Cel mai bun VPN pentru Torrenting (2020) | Descărcați Torrents în siguranță

>

În această postare, veți găsi cel mai bun VPN pentru torrenting. După teste și evaluări extinse, am compilat lista unui total de 5 VPN-uri de top care funcționează perfect cu torrenturi / P2P. 

cel mai bun vpn pentru torrentingIndiferent dacă doriți să ocoliți restricțiile de torenting în anumite regiuni sau pur și simplu doriți să vă păstrați anonimat activitățile de torrenting, folosind un VPN în timpul activităților dvs. P2P este foarte recomandat.

Există literalmente sute de servicii VPN în piață în aceste zile. Mulți dintre ei susțin că sunt cei mai buni pentru torrenting. Cu toate acestea, există doar o mână de VPN-uri care sunt prietenoase cu torentul.

Majoritatea VPN-urilor sunt prea lente pentru torrenting. Ai nevoie de viteză pentru descărcări rapide. Multe dintre ele au avut probleme serioase de securitate. Doriți să vă păstrați sesiunile de torrenting private și sigure. Mai multe VPN-uri nu au mers bine cu clienții torrent, cum ar fi BitTorrent și uTorrent.

Am testat aproape fiecare VPN existent înainte de a întocmi această listă cu cele mai bune VPN-uri torrentante. VPN-urile de pe lista noastră sunt liderii din industrie. Viteza, securitate, confidențialitate, primiți pachetul complet.

Deși, singurul VPN care iese în evidență chiar și pe această listă este ExpressVPN. Este, fără îndoială, mai rapid decât celelalte VPN-uri și oferă o acoperire vastă de torenting pe toate serverele sale. Este, de asemenea, unul dintre cele mai sigure VPN-uri pe care le veți găsi. Iată o privire rapidă asupra funcțiilor ExpressVPN:

Ce este Torrenting?

În cuvinte simple, torrenting este schimbul de fișiere pe internet între oameni. Prin urmare, este, de asemenea, numit în mod obișnuit schimb peer to Peer (P2P).

Când descărcați un fișier - spuneți un film - utilizând rețeaua P2P, nu îl descărcați de pe niciun server dedicat. Descărcați fișierul salvat pe calculatoarele unor persoane ca și mine, care sunt conectate la rețeaua P2P.

În timp ce torrentează, întregul fișier nu este descărcat dintr-o singură locație. De fapt, descărcați bucăți separate ale aceluiași fișier de la utilizatori diferiți.

Utilizatorii de la care puteți descărca fișierele (sau mai degrabă cei care încarcă fișierul) sunt numiți „Semănători”. Utilizatorii care descarcă fișierul sunt numiți „praznici”.

În funcție de numărul de semănători, puteți descărca segmente separate din același fișier de la sute de colegi. Cu cât numărul de semănători este mai mare, cu atât descărcarea va fi mai rapidă.

Pentru a descărca sau încărca fișierul (sau cu alte cuvinte pentru a vă conecta la rețeaua P2P) aveți nevoie de un client torrent. BitTorrent și uTorrent sunt cei mai populari doi clienți torrenting.

Chiar dacă puteți alege doar să descărcați fișiere și să nu fiți niciodată un Seeder, conceptul de „plată înainte” este predominant în rândul torrenterilor.

De ce ai nevoie de un VPN Torrent?

Un VPN este foarte recomandat pentru torrenting. Iată câteva motive pentru care:

  • Pentru a vă păstra sesiunile de torent în siguranță: Torrenting-ul este de obicei încruntat, indiferent de țara în care locuiți. Nu doriți ISP-ul sau Guvernul să țină o evidență a activităților dvs. de torrenting. Cu un VPN, puteți menține sesiunile de torrent în siguranță și private.
  • Preveniți acționarea ISP: ISP-ul dvs. este probabil să încetinească conexiunea dvs. de internet dacă detectează activități de torentare ridicate. Dacă utilizați un VPN, activitățile torrentului dvs. vor fi nedetectate.
  • Protecție integrală: Un VPN nu va oferi doar acoperire de protecție pentru clientul torrent, dar va proteja și urmele IP atunci când vizitați site-urile web torrenting.

