Beste VPN voor Torrenting (2020) | Torrents veilig downloaden

>

In dit bericht vind je de beste VPN voor torrenting. Na uitgebreid testen en evalueren, heb ik de lijst samengesteld van in totaal 5 top VPN die perfect werkt met torrents / P2P. 

beste VPN voor torrentingOf u de torrent-beperkingen in bepaalde regio's wilt omzeilen of gewoon uw torrent-activiteiten anoniem wilt houden, het gebruik van een VPN tijdens uw P2P-activiteiten wordt sterk aanbevolen.

Er zijn tegenwoordig letterlijk honderden VPN-services op de markt. Veel van hen beweren de beste te zijn voor torrenting. Er is echter slechts een handvol VPN's die torrent-vriendelijk zijn.

De meeste VPN's zijn te langzaam voor torrenting. U hebt snelheid nodig voor snelle downloads. Velen van hen hadden enkele ernstige beveiligingsproblemen. Je wilt je torrent-sessies privé en veilig houden. Verschillende VPN's gingen niet goed samen met de torrent-clients zoals BitTorrent en uTorrent.

We hebben vrijwel elke VPN getest voordat we deze lijst met beste torrenting VPN's samenstelden. De VPN's op onze lijst zijn de leiders in de industrie. Snelheid, beveiliging, privacy, u krijgt het complete pakket.

De enige VPN die zelfs op deze lijst duidelijk opvalt, is ExpressVPN. Het is ongetwijfeld sneller dan andere VPN's en biedt brede torrenting-dekking op al zijn servers. Het is ook een van de veiligste VPN's die u zult vinden. Hier is een korte blik op de ExpressVPN-functies:

Wat is torrenting??

In eenvoudige woorden, torrenting is de bestandsuitwisseling via internet tussen de mensen. Daarom wordt het ook vaak Peer to Peer (P2P) -uitwisseling genoemd.

Wanneer u een bestand downloadt - zeg een film - met behulp van het P2P-netwerk, downloadt u het niet van een speciale server. U downloadt het bestand dat is opgeslagen op de computers van mensen zoals u en ik die zijn verbonden met het P2P-netwerk.

Tijdens torrenting wordt het hele bestand niet gedownload van een enkele locatie. In feite download je afzonderlijke brokken van hetzelfde bestand van verschillende gebruikers.

De gebruikers van wie u de bestanden kunt downloaden (of liever de gebruikers die het bestand uploaden) worden ‘Seeders’ genoemd. De gebruikers die het bestand downloaden, worden ‘leechers’ genoemd.

Afhankelijk van het aantal Seeders, zou je afzonderlijke segmenten van hetzelfde bestand kunnen downloaden van honderden peers. Hoe hoger het aantal zaaimachines, des te sneller zal de download zijn.

Om het bestand te downloaden of te uploaden (of met andere woorden om verbinding te maken met het P2P-netwerk) heb je een torrent-client nodig. BitTorrent en uTorrent zijn de twee meest populaire torrent-clients.

Hoewel je ervoor kunt kiezen alleen bestanden te downloaden en nooit een Seeder te worden, is het concept van ‘vooruitbetalen’ gangbaar bij de torrenters.

Waarom heb je een Torrent VPN nodig?

Een VPN wordt sterk aanbevolen voor torrenting. Hier zijn enkele redenen waarom:

  • Om je torrent-sessies veilig te houden: Torrenting wordt meestal afgekeurd, ongeacht in welk land je woont. Je wilt niet dat je ISP of overheid je torrentactiviteiten bijhoudt. Met een VPN kunt u uw torrent-sessies veilig en privé houden.
  • Voorkom ISP-beperking: Uw internetprovider vertraagt ​​waarschijnlijk uw internetverbinding als deze hoge torrent-activiteiten detecteert. Als je een VPN gebruikt, blijven je torrent-activiteiten onopgemerkt.
  • Allround bescherming: Een VPN biedt niet alleen bescherming voor de torrent-client, maar beschermt ook uw IP-voetafdrukken wanneer u torrent-websites bezoekt.

