Den bedste BBC iPlayer VPN til at se iPlayer i udlandet (2020)

>

Hvis du ikke er bosiddende i Storbritannien og elsker BBC-indhold, vil du også elske denne artikel. Jeg vil vise dig, hvad der er den bedste BBC iPlayer VPN, og hvordan du kan bruge den til at få adgang til BBC fra hvor som helst i verden.

I disse dage er der så mange forskellige streamingindstillinger for film og viser, at det kan blive forvirrende at vælge bare en. Og da de fleste streamingtjenester har et abonnementsgebyr, så de også kan lægge en bukke i lommen. Men selv midt i alle de betalte streamingnetværk er der en mulighed, der er gratis - eller 'noget gratis' for at være præcis.

Vi taler om BBC iPlayer-tjenesten, som ikke kræver abonnementsgebyrer. Dog er det kun brugere i England og med en TV-licens, der har adgang til deres service. Hvis du besøger iPlayer-webstedet, mens du ikke er i England, bliver du velkommen med en meddelelse - BBC iPlayer fungerer kun i England. Beklager, det skyldes rettigheder ELLER dette indhold er ikke tilgængeligt på din placering.

Men rol ikke, da du nemt kan få adgang til BBC iPlayer uden for England også, og dette kan gøres ved hjælp af en VPN. Det betyder ikke noget, om du bor i USA, Canada, Australien, Indien, Rusland, Frankrig eller Kina. Dette lille trick giver dig adgang til BBCs enorme bibliotek. Læs videre nedenfor for at finde ud af, hvilke VPN'er der kan lade dig se BBC iPlayer fra hvor som helst i verden.

bedste vpn til bbc iplayer

Hvad er en VPN? Hvordan frigøres det fra BBC iPlayer uden for England?

En VPN er et værktøj, der ændrer din IP-adresse. En IP-adresse er et unikt nummer, der gives til enhver internetforbindelse, der lader internetudbyder (ISP) og andre servere vide, hvilket sted du får adgang til internettet fra. Derfor, når du prøver at tilmelde dig BBC iPlayer fra andre lande end Det Forenede Kongerige, kan deres servere registrere din placering fra IP-adressen. Og de blokerer for deres service, hvis du bor i udlandet.

Men en VPN dirigerer din normale internetforbindelse gennem servere i forskellige lande. Dermed ændres det din IP-adresse. Så du kunne være i USA og ændre din IP til en tysk adresse. Derefter vil din ISP og andre servere tro, at din forbindelse kommer fra en tysk server.

Dette betyder, at når du bruger en VPN og indstiller den til en britisk IP-adresse, fungerer BBC iPlayer for dig, uanset hvor du befinder dig. BBC-serverne vil se din IP og tro, at den kommer fra et sted i Storbritannien, så du får adgang til alle dine foretrukne shows.

For dem, der ikke er opmærksomme, vil BBC iPlayer give dig mulighed for at se flere kanaler, herunder -

 • BBC One
 • BBC Two
 • BBC Three
 • BBC Four
 • CBBC
 • Cbeebies
 • BBC News Channel
 • BBC-parlamentet
 • BBC ALBA

De bedste BBC iPlayer VPN'er i 2020

Der er 100'erne af VPN-udbydere, og næsten alle påstår at arbejde med BBC. Men sandheden er helt anderledes. Der er kun få VPN-tjenester, der faktisk blokerer streamingtjenester som BBC iPlayer og Netflix.

Efter at have brugt flere timer på testning fandt jeg følgende bedste VPN'er til BBC iPlayer, der stadig fungerer i 2020:

1. ExpressVPN

Bedømt nr. 1 BBC VPN ud af 34 gennemgåede VPN'er

bedste bbc iplayer vpn

ExpressVPN er en af ​​de bedste VPN'er generelt, hvilket også gør det til det bedste valg for streaming af shows på BBC iPlayer.

Lad os se på dens funktioner.

