Beste VPN for Torrenting (2020) | Last ned Torrents sikkert

>

I dette innlegget finner du den beste VPN-en for torrenting. Etter omfattende tester og evalueringer har jeg samlet listen over totalt 5 topp VPN som fungerer feilfritt med torrenter / P2P. 

beste vpn for torrentingEnten du vil omgå torrenting-begrensningene i visse regioner eller bare ønsker å holde torrenting-aktivitetene dine anonymt, anbefales det å bruke en VPN under P2P-aktivitetene dine.

Det er bokstavelig talt hundrevis av VPN-tjenester i markedet i disse dager. Mange av dem hevder å være best for å torrentere. Imidlertid er det bare en håndfull VPN-er som er torrentvennlige.

De fleste VPN-er er for trege til å torrentere. Du trenger hastighet for raske nedlastinger. Mange av dem hadde noen alvorlige sikkerhetsproblemer. Du vil holde torrenting-økter private og sikre. Flere VPN-er gikk ikke bra med torrent-klientene som BitTorrent og uTorrent.

Vi testet omtrent hver VPN som finnes før vi sammenstiller denne listen over beste torrenting VPN-er. VPN-ene på listen vår er ledende i bransjen. Hastighet, sikkerhet, personvern, du får den komplette pakken.

Skjønt, den VPN som tydelig skiller seg ut selv på denne listen er ExpressVPN. Det er utvilsomt raskere enn andre VPN-er og gir bred torrenting dekning på alle serverne. Det er også en av de tryggeste VPN-ene du finner. Her er en rask titt på ExpressVPN-funksjonene:

Hva er Torrenting?

Med enkle ord, torrenting er filutvekslingen over internett mellom folket. Derfor er det også ofte kalt Peer to Peer (P2P) utveksling.

Når du laster ned en fil - si en film - ved hjelp av P2P-nettverket, laster du ikke ned den fra noen dedikert server. Du laster ned filen som er lagret på datamaskiner til folk som deg og meg som er koblet til P2P-nettverket.

Under torrenting blir ikke hele filen lastet ned fra et enkelt sted. Faktisk laster du ned separate biter av den samme filen fra forskjellige brukere.

Brukerne du kan laste ned filene fra (eller rettere sagt brukerne som laster opp filen) kalles ‘Seeders’. Brukerne som laster ned filen kalles ‘leechers’.

Avhengig av antall Seeders, kan du laste ned separate segmenter av den samme filen fra hundrevis av jevnaldrende. Jo høyere antall såmaskiner, desto raskere vil nedlastningen være.

For å laste ned eller laste opp filen (eller med andre ord for å koble til P2P-nettverket), trenger du en torrent-klient. BitTorrent og uTorrent er de to mest populære torrenting-klientene.

Selv om du bare kan velge å laste ned filer og aldri være en seeder, er konseptet å "betale det videre" utbredt blant torrentene..

Hvorfor trenger du en Torrent VPN?

En VPN er sterkt anbefalt for torrenting. Her er noen grunner til at:

  • For å sikre deg torrenting: Torrenting blir ofte rynket av, uansett hvilket land du bor i. Du vil ikke at Internett-leverandøren din eller regjeringen skal holde rede på torrenting-aktivitetene dine. Med en VPN kan du holde torrentøktene dine trygge og private.
  • Forhindre ISP-gasspådrag: Det er sannsynlig at Internett-leverandøren din reduserer internettforbindelsen hvis den oppdager aktiviteter med mye torrenting. Hvis du bruker en VPN, vil torrentaktivitetene dine ikke bli oppdaget.
  • All-round beskyttelse: En VPN vil ikke bare gi beskyttelsesdekning for torrent-klienten, men den vil også beskytte IP-fotavtrykkene dine når du besøker torrent-nettsteder.

Med en VPN får du fullstendig torrentbeskyttelse. Under torrentaktivitetene blir IP-adressen din utsatt og synlig for alle som kan se. Ta en titt på bildet nedenfor:

beste vpn for bittorrent og torrenting

Når du er koblet til et VPN, bruker du imidlertid en delt IP-adresse. Denne IP-adressen blir brukt av hundrevis av andre torrentere som deg. Dette betyr at det er umulig for noen å spore torrentaktivitetene tilbake til deg.

vpn og torrenting

Hvordan valgte vi den beste torrenting VPN?