Cu un VPN veți obține o protecție completă pentru torenting. În timpul activităților din torrent, adresa dvs. IP este expusă și vizibilă oricui ar putea căuta. Aruncați o privire la imaginea de mai jos:

cel mai bun vpn pentru bittorrent și torrenting

Cu toate acestea, când sunteți conectat la o VPN, utilizați o adresă IP partajată. Această adresă IP este folosită de sute de alți torrenteri ca tine. Acest lucru înseamnă că este imposibil pentru nimeni să urmărească activitățile torrentului înapoi la tine.

vpn și torenting

Cum am ales cel mai bun VPN torrenting?

Așa cum am mai spus, am testat și evaluat cu atenție zeci de VPN-uri înainte de a finaliza această listă cu cele mai bune 5 VPN-uri pentru torrenting.

Iată câteva dintre parametrii importanți pentru torrenting pe care i-am luat în considerare.

Viteză

Când faceți streaming, orice conexiune care oferă o viteză mai mare de 10 Mbps este de obicei suficient de bună. Totuși, torentarea este un caz complet diferit. Cu cât este mai mare viteza, cu atât mai bine. Prin urmare, în timp ce testam VPN-urile pentru torrenting, a trebuit să ținem cont de factorul „scăderea vitezei”.

Fiecare VPN înregistrează o scădere a vitezei, deoarece trebuie să vă reintegrați traficul de internet prin servere sigure. Cu toate acestea, VPN care păstrează cel mai mult viteza inițială și experimentează cea mai mică scădere este cea pentru torrenting.

ExpressVPN este cel mai rapid dintre toate. Deși, celelalte VPN-uri de pe această listă s-au arătat bine.

Securitate & intimitate

Viteza este importantă. Cu toate acestea, tocmai motivul pentru care doriți un VPN torrenting este, în primul rând, că căutați o experiență de torentare sigură și sigură. Nu doriți amprentele dvs. pe web în timp ce vă angajați în schimburi P2P.

Toate VPN-urile din această listă oferă cel mai înalt nivel de securitate prin protocoale de criptare impenetrabile. În plus, veți obține suplimentar funcții de securitate precum Kill-Switch care vă blochează conexiunea la internet dacă conexiunea VPN scade brusc.

De asemenea, toate VPN-urile din această listă mențin o politică strictă de log-zero. Acest lucru vă asigură menținerea confidențialității pe parcursul ședințelor torrenting.

Compatibilitate cu clienții Torrent

Este important ca clientul VPN să ruleze fără erori alături de clientul torrenting. Am fost surprins să văd unele VPN-uri care acționează în mod eronat și chiar prăbușesc clienții torrenți.

VPN-urile de pe lista noastră de cele mai bune VPN-uri pentru torrenting sunt compatibile cu clienții populari torrent, cum ar fi BitTorrent și uTorrent. Rulează aproape fără niciun fel de glume pe întreaga perioadă de torent.

Preveniți accelerarea ISP

ISP-urile au o modalitate de a detecta streamingul și activitățile de torenting. După ce ați folosit o anumită cantitate de date, mulți ISP-uri încetinesc internetul în timpul procesului de torrenting.

Viteza este de cea mai mare importanță pentru activitățile P2P. VPN-urile de pe lista noastră se asigură că toate semnăturile torentabile detectabile sunt mascate și că nu există un ISP.

Servere prietenoase cu torrenturile

Serverele optimizate pentru torrent sunt unul dintre cele mai mari criterii în timp ce aleg cel mai bun VPN pentru torrenting. Există doar foarte puține VPN-uri care acceptă torentarea pe întreaga linie a lor de servere (ExpressVPN este un astfel de exemplu). Majoritatea VPN-urilor au servere dedicate pentru torrenting.

