De beste VPN voor FireStick installeren / gebruiken

>

In deze gids leert u welke de beste VPN voor FireStick is, waarom u deze zou moeten gebruiken, hoe u de juiste VPN kunt vinden en hoe u een VPN op FireStick installeert. De VPN's die in deze zelfstudie worden besproken, werken met alle Fire TV-apparaten, waaronder FireStick 4K en Fire TV Cube. 


Amazon FireStick is zonder twijfel een van de beste streaming-apparaten die u vandaag zult vinden. Deze goedkope gadget converteert elke gewone tv met HDMI-poort onmiddellijk in een smart tv. FireStick is een eenvoudig apparaat, dat niet alleen eenvoudig is in te stellen, maar ook ongelooflijk eenvoudig te gebruiken. Het draait op de aangepaste Android-firmware en geeft je snel toegang tot populaire streamingdiensten zoals Netflix, Hulu, Kodi en zelfs verschillende satellietkanalen. Ik heb veel streaming-apparaten getest, waaronder Android Boxes en heb nog niets gevonden zoals FireStick.

Dat is allemaal geweldig. Ik moet echter niet vergeten u te vertellen dat ik ook enkele grote tegenslagen heb ondervonden met FireStick. Nee, er is niets mis met FireStick zelf. Ik heb het over verschillende beperkingen en beperkingen opgelegd door de streamingdiensten, ISP's en waarschijnlijk ook uw regering. U zou kunnen worden onderworpen aan:

  • Online bewaking en monitoring door uw ISP, de overheid en zelfs derde partijen zoals hackers en cryptocurrency-mijnwerkers. Dat brengt uw privacy in ernstig gevaar!
  • Internetbeperking (die zich richt op de videostreamers) door ISP resulterend in problemen met traag streamen en bufferen. Dit verpest je entertainmentervaring volledig!
  • Inhoud geo-beperking. Dit beperkt uw toegang tot inhoud alleen tot een bepaalde locatie!
  • Juridisch gedoe tijdens het streamen via populaire Kodi-add-ons van derden en apps zoals Mobdro, Cinema APK, Live Net TV en meer. Je wilt niet dat iemand de hele tijd over je schouder kijkt!

Gelukkig kun je dit allemaal gemakkelijk overwinnen door een VPN voor FireStick / Fire TV te gebruiken. Een VPN maskeert uw IP-adres en vervolgens uw online identiteit, waardoor u honderd procent privacy heeft. We zullen bespreken waarom u een VPN op FireStick nodig hebt en hoe dit later op grotere schaal helpt. U leert ook hoe u snel de beste VPN voor Firestick installeert en instelt. Ik zal je ook vertellen hoe ik de juiste VPN voor jou heb gekozen. Blijf lezen!

Hier is het snelle overzicht van de beste FireStick VPN die ik heb gekozen. Ik zal in het laatste deel van de gids in detail over elke VPN praten. 

Waarom hebt u een VPN nodig voor FireStick en hoe dit helpt

U hebt een VPN voor FireStick nodig om ervoor te zorgen dat u uw apparaat kunt gebruiken op welke manier u maar wilt, zonder voortdurend bezorgd en gealarmeerd te blijven. Hier volgen de belangrijkste redenen waarom men een VPN moet gebruiken:

# 1: Online surveillance

Of ik het nu leuk vind of niet, of ik blijf ontkennen, online surveillance door uw internetprovider, de overheid en zelfs derden is een ding. We hebben er veel over gezien en gelezen. Hoe zou u het vinden als de hele tijd door uw raam piept? Ik zal me erg ongemakkelijk voelen. U wordt gevolgd door het virtuele venster.

Hoe helpt een FireStick VPN? Een VPN maskeert uw IP-adres en tunnelt uw online activiteiten via een anonieme server. Dit maakt het onmogelijk voor iedereen om te weten wat u doet. Het idee is om een ​​VPN te kiezen die de moeilijkste coderingstechnologieën gebruikt.