Servere

Det bedste ved ExpressVPN er, at det har seks forskellige britiske servere, så du nemt kan få en britisk IP-adresse ved hjælp af denne VPN. Flere servere betyder også bedre hastighed, hvilket giver dig mulighed for at se dine foretrukne shows uden nogen afbrydelse og uden at skulle ofre videokvaliteten. Uanset hvor du befinder dig i verden, kan du med et enkelt klik ændre din IP-adresse til et sted i Storbritannien og få adgang til BBC iPlayer med lethed.

Abonnementsomkostninger

Denne VPN-tjeneste har forskellige abonnementsplaner baseret på deres varighed. Deres grundlæggende abonnementsplan for en måned koster $ 12,95, og du bliver faktureret hver måned. Den 6-måneders plan koster $ 9,99 / måned, så du bliver nødt til at betale i alt $ 59,95 hver 6. måned. Den årlige plan koster $ 8,32 / måned, og du betaler $ 99,95 hvert år. Hver plan tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

ExpressVPN tilbyder dog også en særlig rabat på dette tidspunkt. Du kan få 3-måneders service gratis og spare 49% på dens årsplan.

Men hvad nu hvis du ikke er tilfreds? Betyder det, at dit abonnementsgebyr for første måned bliver spildt? Kort svar - Nej. Hvis du ikke er tilfreds med Express VPN, kan du kræve refusion i den første måned, da de tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti, ingen spørgsmål stillet.

iplayer vpn 30-dages risikofri prøve

Hastighed og sikkerhed

Når det kommer til hastighed, overtrækker ExpressVPN alle sine konkurrenter. I henhold til hastighedstesten udført af vores eksperter førte hastighedstest for forskellige servere forskellige steder med ExpressVPN til en gennemsnitlig hastighed på 106 Mbps (Tildelt hastighed på 120 Mbps). Dette er imponerende tal med hastighedsopbevaring på 88,33%, og du kan nemt streame videoer i 4k Ultra-HD-kvalitet med en så hurtig forbindelse. Den gennemsnitlige hastighedstest for forskellige regioner er:

Hastighed i Nordamerika: 117 Mbps

Hastighed i Europa: 107 Mbps

Hastighed i Asien: 96 Mbps

Med hensyn til sikkerhed har de kryptering af militær kvalitet, og de registrerer ikke nogen identifikationslogfiler. Dette betyder, at mens de holder styr på din browserhistorik, gemmer de ikke din rigtige IP-adresse på deres servere, hvilket holder dig fuldstændig anonym.

Andre funktioner

En enkelt abonnementsplan med ExpressVPN giver dig mulighed for samtidig at tilslutte 5 enheder. De opdaterer regelmæssigt deres servere og sikkerhedsforanstaltninger for at undgå at blive blokeret af BBC. Deres kundesupportteam er ret interaktivt og er tilgængeligt døgnet rundt via live chat.

Kompatibilitet

ExpressVPN fungerer på Android, iOS, Windows, Mac, Linux og routere. De har endda udvidelser til Chrome- og Firefox-browsere. Bortset fra det er denne VPN også kompatibel med Firestick. De har en enkel og brugervenlig grænseflade på tværs af alle platforme.

Jurisdiktion

Virksomheden hører under BVI (De Britiske Jomfruøer) jurisdiktion, som ikke er underlagt nogen lov om datalagring eller lovlig regeringsovervågning.

Dom

På trods af at de er de dyreste tjenester på denne liste, er ExpressVPN vores første anbefaling til BBC iPlayer VPN. De har tjent tilliden til deres enorme brugerbase og er det mest pålidelige netværk på markedet. Med alle disse fantastiske funktioner er du bestemt tilfreds med denne VPN. Så uden tvivl er ExpressVPN helt klart den bedste VPN til BBC iPlayer.

Besøg ExpressVPN.com

Sådan får du adgang til BBC iPlayer

Dette er den nemmeste del, når du får hænderne på en god VPN.

1. Installer VPN på din enhed

2. Åbn VPN-app, og opret forbindelse til den britiske server

tilslut uk server for at se bbc iplayer i udlandet

3. Besøg https://www.bbc.co.uk/iplayer og log ind med dine loginoplysninger.

4. Det er alt. Du kan begynde at se dine foretrukne shows.

Bemærk: Hvis du ikke har en BBC iPlayer-konto, kan du oprette en ny konto efter linket ovenfor. Du bliver ikke bedt om et kreditkort eller andre betalingsrelaterede oplysninger.

