ExpressVPN-anmeldelse: Er det virkelig ‘hurtigste VPN’ i verden?

>

ExpressVPN er en VPN-tjeneste baseret på De Britiske Jomfruøer. Operativ siden 2009 er det en af ​​de mest ansete og en af ​​de bedste VPN-tjenester på markedet. Kunder finder det nyttigt til næsten ethvert formål. Dets egenskaber til beskyttelse af personlige oplysninger og anonymisering er prisværdige, men det, der fanger alles opmærksomhed, lige nu du kommer ind ExpressVPNs websted er hastighedskravet. Ordene "den hurtigste VPN på jorden" er fremtrædende og understreget. Mens mange VPN'er fremsætter lignende påstande, undersøgte vi med vores ExpressVPN-gennemgang, om det virkelig er den hurtigste VPN der findes.


expressvpn anmeldelse

ExpressVPN-gennemgang

I denne dybdegående ExpressVPN-gennemgang dækker vi alle detaljer i ExpressVPN inklusive dens servere, priser, hastighed, understøttede platforme, priser og mere. Lad os starte med fordele og ulemper.

ExpressVPN-servere

ExpressVPN har mere end 3000 servere i 94 lande og 160+ placeringer over hele verden. Mens der er et par VPN'er, der tilbyder disse mange servere, er det slags en eksklusiv klub. Disse servere tilbyder delte statiske IP'er og er placeret på alle de største placeringer i hele verden. Der er altid en ExpressVPN-server i nærheden af ​​dig. Dette hjælper med at forbedre de allerede hurtige forbindelseshastigheder og sikrer, at der aldrig er serverbelastning, hvilket resulterer i færre forbindelsesfald. Det giver også Stealth-servere til lande som Kina og UAE, der bruger praksis som dyb pakkeinspektion til at identificere og blokere VPN-brugere. VPN-brug er forbudt i UAE nu, så det er vigtigt at have en VPN, der skjuler det faktum, at du bruger en VPN.

Der var ingen DNS-, IPv4- og WebRTC-lækager med ExpressVPN. Det holder dig beskyttet på alle tidspunkter, og resultaterne af DNS, IPv4 og WebRTC gav en god idé om, hvor godt VPN fungerer mod at beskytte dit privatliv og identitet.

ExpressVPN til Netflix

expressvpn netflix anmeldelse

Netflix kommer virkelig hårdt ned på VPN-brugere, da det forsøger at holde sin service geo-begrænset og forhindre udenforstående i at få adgang til Netflix USA. Denne version har det bedste indhold, så det er forståeligt, at du ønsker at fjerne blokering af Netflix USA. Men hvor de fleste VPN'er mislykkes, lykkes ExpressVPN. Det er i stand til at hjælpe dig med at fjerne blokering af Netflix USA gennem et par servere. Disse servere er alle tydeligvis i USA, men der er ingen indikation af, hvilken af ​​disse der kan hjælpe dig. Dette er temmelig smart, fordi at offentliggørelse af disse oplysninger vil resultere i blokering af disse servere af Netflix. For at få adgang til Netflix USA med ExpressVPN, skal du bare spørge deres kundesupport om, hvilke servere der kan hjælpe dig. Du kan også bruge deres SmartDNS-tjeneste til dette formål (mere om dette senere). Du kan også tjekke ExpressVPNs Netflix-side.

ExpressVPN til Kodi

expressvpn kodi anmeldelse

Kodi giver dig mulighed for at se dine yndlingsfilm og tv-shows gratis. Selvom det er en fantastisk mediestreamingsenhed, kan den ikke hæfte for nogle af de gratis streaminglink, den giver dig. Der fortælles ikke, hvem der kører disse links, og operatøren kan måske spionere på dig. Derfor er det bedst at bruge ExpressVPN også til Kodi. Opsætning af ExpressVPN på Kodi er enkel, og du kan følge installationsvejledningen på deres websted.

ExpressVPN til Torrenter

Torrentwebsteder er en vigtig del af alles internetbrug i disse dage. De giver dig alle de typer filer og data, du muligvis vil have, som film, tv-shows, spil, software, musik osv. Det er ganske nemt at downloade torrenter gennem en klient, men når du downloader torrents uden en VPN, er der nogen kan se din torrentaktivitet. Enhver ondsindet bruger i poolen kan spionere på dig, eller enhver nysgerrig person, der er tilsluttet det samme offentlige netværk, kan se din aktivitet. Desuden kan internetudbydere og ofte også gøre den båndbredde, der er tilgængelig for dig, når du downloader torrents.