Som jeg sa før, har vi nøye testet og evaluert dusinvis av VPN-er før vi fullførte denne listen over de 5 beste VPN-ene for torrenting.

Her er noen av parametrene som er viktige for torrenting som vi vurderte.

Hastighet

Når du strømmer, er en tilkobling som tilbyr mer enn 10 Mbps hastighet vanligvis god nok. Imidlertid er torrenting en helt annen sak. Jo høyere hastighet, jo bedre. Derfor, mens vi testet VPN-ene for torrenting, måtte vi huske "hastighetsfall" -faktoren.

Hver VPN opplever hastighetsfall da den må omdirigere internettrafikken din via sikre servere. VPN-en som beholder den originale hastigheten mest og opplever minst mulig dråpe, er imidlertid den for å torrentere.

ExpressVPN er den raskeste av alle. Men de andre VPN-ene på denne listen klarte seg også bra.

Sikkerhet & Personvern

Hastighet er viktig. Imidlertid er selve grunnen til at du ønsker en torrenting VPN i utgangspunktet at du leter etter en trygg og sikker torrenting-opplevelse. Du vil ikke ha sporene dine på nettet mens du driver med P2P-utveksling.

Alle VPN-ene på denne listen tilbyr det høyeste sikkerhetsnivået gjennom ugjennomtrengelige krypteringsprotokoller. I tillegg får du også ekstra sikkerhetsfunksjoner som Kill-Switch som blokkerer internettforbindelsen din hvis VPN-forbindelsen plutselig faller.

Dessuten opprettholder alle VPN-ene på denne listen en streng policy for null-logg. Dette sikrer at personvernet ditt blir opprettholdt gjennom torrenting.

Kompatibilitet med Torrent-kunder

Det er viktig for VPN-klienten å kjøre feilfri sammen med den torrenting klienten. Jeg ble overrasket over å se noen VPN-er oppføre seg uberegnelig og til og med krasje torrent-klientene.

VPN-ene på vår liste over beste VPN-er for torrenting er alle kompatible med de populære torrent-klientene som BitTorrent og uTorrent. De kjører nesten uten feil gjennom hele perioden med torrenting.

Forhindre ISP-throttling

Internett-leverandører har en måte å oppdage streaming- og torrentaktiviteter på. Etter at du har brukt opp en viss mengde data, bremser mange Internett-leverandører internett under torrenting.

Hastighet er av største betydning for P2P-aktiviteter. VPN-ene på listen vår sørger for at alle de detekterbare underskrivende signaturene er masket og at det ikke er noen ISP-gasspådrag.

Torrentvennlige servere

Torrentoptimaliserte servere er et av de største kriteriene mens du velger den beste VPN-en for torrenting. Det er bare noen få VPN-er som støtter torrenting over hele serien av serverne (ExpressVPN er et slikt eksempel). De fleste VPN-er har dedikerte servere for torrenting.

Det var lett å finne de torrentvennlige serverne med VPN-ene på listen vår. Et par av dem har til og med en spesiell kategori å velge P2P-servere.

De fleste VPN-er som vi utelatt fra denne listen, tilbyr ikke ønskelig serverytelse mens du torrenser.

Beste VPN for Torrenting

Her er listen over beste torrenting VPN i 2020. Jeg plasserer ExpressVPN øverst på listen av åpenbare grunner - det har flere servere som tilbyr turtrobling i høy hastighet enn andre VPN-er. Imidlertid har jeg også gjennomgått andre VPN-er som jeg syntes presterte bra. Her er listen over beste VPN-er for Torrenting i 2020:

  1. ExpressVPN: Raskeste VPN med mange torrentvennlige servere. Tilbyr sikre og private P2P-tilkoblinger.
  2. IPVanish: Veldig rask VPN for torrenting. Flere torrentoptimaliserte servere. Topp kvalitet.
  3. CyberGhost VPN: Dedikerte servere for P2P-tilkoblinger. Sikker og pålitelig.
  4. NordVPN: En torrentvennlig VPN med mange torrentoptimaliserte servere. To lags sikkerhet for ekstra beskyttelse.
  5. Surfshark VPN: En rekke dedikerte, torrentoptimaliserte servere for nedlastinger og opplastinger i høy hastighet. Lufttett sikkerhet.