2. CyberGhost VPN

Bedømt nr. 2 ud af 34 testede VPN'er

bedste vpn til bbc iplayer

CyberGhost er også en fantastisk VPN-service, som du kan bruge til at fjerne blokering af BBC iPlayer uden for England. Deres nøglefunktioner er vist nedenfor.

Servere

CyberGhosts netværksforbindelsessystem er anderledes end andre VPN'er. For de fleste VPN'er skal du vælge et land, der skal oprette forbindelse til deres server. Men i CyberGhost får du en liste over streamingtjenester, som du kan vælge, og BBC iPlayer er også inkluderet på denne liste.

Når du vælger tjenesten BBC iPlayer, forbinder de dig automatisk til den bedste og hurtigste server i England, så du kan streame i udlandet.

Abonnementsomkostninger

De forskellige abonnementsplaner for CyberGhost er:

 • 3-årig plan: $ 2,75 / måned; faktureres til $ 99 hvert 3. år
 • 2-årig plan: $ 3.69 / måned; faktureres til $ 88,56 hvert andet år
 • Årlig plan: $ 5,99 / måned; faktureres til 71,88 USD årligt
 • Månedlig plan: $ 12.99 faktureres hver måned

De tilbyder også en 45-dages pengene-tilbage-garanti. Hvad mere er, er at de tilbyder en gratis prøve på en dag, hvor de heller ikke beder om dine kreditkortoplysninger.

Hastighed og sikkerhed

Pr. Hastighedstest udført af vores eksperter har hastighedstest på forskellige steder og tidspunkter givet en gennemsnitlig hastighed på 58 Mbps (tildelt hastighed 100 Mbps). Dette betyder hastighedsopbevaring på 58%, og du kan streame videoer i 4K ultra-HD-kvalitet med den hastighed, der tilbydes af CyberGhost. De har ikke en nul-logs-politik som NordVPN, men de har et log-system uden identifikation, der holder din rigtige IP-adresse privat og utilgængelig for tredjepart. De bruger en 256-bit AES-kryptering for at holde alle data sikre og sikre.

Andre funktioner

Med en enkelt CyberGhost-abonnementskonto kan du oprette forbindelse til op til 7 enheder på én gang. Live chat support er tilgængelig 24/7 for at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål eller problemer.

Kompatibilitet

CyberGhost er kompatibel med Windows-, Mac-, Android-, iOS- og Linux-enheder og giver også udvidelser til Chrome- og Firefox-browsere. De har endda Firestick-support, og moderselskabet opdaterer og forbedrer kontinuerligt deres tjenester for at undgå at blive blokeret af BBC iPlayer.

Jurisdiktion

Virksomheden hører under jurisdiktion for Rumæniens love, der betragtes som sikre for VPN-virksomheder.

Dom

Med en superbillig plan og en række nyttige funktioner er CyberGhost en anden fremragende VPN til BBC iPlayer og kommer på andenpladsen på vores liste.

Besøg CyberghostVPN.com

3. NordVPN

Bedømt nr. 3 ud af 34 testede VPN'er

fjern blokering af bbc iplayer med nordvpn

Den tredje bedste mulighed for BBC iPlayer VPN er NordVPN, som også er et ret anset virtuelt privat netværk. Lad os dykke ind i dens funktioner først.

Servere

Den mest fremragende funktion ved denne service er, at den har 30 servere overalt i England. De har endda et ultrahurtigt tv-netværk til England, hvilket bare er perfekt til streamingtjenester. Tilgængeligheden af ​​en så stor mængde servere er hovedårsagen til, at vi placerer NordVPN i det andet nummer på denne liste.