# 2: ISP-beperking

Aangezien uw online activiteiten worden gemonitord, weet u uw internetprovider wanneer u streamt met apps zoals Kodi, Cinema APK, Mobdro, CyberFlix, Titanium TV of vele andere. Internetbeperking is een veel voorkomend fenomeen van het verminderen van de snelheid van uw internetverbinding wanneer u video's online streamt. Als u een incidentele gebruiker bent, kunt u deze mogelijk niet ervaren. Als u echter een regelmatige streamer bent, loopt u waarschijnlijk te maken met bufferingproblemen als gevolg van smoring. ISP's gebruiken deze techniek als middel voor taakverdeling en zijn legaal van hun kant. Je hebt net die kleine lettertjes in hun Servicevoorwaarden gemist voordat je je aanmeldde.

Een VPN helpt u ISP-beperking te overwinnen! Wanneer u de FireStick VPN gebruikt, worden uw online activiteiten gecodeerd. Uw internetprovider kan niet zien of u streamt of waarschijnlijk alleen een zwaar document downloadt. En omdat ze niet weten dat je streamt, vertragen ze je internetsnelheid niet en laten ze je genieten van streaming op hogere, buffervrije snelheden. Zo simpel is het.

# 3: Geo-beperking

U hebt toegang tot populaire streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime, Hulu enz. Op FireStick. Maar wat u kunt bekijken, wordt grotendeels beperkt door uw geografische locatie. Netflix is ​​bijvoorbeeld nu beschikbaar in meer dan 180 landen. Veel geo-video's zijn echter niet overal beschikbaar vanwege geografische beperkingen. Dergelijke beperkingen zijn van toepassing vanwege de distributierechten voor inhoud. Dat betekent ook dat u geen uitstekende entertainment kunt krijgen. En dat is niet beperkt tot Netflix. Alle belangrijke entertainmentdiensten beperken inhoud.

U kunt geopende inhoud met een VPN voor FireStick deblokkeren! Een goede VPN heeft servers in verschillende landen. U hoeft alleen maar een van de servers van het land te selecteren waarvan u de video-inhoud wilt bekijken en te beginnen met streamen. U kunt ook regionale inhoud deblokkeren met een VPN.

# 4: Juridische problemen

Met FireStick kunt u snel Kodi en andere streamingdiensten van derden instellen, zoals Cinema APK en Mobdro. Deze services geven u gratis toegang tot de inhoud, die anders zou kunnen worden betaald. Het kan ook zijn dat je sommige auteursrechtelijk beschermde inhoud streamt, zij het onbedoeld. Dit zal je waarschijnlijk in juridische problemen brengen. Ik heb gehoord dat veel van dergelijke verhalen over streamers worden geslagen met juridische kennisgevingen en hoge boetes.

U kunt uw zorgen opzij schuiven met een FireStick VPN!  Wanneer u streamt met een VPN, worden uw streamingactiviteiten gemaskeerd. Als gevolg hiervan kan niemand vaststellen dat u streamt, waardoor uw privacy en anonimiteit wordt gewaarborgd.

Notitie: We keuren het gratis streamen van auteursrechtelijk beschermde inhoud niet goed. Het is bij wet verboden en gebruikers mogen het niet oefenen. Ik raad gebruikers ten zeerste aan alleen gratis inhoud te streamen die beschikbaar is in het publieke domein. Een VPN mag alleen worden gebruikt om uw privacy te beschermen. 

Beste VPN voor FireStick

Er zijn meer dan honderd VPN-providers. Om deze lijst van beste VPN's voor FireStick te voltooien, hebben we er tientallen letterlijk gebruikt en getest. Verderop in deze handleiding vindt u een gedeelte waar we de methode hebben beschreven die we hebben gebruikt om ze allemaal te testen.

Na weken testen hebben we geconcludeerd dat de volgende VPN's voor FireStick de beste zijn:

 1. ExpressVPN
 2. IPVanish
 3. NordVPN
 4. Surfshark
 5. CyberGhost

Er zijn andere VPN's die in de buurt kwamen, maar deze waren niet zo goed als degene die ik hier heb vermeld. Ik wilde deze lijst niet te groot maken, omdat het alleen maar verwarrender zou zijn geworden.

En van alle VPN's waar we het in deze gids over hebben, onderscheidt ExpressVPN zich duidelijk op alle fronten, waaronder snelheid, beveiliging, online anonimiteit, privacy en onbeperkte geo-geblokkeerde inhoud.