Brug ExpressVPN for at holde dig væk fra alle nysgerrige øjne og downloade torrenter frit. Det skjuler din torrentaktivitet for alle, og dens højhastighedsservere sikrer, at din downloadhastighed slet ikke lider. Ikke alle ExpressVPN-servere understøtter P2P, men du kan altid bede kundesupporten om hjælp i sagen.

ExpressVPN-prissætning

expressvpn prisrabat

Hvis du leder efter en lommevenlig VPN-service, er ExpressVPN ikke din kop te. Det er bare ikke for folk, der kører på et strengt budget med $ 12,95 pr. Måned. Den årlige pakke tilbyder en betydelig rabat ($ 6.67 / måned) på grund af det længere abonnement, og der er rabatter nu og da, men det er stadig en af ​​de dyreste VPN-tjenester.

Men du kan bruge deres ikke-spørgsmål-stillede 30-dages pengene-tilbage-garanti til god effekt. Hvis du finder ud af, at ExpressVPN ikke er det, du forventede, og tjenesten mangler i nogle områder, kan du bede om en fuld refusion inden for en måned. Mens de fleste andre VPN'er tilbyder en 7-dages pengene-tilbage-garanti, tilbyder ExpressVPN en 30-dages garanti. Hvordan er det for selvtillid!

Desktopbrugere har ikke muligheden for en gratis prøveperiode. En 7-dages gratis prøveversion og en dages gratis prøveversion er dog tilgængelig for henholdsvis iOS- og Android-brugere. Selvom en dag ikke er tid nok til at teste tjenesten, er den i overensstemmelse med Google Play-reglerne, så der er ikke meget, der kan gøres. Med hensyn til betalingsmuligheder kan du betale med kreditkort, PayPal, Bitcoin og en række tredjepartshandlere.

ExpressVPN-hastighed

VPN'erne reducerer din browsningshastighed lidt på grund af den krypteringsomkostning, der føjes til din forbindelse. Men hvad der adskiller bedst fra resten er, hvor stejl reduktionen i hastighed er. De bedre VPN'er sørger for, at hastighedsreduktionen er minimal, mens de bedste VPN'er sikrer, at reduktionen er umærkelig. ExpressVPN er en af ​​de bedste VPN'er, så det er ikke overraskende, at du ikke finder et mærkbart fald i forbindelseshastigheden. Testning gennem forskellige servere i forskellige tidspunkter giver et rimeligt skøn over en VPN's hastighed, og ExpressVPN gav lovende resultater.

resultater af expressvpn-hastighedstest

Det giver en af ​​de hurtigste downloadhastigheder blandt alle VPN'er. At streame videoer i 1080p-opløsning og spille online multiplayer-spil giver dig ikke noget problem, når du bruger ExpressVPN. Når du downloader torrenter eller almindelige filer, vil du bemærke, at forbindelseshastighederne ligner, når du downloader filer uden VPN. I nogle tilfælde kan du endda opleve, at hastighederne er bedre, baseret på den server, du vælger. Det eneste problem, du måske står over for, er et forbindelsesfald eller to hver anden dag eller deromkring.

Protokoller og kryptering

Selvom der er mange grunde til, at man muligvis bruger en VPN-tjeneste, er privatliv og kryptering på alles liste over krav. ExpressVPN giver dig så mange muligheder, som du ønsker inden for klienten. Du kan vælge mellem PPTP, L2TP, OpenVPN og SSTP. Krypteringen er den moderne standard AES 256-bit, og godkendelse er en imponerende SHA-512. Begge disse sørger for en service, der holder ubehagelige parter ude og sikrer, at din online aktivitet alene er din virksomhed. Det hjælper dig også med at dele følsomme oplysninger på nettet uden at bekymre dig om, at de bliver opsnappet gennem et mand-i-midten-angreb.

Kunder og kompatibilitet

ExpressVPN tilbyder dedikerede klienter til Windows, Mac og Linux og tilbyder en Android, iOS og Amazon Fire TV Stick-app. Du kan også bruge installationsvejledningerne på webstedet til at konfigurere ExpressVPN på dit Smart TV, Roku, spilkonsol, Chromebook og routere. Hvis du vil, kan du også bestille forudkonfigureret router til at dække hele dit hjemmenetværk med ExpressVPN-beskyttelse.

