Cel mai bun VPN BBC iPlayer pentru vizionarea iPlayer în străinătate (2020)

>

Dacă nu sunteți rezident în Marea Britanie și iubiți conținutul BBC, veți iubi și acest articol. Îți voi arăta care este cel mai bun VPN BBC iPlayer și cum îl poți folosi pentru a accesa BBC de oriunde în lume.


În aceste zile, există atât de multe opțiuni de streaming diferite pentru filme și arată că poate deveni confuz să alegeți doar una. Și din moment ce majoritatea serviciilor de streaming au o taxă de abonament, astfel încât pot pune și un buzunar în buzunar. Dar chiar și în mijlocul tuturor rețelelor de streaming plătite, există o opțiune care este gratuită - sau „oarecum gratuită” pentru a fi mai precisă.

Vorbim despre serviciul BBC iPlayer, care nu necesită taxe de abonament. Cu toate acestea, numai utilizatorii din Marea Britanie și cu licență TV pot accesa serviciul lor. Dacă vizitați site-ul web iPlayer în timp ce nu sunteți în Marea Britanie, veți primi un mesaj - BBC iPlayer funcționează doar în Marea Britanie. Ne pare rău, se datorează problemelor legate de drepturi SAU acest conținut nu este disponibil în locația dvs..

Dar nu vă faceți griji, așa cum puteți cu ușurință accesați BBC iPlayer în afara Regatului Unit de asemenea, și acest lucru se poate face folosind un VPN. Nu contează dacă locuiți în SUA, Canada, Australia, India, Rusia, Franța sau China. Acest mic truc vă va accesa uriașa bibliotecă a BBC. Citiți mai jos pentru a afla ce VPN-uri vă pot permite să urmăriți BBC iPlayer de oriunde în lume.

cel mai bun vpn pentru bbc iplayer

Ce este un VPN? Cum deblochează BBC iPlayer în afara Regatului Unit?

Un VPN este un instrument care vă schimbă adresa IP. O adresă IP este un număr unic dat fiecărei conexiuni de internet care permite furnizorului de servicii internet (ISP) și altor servere să știe din ce locație accesați internetul. De aceea, atunci când încercați să vă înscrieți la BBC iPlayer din alte țări decât Regatul Unit, serverele lor vă pot detecta locația de pe adresa IP. Și își vor bloca serviciul dacă locuiți în străinătate.

Dar o VPN vă redirecționează conexiunea la internet normală prin servere din diferite țări. Procedând astfel, vă schimbă adresa IP. Așa că puteți fi în SUA și puteți schimba IP-ul dvs. pe o adresă germană. Apoi, ISP-ul dvs. și alte servere vor crede că conexiunea dvs. provine de la un server german.

Acest lucru înseamnă că atunci când utilizați un VPN și îl setați pe o adresă IP din Marea Britanie, BBC iPlayer va funcționa pentru dvs. indiferent unde vă aflați. Serverele BBC vă vor vedea IP-ul și vor crede că provine dintr-o locație din Marea Britanie, permițându-vă să accesați toate emisiunile preferate.

Pentru cei care nu sunt conștienți, BBC iPlayer vă va permite să vizionați mai multe canale, inclusiv -

 • BBC One
 • BBC Two
 • BBC Three
 • BBC Four
 • CBBC
 • CBeebies
 • BBC News Channel
 • Parlamentul BBC
 • BBC ALBA

Cele mai bune VPN-uri BBC iPlayer din 2020

Există 100 de furnizori VPN și aproape toți pretind că lucrează cu BBC. Dar adevărul este cu totul altceva. Există doar câteva servicii VPN care deblochează de fapt serviciile de streaming precum BBC iPlayer și Netflix.

După ce am petrecut câteva ore la testare, am găsit următoarele VPN-uri pentru BBC iPlayer care funcționează încă în 2020:

1. ExpressVPN

Evaluată numărul 1 VPN BBC din 34 de VPN-uri revizuite

cel mai bun bbc iplayer vpn

ExpressVPN este unul dintre cele mai bune VPN-uri în general, ceea ce îl face, de asemenea, cea mai bună alegere pentru difuzarea emisiunilor pe BBC iPlayer.

Să aruncăm o privire asupra caracteristicilor sale.