Beginnend met ExpressVPN, vindt u meer over elke VPN in deze lijst, samen met de installatie-instructies.

1. ExpressVPN: Over het algemeen beste VPN voor FireStick

beste VPN voor firestick

ExpressVPN is gevestigd op de Britse Maagdeneilanden en is een all-round VPN voor FireStick en duidelijk de nummer één in de race. Het is consequent in verschillende beoordelingen de snelste VPN geweest en onze tests zijn het eens. Met meer dan 3000 servers in meer dan 90 landen en meer dan 160 locaties biedt ExpressVPN u tal van verbindingsopties.

256-bit AES-codering, split tunneling, kill-switch, DNS / IPv6-lekbescherming, strikt no-log beleid en verschillende andere beveiligingsfuncties maken van ExpressVPN een ongelooflijk sterke en veilige VPN-service voor FireStick. Omdat het is gevestigd in BVI dat buiten de jurisdictie van 14 Eyes groep landen valt, is het veilig om aan te nemen dat het geen externe druk heeft om de gegevens van de gebruikers te onthullen.

Met ExpressVPN kunt u tot 5 apparaten tegelijkertijd verbinden met één account. Het ondersteunt ook configuratie op routerniveau, zodat u zoveel apparaten als u wilt met uw Wi-Fi kunt verbinden en beveiligen. Deze VPN voor FireStick zorgt voor een zorgeloze, onbeperkte entertainmentervaring. ExpressVPN is gewoon de beste VPN voor FireStick-geld die u kunt kopen.

Reader's Deal: U kunt 3 maanden gratis krijgen op ExpressVPN met een eenjarig abonnement, wat een korting van 49% betekent ten opzichte van het maandelijkse abonnement. Het komt met een 30 dagen geldteruggarantie. Als u niet tevreden bent met de uitvoering, kunt u om een ​​volledige terugbetaling vragen.

Download ExpressVPN

Hoe ExpressVPN op FireStick / Fire TV te installeren en gebruiken

ExpressVPN installeren en instellen op FireStick of Fire TV is super eenvoudig en duurt nauwelijks een minuut. Volg de onderstaande stapsgewijze instructies:

# 1: Klik hier om een ​​ExpressVPN-abonnement te krijgen

# 2: schakel uw FireStick in en selecteer de Zoeken optie (lenspictogram) in de linkerbovenhoek van het startscherm.

# 3: Zoek naar ExpressVPN en klik erop wanneer het in de zoekresultaten verschijnt

beste VPN voor firestick

# 4: Klik op het ExpressVPN-pictogram op het volgende scherm

beste firestick vpn

# 5: Klik Download of Krijgen knop

beste VPN voor Fire TV-stick

# 6: Open de app en klik Inloggen na het invoeren van uw e-mailadres en wachtwoord dat u tijdens het aanmelden bij ExpressVPN heeft gemaakt.beste VPN voor firestick

# 7: Klik op OK als u wordt gevraagd om 'Help ExpressVPN te verbeteren' als u rapporten wilt delen of klik anders Nee, dank u wel

beste gratis VPN voor firestick

# 8: Klik OK wanneer u de prompt 'Uw VPN instellen' zietbeste VPN voor firestick

# 9: Klik OK opnieuw wanneer de prompt Verbindingsverzoek verschijnt

firestick vpn

# 10: Je bent helemaal klaar. ExpressVPN selecteert automatisch een slimme locatie voor u. Klik op de knop Verbinden om direct verbinding te maken met de VPN.

Als u verbinding wilt maken met een andere server, klikt u in plaats daarvan op de knop Slimme locatie

gratis firestick vpn

# 11: Klik Alle locaties tab bovenaan en kies de regio. Als u bijvoorbeeld verbinding wilt maken met een van de servers in de Verenigde Staten of een ander land in Noord-Amerika en Zuid-Amerika, klikt u op Amerika

beste VPN voor firestick

# 12: Klik op het land om verbinding te maken met de best gekozen server door ExpressVPN voor dat land. Klik op om meer servers voor elk land te verkennen ‘>’ uiterst rechts

