Den beste BBC iPlayer VPN for å se iPlayer Abroad (2020)

>

Hvis du ikke er bosatt i Storbritannia og elsker BBC-innhold, kommer du også til å elske denne artikkelen. Jeg vil vise deg hvilken som er den beste BBC iPlayer VPN, og hvordan du kan bruke den til å få tilgang til BBC fra hvor som helst i verden.

I disse dager er det så mange forskjellige streamingalternativer for filmer og viser at det kan bli forvirrende å velge bare ett. Og siden de fleste strømmetjenester har abonnementsavgift, så kan de også putte en bukke i lommen. Men selv midt i alle betalte strømmenettverk er det ett alternativ som er gratis - eller ‘noe gratis’ for å være presis.

Vi snakker om BBC iPlayer-tjenesten, som ikke krever abonnementsavgift. Imidlertid er det bare brukere i Storbritannia og med TV-lisens som har tilgang til tjenesten deres. Hvis du besøker iPlayer-nettstedet mens du ikke er i Storbritannia, vil du bli ønsket velkommen med en melding - BBC iPlayer fungerer bare i Storbritannia. Beklager, det skyldes rettighetsproblemer ELLER dette innholdet er ikke tilgjengelig på ditt sted.

Men bekymre deg ikke, for du kan lett få tilgang til BBC iPlayer utenfor Storbritannia også, og dette kan gjøres ved hjelp av en VPN. Det har ikke noe å si om du bor i USA, Canada, Australia, India, Russland, Frankrike eller Kina. Dette lille trikset gir deg tilgang til det enorme biblioteket til BBC. Les videre nedenfor for å finne ut hvilke VPN-er som lar deg se BBC iPlayer fra hvor som helst i verden.

beste vpn for bbc iplayer

Hva er en VPN? Hvordan blokkerer det BBC iPlayer utenfor Storbritannia?

En VPN er et verktøy som endrer IP-adressen din. En IP-adresse er et unikt nummer gitt til hver internettforbindelse som lar internettjenesteleverandøren (ISP) og andre servere vite hvilket sted du får tilgang til internett fra. Derfor kan serverne deres registrere posisjonen din fra IP-adressen når du prøver å registrere deg på BBC iPlayer fra andre land enn Storbritannia. Og de vil blokkere tjenesten deres hvis du bor i utlandet.

Men en VPN leder din normale internettforbindelse gjennom servere i forskjellige land. Ved å gjøre det, endrer det IP-adressen din. Så du kan være i USA, og endre IP-en til en tysk adresse. Deretter vil Internett-leverandøren din og andre servere tro at forbindelsen din kommer fra en tysk server.

Dette betyr at når du bruker en VPN og setter den til en IP-adresse i Storbritannia, vil BBC iPlayer fungere for deg uansett hvor du befinner deg. BBC-serverne vil se IP-en din og tror den kommer fra et sted i Storbritannia, slik at du får tilgang til alle favorittprogrammene dine.

For de som ikke er klar over, vil BBC iPlayer la deg se på flere kanaler, inkludert -

 • BBC One
 • BBC Two
 • BBC Three
 • BBC Four
 • CBBC
 • CBeebies
 • BBC News Channel
 • BBC-parlamentet
 • BBC ALBA

De beste BBC iPlayer VPN-ene i 2020

Det er hundrevis av VPN-leverandører, og nesten alle av dem hevder å jobbe med BBC. Men sannheten er helt annerledes. Det er bare noen få VPN-tjenester som faktisk blokkerer strømmetjenester som BBC iPlayer og Netflix.

Etter å ha brukt flere timer på testing, fant jeg følgende beste VPN-er for BBC iPlayer som fremdeles fungerer i 2020:

1. ExpressVPN

Rangerte nummer 1 BBC VPN av 34 anmeldte VPN-er

beste bbc iplayer vpn

ExpressVPN er en av de beste VPN-ene generelt, noe som også gjør det til det beste valget for strømming av show på BBC iPlayer.