Servere

Partea cea mai bună despre ExpressVPN este că are șase servere diferite din Marea Britanie, astfel încât puteți obține cu ușurință o adresă IP din Marea Britanie folosind această VPN. Mai multe servere înseamnă, de asemenea, o viteză mai bună, ceea ce vă va permite să vizionați emisiunile preferate fără nicio întrerupere și fără a fi nevoie să sacrificați calitatea videoclipului. Indiferent unde vă aflați în lume, cu un singur clic puteți schimba adresa IP într-o locație din Marea Britanie și accesa BBC iPlayer cu ușurință.

Costul abonamentului

Acest serviciu VPN are diferite planuri de abonament în funcție de durata lor. Planul lor de abonament de bază pentru o lună costă 12,95 USD și vi se va factura în fiecare lună. Planul pe 6 luni costă 9,99 USD / lună, astfel încât va trebui să plătiți în total 6,95 USD la fiecare 6 luni. Planul anual costă 8,32 USD / lună și veți plăti 99,95 USD în fiecare an. Fiecare plan oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Cu toate acestea, ExpressVPN oferă, de asemenea, o reducere specială la momentul scrierii. Puteți beneficia de 3 luni de serviciu gratuit și puteți economisi 49% din planul său anual.

Dar dacă nu ești mulțumit? Asta înseamnă că pierderea abonamentului dvs. pentru prima lună? Răspuns scurt - Nu. Dacă nu sunteți mulțumit de VPN Express, atunci puteți solicita o rambursare în prima lună, deoarece oferă o garanție de returnare de 30 de zile, fără întrebări.

iplayer vpn 30 zile de încercare fără riscuri

Viteză și securitate

Când vine vorba de viteză, ExpressVPN își depășește toți concurenții. Conform testului de viteză efectuat de experții noștri, efectuarea de teste de viteză pentru diverse servere din diferite locații cu ExpressVPN a dus la o viteză medie de 106 Mbps (viteza alocată de 120 Mbps). Acestea sunt cifre impresionante, cu o retenție de viteză de 88,33% și puteți transmite cu ușurință videoclipuri la o calitate de 4k Ultra-HD cu o conexiune atât de rapidă. Testul de viteză mediu pentru diferite regiuni este:

Viteza în America de Nord: 117 Mbps

Viteza în Europa: 107 Mbps

Viteza în Asia: 96 Mbps

În ceea ce privește securitatea, au criptare de grad militar și nu înregistrează niciun registru de identificare. Aceasta înseamnă că, deși urmăresc istoricul de navigare, nu vă stochează adresa IP reală pe serverele lor, ceea ce vă păstrează complet anonim.

Alte caracteristici

Un singur plan de abonament cu ExpressVPN vă permite să conectați simultan 5 dispozitive. Își actualizează în mod regulat serverele și măsurile de securitate pentru a evita blocarea de către BBC. Echipa lor de asistență pentru clienți este destul de interactivă și este disponibilă 24/7 prin chat live.

Compatibilitate

ExpressVPN funcționează pe Android, iOS, Windows, Mac, Linux și routere. Au chiar extensii pentru browserele Chrome și Firefox. În afară de asta, acest VPN este compatibil și cu Firestick. Au o interfață simplă și ușor de utilizat pe toate platformele.

competență

Compania intră sub jurisdicția BVI (Insulele Virgine Britanice), care nu este supusă niciunei legi privind păstrarea datelor sau supravegherii legale a guvernului.

Verdict

În ciuda faptului că sunt cele mai scumpe servicii din această listă, ExpressVPN este prima noastră recomandare pentru BBC iPlayer VPN. Au câștigat încrederea bazei lor uriașe de utilizatori și sunt cea mai fiabilă rețea de pe piață. Cu toate aceste funcții uimitoare, sunteți obligat (ă) să fiți mulțumit (ă) de această VPN. Deci, fără nicio îndoială, ExpressVPN este în mod clar cel mai bun VPN pentru BBC iPlayer.

Accesați ExpressVPN.com

Cum să accesați BBC iPlayer

Aceasta este partea cea mai ușoară după ce puneți mâna pe un VPN bun.

1. Instalați VPN pe dispozitivul dvs.

2. Deschideți aplicația VPN și conectați-vă la serverul din Marea Britanie

conectați serverul uk pentru a urmări bbc iplayer în străinătate

3. Accesați https://www.bbc.co.uk/iplayer și conectați-vă cu datele de conectare.

4. Acesta este totul. Puteți începe să vizionați emisiunile preferate.

Notă: Dacă nu aveți un cont BBC iPlayer, puteți crea un cont nou urmând linkul de mai sus. Nu vi se va solicita card de credit sau alte detalii legate de plată.