beste firestick vpn

# 13. Dat is alles. Uw verbinding blijft nu beveiligd met de snelste en beste VPN voor FireStick.

Videogids om ExpessVPN op FireStick te installeren

Klik HIER om ExpressVPN voor FireStick te krijgen

2. IPVanish

beste VPN voor firestick

Als u een alternatief voor ExpressVPN wilt, moet u kiezen voor IPVanish, dat tweede werd in onze tests. Gelabeld als de snelste VPN ter wereld, doet het weinig om zijn eigen claim in diskrediet te brengen. Het biedt inderdaad enkele van de snelste VPN-servers, maar ExpressVPN neemt de kroon als het gaat om de snelste VPN in de industrie.

IPVanish VPN heeft bijna 1200 servers in meer dan 60 landen, wat ongeveer een derde is van wat ExpressVPN biedt. Met meer dan 256-bit AES-codering, OpenVPN, IKEv2 en IPVanish biedt solide verbindingsbeveiliging. Het moederbedrijf StackPath valt echter onder de Amerikaanse jurisdictie en het maakt me op zijn zachtst gezegd een beetje ongemakkelijk.

Met IPVanish kunt u tot 10 apparaten tegelijkertijd verbinden met één account. Net als ExpressVPN maakt het ook configuratie op routerniveau mogelijk waardoor alle wifi-verbindingen veilig zijn.

Reader's Deal: U kunt 20% extra korting krijgen met de IPVanish-couponcode SAVE20NOW die kan worden gebruikt tijdens het afrekenen. Het komt met een 7 dag geldteruggarantie. Als u niet tevreden bent met de uitvoering, kunt u om een ​​volledige terugbetaling vragen.

Download IPVanish

Hoe IPVanish op FireStick / Fire TV te installeren

Als u met IPVanish gaat, kunt u deze VPN als volgt installeren en gebruiken:

# 1: Allereerst, ontvang het IPVanish-abonnement

# 2: Nadat u zich hebt geabonneerd op de service, schakelt u uw FireStick in en selecteert u in het startscherm Zoeken optie (in de linkerbovenhoek)

# 3: Zoek naar IPVanish en klik erop in de zoekresultaten

beste vuurstok vpn

# 4: Klik op het pictogram IPVanish in het volgende scherm en klik in het volgende scherm Download of Krijgen

beste VPN voor Amazon Firestick

# 5: Open de app en voer de IPVanish-inloggegevens in die u tijdens het aanmelden hebt gemaakt. Klik Log in

amazon firestick vpn

# 6: Klik Aansluiten aan de linkerkant om verbinding te maken met de standaardserver gekozen door IPVanish. U kunt de server ook handmatig kiezen door links op Land, Plaats of Server te klikken

beste VPN voor firestick

3. NordVPN

nordvpnNordVPN is een allround VPN die een snelle en betrouwbare verbinding biedt. De VPN volgt de industriestandaarden in coderingstechnologie en zorgt ervoor dat uw online verkeer wordt getunneld via de meest veilige servers. Het biedt ook dubbele gelaagde beveiliging die uw verbinding omleidt via twee servers voor verbeterde beveiliging.

NordVPN heeft een eenvoudig te gebruiken applicatie voor FireStick- en Fire TV-apparaten. U kunt met slechts één klik verbinding maken met beveiligde servers. Als u NordVPN op meerdere apparaten wilt gebruiken, kunt u dit op maximaal 6 apparaten gebruiken.

Of je Netflix wilt deblokkeren of gewoon anoniem wilt blijven tijdens het streamen, NordVPN kan een goede optie voor je zijn.

NordVPN is niet zo snel als ExpressVPN, maar alles bij elkaar genomen verdient het een plek op deze lijst met beste VPN's voor FireStick.

