи да је немогуће да неко прати ваше бујарске активности.

впн и бујица

Како смо изабрали најбољу ВПН за бујицу?

Као што сам рекао прије, пажљиво смо тестирали и процијенили на десетине ВПН-ова прије него што смо окончали листу 5 најбољих ВПН-ова за бујицу.

Ево неких параметара важних за бујицу које смо размотрили.

Брзина

При стриму, свака веза која нуди брзину већу од 10 Мбпс обично је довољно добра. Међутим, бујица је потпуно другачији случај. Што је већа брзина, то је боље. Стога, док смо тестирали ВПН-ове за бујице, морали смо имати на уму фактор 'брзине пада'.

Сваки ВПН доживљава пад брзине јер мора да преусмери ваш интернет саобраћај преко сигурних сервера. Међутим, ВПН који највише задржава првобитну брзину и доживљава најмањи пад је онај за бујицу.

ЕкпрессВПН је најбржи међу свима. Иако су се и остали ВПН-ови на овој листи показали добро.

Сигурност & Приватност

Брзина је важна. Међутим, сам разлог због којег желите ВПН за бујицу на првом месту је тај што тражите сигурно и сигурно искуство мучења. Не желите да остајете на интернету док се бавите П2П разменом.

Сви ВПН-ови на овој листи нуде највиши ниво сигурности кроз непробојне протоколе за шифровање. Поред тога, добијате и додатне безбедносне функције као што је Килл-Свитцх који блокира вашу интернетску везу ако ВПН веза изненада падне.

Такође, сви ВПН-ови на овој листи одржавају строгу политику нулте евиденције. На тај начин се чува ваша приватност током ваших мучења.

Компатибилност са Торрент клијентима

За ВПН клијента је важно да покрене без грешке заједно са клијентом за торрентинг. Изненадио сам се када сам видео неке ВПН-ове који се понашају неретко и чак руше клијенте.

ВПН-ови на нашој листи најбољих ВПН-ова за торрент су сви компатибилни са популарним торрент клијентима као што су БитТоррент и уТоррент. Они трче готово без икаквих провала током читавог периода мучења.

Спречити бављење ИСП-ом

ИСП-ови имају начин да открију ваше стреаминг и торрент активности. Након што сте потрошили одређену количину података, многи даваоци интернетских услуга успоравају ваш интернет током бујице.

Брзина је од највећег значаја за П2П активности. ВПН-ови на нашој листи осигуравају да су сви препознати потписи бујице маскирани и да нема пропуцавања интернетских услуга..

Торрентс-фриендли сервери

Торренти оптимизовани сервери су један од највећих критеријума приликом избора најбољег ВПН-а за торрент. Постоји само неколико ВПН-ова који подржавају бујицу током читаве линије сервера (ЕкпрессВПН је један такав пример). Већина ВПН-а имају наменске сервере за бујице.

Било је лако пронаћи торент-фриендли сервере с ВПН-овима на нашој листи. Неколико њих чак има посебну категорију за избор П2П сервера.

Већина ВПН-ова које смо изостали са ове листе не нуде пожељне перформансе сервера током бујице.

Најбољи ВПН за торрентинг

Ево наше листе најбољих ВПН торрентинга у 2020. години. ЕкпрессВПН стављам на врх листе из очитих разлога - има више сервера који нуде велике брзине торрента од осталих ВПН-ова. Међутим, прегледао сам и друге ВПН мреже које су се показале добро изведенима. Ево листе најбољих ВПН-а за торрентинг у 2020. години:

  1. ЕкпрессВПН: Најбржи ВПН са тонским серверима прилагођеним торентима. Пружа сигурне и приватне П2П везе.
  2. ИПВанисх: Прилично брз ВПН за бујице. Неколико сервера оптимизованих торрентима. Врхунски ниво сигурности.
  3. ЦиберГхост ВПН: Наменски сервери за П2П везе. Сигурна и поуздана.
  4. НордВПН: ВПН прилагођен торренту са многим серверима оптимизованим торрентима. Двослојна сигурност за додатну заштиту.
  5. Сурфсхарк ВПН: Распон наменских, торрент-оптимизованих сервера за брза преузимања и отпремања. Пропусно осигурање.