Nå vil jeg dekke viktige funksjoner på alle 5 VPN-er. Jeg er sikker på at det vil hjelpe deg å finne din perfekte VPN som passer til dine krav så vel som budsjett.

1. ExpressVPN

beste vpn for torrenting

ExpressVPN er den beste torrenting VPN og også den beste generelle VPN. Det hjelper deg å fjerne blokkering av torrent, nedlasting i høye hastigheter og holder torrenttrafikken din sikker.

Forrykende hastighet

Torrenting krever en høyhastighets internettforbindelse, og det er en av grunnene til at ExpressVPN er den beste VPN-en for torrenting. ExpressVPN er bredt ansett som den raskeste VPN i verden, og tilbyr jevn hastighet på de fleste av serverne.

Hver VPN mister hastigheten da den må omdirigere internettrafikken din via sikre kanaler. Men der de fleste VPN-er mistet mer enn 50% av den opprinnelige ISP-hastigheten, beholdt mange ExpressVPN-servere over 90%. Ingen andre VPN kommer selv nær ExpressVPN på fartsfronten. Det er den raskeste VPN-en for torrenting.

ExpressVPN sørger også for at torrentutvekslingen ikke er begrenset av en båndbreddehette. Du kan laste ned eller laste opp alle datamengder så lenge bredbåndsplanen fra Internett-leverandøren tillater det.

P2P Server dekning

I motsetning til mange andre VPN-er vi testet, gir ExpressVPN omfattende torrenting / P2P-dekning på alle serverne over hele verden. ExpressVPN har for tiden mer enn 3000 servere på mer enn 160 steder. Med ExpressVPN kan du torrent sikkert selv i landene der torrenting er forbudt.

Sikkerhet, personvern, & Jurisdiksjon

Heldigvis kommer ikke høye hastigheter på bekostning av sikkerhet. ExpressVPN bruker industristandardene innen krypteringsteknologi som gir lufttett sikkerhet og dekning til dine torrenting-aktiviteter. Den har også en kill-switch som øyeblikkelig blokkerer internettforbindelsen din hvis forbindelsen til VPN-serveren synker eller mens du bytter VPN-servere.

OpenVPN-protokoll, servergodkjenning, HMAC-autentisering, kontroll-kanalkryptering, datakanal-kryptering, og perfekt fremoverhemmelighet er noen av de ekstra teknologiene som forsterker sikkerheten til dine torrenting-tilkoblinger.

ExpressVPN er basert på De britiske jomfruøyene. Det ligger utenfor jurisdiksjonen til alle de store overvåkningsorganisasjonene. Den har også en streng policy for ikke-logg. Med enkle ord tilbyr ExpressVPN fullstendig privatliv.

Tilleggsfunksjoner

ExpressVPN kommer også med Split Tunneling. Denne funksjonen lar deg velge hvilke apper du vil koble til VPN og hvilke som bruker den normale ISP-tilkoblingen. Dette betyr at du kan sikre deg torrenting-aktivitetene ved å bare koble torrent-klienten, for eksempel BitTorrent / uTorrent, til VPN mens du fortsetter å surfe på nettet, spille online spill osv. Uten VPN.

Mens ExpressVPN er den beste VPN-en for torrenter, kan du gjøre mer med det. Du kan oppheve blokkeringen av geobegrenset innhold, sikre Kodi-strømming, sikre FireStick og andre enheter.

Programvaresupport

Hver ExpressVPN-konto lar deg koble til opptil 5 enheter samtidig. Den har kompatible apper for Android-mobiler & nettbrett, iPhone og andre iOS-enheter, TV-enheter som FireStick og Android TV Boxes, Windows, Linux, & Mac-datamaskiner, nettleserutvidelser, rutere og mer.

Kundeservice

ExpressVPN har et svært responsivt chat-støttesystem. Hvis du trenger hjelp, er de tilgjengelige 24/7 for å svare på spørsmålene dine. Du kan også komme i kontakt med ExpressVPN via e-post. Kundeservicerepresentantene er kunnskapsrike og kundevennlige.

Tilbud og kjøpsalternativer

Du kan få 3-måneders gratis og spare hele 49% på ExpressVPNs årlige plan. ExpressVPN tilbyr også 30 dager pengene tilbake-garanti uten spørsmål. Hvis du ikke liker tjenesten (som jeg ikke ser noen grunn til), kan du alltid be om full refusjon innen 30 dager.