Hoe NordVPN op FireStick / Fire TV te installeren

Volg onderstaande stappen:

# 1: Klik hier om het NordVPN-abonnement te krijgen als je dat nog niet hebt gedaan

# 2: Ga in het beginscherm van FireStick naar boven en selecteer de Zoeken optie in de linkerbovenhoek

# 3: Zoek naar NordVPN en klik erop in de zoekresultaten

beste VPN voor firestick

# 4: Klik in het volgende venster op NordVPN

zoek nordvpn op firestick

# 6: Klik Krijgen of Download op het volgende scherm

download de nordvpn-app voor firestick

# 7: Open NordVPN wanneer het is geïnstalleerd en log in met uw inloggegevens

hoe nordvpn op amazon firestick te installeren

# 8: Klik Verbind nu starten

vpn voor firestick

4. Surfshark

vpn voor firestickSurfshark is een andere naam in de VPN-wereld die u kunt vertrouwen voor een veilige en veilige online-ervaring. Met AES 256-codering van militaire kwaliteit kunt u er altijd zeker van zijn dat uw streaming-activiteiten op FireStick worden beschermd.

Kill Switch, een strikt beleid zonder logboeken, lekbescherming, privé-DNS, Camouflagemodus en MultiHop-functies maken Surfshark een van de beste VPN's voor FireStick.

Surfshark is ook behoorlijk snel. Veel van zijn servers zorgen voor een soepele en buffervrije streaming-ervaring. En als u op zoek bent naar een grenzeloze streamingervaring zonder geografische beperkingen, kan Surfshark ook heel handig zijn op deze afdeling.

Naast FireStick kunt u Surfshark op verschillende andere apparaten gebruiken, waaronder computers, mobiele telefoons en meer. Het beste van Surfshark is waarschijnlijk dat je het tegelijkertijd op een onbeperkt aantal apparaten kunt gebruiken.

Hoe Surfshark op FireStick te installeren

Volg de onderstaande stappen om Surfshark op FireStick te installeren en te verbinden:

# 1: Klik hier om het Surfshark-abonnement te krijgen

# 2: Selecteer de Zoeken optie op het startscherm van FireStick (linkerbovenhoek)

Typ in Surfshark en wanneer u het in de zoeksuggesties ziet, klikt u erop

surfshark firestick vpn

# 3: Klik op het Surfshark-pictogram in het volgende venster

beste VPN's voor firestick

# 4: Klik Download / Get in het volgende venster

hoe surfshark firestick vpn te downloaden en te installeren

# 5: Open Surfshark zodra het is geïnstalleerd en log in met uw inloggegevens

beste VPN voor Amazon Fire Stick

# 6: Klik op Verbinden om de VPN te gebruiken

beste Amazon Fire TV-stick VPN

5. CyberGhost

cyberghost vpn kodiCyberGhost biedt wereldwijde beveiligingsdekking met meer dan 5900 servers wereldwijd. Het hanteert een strikt beleid zonder logboeken. Dit betekent dat u geen identificeerbare voetafdrukken achterlaat terwijl u streamt op FireStick of op internet surft.

Deze VPN biedt aangename verbindingssnelheden op veel van zijn servers. Met het beste versleutelingssysteem, beveiligt CyberGhost ook uw online activiteiten volledig.

Als u geo-beperkte inhoud wilt deblokkeren, maakt CyberGhost dat zelfs mogelijk.

Met CyberGhost kunt u tot 7 apparaten tegelijkertijd aansluiten. En het heeft een gebruikersvriendelijke interface voor FireStick waarmee u meteen aan de slag kunt. Om deze (en meer) redenen hebben we CyberGhost geselecteerd als een van de beste VPN's voor FireStick.

Hoe CyberGhost op FireStick te installeren

Volg onderstaande stappen:

1: Klik hier om het CyberGhost-abonnement te krijgen als u dat nog niet heeft gedaan

2: Schakel uw FireStick in en selecteer de Zoeken optie in de linkerbovenhoek van het startscherm (in de menubalk)

Typ in CyberGhost en klik erop in de zoekresultaten

cyberghost vpn-app

3: Klik nogmaals op CyberGhost op het volgende scherm

hoe cyberghost firestick vpn te installeren

4: Klik nu Download / Get om de VPN te downloaden en te installeren

beste VPN's voor firestick

5: Open CyberGhost op FireStick. U zou het volgende scherm met een code moeten zien

Ga naar cgvpn.info/link in een computer of mobiele browser. Log in met uw CyberGhost-accountgegevens en voer de code in

cyberghost instellen op firestick

6: Klik Aansluiten starten

verbind vpn op vuurstok

Hoe hebben we de beste VPN voor FireStick gekozen en waarom kies ik ExpressVPN boven andere VPN's?