Сада ћу покрити важне карактеристике свих 5 ВПН-ова. Сигуран сам да ће вам помоћи да пронађете свој савршен ВПН који одговара вашим захтевима као и буџету.

1. ЕкпрессВПН

најбољи впн за бујице

ЕкпрессВПН је најбољи ВПН за бујицу и такође најбољи укупни ВПН. Помаже вам да деблокирате торент, преузмете их на великим брзинама и чувају ваш торрент саобраћај.

Торрентинг Спеед

Торрентинг захтева интернетску везу велике брзине и то је један од разлога зашто је ЕкпрессВПН најбољи ВПН за бујице. Нашироко сматран најбржим ВПН-ом на свету, ЕкпрессВПН нуди сталне брзине на већини својих сервера.

Сваки ВПН губи брзину јер мора да преусмери ваш интернет саобраћај кроз сигурне канале. Међутим, тамо где је већина ВПН изгубила више од 50% првобитне брзине ИСП-а, многи ЕкпрессВПН сервери задржали су више од 90%. Ниједан други ВПН није ни близу ЕкпрессВПН-а на предњој брзини. То је најбржи ВПН за бујице.

ЕкпрессВПН такође осигурава да ваше размене торрента нису ограничене ограничењем пропусне ширине. Можете преузети или пренијети било коју количину података све док то широкопојасни план допушта од вашег даватеља интернетских услуга.

Покривеност сервера П2П

За разлику од многих других ВПН-ова које смо тестирали, ЕкпрессВПН пружа обимну торрентинг / П2П покривеност на свим својим серверима широм света. ЕкпрессВПН тренутно има више од 3000 сервера на више од 160 локација. С ЕкпрессВПН-ом можете бујити сигурно чак и у земљама у којима је бујица забрањена.

Безбедност, приватност, & Надлежност

Срећом, велике брзине НЕ долазе по цијену сигурности. ЕкпрессВПН користи индустријске стандарде у технологији шифровања, који пружају непропусну сигурност и покриће за ваше активности бујице. Такође поседује прекидач килл који тренутно блокира вашу интернетску везу ако веза са ВПН сервером падне или док пребаците ВПН сервере.

ОпенВПН протокол, аутентификација сервера, ХМАЦ провјера идентитета, шифрирање контролног канала, шифрирање канала канала и савршена тајност напријед су неке од додатих технологија које појачавају сигурност ваших торрентинг веза.

ЕкпрессВПН има седиште на Британским Девичанским острвима. То је ван надлежности свих главних надзорних организација. Такође поседује строгу политику записивања без дневника. Једноставним речима, ЕкпрессВПН нуди потпуну приватност.

Додатне функције

ЕкпрессВПН такође долази са Сплит туннелингом. Ова функција омогућава вам да одаберете које апликације желите да повежете на ВПН, а које користе уобичајену ИСП везу. То значи да можете осигурати своје торрентинг активности повезивањем само торрент клијента, попут БитТоррент / уТоррент-а, на ВПН док настављате да прегледавате веб, играте онлине игре итд. Без ВПН-а..

Иако је ЕкпрессВПН најбољи ВПН за торенте, то можете учинити више. Можете да деблокирате гео-ограничен садржај, осигурате Коди стреаминг, осигурате свој ФиреСтицк и друге уређаје.

Софтверска подршка

Сваки ЕкпрессВПН налог омогућава повезивање до 5 уређаја истовремено. Има компатибилне апликације за Андроид мобителе & таблете, иПхоне и друге иОС уређаје, ТВ уређаје као што су ФиреСтицк и Андроид ТВ Бокес, Виндовс, Линук, & Мац рачунари, екстензије прегледача, рутери и још много тога.

Подршка муштеријама

ЕкпрессВПН има високо-реагован систем подршке за ћаскање. Ако вам је потребна помоћ, на располагању су вам 24 сата дневно и 7 дана како би одговорили на ваша питања. Такође можете да ступите у контакт са ЕкпрессВПН-ом путем е-поште. Представници корисничке службе су образовани и прилагођени купцима.

Понуде и опције куповине

Можете добити 3 месеца бесплатно и уштедјети огромних 49% на годишњем плану ЕкпрессВПН-а. ЕкпрессВПН такође нуди 30-дневну гаранцију поврата новца без питања. Ако вам се услуга не свиђа (што не видим разлог зашто), увек можете затражити пуни поврат у року од 30 дана.