A fost ușor să găsiți serverele prietenoase cu torrenturi cu VPN-urile pe lista noastră. Câteva dintre ele au chiar o categorie specială pentru a alege serverele P2P.

Majoritatea VPN-urilor pe care le-am lăsat din această listă nu oferă performanțe dezirabile ale serverului în timp ce sunt torent.

Cel mai bun VPN pentru Torrenting

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN torrenting din 2020. Am plasat ExpressVPN în partea de sus a listei din motive evidente - are mai multe servere care oferă torrenting de mare viteză decât alte VPN-uri. Cu toate acestea, am revizuit și alte VPN-uri pe care le-am găsit performante. Iată lista celor mai bune VPN-uri pentru Torrenting în 2020:

  1. ExpressVPN: Cel mai rapid VPN cu tone de servere prietenoase cu torrentul. Oferă conexiuni sigure și private P2P.
  2. IPVanish: VPN relativ rapid pentru torrenting. Câteva servere optimizate pentru torent. Securitate de prim rang.
  3. VPN CyberGhost: Servere dedicate pentru conexiuni P2P. Sigur și de încredere.
  4. NordVPN: O VPN prietenoasă cu torrentul cu multe servere optimizate pentru torrent. Securitate cu două straturi pentru o protecție suplimentară.
  5. VPS Surfshark: O gamă de servere dedicate, optimizate pentru torent, pentru descărcări și încărcări de mare viteză. Securitate etanșă.

Acum voi acoperi funcții importante din toate cele 5 VPN-uri. Sunt sigur că vă va ajuta să găsiți VPN-ul dvs. perfect care se potrivește cerințelor dvs., precum și bugetului.

1. ExpressVPN

cel mai bun vpn pentru torrenting

ExpressVPN este cel mai bun VPN torentant și, de asemenea, cel mai bun VPN general. Vă ajută să deblocați torentul, să descărcați la viteze mari și să vă păstrați siguranța în trafic.

Viteza de torentare

Torrenting necesită o conexiune la internet de mare viteză și acesta este unul dintre motivele pentru care ExpressVPN este cel mai bun VPN pentru torrenting. Considerată drept cea mai rapidă VPN din lume, ExpressVPN oferă viteze constante pe majoritatea serverelor sale.

Fiecare VPN pierde viteză, deoarece trebuie să vă reintegrați traficul pe internet prin canale sigure. Cu toate acestea, în cazul în care majoritatea VPN-urilor au pierdut peste 50% din viteza ISP inițială, multe servere ExpressVPN au păstrat peste 90%. Nicio altă VPN nu se apropie nici măcar de ExpressVPN în fața vitezei. Este cel mai rapid VPN pentru torrenting.

ExpressVPN vă asigură, de asemenea, că schimburile dvs. de torrent nu sunt limitate de o capacitate de lățime de bandă. Puteți descărca sau încărca orice cantitate de date atât timp cât permite planul de bandă largă din ISP.

Acoperire server P2P

Spre deosebire de multe alte VPN-uri pe care le-am testat, ExpressVPN oferă o acoperire extinsă de torrenting / P2P pe toate serverele sale din întreaga lume. ExpressVPN are în prezent peste 3000 de servere în mai mult de 160 de locații. Cu ExpressVPN, puteți torrent în siguranță chiar și în țările în care torrenting-ul este interzis.

Securitate, confidențialitate, & competență

Din fericire, vitezele mari NU vin cu costul securității. ExpressVPN folosește standardele industriei în tehnologia de criptare oferind securitate etanșă și acoperire pentru activitățile dvs. de torentare. De asemenea, are un switch-switch care blochează instantaneu conexiunea dvs. de internet dacă conexiunea la serverul VPN scade sau în timp ce comutați servere VPN.

Protocolul OpenVPN, autentificarea serverului, autentificarea HMAC, criptarea canalului de control, criptarea canalului de date și secretul înainte perfect sunt câteva dintre tehnologiile adăugate care consolidează securitatea conexiunilor dvs. de torrenting.