Toen ik voor het eerst met het schrijven van deze handleiding begon, had ik het idee om hier meerdere VPN's af te ronden. Ik realiseerde me al snel dat het plaatsen van 10 VPN's op deze lijst alleen maar tot meer verwarring zal leiden en je moet raden welke je moet kopen. Om het u gemakkelijker te maken, besloot ik dat ik liever over de top 5 VPN's in deze tutorial zou praten.

Het kostte me een tijdje om het beste uit de partij te kiezen. Ik heb verschillende VPN's verschillende keren getest voordat ik tot een conclusie kwam. Hier zijn enkele van de belangrijkste factoren die ik heb overwogen voordat ik tot het vonnis kwam.

# 1: Verbindingssnelheid

Verbindingssnelheid is een van de meest bepalende factoren tijdens het winkelen voor een FireStick VPN. Hier is de door Netflix aanbevolen snelheid voor tv die van toepassing is op videostreaming via vrijwel elke bron:

 • 3 Mb / s voor SD- of 480p-video's
 • 4-5 Mb / s voor HD-video's (zowel 480p als 1080p)
 • 25 MB / s voor UHD, 4K-video's

Onthoud dat met een VPN altijd snelheidsverlies zal optreden. ExpressVPN is mijn beste keuze als beste FireStick VPN omdat het minimaal snelheidsverlies biedt. Hier zijn onze testresultaten op hetzelfde apparaat met dezelfde oorspronkelijke breedbandsnelheid en op dezelfde serverlocatie:

Originele breedbandsnelheid zonder VPN (toegewezen: 50 Mbps bereikt: 48,6 Mbps)

firestick vpn snelheidstestOorspronkelijke verbindingssnelheid zonder VPN

ExpressVPN: 46.3 Mbps download (snelheidsretentie van 95,27%)

Expressvpn snelheidstest op Amazon Fire StickVerbonden met ExpressVPN op de oorspronkelijke verbindingssnelheid van 50 Mbps

IPVanish: 36,3 Mbps download (snelheidsretentie van 75%)

VPN voor Fire TVVerbonden met IPVanish op de oorspronkelijke verbindingssnelheid van 50 Mbps

NordVPN: 31,9 Mbps download (snelheidsretentie van 65,64%)

nordvpn op firestickVerbonden met NordVPN op de oorspronkelijke verbindingssnelheid van 50 Mbps

Surfshark: 28,8 Mbps download (snelheidsretentie van 59,26%)

surfshark vpn op Amazon firestickVerbonden met Surfshark op de oorspronkelijke verbindingssnelheid van 50 Mbps

CyberGhost: 27,8 Mbps download (snelheidsretentie van 57,20%)

cyberghost vpn op Amazon firestick en fire tvVerbonden met CyberGhost op de oorspronkelijke verbindingssnelheid van 50 Mbps

Zoals u ziet, bood ExpressVPN de snelste verbinding en behield meer dan 95% van de oorspronkelijke snelheid. IPVanish kwam het dichtst in de buurt met 75% snelheidsbehoud - een snelheidsverschil van 20%. Hoewel IPVanish niet zo snel is als ExpressVPN, is het nog steeds aan de goede kant in vergelijking met andere VPN's in de industrie.

NordVPN, Surfshark en CyberGhost lieten een aanzienlijke snelheidsdaling zien. Ze zijn echter nog steeds beter dan een heleboel andere VPN's die we hebben getest.

Houd er rekening mee dat deze tests zijn uitgevoerd op de snelste beschikbare VPN-servers die door de providers worden aangeboden. De snelheden kunnen variëren, afhankelijk van de gekozen server en de locatie. Hoe verder de server verwijderd is van uw fysieke locatie, hoe lager de snelheid waarschijnlijk zal zijn. De snelheid is ook afhankelijk van andere variabelen zoals apparaatspecificatie, ISP, router, enz.

# 2: Coderingssterkte

OpenVPN AES 255-bit is het meest effectieve coderingsprotocol. Het is een must voor de FireStick VPN die u wilt kopen. Dit is het protocol dat door alle VPN-providers wordt gebruikt en wordt als de beste in de branche beschouwd.