Met een VPN krijg je volledige bescherming tegen torrenting. Tijdens de torrent-activiteiten wordt uw IP-adres zichtbaar en zichtbaar voor iedereen die zou kunnen kijken. Bekijk de onderstaande afbeelding:

beste VPN voor bittorrent en torrenting

Wanneer u echter verbonden bent met een VPN, gebruikt u een gedeeld IP-adres. Dit IP-adres wordt gebruikt door honderden andere torrenters zoals jij. Dit betekent dat het onmogelijk is voor iedereen om de torrent-activiteiten terug te volgen.

vpn en torrenting

Hoe hebben we de beste torrenting VPN gekozen?

Zoals ik al eerder zei, hebben we tientallen VPN's zorgvuldig getest en geëvalueerd voordat we deze lijst van 5 beste VPN's voor torrenting afronden.

Hier zijn enkele van de parameters die belangrijk zijn voor torrenting die we hebben overwogen.

Snelheid

Tijdens het streamen is een verbinding met een snelheid van meer dan 10 Mbps meestal goed genoeg. Torrenting is echter een heel ander geval. Hoe hoger de snelheid, hoe beter. Daarom moesten we bij het testen van de VPN's op torrenting rekening houden met de factor ‘speed drop’.

Elke VPN ervaart een snelheidsverlaging omdat het uw internetverkeer moet omleiden via beveiligde servers. De VPN die de oorspronkelijke snelheid het meest behoudt en de minste daling ervaart, is echter degene voor torrenting.

ExpressVPN is de snelste van allemaal. De andere VPN's op deze lijst deden het echter ook goed.

Veiligheid & Privacy

Snelheid is belangrijk. De reden waarom u in de eerste plaats een torrenting VPN wilt, is dat u op zoek bent naar een veilige torrenting-ervaring. U wilt uw voetafdrukken niet op internet terwijl u deelneemt aan P2P-uitwisselingen.

Alle VPN's op deze lijst bieden het hoogste beveiligingsniveau door ondoordringbare coderingsprotocollen. Bovendien krijgt u ook extra beveiligingsfuncties zoals Kill-Switch die uw internetverbinding blokkeert als de VPN-verbinding plotseling verbreekt.

Ook hanteren alle VPN's op deze lijst een strikt zero-log beleid. Dit zorgt ervoor dat je privacy behouden blijft tijdens je torrenting-sessies.

Compatibiliteit met Torrent-clients

Het is belangrijk dat de VPN-client foutloos werkt naast de torrenting-client. Ik was verrast om te zien dat sommige VPN's grillig werkten en zelfs de torrent-clients crashten.

De VPN's op onze lijst met beste VPN's voor torrenting zijn allemaal compatibel met de populaire torrent-clients zoals BitTorrent en uTorrent. Ze rennen vrijwel zonder problemen door de hele periode van torrenting.

Voorkom ISP-beperking

ISP's hebben een manier om uw streaming- en torrentactiviteiten te detecteren. Nadat je een bepaalde hoeveelheid gegevens hebt opgebruikt, vertragen veel ISP's je internet tijdens torrenting.

Snelheid is van het grootste belang voor P2P-activiteiten. De VPN's op onze lijst zorgen ervoor dat alle detecteerbare torrenting-handtekeningen worden gemaskeerd en dat er geen ISP-beperking is.

Torrent-vriendelijke servers

Voor Torrent geoptimaliseerde servers zijn een van de grootste criteria bij het kiezen van de beste VPN voor torrenting. Er zijn slechts een paar VPN's die torrenting ondersteunen in hun hele reeks servers (ExpressVPN is zo'n voorbeeld). De meeste VPN's hebben speciale servers voor torrenting.

Het was gemakkelijk om de torrent-vriendelijke servers te vinden met de VPN's op onze lijst. Een aantal van hen heeft zelfs een speciale categorie om P2P-servers te kiezen.

