Den bästa BBC iPlayer VPN för att titta på iPlayer utomlands (2020)

>

Om du inte är bosatt i Storbritannien och älskar BBC-innehåll kommer du också att älska den här artikeln. Jag visar dig vilken är den bästa BBC iPlayer VPN, och hur du kan använda den för att komma åt BBC var som helst i världen.


Idag finns det så många olika streamingalternativ för filmer och visar att det kan bli förvirrande att bara välja ett. Och eftersom de flesta strömningstjänster har en prenumerationsavgift, så kan de också sätta en buckla i fickan. Men även mitt i alla betalda strömningsnätverk finns det ett alternativ som är gratis - eller "något gratis" för att vara exakt.

Vi pratar om BBC iPlayer-tjänsten, som inte kräver några prenumerationsavgifter. Men endast användare i Storbritannien och med en TV-licens kan komma åt deras tjänst. Om du besöker iPlayer-webbplatsen medan du inte är i Storbritannien, kommer du att välkomnas med ett meddelande - BBC iPlayer fungerar bara i Storbritannien. Tyvärr beror det på rättighetsproblem ELLER detta innehåll är inte tillgängligt på din plats.

Men oroa dig inte, eftersom du enkelt kan få tillgång till BBC iPlayer utanför Storbritannien också, och detta kan göras med hjälp av ett VPN. Det spelar ingen roll om du bor i USA, Kanada, Australien, Indien, Ryssland, Frankrike eller Kina. Detta lilla trick får dig tillgång till BBCs enorma bibliotek. Läs vidare nedan för att ta reda på vilka VPN som kan låta dig titta på BBC iPlayer från var som helst i världen.

bästa vpn för bbc iplayer

Vad är ett VPN? Hur spärrar det BBC iPlayer utanför Storbritannien?

En VPN är ett verktyg som ändrar din IP-adress. En IP-adress är ett unikt nummer som ges till varje internetanslutning som låter internetleverantören (ISP) och andra servrar veta vilken plats du kommer åt internet från. Därför kan deras servrar upptäcka din plats från IP-adressen när du försöker registrera dig för BBC iPlayer från andra länder än Storbritannien. Och de kommer att blockera sin tjänst om du bor utomlands.

Men en VPN vidarebefordrar din normala internetanslutning via servrar i olika länder. På så sätt ändrar den din IP-adress. Så du kan vara i USA och ändra din IP till en tysk adress. Då kommer din ISP och andra servrar att tro att din anslutning kommer från en tysk server.

Detta innebär att när du använder en VPN och ställer in den till en brittisk IP-adress, kommer BBC iPlayer att fungera för dig oavsett var du befinner dig. BBC-servrarna ser din IP och tror att den kommer från en plats i Storbritannien, så att du kan komma åt alla dina favoritprogram.

För de som inte är medvetna, kommer BBC iPlayer att låta dig titta på flera kanaler inklusive -

 • BBC One
 • BBC Two
 • BBC Three
 • BBC Four
 • CBBC
 • CBeebies
 • BBC News Channel
 • BBC-parlamentet
 • BBC ALBA

De bästa BBC iPlayer VPN: erna 2020

Det finns 100-tal VPN-leverantörer och nästan alla hävdar att de arbetar med BBC. Men sanningen är helt annorlunda. Det finns bara några få VPN-tjänster som faktiskt blockerar strömningstjänster som BBC iPlayer och Netflix.

Efter att ha tillbringat flera timmar på att testa, hittade jag följande bästa VPN: er för BBC iPlayer som fortfarande fungerar 2020:

1. ExpressVPN

Betygsatt 1 BBC VPN av 34 granskade VPN

bästa bbc iplayer vpn

ExpressVPN är en av de bästa VPN i allmänhet, vilket också gör det till det bästa valet för strömmande program på BBC iPlayer.