2. VPN CyberGhost

Evaluat # 2 din 34 de VPN-uri testate

cel mai bun vpn pentru bbc iplayer

CyberGhost este, de asemenea, un serviciu VPN uimitor pe care îl puteți utiliza pentru a debloca BBC iPlayer în afara Regatului Unit. Caracteristicile lor cheie sunt enumerate mai jos.

Servere

Sistemul de conexiune la rețea al CyberGhost este diferit de alte VPN-uri. Pentru majoritatea VPN-urilor, trebuie să alegeți o țară pentru a vă conecta la serverul lor. Dar în CyberGhost, primiți o listă de servicii de streaming pe care le puteți alege, iar BBC iPlayer este inclus și în acea listă.

Când selectați serviciul BBC iPlayer, aceștia vă conectează automat la cel mai bun și cel mai rapid server din Marea Britanie, permițându-vă să faceți streaming în străinătate.

Costul abonamentului

Diferitele planuri de abonament pentru CyberGhost sunt:

 • Plan pe 3 ani: 2,75 USD / lună; facturat la 99 $ la fiecare 3 ani
 • Plan pe 2 ani: 3,69 USD / lună; facturat la 88,56 USD la fiecare 2 ani
 • Planul anual: 5,99 USD / lună; facturat la 71,88 USD anual
 • Plan lunar: 12,99 dolari facturați în fiecare lună

De asemenea, oferă o garanție de returnare a sumelor de 45 de zile. Mai mult, este faptul că oferă o probă gratuită de o zi în care nici nu solicită informații despre cardul dvs. de credit.

Viteză și securitate

În conformitate cu testul de viteză efectuat de experții noștri, testele de viteză în diferite locații și ore au oferit o viteză medie de 58 Mbps (viteza alocată 100 Mbps). Aceasta înseamnă o retenție de viteză de 58% și puteți transmite videoclipuri în calitate ultra-HD 4K cu viteza oferită de CyberGhost. Nu au o politică zero-jurnal, cum ar fi NordVPN, dar nu au un sistem de jurnal de identificare fără identificare, care menține adresa dvs. IP reală privată și inaccesibilă terților. Utilizează o criptare AES de 256 biți pentru a păstra toate datele în siguranță și în siguranță.

Alte caracteristici

Cu un singur cont de abonament CyberGhost, puteți conecta până la 7 dispozitive simultan. Suportul pentru chat-ul live este disponibil 24 de ore din 24, pentru a vă ajuta cu întrebări sau probleme.

Compatibilitate

CyberGhost este compatibil cu dispozitivele Windows, Mac, Android, iOS și Linux și oferă, de asemenea, extensii pentru browserele Chrome și Firefox. Au chiar suport Firestick, iar compania-mamă își modernizează și îmbunătățește continuu serviciile pentru a evita să fie blocată de BBC iPlayer.

competență

Compania intră sub jurisdicția legilor României, care este considerată sigură pentru companiile VPN.

Verdict

Cu un plan super-ieftin și o multitudine de funcții utile, CyberGhost este un alt VPN superb pentru BBC iPlayer și vine pe locul doi în lista noastră.

Accesați CyberghostVPN.com

3. NordVPN

Evaluat # 3 din 34 de VPN-uri testate

deblochează bbc iplayer cu nordvpn

A treia cea mai bună opțiune pentru BBC iPlayer VPN este NordVPN, care este, de asemenea, o rețea privată virtuală de renume. Să mergem mai întâi în funcțiile sale.

Servere

Cea mai remarcabilă caracteristică a acestui serviciu este faptul că are 30 de servere în toată Marea Britanie. Au chiar o rețea de televiziune ultra rapidă pentru Marea Britanie, care este doar perfectă pentru serviciile de streaming. Disponibilitatea unei cantități atât de mari de servere este principalul motiv pentru care plasăm NordVPN în al doilea număr din această listă.