Можете платити својом кредитном / дебитном картицом, ПаиПал-ом, па чак и Битцоин-ом.

Посетите ЕкпрессВПН.цом

2. ИПВанисх

најбољи впн за торенте

ИПВанисх је још један солидан ВПН за бујице. Иако није брз као ЕкпрессВПН, ИПВанисх пружа задовољавајуће брзине на већини својих сервера.

Торрентинг Спеед

Неколико наших тестова је открило да ИПВанисх може задржати 75-80% првобитне ИСП брзине. Ако имате добру везу са ИСП-ом, имаћете несметано искуство мучења.

Покривеност сервера П2П

Постоји више од 1300 сервера на преко 75 локација широм света. Скоро сви ИПВанисх сервери су прилагођени П2П. И, нема ограничења у броју података које сте поставили или преузели. ИПВанисх неће поставити ограничење пропусности.

Безбедност, приватност, & Надлежност

ИПВанисх такође следи индустријске стандарде у пружању безбедности највишег нивоа вашој вези док торенте. 256-битна АЕС енкрипција војне класе осигурава да су ваше активности мучења потпуно сигурне.

Матична компанија ИПВанисх-а је са седиштем у Сједињеним Државама, где су надлежна многа велика надзорна тела. Ово је помало забрињавајуће. Међутим, компанија води строгу политику нулте евиденције. Зато бих волео да верујем да су моји подаци сигурни са њима. Ипак, веровао бих ЕкпрессВПН-у преко ИПВанисх-а сваког дана.

Подршка за апликације

ИПВанисх је доступан на читавом низу уређаја укључујући Амазон Фире ТВ & ФиреСтицк, иОС, Андроид мобители, Мац ОС, Виндовс, Линук, као и проширења прегледача.

Апликације су компатибилне са свим популарним торрент клијентима, укључујући БитТоррент.

Помоћу једне ИПВанисх претплате можете истовремено повезати до 10 уређаја. Овај ВПН можете делити и са породицом и пријатељима.

Додатне функције

Осим што је ВПН који омогућава торрентинг, ИПВанисх је такође користан када је у питању деблокирање цензурираног садржаја, апликација и веб локација.

Поред тога, омогућава вам неограничено пребацивање сервера. Значи, можете испробати онолико сервера колико желите док не пронађете онај који најбоље одговара вашим потребама.

Подршка муштеријама

Ако имате било каквих питања, на располагању вам је 24/7 корисничка подршка путем ливе цхат-а, као и путем е-поште.

Понуде & Опције куповине

Сада можете уштедјети 46% на годишњем плану ИПВанисх, који сада кошта 77,99 УСД годишње, за разлику од 143,88 УСД. Такође се можете одлучити за тромесечни план од 26,99 УСД и уштедите 25%. Ако желите да га одржавате из месеца у месец, месечни план је сада доступан по сниженој цени од 10 УСД (а не 11,99 УСД)

ИПВанисх нуди 7-дневну безусловну гаранцију поврата новца. То је најкраће ако га упоредите са ЕкпрессВПН или већином других ВПН-ова на тржишту. Ипак, за 7 дана можете добити поприличну представу о могућностима ВПН-а.

Посетите ИПВанисх.цом

3. ЦиберГхост

најбољи торрентинг впн

ЦиберГхост је током протеклих неколико година себи направио име у свету ВПН-а. Овај ВПН постао је преферирани избор за стреамере као и многе бујице.

Брзина торента и покривеност П2П сервера

Занимљивост код ЦиберГхоста је да многи његови сервери не подржавају бујице. Међутим, издвојио је неке сервере оптимизоване торрентинг-ом који нуде брзе П2П везе и савршено су погодне за ваше торрентинг потребе.

Иако не нуде све његове сервере пожељне брзине, оне посвећене бујици су довољно брзе. Можете да изаберете један од сервера оптимизованих торрентинг-ом из интерфејса апликације.

Сигурност, приватност, & надлежност

ЦиберГхост такође обезбеђује да су сва ваша преузимања и отпреме заштићена непропусним, војним протоколима безбедности. Можете да бујите колико год желите, а ни ваш даватељ интернетских услуга нити било ко други неће добити дашак од тога. Такође поседује и аутоматски прекидач који аутоматски блокира вашу интернетску везу ако ВПН веза падне.

