Cum să alegeți cel mai bun VPN pentru nevoile dvs.

>

Numărul de utilizatori VPN crește cu ziua. Deoarece din ce în ce mai mulți oameni folosesc internetul pentru nevoile lor zilnice și există atât de multe informații personale și sensibile în circulație, oamenii s-au ocupat de protecția VPN. Deși este evident că este important să folosești o VPN în lumea de astăzi, este important să iei o decizie corectă când vine vorba de alegerea unui VPN. Creșterea unui număr de utilizatori VPN a dus la o creștere corespunzătoare a numărului de servicii VPN. Practic, acum ești răsfățat pentru alegere. Este esențial să alegeți VPN-ul potrivit pentru nevoia dvs., dar alegerea devine din ce în ce mai dificilă. Te vom ajuta cu această decizie.


De ce VPN-urile sunt atât de populare

cum să alegi cel mai bun vpn

# 1. Ele furnizează confidențialitate online

VPN-urile sunt în jur de aproximativ două decenii, dar au încasat doar popularitate globală cu utilizatorii de zi cu zi în ultimii ani. Acest lucru nu este în mică parte datorită eforturilor agențiilor guvernamentale precum ANS și GHCQ de a spiona activ cetățenii. Când Edward Snowden a făcut publicitatea programului Prisma NSA, toată lumea a primit un control dur al realității. Oamenii au apelat apoi la furnizorii VPN pentru a-și ascunde activitatea online și pentru a-și recâștiga confidențialitatea online; adică dacă au avut-o vreodată în primul rând.

# 2. Ajutor cu streaming online

Serviciile de streaming sunt întotdeauna restricționate din punct de vedere geografic, dar un VPN de streaming bun vă poate ajuta să deblocați aceste servicii de oriunde v-ați afla. Odată cu creșterea utilizatorilor de internet, serviciile de streaming precum Netflix și dispozitive precum Kodi sunt mai populare ca niciodată. Cu VPN-urile, puteți debloca Netflix și toate celelalte servicii de streaming și vă puteți ascunde activitatea. Acest lucru este important în special pentru utilizatorii Kodi, care folosesc link-uri de streaming gratuit destul de des.

# 3. Ajutați la ocolirea cenzurii

Internetul este restricționat în întreaga lume, dintr-un motiv sau altul. Un exemplu mic sunt școlile și locurile de muncă care blochează accesul la site-urile și serviciile de divertisment. Un exemplu mai mare îl reprezintă țările precum Iran, Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite, China, etc., care blochează părți uriașe ale internetului cum ar fi Wikipedia, site-uri de știri, social media, etc. Cu VPN-urile, puteți depăși aceste filtre și navigați pe web liber. Chiar și multe dintre aceste țări au interzis utilizarea VPN-urilor.

Analizați-vă nevoile VPN

ar trebui să folosesc un vpn

Înainte de a începe procesul de reducere a unei anumite VPN, este bine să analizați nevoile VPN. Descoperiți de ce aveți nevoie de un VPN și asta vă va ajuta să luați o decizie mai bună. Există multe motive, dar care dintre voi este al vostru? Și este chiar un motiv suficient pentru a vă abona la un VPN? Aflați mai jos.

# 1. Calatoresti mult?

VPN-urile sunt importante pentru expatriați și călătorii frecventați. Acestea vă permit să vă conectați la rețele publice și să accesați datele corporative în siguranță. Dvs. și datele dvs. sunteți întotdeauna în siguranță cu VPN-uri atunci când călătoriți. De asemenea, ele te ajută să depășești georestricția și cenzura. De asemenea, depinde unde călătoriți, deoarece multe țări precum Emiratele Arabe Unite au făcut ilegal să utilizeze și o VPN. Dar există și furnizori care vă pot ajuta și în aceste țări, așa că țineți cont de acest lucru.