Låt oss titta på dess funktioner.

servrar

Det bästa med ExpressVPN är att det har sex olika UK-servrar, så att du enkelt kan få en brittisk IP-adress med denna VPN. Fler servrar betyder också bättre hastighet, vilket gör att du kan titta på dina favoritprogram utan några avbrott och utan att behöva offra videokvaliteten. Oavsett var du befinner dig i världen, med ett enda klick kan du ändra din IP-adress till en plats i Storbritannien och enkelt komma åt BBC iPlayer.

Prenumerationskostnad

Denna VPN-tjänst har olika prenumerationsplaner baserat på deras varaktighet. Deras grundläggande prenumerationsplan för en månad kostar $ 12,95 och du debiteras varje månad. 6-månadersplanen kostar $ 9,99 / månad så du måste betala totalt 59,95 $ var sjätte månad. Den årliga planen kostar 8,32 USD / månad och du betalar 99,95 USD varje år. Varje plan erbjuder 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

ExpressVPN erbjuder dock också en speciell rabatt vid tidpunkten för detta skrivande. Du kan få 3-månaders service gratis och spara 49% på den årliga planen.

Men vad händer om du inte är nöjd? Betyder det att din prenumerationsavgift för första månaden slösas bort? Kort svar - Nej. Om du inte är nöjd med Express VPN kan du kräva återbetalning under den första månaden, eftersom de erbjuder en 30-dagars återbetalningsgaranti, inga frågor ställs.

iplayer vpn 30 dagars riskfri prövning

Hastighet och säkerhet

När det gäller hastighet överträffar ExpressVPN alla sina konkurrenter. Enligt hastighetstestet som utförts av våra experter ledde körhastighetstest för olika servrar på olika platser med ExpressVPN till en genomsnittshastighet på 106 Mbps (Tilldelad hastighet på 120 Mbps). Det är imponerande siffror med hastighetsbesparing på 88,33%, och du kan enkelt strömma videor med 4k Ultra-HD-kvalitet med en så snabb anslutning. Det genomsnittliga hastighetstestet för olika regioner är:

Hastighet i Nordamerika: 117 Mbps

Hastighet i Europa: 107 Mbps

Hastighet i Asien: 96 Mbps

När det gäller säkerhet har de kryptering av militär kvalitet och de registrerar inga identifieringsloggar. Det betyder att även om de håller koll på din surfhistorik lagrar de inte din riktiga IP-adress på sina servrar vilket håller dig helt anonym.

Andra funktioner

En enda prenumerationsplan med ExpressVPN låter dig samtidigt ansluta fem enheter. De uppdaterar regelbundet sina servrar och säkerhetsåtgärder för att undvika att blockeras av BBC. Deras kundtjänstteam är ganska interaktivt och är tillgängligt dygnet runt via livechatt.

Kompatibilitet

ExpressVPN fungerar på Android, iOS, Windows, Mac, Linux och routrar. De har till och med tillägg för webbläsare Chrome och Firefox. Bortsett från det är denna VPN också kompatibel med Firestick. De har ett enkelt och lättanvänt gränssnitt på alla plattformar.

Jurisdiktion

Företaget omfattas av BVI (Brittiska Jungfruöarna) jurisdiktion, som inte omfattas av lagar om lagring av uppgifter eller laglig myndighetsövervakning.

Dom

Trots att de är de dyraste tjänsterna i denna lista är ExpressVPN vår första rekommendation för BBC iPlayer VPN. De har förtjänat förtroendet för sin enorma användarbas och är det mest pålitliga nätverket på marknaden. Med alla dessa fantastiska funktioner kommer du säkert att vara nöjd med denna VPN. Så utan tvekan är ExpressVPN helt klart den bästa VPN för BBC iPlayer.

Besök ExpressVPN.com

Hur man kommer åt BBC iPlayer

Detta är den enklaste delen när du har fått en bra VPN.

1. Installera VPN på din enhet

2. Öppna VPN-appen och anslut till den brittiska servern

anslut ukservern för att titta på bbc iplayer utomlands

3. Besök https://www.bbc.co.uk/iplayer och logga in med dina inloggningsuppgifter.

4. Det är allt. Du kan börja titta på dina favoritprogram.

Notera: Om du inte har ett BBC iPlayer-konto kan du skapa ett nytt konto enligt länken ovan. Du får inte fråga om ett kreditkort eller annan betalningsrelaterad information.