La oss se på funksjonene.

servere

Det beste med ExpressVPN er at den har seks forskjellige britiske servere, slik at du enkelt kan få en britisk IP-adresse ved hjelp av denne VPN. Flere servere betyr også bedre hastighet, noe som gjør at du kan se favorittprogrammene dine uten avbrudd, og uten å måtte ofre videokvaliteten. Uansett hvor du befinner deg i verden, med et enkelt klikk kan du endre IP-adressen din til et sted i Storbritannia og få tilgang til BBC iPlayer med letthet.

Abonnementskostnad

Denne VPN-tjenesten har forskjellige abonnementsplaner basert på varighet. Deres grunnleggende abonnementsplan for en måned koster $ 12,95 og du vil bli fakturert hver måned. 6-månedersplanen koster $ 9,99 per måned, så du må betale totalt 59,95 dollar hver 6. måned. Årsplanen koster $ 8,32 per måned, og du betaler $ 99,95 hvert år. Hver plan tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

ExpressVPN tilbyr imidlertid også en spesiell rabatt i skrivende stund. Du kan få 3-måneders service gratis og spare 49% på årsplanen.

Men hva hvis du ikke er fornøyd? Betyr det at abonnementsavgiften for første måned blir bortkastet? Kort svar - Nei. Hvis du ikke er fornøyd med Express VPN, kan du kreve refusjon i løpet av den første måneden, ettersom de tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, uten spørsmål.

iplayer vpn 30-dagers gratis prøveversjon

Hastighet og sikkerhet

Når det gjelder hastighet, overgår ExpressVPN alle konkurrentene. I henhold til hastighetstesten utført av våre eksperter, førte hastighetstester for forskjellige servere på forskjellige steder med ExpressVPN til en gjennomsnittshastighet på 106 Mbps (Tildelt hastighet på 120 Mbps). Dette er imponerende tall med hastighetsretensjon på 88,33%, og du kan enkelt streame videoer i 4k Ultra-HD-kvalitet med en så rask tilkobling. Gjennomsnittlig hastighetstest for forskjellige regioner er:

Hastighet i Nord-Amerika: 117 Mbps

Hastighet i Europa: 107 Mbps

Hastighet i Asia: 96 Mbps

Når det gjelder sikkerhet, har de kryptering av militær karakter, og de registrerer ingen identifikasjonslogger. Dette betyr at mens de holder rede på nettleserloggen din, lagrer de ikke den virkelige IP-adressen din på serverne deres, noe som holder deg helt anonym.

Andre funksjoner

En enkelt abonnementsplan med ExpressVPN lar deg samtidig koble til fem enheter. De oppdaterer regelmessig sine servere og sikkerhetstiltak for å unngå å bli blokkert av BBC. Kundesupportteamet deres er ganske interaktivt og er tilgjengelig døgnet rundt via live chat.

kompatibilitet

ExpressVPN fungerer på Android, iOS, Windows, Mac, Linux og rutere. De har til og med utvidelser for Chrome- og Firefox-nettlesere. Bortsett fra det er denne VPN også kompatibel med Firestick. De har et enkelt og brukervennlig grensesnitt på alle plattformer.

Jurisdiksjon

Selskapet er under BVI (De Britiske Jomfruøyene) jurisdiksjon, som ikke er underlagt noen lov om dataoppbevaring eller lovlig myndighetsovervåking.

Kjennelse

Til tross for at de er de dyreste tjenestene på denne listen, er ExpressVPN vår første anbefaling for BBC iPlayer VPN. De har tjent tilliten til deres enorme brukerbase og er det mest pålitelige nettverket i markedet. Med alle disse fantastiske funksjonene er du helt sikkert fornøyd med denne VPN-en. Så uten tvil er ExpressVPN helt klart den beste VPN-en for BBC iPlayer.

Besøk ExpressVPN.com

Hvordan få tilgang til BBC iPlayer

Dette er den enkleste delen når du har hånden på en god VPN.

1. Installer VPN på enheten

2. Åpne VPN-appen og koble til den britiske serveren

koble uk server for å se bbc iplayer i utlandet

3. Besøk https://www.bbc.co.uk/iplayer og logg deg på med innloggingsdetaljene dine.

4. Det er alt. Du kan begynne å se favorittprogrammene dine.

Merk: Hvis du ikke har en BBC iPlayer-konto, kan du opprette en ny konto ved å følge lenken ovenfor. Du vil ikke bli spurt om et kredittkort eller andre betalingsrelaterte detaljer.