Det bedste ved at gøre dette er, at din router kun tælles som en enhed, og du kan udvide denne beskyttelse til så mange enheder, du vil oprette forbindelse til den router, som du vil. Før du opsætter ExpressVPN på din router, skal du bare kontrollere, om de to er kompatible. Hvis det ikke er tilfældet, men du alligevel ønsker en VPN på din router, skal du gå til deres forudkonfigurerede routere.

VPN-klienterne er de mest intuitive og funktionsrige, du vil se. Selvom du af sikkerhedsmæssige årsager ikke kan ændre krypteringstypen fra VPN, kan du frit ændre VPN-protokoller og servere. Det er som standard indstillet til OpenVPN over UDP, hvilket er et godt valg. Klienten vælger automatisk den bedste server til dig baseret på din placering og brug, men du kan tilsidesætte det og vælge et eget valg. Når du opretter for første gang, skal du indtaste en aktiveringskode for enhver enhed, du vælger at oprette forbindelse. Dette giver dig mulighed for at oprette forbindelse til VPN i det øjeblik, du starter klienten senere.

hvordan man aktiverer expressvpn

Brugergrænsefladen er attraktiv, og du kan bruge alle funktioner som 'Netværkslås', der fungerer ligesom en auto-kill-switch. Netværkslås beskytter dig mod DNS- og IP-lækager såvel som holder dig sikker i tilfælde af tilslutningsfald. Dette er især nyttigt, når du downloader noget med en VPN, vigtigst af alt torrentfiler.

Det anbefales ikke at downloade torrenter uden VPN-beskyttelse, fordi alle kan se din torrentaktivitet fra poolen, og du kan møde juridiske handlinger og opleve båndbreddestrøm fra din internetudbyder. Da ExpressVPN tillader P2P, kan du bruge ExpressVPN-torrent-downloads og være fri til at forlade dit system, fordi du har Network Lock's forsikring.

Mac-klienten adskiller sig fra andre, idet den også har Split Tunneling-funktionen, som giver dig mulighed for at vælge, hvilke apps 'trafik der passerer gennem VPN-serverne. Inden du gør dette, skal du altid sikre dig, at du ved, hvad du laver. Ellers vil du ende med at skabe et hul i dit eget forsvar. Du kan bruge ExpressVPN på op til fem enheder samtidigt. Tidligere kunne du kun bruge en enhed af en slags. Men ExpressVPN har ændret denne funktion og gjort det muligt for dig at vælge enhederne i henhold til dit krav.

Du kan bruge det på to bærbare computere og en telefon eller en hvilken som helst kombination du ønsker. Det eneste problem, du kan have, er, at før du vil tilslutte den sjette enhed, skal du manuelt afbryde en af ​​de fem enheder, der bruger forbindelsen. Bare det at slukke enheden hjælper ikke din sag. En lille ulejlighed, men noget du ville forvente, at ExpressVPN skal tage sig af.

ExpressVPN-logfiler

En VPN, der skjuler dig for alle, men registrerer alt, hvad du gør, er mere farligt og skadeligt end at bruge internettet uden VPN. Derfor er det vigtigt at bruge en VPN med en no-logs-politik. ExpressVPN falder i denne kategori. Eftersom det er baseret på De Britiske Jomfruøer, står det ikke over for juridisk pres fra NSA eller GCHQ osv. For at afsløre brugerlogfiler. En no-logs-politik og ingen lov om datalagring at bekymre sig om er det, du skal kigge efter i enhver VPN.

Expressvpn-logpolitik

De eneste ting, som ExpressVPN registrerer, er forbindelsestidsstempler, den server, du har oprettet forbindelse til, og båndbredden, der blev brugt under forbindelsen. Din personlige IP-adresse er ikke registreret, og disse oplysninger deles aldrig med nogen. Selvom nogle mennesker finder et problem med dette, er der en løsning. Hvis du abonnerer på ExpressVPN ved hjælp af deres nyetablerede .onion-udvidelse eller en Tor-proxy eller en andens system og betaler via Bitcoin, har ExpressVPN ingen måde at identificere dig.