2. CyberGhost VPN

Betygsatt # 2 av 34 testade VPN: er

bästa vpn för bbc iplayer

CyberGhost är också en fantastisk VPN-tjänst som du kan använda för att avblockera BBC iPlayer utanför Storbritannien. Deras viktigaste funktioner listas nedan.

servrar

Nätverksanslutningssystemet för CyberGhost skiljer sig från andra VPN: er. För de flesta VPN måste du välja ett land för att ansluta till deras server. Men i CyberGhost får du en lista med strömningstjänster som du kan välja, och BBC iPlayer ingår också i den listan.

När du väljer BBC iPlayer-tjänsten ansluter de dig automatiskt till den bästa och snabbaste servern i Storbritannien så att du kan strömma utomlands.

Prenumerationskostnad

De olika prenumerationsplanerna för CyberGhost är:

 • 3-årsplan: $ 2,75 / månad; faktureras till 99 dollar var tredje år
 • 2-årsplan: $ 3,69 / månad; faktureras till $ 88,56 vartannat år
 • Årsplan: $ 5,99 / månad; faktureras till 71,88 USD per år
 • Månadsplan: 12,99 $ faktureras varje månad

De erbjuder också en 45-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Dessutom är att de erbjuder en kostnadsfri en-dagarsperiod där de inte heller ber om din kreditkortsinformation.

Hastighet och säkerhet

Enligt hastighetstestet som utförts av våra experter har hastighetstester på olika platser och tider gett en genomsnittlig hastighet på 58 Mbps (tilldelad hastighet 100 Mbps). Detta innebär hastighetsbesparing på 58% och du kan strömma videor i 4K ultra-HD-kvalitet med den hastighet som erbjuds av CyberGhost. De har inte en nollloggspolicy som NordVPN, men de har ett loggsystem utan identifiering som håller din riktiga IP-adress privat och otillgänglig för tredje parter. De använder en 256-bitars AES-kryptering för att hålla all data säker och säker.

Andra funktioner

Med ett enda CyberGhost-prenumerationskonto kan du ansluta upp till 7 enheter på en gång. Live chat support är tillgängligt dygnet runt för att hjälpa dig med frågor eller frågor.

Kompatibilitet

CyberGhost är kompatibel med Windows-, Mac-, Android-, iOS- och Linux-enheter och tillhandahåller också tillägg för webbläsare Chrome och Firefox. De har till och med Firestick-stöd, och moderföretaget uppgraderar och förbättrar kontinuerligt sina tjänster för att undvika att blockeras av BBC iPlayer.

Jurisdiktion

Företaget omfattas av Rumäniens lagar, vilket anses vara säkert för VPN-företag.

Dom

Med en super billig plan och en mängd användbara funktioner är CyberGhost en annan superb VPN för BBC iPlayer och kommer på andra plats i vår lista.

Besök CyberghostVPN.com

3. NordVPN

Betygsatt nr 3 av 34 testade VPN: er

avblockera bbc iplayer med nordvpn

Det tredje bästa alternativet för BBC iPlayer VPN är NordVPN, som också är ganska känt virtuellt privat nätverk. Låt oss först dyka in i dess funktioner.

servrar

Den mest utmärkta funktionen med denna tjänst är att den har 30 servrar över hela Storbritannien. De har till och med ett ultra-snabbt TV-nätverk för Storbritannien, vilket är perfekt för strömningstjänster. Tillgängligheten till en så stor mängd servrar är det främsta skälet till att vi placerar NordVPN i det andra numret på denna lista.