2. CyberGhost VPN

Rangerte nr. 2 av 34 testede VPN-er

beste vpn for bbc iplayer

CyberGhost er også en fantastisk VPN-tjeneste som du kan bruke til å fjerne blokkering av BBC iPlayer utenfor Storbritannia. De viktigste funksjonene deres er listet opp nedenfor.

servere

Nettverkstilkoblingssystemet til CyberGhost er annerledes enn andre VPN-er. For de fleste VPN-er må du velge et land for å koble til serveren deres. Men i CyberGhost får du en liste over strømmetjenester du kan velge, og BBC iPlayer er også inkludert i den listen.

Når du velger BBC iPlayer-tjenesten, kobler de deg automatisk til den beste og raskeste serveren i Storbritannia, slik at du kan streame i utlandet.

Abonnementskostnad

De forskjellige abonnementsplanene for CyberGhost er:

 • 3-årsplan: $ 2,75 / måned; faktureres til 99 dollar hvert tredje år
 • 2-årsplan: $ 3.69 / måned; faktureres til 88,56 dollar hvert 2. år
 • Årsplan: $ 5,99 / måned; faktureres til 71,88 dollar årlig
 • Månedlig plan: $ 12.99 faktureres hver måned

De tilbyr også en 45-dagers pengene-tilbake-garanti. Det som er mer, er at de tilbyr en gratis prøve på en dag der de heller ikke ber om kredittkortinformasjonen din.

Hastighet og sikkerhet

I henhold til hastighetstesten utført av våre eksperter, har hastighetstester på forskjellige steder og tider gitt en gjennomsnittshastighet på 58 Mbps (tildelt hastighet 100 Mbps). Dette betyr hastighetsretensjon på 58%, og du kan streame videoer i 4K ultra-HD-kvalitet med hastigheten som tilbys av CyberGhost. De har ikke en nullloggspolicy som NordVPN, men de har et loggsystem uten identifikasjon som holder den virkelige IP-adressen din privat og utilgjengelig for tredjepart. De bruker en 256-bit AES-kryptering for å holde alle data trygge og sikre.

Andre funksjoner

Med en enkelt CyberGhost-abonnementskonto kan du koble opptil 7 enheter samtidig. Live chat support er tilgjengelig 24/7 for å hjelpe deg med spørsmål eller problemer.

kompatibilitet

CyberGhost er kompatibel med Windows-, Mac-, Android-, iOS- og Linux-enheter, og gir også utvidelser for Chrome- og Firefox-nettlesere. De har til og med Firestick-støtte, og morselskapet oppgraderer og forbedrer kontinuerlig sine tjenester for å unngå å bli blokkert av BBC iPlayer.

Jurisdiksjon

Selskapet hører under jurisdiksjonen til lovene i Romania, som anses som trygge for VPN-selskaper.

Kjennelse

Med en superbillig plan og en rekke nyttige funksjoner, er CyberGhost en annen suveren VPN for BBC iPlayer og kommer på andreplass på listen vår.

Besøk CyberghostVPN.com

3. NordVPN

Rangerte nr. 3 av 34 testede VPN-er

Fjern blokkering av iplayer med nordvpn

Det tredje beste alternativet for BBC iPlayer VPN er NordVPN, som også er ganske kjent virtuelt privat nettverk. La oss dykke inn i funksjonene først.

servere

Den mest fremragende funksjonen ved denne tjenesten er at den har 30 servere over hele Storbritannia. De har til og med et ultraraskt TV-nettverk for Storbritannia, som bare er perfekt for strømmetjenester. Tilgjengeligheten til en så stor mengde servere er hovedårsaken til at vi plasserer NordVPN i det andre nummeret på denne listen.