Abonnementsomkostninger

De forskellige abonnementsplaner for NordVPN er:

 • 3-årig plan: $ 3,49 / måned; faktureres til $ 125,64 hvert 3. år
 • 2-årig plan: $ 4.99 / måned; faktureres til $ 119,76 hvert andet år
 • Årlig plan: $ 6.99 / måned; faktureres til $ 83,88 årligt
 • Månedlig plan: $ 11,95 faktureres hver måned

De tilbyder også en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Hastighed og sikkerhed

Vores eksperter testede for NordVPN-hastighedstest, hvilket giver en gennemsnitlig hastighed på 58 Mbps (tildelt hastighed 100 Mbps). Dette betyder hastighedsopbevaring på 58%, men dette gennemsnitstal beregnes ud fra værdierne på forskellige steder. Da NordVPN har 30 servere i England, får du bedre hastighed, når du er tilsluttet en britisk IP-adresse, der er velegnet til BBC iPlayer. Vi anbefaler stadig, at du vælger 1080p HD-kvalitet og ikke 4K UHD, når du bruger NordVPN.

Med hensyn til sikkerhed har de en 256-bit AES-kryptering og en nul-logs-politik, hvilket betyder, at de ikke gemmer loggene til din internetbrug eller din IP-adresse.

Andre funktioner

Du kan tilslutte op til 6 enheder samtidigt med en enkelt abonnementsplan for NordVPN. De har også en live chat, der er tilgængelig 24/7 og er meget lydhør. Det er en af ​​de få VPN'er, der også er funktionelle i Kina.

Kompatibilitet

NordVPN fungerer på alle større platforme såsom Windows, Mac, Linux, Android og iOS, og har også en Chrome og Firefox browserudvidelse.

Jurisdiktion

Virksomheden hører under Panama-lovgivningen, som ikke er knyttet til dataopbevarings- eller overvågningsprogrammer.

Dom

Vi satte NordVPN på nr. 3 på denne liste på grund af to hovedårsager - Deres billige pris og et stort antal britiske servere, de leverer, hvilket gør det meget let at få adgang til BBC iPlayer. Hvis du vil have en fremragende BBC iPlayer VPN til en lommevenlig pris, vil NordVPN være det bedste valg for dig. Denne VPN-service fungerer endda i Kina, et land, hvor de fleste VPN'er ikke er funktionelle.

Besøg NordVPN.com

4. PrivatVPN

Bedømt nr. 4 ud af 34 testede VPN'er

bedste bbc iplayer vpn

PrivateVPN er muligvis ikke så anset som de andre VPN-tjenester på denne liste, men de er et godt alternativ til at fjerne blokeringen af ​​BBC iPlayer fra andre steder end Det Forenede Kongerige.

Servere

Drevet af et relativt lille firma med base i Sverige, har PrivateVPN kun 100 servere i alt med 2 servere i England med base i Manchester og London. På trods af at have så få servere tilbyder PrivateVPN stadig gode funktioner og giver anstændig konkurrence til andre tjenester.

Abonnementsomkostninger

De forskellige abonnementsplaner for PrivateVPN er:

 • Årlig plan: $ 3,82 / måned; faktureret til $ 49,68 med 1 måned gratis (i alt 13 måneder)
 • Kvartalsplan: $ 4,88 / måned; faktureres til $ 14,63 hver 3. måned
 • Månedlig plan: $ 7,67 faktureres hver måned

Alle abonnementsplaner har en 30-dages pengene-tilbage-garanti. PrivateVPN tilbyder også en gratis 24-timers prøveperiode uden gebyrer eller betalingsoplysninger.

Hastighed og sikkerhed

PrivateVPN har en gennemsnitlig downloadhastighed på 59 Mbps pr. Hastighedstesten udført af vores eksperter (tildelt hastighed 100 Mbps). Dette betyder hastighedsopbevaring på 59%. Den faktiske hastighed kan variere afhængigt af forskellige forhold, men generelt skal du være i stand til at se videoer i 4K ultra-HD-kvalitet, hvis din vigtigste internetforbindelse er hurtig.

PrivateVPN bruger også både 128-bit CBC-kryptering og 256-bit AES-kryptering til at tilbyde et højt datasikkerhedsniveau. Med deres nul-logs-politik registrerer de ikke din browserhistorik og IP-adresse.