# 3: Beveiligingsfuncties

DNS-lekbescherming, split tunneling, kill-switch zijn enkele van de belangrijkste beveiligingsfuncties waarmee u rekening moet houden bij het verkennen van de beste FireStick VPN. ExpressVPN is bijvoorbeeld uitgerust met al deze en vele andere beveiligingsfuncties. Dat is een van de redenen waarom het onze topkeuze is voor de beste FireStick VPN.

# 4: Geen logboekbeleid

Als uw online activiteiten niet kunnen worden getraceerd, mag niemand ook een dagvaarding kunnen uitgeven en in het record van VPN-providers kunnen graven en uw logboeken kunnen ophalen. Alleen dan zou een VPN als volledig veilig worden beschouwd. ExpressVPN hanteert een strikt zero-log beleid. Ze hebben niets gedocumenteerd en dus niets aan iemand te onthullen.

IPVanish heeft ook een zero-log beleid. Omdat het echter binnen de Amerikaanse jurisdictie valt, ben ik een beetje sceptisch als ze uw privacy echt intact houden.

NordVPN, Surfshark en CyberGhost hanteren ook een string-no-logs-beleid.

# 5: Klantenservice

Een goede FireStick VPN is diegene waarvoor u geen contact hoeft op te nemen met de klantenondersteuning. Mocht de noodzaak zich voordoen, dan moet de ondersteuning direct beschikbaar zijn.

ExpressVPN biedt 24 × 7 ondersteuning via livechat en e-mail. Aan de andere kant biedt IPVanish 24 × 7 ondersteuning via e-mail.

Hoewel er enkele rapporten zijn van IPVanish-gebruikers dat hun klantenondersteuning een beetje moeilijk is om door te komen en mogelijk niet zo responsief is als je zou willen.

NordVPN biedt ook ondersteuning via chat, hoewel het zich momenteel in de bètatestfase bevindt.

Surfshark biedt actieve en responsieve chatondersteuning die 24/7 beschikbaar is.

CyberGhost biedt momenteel geen chatondersteuning. U kunt via e-mail contact met hen opnemen. Ze reageren meestal binnen 24 tot 48 uur.

# 6: Gebruiksvriendelijke app

Wanneer u op zoek bent naar de beste VPN voor FireStick, wordt dit automatisch een van de belangrijkste aspecten om te overwegen. Amazon FireStick is een op afstand bestuurd apparaat en daarom moet de VPN-app op afstand werken.

ExpressVPN biedt honderd procent compatibiliteit met de FireStick-afstandsbediening. De algehele lay-out van ExpressVPN is ook ongelooflijk gebruiksvriendelijk. Het is netjes en heeft een wit thema.

Aan de andere kant lijkt IPVanish veel op het hoofdscherm te hebben gepropt en daarom ziet het er een beetje rommelig uit. Desondanks werkt het zonder fouten op de FireStick / Fire TV-apparaten.

NordVPN, Surfshark en CyberGhost hebben ook op afstand compatibele apps voor FireStick.

# 7: Bevoegdheid

Het hoofdkantoor van ExpressVPN bevindt zich op de Britse Maagdeneilanden (BVI), een kleine groep eilanden met hun onafhankelijke rechtssysteem. BVI valt niet onder een inlichtingenalliantie met inbegrip van 5-Eyes, 9-Eyes of 14-Eyes, het heeft geen gegevensbewaarwetten en is niet verplicht om zijn klantenbestanden naar enig land te produceren. ExpressVPN heeft alle reden en alle autoriteit om u volledige privacy te geven.

Dat is echter niet het geval met IPVanish. Zoals ik eerder heb gezegd, is haar moedermaatschappij StackPath in de VS gevestigd en valt ze dus binnen de Amerikaanse jurisdictie. En de Amerikaanse bedrijven moeten de verplichte gegevensbewaringswetten van de natie volgen. Dit is duidelijk in strijd met het zero-logbeleid van de VPN. Dat is meer een reden waarom ik IPVanish als alternatieve VPN heb behouden.

NordVPN, Surfshark en CyberGhost hebben ook hun hoofdkantoor buiten de jurisdictie van alle grote surveillanceorganisaties.