Abonnementskostnad

De forskjellige abonnementsplanene for NordVPN er:

 • 3-årsplan: $ 3,49 / måned; faktureres til $ 125,64 hvert tredje år
 • 2-årsplan: $ 4.99 / måned; faktureres til 119,76 dollar hvert 2. år
 • Årsplan: $ 6.99 / måned; faktureres til $ 83,88 årlig
 • Månedlig plan: $ 11,95 faktureres hver måned

De tilbyr også en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Hastighet og sikkerhet

Våre eksperter testet for NordVPN hastighetstester, som gir en gjennomsnittshastighet på 58 Mbps (tildelt hastighet 100 Mbps). Dette betyr hastighetsretensjon på 58%, men dette gjennomsnittlige tallet beregnes ut fra verdiene på forskjellige steder. Siden NordVPN har 30 servere i Storbritannia, vil du få bedre hastighet når du er koblet til en britisk IP-adresse som er egnet for BBC iPlayer. Vi anbefaler deg likevel å velge 1080p HD-kvalitet og ikke 4K UHD når du bruker NordVPN.

Når det gjelder sikkerhet, har de en 256-biters AES-kryptering og en policy for null logger, noe som betyr at de ikke lagrer loggene for din internettbruk eller IP-adressen din.

Andre funksjoner

Du kan koble opptil 6 enheter samtidig med en enkelt abonnementsplan for NordVPN. De har også en live chat som er tilgjengelig 24/7 og er svært lydhør. Det er en av få VPN-er som også er funksjonelle i Kina.

kompatibilitet

NordVPN fungerer på alle større plattformer som Windows, Mac, Linux, Android og iOS, og har også en nettleserutvidelse av Chrome og Firefox.

Jurisdiksjon

Selskapet er under jurisdiksjonen av lovene i Panama, som ikke er knyttet til noe datalagring eller overvåkningsprogrammer.

Kjennelse

Vi satte NordVPN på nr. 3 i denne listen på grunn av to hovedårsaker - Deres billige pris og et stort antall britiske servere de tilbyr, noe som gjør det veldig enkelt å få tilgang til BBC iPlayer. Hvis du vil ha en utmerket BBC iPlayer VPN til en lommevennlig pris, vil NordVPN være det beste valget for deg. Denne VPN-tjenesten fungerer til og med i Kina, et land der de fleste VPN-er ikke er funksjonelle.

Besøk NordVPN.com

4. PrivatVPN

Rangerte nr. 4 av 34 testede VPN-er

beste bbc iplayer vpn

PrivateVPN er kanskje ikke like kjent som de andre VPN-tjenestene på denne listen, men de er et flott alternativ for å fjerne blokkering av BBC iPlayer fra andre steder enn Storbritannia.

servere

Drevet av et relativt lite selskap med base i Sverige, har PrivateVPN bare 100 servere totalt med 2 servere i Storbritannia med base i Manchester og London. Til tross for at de har så få servere, tilbyr PrivateVPN fremdeles gode funksjoner og gir anstendig konkurranse til andre tjenester.

Abonnementskostnad

De forskjellige abonnementsplanene for PrivateVPN er:

 • Årsplan: $ 3,82 / måned; faktureres til 49,68 dollar med 1 måned gratis (totalt 13 måneder)
 • Kvartalsplan: $ 4.88 / måned; faktureres til $ 14,63 hver tredje måned
 • Månedlig plan: $ 7,67 faktureres hver måned

Alle abonnementsplaner har 30 dager pengene tilbake-garanti. PrivateVPN tilbyr også en gratis 24-timers prøveperiode uten kostnader eller betalingsinformasjon.

Hastighet og sikkerhet

PrivateVPN har en gjennomsnittlig nedlastningshastighet på 59 Mbps i henhold til hastighetstesten utført av våre eksperter (tildelt hastighet 100 Mbps). Dette betyr hastighetsretensjon på 59%. Den faktiske hastigheten kan variere avhengig av forskjellige forhold, men generelt sett bør du kunne se videoer i 4K ultra-HD-kvalitet hvis din viktigste internettforbindelse er rask.

PrivateVPN bruker også både 128-bit CBC-kryptering og 256-bit AES-kryptering for å tilby et høyt datasikkerhetsnivå. Med retningslinjene for nulllogger registrerer de ikke nettleserloggen og IP-adressen din.