Andre funktioner

PrivateVPN tillader tilslutning af maksimalt 6 enheder med en enkelt abonnementsplan. De har en live chat kundesupport samt fjernbetjeningssupport til fejlfinding af visse problemer.

Kompatibilitet

PrivateVPN tilbyder også sine tjenester på Windows, Mac, Android, iOS, Linux og routere.

Jurisdiktion

Virksomheden hører under lovgivningen under 14-Eyes Alliance jurisdiktion (Sverige). Selvom det ser ud til, at landet understøtter brugernes privatliv, idet du er medlem af 14-Eyes, kan du ikke være sikker.

Dom

De er muligvis et lille firma sammenlignet med andre populære VPN-tjenester, men med deres billige priser og forskellige funktioner er PrivateVPN bestemt en fantastisk mulighed for at få adgang til BBC iPlayer. Derfor indtager de fortjent nummer 4 på vores liste.

Besøg PrivateVPN.com

5. Surfshark

Bedømt nr. 5 ud af 34 testede VPN'er

top bbc iplayer vpn

Surfshark er også en populær VPN-service, der gør det til en fantastisk mulighed for at fjerne blokeringen af ​​BBC iPlayer i udlandet. Her er dens funktioner.

Servere

Surfshark tilbyder 3 hovedservere i England beliggende i Glasgow, London og Manchester. De har mere end 1000 servere spredt over 60+ lande verden over.

Abonnementsomkostninger

 • 2-årig plan: $ 1,99 / måned faktureret til $ 47,76 i 24 måneder (skal bruge kuponen "sharkspecial" til denne plan)
 • Årlig plan: $ 5,99 / måned faktureres $ 71,88 årligt
 • Månedlig plan: $ 11,95 / måned faktureres hver måned

Alle planer har en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Hastighed og sikkerhed

Deres gennemsnitlige netværkshastighed er 60 Mbps (tildelt hastighed 100 Mbps), hvilket gør det velegnet til online streaming af videoer i HD-kvalitet. Vi har også bemærket, at det ikke bremser hastigheden på din basale internetforbindelse. Det betyder, at jo hurtigere internetforbindelsen du har, jo hurtigere fungerer VPN-forbindelsen.

Med 256-bit-kryptering er dine data også beskyttet, og Surfsharks nul-logs-politik holder ikke oversigt over din internetaktivitet og IP-adresse. For øget beskyttelse tilbyder Surfshark en Multi-hop-funktion, der dirigerer din online trafik gennem to separate VPN-servere, der giver dig et ekstra lag med privatliv. Men dette kompromitterer din internethastighed, så det er et valg af sikkerhed vs. hastighed.

Andre funktioner

Der er et område, hvor Surfshark slår alle de andre VPN'er på denne liste - der er ingen grænse for antallet af enheder, du kan oprette forbindelse fra et enkelt abonnement! De har en aktiv live chat og er også meget lydhør over e-mailen. Selv Hjælp-sektionen på deres websted har detaljerede oplysninger om en masse problemer, som du måtte komme over for. Et unikt aspekt af Surfshark er dens CleanWeb-funktion, der blokerer for annoncer, malware og endda tracking-software.

Kompatibilitet

Surfshark er kompatibel med Windows-, Mac-, iOS-, Android- og Linux-platforme sammen med browserudvidelser til Chrome og Firefox.

Jurisdiktion

I lighed med ExpressVPN hører virksomheden under BVI (De Britiske Jomfruøer) jurisdiktion.

Dom

Med en budgetvenlig plan, nogle unikke funktioner og stærkt privatliv og sikkerhed, tager Surfshark med rette nr. 5 på vores liste over de bedste BBC iPlayer VPN'er.

Besøg Surfshark.com

Hvorfor er disse 5 indstillinger det bedste valg for BBC iPlayer VPN'er?

Du kan undre dig over, hvorfor du skal gå til disse 5 VPN-tjenester, der kræver abonnementsomkostninger, når der er så mange gratis VPN'er til rådighed. Men BBC iPlayer er en sådan anset streamingtjeneste i England, at ikke kun streamer tv-shows, men også streamer sportsgrene, der er populære i England, såsom premier League og FA cup fodbold.