ExpressVPN are sediul în Insulele Virgine Britanice. Este în afara jurisdicției tuturor marilor organizații de supraveghere. De asemenea, are o politică strictă fără jurnal. În cuvinte simple, ExpressVPN oferă confidențialitate completă.

Caracteristici suplimentare

ExpressVPN vine și cu Split Tunneling. Această caracteristică vă permite să alegeți ce aplicații doriți să vă conectați la VPN și care utilizează conexiunea ISP normală. Aceasta înseamnă că vă puteți asigura activitățile de torrenting conectând doar clientul torrent, cum ar fi BitTorrent / uTorrent, la VPN în timp ce continuați să navigați pe web, să jucați jocuri online etc., fără VPN.

În timp ce ExpressVPN este cel mai bun VPN pentru torrente, puteți face mai mult cu acesta. Puteți debloca conținut restricționat geo, asigurați fluxul Kodi securizat, securizați FireStick și alte dispozitive.

Suport software

Fiecare cont ExpressVPN vă permite să conectați până la 5 dispozitive simultan. Are aplicații compatibile pentru telefoanele Android & tablete, iPhone și alte dispozitive iOS, dispozitive TV precum FireStick și Android TV Boxes, Windows, Linux, & Calculatoare Mac, extensii de browser, routere și multe altele.

Relații Clienți

ExpressVPN are un sistem de suport pentru chat-uri extrem de receptiv. Dacă aveți nevoie de ajutor, acestea sunt disponibile 24/7 pentru a vă răspunde la întrebări. Puteți lua legătura cu ExpressVPN prin e-mail. Reprezentanții serviciului clienți sunt informați și prietenoși cu clienții.

Oferte și opțiuni de cumpărare

Puteți obține gratuit 3 luni și puteți economisi un procent extraordinar de 49% în planul anual al ExpressVPN. ExpressVPN oferă, de asemenea, o garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile fără întrebări. Dacă nu vă place serviciul (care nu văd niciun motiv), puteți solicita întotdeauna o rambursare completă în termen de 30 de zile.

Puteți plăti cu cardul dvs. de credit / debit, PayPal și chiar Bitcoin.

Accesați ExpressVPN.com

2. IPVanish

cel mai bun vpn pentru torrente

IPVanish este un alt VPN solid pentru torrenting. Deși nu este la fel de rapid ca ExpressVPN, IPVanish oferă viteze satisfăcătoare pe o mulțime de servere.

Viteza de torentare

Multe dintre testele noastre au relevat faptul că IPVanish ar putea reține 75-80% din viteza ISP inițială. Dacă aveți o conexiune decentă de la ISP, veți avea o experiență torențială lină.

Acoperire server P2P

Există peste 1300 de servere în peste 75 de locații de pe glob. Aproape toate serverele IPVanish sunt prietenoase cu P2P. Și, nu există nicio limită la cantitatea de date pe care le-ați încărcat sau descărcat. IPVanish nu va pune o limită de lățime de bandă.

Securitate, confidențialitate, & competență

IPVanish respectă, de asemenea, standardele industriei în furnizarea de securitate de cea mai bună calitate a conexiunii dvs. în timp ce faceți un torent. Criptarea AES de 256 biți de calitate militară vă asigură că activitățile dvs. de torentare sunt complet sigure.

Compania-mamă a IPVanish își are sediul în Statele Unite, unde multe jurisdicții majore au jurisdicție. Este un pic îngrijorător. Cu toate acestea, compania menține o politică strictă cu jurnalele zero. Prin urmare, aș dori să cred că informațiile mele sunt în siguranță cu ele. Cu toate acestea, aș avea încredere în ExpressVPN peste IPVanish în orice zi.

Suport pentru aplicații

IPVanish este disponibil pe o gamă largă de dispozitive, inclusiv Amazon Fire TV & FireStick, iOS, telefoane mobile Android, Mac OS, Windows, Linux, precum și extensii de browser.

Aplicațiile sunt compatibile cu toți clienții populari torrent, inclusiv BitTorrent.