Andre funksjoner

PrivateVPN tillater tilkobling av maksimalt 6 enheter med en enkelt abonnementsplan. De har en kundesupport på live chat samt støtte for fjernkontroll for feilsøking av visse problemer.

kompatibilitet

PrivateVPN tilbyr også sine tjenester på Windows, Mac, Android, iOS, Linux og rutere.

Jurisdiksjon

Selskapet er under jurisdiksjonen av lovene i 14-Eyes Alliance jurisdiksjon (Sverige). Selv om landet ser ut til å støtte personvern til brukere, og være medlem av 14-Eyes, kan du ikke være sikker.

Kjennelse

De kan være et lite selskap sammenlignet med andre populære VPN-tjenester, men med sine billige priser og forskjellige funksjoner er PrivateVPN absolutt et flott alternativ for tilgang til BBC iPlayer. Derfor tar de fortjent nummer 4 på listen vår.

Besøk PrivateVPN.com

5. Surfshark

Rangerte nr. 5 av 34 testede VPN-er

topp bbc iplayer vpn

Surfshark er også en populær VPN-tjeneste som gjør det til et flott alternativ for å fjerne blokkering av BBC iPlayer i utlandet. Her er funksjonene.

servere

Surfshark tilbyr 3 hovedservere i Storbritannia som ligger i Glasgow, London og Manchester. De har mer enn 1000 servere spredt over 60+ land rundt om i verden.

Abonnementskostnad

 • 2-årig plan: $ 1,99 / måned fakturert til $ 47,76 i 24 måneder (må bruke kupongen "sharkspecial" for denne planen)
 • Årsplan: $ 5.99 / måned fakturert til $ 71,88 årlig
 • Månedlig plan: $ 11,95 / måned faktureres hver måned

Alle planer har en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Hastighet og sikkerhet

Deres gjennomsnittlige nettverkshastighet er 60 Mbps (tildelt hastighet 100 Mbps), noe som gjør den egnet for online streaming av videoer i HD-kvalitet. Vi la også merke til at det ikke reduserer hastigheten på den grunnleggende internettforbindelsen din. Det betyr at jo raskere internettforbindelsen du har, desto raskere fungerer VPN-tilkoblingen.

Med 256-biters kryptering er dataene dine også beskyttet, og Surfsharks retningslinjer for nulllogger holder ingen oversikt over internettaktiviteten og IP-adressen din. For ekstra beskyttelse tilbyr Surfshark en Multi-hop-funksjon som vil lede din online trafikk gjennom to separate VPN-servere, noe som gir deg et ekstra lag med privatliv. Men dette vil kompromittere internetthastigheten din, så det er et valg av sikkerhet kontra hastighet.

Andre funksjoner

Det er ett område der Surfshark slår alle de andre VPN-ene på denne listen - det er ingen begrensning for antall enheter du kan koble til fra et enkelt abonnement! De har en aktiv live chat og er ganske responsive via e-posten også. Til og med Hjelp-delen på nettstedet deres har detaljert informasjon om mange problemer du kan møte. Et unikt aspekt ved Surfshark er CleanWeb-funksjonen som blokkerer annonser, malware og til og med sporingsprogramvare.

kompatibilitet

Surfshark er kompatibel med Windows, Mac, iOS, Android og Linux plattformer, sammen med nettleserutvidelser for Chrome og Firefox.

Jurisdiksjon

I likhet med ExpressVPN kommer selskapet under BVI (British Virgin Islands) jurisdiksjon.

Kjennelse

Med en budsjettvennlig plan, noen unike funksjoner, og sterkt personvern og sikkerhet, tar Surfshark med rette nr. 5-plassen i vår liste over beste BBC iPlayer VPN-er.

Besøk Surfshark.com

Hvorfor er disse 5 alternativene det beste valget for BBC iPlayer VPN-er?

Du lurer kanskje på hvorfor du bør gå for disse 5 VPN-tjenestene som krever abonnementskostnader når det er så mange gratis VPN-er tilgjengelig. Men BBC iPlayer er en så kjent strømmetjeneste i Storbritannia som ikke bare streamer TV-serier, men også streamer sport som er populære i Storbritannia som premier league og FA cup fotball.