Du kan betale med ditt kreditt- / debetkort, PayPal og til og med Bitcoin.

Besøk ExpressVPN.com

2. IPVanish

beste vpn for torrenter

IPVanish er en annen solid VPN for torrenting. Selv om ikke så raskt som ExpressVPN, leverer IPVanish tilfredsstillende hastigheter på mange servere.

Forrykende hastighet

Flere av testene våre avslørte at IPVanish kunne beholde 75-80% av den opprinnelige ISP-hastigheten. Hvis du har en anstendig forbindelse fra Internett-leverandøren din, vil du få en jevn torrenting-opplevelse.

P2P-serverdekning

Det er mer enn 1300 servere på over 75 steder over hele kloden. Nesten alle IPVanish-serverne er P2P-vennlige. Og det er ingen begrensning for hvor mye data du har lastet opp eller lastet ned. IPVanish vil ikke sette en båndbreddegrense.

Sikkerhet, personvern, & Jurisdiksjon

IPVanish følger også bransjestandardene når det gjelder å gi førsteklasses sikkerhet til forbindelsen din mens du torrent. 256-biters AES-kryptering i militær klasse sørger for at dine torrenting-aktiviteter er helt sikre.

Morselskapet til IPVanish er basert i USA hvor mange større overvåkningsorganer har jurisdiksjon. Dette er litt bekymringsfullt. Imidlertid opprettholder selskapet en streng policy for nulllogger. Derfor vil jeg tro at informasjonen min er trygg med dem. Likevel vil jeg stole på ExpressVPN over IPVanish hver dag.

App støtte

IPVanish er tilgjengelig på en rekke enheter inkludert Amazon Fire TV & FireStick, iOS, Android-mobiler, Mac OS, Windows, Linux, samt nettleserutvidelser.

Appene er kompatible med alle de populære torrent-klientene, inkludert BitTorrent.

Med ett IPVanish-abonnement kan du koble opptil 10 enheter samtidig. Du kan dele denne VPN-en med familie og venner også.

Tilleggsfunksjoner

I tillegg til å være VPN som tillater torrenting, er IPVanish også praktisk når det gjelder å fjerne blokkering av sensurert innhold, apper og nettsteder.

I tillegg lar den deg bytte servere ubegrensede tider. Dette betyr at du kan prøve så mange servere du vil til du finner den som passer best for dine behov.

Kundeservice

Skulle du ha noen spørsmål, er det en 24/7 kundestøtte tilgjengelig via live chat samt e-post.

tilbud & Kjøpsalternativer

Du kan nå spare 46% på IPVanish-årsplanen, som nå koster $ 77.99 årlig i motsetning til $ 143.88. Du kan også velge 3-månedersplan for $ 26.99 og spare 25%. Hvis du vil beholde den måned til måned, er månedlig plan nå tilgjengelig for en rabattert pris på $ 10 (og ikke $ 11.99)

IPVanish tilbyr en 7-dagers ubetinget pengene-tilbake-garanti. Det er det korteste hvis du sammenligner det med ExpressVPN eller de fleste andre VPN-er i markedet. Likevel kan du få en god del ide om VPNs muligheter på 7 dager.

Besøk IPVanish.com

3. CyberGhost

beste torrenting vpn

CyberGhost har gitt seg et navn i VPN-verden de siste par årene. Denne VPN har blitt det foretrukne valget for streamere så vel som for mange torrentere.

Forrykende hastighet og P2P-serverdekning

Det interessante med CyberGhost er at mange av serverne ikke støtter torrenting. Imidlertid har den satt av noen torrenting-optimaliserte servere som tilbyr høyhastighets P2P-tilkoblinger og er perfekt for dine torrenting behov.

Selv om ikke alle serverne har ønskelige hastigheter, er de som er dedikert til torrenting raske nok. Du kan velge en av de torrenting-optimaliserte serverne fra appgrensesnittet.

Sikkerhet, personvern, & jurisdiksjon

CyberGhost sørger også for at alle nedlastinger og opplastinger er beskyttet med de lufttette militære sikkerhetsprotokollene. Du kan torrent så mye du vil, og verken Internett-leverandøren din eller noen andre vil få et pust av det. Den har også en automatisk Kill-Switch, som øyeblikkelig blokkerer internettforbindelsen din hvis VPN-tilkoblingen faller.