Cu un abonament IPVanish, puteți conecta simultan până la 10 dispozitive. Puteți partaja acest VPN și cu familia și prietenii.

Caracteristici suplimentare

Pe lângă faptul că este VPN care permite torrenting, IPVanish este de asemenea util atunci când vine vorba de deblocarea conținutului, aplicațiilor și site-urilor web cenzurate..

În plus, vă permite să comutați serverele de timp nelimitat. Adică, puteți încerca oricâte servere doriți până când veți găsi cel mai potrivit pentru nevoile dvs..

Relații Clienți

În cazul în care aveți întrebări, există un serviciu de asistență 24/7 disponibil prin chat live, precum și prin e-mail.

oferte & Opțiuni de cumpărare

Acum puteți economisi 46% din planul anual IPVanish, care costă acum 77,99 USD anual față de 143,88 USD. De asemenea, puteți opta pentru planul de 3 luni pentru 26,99 USD și economisiți 25%. Dacă doriți să-l păstrați lunar, planul lunar este acum disponibil pentru un preț redus de 10 USD (și nu 11,99 USD)

IPVanish oferă o garanție de restituire a banilor necondiționată de 7 zile. Aceasta este cea mai scurtă dacă o comparați cu ExpressVPN sau cu majoritatea altor VPN-uri de pe piață. Cu toate acestea, puteți obține o sumă corectă de idei despre capacitățile VPN în 7 zile.

Accesați IPVanish.com

3. CyberGhost

cel mai bun torrenting vpn

CyberGhost și-a făcut un nume în lumea VPN în ultimii doi ani. Acest VPN a devenit alegerea preferată atât pentru streamere, cât și pentru mulți torrenteri.

Viteza de torrenting și acoperirea serverului P2P

Lucrul interesant despre CyberGhost este că multe dintre serverele sale nu suportă torrenting. Cu toate acestea, a dat deoparte unele servere optimizate pentru torenting, care oferă conexiuni P2P de mare viteză și sunt perfecte pentru nevoile dvs. de torrenting.

Deși nu toate serverele sale oferă viteze de dorit, cele dedicate torrentingului sunt destul de rapide. Puteți alege unul dintre serverele optimizate pentru torenting din interfața aplicației.

Securitate, confidențialitate, & competență

CyberGhost se asigură, de asemenea, că toate descărcările și încărcările dvs. sunt protejate cu protocoalele de securitate etanșe, de grad militar. Puteți torrent cât doriți și nici ISP-ul dvs. și nimeni altcineva nu vor primi un hohot de asta. De asemenea, are un automat Kill-Switch, care blochează instantaneu conexiunea dvs. de internet dacă conexiunea VPN scade.

CyberGhost are sediul în România și se află în afara jurisdicției organizațiilor de supraveghere. Compania are o politică strictă cu log-zero, asigurându-vă că confidențialitatea dvs. este întotdeauna menținută.

Suport pentru aplicații

CyberGhost are aplicații desktop pentru Windows, macOS și Linux. Aplicații mobile pentru iOS și Android, extensii de browser pentru Chrome și Firefox, aplicații TV pentru Amazon FireStick și dispozitive Android TV și suport pentru router pentru routere selectate.

De asemenea, permite până la 7 conexiuni simultane. Adică, puteți securiza nu numai activitățile de torrenting, dar și online pe alte dispozitive acceptate. Puteți, de asemenea, să-l împărtășiți cu familia sau prietenii.

Caracteristici suplimentare

Există și Split Tunneling în cazul în care doriți doar clientul dvs. P2P să rămână conectat la serverele VPN și alte activități online să treacă prin ISP..

oferte & opțiuni de cumpărare

Puteți economisi 79% din planul de 3 ani și puteți obține, de asemenea, 2 luni suplimentare pentru 99 USD (facturat la fiecare 3 ani). CyberGhost are, de asemenea, un plan pe 2 ani care costă 88,56 USD, un plan pe un an pentru 71,88 USD și un plan lunar de 12,99 dolari.