# 2. Deblochează serviciile restricționate geografic Singura dvs. cerință?

Dacă acesta este cazul, atunci îl puteți face fără VPN. Dacă este doar o problemă a școlii / locului de muncă, atunci nu este absolut necesară investiția într-o VPN. Abia așteaptă să te întorci acasă! Dacă conținutul nu este disponibil în regiunea dvs., puteți utiliza în schimb servicii SmartDNS, deoarece acestea ajută la deblocare și sunt mai rapide. Dar dacă doriți confidențialitate și anonimat, care este necesar pentru utilizatorii Kodi, atunci ar trebui să mergeți pentru un VPN.

# 3. Trăiești undeva cu restricții severe?

Dacă acesta este cazul, probabil că utilizați un VPN acum. Dar întrebarea este care este cea mai bună pentru tine. Aveți nevoie de o VPN cu criptare puternică, cu caracteristici precum switch-switch și care poate sustrage tehnici precum inspecția profundă a pachetelor, care poate da uneori faptul că utilizați un VPN. Țări precum China folosesc această tactică.

# 4. Activitatea dvs. implică cercetarea problemelor sensibile în locații sensibile?

Dacă acest lucru este valabil pentru tine, ai nevoie de un VPN puternic. Deși filtrarea guvernului este în mod evident o problemă, lucrul pe subiecte sensibile poate atrage interesele nedorite și periculoase din partea grupurilor guvernamentale și neguvernamentale. Dacă te ocupi de afacerea ta, fără niciun fel de protecție, nu doar confidențialitatea este în pericol.

# 5. Țara dvs. are legi stricte privind păstrarea datelor?

Există multe țări cu legi stricte de păstrare a datelor. ISP-ul dvs. este obligat să mențină jurnalele de utilizare și de activitate detaliate, prin lege, care le pot solicita apoi să-l predea. Nimeni nu își dorește întreaga istorie online în mâinile altora, iar țările care fac acest lucru cresc în număr. Acestea chiar împărtășesc aceste informații între ele dacă fac parte din colaborări precum Five Eyes și TPP. Aflați deci legile privind păstrarea datelor din țara dvs..

Acestea nu sunt singurele motive pentru care ai nevoie de un VPN. Având în vedere amenințările online, VPN nu mai este o alegere, ci este o necesitate. Iată cele 10 motive pentru care trebuie să folosiți un VPN tot timpul.

Cum să alegeți cel mai bun serviciu VPN

După ce ați terminat să analizați nevoile VPN, sunteți într-o poziție mai bună pentru a determina dacă aveți nevoie de un VPN, deși este recomandat să utilizați unul. Cu toate acestea, nu poți doar să începi să folosești primul VPN al cărui nume îl vezi. Există câteva lucruri pe care trebuie să le verificați înainte de a vă abona la un VPN.

cum să alegi cel mai bun vpn

# 1. Criptare și protocoale

VPN-urile vă criptează conexiunea, dar puterea criptării determină dacă datele și activitatea dvs. sunt de fapt sigure sau nu. Cel mai sigur protocol de acum este OpenVPN, iar majoritatea VPN-urilor de top îl acceptă. Dacă VPN-ul dvs. oferă numai suport PPTP, treceți la un furnizor diferit. PPTP este rapid, dar cel mai puțin sigur.

# 2. Politica jurnalelor

VPN-urile ascund activitatea dvs. online și datele tuturor. Dar VPN-ul în sine poate vedea tot ceea ce faci. Dacă VPN înregistrează toate aceste informații și apoi le împărtășește cu terțe părți, ai fi cheltuit banii pentru abonament degeaba. VPN-urile gratuite fac deseori acest lucru pentru a genera fonduri, iar VPN-urile bazate în locații cu legi stricte de păstrare a datelor sunt deseori obligate să facă acest lucru. Așa că verificați întotdeauna politica de confidențialitate a VPN înainte de a vă abona. Asigurați-vă că urmează a politica fără jurnale și este de preferință bazat pe o locație care respectă confidențialitatea.