Prenumerationskostnad

De olika prenumerationsplanerna för NordVPN är:

 • 3-årsplan: $ 3,49 / månad; faktureras till $ 125,64 var tredje år
 • 2-årsplan: $ 4,99 / månad; faktureras till $ 119,76 vartannat år
 • Årsplan: $ 6,99 / månad; faktureras till $ 83,88 per år
 • Månadsplan: $ 11,95 faktureras varje månad

De erbjuder också en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Hastighet och säkerhet

Våra experter testade för NordVPN hastighetstester, vilket ger en genomsnittlig hastighet på 58 Mbps (tilldelad hastighet 100 Mbps). Detta innebär hastighetsretention på 58%, men denna genomsnittliga siffra beräknas utifrån värdena på olika platser. Eftersom NordVPN har 30 servrar i Storbritannien kommer du att få bättre hastighet när du är ansluten till en brittisk IP-adress som är lämplig för BBC iPlayer. Vi rekommenderar fortfarande att du väljer 1080p HD-kvalitet och inte 4K UHD när du använder NordVPN.

När det gäller säkerhet har de en 256-bitars AES-kryptering och en noll-loggar-policy, vilket innebär att de inte lagrar loggarna för din internetanvändning eller din IP-adress.

Andra funktioner

Du kan ansluta upp till 6 enheter samtidigt med en enda prenumerationsplan för NordVPN. De har också en livechatt som är tillgänglig dygnet runt och är mycket lyhörda. Det är en av få VPN som också är funktionella i Kina.

Kompatibilitet

NordVPN fungerar på alla större plattformar som Windows, Mac, Linux, Android och iOS, och har också en webbläsare för Chrome och Firefox.

Jurisdiktion

Företaget faller under lagstiftningen i Panama, som inte är kopplad till något datalagrings- eller övervakningsprogram.

Dom

Vi placerade NordVPN på nr 3 i denna lista på grund av två huvudsakliga skäl - Deras billiga pris och ett stort antal brittiska servrar som de tillhandahåller vilket gör det mycket enkelt att komma åt BBC iPlayer. Om du vill ha en utmärkt BBC iPlayer VPN till ett fickvänligt pris är NordVPN det bästa valet för dig. Denna VPN-tjänst fungerar till och med i Kina, ett land där de flesta VPN-enheter inte är funktionella.

Besök NordVPN.com

4. PrivatVPN

Betygsatt # 4 av 34 testade VPN: er

bästa bbc iplayer vpn

PrivateVPN kanske inte är lika välrenommerat som de andra VPN-tjänsterna i denna lista, men de är ett bra alternativ för att avbryta BBC iPlayer från andra platser än Storbritannien.

servrar

Drivs av ett relativt litet företag baserat i Sverige, har PrivateVPN endast 100 servrar totalt med 2 servrar i Storbritannien med bas i Manchester och London. Trots att de har så få servrar erbjuder PrivateVPN fortfarande fantastiska funktioner och erbjuder anständig konkurrens till andra tjänster.

Prenumerationskostnad

De olika prenumerationsplanerna för PrivateVPN är:

 • Årsplan: $ 3,82 / månad; faktureras till 49,68 $ med en månad gratis (13 månader totalt)
 • Kvartalsplan: $ 4,88 / månad; faktureras till $ 14,63 var tredje månad
 • Månadsplan: 7,67 $ faktureras varje månad

Alla abonnemangsplaner har en 30-dagars återbetalningsgaranti. PrivateVPN erbjuder också en kostnadsfri 24-timmarsperiod utan några avgifter eller betalningsuppgifter.

Hastighet och säkerhet

PrivateVPN har en genomsnittlig nedladdningshastighet på 59 Mbps enligt hastighetstestet som utförts av våra experter (tilldelad hastighet 100 Mbps). Detta innebär en hastighetsbesparing på 59%. Den faktiska hastigheten kan variera beroende på olika förhållanden, men i allmänhet bör du kunna se videor i 4K ultra-HD-kvalitet om din huvudsakliga internetanslutning är snabb.

PrivateVPN använder också både 128-bitars CBC-kryptering och 256-bitars AES-kryptering för att erbjuda en hög datasäkerhetsnivå. Med sin nollloggarpolicy registrerar de inte din surfhistorik och IP-adress.