# 8: Niet goed, geld terug

De geld-terug-garantie is gebruikelijk bij VPN-providers en een van de belangrijkste factoren die gebruikers overwegen bij het zoeken naar een VPN. Het is als een proefperiode waarmee u de VPN kunt testen en kunt bepalen of deze goed voor u is.

ExpressVPN biedt een 30-dagen volledige geld-terug-garantie. Als u van gedachten verandert en besluit niet door te gaan met ExpressVPN (wat ik geen reden zie), kunt u het abonnement annuleren en een volledige terugbetaling vragen.

IPVanish biedt alleen de geldteruggarantie van 7 dagen. Ik heb persoonlijk het gevoel dat een week wat minder tijd is om een ​​service te proberen, maar het moet je nog steeds genoeg idee geven over de snelheid, prestaties, consistentie en connectiviteit.

NordVPN biedt ook een onvoorwaardelijke geld-terug-garantie van 30 dagen. U krijgt voldoende tijd om te beslissen of u wilt doorgaan of wilt annuleren.

Surfshark heeft ook het volledige restitutiebeleid van 30 dagen voor het geval u besluit niet door te gaan

CyberGhost geeft u een volledige terugbetalingsperiode van 45 dagen; langer dan elke andere VPN op deze lijst

Gratis VPN voor FireStick

Ik krijg steeds vragen zoals de beste gratis VPN voor FireStick. Welnu, mijn beste vrienden, ik zou zeggen dat er geen combinatie is van ‘gratis’ en ‘best’ wanneer VPN's worden overwogen. Als u op zoek bent naar de beste VPN, kunt u deze niet gratis krijgen. Ik ben het ermee eens dat sommige gebruikers zich misschien geen betaalde VPN's veroorloven, maar ik ga ook niet voor een gratis VPN. Het gebruik van een gratis VPN is zo goed als helemaal geen VPN.

Een gratis VPN voor FireStick kan meer kwaad dan goed doen. Je kunt hier lezen waarom gratis VPN's moeten worden vermeden.

Amazon-gebied wijzigen voor FireStick

U kunt een VPN op Fire TV Stick instellen met behulp van de hierboven beschreven methoden. Dat is genoeg om voor uw privacy te zorgen. Enkele gebruikers nemen echter liever extra maatregelen. In dat geval kunt u ook de regio voor uw Fire Stick wijzigen zonder uw echte adres.

Het wijzigen van de FireStick-regio is vrij eenvoudig. Open Amazon in uw pc-browser en volg deze stappen:

# 1. Klik op het tabblad "Uw bestellingen" en open vervolgens "Beheer uw inhoud en apparaten" (onderstaande afbeelding)

inhoud en apparaten beheren op Amazon

# 2. Klik op het tabblad ‘Instellingen’.

# 3. Ga naar de landinstellingen en klik op wijzigen

land wijzigen op Amazon

# 3. Voer een adres in dat u wilt toevoegen. U kunt elk willekeurig adres vinden door snel op internet te zoeken

# 4. Selecteer Update

adres wijzigen amazone vuurstok

Conclusie over de beste VPN voor FireStick

FireStick is een prachtig streamingapparaat. Het heeft de manier veranderd waarop we tv kijken. Zelfs als u geen Smart TV hebt, sluit u dit apparaat gewoon aan op de HDMI-poort en converteert u uw TV in één. Nu heeft u alleen nog een VPN nodig om uw entertainmentervaring te verbeteren. Met een FireStick VPN kunt u snel problemen zoals geobeperking en ISP-throttling overwinnen die het plezier vaak aantasten.

Het gebruik van een VPN op FireStick is uiterst voordelig en met VPN-bescherming in de vorm van ExpressVPN zijn al uw problemen opgelost. Waar u ook bent, deze VPN biedt u de best mogelijke ervaring zonder problemen. Ze bieden ook een 30-dagen geld-terug-garantie, dus als u denkt dat ExpressVPN niet goed genoeg is (wat zeer onwaarschijnlijk is!), Kunt u om een ​​volledige terugbetaling vragen. Dus met ExpressVPN voor FireStick kunt u achterover leunen, ontspannen en genieten.

Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me