De meeste VPN's die we uit deze lijst hebben weggelaten, bieden niet de gewenste serverprestaties tijdens torrenting.

Beste VPN voor torrenting

Hier is onze lijst met de beste torrenting VPN in 2020. Ik zet ExpressVPN bovenaan de lijst om voor de hand liggende redenen - het heeft meer servers die high-speed torrenting aanbieden dan andere VPN's. Ik heb echter ook andere VPN's beoordeeld die ik goed heb bevonden. Hier is de lijst met beste VPN's voor Torrenting in 2020:

  1. ExpressVPN: Snelste VPN met veel torrent-vriendelijke servers. Biedt veilige en privé P2P-verbindingen.
  2. IPVanish: Redelijk snelle VPN voor torrenting. Verschillende voor torrent geoptimaliseerde servers. Hoogwaardige beveiliging.
  3. CyberGhost VPN: Dedicated servers voor P2P-verbindingen. Veilig en betrouwbaar.
  4. NordVPN: Een torrent-vriendelijke VPN met veel torrent-geoptimaliseerde servers. Dubbellaags beveiliging voor extra bescherming.
  5. Surfshark VPN: Een reeks speciale, voor torrent geoptimaliseerde servers voor downloads en uploads op hoge snelheid. Luchtdichte beveiliging.

Nu zal ik belangrijke functies van alle 5 VPN's behandelen. Ik weet zeker dat het u zal helpen uw perfecte VPN te vinden die aan uw vereisten en budget voldoet.

1. ExpressVPN

beste VPN voor torrenting

ExpressVPN is de beste torrenting VPN en ook de beste algemene VPN. Het helpt je torrent te deblokkeren, te downloaden op hoge snelheden en houdt je torrentverkeer veilig.

Torrenting snelheid

Torrenting vereist een snelle internetverbinding en dat is een van de redenen waarom ExpressVPN de beste VPN is voor torrenting. Algemeen beschouwd als de snelste VPN ter wereld, biedt ExpressVPN consistente snelheden op de meeste van zijn servers.

Elke VPN verliest snelheid omdat het uw internetverkeer moet omleiden via beveiligde kanalen. Waar de meeste VPN's echter meer dan 50% van de oorspronkelijke ISP-snelheid verloren, behielden veel ExpressVPN-servers meer dan 90%. Geen enkele andere VPN komt zelfs in de buurt van ExpressVPN op het gebied van snelheid. Het is de snelste VPN voor torrenting.

ExpressVPN zorgt er ook voor dat uw torrent-uitwisselingen niet worden beperkt door een bandbreedtekap. U kunt elke hoeveelheid gegevens downloaden of uploaden zolang het breedbandplan van uw ISP dit toelaat.

P2P-serverdekking

In tegenstelling tot veel andere VPN's die we hebben getest, biedt ExpressVPN uitgebreide torrenting / P2P-dekking op al zijn servers wereldwijd. ExpressVPN heeft momenteel meer dan 3000 servers op meer dan 160 locaties. Met ExpressVPN kun je veilig torrenten, zelfs in de landen waar torrenting is verboden.

Beveiliging, privacy, & Jurisdictie

Gelukkig gaan hoge snelheden NIET ten koste van de veiligheid. ExpressVPN gebruikt de industriestandaarden in coderingstechnologie die luchtdichte beveiliging en dekking biedt voor uw torrentactiviteiten. Het heeft ook een kill-schakelaar die onmiddellijk uw internetverbinding blokkeert als de verbinding met de VPN-server wegvalt of terwijl u van VPN-server wisselt.

OpenVPN-protocol, serverauthenticatie, HMAC-authenticatie, controlekanaalcodering, datakanaalcodering en perfect forward geheimhouding zijn enkele van de toegevoegde technologieën die de beveiliging van uw torrenting-verbindingen versterken.