# 3. Viteză

Deoarece criptează tot traficul, VPN-urile reduc într-o oarecare măsură viteza de navigare pe internet. Dar cât de mare este reducerea vitezei depinde de vânzător. Cele mai bune VPN-uri se asigură că această reducere este minimă, iar uneori VPN-urile pot îmbunătăți, de asemenea, viteza de descărcare și încărcare.

# 4. Acoperire globală

Cu cât este mai mare numărul de servere sub numele VPN, cu atât aveți mai multe opțiuni de conectare. Acest lucru previne congestia serverului, ceea ce înseamnă că ești mai puțin probabil să te confrunți cu căderi de conexiune. Acest lucru ajută, de asemenea, la îmbunătățirea vitezei de conectare, mai ales dacă sunteți conectat la un server apropiat de locația dvs. geografică.

# 5. Asistență multiplă platforme

Au dispărut zilele în care oamenii foloseau internetul doar prin computere sau laptopuri. Astăzi, oamenii folosesc smartphone-uri, tablete, televizoare inteligente, Fire Stick, Kodi, console de jocuri etc. pentru a se conecta la internet. Dacă dispozitivul dvs. interacționează cu internetul, are nevoie de protecție VPN. Prin urmare, este important ca VPN-ul dvs. să accepte cât mai multe dispozitive și sisteme de operare și să permită conexiuni simultane.

# 6. Cost

Ori de câte ori plătiți pentru un serviciu, doriți să vă asigurați că veți primi banii înapoi. VPN-urile gratuite nu vă încasează bani, dar identitatea, datele și activitatea dvs. nu sunt niciodată sigure cu ele și există limitări de bandă și server. Iată de ce ar trebui să evitați VPN-urile gratuite.

Dar asta nu înseamnă că toate VPN-urile plătite sunt bune. Căutați un VPN care vă oferă tot ceea ce doriți, dar care nu face o groapă imensă în portofel. Multe VPN-uri oferă o garanție de returnare a banilor cuprinsă între 7 zile și aproximativ 30 de zile. Cel mai bine este să alegeți aceste VPN-uri și să testați serviciul pe deplin în această perioadă. Dacă nu sunteți mulțumit, puteți solicita o rambursare completă.

# 7. Relații Clienți

Uneori puteți apăsa un blocaj atunci când configurați VPN-ul sau îl utilizați. Șansele ca acest lucru să se întâmple sunt destul de mari dacă sunteți un utilizator pentru prima dată și nu sunteți foarte bine în domeniu. Având o echipă prietenoasă și capabilă de asistență pentru clienți, care oferă asistență non stop este un mare impuls în aceste cazuri. Cel mai bine este să ai o VPN care să ofere nu doar asistență de e-mail și bilet, ci și asistență chat live. Dacă VPN oferă configurarea serviciului de la distanță, atunci nu este nimic asemănător.

Ce VPN ar trebui să folosești?

care este cel mai bun vpn

Acum, că cunoașteți rolul VPN-urilor și cum ar trebui să alegeți unul singur, iată un tabel cu 5 VPN-uri pe care le consider cel mai bun din industrie, datorită vitezei rapide arzătoare, a criptării de grad militar, a numărului de locații de server și valoarea pentru bani. Dacă aveți nevoie de mai multe informații despre aceste VPN-uri, consultați ghidurile noastre despre cele mai bune VPN Kodi și VPN FireStick.

Sfat cumpărătorului - Dacă nu aveți probleme bugetare, achiziționați întotdeauna un plan anual care este la jumătate de preț comparativ cu planurile lunare. Întrucât majoritatea furnizorilor VPN își protejează utilizatorii cu garanția de returnare a banilor, puteți solicita întotdeauna o rambursare dacă serviciul nu este conform așteptărilor dvs..