Så det er kun åbenlyst, at en sådan berømt streamingtjeneste vil have funktioner med høj sikkerhed. De opgraderer konstant deres servere til at registrere og blokere VPN-tjenester. De fleste af de gennemsnitlige VPN'er er allerede blokeret af BBC, hvilket gør dem ubrugelige. Hvis du downloader en af ​​de gratis VPN'er, kan du blive skuffet over at opdage, at den ikke giver dig adgang til BBC iPlayer. Selv hvis nogle VPN'er tillader dig at streame shows på iPlayer, er der ingen garanti for, hvornår de blokeres af BBC.

Den eneste måde at nyde iPlayer-shows fra uden for England uden frygt for at blive blokeret er at vælge VPN'er, der leveres af de bedste virksomheder. De 5 tjenester, vi har anført i denne artikel, drives alle af meget avancerede virksomheder. De tilbyder høj pålidelighed og garanterer kontinuerlig adgang til BBC iPlayer. Og med alle de fantastiske funktioner, de leverer, er de alle værd den pris, du skal betale for abonnementet. Derudover kan du altid annullere deres tjenester og få dine penge tilbage takket være deres politik.

Hvordan valgte vi den bedste BBC iPlayer VPN?

Vi har valgt ExpressVPN som den bedste BBC iPlayer VPN baseret på dens hurtige hastighed og pålidelige forbindelse. Det kan også omgå den store firewall i Kina, og dens brugergrænseflade er meget let at forstå. Det giver 24/7 live chat kundesupport og giver avanceret sikkerhed for apps.

Derfor fungerer det usædvanligt godt på alle fronter som hastighed, sikkerhed, fjernelse af blokering af censur, kompatible enheder og kundesupport.

Andre VPN'er, der delvist har arbejdet med iPlayer

Mens jeg testede VPN'erne, fungerede følgende VPN-tjenester også med BBC iPlayer, men det var ikke tilfredsstillende. Det meste af tiden BBC opdagede VPN og blokerer adgang. Hvis du allerede bruger nogen af ​​disse VPN'er, kan du prøve dem først, og hvis det ikke fungerer, kan du få en af ​​de top 5 VPN'er, jeg har gennemgået ovenfor.

 • IPVanish
 • VyprVPN
 • WindScribe
 • Hotspot Shield
 • ProtonVPN
 • Privat internetadgang (PIA)
 • TunnelBear

Gratis VPN til BBC iPlayer

BBC iPlayer er en af ​​de mest populære streamingtjenester, og ligesom Netflix bruger den væsentligt på at detektere og blokere VPN-servere.

Glem de gratis VPN'er, mange betalte VPN-udbydere kan ikke komme foran deres detektionssystem. Mens der er nogle gratis VPN-udbydere, har de simpelthen ikke nok penge eller ressourcer til at fortsætte med at tilføje nye og uopdagede servere.

Du skal være meget heldig for at finde en gratis VPN med en server, der stadig ikke er registreret af BBC iPlayer. Jeg har ikke fundet noget. Og selvom du finder en, er der ingen garanti for, hvor længe den vil forblive uopdaget.

Derfor anbefaler jeg personligt en af ​​premium VPN'erne til BBC iPlayer. Du vil finde mange servere, der streamer denne service.

Endelig dom

Blandt alle de muligheder, vi har nævnt, anbefalede vi ExpressVPN for den højeste pålidelighed og sikkerhed såvel som den imponerende streaminghastighed på alle tidspunkter. Selv med hensyn til omdømme slår ExpressVPN alle sine andre konkurrenter og har allerede samlet en massiv forbrugerbase. Men hvis deres abonnementspriser er lidt for meget for dig, er du velkommen til at prøve en af ​​de andre fire indstillinger.

Til sidst vil vi oplyse, at du skal tilmelde dig BBC iPlayer-tjenesten, når du er tilsluttet en britisk IP-adresse. Til dette skal du også indtaste et britisk postnummer. Når du er færdig med det, er du klar til at streame forskellige shows og film på BBC iPlayer nemt på alle tidspunkter.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me