Costul abonamentului

Diferitele planuri de abonament pentru NordVPN sunt:

 • Plan pe 3 ani: 3,49 USD / lună; facturat la 125,64 USD la fiecare 3 ani
 • Plan pe 2 ani: 4,99 USD / lună; facturat la 119,76 USD la fiecare 2 ani
 • Planul anual: 6,99 USD / lună; facturat la 83,88 USD anual
 • Plan lunar: 11,95 USD facturat în fiecare lună

De asemenea, oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Viteză și securitate

Experții noștri au testat testele de viteză NordVPN, ceea ce oferă o viteză medie de 58 Mbps (viteză alocată 100 Mbps). Aceasta înseamnă o retenție de viteză de 58%, cu toate acestea, această cifră medie este calculată din valorile din diferite locații. Deoarece NordVPN are 30 de servere în Marea Britanie, veți obține o viteză mai bună atunci când sunteți conectat la o adresă IP din Marea Britanie, care este potrivit pentru BBC iPlayer. Cu toate acestea, vă sfătuim să optați pentru calitate HD 1080p și nu 4K UHD atunci când utilizați NordVPN.

În ceea ce privește securitatea, acestea au o criptare AES de 256 biți și o politică zero-jurnaluri, ceea ce înseamnă că nu stochează jurnalele pentru utilizarea dvs. de internet sau adresa dvs. IP.

Alte caracteristici

Puteți conecta până la 6 dispozitive simultan cu un singur plan de abonare NordVPN. De asemenea, au un chat live care este disponibil 24 de ore din 24 și sunt foarte receptivi. Este unul dintre puținele VPN-uri care funcționează și în China.

Compatibilitate

NordVPN funcționează pe toate platformele majore, cum ar fi Windows, Mac, Linux, Android și iOS, și are, de asemenea, o extensie de browser Chrome și Firefox.

competență

Compania intră sub jurisdicția legilor din Panama, care nu este legată de niciun program de păstrare a datelor sau de supraveghere.

Verdict

Am plasat NordVPN pe locul 3 din această listă din două motive principale - prețul lor ieftin și un număr mare de servere din Marea Britanie pe care le furnizează, ceea ce face foarte ușor accesarea BBC iPlayer. Dacă doriți un VPN BBC iPlayer excelent pentru un preț convenabil pentru buzunar, NordVPN va fi cea mai bună alegere pentru dvs. Acest serviciu VPN funcționează chiar în China, o țară în care majoritatea VPN-urilor nu sunt funcționale.

Accesați NordVPN.com

4. PrivateVPN

Evaluat # 4 din 34 de VPN-uri testate

cel mai bun bbc iplayer vpn

PrivateVPN poate să nu fie la fel de reputație ca celelalte servicii VPN din această listă, dar sunt o alternativă excelentă pentru deblocarea BBC iPlayer din alte locații decât Regatul Unit.

Servere

Administrat de o companie relativ mică cu sediul în Suedia, PrivateVPN are doar 100 de servere în total cu 2 servere din Marea Britanie cu sediul în Manchester și Londra. În ciuda faptului că există atât de puține servere, PrivateVPN oferă în continuare funcții excelente și oferă o concurență decentă altor servicii.

Costul abonamentului

Diferitele planuri de abonament pentru PrivateVPN sunt:

 • Planul anual: 3,82 USD / lună; facturat la 49,68 USD cu 1 lună gratuită (total 13 luni)
 • Plan trimestrial: 4,88 USD / lună; facturat la 14,63 USD la fiecare 3 luni
 • Plan lunar: 7,67 USD facturat în fiecare lună

Toate planurile de abonament au o garanție de returnare de 30 de zile. PrivateVPN oferă, de asemenea, un proces gratuit de 24 de ore, fără taxe sau detalii de plată.

Viteză și securitate

PrivateVPN are o viteză medie de descărcare de 59 Mbps, conform testului de viteză efectuat de experții noștri (viteza alocată 100 Mbps). Aceasta înseamnă reținerea vitezei de 59%. Viteza reală poate diferi în funcție de condiții diferite, dar, în general, ar trebui să poți viziona videoclipuri în calitate 4K ultra-HD dacă conexiunea principală la internet este rapidă.

PrivateVPN folosește, de asemenea, criptare CBC pe 128 de biți și criptare AES de 256 biți pentru a oferi un nivel ridicat de securitate a datelor. Cu politica lor de jurnal zero, nu îți înregistrează istoricul de navigare și adresa IP.