ЦиберГхост је основана у Румунији и ван је надлежности надзорних организација. Компанија има строгу политику нулте евиденције којом се осигурава да се ваша приватност увек одржава.

Подршка за апликације

ЦиберГхост има апликације за десктоп за Виндовс, мацОС и Линук. Мобилне апликације за иОС и Андроид, проширења прегледача за Цхроме и Фирефок, ТВ апликације за Амазон ФиреСтицк и уређаје Андроид ТВ и подршка за рутере за одабране рутере.

Такође омогућава до 7 симултаних веза. Значи, можете осигурати не само своје бујице већ и мрежне активности и на другим подржаним уређајима. Такође га можете поделити са породицом или пријатељима.

Додатне функције

Постоји и Сплит Туннелинг у случају да желите да само ваш П2П клијент остане повезан са ВПН серверима, а остале мрежне активности пролазе путем вашег ИСП-а..

Понуде & опције куповине

Можете уштедети 79% на трогодишњем плану и такође добити додатна 2 месеца за 99 УСД (наплаћује се сваке 3 године). ЦиберГхост такође има двогодишњи план који кошта 88,56 долара, једногодишњи план 71,88 долара и месечни план од 12,99 долара.

ЦиберГхост нуди 45-дневну гаранцију поврата новца. Најдуже познат међу ВПН-овима.

Плаћање путем Битцоин-а подржано је поред кредитних / дебитних картица и ПаиПал-а.

Посетите ЦиберГхостВПН.цом

4. НордВПН

најбољи впн за торрент сајтове

Ако тражите најбољи ВПН за торрентинг, НордВПН је други ВПН који желите да размотрите. То је један од најбржих ВПН-а које сам тестирао и брзина је један од кључних фактора који треба узети у обзир за бујице.

Брзина и покривеност П2П сервера

НордВПН може задржати 70-75% првобитне брзине коју нуди ваш ИСП. То је прилично задовољавајуће имајући у виду да се већина ВПН-а чак и не приближава 50%.

Иако неки НордВПН сервери нису прилагођени бујицама, он има мноштво сервера оптимизованих за бујице. Треба само да изаберете категорију П2П у менију на НордВПН интерфејсу.

Сигурност, приватност, & надлежност

НордВПН користи најјаче ВПН протоколе и алгоритме за заштиту вашег мрежног идентитета док вијите. ИП и ДНС заштита од цурења осигурава да ваш П2П саобраћај остане скривен од свих који га можда траже.

Сједиште компаније НордВПН је у Панами. То је ван надлежности надзорних организација. Уз то, она води строгу политику забране пријаве.

Подршка за апликације

НордВПН има ВПН апликацију за Андроид мобителе, Виндовс, мацОС, иОС, Андроид ТВ, ФиреСтицк, Линук, па чак и проширење прегледача. Међутим, више не нуди подешавање рутера.

Један НордВПН налог омогућава вам повезивање до 6 уређаја истовремено. Не само да чувате своје бујарске активности; можете заштитити и друге уређаје.

Додатне функције

Поред торрентинг-а, НордВПН можете користити и за све врсте мрежних активности, укључујући прегледавање веба, стриминг или чак за деблокирање гео-ограниченог садржаја.

Понуде & опције куповине

Можете уштедети 70% на трогодишњем плану који се сада наплаћује 125,64 УСД сваке 3 године. Двогодишњи план кошта 119,76 долара и штеди вам 58%. Такође се можете одлучити за једногодишњи план, који се наплаћује 83,88 УСД сваке године и штеди вам 41%. Ако желите да га одржавате из месеца у месец, можете одабрати месечни план за 11.95 УСД без уштеде.

Такође добијате 30-дневну гаранцију поврата новца када купујете НордВПН план.

Посетите НордВПН.цом

5. Сурфсхарк

најбољи впн за бујице

Сурфсхарк нуди неколико сервера велике брзине за бујице. Због тога је део ове листе најбољих ВПН-а за торенте.