ExpressVPN is gevestigd op de Britse Maagdeneilanden. Het valt buiten de jurisdictie van alle grote surveillanceorganisaties. Het heeft ook een strikt no-log beleid. In eenvoudige woorden, ExpressVPN biedt volledige privacy.

Extra functies

ExpressVPN komt ook met Split Tunneling. Met deze functie kunt u kiezen welke apps u met de VPN wilt verbinden en welke de normale ISP-verbinding gebruiken. Dit betekent dat je je torrent-activiteiten kunt beveiligen door alleen de torrent-client, zoals BitTorrent / uTorrent, te verbinden met de VPN terwijl je doorgaat met surfen op het web, online games speelt, etc. zonder een VPN.

Hoewel ExpressVPN de beste VPN voor torrents is, kunt u er meer mee doen. U kunt geo-beperkte inhoud deblokkeren, Kodi-streaming beveiligen, uw FireStick en andere apparaten beveiligen.

Software ondersteuning

Met elk ExpressVPN-account kunt u maximaal 5 apparaten tegelijkertijd verbinden. Het heeft compatibele apps voor Android-mobieltjes & tablets, iPhone en andere iOS-apparaten, tv-apparaten zoals FireStick en Android TV Boxes, Windows, Linux, & Mac-computers, browserextensies, routers en meer.

Klantenservice

ExpressVPN heeft een zeer responsief chat-ondersteuningssysteem. Als u hulp nodig hebt, zijn ze 24/7 beschikbaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt ook via e-mail contact opnemen met ExpressVPN. De vertegenwoordigers van de klantenservice zijn deskundig en klantvriendelijk.

Aanbiedingen en koopopties

U kunt 3 maanden gratis krijgen en maar liefst 49% besparen op het jaarplan van ExpressVPN. ExpressVPN biedt ook een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Als de service je niet bevalt (wat ik geen reden zie), kun je altijd binnen 30 dagen om een ​​volledige terugbetaling vragen.

U kunt betalen met uw creditcard / betaalpas, PayPal en zelfs Bitcoin.

Ga naar ExpressVPN.com

2. IPVanish

beste VPN voor torrents

IPVanish is een andere solide VPN voor torrenting. Hoewel niet zo snel als ExpressVPN, levert IPVanish bevredigende snelheden op veel van zijn servers.

Torrenting snelheid

Uit verschillende van onze tests bleek dat IPVanish 75-80% van de oorspronkelijke ISP-snelheid kon behouden. Als je een fatsoenlijke verbinding van je ISP hebt, zul je een soepele torrent-ervaring hebben.

P2P-serverdekking

Er zijn meer dan 1300 servers op meer dan 75 locaties over de hele wereld. Bijna alle IPVanish-servers zijn P2P-vriendelijk. En er is geen limiet aan hoeveel gegevens u hebt geüpload of gedownload. IPVanish zal geen bandbreedte limiet stellen.

Beveiliging, privacy, & Jurisdictie

IPVanish volgt ook de industriestandaarden bij het bieden van de beste beveiliging voor uw verbinding terwijl u torrent. De 256-bit AES-codering van militaire kwaliteit zorgt ervoor dat je torrentactiviteiten volledig veilig zijn.

Het moederbedrijf van IPVanish is gevestigd in de Verenigde Staten, waar veel grote toezichthoudende instanties bevoegd zijn. Dit is een beetje zorgelijk. Het bedrijf hanteert echter een strikt nullogboekbeleid. Daarom zou ik graag willen geloven dat mijn informatie bij hen veilig is. Toch zou ik ExpressVPN elke dag vertrouwen op IPVanish.

Applicatie ondersteuning

IPVanish is beschikbaar op een hele reeks apparaten, waaronder Amazon Fire TV & FireStick, iOS, Android-mobiele telefoons, Mac OS, Windows, Linux, evenals browserextensies.

De apps zijn compatibel met alle populaire torrent-clients, inclusief BitTorrent.