Kunde support

expressvpn support

ExpressVPN tilbyder en 24X7 kundesupport service via live chat, e-mail og billet system. Alle tre systemer fungerer som en charme. Du behøver ikke vente i endnu et minut for at høre fra en supportchef gennem live chat, og svarene er ikke kun hjertelige, men informative og hjælpsomme. Det samme kan forventes fra deres e-mail- og billetsystemer. Videnbasen er god nok til at håndtere de fleste af de generelle spørgsmål. ExpressVPNs kundesupport service er uden tvivl den bedste, vi har set hidtil.  

Ekstra funktioner i ExpressVPN

Stealth-servere

ExpressVPN har dedikerede stealth-servere til at hjælpe folk i Kina. Landet har strenge censurlover, og mens folk har brugt VPN'er til at have en vis online-frihed i årevis, gør regeringen tingene sværere. De jager nu VPN-brugere og håndhæver alvorlige juridiske sanktioner for VPN-brugere. Den kinesiske regering bruger teknikker som dyb pakkeinspektion til at identificere VPN-trafik og lokalisere VPN-brugere. Men med ExpressVPN har du en udvej. Det har dedikerede servere i Hong Kong til at slå den kinesiske regerings internetcensur. Der er ikke meget kendt om, hvordan disse servere fungerer og hjælper dig med at holde dig under radaren, men det eneste, der betyder noget, er, at de arbejder for at hjælpe dig med at omgå regeringscensur, hvis du bor i eller rejser til det kinesiske fastland.

Smart DNS

Mens VPN'er hjælper dig med at fjerne blokering af geobegrænset indhold, er der en anden måde at gøre det på, især til streamingtjenester. SmartDNS-tjenester giver dig mulighed for at fjerne blokering af geobegrænsede streamingtjenester. Mens de arbejder på lignende måde som VPN'er, er der et par forskelle. Til at begynde med ændrer SmartDNS dine DNS-indstillinger og sikrer, at DNS-anmodninger om geobegrænsede tjenester håndteres af deres dedikerede servere. Dette giver dig mulighed for at overvinde geobegrænsning. Da der ikke er nogen kryptering involveret, nyder du meget højere hastigheder end VPN'er, selvom du skal forstå, at dette koster omkostningerne ved ikke at have den beskyttelse, som VPN'er tilbyder.

ExpressVPN tilbyder en SmartDNS-service, der er enkel at bruge og kan hjælpe dig med at fjerne blokering af populære streamingtjenester som Netflix USA og BBC iPlayer. Opsætning af det er temmelig enkelt, og du kan besøge webstedet for at få det i gang.

Browserudvidelser

ExpressVPN tilbyder browserudvidelser til Google Chrome og Mozilla Firefox-brugere. Det er lidt anderledes end andre VPN-browserudvidelser, idet det ikke er nyttigt uden at have VPN-klienten også på systemet. Browserudvidelsen giver dig mere kontrol over VPN-klienten på dit system. Det tilføjer ikke noget til oplevelsen, men forbedrer kun komforten ved at bruge tjenesten på dit system.

Konklusion

Hvis du leder efter en VPN-tjeneste, der giver dig alt, hvad du vil, er der ikke noget bedre valg end ExpressVPN. Det har mere end 3000 servere i 160 byer i 94 lande i verden. Disse servere giver dig nogle af de bedste forbindelseshastigheder, du vil se. Selvom vi ikke er sikre på, om det virkelig er den hurtige VPN på jorden, som webstedet hævder, er det ikke for langt væk fra mærket. Hvad angår privatlivets fred og sikkerhed, behøver du ikke at bekymre dig om dem, når du bruger ExpressVPN, da det som standard bruger OpenVPN over UDP i klienterne og bruger stærke krypterings- og godkendelsesalgoritmer. Med 5 samtidige forbindelser, en fantastisk Smart DNS-service til at fjerne blokering af geo-begrænset indhold, P2P-support, funktioner som Netværkslås og Stealth-servere og uden tvivl den bedste kundesupporttjeneste i hele branchen, er det ingen overraskelse, at ExpressVPN er en af ​​de øverste -rankede VPN'er. Den eneste ulempe er, at det er en smule dyr. Men med 30-dages pengene-tilbage-garanti og en 7-dages gratis prøveversion for iOS-brugere, har du rigelig tid til at prøve tjenesten fuldt ud.

Hent ExpressVPN

Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me