CyberGhost er basert i Romania og er utenfor jurisdiksjonen til overvåkningsorganisasjonene. Selskapet har en streng nulllogg-policy som sikrer at personvernet ditt alltid blir opprettholdt.

App støtte

CyberGhost har desktop-apper for Windows, macOS og Linux. Mobilapper for iOS og Android, nettleserutvidelser for Chrome og Firefox, TV-apper for Amazon FireStick og Android TV-enheter, og ruterstøtte for utvalgte rutere.

Det tillater også opptil 7 samtidige tilkoblinger. Dette betyr at du ikke bare kan sikre deg torrenting, men online aktiviteter på andre støttede enheter. Du kan også dele den med familie eller venner.

Tilleggsfunksjoner

Det er også delt deltunnelse i tilfelle du bare vil at P2P-klienten skal være koblet til VPN-serverne og andre online aktiviteter gjennom ISP-en din..

tilbud & kjøpsalternativer

Du kan spare 79% på 3-årsplanen og få ytterligere 2 måneder for $ 99 (faktureres hvert tredje år). CyberGhost har også en 2-årsplan som koster $ 88,56, en 1-årsplan for 71,88 dollar, og en månedlig plan på 12,99 dollar..

CyberGhost tilbyr en 45-dagers pengene-tilbake-garanti. Lengst kjent blant VPN-er.

Bitcoin-betaling støttes i tillegg til kreditt- / debetkort og PayPal.

Besøk CyberGhostVPN.com

4. NordVPN

beste vpn for torrent nettsteder

Hvis du er ute etter den beste VPN-en for torrenting, er NordVPN en annen VPN du vil vurdere. Det er en av de raskeste VPN-ene jeg har testet, og hastighet er en av nøkkelfaktorene for å ta hensyn til for torrenting.

Hastighet og P2P-serverdekning

NordVPN er i stand til å beholde 70-75% av den opprinnelige hastigheten som ISP-en tilbyr. Det er ganske tilfredsstillende gitt at de fleste VPN ikke engang kommer nær 50%.

Selv om noen NordVPN-servere ikke er torrentvennlige, har den mange servere som er optimalisert for torrenting. Du trenger bare å velge P2P-kategorien i menyen på NordVPN-grensesnittet.

Sikkerhet, personvern, & jurisdiksjon

NordVPN bruker de sterkeste VPN-protokollene og algoritmene for å beskytte din online identitet mens du torrenser. IP- og DNS-lekkasjebeskyttelse sørger for at P2P-trafikken din forblir skjult for alle som måtte se.

NordVPN har hovedkontor i Panama. Det er utenfor jurisdiksjonen til overvåkningsorganisasjonene. I tillegg opprettholder den en streng policy for ikke-logg.

App støtte

NordVPN har en VPN-app for Android-mobiler, Windows, macOS, iOS, Android TV, FireStick, Linux og til og med nettleserutvidelser. Imidlertid tilbyr den ikke ruteroppsettet lenger.

En NordVPN-konto lar deg koble til opptil 6 enheter samtidig. Du holder ikke bare torrentaktivitetene dine trygge; Du kan også beskytte andre enheter.

Tilleggsfunksjoner

Foruten torrenting, kan du bruke NordVPN for alle slags online aktiviteter, inkludert nettlesing, streaming eller til og med for å fjerne blokkering av geobegrenset innhold.

tilbud & kjøpsalternativer

Du kan spare 70% på 3-årsplanen som nå faktureres $ 125,64 hvert tredje år. 2-årsplanen koster $ 119,76 og sparer 58%. Du kan også velge en 1-årsplan, som faktureres $ 83,88 hvert år og sparer deg for 41%. Hvis du ønsker å beholde den måned til måned, kan du velge månedlig plan for $ 11,95 uten besparelser.

Du får også en 30-dagers pengene-tilbake-garanti når du kjøper en NordVPN-plan.

Besøk NordVPN.com

5. Surfshark

beste vpn for torrenting

Surfshark tilbyr flere høyhastighetsservere for torrenting. Dette er grunnen til at det er en del av denne listen over beste VPN for torrents.

Hastighet & P2P-serverdekning

Den har mer enn 1000 servere i over 60 land. Imidlertid kan ikke alle av dem være helt torrentvennlige. Du må kanskje gå gjennom litt av en hit-and-trial prosess. Dessverre har Surfshark ikke muligheten til å velge P2P-vennlige servere hver for seg.