Met één IPVanish-abonnement kunt u tot 10 apparaten tegelijkertijd aansluiten. U kunt deze VPN ook delen met uw familie en vrienden.

Extra functies

Naast de VPN die torrenting mogelijk maakt, is IPVanish ook handig als het gaat om het deblokkeren van gecensureerde inhoud, apps en websites.

Bovendien kunt u onbeperkt van server wisselen. Dit betekent dat u zoveel servers kunt proberen als u wilt, totdat u de server vindt die het beste bij u past.

Klantenservice

Mocht u nog vragen hebben, dan is er 24/7 klantenservice via live chat en e-mail beschikbaar.

Aanbiedingen & Kopen Opties

U kunt nu 46% besparen op het IPVanish-jaarplan, dat nu $ 77,99 per jaar kost in tegenstelling tot $ 143,88. U kunt ook kiezen voor het abonnement van 3 maanden voor $ 26,99 en 25% besparen. Als u het van maand tot maand wilt behouden, is het maandelijkse abonnement nu beschikbaar voor een kortingsprijs van $ 10 (en niet $ 11,99)

IPVanish biedt een onvoorwaardelijke geld-terug-garantie van 7 dagen. Dat is de kortste als je het vergelijkt met ExpressVPN of de meeste andere VPN's op de markt. Desondanks kunt u binnen 7 dagen een behoorlijk idee krijgen van de mogelijkheden van de VPN.

Bezoek IPVanish.com

3. CyberGhost

beste torrenting vpn

CyberGhost heeft de afgelopen jaren naam gemaakt in de VPN-wereld. Deze VPN is de voorkeurskeuze geworden voor zowel de streamers als vele torrenters.

Torrenting-snelheid en P2P-serverdekking

Het interessante van CyberGhost is dat veel van zijn servers geen torrenting ondersteunen. Het heeft echter enkele voor torrenting geoptimaliseerde servers gereserveerd die P2P-verbindingen met hoge snelheid bieden en gewoon perfect zijn voor uw torrentbehoeften.

Hoewel niet alle servers de gewenste snelheden bieden, zijn de servers voor torrenting snel genoeg. Je kunt een van de voor torrenting geoptimaliseerde servers kiezen in de app-interface.

Beveiliging, privacy, & jurisdictie

CyberGhost zorgt er ook voor dat al uw downloads en uploads worden beschermd met de luchtdichte, militaire beveiligingsprotocollen. Je kunt zoveel torrent als je wilt en noch je ISP, noch iemand anders zal het snuiven. Het heeft ook een Automatic Kill-Switch, die onmiddellijk uw internetverbinding blokkeert als de VPN-verbinding wegvalt.

CyberGhost is gevestigd in Roemenië en valt buiten de jurisdictie van de toezichtorganisaties. Het bedrijf heeft een strikt zero-log beleid om ervoor te zorgen dat uw privacy altijd wordt gehandhaafd.

Applicatie ondersteuning

CyberGhost heeft desktop-apps voor Windows, macOS en Linux. Mobiele apps voor iOS en Android, browserextensies voor Chrome en Firefox, tv-apps voor Amazon FireStick en Android TV-apparaten en routerondersteuning voor bepaalde routers.

Het laat ook tot 7 gelijktijdige verbindingen toe. Dit betekent dat u niet alleen uw torrenting kunt beveiligen, maar ook online activiteiten op andere ondersteunde apparaten. Je kunt het ook delen met je familie of vrienden.

Extra functies

Er is ook Split Tunneling voor het geval u wilt dat alleen uw P2P-client verbonden blijft met de VPN-servers en andere online activiteiten via uw ISP gaan.

Aanbiedingen & koop opties

U kunt 79% besparen op het driejarenplan en ook nog eens 2 maanden krijgen voor $ 99 (elke 3 jaar gefactureerd). CyberGhost heeft ook een 2-jarig abonnement dat $ 88,56 kost, een 1-jarig abonnement voor $ 71,88 en een $ 12,99 maandelijks abonnement.