Filed under: VPN

Căutați pe acest site

VPN-uri de top

Cum să alegeți cel mai bun VPN pentru nevoile dvs.bara laterală expresvpnCum să alegeți cel mai bun VPN pentru nevoile dvs.Cum să alegeți cel mai bun VPN pentru nevoile dvs.Cum să alegeți cel mai bun VPN pentru nevoile dvs.Cum să alegeți cel mai bun VPN pentru nevoile dvs.Cum să alegeți cel mai bun VPN pentru nevoile dvs.Garanție de restituire a banilor pentru 30 de zileVizitați ExpressVPNRevedere
bara laterală ipvanishCum să alegeți cel mai bun VPN pentru nevoile dvs.Cum să alegeți cel mai bun VPN pentru nevoile dvs.Cum să alegeți cel mai bun VPN pentru nevoile dvs.Cum să alegeți cel mai bun VPN pentru nevoile dvs.Cum să alegeți cel mai bun VPN pentru nevoile dvs.Garanție de returnare a banilor de 7 zileVizitați revizuirea IPVanishRead
bara laterală nordvpnCum să alegeți cel mai bun VPN pentru nevoile dvs.Cum să alegeți cel mai bun VPN pentru nevoile dvs.Cum să alegeți cel mai bun VPN pentru nevoile dvs.Cum să alegeți cel mai bun VPN pentru nevoile dvs.Cum să alegeți cel mai bun VPN pentru nevoile dvs.Garanție de returnare a banilor pe 7 zile Vizita NordVPN

Cuprins post

 • 1 De ce VPN-urile sunt atât de populare
  • 1.1 # 1. Ele furnizează confidențialitate online
  • 1.2 # 2. Ajutor cu streaming online
  • 1.3 # 3. Ajutați la ocolirea cenzurii
 • 2 Analizați-vă nevoile VPN
  • 2.1 # 1. Calatoresti mult?
  • 2.2 # 2. Deblochează serviciile restricționate geografic Singura dvs. cerință?
  • 2.3 # 3. Trăiești undeva cu restricții severe?
  • 2.4 # 4. Activitatea dvs. implică cercetarea problemelor sensibile în locații sensibile?
  • 2.5 # 5. Țara dvs. are legi stricte privind păstrarea datelor?
 • 3 Cum să alegeți cel mai bun serviciu VPN
  • 3.1 # 1. Criptare și protocoale
  • 3.2 # 2. Politica jurnalelor
  • 3.3 # 3. Viteză
  • 3.4 # 4. Acoperire globală
  • 3,5 # 5. Asistență multiplă platforme
  • 3.6 # 6. Cost
  • 3.7 # 7. Relații Clienți
 • 4 Ce VPN ar trebui să utilizați?
 • 5. Concluzie

Ghiduri de trend

 1. Cel mai bun VPN pentru FireStick
 2. Cum să închideți Jailbreak un FireStick
 3. Cum se instalează Kodi pe FireStick
 4. Cele mai bune Kodi Addons
 5. Cele mai bune construcții Kodi
 6. Cele mai bune aplicații FireStick
 7. IPTV
 8. Cinema APK
 9. Exodus Redux Addon
 10. Cele mai bune site-uri Torrent

Postări recente

 • 8 cele mai bune alternative pentru showbox (2020)
 • Cum să închideți Jailbreak un FireStick (februarie 2020)
 • Cele mai bune clădiri Kodi (actualizate pentru februarie 2020)
 • Cele mai bune Kodi Addons pentru a câștiga peste lume [2020]
 • Cum se instalează filme Real Debrid în exclusivitate filme Kodi Addon

act de renunțare - Transmiterea sau descărcarea conținutului drepturilor de autor este ilegală.

FireStickTricks.com nu împiedică, nu promovează sau încurajează în niciun fel utilizarea ilegală de Kodi, Fire Stick sau ghidurile noastre. Utilizatorii sunt responsabili pentru acțiunile lor. Citiți disclaimerul nostru complet.

Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me