Sikkerhet, personvern, & jurisdiksjon

Denne VPN-leverandøren følger bransjestandardene for sikkerhet og ivaretar torrenting-aktivitetene dine med AES 256-bit-kryptering; det beste du kan få. Den har en Kill Switch for å blokkere internettilgang i tilfelle VPN-tilkoblingen synker.

Surfshark er basert på De britiske jomfruøyene. Det betyr at det ligger utenfor jurisdiksjonen til de store overvåkningsorganene.

App støtte

Surfshark tilbyr apper for MacOS-, Windows- og Linux-datamaskiner. Den har mobilapper for Android og iOS-enheter. Nettleserutvidelser for Chrome og Firefox. Smart TV-apper for FireStick, Apple TV og Android TV.

Det er også tilgjengelig på spillkonsoller inkludert Xbox og PlayStation.

Surfshark tilbyr ubegrensede samtidige tilkoblinger. Dette betyr at du kan beskytte så mange enheter du vil med en konto.

Tilleggsfunksjoner

Surfshark fungerer bra med P2P-klienter som BitTorrent og uTorrent. Det hjelper deg også å unngå internettgjeving i tilfelle Internett-leverandøren bremser forbindelsen din under torrenting.

Kundeservice

Du kan kontakte Surfshark kundeservice via Live Chat. Du kan også sende en e-post til dem fra kontaktsiden deres.

tilbud & kjøpsalternativer

2-årsplanen har en maksimal besparelse på 83%. Det er tilgjengelig for $ 47,76 (faktureres hvert 2. år). I tillegg kan du kjøpe årsplanen for 71,88 dollar og spare 50%. Den månedlige planen koster $ 11,95 uten besparelser.

Det er en 30-dagers pengene-tilbake-garanti for hvert abonnement.

Besøk Surfshark.com

Beste gratis VPN for Torrenting

Ja, det er mange gratis VPN-leverandører tilgjengelig i markedet. De minner meg om et populært ordtak, "hvis det er gratis, er det sannsynlig at DU er produktet."

Vi har også testet flere gratis VPN-er, og det er ikke et eneste navn vi kan ta med tillit som vil gjøre mer skade enn noen fordel.

Det krever mye penger å opprettholde et VPN-nettverk. Gratis VPN-leverandører er ikke her for veldedighet. De må tjene penger på en eller annen måte.

Det er kjent at mange gratis torrent-VPN-leverandører har solgt brukerdata til de høyeste budgiverne. Hos dem risikerer personvernet ditt alltid å bli kompromittert.

Noen tvilsomme VPN-tjenester har til og med snek seg malware inn i brukerens enheter.

Jeg anbefaler på det sterkeste at hvis du er ute etter torrent VPN, så gå til en av de betalte. Selv om du betaler litt penger, vil du forbli trygg.

Les: Hvordan gratis VPN-er tjener penger

VPN vs Proxy for Torrenting

Enten å bruke en VPN eller proxy for å torrentere? Det er et veldig vanlig spørsmål blant torrentere.

Svaret er imidlertid ganske enkelt - VPN er det beste.

En proxy vil bare skjule IP-adressen for en app når som helst. VPN gir all-round beskyttelse.

For eksempel kan du sette opp en proxy-server i BitTorrent eller uTorrent-klient for å maskere IP-adressen din. Imidlertid vil IP-adressen din fortsatt være eksponert når du besøker torrent-nettstedene.

Videre bruker en betalt VPN-tjeneste krypteringsprotokollen av militær karakter for å beskytte dine torrenting-aktiviteter. De er nesten umulige å sprekke. På den annen side kan en fullmakt kompromitteres mye enkelt.

Hvis du ser alvorlig på å ivareta personvernet ditt, er en VPN det eneste svaret.

Pakk inn

Dette er vår liste over VPN-er som vi mener er best for å torrentere. Hvis du ber meg om å velge en fra listen, vil ExpressVPN være mitt ubestridte valg. ExpressVPN har ikke bare mer torrentvennlige servere, men det tilbyr også de raskeste P2P-tilkoblingene.

Men de andre VPN-ene på denne listen gjorde det bra, spesielt sammenlignet med alle andre VPN-er som ikke kom med listen vår. Hva er dine tanker? Gi oss beskjed via kommentarfeltet nedenfor.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me