CyberGhost biedt een geld-terug-garantie van 45 dagen. Langst bekend bij VPN's.

Bitcoin-betaling wordt ondersteund naast creditcards / betaalkaarten en PayPal.

Bezoek CyberGhostVPN.com

4. NordVPN

beste VPN voor torrent-sites

Als je op zoek bent naar de beste VPN voor torrenting, is NordVPN een andere VPN die je zou willen overwegen. Het is een van de snelste VPN's die ik heb getest en snelheid is een van de belangrijkste factoren om rekening te houden met torrenting.

Snelheid en P2P-serverdekking

NordVPN kan 70-75% van de oorspronkelijke snelheid van uw ISP behouden. Dat is behoorlijk bevredigend gezien het feit dat de meeste VPN's niet eens in de buurt van 50% komen.

Hoewel sommige NordVPN-servers niet torrent-vriendelijk zijn, heeft het tonnen servers die zijn geoptimaliseerd voor torrenting. U hoeft alleen de P2P-categorie te kiezen in het menu op de NordVPN-interface.

Beveiliging, privacy, & jurisdictie

NordVPN maakt gebruik van de sterkste VPN-protocollen en algoritmen om uw online identiteit te beschermen terwijl u torrent. IP- en DNS-lekbescherming zorgen ervoor dat uw P2P-verkeer verborgen blijft voor iedereen die op zoek is.

Het hoofdkantoor van NordVPN is gevestigd in Panama. Het valt buiten de jurisdictie van de toezichtorganisaties. Bovendien hanteert het een strikt no-log beleid.

Applicatie ondersteuning

NordVPN heeft een VPN-app voor Android-mobiele apparaten, Windows, macOS, iOS, Android TV, FireStick, Linux en zelfs browserextensies. Het biedt echter geen routerconfiguratie meer.

Met één NordVPN-account kunt u tot 6 apparaten tegelijkertijd verbinden. Je houdt niet alleen je torrent-activiteiten veilig; u kunt ook andere apparaten beschermen.

Extra functies

Naast torrenting, kunt u NordVPN gebruiken voor allerlei soorten online activiteiten, waaronder surfen op het web, streaming of zelfs om geo-beperkte inhoud te deblokkeren.

Aanbiedingen & koop opties

U kunt 70% besparen op het driejarenplan, dat nu elke 3 jaar $ 125,64 in rekening wordt gebracht. Het 2-jarig abonnement kost u $ 119,76 en bespaart u 58%. U kunt ook kiezen voor een 1-jarig abonnement, dat elk jaar $ 83,88 in rekening wordt gebracht en u 41% bespaart. Als u het van maand tot maand wilt houden, kunt u het maandelijkse abonnement kiezen voor $ 11,95 zonder besparingen.

U krijgt ook een 30-dagen geld-terug-garantie wanneer u een NordVPN-abonnement koopt.

Bezoek NordVPN.com

5. Surfshark

beste VPN voor torrenting

Surfshark biedt verschillende high-speed servers voor torrenting. Dit is waarom het deel uitmaakt van deze lijst van beste VPN voor torrents.

Snelheid & P2P-serverdekking

Het heeft meer dan 1000 servers in meer dan 60 landen. Het is echter mogelijk dat ze niet allemaal volledig torrent-vriendelijk zijn. Misschien moet u een beetje een proces doorlopen. Helaas heeft Surfshark niet de optie om P2P-vriendelijke servers afzonderlijk te kiezen.

Beveiliging, privacy, & jurisdictie

Deze VPN-provider volgt de industrienormen voor beveiliging en beschermt uw torrent-activiteiten met AES 256-bit encryptie; het beste wat je kunt krijgen. Het heeft een kill-schakelaar om internettoegang te blokkeren als de VPN-verbinding wegvalt.

Surfshark is gevestigd op de Britse Maagdeneilanden. Dit betekent dat het buiten de jurisdictie van de grote toezichthoudende instanties valt.