Andra funktioner

PrivateVPN tillåter anslutning av maximalt 6 enheter med en enda prenumerationsplan. De har en kundsupport för livechatt samt support för fjärrkontroll för felsökning av vissa problem.

Kompatibilitet

PrivateVPN erbjuder också sina tjänster på Windows, Mac, Android, iOS, Linux och routrar.

Jurisdiktion

Företaget omfattas av lagarna i 14-Eyes Alliance jurisdiktion (Sverige). Även om landet tycks stödja användarnas integritet och vara medlem i 14-Eyes, kan du inte vara säker.

Dom

De kan vara ett litet företag jämfört med andra populära VPN-tjänster, men med sina billiga priser och olika funktioner är PrivateVPN verkligen ett bra alternativ för att komma åt BBC iPlayer. Det är därför de förtjänar att ta plats nr 4 på vår lista.

Besök PrivateVPN.com

5. Surfshark

Betygsatt # 5 av 34 testade VPN: er

top bbc iplayer vpn

Surfshark är också en populär VPN-tjänst som gör det till ett utmärkt alternativ för att blockera BBC iPlayer utomlands. Här är dess funktioner.

servrar

Surfshark erbjuder 3 huvudservrar i Storbritannien som ligger i Glasgow, London och Manchester. De har mer än 1000 servrar spridda över 60 länder runt om i världen.

Prenumerationskostnad

 • 2-årsplan: $ 1,99 / månad faktureras till $ 47,76 för 24 månader (måste använda kupongen "sharkspecial" för denna plan)
 • Årsplan: $ 5,99 / månad faktureras $ 71,88 per år
 • Månadsplan: $ 11,95 / månad faktureras varje månad

Alla planer har en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Hastighet och säkerhet

Deras genomsnittliga nätverkshastighet är 60 Mbps (tilldelad hastighet 100 Mbps) vilket gör det lämpligt för online-strömning av videor i HD-kvalitet. Vi märkte också att det inte saktar ner hastigheten på din grundläggande internetanslutning. Det betyder att ju snabbare internetanslutningen du har, desto snabbare fungerar VPN-anslutningen.

Med 256-bitars kryptering är dina data också skyddade och Surfsharks policy för nollloggar håller inga register över din internetaktivitet och IP-adress. För ytterligare skydd erbjuder Surfshark en Multi-hop-funktion som leder din onlinetrafik genom två separata VPN-servrar som ger dig ett extra lager av integritet. Men detta kommer att äventyra din internethastighet, så det är ett val av säkerhet kontra hastighet.

Andra funktioner

Det finns ett område där Surfshark slår alla andra VPN: er i listan - det finns ingen gräns för antalet enheter du kan ansluta från ett enda prenumeration! De har en aktiv livechatt och är ganska lyhörda via e-posten också. Till och med hjälpavsnittet på deras webbplats har detaljerad information om många problem som du kan möta. En unik aspekt av Surfshark är dess CleanWeb-funktion som blockerar annonser, skadlig programvara och till och med spårningsprogramvara.

Kompatibilitet

Surfshark är kompatibel med Windows-, Mac-, iOS-, Android- och Linux-plattformar, tillsammans med webbläsarförlängningar för Chrome och Firefox.

Jurisdiktion

I likhet med ExpressVPN tillhör företaget BVI (British Virgin Islands) jurisdiktion.

Dom

Med en budgetvänlig plan, några unika funktioner och stark integritet och säkerhet tar Surfshark med rätta plats nr 5 i vår lista över bästa BBC iPlayer VPN: er.

Besök Surfshark.com

Varför är dessa 5 alternativ det bästa valet för BBC iPlayer VPN: er?

Du kanske undrar varför du bör gå till dessa 5 VPN-tjänster som kräver en prenumerationskostnad när det finns så många gratis VPN: er tillgängliga. Men BBC iPlayer är en så välrenommerad strömningstjänst i Storbritannien att inte bara strömmar tv-program utan också strömmar sport som är populära i Storbritannien som premier League och FA cup fotboll.