Så det er bare åpenbart at en så kjent strømmetjeneste vil ha høysikkerhetsfunksjoner. De oppgraderer konstant serverne sine for å oppdage og blokkere VPN-tjenester. De fleste av de gjennomsnittlige VPN-ene er allerede blokkert av BBC, noe som gjør dem ubrukelige. Hvis du laster ned en av de gratis VPN-ene, kan du bli skuffet over å finne at den ikke gir deg tilgang til BBC iPlayer. Selv om noen VPN-er tillater deg å streame show på iPlayer, er det ingen garanti når de blir blokkert av BBC.

Den eneste måten å glede seg over iPlayer-show fra utenfor Storbritannia uten frykt for å bli blokkert, er å velge VPN-er som leveres av de beste selskapene. De 5 tjenestene vi har listet opp i denne artikkelen, opereres alle av meget avanserte selskaper. De tilbyr høy pålitelighet og garanterer kontinuerlig tilgang til BBC iPlayer. Og med alle de fantastiske funksjonene de gir, er de alle verdt prisen du må betale for abonnementet. I tillegg kan du alltid kansellere tjenestene deres og få pengene tilbake takket være retningslinjene deres.

Hvordan valgte vi den beste BBC iPlayer VPN?

Vi har valgt ExpressVPN som den beste BBC iPlayer VPN basert på den raske hastigheten og pålitelige tilkoblingen. Den kan også omgå Great Firewall of China, og brukergrensesnittet er veldig lett å forstå. Det gir 24/7 live chat kundesupport og gir avansert sikkerhet for apper.

Derfor presterer den usedvanlig bra på alle fronter som hastighet, sikkerhet, avblokkering av sensur, kompatible enheter og kundesupport.

Andre VPN-er som delvis jobbet med iPlayer

Mens jeg testet VPN-ene, fungerte følgende VPN-tjenester også med BBC iPlayer, men det var ikke tilfredsstillende. Meste parten av tiden BBC oppdaget VPN og blokkerer tilgang. Hvis du allerede bruker noen av disse VPN-ene, kan det være lurt å prøve dem først, og hvis det ikke fungerer, kan det hende du får noen av de topp 5 VPN-ene jeg har vurdert over.

 • IPVanish
 • VyprVPN
 • Windscribe
 • Hotspot Shield
 • ProtonVPN
 • Privat internettilgang (PIA)
 • TunnelBear

Gratis VPN for BBC iPlayer

BBC iPlayer er en av de mest populære strømmetjenestene, og akkurat som Netflix bruker den vesentlig på å oppdage og sperre VPN-servere.

Glem gratis VPN-er, mange betalte VPN-leverandører kan ikke komme foran deteksjonssystemet sitt. Selv om det er noen gratis VPN-leverandører, har de rett og slett ikke nok penger eller ressurser til å fortsette å legge til nye og uoppdagede servere.

Du må være veldig heldig for å finne en gratis VPN med en server som fremdeles ikke er oppdaget av BBC iPlayer. Jeg har ikke funnet noen. Og selv om du finner en, er det ingen garanti for hvor lenge den vil forbli uoppdaget.

Derfor anbefaler jeg personlig en av premium VPN-er for BBC iPlayer. Du vil finne mange servere som streamer denne tjenesten.

Endelig dom

Blant alle alternativene vi har listet opp, anbefalte vi ExpressVPN for den høyeste påliteligheten og sikkerheten, samt den imponerende strømningshastigheten til enhver tid. Selv når det gjelder omdømme, slår ExpressVPN alle sine andre konkurrenter og har allerede samlet et massivt forbrukergrunnlag. Imidlertid, hvis abonnementsprisene er litt for mye for deg, kan du gjerne prøve et av de fire andre alternativene.

Til slutt vil vi oppgi at du må registrere deg for BBC iPlayer-tjenesten når du er koblet til en britisk IP-adresse. For det må du også oppgi et britisk postnummer. Når du er ferdig med det, er du klar til å streame forskjellige show og filmer på BBC iPlayer praktisk til enhver tid.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me