CyberGhost oferă o garanție de returnare a banilor de 45 de zile. Cel mai cunoscut dintre VPN-uri.

Plata Bitcoin este acceptată pe lângă cardurile de credit / debit și PayPal.

Accesați CyberGhostVPN.com

4. NordVPN

cel mai bun vpn pentru site-urile torrent

Dacă sunteți în căutarea celui mai bun VPN pentru torrenting, NordVPN este o altă VPN pe care doriți să o luați în considerare. Este unul dintre cele mai rapide VPN-uri pe care le-am testat, iar viteza este unul dintre factorii cheie de luat în calcul pentru torrenting.

Viteza și acoperirea serverului P2P

NordVPN este capabil să păstreze 70-75% din viteza inițială oferită de ISP. Este destul de satisfăcător, având în vedere că majoritatea VPN-urilor nu se apropie nici de 50%.

Chiar dacă unele servere NordVPN nu sunt prietenoase cu torrenturile, acesta are o mulțime de servere optimizate pentru torrenting. Trebuie doar să alegeți categoria P2P din meniul din interfața NordVPN.

Securitate, confidențialitate, & competență

NordVPN utilizează cele mai puternice protocoale și algoritmi VPN pentru a vă proteja identitatea online în timp ce sunteți în torent. Protecția împotriva scurgerilor IP și DNS vă asigură că traficul dvs. P2P rămâne ascuns de oricine ar putea căuta.

NordVPN are sediul în Panama. Este în afara jurisdicției organizațiilor de supraveghere. În plus, menține o politică strictă fără jurnal.

Suport pentru aplicații

NordVPN are o aplicație VPN pentru telefoane mobile Android, Windows, macOS, iOS, Android TV, FireStick, Linux și chiar extensii de browser. Cu toate acestea, nu mai oferă configurarea routerului.

Un cont NordVPN vă permite să conectați până la 6 dispozitive simultan. Nu numai că vă păstrați activitățile de torent în siguranță; puteți proteja și alte dispozitive.

Caracteristici suplimentare

Pe lângă torrenting, puteți utiliza NordVPN pentru toate tipurile de activități online, inclusiv navigare web, streaming sau chiar pentru a debloca conținut restricționat geo.

oferte & opțiuni de cumpărare

Puteți economisi 70% din planul de 3 ani, care este acum facturat 125,64 USD la fiecare 3 ani. Planul pe 2 ani te costă 119,76 USD și te economisește 58%. De asemenea, puteți opta pentru un plan de un an, care este facturat în valoare de 83,88 USD în fiecare an și vă economisește 41%. Dacă doriți să-l păstrați lunar, puteți alege planul lunar pentru 11,95 USD fără economii.

De asemenea, primiți o garanție de returnare de 30 de zile atunci când cumpărați un plan NordVPN.

Accesați NordVPN.com

5. Surfshark

cel mai bun vpn pentru torrenting

Surfshark oferă mai multe servere de mare viteză pentru torrenting. Acesta este motivul pentru care face parte din această listă cu cele mai bune VPN pentru torrente.

Viteză & Acoperire server P2P

Are peste 1000 de servere în peste 60 de țări. Cu toate acestea, nu toate pot fi complet prietenoase cu torentul. Este posibil să fie nevoit să treci printr-un proces de succes. Din păcate, Surfshark nu are opțiunea de a alege serverele prietenoase P2P separat.

Securitate, confidențialitate, & competență

Acest furnizor VPN respectă standardele industriei pentru securitate și protejează activitățile torrentante cu criptare AES 256 biți; cel mai bun puteți obține. Are un comutator Kill pentru a bloca accesul la internet în cazul în care conexiunea VPN scade.

Surfshark are sediul în Insulele Virgine Britanice. Adică, este în afara jurisdicției marilor organe de supraveghere.