Så det är bara uppenbart att en så berömd strömningstjänst kommer att ha funktioner med hög säkerhet. De uppgraderar ständigt sina servrar för att upptäcka och blockera VPN-tjänster. De flesta av de genomsnittliga VPN: erna är redan blockerade av BBC vilket gör dem värdelösa. Om du laddar ner ett av de gratis VPN: erna kan du bli besviken över att det inte ger dig tillgång till BBC iPlayer. Även om vissa VPN tillåter dig att strömma show på iPlayer, finns det ingen garanti när de kommer att blockeras av BBC.

Det enda sättet att njuta av iPlayer-show från utanför Storbritannien utan rädsla för att blockeras är att välja VPN: er som tillhandahålls av de bästa företagen. De fem tjänsterna som vi har listat i denna artikel drivs alla av mycket avancerade företag. De erbjuder hög tillförlitlighet och garanterar kontinuerlig åtkomst till BBC iPlayer. Och med alla fantastiska funktioner som de tillhandahåller, är de alla värda det pris du måste betala för prenumerationen. Dessutom kan du alltid avbryta deras tjänster och få tillbaka dina pengar tack vare deras policyer.

Hur valde vi den bästa BBC iPlayer VPN?

Vi har valt ExpressVPN som den bästa BBC iPlayer VPN baserat på dess snabba hastighet och pålitliga anslutning. Det kan också kringgå Kinas stora brandvägg och dess användargränssnitt är mycket lätt att förstå. Det ger kundsupport dygnet runt livechatt och ger avancerad säkerhet för appar.

Därför presterar den exceptionellt bra på alla fronter som hastighet, säkerhet, avblockering av censur, kompatibla enheter och kundsupport.

Andra VPN som delvis arbetade med iPlayer

Medan jag testade VPN: n fungerade följande VPN-tjänster också med BBC iPlayer, men det var inte tillfredsställande. För det mesta BBC upptäckte VPN och blockerar åtkomst. Om du redan använder något av dessa VPN: er, kanske du vill prova dem först, och om det inte fungerar, kan du få någon av de 5 bästa VPN: n som jag har granskat ovan.

 • IPVanish
 • VyprVPN
 • Windscribe
 • Hotspot Shield
 • ProtonVPN
 • Privat internetåtkomst (PIA)
 • TunnelBear

Gratis VPN för BBC iPlayer

BBC iPlayer är en av de mest populära streamingtjänsterna och precis som Netflix spenderar den väsentligt på att upptäcka och blockera VPN-servrar.

Glöm de gratis VPN: erna, många betalade VPN-leverantörer kan inte gå före sitt detekteringssystem. Det finns vissa gratis VPN-leverantörer, men de har helt enkelt inte tillräckligt med pengar eller resurser för att fortsätta lägga till nya och oupptäckta servrar.

Du måste ha mycket tur att hitta ett gratis VPN med en server som fortfarande inte upptäcks av BBC iPlayer. Jag har inte hittat något. Och även om du hittar en, finns det ingen garanti för hur länge det kommer att förbli oupptäckt.

Därför rekommenderar jag personligen en av premium-VPN: er för BBC iPlayer. Du hittar många servrar som strömmar den här tjänsten.

Slutlig dom

Bland alla de alternativ vi har listat rekommenderade vi ExpressVPN för högsta tillförlitlighet och säkerhet samt imponerande strömningshastighet hela tiden. Även när det gäller rykte, slår ExpressVPN alla sina andra konkurrenter och har redan samlat en massiv konsumentbas. Men om deras prenumerationspriser är lite för mycket för dig, är du välkommen att prova något av de andra fyra alternativen.

Avslutningsvis vill vi uppge att du måste registrera dig för BBC iPlayer-tjänsten när du är ansluten till en brittisk IP-adress. För det måste du också ange ett brittiskt postnummer. När du är klar med det är du redo att strömma olika program och filmer på BBC iPlayer bekvämt hela tiden.

Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me