Alte caracteristici

PrivateVPN permite conectarea a maximum 6 dispozitive cu un singur plan de abonament. Au asistență pentru clienți chat live, precum și asistență de control de la distanță pentru soluționarea problemelor.

Compatibilitate

PrivateVPN oferă și serviciile sale pe Windows, Mac, Android, iOS, Linux și routere.

competență

Compania intră sub jurisdicția legilor jurisdicției Alianței 14-Eyes (Suedia). Cu toate că țara pare să sprijine confidențialitatea utilizatorilor, fiind membru al 14-Eyes, nu puteți fi sigur.

Verdict

Pot fi o companie mică comparativ cu alte servicii VPN populare, dar cu prețurile ieftine și varietatea de funcții, PrivateVPN este cu siguranță o opțiune excelentă pentru accesarea BBC iPlayer. Acesta este motivul pentru care au luat în mod meritat locul 4 pe lista noastră.

Accesați PrivateVPN.com

5. Surfshark

Evaluat # 5 din 34 de VPN-uri testate

top bbc iplayer vpn

Surfshark este, de asemenea, un serviciu popular VPN care îl face o opțiune excelentă pentru deblocarea BBC iPlayer în străinătate. Iată caracteristicile sale.

Servere

Surfshark oferă 3 servere principale în Marea Britanie, situate în Glasgow, Londra și Manchester. Au peste 1000 de servere răspândite în peste 60 de țări de pe glob.

Costul abonamentului

 • Plan pe 2 ani: 1,99 USD / lună facturat la 47,76 USD pentru 24 de luni (trebuie să utilizeze cuponul „sharkspecial” pentru acest plan)
 • Planul anual: 5,99 USD / lună facturat la 71,88 USD anual
 • Plan lunar: 11,95 USD / lună facturată în fiecare lună

Toate planurile au o garanție de returnare de 30 de zile.

Viteză și securitate

Viteza medie a rețelei este de 60 Mbps (viteza alocată 100 Mbps) ceea ce o face potrivită pentru transmiterea online a videoclipurilor de calitate HD. Am observat, de asemenea, că nu încetinește viteza conexiunii dvs. de internet de bază. Înseamnă că, cu cât conexiunea la internet este mai rapidă, cu atât conexiunea VPN va funcționa mai rapid.

Cu criptarea de 256 biți, datele dvs. sunt, de asemenea, protejate, iar politica de jurnal zero de Surfshark nu păstrează nicio înregistrare a activității dvs. de internet și a adresei IP. Pentru o protecție suplimentară, Surfshark oferă o caracteristică multi-hop care vă va redirecționa traficul online prin două servere VPN separate oferindu-vă un strat suplimentar de confidențialitate. Dar acest lucru va compromite viteza dvs. de internet, deci este o alegere a securității și a vitezei.

Alte caracteristici

Există o zonă în care Surfshark bate toate celelalte VPN-uri din această listă - nu există nicio limită la numărul de dispozitive pe care le poți conecta dintr-un singur abonament! Au un chat live activ și sunt destul de responsabili și prin e-mail. Chiar și secțiunea Ajutor de pe site-ul lor web oferă informații detaliate despre o mulțime de probleme cu care vă puteți confrunta. Un aspect unic al Surfshark este funcția sa CleanWeb care blochează reclame, malware și chiar software de urmărire.

Compatibilitate

Surfshark este compatibil cu platformele Windows, Mac, iOS, Android și Linux, împreună cu extensiile de browser pentru Chrome și Firefox.

competență

Similar cu ExpressVPN, compania intră sub jurisdicția BVI (Insulele Virgine Britanice).

Verdict

Cu un plan favorabil bugetului, unele caracteristici unice și o confidențialitate și securitate puternică, Surfshark ocupă în mod corect locul 5 în lista noastră cu cele mai bune VPN-uri BBC iPlayer.

Accesați Surfshark.com

De ce sunt aceste 5 opțiuni cea mai bună alegere pentru VPN-urile BBC iPlayer?

Vă puteți întreba de ce ar trebui să apelați la aceste 5 servicii VPN care necesită un cost de abonament atunci când există atât de multe VPN-uri gratuite disponibile. Dar BBC iPlayer este un serviciu de streaming de renume în Marea Britanie, care nu doar transmite emisiunile TV, dar și sporturi care sunt populare în Marea Britanie, cum ar fi Premier League și fotbal FA Cup.