Suport pentru aplicații

Surfshark oferă aplicații pentru computere macOS, Windows și Linux. Are aplicații mobile pentru dispozitive Android și iOS. Extensii de browser pentru Chrome și Firefox. Aplicații inteligente TV pentru FireStick, Apple TV și Android TV.

Este disponibil și pe console de jocuri, inclusiv Xbox și PlayStation.

Surfshark oferă conexiuni simultane nelimitate. Adică, puteți proteja oricâte dispozitive doriți cu un singur cont.

Caracteristici suplimentare

Surfshark funcționează bine cu clienții P2P, cum ar fi BitTorrent și uTorrent. Vă ajută, de asemenea, să evitați accelerarea internetului în cazul în care ISP-ul dvs. va încetini conexiunea în timpul torrenting-ului.

Relații Clienți

Puteți contacta serviciul de asistență pentru clienți Surfshark prin intermediul Live Chat. Puteți, de asemenea, să le trimiteți un e-mail de pe pagina lor de contact.

oferte & opțiuni de cumpărare

Planul pe 2 ani are o economie maximă de 83%. Este disponibil pentru 47,76 USD (facturat la fiecare 2 ani). În plus, puteți cumpăra planul anual pentru 71,88 USD și puteți economisi 50%. Planul lunar vă costă 11,95 USD fără economii.

Există o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile cu fiecare abonament.

Accesați Surfshark.com

Cel mai bun VPN gratuit pentru Torrenting

Da, există mulți furnizori VPN gratuite pe piață. Îmi aduc aminte de o zicală populară, „dacă este gratuită, este probabil că TU sunteți produsul”.

De asemenea, am testat mai multe VPN-uri gratuite și nu putem lua un singur nume cu încredere care ar face mai mult rău decât orice beneficiu.

Menținerea unei rețele VPN necesită mulți bani. Furnizorii VPN gratuite nu sunt aici pentru caritate. Trebuie să câștige bani într-un fel sau altul.

Se știe că mulți furnizori VPN de torrenturi gratuite au vândut datele utilizatorilor către cei mai mari ofertanți. Cu ei, confidențialitatea dvs. este întotdeauna în pericol de a fi compromisă.

Unele servicii VPN dubioase chiar s-au strecurat în malware pe dispozitivele utilizatorului.

Vă recomand cu mare drag ca, dacă sunteți în căutarea VPN torrent, să mergeți la unul dintre cele plătite. Chiar dacă veți plăti ceva bani, veți rămâne în siguranță.

Citește și: Cum VPN-urile gratuite fac bani

VPN vs Proxy pentru Torrenting

Dacă folosiți un VPN sau Proxy pentru torrenting? Este o întrebare foarte frecventă în rândul torrenterilor.

Răspunsul este destul de simplu, totuși - VPN este cel mai bun.

Un proxy va ascunde adresa IP pentru o singură aplicație în orice moment. VPN oferă protecție completă.

De exemplu, puteți configura un server proxy în BitTorrent sau client uTorrent pentru a vă masca adresa IP. Cu toate acestea, adresa dvs. IP va rămâne încă expusă când vizitați site-urile torrent.

Mai mult, un serviciu VPN plătit folosește protocolul de criptare de grad militar pentru a vă proteja activitățile de torrenting. Sunt aproape imposibil de crăpat. Pe de altă parte, un proxy poate fi compromis mult mai ușor.

Dacă sunteți serios cu privire la protejarea vieții private, singurul răspuns este o VPN.

Înveliți

Aceasta este lista noastră de VPN-uri pe care credem că sunt cele mai bune pentru torrenting. Dacă mi-ai cere să aleg unul din listă, ExpressVPN va fi alegerea mea incontestabilă. Nu numai că ExpressVPN are mai multe servere prietenoase cu torrenturile, dar oferă și cele mai rapide conexiuni P2P.

Celelalte VPN-uri din această listă s-au descurcat bine, mai ales în comparație cu toate celelalte VPN-uri care nu au ajuns la lista noastră. Care sunt gandurile tale? Spuneți-ne prin secțiunea de comentarii de mai jos.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me