Applicatie ondersteuning

Surfshark biedt apps voor macOS-, Windows- en Linux-computers. Het heeft mobiele apps voor Android- en iOS-apparaten. Browser-extensies voor Chrome en Firefox. Smart TV-apps voor FireStick, Apple TV en Android TV.

Het is ook beschikbaar op gameconsoles, waaronder Xbox en PlayStation.

Surfshark biedt onbeperkte gelijktijdige verbindingen. Dit betekent dat u met één account zoveel apparaten kunt beschermen als u wilt.

Extra functies

Surfshark werkt goed met P2P-clients zoals BitTorrent en uTorrent. Het helpt je ook om internetbeperking te voorkomen voor het geval dat je ISP je verbinding vertraagt ​​tijdens torrenting.

Klantenservice

U kunt via Live Chat contact opnemen met de klantenservice van Surfshark. U kunt hen ook een e-mail sturen vanaf hun contactpagina.

Aanbiedingen & koop opties

Het 2-jarig plan biedt een maximale besparing van 83%. Het is beschikbaar voor $ 47,76 (elke 2 jaar gefactureerd). Bovendien kunt u het jaarplan kopen voor $ 71,88 en 50% besparen. Het maandelijkse abonnement kost u $ 11,95 zonder besparingen.

Er is een 30-dagen geld-terug-garantie bij elk abonnement.

Bezoek Surfshark.com

Beste gratis VPN voor torrenting

Ja, er zijn veel gratis VPN-providers op de markt. Ze doen me denken aan een populair gezegde, "als het gratis is, ben je waarschijnlijk het product."

We hebben ook verschillende gratis VPN's getest en er is geen enkele naam die we met vertrouwen kunnen nemen die meer kwaad dan enig voordeel zou doen.

Het onderhouden van een VPN-netwerk vereist veel geld. Gratis VPN-providers zijn er niet voor het goede doel. Ze moeten op de een of andere manier geld verdienen.

Van veel gratis torrent VPN-providers is bekend dat ze de gegevens van gebruikers hebben verkocht aan de hoogste bieders. Bij hen loopt uw ​​privacy altijd het risico te worden aangetast.

Sommige dubieuze VPN-services hebben zelfs malware binnengedrongen in de apparaten van de gebruiker.

Ik raad ten zeerste aan dat als je op zoek bent naar torrent VPN, voor een van de betaalde gaat. Ook al betaal je wat geld, je blijft veilig.

Lees: Hoe gratis VPN's geld verdienen

VPN versus proxy voor torrenting

Of een VPN of proxy gebruiken voor torrenting? Het is een veel voorkomende vraag onder torrenters.

Het antwoord is echter vrij eenvoudig - VPN is het beste.

Een proxy verbergt op elk moment het IP-adres voor één app. VPN biedt rondom bescherming.

U kunt bijvoorbeeld een proxyserver in BitTorrent of uTorrent-client instellen om uw IP-adres te maskeren. Uw IP-adres blijft echter zichtbaar wanneer u de torrent-sites bezoekt.

Bovendien gebruikt een betaalde VPN-service het coderingsprotocol van militaire kwaliteit om uw torrentactiviteiten te beschermen. Ze zijn bijna onmogelijk te kraken. Aan de andere kant kan een proxy veel gemakkelijk worden gecompromitteerd.

Als u uw privacy serieus wilt nemen, is een VPN het enige antwoord.

Afsluiten

Dit is onze lijst met VPN's die volgens ons het beste zijn voor torrenting. Als u mij zou vragen er een uit de lijst te kiezen, is ExpressVPN mijn onbetwiste keuze. ExpressVPN heeft niet alleen meer torrent-vriendelijke servers, maar biedt ook de snelste P2P-verbindingen.

De andere VPN's op deze lijst deden het echter ook goed, vooral in vergelijking met alle andere VPN's die onze lijst niet haalden. hoe denk jij erover? Laat het ons weten via de reacties hieronder.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me