Deci este evident doar că un astfel de serviciu de streaming celebru va avea funcții de înaltă securitate. Își actualizează constant serverele pentru a detecta și bloca serviciile VPN. Majoritatea VPN-urilor medii sunt deja blocate de BBC, ceea ce le face inutile. Dacă descărcați unul dintre VPN-urile gratuite, este posibil să fiți dezamăgiți de faptul că nu vă oferă acces la BBC iPlayer. Chiar dacă unele VPN-uri vă permit să difuzați emisiunile pe iPlayer, nu există nicio garanție când vor fi blocate de BBC.

Singura modalitate de a te bucura de spectacolele iPlayer din afara Regatului Unit, fără teama de a fi blocat este să selectezi VPN-uri care sunt furnizate de cele mai bune companii. Cele 5 servicii pe care le-am enumerat în acest articol sunt toate operate de companii extrem de avansate. Acestea oferă fiabilitate ridicată și garantează accesul continuu la BBC iPlayer. Și cu toate caracteristicile uimitoare pe care le oferă, toate merită prețul pe care trebuie să îl plătiți pentru abonament. În plus, puteți oricând să anulați serviciile și să vă primiți banii înapoi datorită politicilor lor.

Cum am ales cel mai bun VPN BBC iPlayer?

Am ales ExpressVPN ca cel mai bun VPN BBC iPlayer bazat pe viteza rapidă și conexiunea fiabilă. De asemenea, poate ocoli Marele Firewall din China, iar interfața sa de utilizator este foarte ușor de înțeles. Oferă asistență pentru clienți live chat 24/7 și oferă securitate avansată pentru aplicații.

Prin urmare, funcționează excepțional pe toate fronturile precum viteza, securitatea, deblocarea cenzurii, dispozitivele compatibile și asistența pentru clienți.

Alte VPN-uri care au funcționat parțial cu iPlayer

În timp ce am testat VPN-urile, următoarele servicii VPN au funcționat și cu BBC iPlayer, dar nu a fost satisfăcător. De cele mai multe ori BBC detecta VPN și blocarea accesului. Dacă utilizați deja oricare dintre aceste VPN-uri, poate doriți să le încercați mai întâi și, dacă nu funcționează, puteți obține oricare dintre primele 5 VPN-uri pe care le-am analizat mai sus.

 • IPVanish
 • VyprVPN
 • Windscribe
 • Scutul Hotspot
 • ProtonVPN
 • Acces la internet privat (PIA)
 • TunnelBear

VPN gratuit pentru BBC iPlayer

BBC iPlayer este unul dintre cele mai populare servicii de streaming și la fel ca Netflix, cheltuiește substanțial în detectarea și blocarea serverelor VPN.

Uitați de VPN-urile gratuite, mulți furnizori VPN plătiti nu pot merge înainte de sistemul lor de detectare. Deși există unii furnizori VPN gratuite, pur și simplu nu au suficienți bani sau resurse pentru a adăuga servere noi și nedetectate.

Va trebui să aveți mare noroc să găsiți un VPN gratuit cu un server încă nedetectat de BBC iPlayer. Nu am găsit niciunul. Și, chiar dacă găsiți unul, nu există nicio garanție a cât timp va rămâne nedetectat.

Prin urmare, personal recomand unul dintre VPN-urile premium pentru BBC iPlayer. Veți găsi multe servere care transmit acest serviciu.

Verdict final

Dintre toate opțiunile enumerate, am recomandat ExpressVPN pentru cea mai mare fiabilitate și securitate, precum și pentru o viteză impresionantă de streaming în orice moment. Chiar și în ceea ce privește reputația, ExpressVPN își bate toți ceilalți concurenți și a acumulat deja o bază masivă de consum. Cu toate acestea, dacă prețurile abonamentului sunt prea mult pentru dvs., atunci nu ezitați să încercați oricare dintre celelalte patru opțiuni.

La o notă finală, dorim să precizăm că va trebui să vă înscrieți la serviciul BBC iPlayer odată ce vă conectați la o adresă IP din Marea Britanie. Pentru aceasta, va trebui să introduceți și un cod poștal din Marea Britanie. După ce ați terminat cu asta, sunteți cu toții pregătiți să transmiteți diferite emisiuni și filme pe BBC iPlayer în mod convenabil.

Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me