Брзина & Покривеност сервера П2П

Има више од 1000 сервера у преко 60 земаља. Међутим, не могу сви бити погодни за бујицу. Можда ћете морати да прођете кроз неки поступак хитних покушаја. Нажалост, Сурфсхарк нема могућност да засебно одабере П2П фриендли сервере.

Сигурност, приватност, & надлежност

Овај ВПН провајдер следи индустријске стандарде за сигурност и штити ваше активности мучења помоћу АЕС 256-битне енкрипције; најбоље што можеш добити. Има Килл Свитцх да блокира приступ интернету у случају да ВПН веза падне.

Сурфсхарк је смештен на Британским Девичанским острвима. Значи, то је ван надлежности главних надзорних тела.

Подршка за апликације

Сурфсхарк нуди апликације за мацОС, Виндовс и Линук рачунаре. Има мобилне апликације за Андроид и иОС уређаје. Проширења прегледача за Цхроме и Фирефок. Смарт ТВ апликације за ФиреСтицк, Аппле ТВ и Андроид ТВ.

Такође је доступан на играћим конзолама, укључујући Ксбок и ПлаиСтатион.

Сурфсхарк нуди неограничене истовремене везе. Значи, једним налогом можете заштитити колико год уређаја желите.

Додатне функције

Сурфсхарк добро сарађује са П2П клијентима као што су БитТоррент и уТоррент. Такође вам помаже да избегнете интернет у случају да ваш ИСП успори везу током бујице.

Подршка муштеријама

Службу за кориснике Сурфсхарка можете контактирати путем Ливе Цхат-а. Такође можете да им пошаљете е-пошту са њихове странице за контакт.

Понуде & опције куповине

Двогодишњи план има максималну уштеду од 83%. Доступан је за 47,76 долара (наплаћује се сваке 2 године). Поред тога, годишњи план можете купити за 71,88 УСД и уштедјети 50%. Месечни план кошта 11,95 УСД без уштеде.

Уз сваку претплату постоји 30-дневна гаранција поврата новца.

Посетите Сурфсхарк.цом

Најбољи бесплатни ВПН за торент

Да, на тржишту је доступно много бесплатних ВПН провајдера. Подсећају ме на популарну изреку: "ако је бесплатна, вероватно сте ви производ."

Такође смо тестирали неколико бесплатних ВПН-а и не постоји ниједно име које бисмо могли са сигурношћу узети које би нам нанијело више штете него користи.

Одржавање ВПН мреже захтева пуно новца. Бесплатни ВПН провајдери нису овде ради добротворне помоћи. Морају зарађивати новац на овај или онај начин.

Познато је да многи бесплатни торрент ВПН провајдери продају податке корисника највишим понуђачима. Са њима је увек угрожена ваша приватност.

Неке сумњиве ВПН услуге чак су се ушуњале у злонамјерни софтвер на корисничке уређаје.

Топло препоручујем да ако тражите торрент ВПН, идите на један од плаћених. Иако ћете платити нешто новца, остаћете сигурни.

Прочитајте: Како бесплатни ВПН-ови зарађују новац

ВПН вс проки за торент

Да ли користити ВПН или Проки за бујице? То је врло често питање међу бујица.

Одговор је прилично једноставан - ВПН је најбољи.

Проки ће у било којем тренутку сакрити ИП адресу само за једну апликацију. ВПН пружа свеобухватну заштиту.

На пример, можете да поставите проки сервер унутар БитТоррент или уТоррент клијента да маскира вашу ИП адресу. Међутим, ваша ИП адреса и даље ће бити изложена када посјетите торент локације.

Надаље, плаћена ВПН услуга користи војни протокол шифрирања како би заштитио ваше активности мучења. Готово их је немогуће пробити. С друге стране, проки се може компромитовати много лако.

Ако се озбиљно бавите заштитом своје приватности, ВПН је једини одговор.

Окончање

Ово је наша листа ВПН-а за које верујемо да су најбољи за бујицу. Ако бисте од мене тражили да изаберем један, ЕкпрессВПН ће бити мој неспорни избор. Не само да ЕкпрессВПН има више сервера прилагођених торрентима, већ нуди и најбрже П2П везе.

И други ВПН-ови на овој листи су се такође добро провели, посебно у поређењу са свим осталим ВПН-овима који нису ушли у нашу листу. Које су ваше мисли? Јавите нам се испод одељка за коментаре.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me